NederlandReview

  Ervaringen Horecawinkel.nl

  Wanneer u een horecabedrijf runt heeft u daarvoor veel spullen nodig, van groot naar klein. Van biertap tot pepermolen, en van garde tot koekenpan, voor u het weet bent u overal op zoek om alle artikelen bij elkaar te krijgen. U kunt ook een kijkje nemen op de website van Horecawinkel.nl, daar bieden zij een zeer uitgebreid assortiment artikelen aan, zo wordt het een stuk eenvoudiger. Wilt u eerst weten wat de ervaringen van andere horeca ondernemers zijn met dit bedrijf? Lees er hier alles over!

  Over Horecawinkel.nl

  Horecawinkel.nl is een webwinkel die zoals u wel kunt raden een ruim assortiment artikelen aanbiedt voor horeca ondernemers. In de professionele keuken bijvoorbeeld heeft u van alles nodig. Van keukenapparatuur tot braadsledes, snijmaterialen, etc. Voor de bar heeft u weer andere dingen nodig, net als voor een snackbar of pizzeria bijvoorbeeld. Zij leveren onder andere aan horeca, slagerij, bakkerijen, supermarkten en grootwinkelbedrijven. Maar ook de consument kan bij hen gewoon artikelen bestellen voor de eigen keuken bijvoorbeeld. Zij hebben ruim 10.000 artikelen op voorraad. De levertijd van een bestelling is 1 tot 4 werkdagen. U kunt bij hen betalen met iDeal, Creditcard, Paypal, onder rembours (+€ 8,00 kosten) of via vooruitbetaling.


  "Horeca is een vak!", een filmpje van FNV Horeca

  Diensten

  Zoals gezegd biedt Horecawinkel.nl vele producten aan, deze zijn onderverdeeld in een aantal hoofdcategorieën:

  • Barbenodigdheden
  • Glaswerk en Kannen
  • Keukenapparatuur
  • Kook- en bakwaren
  • Meten en wegen
  • Opslag
  • Tafelgerei

  Deze categorieën zijn weer onderverdeeld in verschillende subcategorieën, waardoor u snel precies datgene kunt vinden wat u zoekt.

  Alle Horeca-apparatuur word standaard aangeboden tegen scherpe prijzen. Ook zijn er vaak nog extra aanbiedingen waar u uw voordeel mee kunt doen. Om op de hoogte te blijven van deze aanbiedingen kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Horecawinkel.nl. U kunt bij Horecawinkel.nl ook een cadeaubon aanschaffen, een nuttig cadeau als een vriend, familielid of kennis van u een horecazaak gaat starten.

  Klachten

  Ook bij Horecawinkel.nl heeft u 14 dagen bedenktijd bij een aankoop. Als u uw product om wat voor reden dan ook onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen terugstuurt krijgt u het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Vragen of klachten over de producten van kunt u sturen naar info@horecawinkel.nl.

  Vertel ons uw ervaringen

  Het is voor NederlandReview van belang dat wij zoveel mogelijk eerlijke meningen verzamelen en echte ervaringen. Dus hebt u al eens iets gekocht bij Horecawinkel.nl, vertel er hier dan over, voldoen de artikelen aan de verwachtingen, hoe is de kwaliteit, hoe was de levering, alles wat relevant is voor andere kopers om te weten. Zo zetten wij samen een platform op waar iedereen iets aan heeft!

  Wat zijn de ervaringen met Horecawinkel.nl, bieden ze echt alles wat u zoekt voor uw professionele horecabedrijf of mist u bij hen nog veel artikelen?

  Horecawinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Horecawinkel.nl

  Uw beoordeling

  Zeer tevreden over keukenapparatuur

  Ik heb een eigen restaurant en mijn keukenapparatuur is geregeld aan vervanging toe. Heb in het verleden bij diverse ondernemingen besteld, maar was niet echt tevreden over de kwaliteit. Daarom wisselde ik nogal eens van bedrijf waar ik bestelde. Ik heb nu in Horecawinkel.nl een goede partner gevonden. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de keukenapparatuur die ze leveren. De prijs is in mijn ogen marktconform, dus daar hoor je mij ook niet over klagen. De bestelling wordt daarnaast ook nog eens binnen een paar dagen geleverd. Naast apparatuur kun je hier ook andere benodigdheden bestellen voor je restaurant en ook daar ben ik zeer over te spreken.

  Door: O. Krijger10-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Horecawinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Horecawinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Horecawinkel.nl actief?

  Horecawinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Horecawinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.