NederlandReview

  Ervaringen Homie at Home

  Iedereen houdt wel van een portie friet af en toe. Maar in de traditionele frituurpan bakken heeft zo zijn nadelen. Naast het feit dat het vet en ongezond is, is zo’n pan ook erg lastig schoon te maken. Daarnaast brengt het frituren van patat en snacks een sterke lucht met zich mee die nog lang blijft hangen. Daarom stappen veel mensen tegenwoordig over op een Airfryer. Een andere manier van bakken, gezonder, gemakkelijker en met veel minder nare luchtjes. Een aanbieder van airfryers is Homie at Home. Wat andere consumenten van hun product vinden kun je hier lezen.

  Over Homie at Home

  Homie at Home heeft hun eigen merk airfryers ontwikkelt die praktisch in gebruik zijn en zeer efficiënt hun werk doen. De nadruk bij het ontwikkelen van deze airfryers lag vooral op het gebruiksgemak en de vormgeving. Met de Homie Airfryer kan iedereen gemakkelijk gerechten met minder vet bereiden.


  Chris Rene - Young Homie

  Diensten

  Bij Homie at Home kun je een design airfryer aanschaffen, de Homie Airfryer S7. Deze is er in een witte en een zwarte uitvoering. De Homie heteluchtfriteuse werkt op basis van hete lucht die op hoge snelheid door de airfryer circuleert. Daardoor blijft de smaak beter behouden en ook het toevoegen van olie is niet nodig. Voor sommige gerechten kan het toevoegen van een lepeltje olie de smaak, kleur en garing wel ten goede komen. Dit is echter nog altijd heel veel minder ongezond dan traditioneel frituren. Doordat er nauwelijks of geen olie wordt gebruikt heb je ook geen last van die typische frituurlucht.

  Bakken en braden

  Naast frites is de Homie Airfryer ook geschikt voor het grillen van groenten en vlees of het bakken van een taart of brood. Dit kan met de twee accessoires die je bij de volledige set krijgt of die je los kunt kopen bij de Homie Airfryer, het grillrooster en een bakinzet. Door het grillrooster loopt het vet naar beneden weg en blijft de smaak van het product behouden. De bakinzet gebruik je voor het bakken van brood of gebak. Deze twee accessoires zijn gemakkelijk te reinigen, want je kunt ze gewoon in de afwasmachine plaatsen na gebruik.

  Bestellen en betalen

  Je kunt de Homie Airfryer van je voorkeur eenvoudig in de webshop bestellen en veilig via iDeal afrekenen. Wanneer je dit vóór 21.00 uur doet, heb je je bestelling de volgende dag in huis, zonder verzendkosten. Je krijgt bij Homie at Home altijd twee jaar garantie op je product, bewaar hiervoor wel je factuur.

  Klachten

  Als je een klacht indient dan krijg je binnen 14 dagen na ontvangst antwoord. Als het een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, krijg je binnen 14 dagen bericht met een indicatie over hoe lang het nog gaat duren. Als de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden na het indienen van de klacht in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat zijn de ervaringen met de Homie Airfryer van Homie at Home? Is hij makkelijk in gebruik en maakt hij de beloftes waar? Lees het op NederandReview!

  Homie at Home
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Homie at Home

  Uw beoordeling

  Mijn Homie

  Super blij mee!!

  Door: Selina 26-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  homie

  veelzijdig apparaat! ben er helemaal blij mee

  Door: hans11-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Homie at Home een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Homie at Home. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Homie at Home actief?

  Homie at Home is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Homie at Home gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.