NederlandReview

  Ervaringen Home8 Alarm

  Je moet er toch niet aan denken dat er ingebroken wordt, en iemand er vandoor gaat met je kostbare spulletjes? Je kunt daarom je huis beveiligen met diverse alarmsystemen en dergelijke, er is genoeg op de markt. Daarnaast kun je nog rookmelders en koolmonoxidemelders aanschaffen voor jouw eigen extra zekerheid. Bij Home8 Alarm zit dit alles in één systeem. Wat zijn de ervaringen met dit systeem? Is het echt zo gemakkelijk te installeren als zij beweren en is het product zijn prijs waard? De mening over deze dingen kun je hier teruglezen op NederlandReview, hét onafhankelijke consumentenplatform waar ook jij je mening over verschillende bedrijven, producten, diensten etc. kunt delen.

  Over Home8 Alarm

  Home8 heeft een compleet assortiment alarmsystemen, domotica en camerasystemen. Home8 richt zich voornamelijk op retailkanalen in consumentenelektronica, hardware, doe-het-zelf, en IT/mobiele accessoires. Home 8 beschikt over een eigen technische dienst. Zij hebben ook een fysieke winkel in Papendrecht waar je de producten zelf kunt uitproberen en desgewenst direct mee kunt nemen. Hierbij kun je contant, via pin of met Mastercard of Visa afrekenen. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.


  Beelden van een brutale inbraak in Kerkrade. Goed dat daar camera's hingen!

  Diensten

  Home8 Alarm zorgt voor een beveiliging van je huis met beeldverificatie zodat een vals alarm voorkomen wordt. Het systeem registreert bij beweging of detectie altijd een video van dertig seconden en verstuurt een bericht naar de app. Deze video kan dan met één klik doorgestuurd worden naar de meldkamer of politie. Deze melding krijgt dan de hoogste prioriteit. Dankzij de Plug and Play techniek is het systeem binnen een paar minuten geïnstalleerd. Het systeem integreert alle sensoren, camera’s en data in een app die zowel voor Android, iOs als Windows phones beschikbaar is, zodat alle informatie direct kan worden gecontroleerd. Het Home8 Alarm is een compleet en slim alarmsysteem dat je ook beschermt tegen koolmonoxidevergiftiging, brand en waterschade. Daarvoor is geen maandelijks abonnement nodig. Er zijn starterkits voor dit alarmsysteem beschikbaar voor de volgende doelen:

  • Beveiliging
  • Veiligheid
  • Mini Cube HD Camera
  • Twist HD Camera
  • Ouderenzorg
  • Medicatie Herinnering
  • Medicatie Signalering
  • Home Control

  Naast dit Home8 Alarm alarmsysteem dat in verschillende starterssets beschikbaar is, kun je deze verder uitbreiden met een extra camera of andere losse uitbreidingen op het gebied van gezondheid, veiligheid, zorg, garagedeur openers, etc. Zoals een paniekknop voor ouderen of kinderen, wanneer deze wordt ingedrukt wordt naar alle op het alarmsysteem aangemelde gebruikers een melding gestuurd. Of een deur-/raamsensor die zodra er een gesloten raam of deur geopend wordt, de sensor activeert en een alarm naar het hoofdpaneel verstuurd, waarbij de camera’s automatisch gaan opnemen.

  Klachten

  Wanneer je een probleem hebt met het alarmsysteem, dan kun je contact opnemen met Home8 Alarm door te bellen naar (078) 64 164 10, dit nummer is op maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 08.30 en 21.00 uur. of een mail te sturen naar de klantenservice: support@home8alarm.nl. Wanneer je hulp nodig hebt bij de keuze voor het juiste alarm dan kun je contact opnemen met hetzelfde telefoonnummer of mailen naar verkoop@home8alarm.nl.

  Spannende verhalen van klanten met een Home8 Alarm! Zijn zij door het beveilingssysteem behoed voor een ramp? Hoe goed werkt Home8? Lees de reviews!

  Home8 Alarm
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8
  78% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Home8 Alarm

  Uw beoordeling

  Blij mee

  Snelle levering. Alles is zorgvuldig verpakt. Prima en degelijke kwaliteit van de diverse onderdelen van het systeem. Wat opvalt is het gemak van installeren. Er kan eigenlijk niets fout gaan als je de eenvoudige aanwijzingen - eerst vanaf papier en dan vanuit de app - opvolgt. De diverse onderdelen verbinden automatisch met elkaar. Na installatie is de bediening van het alarmsysteem awesome! Je kunt alles zelf eenvoudig instellen. Ook ideaal is dat je iedere sensor apart kunt aan-
  en uitzetten in de app. Een nieuwe sensor toevoegen is easy.
  Videokwaliteit van de camera's is hoog en de livebeelden zijn écht live, zonder vertraging!
  Conclusie: Prima alarmsysteem met hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben er blij mee!

  Door: Ivo12-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Nette service

  Na meermalen het doelwit geweest te zijn van een insluiper cq stolker ben ik op zoek gegaan naar een goed alarm systeem met camera beveiliging . Uiteindelijk vond ik dit systeem en heb ik uitgebreid advies gekregen en het systeem besteld . Daarna had ik nog veel vragen en heb nog meermalen contact opgenomen ook buiten werktijd , en zelfs op zaterdag avond kreeg ik meteen antwoord op mijn vragen . Uiteindelijk heb ik alles toch nog geannuleerd omdat ik een video systeem nodig heb dat ook een harde schijf heeft en 24/7 beelden opneemt , en ook dat was geen probleem , ook daar werd zelfs op zaterdag avond netjes op gereageerd . Alles is keurig afgehandeld . Keurig geholpen door Corneille .

  Door: Maria 05-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Veiliger gevoel thuis

  Wij wonen in een op zich heel rustig en veilig dorp op de Veluwe. Maar de laatste paar maanden is er bij verschillende buren ingebroken. Dus daarom hebben we toch maar eens gekeken naar een alarm.. Best bedreigend namelijk als dit in je buurt gebeurd,
  Wij zijn alleen beiden niet zo jong meer en niet zo technisch.

  We hadden contact opgenomen met home8 en ze hebben ons goed geholpen.
  Het pakket was gelukkig heel makkelijk te installeren, zelfs voor ons. Nu werkt alles al ruim een week naar behoren, er is niet bij ons ingebroken.

  We voelen ons nu tenminste een stuk veiliger.

  Door: Hetty02-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Perfecte alarm systeem 1 ding erg jammer

  Het werkt perfect allemaal. Als er iets is kun je bellen of app
  Helaas na een jaar moet je gaan betalen als je camera’s hebt gekocht denk dan
  Wel na dat je na een jaar er eigenlijk niks meer aan hebt ten zij je 7,95 wilt betalen per maand om je beelden te kunnen zien

  Door: Danny 01-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goede kwaliteit, slechte service

  Prima kwaliteit, maar zonder abonnement is het bijna nutteloos. Je krijgt 1 maand premium service en dan zit je vast aan een abonnement. Om de 5 minuten een pop-up of je een abonnement wilt. dit kan je wegklikken maar na 5 minuten weer het oude liedje. Ik wilde gewoon een live beeld i.v. met birdwatching. Geen alarm bij elke beweging. Ik heb de beweging in de software uitgezet maar toch elke 5 minuten weer,........... Op mijn 3 tal mails wordt niet gereageerd.
  De leverancier heeft geregeld dat de pop-up een jaar wegblijft en daarna,........?????? IK heb spijt van de 2 aankopen en adviseer de eventuele kopers zich goed te laten voorlichten. Voor een alarmcamera MET abonnement een prima aankoop. Zonder een abonnement een sof.

  Door: Cees29-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Prima allround systeem

  Home8 is een gebruiksvriendelijk alarmsysteem waar we veel aan hebben. De camera's zijn een prima aanvullling op het geheel. Hiermee is het altijd mogelijk mee te kijken wanneer je wilt.

  Door: Rianne Meerkerk 20-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zeer goed werkend systeem

  Zeer goed werkend en gemakkelijk te gebruiken alarmsysteem. Tevens kan je het uitbreiden door accessoires toe te voegen wat ik reeds gedaan heb. Werkt echt perfect als ik een test uitvoer. Het gemak van het gebruik van de camera in de app is een uitkomst.

  Door: Jan Servaas28-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Lijkt mooier dan in de praktijk blijkt.

  Problemen tijdens installatie heb ik zelf moeten verhelpen door complete reset. Op E-Mails wordt zelden gereageerd. Eerst ging alarm af op motje in garage, nu met iets lagere beelddetectie kan ik de auto uit de garage rijden zonder dat alarm afgaat. Barcode van garageopener door meermaals herinstalleren ook niet meer leesbeer, en hoe je zonder barcode zo'n schakelaar aanmeld heb ik ook nog steeds geen antwoord op. Na complete reset werkt het nu aardig als garageopener. Wel een erg dure ! Wil alles teruggeven, maar zelfs daar krijg ik geen reactie op. Jammer, want ik had mijn hele huis hiermee willen uitrusten.

  Door: René02-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  mooi systeem voor camerabeveiliging

  Na een tweetal inbraken vorig jaar besloten om videocamera's te plaatsen bij mijn bedrijfspand. In eerste instantie kreeg ik regelmatig valse meldingen, maar dat is sinds ik ben overgestapt naar Home8 Alarm niet meer het geval. Dit is namelijk een speciaal platform dat direct in verbinding staat met sensoren, camera's, hub en opslag met elkaar in verbinding staan. Je kunt alles bedienen met één handige app, waardoor je dus snel kunt checken wat er aan de hand is. De aanschafkosten voor het systeem liggen hoog, maar ik heb tot op heden nog niet weer te maken gehad met inbrekers. Het werkt dus echt wel.

  Door: Quint Ottespeer25-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Home8 Alarm een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Home8 Alarm. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Home8 Alarm actief?

  Home8 Alarm is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home8 Alarm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.