NederlandReview

  Ervaringen Home Meets Nature

  Op zoek naar een plek waar je reviews van ervaringen kunt schrijven en de beoordelingen en meningen van anderen kunt lezen? Gevonden!

  Meerwaarde planten

  Planten doen een ruimte goed. Niet alleen voor de sfeer of luchtkwaliteit, maar ook voor het gemoed van de mensen die zich in die ruimte bevinden. Een kantoor vol planten voelt bijvoorbeeld ontspannen en een woonkamer als een tuin.

  De buurmannen draaien het om: zij genieten van huiselijke natuur

  Plant in pot

  Tenzij een plant in de tuin wordt gezet, worden de meeste planten gepot in plantenpotten of bloembakken (keramiek, metaal, kunststof). Net als de plant zelf is een mooie decoratieve pot die past bij het interieur een lust voor het oog. Maar wist je dat er voor potplanten nog meer categorieën gehanteerd worden dan alleen de bekende ‘kamerplant’? Er blijken dus ook speciale kantoorplanten te zijn die je kant-en-klaar inclusief potterie kunt bestellen. Niet dat deze niet mooi staan als interieurbeplanting thuis trouwens, want ook daar doen ze het leuk. In een bedrijf kun je er echter niet vanuit gaan dat er iemand onder het personeel groene vingers heeft én dat hij of zij naast de dagelijkse werkzaamheden ook nog eens het groen verzorgd. Ze zullen er overigens best zijn hoor, maar gemak dient de mens. Kantoorplanten worden bijvoorbeeld geleverd met hydrocultuur en een watermeter, zodat het enkel een kwestie is van ‘vullen tot het streepje.’ In plaats van aarde, zijn deze planten geplant in kleikorrels. Daardoor ontstaat er een ander wortelstelsel en worden het onderhoud van de planten tot een minimum beperkt. Overpotten is bijvoorbeeld niet meer nodig en kleikorrels verzuren niet. Dat scheelt troep en dode planten. Staat wel chique zo op een zuil bij de receptie.  Verzorgingsadvies

  Iedere plant heeft verzorging nodig. Al is het maar een scheut water van tijd tot tijd. Sommige planten hebben echter ook plantenvoeding of bemesting nodig, zoals de alom bekende pokon. En wat dacht je van het bestrijden van sommige insecten en schimmels? Denk bijvoorbeeld aan bladluis, dopluis, wolluis, schildluis, tripsen, witte vliegen, spint en meeldauw. Of een spray die de weerstand van de plant verhoogt, waardoor je een plant preventief behandelt. Hydroplanten hebben eens in de zoveel tijd speciale korrels en voeding nodig. Bij twijfel is er altijd wel ergens verzorgingsinformatie te vinden. Natuur als decoratieve accessoire Naast de levende planten voor binnen en buiten is het ook leuk om creatief te doen met hout van bijvoorbeeld oud fruithout, koraalhout, bonsai hout, coffeahout, stronken, ranken of teakhout. Altijd leuk als toevoeging op het interieur.

  Toch maar tuin

  Het blijft verbazend en overweldigend als je ziet hoeveel soorten (bloeiende) planten er zijn voor in de tuin: borderplanten, aardbeienplanten, buxus, camellia (Japanse roos), clematis, cyclaam, fruitplanten, hortensia’s, kuipplanten, klimplanten, klimfruit, laurier, olijf, sierkool, allerhande terrasplanten, palmen, waterplanten, ficus (vijg), hedera (klimop), en ga zo maar door. De een winterhard, de ander totaal niet, vast of twee jaar max..

  Home meets nature

  Dit bedrijf uit Naaldwijk (gemeente Westland) levert kamerplanten aan bedrijven en particulieren direct vanaf de kweker. Ze hebben dan ook geen voorraad. Wel hebben ze naar eigen zeggen veel kennis in huis door hun jarenlange ervaring als kweker en handelaar. Wellicht heb jij ervaring met hun vakkennis en wil je graag jouw mening daarover met ons delen in een review? Of ben je op zoek naar beoordelingen van consumenten voor jou? Ook dat kan hier. Voel je in beide gevallen welkom!

  Ook zo benieuwd naar de meningen, ervaringen en reviews van de consumenten voor u? U leest ze hier. Zelf een beoordeling achter laten? Graag zelfs!

  Home Meets Nature
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Home Meets Nature

  Uw beoordeling

  4 paradijsvogelplanten

  Uitstekend afgeleverd
  Zondag besteld vrijdag ontvangen

  Door: Jan Theunissen17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Home Meets Nature een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Home Meets Nature. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Home Meets Nature actief?

  Home Meets Nature is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home Meets Nature gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.