Ervaringen Holzkern

Een horloge kan zowel mooi als handig zijn. Je hebt zo altijd de tijd bij je en ook nog eens een mooi sieraad om je pols. Misschien kan Holzkern je wel van het horloge van je dromen voorzien. Maar wat zal de kwaliteit van deze horloges zijn? Zullen die wijzers wel helemaal goed lopen? Om de hoeveel tijd zul je het batterijtje moeten vervangen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Holzkern het door jou bestelde horloge bij je thuis komt afleveren? En hoe zal de klantenservice van Holzkern met je omgaan als je advies of raad nodig mocht hebben bij het kopen van jouw horloge? Alleen mensen die al een horloge van Holzkern dragen kunnen je over deze horlogewinkel informeren. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van wat Holzkern echt aanbiedt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat je van Holzkern kan en mag verwachten.

Over Holzkern

Holzkern is een horlogewinkel. De winkel komt oorspronkelijk uit Oostenrijk maar is nu ook in andere landen te vinden ondanks dat ze eigenlijk nog maar net aan het opstarten zijn. Ze vinden dat horloges meer horen te zijn dan alleen apparaatjes die de tijd bijhouden. Ze moeten ook dienen als een dagelijkse herinnering dat je de natuur moet vieren en jouw individualiteit moet reflecteren. De horloges worden dan ook gemaakt door middel van hout, steen en andere natuurproducten. En ze moeten je natuurlijk helpen om het meeste uit je tijd te halen. Er zijn horloges voor zowel mannen als vrouwen. Dus of je nou een mooi sierlijk horloge wilt of juist een stoer horloge dat opvalt, Holzkern zal het voor je hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Skyline collectie of de Four Seasons collectie. Er zijn wijzerplaten in verschillende groottes, dus het is maar net wat je zelf prettig vindt zitten. Naast horloges hebben ze ook nog een selectie mooie armbanden voor als je eens even geen horloge om wilt hebben.


Wat voorbeelden van de horloges die Holzkern verkoopt.

Diensten van Holzkern

De horloges en armbanden van Holzkern kunnen gewoon via de website van het horlogebedrijf worden besteld. Kies het dameshorloge of herenhorloge dat je bevalt en plaats een bestelling via het winkelmandje dat bij je account hoort. De bezorgservice van Holzkern zal het horloge dan netjes bij je thuis komen bezorgen zodat je zelf niet naar de winkel hoeft. Ook is er een Holzkern klantenservice die je bij zal staan als er een probleem mocht optreden.

Klachten, Complimenten en Tips voor Holzkern

Heb je zelf al een horloge van Holzkern? Dan willen we graag horen hoe jouw ervaring met Holzkern is verlopen. Hoe prettig zit dat horlogebandje om je pols? Voelen de natuurlijke materialen wel zo soepel en prettig aan? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Holzkern je nieuwe horloge kwam bezorgen? En hoe reageerde de klantenservice van Holzkern toen er iets mis bleek te zijn met je armband? Laat een Holzkern review achter en vertel ons wat jouw mening over deze horlogewinkel is.

Holzkern
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Holzkern

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)