NederlandReview

  Ervaringen Holzkern

  Een horloge kan zowel mooi als handig zijn. Je hebt zo altijd de tijd bij je en ook nog eens een mooi sieraad om je pols. Misschien kan Holzkern je wel van het horloge van je dromen voorzien. Maar wat zal de kwaliteit van deze horloges zijn? Zullen die wijzers wel helemaal goed lopen? Om de hoeveel tijd zul je het batterijtje moeten vervangen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Holzkern het door jou bestelde horloge bij je thuis komt afleveren? En hoe zal de klantenservice van Holzkern met je omgaan als je advies of raad nodig mocht hebben bij het kopen van jouw horloge? Alleen mensen die al een horloge van Holzkern dragen kunnen je over deze horlogewinkel informeren. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van wat Holzkern echt aanbiedt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat je van Holzkern kan en mag verwachten.

  Over Holzkern

  Holzkern is een horlogewinkel. De winkel komt oorspronkelijk uit Oostenrijk maar is nu ook in andere landen te vinden ondanks dat ze eigenlijk nog maar net aan het opstarten zijn. Ze vinden dat horloges meer horen te zijn dan alleen apparaatjes die de tijd bijhouden. Ze moeten ook dienen als een dagelijkse herinnering dat je de natuur moet vieren en jouw individualiteit moet reflecteren. De horloges worden dan ook gemaakt door middel van hout, steen en andere natuurproducten. En ze moeten je natuurlijk helpen om het meeste uit je tijd te halen. Er zijn horloges voor zowel mannen als vrouwen. Dus of je nou een mooi sierlijk horloge wilt of juist een stoer horloge dat opvalt, Holzkern zal het voor je hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Skyline collectie of de Four Seasons collectie. Er zijn wijzerplaten in verschillende groottes, dus het is maar net wat je zelf prettig vindt zitten. Naast horloges hebben ze ook nog een selectie mooie armbanden voor als je eens even geen horloge om wilt hebben.

  Wat voorbeelden van de horloges die Holzkern verkoopt.

  Diensten van Holzkern

  De horloges en armbanden van Holzkern kunnen gewoon via de website van het horlogebedrijf worden besteld. Kies het dameshorloge of herenhorloge dat je bevalt en plaats een bestelling via het winkelmandje dat bij je account hoort. De bezorgservice van Holzkern zal het horloge dan netjes bij je thuis komen bezorgen zodat je zelf niet naar de winkel hoeft. Ook is er een Holzkern klantenservice die je bij zal staan als er een probleem mocht optreden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Holzkern

  Heb je zelf al een horloge van Holzkern? Dan willen we graag horen hoe jouw ervaring met Holzkern is verlopen. Hoe prettig zit dat horlogebandje om je pols? Voelen de natuurlijke materialen wel zo soepel en prettig aan? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Holzkern je nieuwe horloge kwam bezorgen? En hoe reageerde de klantenservice van Holzkern toen er iets mis bleek te zijn met je armband? Laat een Holzkern review achter en vertel ons wat jouw mening over deze horlogewinkel is.

  Holzkern
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  holzkern-kay

  heb uitsluitend pluspunten.
  voor de verjaardag van mijn man op 7 september hoopten we dit horloge op tijd te krijgen.
  de levering zou echter pas eind november kunnen zijn.
  ik schreef hen dat mijn mijn man ernstig ziek was en die “ tijd niet meer had “

  de warmte en medemenselijkheid van dit bedrijf raakten me diep;
  3 dagen later kwam dit schitterende horloge binnen - ruim voor zijn verjaardag.
  hoe dankbaar en blij waren we en ben ik nog steeds.
  mijn man heeft hem een maand kunnen dragen- hij is niet meer.
  Holzkern verdient de warme douche van het tv-programma KASSA

  Door: anke lankreyer-drost17-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  horloge besteld bij holzkern voor mijn man

  Ik kwam hier via een andere site en heb hier toen een houten horloge besteld, voor mijn man voor zijn verjaardag.
  Ze hebben hier echt hele mooie horloges. Wel voor speciale gelegenheden vind ik, want ze zijn niet erg goedkoop ofzo. Maar wel echt erg mooi, ze hebben veel keuze en de kwaliteit is echt prachtig.
  Mijn man werd afgelopen maand 50 jaar nou dan moet je toch iets bijzonders bedenken vond ik!
  Het pakje was best snel in huis, maar ik had het ruim van te voren besteld. Alles netjes verpakt en het zag er netjes uit.
  Nu hoop ik dat ik er ook eentje voor mijn verjaardag krijg ..

  Door: Nathalie08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Salvatore

  Ik heb zeker 2 weken op de Holzkern pagina gekeken omdat ik vind dat alle horloges even mooi zijn .de keuze was enorm moeilijk ,maar ik heb eindelijk mijn beauty gevonden ...de salvatore in the Creator Collection..ik ben super content en doe de hele dag niet anders als naar mijn baby kijken ...van al mijn vrienden krijg ik complimentjes over deze schoonheid ....en het ergste is ...ik zit alweer op de website voor eventueel alweer een nieuw stuk natuur....mijn Salvatore was mijn paascadeau voor mij ...mss nog ene voor mijn verjaardag ,maar dat is pas in augustus ,zo lang kan ik niet wachten ....🙄

  Door: Francine Weckx13-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Holzkern

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Holzkern een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Holzkern. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Holzkern actief?

  Holzkern is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Holzkern gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.