HobbyMax

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HobbyMax

Wil je graag meer tijd met je kind doorbrengen en ook nog creatief bezig zijn, dan is samen knutselen een leuk idee. Ook voor volwassenen kunnen creatieve hobbies een geweldige manier zijn om te ontspannen. Je hebt dan natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Online kun je gelukkig genoeg vinden. Je bestelt eenvoudig thuis en kunt meestal de volgende dag al beginnen aan een creatief project. HobbyMax is één van die winkels waar je online hobbymaterialen kunt kopen. Op NederlandReview vind je de ervaringen van andere klanten van de webshop. Je weet door hun recensies of de webshop betrouwbaar is, zodat je zoontje niet vol verwachting zit te wachten op knutselspullen die nooit geleverd worden.


Over HobbyMax

De webshop voor hobbymaterialen is onderdeel van de Shoppartners. Dit bedrijf beheert meer dan 100 verschillende webshops en heeft al sinds 1999 ervaring op het gebied van online winkelen. Een aantal andere webshops van de Shoppartners zijn Bellatio.nl, Knuffelparadijs en Speelgoedpostorder. De webshop van HobbyMax is de meest uitgebreide en best gesorteerde online hobbywinkel. Wat klanten hiervan denken, lees je in hun recensies. Ze hebben voor al je hobby-activiteiten materialen. Ze hebben spullen om te schilderen, tekenen, kleien, papiermacheën, mozaïek te maken, textiel te bewerken, kaarsen te maken en sieraden te maken. Maar er is uiteraard nog veel meer te vinden in de hobbywinkel. 
Categorieën HobbyMax

– Hobby cijfers & letters
– Decoratiematerialen
– Figuurponsen
– Hobbymaterialen
– Kaarsen maken
– Klei, gips & papiermaché
– Mozaïeken
– Papier & karton
– Sieraden & kralen
– Textiel artikelen
– Verfspullen
– Verpakkingsmateriaal
– Feestartikelen
– Knutselspeelgoed


Diensten HobbyMax

Alle artikelen die voor 15:00 besteld zijn, worden de volgende dag bij je thuis afgeleverd. HobbyMax heeft ook een cadeauservice om inspiratie op te doen. Kies een leuk cadeau uit en HobbyMax zorgt ervoor dat jouw pakketje op tijd geleverd wordt bij het feestvarken. Ook vind je bij HobbyMax altijd kortingen!


Klachten HobbyMax

Blijf met klachten niet rondlopen, maar neem contact op met de webshop. Op de website kun je alle contactgegevens van het bedrijf vinden. Je kunt je klacht mailen naar info@shoppartners.nl of bellen op telefoonnummer 072-564 65 76. Ze zullen altijd proberen een oplossing te vinden voor je klacht. Je kunt ook voor vragen of opmerkingen HobbyMax via het e-mailadres of telefoonnummer bereiken. Sinds 2011 heeft Shoppartners ook een fysieke feest & kado megastore in Alkmaar.  


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-20:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00
Zondag: Gesloten


Wat vind jij van HobbyMax?

Heb jij met je gezin altijd de grootste plezier met de spullen uit de hobbywinkel? Hangt jouw huis vol met kunstwerken die je zelf gemaakt hebt met de materialen van HobbyMax? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Zijn de materialen van een goede kwaliteit? Zijn de spullen volgens jou te duur? En wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid van de webshop? Geef jouw mening en laat nieuwe klanten weten of jij HobbyMax aanraadt. 


Lees de reviews en beoordelingen van klanten van HobbyMax. Wat vinden ze van de kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Of geef jouw eigen mening!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)