NederlandReview

  Ervaringen HappyRainyDays

  Te vaak kletsnat aangekomen met een stuk gewaaide plu? Overweeg je hier je nieuwe beste vriend voor in de drup aan te schaffen, maar wil je graag weten wat de meningen zijn van de consumenten die je voor gingen? Wat vonden die van de kwaliteit in verhouding tot de prijs van het product? Of wil je zelf een review schrijven over jouw ervaring?

  Nederland, waterland

  Een van die dingen die kenmerkend zijn aan ons land, is regen. We hebben er zeker geen gebrek aan. Het gevolg ervan is wel dat het weer een aspect van de dag is om rekening mee te houden. Niemand zit er op te wachten om half doorweekt aan te komen op werk omdat er een onverwachte stortbui losbrak. Die wolkbreuk op weg naar huis is ook vervelend, maar thuis kun je je tenminste nog gelijk omkleden.

  Geen regen? Geen probleem, dan hebben we hier in Nederland altijd nog de wind of storm. Uiteraard waait die altijd tegen de richting in die jij probeert op te komen op je fiets.

  Met een fijne regenjas heb je alle rede om blij te zijn!

  Regenjas of plu scheelt de helft

  Gelukkig hebben we over de jaren enige ervaring opgedaan en kunnen we ons goed voorbereiden. Hoe vervelend een plensbui ook is, het scheelt de helft met een goede regenjas of paraplu. Maar tegen de wind gekleed zijn, is fijn.

  Tegenwoordig zijn we niet meer veroordeeld tot een groot geel of blauw ding wat nog het meeste weg heeft van een dikke vuilniszak of afdekzeil. En dat is maar goed ook, want daar loop je dus niet voor je lol in. Vandaag de dag kan het een stuk modieuzer door de mooie designs. Als je wilt, kun je de ene dag in een trendy trenchcoat en de volgende dag in een sportief regenjack. Hoewel op de fiets een regenmantel of regencape met een kleurig dessin misschien wat makkelijker is. En dan ook nog een bijpassende hoed om het geheel af te maken.  Na regen komt weer zonneschijn

  Het is natuurlijk leuk als regenkleding waterdicht en winddicht is, maar ademend is ook niet verkeerd. Anders zweet je je rot. Gevoerd met katoen is dan wel geen vereiste, het voelt wel zo prettig en maakt de kleding ook draagbaar voor als de zon doorbreekt na die hoosbui. En een goede prijs-kwaliteitverhouding? Die wordt natuurlijk altijd gewaardeerd!

  De beoordelingen druppelen binnen

  En dat komt weer door die geweldige mensen die hier hun ervaringen met HappyRainyDays achterlaten. Daarmee worden aankomende klanten geholpen in het maken van hun keuze, want die kunnen al die meningen daardoor lezen en meenemen in hun beslissing. Help of lees jij ook mee?

  Benieuwd of klanten voor jou het droog hielden onderweg? Of kwamen ze doorweekt aan? Lees hier hun beoordelingen, meningen en reviews van ervaringen.

  HappyRainyDays
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HappyRainyDays

  Uw beoordeling

  lange regenjas

  Was een top jas. Zit heerlijk en perfectie pasvorm. Door de extra flap kom je ook droog over als je op de fiets in een regenbui terecht komt. En de jas is ook zo mooi dat je deze makkelijk dagelijks kan dragen.

  Door: Andrea21-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Poncho

  Niet waterdicht. Een bui en ik was kletsnat....

  Door: H Kloppenburg-Kunst15-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  FAQ

  Is HappyRainyDays een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over HappyRainyDays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HappyRainyDays actief?

  HappyRainyDays is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HappyRainyDays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.