NederlandReview

  Ervaringen Happy-Size.nl

  Happy Size is een van winkels die zich speciaal richten op mannen én vrouwen met een maatje meer. Lees hier hoe het hun klanten beviel. Wat vonden zijn van de aangeboden kleding? Zagen zij de huidige modetrends er in terug? Beviel de pasvorm? Hoe hebben zijn de kwaliteit van de stoffen en de pasvorm ervaren? Wat is hun mening over de klantenservice? Als je zelf ook ervaring hebt over deze winkel en graag je mening of een beoordeling wilt geven, voel je daar volledig vrij in!

  Vuilniszakken zijn niet modieus
  Overgewicht is een feit in de moderne maatschappij. Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, begeven zich dus in de kledingwinkel naar de hoek met de grote maten. Helaas is het aanbod van kleding in grote maten vaak weinig flatteus in de gangbare modehuizen. Nog maar al te vaak is plus size kleding te vergelijken met de elegantie van een vuilniszak met een blijkbaar blind oog voor detail. Als er al een afdeling grote maten is, want sommige kledingmerken gaan uit principe niet boven een bepaalde maat. Dat is op zijn zachts jammer te noemen. Maar los van commerciële gemiste kansen, laten dit soort ervaringen in de passpiegel of het helemaal niet kunnen terugvinden van je kledingmaat, negatieve sporen achter op het gemoed van de klant. Een maatje meer zijn in een maatschappij waar de media een voorkeur lijkt te hebben voor dun en heel dun, kan al behoorlijk confronterend zijn. Minderwaardheidsgevoelens, depressie en stress zijn niet ongewoon. Kleding kopen is daardoor al stressvol, dus zo’n negatieve ervaring maakt het er niet beter op. Ook als je een maatje meer hebt, heb je recht op kleding waar jij je prettig in voelt, net als ieder ander.

  Gelukkig komen er over de jaren steeds meer winkels die zich richten op de grotere maten, waarbij voor zowel mannen als vrouwen modieuze, trendy en mooi vallende kleding te vinden is voor een betaalbare prijs. Vaak is het in deze winkels mogelijk om een goede garderobe samen te stellen van uitgekiende outfits uit de ruime modecollectie. Op die manier heb je voor iedere gelegenheid, van alledag tot sollictatiegesprek of date, de juiste kleding. Met iedere maat kun je er geweldig uit zien

  .
  Big girls and men!

  Meer dan een modebewust outfit
  Winkels voor grote maten hebben niet alleen een praktisch nut van het aanschaffen van goedzittende kleding. Ze laten mensen met een maatje meer ook ervaren dat ze er mogen zijn. Even een geluksmomentje als je ziet hoe je dat geweldig modieuze outfit rockt, wat ook nog eens heel prettig zit. Deze winkels geven hun klanten niet het gevoel afgeschreven te zijn door enkel zoiets oppervlakkigs als hun kledingmaat.

  Happy Sizers gezocht!
  Dus ben je een modebewuste man of vrouw met ervaring met het assortiment van Happy Size, schrijf hieronder gerust je review. Hoe meer meningen en ervaringen er te lezen vallen, hoe beter toekomstige klanten geholpen kunnen worden. En ben je hier omdat je graag wilt weten wat je in huis haalt en of het bedrijf bevalt? Je leest het hieronder!

  Zijn de klanten van Happy Size happy met deze aanbieder van actuele plus size mode? Zijn ze gelukkig als ze in de spiegel kijken? Lees de reviews hier

  Happy-Size.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  5,8
  45% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  5

  Prijs

  7

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goed

  Vincent Koster29-03-2019

  De website is wat klungelig. Goede ervaring met de klantenservice met ruilen van overhemd.
  Wat ik eigenlijk niet vind kunnen, dat als je werkelijk een grotere maat nodig hebt, de prijs €5 tot soms wel €15 euro duurder is dan de vanaf prijs wat vermeld is, helaas zijn dan de artikelen vrij duur. Terwijl de naam " happy size" toch anders doet geloven????

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  slechte levering en service

  Trea Weening04-03-2019

  besteld met 24 uurs levering en je raad het al niets gekregen naar veel heen en weer gebel het pakket opnieuw gestuurd maar haha weer niets gekregen, weer gebeld en de dames aan de lijn zijn slecht gehumeurd en niet klantvriendelijk!!!!! Gaan ze het navragen bij DHL en dat kan even duren dus geduld hebben maar weer pffff. Denk dat DHL bellen ook een week duurt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Betaalbare grote maten

  Bertie26-02-2019

  Fijne webshop, ruime keuze in grote maten mode. Bestellen gaat makkelijk, betalen met iDeal. Levering duurt iets langer dan gemiddeld, had mijn bestelling binnen 3 dagen in huis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Ruim aanbod in grote maten :)

  Erik26-02-2019

  Eindelijk een webshop met veel keus in grote maten. Kwaliteit van de kleding is goed, levering niet binnen een dag maar dat maakt mij niet uit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Hallo is daar iemand.

  Marco13-02-2019

  Ik wacht al 2 WEKEN op mijn kleding.
  Het is zogenaamd eergisteren aangeboden bij DHL maar hun weten van niets.
  Zelfs AliExpress is soms sneller dan hun.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Geweldig

  Lianne15-01-2019

  Kwaliteit van kleding kan beter maar de rest is prima

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Bestelling niet ontvangen

  Bruine09-01-2019

  Voor mijn 88-jarige moeder nieuwe bh's besteld twv € 322
  Ze heeft ze met spoed nodig ivm ernstige smetplekken. Mail ontvangen dat ze het magazijn verlaten hebben, maar bij DHL niet traceerbaar.

  de Bruine19-01-2019

  Inmiddels 2 van de 6 ontvangen en overig geld netjes terug ontvangen. Ik zou hier niet opnieuw kopen vanwege de lange levertijd, maar het is wel netjes opgelost.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Lange levertijd

  Monique27-12-2018

  Bestelling gedaan op 27-11-2018 en op 27-12-2018 nog steeds niets binnen maar ook niet te traceren. Betalen met acceptgiro aangegeven en moest ik betalen met een link die ik steeds maar niet kreeg. Ik heb nu al spijt van mijn aankopen wanneer ik dit allemaal lees.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Retour

  Hans09-12-2018

  Nu 19 dagen geleden iets geretourneerd, nog helemaal niets gehoord. Wil nu onderhand mijn geld wel terug.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Levertijd

  Fleur05-12-2018

  Vorige week zondag ( inmiddels 10 dagen geleden) een bestelling gedaan met 24uurs service. Gekozen voor acceptgiro omdat ik 2 verschillende artikelen besteld had die ik allebei leuk vond en niet kon kiezen. Op dinsdag ( de dag dat het pakket zou aankomen) krijg ik een email dat ik een link toegestuurd krijg met een betaallink en dat ik het bedrag eerst moest overmaken. Deze email heb ik nooit ontvangen. Gebeld naar de klanten service en die vertelde dat ik deze email wel had ontvangen en ik het bedrag beter zelf kon overmaken zodat het pakket sneller bezorgd kon worden. Dit was vrijdag. Maandag een email ontvangen dat mijn betaling binnen is en ik het pakket kan verwachten over 2 dagen. Vanmorgen stond er bij mijn bestelling dat het vandaag binnen zou komen maar heb niks gekregen. Nu staat er geen verwachte levertijd meer. Pakket nog niet ontvangen... ben benieuwd. De site is trouwens ook niet de aller snelste en handigste.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Veel fouten!

  Nicole10-11-2018


  Levering van kleding duurt lang, niet meer van deze tijd. Er worden veel fouten gemaakt met betalingen, leveringen, terugbetalingen. Zelfs een keer bericht gehad van een incassobedrijf, terwijl de fout bij Happy Size lag. Al vaak moeten mailen en bellen om fouten te herstellen. Klantvriendelijkheid laat zeeeeeer te wensen over!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Waardeloze 24 uur service en geen klantvriendelijkheid

  Margo20-10-2018

  Ik heb donderdagochtend om 10 uur een 24 uurs bestelling gedaan omdat ik deze kleren graag op zaterdag (vandaag) wilde dragen. Hele dag gewacht gisteren, krijg ik om 15 uur een e-mail dat het helaas niet haalbaar is. Omdat ik verder overdag nooit thuidms ben en geen burenlevering wil, wilde ik het adres naar een DHLpunt wijzigen. Het pakket was nog niet verstuurd maar dat kon niet. Ik vroeg om de bestelling dan maar te te annuleren, dat kon ook niet. Ik kon het pakket weigeren zei ze. Overigens een zeer lusteloze klanten"service"???( Kun je dat service noemen? )Medewekster sprak ik, die ook nog niet eens wist hoe het bedrijf heet, toen ze opnam.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Achteraf betalen toch niet mogelijk...

  Janszen02-10-2018

  Website via google gevonden, jas uitgezocht van 259.95. aangezien ik het bedrijf helemaal niet ken en het dus echt een groot bedrag is, gekozen voor betaling achteraf. Krijg ik 3 dagen later dat ze weigeren mijn bestelling te versturen zonder een vooraf betaling. Zet dat dan ook niet op de website. Als klant moet je altijd maar afwachten wat je binnenkrijgt, helaas als webshop moet je anno 2018 ook achter je geld aan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  waardeloze retourverwerking

  f.toornstra30-09-2018

  Wel mooie kleding,maar retouren worden heel langzaam verwerkt,waardoor je niet binnen 14 dagen van je openstaande saldo af bent.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Grotere maten voor mannen

  Henk13-08-2018

  Eindelijk kleding gevonden voor de grotere man. Prima betaalbare kleding. Levering niet al te snel, pas na 3 dagen binnen volgens mij. Ook wel fijn dat je nog met acceptgiro kan betalen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Pakket nooit ontvangen

  Brigitte De kort11-08-2018

  Kleding besteld voor vakantie, zou binnen 3-5 dagen geleverd worden, helaas na 7 dagen nog niets, je krijgt ook geen track&tracenummer.
  Na meerdere emails met vragen, word ik op mijn vakantie gebeld, DHL kan het pakket niet vinden, vervolgens een zeer onvriendelijke dames die komt met waardeloze oplossing, ik moet de bestelling maar opnieuw doen, mocht het pakket toch 2x komen, dan 2e keer weigeren.
  Terug van vakantie nog 2x gemaild en gebeld, nu eindelijk mijn geld terug.
  Ga zeker niets meer bestellen bij Happy size

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Rok

  E. Bolleboom08-08-2018

  Ik bestelde een rok en die zou vrijdag worden bezorgt want ik had er gelijk de 24 uur service erbij genomen omdat ik zaterdag een dag uit ging. Helaas werd de rok niet bezorgt. Hij kwam na het uitje als mosterd na de maaltijd. Ik heb de rok geweigerd en de bezorgester was niet blij. Jammer kwam een dag te laat. Was de eerste en tevens laatste bestelling daar. Je kunt niet op hun rekenen. Ik heb niks meer van hun gehoord. Ze vinden het ook niet nodig om even hun excuus aan te bieden

  Margo20-10-2018

  Bij mij idem dito. Donderdagochtend op. Een bestelling gedaan, met de 24 uurs levering.kwam mooi uit. Want was vrijdag vrij. Krijg ik om 15 uur mail dat het spijtig genoeg niet haalbaar is. Ik meteen gebeld om het pakket bij een DHL punt te laten leveren dan. Pakket was niet verzonden maar wijzigen adres was niet mogelijk en annuleren ook niet. Het was nog niet verpakt maar niks was mogelijk, moest het maar weigeren aan de deur. De dame die opnam had sowieso bijzonder weinig zin in haar werk klonk erg lusteloos. Ze wist ook niet eens hoe het bedrijf heette toen ze de telefoon opnam. Ook voor mij was dit de de laatste bestelling.

  T.Vreden09-11-2018

  Trouwens, die 24 uurs levering is een onding.. Mensen moeten daatvoor s nachts werken!! Laten we een beetje aardig zijn voor elkaar !!!

  Nicole10-11-2018

  Levering van kleding duurt lang, niet meer van deze tijd. Er worden veel fouten gemaakt met betalingen, leveringen, terugbetalingen. Zelfs een keer bericht gehad van een incassobedrijf, terwijl de fout bij Happy Size lag. Al vaak moeten mailen en bellen om fouten te herstellen. Klantvriendelijkheid laat zeeeeeer te wensen over!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Lange levertijd

  Paula05-05-2018

  Collectie niet bijzonder, redelijk 1 stijl.
  Vijf dagen na bestellen verzendbevestiging ontvangen. Bestelling is volgens verzendbevestiging binnen 1 week in huis.
  Track and trace link is toegevogd.
  Verzending is met DHL. Daar heb ik zelf slechte ervaringen mee, bij diverse webshops. Ik heb nu blijkbaar niet goed opgelet, want in principe bestel ik niet meer bij webshops die met DHL leveren. De verzendkosten en de levertijd vind ik niet in verhouding. Dus dit was eens maar niet nog een keer. Kan nog niks zeggen over de kwaliteit van de kleren, aangezien ik die nog niet binnen heb.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Waardeloze 24 uurs levering

  Patrick15-02-2018

  Top assortiment, veel keus en naast klassiek ook trendy stijl.
  Echter,
  de 24 uurs bezorg optie is verre van betrouwbaar. Onze bestelling was niet als zodanig terug te vinden in de account op de website. In de bevestigingsmail staat niet vernoemd dat je de 24 uurs leverings optie hebt gebruikt en wordt gewoon vermeld dat de bestelling binnen 1 week afgeleverd wordt. Tot 3 keer toe gebeld met de klantenservice maar die gaven 2 keer aan dat het gewoon bezorgd zou worden en de derde keer, 5 voor 9 's avonds, kregen we als geste het geld van de 24 uurs bezorging terug. Onze bestelling werd dus niet bezorgd op de aangegeven dag en daarmee hadden we een groot probleem. Waardeloos dus. Tip: Zorg dat je geen haast hebt met je kleren....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  kleding voor de gemiddelde vrouw met maat 44

  Jolanda27-01-2018

  een van de weinige plekken waar ik met mijn maatje 44 gewoon echt LEUKE kleding kan vinden.
  ik vind dit overigens belachelijk, want noem mij niet dik. Ik ben helemaal niet dik, gewoon wat voller hier en daar, maar ik zit dichter bij het gemiddelde van de vrouw in Nederland dan al die broodmagere modellen waar wel volop kleding voor te vinden is overal!
  Maar gelukkig zijn er ook gewoon leuke (Web)winkels waar ik terecht kan tegenwoordig, al zou ik overal leuke kleding in mijn maat moeten kunnen vinden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Happy-Size.nl

  Uw beoordeling