NederlandReview

    Ervaringen Happy-Size.nl

    Happy Size is een van winkels die zich speciaal richten op mannen én vrouwen met een maatje meer. Lees hier hoe het hun klanten beviel. Wat vonden zijn van de aangeboden kleding? Zagen zij de huidige modetrends er in terug? Beviel de pasvorm? Hoe hebben zijn de kwaliteit van de stoffen en de pasvorm ervaren? Wat is hun mening over de klantenservice? Als je zelf ook ervaring hebt over deze winkel en graag je mening of een beoordeling wilt geven, voel je daar volledig vrij in!

    Vuilniszakken zijn niet modieus

    Overgewicht is een feit in de moderne maatschappij. Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, begeven zich dus in de kledingwinkel naar de hoek met de grote maten. Helaas is het aanbod van kleding in grote maten vaak weinig flatteus in de gangbare modehuizen. Nog maar al te vaak is plus size kleding te vergelijken met de elegantie van een vuilniszak met een blijkbaar blind oog voor detail. Als er al een afdeling grote maten is, want sommige kledingmerken gaan uit principe niet boven een bepaalde maat. Dat is op zijn zachts jammer te noemen. Maar los van commerciële gemiste kansen, laten dit soort ervaringen in de passpiegel of het helemaal niet kunnen terugvinden van je kledingmaat, negatieve sporen achter op het gemoed van de klant. Een maatje meer zijn in een maatschappij waar de media een voorkeur lijkt te hebben voor dun en heel dun, kan al behoorlijk confronterend zijn. Minderwaardheidsgevoelens, depressie en stress zijn niet ongewoon. Kleding kopen is daardoor al stressvol, dus zo’n negatieve ervaring maakt het er niet beter op. Ook als je een maatje meer hebt, heb je recht op kleding waar jij je prettig in voelt, net als ieder ander.

    Gelukkig komen er over de jaren steeds meer winkels die zich richten op de grotere maten, waarbij voor zowel mannen als vrouwen modieuze, trendy en mooi vallende kleding te vinden is voor een betaalbare prijs. Vaak is het in deze winkels mogelijk om een goede garderobe samen te stellen van uitgekiende outfits uit de ruime modecollectie. Op die manier heb je voor iedere gelegenheid, van alledag tot sollictatiegesprek of date, de juiste kleding. Met iedere maat kun je er geweldig uit zien

    .

    Big girls and men!

    Meer dan een modebewust outfit

    Winkels voor grote maten hebben niet alleen een praktisch nut van het aanschaffen van goedzittende kleding. Ze laten mensen met een maatje meer ook ervaren dat ze er mogen zijn. Even een geluksmomentje als je ziet hoe je dat geweldig modieuze outfit rockt, wat ook nog eens heel prettig zit. Deze winkels geven hun klanten niet het gevoel afgeschreven te zijn door enkel zoiets oppervlakkigs als hun kledingmaat.

    Happy Sizers gezocht!

    Dus ben je een modebewuste man of vrouw met ervaring met het assortiment van Happy Size, schrijf hieronder gerust je review. Hoe meer meningen en ervaringen er te lezen vallen, hoe beter toekomstige klanten geholpen kunnen worden. En ben je hier omdat je graag wilt weten wat je in huis haalt en of het bedrijf bevalt? Je leest het hieronder!

    Zijn de klanten van Happy Size happy met deze aanbieder van actuele plus size mode? Zijn ze gelukkig als ze in de spiegel kijken? Lees de reviews hier

    Happy-Size.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    5.8
    38% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Happy-Size.nl

    Uw beoordeling

    Shirts en jeans

    Ik schrok van de slechte reviews die ik hier las nadat ik online had geshopt bij happy size.
    Dinsdagavond laat allemaal leuke kleding gevonden dus hup in het mandje en gekocht.
    Ik zag wel dat de levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen is en ook nog hemelvaart. Ik dacht dat het volgende week wel ergens een keer zou komen. Maar niets is minder waar! Tot mijn grote verbazing werd het vandaag (zaterdag) al gebracht!
    Ik werd van alles netjes op de hoogte gehouden door happy size.
    Alle kleding was netjes verpakt en ziet er super uit. Tshirts hebben mooie dikke kwaliteit.
    Kortom ik ben super blij met jullie en kom gauw weer eens shoppen!

    Door: Linda01-06-2019
    sl zondervan10-09-2020

    ik heb 8 sept een herenjack besteld bij jullie, maar heb geen bevestiging gehad , het is gelijk betaald .ik wil graag een reactie van jullie, en weten waneer dat jack bezorgd wordt. groetjes s zondervan

    sl zondervan10-09-2020

    ik heb 8 sept een herenjack besteld bij jullie, maar heb geen bevestiging gehad, het is gelijk betaald, ik wil graag een reactie van jullie en weten wanneer dat jack bezorgd wordt.. groetjes s zondervan

    Claudia Meijer 27-01-2021

    Ik heb 25 januari besteld en betaald en nog steeds geen bevestiging gehad ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kleding voor de gemiddelde vrouw met maat 44

    een van de weinige plekken waar ik met mijn maatje 44 gewoon echt LEUKE kleding kan vinden.
    ik vind dit overigens belachelijk, want noem mij niet dik. Ik ben helemaal niet dik, gewoon wat voller hier en daar, maar ik zit dichter bij het gemiddelde van de vrouw in Nederland dan al die broodmagere modellen waar wel volop kleding voor te vinden is overal!
    Maar gelukkig zijn er ook gewoon leuke (Web)winkels waar ik terecht kan tegenwoordig, al zou ik overal leuke kleding in mijn maat moeten kunnen vinden

    Door: Jolanda27-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tuniek

    Bestellen is net zo makkelijk als andere websites. De service vind ik goed. Ja de levering duurt wat langer dan we gewend zijn (dinsdag besteld, volgende week woensdag geleverd). Maar ik kreeg twee emails daarover. De eerste dat 't was vertraagd en de tweede dat het eraan komt. De track nd trace code van DHL zei bij mij ook eerst dat ze 't niet konden vinden, logisch want 't was nog niet bij hen aangemeld. Iets meer geduld hebben.

    Door: Emma05-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Diverse bovenkleding en broek.

    Tot nu toe ben ik super tevreden. De kleding is van goede kwaliteit en modern. Zo kan je met maat 44 ook leuk erbij lopen. Men vergeet vaak dat de gemiddelde Nederlandse vrouw maat 42 heeft.
    Het enige wat ik zou willen is nog meer diversiteit. Ik zelf ben 57 maar weet van jongere vrouwen met mijn maat dat er niet heel veel keus is.

    Door: Inge Hilbrant07-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vest

    Nog steeds is mijn retour niet verwerkt en krijg ook geen enkele update! Mailtje naar klantenservice maar ook daar géén reactie!!
    Ik bestel hier nooit meer, matige kwaliteit en trage afhandeling.
    Niet reageren is ook beneden alle peil, nee...daar wordt je zeker niet happy van!!!

    Door: Suzanne13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Diverse kleding

    Ben heel tevreden over Happy Size.
    Snelle levering, goede service.

    Door: Debora Rens Buhrmann04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    winterkleding

    aantal dingetjes voor de winter besteld in deze webshop. alles was snel ontvangen en ik hoef gelukkig niets te retourneren want dat vind ik altijd zon gedoe. maar winterkleding komt minder nauw dan een badpak of schoenen ofzo :-)

    Door: Sabrina12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Grotere maten voor mannen

    Eindelijk kleding gevonden voor de grotere man. Prima betaalbare kleding. Levering niet al te snel, pas na 3 dagen binnen volgens mij. Ook wel fijn dat je nog met acceptgiro kan betalen.

    Door: Henk13-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Betaalbare grote maten

    Fijne webshop, ruime keuze in grote maten mode. Bestellen gaat makkelijk, betalen met iDeal. Levering duurt iets langer dan gemiddeld, had mijn bestelling binnen 3 dagen in huis.

    Door: Bertie26-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    drie jurken

    Prima leuke jurkjes. Voel mij er vrouwelijk in. De service was prima. Ook op zondag voor de kerst. Voor die prijs een goede kwaliteit en keurig ingepakt.

    Door: Marianne Wiegersma20-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Twee polo's

    Producten zijn niet duur, bestellen gaat gemakkelijk, betalen ook, maar daarna begon bij mij de ellende. In mijn bevestigingsbericht stond 'Levering binnen 3-5 werkdagen'. Zo stond het ook in mijn account en zo bleef het ook in mijn account staan. De bijgeleverde Track&Trace-code gaf als enige resultaat 'Onbekende code'. Daarom uiteindelijk na meer dan een week maar even gebeld. Daar werd mij doodleuk medegedeeld dat mijn maat niet leverbaar was en dat mijn geld binnen 10 dagen zou worden teruggestort. Kan gebeuren, maar zorg dan wel dat het product niet meer besteld kan worden. Na het telefoongesprek ben ik weer even op de website gaan kijken en tot mijn grote verbazing kon ik hetzelfde product in mijn maat nog steeds bestellen met een levering binnen 3-5 werkdagen. Het verkopen heeft blijkbaar meer prioriteit dan het geven van de juiste informatie op de website. De terugbetaling is overigens nog steeds niet binnen op mijn rekening. Wel is al twee dagen geleden in mijn account de terugbetaling ingeboekt.

    Door: André van den Berg10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Diverse items

    Er kan altijd iets fout gaan, maar dat ik er steeds zelf achteraan moet vind ik geen service. 29-5 een bestelling geplaatst. Kreeg al snel een mail dat het wS verzonden. Ik dacht SUPER...eindelijk een winkel gevonden te hebben. Vervolgens is het 09-09 en nogsteeds geen pakket ontvangen. Er gaat steeds iets fout bij DHL. Kan gebeuren, maar zoals bij dhl te zien is blijft het pakketje ergens hangen vanaf 04-06. Eest maar een mail gestuurd, daarna 3x gebeld en krijg ik via de mail een reactie dat ik tot zaterdag moet wachten. Indien ik dan niet heb gehoord, mag ik weer bellen... En in die mail staat door drukte etc. Mijn bestelling is niet vertraagd door drukte. Er staat 3x door sorteringsfout. Ik vind dit geen service en helaas eerste en laatste keer dat ik bestel....:(

    Door: M09-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Niet ontvangen

    Slechte bezorging DHL
    Teleurstellend!!!
    Kleding, niet bezorgd!

    Door: Stegmeijer28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Jeans

    Ik heb een 24 uurs levering gedaan moest daar 7 euro zoveel meer moeten betalen boven de d op de verzendkosten.
    Omdat we de broeken wegens trieste omstandigheden snel nodig hadden. Maar die hebben hebben wij niet 24 uur na die tijd ontvangen. Ik moet ze nu nog ontvangen

    Door: Emaus 19-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Verschillende kledingstukken

    Vele malen al verschillende kleding gekocht. Ben erg tevreden. Blijf zo doorgaan. Top.

    Door: Marja24-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heren jeans (plus size)

    Mooi passende jeans, echter na 1 keer dragen stuk (ingescheurd) w.s door een weefsel fout. Mail gestuurd met een klacht waarna ik volgde instructie kreeg: Vermeld de klacht op de pakbon en voeg dit bij het artikel. Vergeet u niet de retourlabel die aan de factuur vast zit op het pakket te plakken. Natuurlijk heb je die niet meer! Vervolgens heb ik zelf de factuur en de klacht toegevoegd en met het pakket naar DHL. Echter was het (hoofd)adres van Rotterdam niet bekend bij DHL. Weer een mail gestuurd: deze is -zo neem ik aan- slecht gelezen en kreeg ik geen antwoord op mijn vraag naar welk adres de retourzending moet, maar wel instructie- het adres van de DHL-shop...... Pfffffff...... dan maar gebeld. Hier kreeg ik het juiste adres van Zaltbommel. Ben benieuwd hoe het verder gaat.

    Door: RM07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schonen

    Mijn bestelling op donderdag verleden week was betaald op zaterdag. Betaling blijkbaar niet goed verwerkt waardoor mijn bestelling tot de dag van vandaag ( woensdag) niet ontvangen. Naar klantenservice gebeld en slecht uitleg gekregen dat het deze week niet geleverd zal worden . Zeer teleurgesteld.
    Klantenservice medewerker onaardig , was sneller bereid om mijn bestelling te annuleren dan te helpen om product op tijd te ontvangen. Had niet echt zien om gesprek te voeren.

    Door: V.Nerich07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Twee korte broeken

    Mooie broeken,goede maat.
    Ondanks de drukte toch na drie dagen in huis.

    Door: Martine08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Jurk

    Warrige account info. Staat dat bestelling afgewezen is, terwijl ik betaald heb. Reageren op mails, ho maar. Mail dat hij uitgeleverd is, maar nr is niet te volgen bij dhl (nr niet gevonden). Wil 1 ster geven maar werkt niet in deze site.

    Door: C28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Verschillende kleding

    De kleding van happy side vind ik leuk. De levering is doorgaans goed maar ik heb ook een keer zo lang moeten wachten dat ik de bestelling heb geannuleerd. De service vind ik ronduit slecht. Tot 2 keer toe heb ik achter mijn geld aan moeten bellen/mailen nadat ik iets retour had gezonden. Toen ik belde om het op te lossen werd ik niet geholpen. Mijn advies: bestel gerust want ze hebben leuke kleding maar betaal niet met iDEAL.

    Door: Annelies Kerkhoven28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Happy-Size.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 53 ervaringen geplaatst over Happy-Size.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Happy-Size.nl actief?

    Happy-Size.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy-Size.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.