NederlandReview

  Ervaringen Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl

  Wanneer je een mobiele telefoon hebt, dan heb je soms een nieuwe batterij nodig omdat de oude niet meer goed werkt, of je wilt er een extra oplader bij kopen. Ook headsets en een SD kaarten zijn dingen die nogal eens gezocht worden bij een gsm telefoon. Hiervoor, en voor knoopcelbatterijen kun je terecht in één van de webshops van Happy on Web B.V. Zij hebben meerdere webshops die dit soort artikelen verkopen. Zijn ze klantvriendelijk? Zijn de prijzen werkelijk zo scherp als ze beweren, en kun je bij hen echt alles vinden wat je zoekt? Dit alles en meer lees je hier bij de reviews van andere klanten van de webshops van Happy on Web.

  Over Happy on Web

  Happy on Web B.V. is een bedrijf uit Haarlem die een tiental webshops in België en Nederland heeft op het gebied van elektronische accessoires. Dit zijn: www.gsmbatterij.nl, www.gsmbatterij.be, www.gsmoplader.nl en www.gsmoplader.be. Daarnaast hebben zij de webshops www.powerbanks.nl, www.powerbanks.bewww.goedkopesdkaart.nl, www.goedkopesdkaart.be, www.knoopcelgigant.nl en www.knoopcelgigant.be Wanneer je in één van deze webshops voor 18.00 uur besteld, heb je het product de volgende dag in huis, de verzending is boven een bestelling van € 25,- gratis. Op alle producten zit 6 maanden garantie. Je kunt bij hen betalen met iDeal, Visa, Bancontact en Paypal.

  WEB EXCLUSIVE: Is Being Too Happy… Bad for You?!

  Webshops www.gsmbatterij.nl en www.gsmbatterij.be

  Bij deze webshops kun je natuurlijk vooral terecht voor een batterij voor je mobiele telefoon. Als je die van jou niet kunt vinden in de webwinkel, kun je ze een berichtje sturen. Zij gaan dan voor je op zoek naar de passende batterij. Verder kun je hier nog meer accessoires bestellen voor je mobiele telefoon. Je vindt de artikelen onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Batterijen
  • Opladers
  • Accessoires
  • Externe batterijen
  • SD-kaarten
  • Headsets

  Webshops www.gsmoplader.nl en www.gsmoplader.be

  Welke gsm telefoon je ook hebt, bij www.gsmoplader.nl en www.gsmoplader.be hebben ze opladers voor merken als Samsung, LG, Blackberry, Apple, Huawei, Sony etc. Ook hier kun je meerdere accessoires bestellen voor je telefoon. Alle artikelen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Opladers
  • Kabels
  • Headsets
  • Externe batterijen
  • Draadloos laden
  • Accessoires

  Voor de andere websites spreekt het verder voor zich wat u daar kunt vinden. Bij de webshop www.knoopcelgigant.nl en www.knoopcelgigant.be kun je knoopcel batterijen vinden voor o.a. hoortoestellen en horloges. Je kunt daar jouw type batterij invoeren in een zoekmachine, zo vindt je eenvoudig wat je zoekt. De betaalmethodes en dergelijke zijn voor alle andere webshops hetzelfde als bovenstaande.

  Klachten

  Je kunt bij vragen of klachten altijd contact met ze opnemen via een contactformulier op de website, per telefoon: (023) 20 271 11 of stuur een e-mail naar: info@knoopcelgigant.nl. Alle producten die je bij hen koopt kunnen binnen veertien dagen na aflevering geruild of geretourneerd worden. Het product moet wel ongebruikt en onbeschadigd zijn en in de oorspronkelijke verpakking retour gestuurd worden. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

  Lees hoe klanten GoedkopeSDkaart.nl beoordelen! Wat zijn hun ervaringen, beoordelingen, reviews met deze webshop voor elektronische accessoires?

  Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl

  Uw beoordeling

  Eindelijk een goedkope SD-kaart gevonden

  Na lang zoeken heb ik eindelijk een goedkope SD-kaart gevonden. GoedkopeSDkaart.nl nogmaals dank hiervoor. Ik snap niet dat ze in bepaalde winkels zoveel geld kunnen vragen voor zo'n klein kaartje. Oké, je hebt er natuurlijk heel veel gemak van, maar mijns inziens kan de prijs ook wel een stukje lager. Ik ben bijna een half jaar aan het zoeken geweest en kan mijn zoektocht eindelijk beëindigen. Het heeft me wel wat moeite gekost om deze website te vinden, maar het bestellen was daarentegen weer vrij makkelijk. Ook over de levering hoor je mij niet klagen: een dag later lag er al een enveloppe met de SD-kaart in de brievenbus.

  Door: Maikel Damsma20-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  AA batterijen

  Supersnelle levering 1 dag later.
  PostNL levering op zaterdag in België

  Door: Pierre Rappe12-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl actief?

  Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy on Web | GoedkopeSDkaart.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.