NederlandReview

  Ervaringen GreenJump

  We proberen steeds meer een biologisch en milieubewust leven te leiden. We willen de toekomst van onze kinderen graag beschermen en weten hoe schadelijk sommige producten voor het milieu kunnen zijn. Om er zeker van te zijn dat onze kinderen zelf ook meehelpen om het milieu te beschermen, heeft GreenJump een webshop voor biologische producten voor de allerkleinste. Ze beloven biologische en duurzame producten voor het hele gezin, maar zijn de producten echt betrouwbaar en veilig? Dat ontdek je in de reviews van echte klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de producten en de webshop van GreenJump. Neem een kijkje en besluit zelf of je in de webshop wilt bestellen.

  Over GreenJump

  Goran en Manon Gagic kregen in 2005 een dochter Lana. De ouders die altijd al een duurzaam leven leidden, gingen op zoek naar biologische producten voor Lana. Hun zoektocht bracht hen veel kennis en ze besloten al snel een blog te beginnen voor andere ouders die informatie zochten. Dit blog is uiteindelijk uitgegroeid tot een gespecialiseerde website voor biologische en duurzame kinderproducten. GreenJump belooft klanten gifvrije, milieuvriendelijke, bijzondere en betaalbare spullen, maar wat hun klanten vinden van de producten en de prijzen, lees je in hun beoordelingen.


  Help je kleintje snel in slaap te vallen met dit leuke slaapliedje.

  Diensten GreenJump

  De webshop heeft een uitgebreid assortiment met producten voor iedereen die een milieubewust leven wil leiden. Ze hebben bijvoorbeeld RVS drinkflessen, waterflesjes en broodtrommels, maar ook een natuurlijk latex en kokos matras, biologische verzorgingsproducten en babykleding, ecologische luiers en alles voor borstvoeding. Verder is de verzending van alle producten gratis vanaf 70,- en wordt je bestelling de volgende dag geleverd als je voor 21:00 hebt besteld. De betaalmethodes van GreenJump zijn allemaal veilig, je kunt bijvoorbeeld betalen met iDeal, Bancontact, MisterCash, PayPal, MasterCard, Visa en sofort banking. GreenJump heeft in de webshop ook altijd kortingen voor klanten en de nieuwste artikelen worden altijd extra belicht in de webshop. Wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg GreenJump op Facebook, Twitter of Pinterest.

  Klachten GreenJump

  De klantenservice van GreenJump wil altijd klaar kunnen staan voor klanten met klachten of vragen. Het geeft misschien een goed gevoel om een review te schrijven bij problemen, maar probeer altijd eerst contact op te nemen met de webshop. Misschien kunnen ze jouw klacht wel naar tevredenheid afronden. Je kunt op de website alle contactgegevens van GreenJump vinden. Je kunt gebruikmaken van het e-mailadres of het telefoonnummer. Zoek je echter informatie over de producten of wil je graag meer weten over een bewuster leven, dan kun je altijd de verschillende berichten lezen in het blog. Je krijgt vaak tips en inspiratie om je te helpen.

  Jouw ervaringen met GreenJump?

  Ben jij begonnen aan een duurzamer leven en heeft GreenJump jou hierbij geholpen? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de webshop. Zijn de producten veilig? Wat vind je van de kwaliteit? Raad jij andere klanten aan te bestellen bij GreenJump? Geef antwoord op al deze vragen in jouw review!

  Milieuvriendelijk, gifvrij en betaalbare, dat zijn de babyproducten van GreenJump. Wat is de beoordeling van de ouders? Lees hier hun reviews.

  GreenJump
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GreenJump

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GreenJump een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GreenJump. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GreenJump actief?

  GreenJump is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GreenJump gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.