NederlandReview

    Ervaringen Globos Ballonnen

    Wanneer je een feestje hebt, een jubileum bijvoorbeeld, je gaat trouwen of je bent jarig, dan kun je met ballonnen de dag extra opfleuren. Een website die heel veel ballonnen in het assortiment heeft en eventueel ook op de plek van het feest zelf ballondecoraties maakt is Globos Ballonnen. Nu wil je natuurlijk wel graag weten wat de reviews zijn over deze webshop voor je je eerste bestelling hier gaat doen. Die kun je hier vinden op NederlandReview.

    Over Globos Ballonnen

    Globos Ballonnen is van familiebedrijf Globos. Zij hebben nog meer webshops o.a. www.trouwen-feestartikelen.nl, www.ballonnenbedrukken.nl, www.ballonboog.nl etc. Zij leveren voornamelijk aan weddingplanners, bloemisten, aanstaande bruidsparen, uitvaartondernemingen, reclamebureaus, evenementenbureaus etc. Het sterke netwerk van ballondecorateurs maakt hen tot een goede partner voor het bezorgen van (helium)ballonnen en ballondecoraties door heel Nederland. Globos verzorgt graag de aankleding van winkels, etalages, cafés, restaurants, feestzalen, beurzen, beursstands etc. Zij decoreren en versieren de locatie geheel naar wens in verschillende thema’s als Halloween, Valentijnsdag, Huwelijk etc. Het doel van Globos is het creëren en verzorgen van ballondecoraties op het hoogste niveau. Om dit te waarborgen zijn zij aangesloten bij het International Qualatex Balloon Network (QBN). Marcel Vermeer heeft ook de titel CBA (Certified Balloon Artist) voor internationaal erkende ballondecorateurs behaald (CBA certificaat). Dit certificaat is wereldwijd erkend en geeft aan dat het intensieve QBN trainingsprogramma met positief gevolg is afgerond. Achter Globos zitten Marcel en Patricia Vermeer, zowel zakelijk als privé partners. Marcel Vermeer heeft een IT achtergrond en is verantwoordelijk voor de marketing, intra- en internetsites en het automatiseren van de bestelproces. Patricia Vermeer heeft een achtergrond als praktijkopleider in de zorg, zij is verantwoordelijk voor de administratie, communicatie en inkoop van het bedrijf. Globos verstuurt wereldwijd bestellingen. Ze zijn dagelijks actief op Facebook, Google +, Twitter, LinkeIn, Pinterest en Flickr. Als je hun website deelt op Twitter of Facebook krijg je zelfs 5% korting op je bestelling.


    1000 Balloon Pool Party, dat wil toch iedereen?

    Diensten

    Bij Globos Ballonnen vind je alles op het gebied van ballonnnen. Zo kun je er folie ballonnen bestellen, latex onbedrukte ballonnen in verschillende vormen, bedrukte ballonnen, bubbles ballonnen, stuffer ballonnen, wensballonnen, witte duif ballonnen en ballon toebehoren. Voor ieder feestje en elke gelegenheid is er wel iets te vinden. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Je hoeft geen minimale aantallen af te nemen en veel trouwartikelen kunnen voorzien worden van jullie namen en trouwdatum.

    Extra opties

    Bij Globos kun je ook heliumballonnen en ballondecoraties bestellen. Het laatste gebeurt aan de hand van een offerte, je kunt invullen wat je wensen zijn en de datum van het evenement etc. en dan ontvang je zo snel mogelijk een prijsopgave. Zij dagen je daarbij uit om je offerteaanvraag op hun onafhankelijke ballonnen vergelijkingssite te plaatsen. Zo komt je aanvraag bij Globos en veel meer ballonnenbedrijven terecht. Als hun offerte dan niet de beste is, dan doen zij je een betere aanbieding.

    Klachten

    Alles wat niet op maat is gemaakt mag zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Dit moet wel in schriftelijke overeenstemming gebeuren. De kosten hiervan zijn voor de koper. Wanneer je een klacht hebt kun je ze een e-mail sturen via info@globos.nl. Je kunt eventueel ook een afspraak maken om langs te komen, artikelen te bekijken en mee te nemen, je kunt dan niet pinnen.

    Jouw ervaring telt!

    Heb jij al eens feestelijke artikelen bij Globos besteld? Wat vond je van de kwaliteit, de prijs en de bezorging? Deel hier jouw ervaring met deze webshop, zo helpen wij elkaar om een goed beeld te vormen!

    Is het een goed idee om ballonnen te bestellen bij Globos Ballonnen op ballonartikelen.nl? Hoe is de kwaliteit van de ballonnen? Lees de reviews!

    Globos Ballonnen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

    3.8
    17% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goedkoop een grote hoeveelheid ballonnen bestellen

    Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een grote hoeveelheid ballonnen om het geheel een beetje leuk aan te kleden. We hadden niet echt voorkeur voor een soort ballon, maar de kleur moest in ieder geval rood zijn. Na een tijdje zoeken kwamen we bij Globos Ballonnen terecht. Hier hebben ze echt een heel groot aanbod van verschillende soorten ballonnen. Daarnaast zijn er ook tal van kleuren mogelijk. We hebben zelf uiteindelijk gekozen voor gewone, rode ballonnen. Dit was namelijk verreweg het goedkoopst. Voor speciale vormen en dergelijke ligt de prijs al een stuk hoger. Op de bruiloft vormden de ballonnen een mooie aanvulling, dus zeker geen spijt gehad van de bestelling bij Globos Ballonnen.

    Door: Annemieke Kralingen24-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    twee rouwlinten

    2 linten woensdag besteld. Tuurlijk zelfde dag een mail; verzonden, hoe moeilijk kan het zijn.
    Nu vrijdagavond niets ontvangen morgen de crematie. Bedankt! Respectloos . Niet reageren op mail of wat dan ook.
    Bah !

    Door: Jacqueline 28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cadeaulint

    Tijdens het bestellen is alles ok. Dan krijg ik een factuur waarin door het lettertype enkele letters niet herkend zijn. Hierop stuur ik een mail. Ik krijg snel respons maar door miscommunicatie zit ik nu met een lint waarvan ik het lettertype helemaal niet wil. Retouren is ook niet mogelijk. Weggegooid geld. Helaas.

    Door: Elif Akyil26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Rouwlint

    Pluspunten: Het is even goed kijken op de site naar alle mogelijkheden om een rouwlint aan te maken. Dat is goed te doen en gaat prima.
    Prijs is oké. Je wordt op de hoogte gehouden van de bepaalde stappen in het proces per email. Is iets vertraagd omdat het niet geautomatiseerd is (maar handmatige actie). Rouwlint goed gedrukt, niet helemaal netjes afgeknipt.

    Maar nu helaas de minpunten van het bedrijf. Rouwlint op zondag besteld en kwam 6 (!) dagen later pas aan (zat 1 feestdag in deze 6 dagen. En dus NA de begrafenis. Dat is ongelofelijk balen. Heb ook zeker per chat eerst m'n frustraties geuit. Na 15 minuten kreeg ik een bericht terug en vroeg mijn naam. Die opgegeven waarna ik 1 reactie kreeg: "Jij heb zelf voor deze verzendmethode gekozen.". Kwader kan je mij met zo'n reactie niet krijgen! Ik heb inderdaad briefpost gekozen en geen pakketdienst. Je mag verwachten dat ik op tijd had besteld. Maar deze reactie geef aan dat er geen enkele inlevingsgevoel en verantwoordelijkheid is bij dit bedrijf.
    PostNL heeft het probleem uitgezocht. Er is met zwarte viltstift op een bruin doosje met de hand geschreven adres erop geschreven. Te groot geschreven en door de sorteermachine niet leesbaar in dit geval. Daardoor is door PostNL handmatig gesorteerd en door PostNL een adreslabel op afgedrukt. Daarna opnieuw in sorteerproces gekomen, en dus later bezorgd (bewijs heb ik op foto's hiervan).
    Dus Globos: neem even 30 seconden de tijd om een fatsoenlijk adreslabel te maken zodat dit door de sorteermachine duidelijk te lezen is. Daarmee voorkom je zware teleurstelling en gezeur.
    Service: geen inlevingsvermogen. Levering: slecht ivm snel handgeschreven adres ipv een adres-labelprinter.

    Door: Ron15-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    rouwlint

    Rouwlint is aangekomen NA de begrafenis. Was ruim op tijd besteld. 5min na betaling was de status van mijn bestelling al "verzonden". Ik had toen al kunnen denken dat dit geen serieus bedrijf is. Hoe kan rouwlint nu op 5min tijd bedrukt EN verzonden zijn. Zeer onvriendelijke en onbehulpzame dame op chat (Patricia). Zeker af te raden! (Had ik meer betaald voor track en trace dan konden ze zien waar mijn bestelling vertraging opgelopen had(!) Alsof mijn bestelling dan sneller aangekomen zou zijn)
    . OPLICHTERS.

    Door: Cynthia Vanden Berghe25-11-2019
    Globos25-11-2019

    Goedendag, Dit is niet helemaal waar wat u zegt. U heeft op 21-11 om 12:17 uur rouwlint besteld en betaald. Om 12:45 uur heeft u een mail gekregen dat we uw betaling hebben ontvangen en om 13:04 uur heeft u een mail gekregen dat we uw lint hebben gedrukt en verstuurd. Dus zeker niet binnen 5 minuten maar dan nog kunnen we zeker wel binnen 5 minuten een rouwlint bedrukken en versturen, maar dat ter zijde. U heeft er zelf bewust voor gekozen om gratis en zonder track & tracecode te laten versturen. Als u gekozen had voor een track & tracecode, dan had uw zending misschien niet sneller geweest maar dan hadden we nu wel kunnen zien waar uw bestelling zich bevindt. Daarbij is uw bestelling van Nederland naar Belgie slechts 1.5 dag onderweg wat ook helemaal niet raar is. Het lint kan ieder moment en gewoon op tijd nog bij u bezorgd worden. Patricia heeft u aangeboden om kosteloos een nieuw lint voor u te maken ondanks dat u zelf het risico van verzenden heeft genomen. Dat lijkt me geen heel slechte service of zelfs oplichtingspraktijken. Ik begrijp heel goed dat u er enorm van baalt dat uw rouwlint er nog niet is terwijl morgen de uitvaart is maar dit is geen reden om dan deze recensie te plaatsen omdat het in uw ogen onwaarschijnlijk lijkt dat we zo snel een rouwlint kunnen bedrukken. Uw lint is op tijd gedrukt en verstuurd en hadden dit niet sneller of beter kunnen doen. Vooralsnog hoop ik dat uw rouwlint nog op tijd aankomt en we zijn ook nog steeds bereid om kosteloos een nieuw rouwlint te bedrukken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nooit meer

    Voor een herdenkingsbijeenkomst ballonnen besteld met de bedoeling deze bij het graf met onze hele familie op te laten. Zaterdagochtend de ballonnen opgehaald zodat we deze die middag om 17 uur samen op konden laten. Echter de helium was er toen al praktisch uit waardoor we geen enkele ballon de lucht in hebben kunnen laten wat een enorme domper was voor ons op deze voor ons zo bijzondere dag. Dat ze volgens website ruim 12 uur gevuld blijven is dus totaal niet waar! Nooit meer iets via Globos dus!

    Door: Monique07-10-2018
    Globos Ballonnen17-01-2019

    Goedemorgen, Ik lees uw recensie nu pas helaas. Onze latex helium (hart)ballonnen blijven minimaal 12 - 16 uur zweven, gegarandeerd! Ik heb e.e.a uitgezocht n.a.v. uw review. U heeft de ballonnen afgehaald bij een collega van ons in Holten en niet bij ons in Spijkenisse. Wij hebben geen inzicht gehad in hoe lang van te voren zij de ballonnen al voor u gevuld hadden (dat is de enige reden waarom de ballonnen vroegtijde naar beneden kwamen) en dat spijt mij enorm, ik heb u immers in goed vertrouwen verwezen naar deze collega bij u in de buurt. Ik zou u graag laten zien dat er niets mis is met onze ballonnen en wil u graag nieuwe ballonnen aanbieden voor een volgende (hopelijk een meer feestelijke) gelegenheid.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Globos Ballonnen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Globos Ballonnen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Globos Ballonnen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Globos Ballonnen actief?

    Globos Ballonnen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Globos Ballonnen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.