Globos Ballonnen

Alle reviews

Globos Ballonnen

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ballonnen

  Per ongeluk verkeerd besteld en direct gemaild of het aangepast kon worden. Geen antwoord en twee dagen later de bestelling. De folieballonnen konden niet worden opgeblazen want het uiteinde zat dicht (heb ze zelf al vaker gehad dus is op een goede manier geprobeerd)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bedrukt lint

  Beste lezer,
  De meeste negatieve recensies gaan over het te laat aankomen van bestellingen van onze klanten.
  Wanneer u twijfelt om bij ons een bestelling te plaatsen, wees u er dan a.u.b. van bewust dat we altijd op tijd versturen (op werkdagen voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden). Dat is de garantie die we kunnen geven. Maar daarna blijven we afhankelijk van de post. Doorgaans doet de post er 1 of 2 dagen over maar helaas in enkele gevallen ook wel eens later en daar hebben we geen invloed op. U kunt kiezen om geen verzendkosten te betalen of met een track & tracecode. Deze laatste verzendmethode is niet per definitie sneller maar we kunnen dan wel uw zending traceren en als het onverhoopt kwijt raakt (niet te laat komt), dan krijgt u altijd uw geld terug.

  Het is ook een gegeven dat de meeste mensen pas een recensie plaatsen als zij een klacht hebben of een negatieve ervaring en dat begrijpen we volkomen omdat we ervan bewust zijn dat u er van baalt als er iets mis gaat. Maar als u hier klaagt, dan krijgen we daar geen melding van. Bij toeval komen we er dan achter dat op deze pagina iets staat geschreven en dan zijn we vaak te laat met oplossen :-(

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Enttäuschung (individuelle Trauerschleife für Beerdingung)

  Erfüllt nicht die Versprochene Lieferung binnen Tagen

  Am Tag der Beerdigung keine Ware
  keine Schleife... Schwer enttäuscht.

  order bis 15:00 Dieses Versprechen kann sich der Anbieter sparen.

  Die Lieferung erfolgt trotzdem zu spät.

  Guten Morgen,

  Ich werde versuchen, Ihnen auf bestmögliches Deutsch zu antworten.

  Wir können nur garantieren, dass Ihr Farbband innerhalb eines Tages gedruckt und versendet wird und nicht, wenn es bei Ihnen zu Hause ankommt. Wir bleiben - wie alle anderen Online-Shops - immer auf die Post angewiesen :-(

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  twee rouwlinten

  2 linten woensdag besteld. Tuurlijk zelfde dag een mail; verzonden, hoe moeilijk kan het zijn.
  Nu vrijdagavond niets ontvangen morgen de crematie. Bedankt! Respectloos . Niet reageren op mail of wat dan ook.
  Bah !

  Goedemorgen, we krijgen helaas geen melding als iemand hier een recensie plaatst anders had ik veel eerder kunnen reageren :-(
  Het spijt me enorm dat dat het lint niet na 2 dagen is bezorgd. Hoe graag ik ook anders zou willen, we blijven na verzenden afhankelijk van de post. In de meeste gevallen bezorgen ze na 1 of 2 dagen. U heeft gekozen om zonder track & tracecode te versturen dus ik kan het helaas niet traceren. Is het adres wel juist? Ik hoop dat u nog even contact wilt opnemen zodat we dit alsnog kunnen oplossen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeaulint

  Tijdens het bestellen is alles ok. Dan krijg ik een factuur waarin door het lettertype enkele letters niet herkend zijn. Hierop stuur ik een mail. Ik krijg snel respons maar door miscommunicatie zit ik nu met een lint waarvan ik het lettertype helemaal niet wil. Retouren is ook niet mogelijk. Weggegooid geld. Helaas.

  Hoi Elif, het gekozen lettertype kent geen 'i' zonder punt inderdaad. Ik kan me herinneren (ik zie deze klacht nu pas helaas) dat we dit opgelost hebben toch? Je had een opgemaakt bestand naar ons gemaild dacht ik. Mocht dat niet zo zijn, laat het me dan weten dan lossen we het alsnog op.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rouwlint

  Pluspunten: Het is even goed kijken op de site naar alle mogelijkheden om een rouwlint aan te maken. Dat is goed te doen en gaat prima.
  Prijs is oké. Je wordt op de hoogte gehouden van de bepaalde stappen in het proces per email. Is iets vertraagd omdat het niet geautomatiseerd is (maar handmatige actie). Rouwlint goed gedrukt, niet helemaal netjes afgeknipt.

  Maar nu helaas de minpunten van het bedrijf. Rouwlint op zondag besteld en kwam 6 (!) dagen later pas aan (zat 1 feestdag in deze 6 dagen. En dus NA de begrafenis. Dat is ongelofelijk balen. Heb ook zeker per chat eerst m'n frustraties geuit. Na 15 minuten kreeg ik een bericht terug en vroeg mijn naam. Die opgegeven waarna ik 1 reactie kreeg: "Jij heb zelf voor deze verzendmethode gekozen.". Kwader kan je mij met zo'n reactie niet krijgen! Ik heb inderdaad briefpost gekozen en geen pakketdienst. Je mag verwachten dat ik op tijd had besteld. Maar deze reactie geef aan dat er geen enkele inlevingsgevoel en verantwoordelijkheid is bij dit bedrijf.
  PostNL heeft het probleem uitgezocht. Er is met zwarte viltstift op een bruin doosje met de hand geschreven adres erop geschreven. Te groot geschreven en door de sorteermachine niet leesbaar in dit geval. Daardoor is door PostNL handmatig gesorteerd en door PostNL een adreslabel op afgedrukt. Daarna opnieuw in sorteerproces gekomen, en dus later bezorgd (bewijs heb ik op foto's hiervan).
  Dus Globos: neem even 30 seconden de tijd om een fatsoenlijk adreslabel te maken zodat dit door de sorteermachine duidelijk te lezen is. Daarmee voorkom je zware teleurstelling en gezeur.
  Service: geen inlevingsvermogen. Levering: slecht ivm snel handgeschreven adres ipv een adres-labelprinter.

  Goedemorgen,
  Ik lees uw bericht nu pas helaas. Het klopt dat we brievenbuspost niet kunnen traceren en dat u - door die methode te kiezen - een bepaald risico loop met verzenden. Dat neemt niet weg dat wij u met 'JIJ' mogen aanspreken en daarvoor wil ik mijn oprechte excuses maken en ook als u het gesprek onprettig heeft ervaren. Wij waren ons er ook niet van bewust dat door de viltstift uw zending vertraging heeft opgelopen. Ik kan u mededelen dat we dat niet meer zullen doen. Ik zou ook graag nog even met u in contact komen om deze vertraging - door ons toedoen - met u op te lossen door uw geld terug te storten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  rouwlint

  Rouwlint is aangekomen NA de begrafenis. Was ruim op tijd besteld. 5min na betaling was de status van mijn bestelling al "verzonden". Ik had toen al kunnen denken dat dit geen serieus bedrijf is. Hoe kan rouwlint nu op 5min tijd bedrukt EN verzonden zijn. Zeer onvriendelijke en onbehulpzame dame op chat (Patricia). Zeker af te raden! (Had ik meer betaald voor track en trace dan konden ze zien waar mijn bestelling vertraging opgelopen had(!) Alsof mijn bestelling dan sneller aangekomen zou zijn)
  . OPLICHTERS.

  Goedendag,
  Dit is niet helemaal waar wat u zegt. U heeft op 21-11 om 12:17 uur rouwlint besteld en betaald. Om 12:45 uur heeft u een mail gekregen dat we uw betaling hebben ontvangen en om 13:04 uur heeft u een mail gekregen dat we uw lint hebben gedrukt en verstuurd. Dus zeker niet binnen 5 minuten maar dan nog kunnen we zeker wel binnen 5 minuten een rouwlint bedrukken en versturen, maar dat ter zijde.

  U heeft er zelf bewust voor gekozen om gratis en zonder track & tracecode te laten versturen. Als u gekozen had voor een track & tracecode, dan had uw zending misschien niet sneller geweest maar dan hadden we nu wel kunnen zien waar uw bestelling zich bevindt. Daarbij is uw bestelling van Nederland naar Belgie slechts 1.5 dag onderweg wat ook helemaal niet raar is. Het lint kan ieder moment en gewoon op tijd nog bij u bezorgd worden.

  Patricia heeft u aangeboden om kosteloos een nieuw lint voor u te maken ondanks dat u zelf het risico van verzenden heeft genomen. Dat lijkt me geen heel slechte service of zelfs oplichtingspraktijken.

  Ik begrijp heel goed dat u er enorm van baalt dat uw rouwlint er nog niet is terwijl morgen de uitvaart is maar dit is geen reden om dan deze recensie te plaatsen omdat het in uw ogen onwaarschijnlijk lijkt dat we zo snel een rouwlint kunnen bedrukken. Uw lint is op tijd gedrukt en verstuurd en hadden dit niet sneller of beter kunnen doen.

  Vooralsnog hoop ik dat uw rouwlint nog op tijd aankomt en we zijn ook nog steeds bereid om kosteloos een nieuw rouwlint te bedrukken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nooit meer

  Voor een herdenkingsbijeenkomst ballonnen besteld met de bedoeling deze bij het graf met onze hele familie op te laten. Zaterdagochtend de ballonnen opgehaald zodat we deze die middag om 17 uur samen op konden laten. Echter de helium was er toen al praktisch uit waardoor we geen enkele ballon de lucht in hebben kunnen laten wat een enorme domper was voor ons op deze voor ons zo bijzondere dag. Dat ze volgens website ruim 12 uur gevuld blijven is dus totaal niet waar! Nooit meer iets via Globos dus!

  Goedemorgen,
  Ik lees uw recensie nu pas helaas. Onze latex helium (hart)ballonnen blijven minimaal 12 - 16 uur zweven, gegarandeerd! Ik heb e.e.a uitgezocht n.a.v. uw review. U heeft de ballonnen afgehaald bij een collega van ons in Holten en niet bij ons in Spijkenisse. Wij hebben geen inzicht gehad in hoe lang van te voren zij de ballonnen al voor u gevuld hadden (dat is de enige reden waarom de ballonnen vroegtijde naar beneden kwamen) en dat spijt mij enorm, ik heb u immers in goed vertrouwen verwezen naar deze collega bij u in de buurt. Ik zou u graag laten zien dat er niets mis is met onze ballonnen en wil u graag nieuwe ballonnen aanbieden voor een volgende (hopelijk een meer feestelijke) gelegenheid.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoop een grote hoeveelheid ballonnen bestellen

  Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een grote hoeveelheid ballonnen om het geheel een beetje leuk aan te kleden. We hadden niet echt voorkeur voor een soort ballon, maar de kleur moest in ieder geval rood zijn. Na een tijdje zoeken kwamen we bij Globos Ballonnen terecht. Hier hebben ze echt een heel groot aanbod van verschillende soorten ballonnen. Daarnaast zijn er ook tal van kleuren mogelijk. We hebben zelf uiteindelijk gekozen voor gewone, rode ballonnen. Dit was namelijk verreweg het goedkoopst. Voor speciale vormen en dergelijke ligt de prijs al een stuk hoger. Op de bruiloft vormden de ballonnen een mooie aanvulling, dus zeker geen spijt gehad van de bestelling bij Globos Ballonnen.

  Hoi Annemieke,
  Mijn excuses dat ik zo laat reageer maar we krijgen geen melding als hier een bericht wordt geplaatst. Maar ik wil jullie alsnog hartelijk danken voor deze mooie reactie en wat fijn om te horen dat onze ballonnen een mooie aanvulling zijn geweest op jullie bruiloft :-)

Anderen bekeken ook

Verhuisdozensale.nl
1 reviews

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid die de meeste mensen niet al te vaak zullen doen. Daarom is het handig dat je te rade kunt gaan bij een...

UwCartridgeWinkel
4 reviews

Er is toch niets irritanter dan ontdekken dat je niet kunt printen omdat je cartridge of toner leeg is.? En als je dan ook nog op pad moet om er ee...

Zolemba
6 reviews

Heeft u een Dymo, Brother, Bixolon of Zebra printer en zoekt u naar een voordelige leverancier voor de bijpassende labels en etiketten? Dan moet u ...

BallonnenParade.nl
6 reviews

Wie heeft er geen goede jeugdherinneringen aan. Bij een feestje kreeg je een ballon. Nog steeds worden feestelijke gebeurtenissen opgefleurd met ba...

Globos Ballonnen

Wanneer je een feestje hebt, een jubileum bijvoorbeeld, je gaat trouwen of je bent jarig, dan kun je met ballonnen de dag extra opfleuren. Een website die heel veel ballonnen in het assortiment heeft en eventueel ook op de plek van het feest zelf ballondecoraties maakt is Globos Ballonnen. Nu wil je natuurlijk wel graag weten wat de reviews zijn over deze webshop voor je je eerste bestelling hier gaat doen. Die kun je hier vinden op NederlandReview.

Over Globos Ballonnen
Globos Ballonnen is van familiebedrijf Globos. Zij hebben nog meer webshops o.a.  www.trouwen-feestartikelen.nl, www.ballonnenbedrukken.nl, www.ballonboog.nl etc. Zij leveren voornamelijk aan weddingplanners, bloemisten, aanstaande bruidsparen, uitvaartondernemingen, reclamebureaus, evenementenbureaus etc. Het sterke netwerk van ballondecorateurs maakt hen tot een goede partner voor het bezorgen van (helium)ballonnen en ballondecoraties door heel Nederland. Globos verzorgt graag de aankleding van winkels, etalages, cafés, restaurants, feestzalen, beurzen, beursstands etc. Zij decoreren en versieren de locatie geheel naar wens in verschillende thema’s als Halloween, Valentijnsdag, Huwelijk etc. Het doel van Globos is het creëren en verzorgen van ballondecoraties op het hoogste niveau. Om dit te waarborgen zijn zij aangesloten bij het International Qualatex Balloon Network (QBN). Marcel Vermeer heeft ook de titel CBA (Certified Balloon Artist) voor internationaal erkende ballondecorateurs behaald (CBA certificaat). Dit certificaat is wereldwijd erkend en geeft aan dat het intensieve QBN trainingsprogramma met positief gevolg is afgerond. Achter Globos zitten Marcel en Patricia Vermeer, zowel zakelijk als privé partners. Marcel Vermeer heeft een IT achtergrond en is verantwoordelijk voor de marketing, intra- en internetsites en het automatiseren van de bestelproces. Patricia Vermeer heeft een achtergrond als praktijkopleider in de zorg, zij is verantwoordelijk voor de administratie, communicatie en inkoop van het bedrijf. Globos verstuurt wereldwijd bestellingen. Ze zijn dagelijks actief op Facebook, Google +, Twitter, LinkeIn, Pinterest en Flickr. Als je hun website deelt op Twitter of Facebook krijg je zelfs 5% korting op je bestelling.


Diensten
Bij Globos Ballonnen vind je alles op het gebied van ballonnnen. Zo kun je er folie ballonnen bestellen, latex onbedrukte ballonnen in verschillende vormen, bedrukte ballonnen, bubbles ballonnen, stuffer ballonnen, wensballonnen, witte duif ballonnen en ballon toebehoren. Voor ieder feestje en elke gelegenheid is er wel iets te vinden.  Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Je hoeft geen minimale aantallen af te nemen en veel trouwartikelen kunnen voorzien worden van jullie namen en trouwdatum.

Extra opties
Bij Globos kun je ook heliumballonnen en ballondecoraties bestellen. Het laatste gebeurt aan de hand van een offerte, je kunt invullen wat je wensen zijn en de datum van het evenement etc. en dan ontvang je zo snel mogelijk een prijsopgave. Zij dagen je daarbij uit om je offerteaanvraag op hun onafhankelijke ballonnen vergelijkingssite te plaatsen. Zo komt je aanvraag bij Globos en veel meer ballonnenbedrijven terecht. Als hun offerte dan niet de beste is, dan doen zij je een betere aanbieding.

Klachten
Alles wat niet op maat is gemaakt mag zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Dit moet wel in schriftelijke overeenstemming gebeuren. De kosten hiervan zijn voor de koper. Wanneer je een klacht hebt kun je ze een e-mail sturen via info@globos.nl. Je kunt eventueel ook een afspraak maken om langs te komen, artikelen te bekijken en mee te nemen, je kunt dan niet pinnen.

Jouw ervaring telt!
Heb jij al eens feestelijke artikelen bij Globos besteld? Wat vond je van de kwaliteit, de prijs en de bezorging? Deel hier jouw ervaring met deze webshop, zo helpen wij elkaar om een goed beeld te vormen!

Is het een goed idee om ballonnen te bestellen bij Globos Ballonnen op ballonartikelen.nl? Hoe is de kwaliteit van de ballonnen? Lees de reviews!

}