Gezinnig

Alle reviews

Gezinnig

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wordt je niet vrolijk van

  In één blad: witte plekken in je schaamstreek, geen sex meer in je huwelijk en een depressie verhaal. Zit je lekker in de tuin met je bakje yoghurt ' verheugd' met de Margriet.
  Kom op zeg!! Margriet, laat maar weer???????? ach, we hebben 'gelukkig' de advertenties nog....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slaapklets boekjes

  Wat een heerlijk initiatief, ik ben zeer te spreken over Gezinnig en dan vooral over de leuke Slaapklets boekjes.

  Mijn dochter houdt veel van schrijven en vertellen en daarom heb ik haar zo'n boekje gegeven, voor haarzelf voor later en ook voor mij, zo sta ik dichter bij mijn dochter en wat zij in haar leventje allemaal voor moois en spannends meemaakt.

  Echt genieten!

Anderen bekeken ook

Ko&Flo Kinderkleding
1 reviews

Nieuwe kleren voor je kinderen kopen, is vaak net zo leuk als voor jezelf. En je kinderen worden er super blij van. Ze showen maar al te graag hun ...

Difrax
1 reviews

Als je pas een baby hebt gekregen of nog gaat krijgen dan wil je daar het allerbeste voor in huis halen. Je hebt dan ook van alles nodig: een babyk...

Kixx Online
4 reviews

Kixx-online: snel en makkelijk kinderkleding bestellen. Ben je op zoek naar leuke en hippe merkkleding voor jouw kids? Dan vind je wellicht wat je ...

Babypark
11 reviews

Als je een kindje verwacht dan heb je natuurlijk van alles nodig. Naast een babykamer heb je kleertjes, een maxi cosi, een kinderwagen en nog veel ...

Gezinnig

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten zijn dan zeer welkom! Bij Gezinnig proberen ze het leven van moeders wat makkelijker en leuker te maken. Lukt ze dit, of voegt het wat jou betreft weinig toe? Lees hier de reviews van anderen over deze webshop en laat ook jouw ervaring hier achter!

Over Gezinnig
De webshop Gezinnig.nl bestaat als sinds 2008 en is opgericht door Rianne van Essen (die daarnaast ook een eigen uitgeverij runt) en haar vroegere compagnon Wendy. Het kantoor van de webshop staat in Amsterdam. Rianne had samen met Wendy het idee opgevat om producten te gaan verkopen om het leven van het gezin soepeler te laten verlopen. Wendy is inmiddels een andere uitdaging aangegaan, maar Gezinnig bestaat nog altijd en is steeds bekender geworden bij gezinnen vanwege de handig tools en producten. Alle producten in de webshop worden bekeken met de vraag: Is dit handig, vrolijk, behulpzaam en slim voor gezinnen?


Diensten
Bij Gezinnig kun je allerlei producten vinden die het gezinsleven gemakkelijker en leuker maken. De producten zijn onderverdeeld in de volgende thema’s:

 • opvoeden
 • plannen
 • ontspannen
 • huishouden
 • slapen
 • eten
 • spelen
 • vakantie
 • feest
 • school
 • overig

Bij de producten vind je handige dingen als een appelschiller die je met een zuignap aan de tafel kunt bevestigen, of een duurzaam drinkpak met rietje, die je zelf kunt vullen, waardoor je geen wegwerppakjes meer hoeft te kopen. Onder het eigen merk worden er onder andere weekplanners, boodschappenblokken en kletsboeken verkocht. Maar ook kun je op de site allerlei gratis prints vinden zoals het gezinnig opa en omaklets, boekenklets, klusjestijd, etc. Het meest in het oog springend en populairst zijn de Slaapklets boeken. Bij een bestelling op van meer dan € 50,- bespaar je op de verzendkosten, je pakket wordt dan namelijk gratis naar je toegestuurd. Je kunt bij hen betalen met iDeal, Paypal, Creditcard en Bancontact/Mr. Cash. Daaronder betaal je € 3,95. Als je een bestelling doet op de website, probeer deze dan voor 21:00 uur af te ronden. Je pakket wordt dan dezelfde dag nog verzonden en is meestal de volgende dag bij je thuis. Wil je per e-mail op de hoogte blijven van de aanbiedingen die Gezinnig heeft? Of weten wanneer er nieuwe producten online komen? Schrijf je dan gratis in voor de nieuwsbrief.

Slaapklets boeken
Dit zijn boeken waarin je kind iedere avond op kan schrijven hoe de dag is geweest. Door tips en vragen worden kinderen vanzelf door het boek geleid. Ze kunnen meteen delen wat ze wel en niet leuk vonden en wat hun plannen voor morgen zijn. Een fijne manier om de dag af te sluiten.

Klachten
Ook hier heb je gewoon 14 dagen bedenktijd bij een aankoop. Als je jouw product om wat voor reden dan ook onbeschadigd binnen 14 dagen terugstuurt krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Vragen of klachten over de diensten en/of producten van Gezinnig kun je sturen naar: klantenservice@gezinnig.nl.

Vertel over jouw ervaringen!
Maak jij al gebruik van handige hulpjes van Gezinnig? Heeft het toegevoegde waarde voor je, of vind je van niet? Vertel dan hier wat jouw ervaringen en die van je kinderen zijn. 

Het runnen van je gezin gaat met ups en downs. Biedt Gezinnig je handige hulpmiddelen om ermee om te gaan? Lees hier de ervaringen van andere moeders!

}