NederlandReview

  Ervaringen Gezinnig

  Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten zijn dan zeer welkom! Bij Gezinnig proberen ze het leven van moeders wat makkelijker en leuker te maken. Lukt ze dit, of voegt het wat jou betreft weinig toe? Lees hier de reviews van anderen over deze webshop en laat ook jouw ervaring hier achter!

  Over Gezinnig

  De webshop Gezinnig.nl bestaat als sinds 2008 en is opgericht door Rianne van Essen (die daarnaast ook een eigen uitgeverij runt) en haar vroegere compagnon Wendy. Het kantoor van de webshop staat in Amsterdam. Rianne had samen met Wendy het idee opgevat om producten te gaan verkopen om het leven van het gezin soepeler te laten verlopen. Wendy is inmiddels een andere uitdaging aangegaan, maar Gezinnig bestaat nog altijd en is steeds bekender geworden bij gezinnen vanwege de handig tools en producten. Alle producten in de webshop worden bekeken met de vraag: Is dit handig, vrolijk, behulpzaam en slim voor gezinnen?


  Gezinnig one minute movie

  Diensten

  Bij Gezinnig kun je allerlei producten vinden die het gezinsleven gemakkelijker en leuker maken. De producten zijn onderverdeeld in de volgende thema’s:

  • opvoeden
  • plannen
  • ontspannen
  • huishouden
  • slapen
  • eten
  • spelen
  • vakantie
  • feest
  • school
  • overig

  Bij de producten vind je handige dingen als een appelschiller die je met een zuignap aan de tafel kunt bevestigen, of een duurzaam drinkpak met rietje, die je zelf kunt vullen, waardoor je geen wegwerppakjes meer hoeft te kopen. Onder het eigen merk worden er onder andere weekplanners, boodschappenblokken en kletsboeken verkocht. Maar ook kun je op de site allerlei gratis prints vinden zoals het gezinnig opa en omaklets, boekenklets, klusjestijd, etc. Het meest in het oog springend en populairst zijn de Slaapklets boeken. Bij een bestelling op van meer dan € 50,- bespaar je op de verzendkosten, je pakket wordt dan namelijk gratis naar je toegestuurd. Je kunt bij hen betalen met iDeal, Paypal, Creditcard en Bancontact/Mr. Cash. Daaronder betaal je € 3,95. Als je een bestelling doet op de website, probeer deze dan voor 21:00 uur af te ronden. Je pakket wordt dan dezelfde dag nog verzonden en is meestal de volgende dag bij je thuis. Wil je per e-mail op de hoogte blijven van de aanbiedingen die Gezinnig heeft? Of weten wanneer er nieuwe producten online komen? Schrijf je dan gratis in voor de nieuwsbrief.

  Slaapklets boeken

  Dit zijn boeken waarin je kind iedere avond op kan schrijven hoe de dag is geweest. Door tips en vragen worden kinderen vanzelf door het boek geleid. Ze kunnen meteen delen wat ze wel en niet leuk vonden en wat hun plannen voor morgen zijn. Een fijne manier om de dag af te sluiten.

  Klachten

  Ook hier heb je gewoon 14 dagen bedenktijd bij een aankoop. Als je jouw product om wat voor reden dan ook onbeschadigd binnen 14 dagen terugstuurt krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Vragen of klachten over de diensten en/of producten van Gezinnig kun je sturen naar: klantenservice@gezinnig.nl.

  Vertel over jouw ervaringen!

  Maak jij al gebruik van handige hulpjes van Gezinnig? Heeft het toegevoegde waarde voor je, of vind je van niet? Vertel dan hier wat jouw ervaringen en die van je kinderen zijn.

  Het runnen van je gezin gaat met ups en downs. Biedt Gezinnig je handige hulpmiddelen om ermee om te gaan? Lees hier de ervaringen van andere moeders!

  Gezinnig
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gezinnig

  Uw beoordeling

  Slaapklets boekjes

  Wat een heerlijk initiatief, ik ben zeer te spreken over Gezinnig en dan vooral over de leuke Slaapklets boekjes.

  Mijn dochter houdt veel van schrijven en vertellen en daarom heb ik haar zo'n boekje gegeven, voor haarzelf voor later en ook voor mij, zo sta ik dichter bij mijn dochter en wat zij in haar leventje allemaal voor moois en spannends meemaakt.

  Echt genieten!

  Door: Marlijn29-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wordt je niet vrolijk van

  In één blad: witte plekken in je schaamstreek, geen sex meer in je huwelijk en een depressie verhaal. Zit je lekker in de tuin met je bakje yoghurt ' verheugd' met de Margriet.
  Kom op zeg!! Margriet, laat maar weer???????? ach, we hebben 'gelukkig' de advertenties nog....

  Door: Klooster16-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Gezinnig een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Gezinnig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gezinnig actief?

  Gezinnig is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gezinnig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.