Fruugo

4.1

Bestellen

2.4

Service

3.4

Prijs

2.5

Levering

19.8%

Zou hier weer kopen

Fruugo

Ben je zoekende naar een online handelsplatform waar producten gekocht of verkocht kunnen worden? Dan is de website van Fruugo misschien wel interessant voor jou. Lees via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Fruugo?


Fruugo is een online marktplaats waar je een scala aan producten kunt kopen en verkopen. Op de website kun je via de verscheidene categorieën zien wat er daadwerkelijk te koop is. Dit bedrijf stelt het kopen van producten wereldwijd te vereenvoudigen. Ze zien het als een doel om mensen een groot aanbod aan te bieden. Volgens deze organisatie kunnen mensen over de hele wereld veilig winkelen op het platform. Er wordt aangegeven dat er meer dan een miljoen aanbiedingen en kortingen worden aangeboden. Om een gerichte zoekactie te starten kunnen er filters ingesteld worden.


Bestelinformatie


Als je een account hebt kun je online je bestelgeschiedenis bekijken. Via het bestelvenster kunnen vragen gesteld worden aan het bedrijf waar je een order hebt geplaatst. Er kan op verschillende manieren betaald worden. De betaalmethodes staan vermeld op de website van Fruugo. Heb je jouw bestelling nog niet ontvangen? Neem dan eerst een kijkje in de verzendbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. Kijk of je het juiste verzendadres hebt doorgegeven.


Leveringsinformatie


De leveringstermijn hangt af van een aantal factoren. Een daarvan is de verzendwijze die wordt gekozen tijdens het bestelproces. Op de productpagina wordt de indicatieve levertijd weergegeven. Bestellingen die naar hetzelfde land worden verstuurd zijn tussen de 2 en 5 dagen onderweg. Op de website staat beschreven hoe het werkt als je iets vanuit een ander land moet ontvangen. De verzendkosten hangen af van de leverwijze die wordt geselecteerd. Voor de leveringen wordt samengewerkt met heel veel verschillende transportbedrijven.


Retourzendingen


Als je ontevreden bent kun je net als bij andere online shops een retour in gang zetten. Dit kan om een hele bestelling of een deel daarvan gaan. Als er wordt voldaan aan de retourvoorwaarden dan zal er een volledige terugbetaling plaatsvinden. De retourtermijn van deze organisatie is vastgesteld op 14 dagen. Na jouw aanmelding moet het product direct teruggestuurd worden volgens de geldende retourinstructies. Heb je meerdere artikelen van uiteenlopende verkopers ontvangen? Dan moet je ze separaat terugsturen volgens de instructies van de verkopende partij.


Privacybeleid


Op de site staat het privacybeleid beschreven. Het beschermen en respecteren van jouw privacy staat volgens het bedrijf hoog in het vaandel. Alle gegevens en informatie die jij doorgeeft worden verwerkt volgens dit beleid. Door de website te bezoeken, ga je akkoord met alle voorwaarden. Heb je een klacht over het verwerken van je persoonsgegevens? Dan kan deze ingediend worden bij het ICO (Information Commissioner's Office). Dit is een Britse toezichthoudende autoriteit. Informatie die je aan het bedrijf geeft kan voor diverse doeleinden verzameld en verwerkt worden. Gegevens worden doorgegeven via online formulieren of per e-mail, telefoon of andere correspondentie. Op de website worden cookies gebruikt. Een cookie is data welke door een server naar de webbrowser worden gestuurd. Het kan handig zijn het cookiebeleid even goed door te nemen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Fruugo? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij precies bij deze organisatie besteld? Is jouw bestelling op tijd bij je afgeleverd? Heb je soms contact gehad met medewerkers? Heb je nog meer nuttige informatie om met de bezoekers van dit platform te delen? We stellen het op prijs als jij je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (269)

Paraplu hoes

Ik had wat gekocht via Fruugo, helaas werd / was niet duidelijk dat dit uit China kwam . Het duurde dus heel lang. Vervolgens na lange tijd ontving ik het pakket, het item was in zeer slechte staat en helemaal uit elkaar gevallen. Ik wilde het terug sturen. Maar dit moet ik helemaal zelf regelen en betalen met en naar China. Al weken probeer ik contact met ze te krijgen … maar geen gehoor . Ze hebben alle info , ordernr / foto etc … maar niks . Koop hier niet !!!!! Fake fake fake !!!

F

Fleur Vermonden

12-07-2024

0

Handzender voor garagedeur

Geprobeerd om hier twee handzenders voor m’n garagedeur te kopen. Na mijn gegevens te hebben ingevuld via iDeal betaald en plotseling een melding dat er iets was misgegaan. Snel m’n rekening gecheckt en ja hoor geld weg! Niemand van fruugo te bereiken om een klacht in te dienen ook geen bevestiging mail ontvangen reclame natuurlijk wel. Kortom koop hier nooit t zijn oplichters!!

J

Jurjen

17-11-2023

0

Accuslot

H

Hebbelinck

17-11-2023

0

Kids smartwatch

15 september smartwatch besteld. Echter nooit binnen gekregen. Track en trace werkt niet. Al aantal keren gemaild. Binnen 48 uur zouden ze reageren. Echter trap daar niet in dat gebeurd niet. Aangeven via de site bestelling niet geleverd als je dat in wil dienen krijg je fout melden. Mensen niets bestellen hier. Je krijgt niets binnen, en ook geen reactie.

I

Isabel

15-11-2023

0

Mobiele telefoon 2 stuks

FRUGO !!!! KOOP HIER NIETS !!!!! Verkeerde telefoons geleverd. Lijken er geeneens op. Teruggestuurd volgens beschrijving naar China.... Nooit meer iets van gehoord. Terugbetaling van dik 200 euro nooit ontvangen. E mail, brieven en bellen wordt niet op gereageerd.

M

Mike immerzeel

12-11-2023

0

Externe harde svhijf

Product was niet zoals omschreven, 2TB is uit eindelijk maar amper 32 gb,dus in plaats van betaalbare externe harde svhijf ,een grote veel te dure usn stick,de oplossing is dat ze me het omschreven product ecterne 2 tb scjijf bezorgen,usb ding hou ik om mss gerechterlijke stappen te ondernemen ( bewijs materaail)

V

Vander vekens bart

09-11-2023

0

Vorstdeken auto

Bestelling komt wel op tijd. Retourbeleid is zeer verdacht. Terug te sturen naar een niet bestaand adres in China. Ik voel me bedrogen.

F

Franf

08-11-2023

0

2 stuks ultrasone ongedierte bestrijding

Fruugo en Black Friday Megastore werken samen twee dieven die goed overeenkomen om je geld te nemen. Ik bestel 1 van die ultrasone toestelletjes voor 36,94€ er word gemeld op het internet in voorraad dus ik bestel en betaal dan krijg ik een bericht dat ze mij 96 uren op voorhand gingen verwittigen voor de levering....dus ik wacht af heel raar want op voorraad Dan krijg ik een bericht van Bpost ongeveer 1 maand nadien dat ze kunnen leveren maar dat ik 21€ moet bijbetalen omdat de zending van USA kwam ik heb dit geweigerd en het is terug gestuurd. Op de koop toe hebben ze mij tweemaal 1 toestel aangerekend en afgehouden op twee verschillende rekeningen...je moet maar lef hebben. De mensen zijn niet bereikbaar....uiteraard. Had al zo een slechte mening over die bastaards over de plas nu is het hek van de dam

L

Luc Heye

07-11-2023

0

Kleding

Vreselijk lelijk pak wat er op het plaatje mooi en degelijk uit zag. Een stofjas is nog luxer dan dit pak. Geheel volgens de regels op eigen kosten met ingevuld retourformulier aangetekend retour gestuurd. Pakket is afgeleverd. Krijg geen verdere reactie meer. Ondertussen een tien mailtjes verstuurd, krijg alleen een ontvangstbevestiging maar verder geen reactie. Terugbetaling wordt niet gedaan!!!

A

AD

07-11-2023

0

Adventskalender in puzzelvorm

Goederen besteld op 2 oktober. Levering zou voor 20 oktober plaatsvinden. Geen contact te maken. Foutmelding met het verzoek het later nog te proberen en dat al 3 weken lang. Geen contact met verkoper of Fruugo verder mogelijk dus helaas opgelicht.

S

Sandra Floor

07-11-2023

0

Parfum

Wat een SLECHT bedrijf, geen levering, geen enkele mogelijkheid voor contact, Fruugo zijn oplichters, zo triest om zo je geld te verdienen

E

Eveline

05-11-2023

0

Speelgoed

M

Mv

05-11-2023

0

Stekker auto aanhanger

Geen levering na ondertussen weken wachten

D

Dirks

04-11-2023

0

Universele gehoorapparaat € 100,-

Bestelling geplaatst eind juli. Vervolgens na een week een melding dat het nog 2 weken zou duren. Toen nooit meer wat gehoord en geen enkele reactie op mijn mails want bellen is niet mogelijk. Klantenservice ook nooit meer gereageerd. Wel 10 keer melding gedaan maar geen enkele reacrie. Weg geld en mijn vader zit zonder een gehoorapparaat. Zo triest!!

N

Najat Chicar

03-11-2023

0

Goudkleurig potje!

Mensen wees gewaarschuwd, als u iets op Fruugo gevonden hebt, kijk dan even bij Ali of soortgelijke sites. Dan bent u een stuk goedkoper uit. Nagenoeg alle artikelen komen uit China. Echter vragen ze bij Fruugo het 10 voudige van de prijs. Dus iets gevonden, lekker elders kopen voor veel minder geld.

M

Michel

27-10-2023

0

Pedaal voor naarimachine

P

Peter

26-10-2023

0

Telescopische wandelstok , besteld op 5 oktober , en zou geleverd zijn op 20 september 2023!!!! Dit moet je maar kunnen , een pakket bezorgd krijgen op 20 september terwijl he het pas een goeie 2 weken later besteld!!das pas service ...en wat met de betaling die loopt via klarna??? Je kan nergens iemand bereiken( of je krijgt geen gehoor terug)...een tel. Nummer uit engeland?? Nee dankjewel stelletje bedriegers

F

Filip D.

26-10-2023

0

Bandenspannings apparaat om je sensoren in te lezen voor opel

Ding besteld bij fruugo. Niets geleverd gekregen. Geklaagd bij de verkoper. Die wil mij laten bellen met een telefoon nummer wat geregistreerd staat als spam en veel geld kan kosten. Dat was de eerste en laatste keer dat ik daar wat koocht. Geprobeerd een klacht in te dienen bij Fruugo. "Er is helaas iets mis gegaan, probeer het later opnieuw." Dat houd ook al 3 dagen aan. 1 grote scam partij dus die Fruugo. Niets kopen daar.

C

corne steenvoorden

21-10-2023

0

handverwarmers

Eind 08/2023 elektrische handwarmers besteld bij Fruugo; eind 09/2023 ontvangst van 2 draadjes en 2 stukjes plastic; teruggestuurd naar bijgevoegde adres in Schiedam omdat ik dit niet heb besteld; Fruugo claimt dat ik verzendkosten moet betalen naar China; ik heb niks besteld in China, maar bij Fruugo in Nederland, die is aansprakelijk omdat zij verkoper zijn van een product dat ik niet heb besteld; Fruugo maakt gebruik van betalingsbedrijf Klarna die zich voor het karretje laat spannen van Fruugo dat klaarblijkelijk een oplichtersbedrijf is; het lijkt wel of dit bedrijf aandelen heeft bij Fruugo; vertrouwen in Klarna staat bij mij op een laag pitje; advies niks kopen bij Fruugo.

J

Jong

18-10-2023

0

Koppen voor scheerapparaat.

12 sept.2023 besteld.Mijn gegevens juist.Via email alle handelingen doorgestuurd naar mij..Klaar voor verzending op 3 okt. 2023.p 10 oktober onbestelbaar en teruggestuurd naar verkoper Dagenlang via account contact proberen te krijgen.Haat goed tot bij indienen.Hier gaat steeds iets mis. Opnieuw proberen. Een reactie ingediend bij Fruugo.com na hun vraag van geven revieuw.Verder niets meer gehoord.Daarom laatste keer dat ik hier nog een artikel bestel.Na bestellen en betalen houdt hun verantwoordelijkheid op.Leggen ze hetbij de verkoper waarmee je heen kontakt krijgt via hun website. Grt.

H

Har Versteden

17-10-2023

0