Franklin

Alle reviews

Franklin

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meer sponsorinkomsten dankzij Franklin

  In de zoektocht van onze voetbalvereniging naar een manier om meer sponsorinkomsten te genereren, kwamen we op een gegeven moment uit bij Franklin. Hier zagen we de mogelijkheid van een scorebord met een televisiescherm voor reclame. We hebben een dergelijk scorebord aangeschaft en dit bleek een schot in de roos te zijn. Bedrijven boden zich massaal aan om met hun logo op het scorebord te komen en daardoor zijn onze sponsorinkomsten aanzienlijk gestegen. De medewerkers van Franklin hebben fantastisch werk geleverd en we hebben al veel complimenten gekregen over onze nieuwste aanwinst. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Allerlei digitale apparatuur voor leuk prijsje

  Mensen die houden van digitale apparatuur en er niet teveel aan willen uitgeven, moeten eens een kijkje nemen bij Franklin. Het aanbod is groot en de prijzen zijn redelijk gunstig. Het is er in ieder geval lang niet zo duur als in de winkel. Enige nadeel is dat het soms wel wat lang kan duren voordat het product geleverd wordt. Heb verschillende bestellingen gedaan en mijn ervaring is dat het bij het ene product sneller gaat dan het andere. Over de service en het bestellen heb ik verder ook niets te klagen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede en snelle levering bij Franklin

  Op het werk was onze beamer gesneuveld en we moesten met spoed een nieuwe hebben. Via via bij Franklin uitgekomen en we hadden de volgende dag een fantastische beamer in huis. De kwaliteit is nog beter dan eerst. En dat ook nog eens voor een redelijke prijs.

Anderen bekeken ook

Reisboekwinkel de Zwerver
3 reviews

Reisboekenwinkel de Zwerver: Reisgidsen en kaart voor waar je reis ook heengaat. Wil jij het liefst in een boek lezen en kijken als je je reis voo...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Luisterboeken.nl
2 reviews

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor j...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

Franklin

Wat voor bedrijf is Franklin en wat verkoopt het? Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf en wat heeft u ervaart of ondervonden?

 Wat zijn de bevindingen en ervaringen van andere consumenten die hier in deze webshop een aankoop hebben gedaan?

Wij verzamelen reviews van verschillende consumenten die hun eigen ervaringen of bevindingen met ons willen delen over die allemaal gaan over verschillende bedrijven en winkels. De consumenten hebben in het verleden al eens eerder een aankoop gedaan van een bepaald bedrijf en hebben daarbij ook contact genomen. Deze reviews zijn geschreven door onafhankelijke en échte consumenten, waarbij alle reviews beschikbaar zijn gesteld op onze website. Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar u allerlei informatie terug kunt vinden op onze website. Zo kunt u uw eigen verwachtingen over een bepaald bedrijf vergelijken met die van anderen. Dit kan u helpen een goeie keuze te maken bij uw aankoop. Hiermee zijn wij samen in staat om een indicatie te geven over een bepaald bedrijf of beeld te scheppen, zodat u ziet of u bij de juiste koopt. Bovendien wordt ook gekeken of het bedrijf inderdaad doet wat het beloofd. 

Over Franklin
Franklin is een organisatie dat een onderdeel is van Franklin Presentation B.V. Deze organisatie was vroeger gesplitst in meerdere kleine webshops, die later een team zijn vormen. Zo zijn ze in staat om de krachten te bundelen waardoor de kwaliteit en het assortiment verhoogd kan worden. Door samen te werken, zijn ze in staat u het beste aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Dit bedrijf zorgt ervoor dat u wensen voldaan worden, als u bijvoorbeeld toch iets niet vind kunt u dit gerust informeren, zodat het assortiment kan worden uitgebreid. Maar dit is niet alles. Zo kunt u ook altijd terecht bij dit bedrijf als u advies nodig heeft. U kunt gerust praten met een van de vakspecialisten die u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Diensten
Voor aankopen kunt u gerust en eenvoudig langs komen op de online webshop www.franklin.nl . Alles wat te maken heeft met beeld en geluid, kunt u hier terug vinden. Heeft u een tv nodig, luidspreker of hoofdtelefoon, beamer of projectieschermen? Zoek dan niet langer.

Dit bedrijf biedt dit allemaal aan waarbij de kwaliteit centraal staat. Ziet u allerlei leuke artikelen, maar vindt u het net iets te duur? Dan kunt u nog altijd kijken op de sales die dagelijks online komen. Zo kunt u verschillende artikelen en producten vinden die zijn afgeprijsd. Let wel op dat deze artikelen en producten vaak demomodellen of artikelen in een open doos zijn. Uiteraard wordt er vermeld of deze uitstekend werken en worden zo ook grondig getest voor gebruik. 

Bovendien biedt dit bedrijf niet alleen voor particulieren producten aan, maar ook voor zakelijke doeleinden. Zo kunt u als bedrijf grote aankopen doen via deze webshop, waar u wellicht korting op kunt krijgen. Ook is de verzending helemaal gratis.

Klachten
Heeft u een klacht die u wilt indienen of een vraag die u wilt stellen? Dan kunt u gemakkelijk terecht bij de uitstekende klantenservice van dit bedrijf. Voor telefoongesprekken kunt u op het nummer bellend dat op de site is aangegeven. Als u liever een mail stuurt is dit uiteraard ook mogelijk. Zo probeert dit bedrijf al binnen 2 uur antwoordt te geven zodat u niet lang hoeft te wachten! U kunt nog altijd langs komen in de showroom die geopend is van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17:30 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. 
Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat we toekomstige consumenten kunnen helpen dit te vermijden of al een antwoordt te kunnen geven. 

De hoogste kwaliteit voor de beste prijzen? Is dit ook echt zo? Lees ervaringen van klanten die al ervaring hebben bij Franklin. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

}