Fountain Of Youth

10

Bestellen

2

Service

2

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Fountain Of Youth

Iedereen krijgt er vroeg of laat last van…rimpels. Dit wil je natuurlijk graag voorkomen, of je wilt ze minder zichtbaar maken, dus ga je op zoek naar een product dat helpt. Vele vrouwen proberen allerlei methodes uit om er jong uit te blijven zien. Tot chemische peelings, botox injecties en  facelifts aan toe. Fountain Of Youth biedt u een créme aan die volgens hen perfect werkt om de veroudering van de huid tegen te gaan. Maar maken zij deze bewering ook waar? Worden de rimpels minder zichtbaar of verdwijnen ze zelfs? Dat kunt u hier bij NederlandReview lezen. Dit is een onafhankelijk platform voor consumenten. Hier kan iedereen zijn of haar ervaringen kwijt met de meest uiteenlopende webshops, winkels, ondernemingen, producten etc. Échte ervaringen van échte consumenten dus.


Over Fountain Of Youth

Fountain Of Youth is een webshop met slecht één product. Dat is de crème Fountain Of Youth.  Deze créme is bedoeld om wallen en rimpels te laten verdwijnen en wordt verkocht vanuit Etten-Leur. Achter de website vinden wij ook nog www.mybigfriendformula.com. Dit is een andere website voor een ander product, namelijk iets dat je penis zou verdikken en verlengen.
Diensten

Fountain Of Youth is een crème die je kunt gebruiken om wallen en rimpels te laten verdwijnen. Daardoor ga je er natuurijk jonger uitzien. Fountain Of Youth is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten als collageen peptides, argireline, druif stamcellen, natuurlijke fruit extracten en nog veel meer. Het maakt de huid steviger, strakker en soepeler.


Slangengif

Het slangengif Peptides & Argireline in deze crème is de beste vervanging van Botox die de huidschade door vrije radicalen sterk vertraagd. Deze vrije radicalen zorgen voor een droge huid, fijnen lijnen en rimpels. Het slangengif voorkomt deze problemen en zorgt voor een verjonging van de huid omdat ze collageen produceren. Dit is een stof waardoor de huid mollig en sterk wordt, de rimpels en wallen verminderen of soms verdwijnen ze zelfs. De andere ingrediënten in dit product zijn de druif stamcellen en het groene thee extract. Deze stof kan 1.000 keer zijn gewicht opnemen in vocht waardoor het de beste vochtinbrenger van de huid is. De combinatie van deze stoffen helpen de huid om zichzelf te regenereren zodat de huid herstelt van droogte en irritatie. Ook helpt het om de overgebleven lijnen glad te strijken. Na enkele dagen zou  u al resultaat moeten kunnen zien.


Klachten

Je kunt de crème 14 dagen uitproberen, wanneer je niet tevreden bent, mag je het product terugsturen. Ook hebben ze een e-mail adres en telefoonnummer voor vragen en/of klachten.


info@fountainofyouth.shop, Penningweg 23, 4879 AE Etten-Leur, 085 88 881 90


Zijn uw rimpels verdwenen met dit product?

Laat hier weten of dit product werkelijk werkt of dat het loze beloftes zijn. Zo kunt u anderen eventueel behoeden van het doen van een miskoop. Als u zeer tevreden bent over het product horen wij dat natuurlijk ook graag op NederlandReview.


Is Fountain of Youth het wondermiddel tegen rimpels? Lees reviews van klanten die het hebben geprobeerd: wat zijn hun ervaringen? En is het veilig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Slechte ervaring

Mijne Dames Het heeft lang geduurd voor mijn crem bezorgt werd en het heeft helemaal geen resultaat,Ik weet dat ik de crem mocht terugsturen na 14 dagen maar het potje is nog niet leeg dus heb ik nog een beetje hoop. Vriendelijke groeten Mevrouw.Bisschop

S

Sonja

14-06-2017

0