NederlandReview

    Ervaringen Floryday

    Je hebt net je kledingkast eens grondig opgeruimd en kunt nu wel wat nieuwe kleding gebruiken. Bij floryday kun je een gehele nieuwe garderobe aanschaffen, maar dat wil niet automatisch zeggen dat ze je beste optie zijn. Want wat is nou eigenlijk de kwaliteit van hun jurken? Hoe prettig zullen die schoenen na een paar uur nog zitten? Zullen die jassen wel lekker warm zijn voor van de winter? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe rok of broek werd bezorgd? En in hoeverre zal de klantenservice van floryday je helpen als je niet tevreden bent over de kinderkleding die je hebt besteld? Alleen mensen die al kleding van floryday dragen kunnen hier wat meer informatie over geven. Kijk dus eens anaar hun reviews om een indruk van deze kledingwinkel te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen vertellen of kleding bestellen bij floryday verstandig is of niet.

    Over Floryday

    Floryday is een kledingwinkel. Het bedrijf is geregistreerd in Londen maar gebruikt overzeese magazijnen en schepen om hun kleding naar meer dan 100 landen te distribueren. Het gaat hierbij om een verscheidenheid aan kleding voor vrouwen. Denk hierbij aan broeken, rokken, nachtgoed, lingerie en loungewear. Voor je bovenlichaam is er een selectie tops, blouses en T-shirts in allerlei verschillende kleuren. Wil je lange mouwen? Korte mouwen? Het is allemaal mogelijk. Op koudere dagen kan het lekker zijn om een sweatshirt of trui om je heen te slaan. Er is een aparte categorie die gevuld is met jurken. Een elegante jurk, katoenen jurk of juist kanten jurk, je kunt eens kijken oféén van hen voldoet aan jouw beeld van een mooie jurk. Qua jassen kun je kiezen uit peacoats, modieuze jassen, onderjassen, nepbonte jassen en blazers. Heb je eenmaal een goede outfit bij elkaar dan horen daar natuurlijk passende schoenen onder. Dit kunnen pumps, platte schoenen of sneakers zijn. Om de look helemaal af te maken zijn er nog sieraden, hoeden, tassen, riemen, sjaals en andere accessoires. En als laatste hebben ze dan nog een afdeling met kinderkleding zodat ook de jongste generatie niet vergeten wordt.

    Een klant probeert kleding van floryday en geeft er een review over.

    Diensten van Floryday

    Er is een floryday bezorgservice die bereid is om iedere jurk of riem die je besteld in te pakken en naar je op te sturen. daarvoor hoef je alleen maar een bestelling te plaatsen op hun website. Ook heeft floryday een klantenservice voor het geval er iets mis is met een kledingstuk.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Floryday

    Heb je ooit eerder een kledingstuk bij floryday gekocht? Jouw ervaring met deze floryday is onmisbaar en daarom willen wij daar graag meer over horen. Hoe prettig zitten die jurken nou echt? Zijn die sweatshirts lekker warm? Hoe lang gaan hun schoenen mee? Heeft de bezorgservice van floryday je nieuwe blouse al snel bezorgd? En kon de klantenservice van floryday je helpen toen de kinderkleding bij aankomst al beschadigd bleek te zijn? Laat je eigen floryday review achter en vertel ons alles over jouw mening over floryday. Op die manier weten mensen die eraan denken iets bij floryday te kopen wat je kunnen verwachten.

    Floryday
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (364)

    4.2
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Floryday

    Uw beoordeling

    6 jurkjes en enkele T-shirts

    Ondanks dat ik mijn bestelling had gedaan voordat ik al de reviews had gelezen is de snelheid van verwerken, verschepen en ontvangst mij reuze meegevallen. Mijn bestellingen waren 15 en 16 aug, de ontvangst van beide pakketten op 3 sept. Wel vind ik het erg vervelend dat als er bij het materiaal van de jurken linnen of katoen staat, je toch polyester rotzooi krijgt. Dit vind ik bedrog, ook al is het goedkoop, zet er dan gewoon polyester bij of in het ergste geval, niets.
    1 jurk heb ik inmiddels gebombardeerd tot pyama, was geen polyester maar wat het wel was, weet ik niet. Weet niet of ik hier nog ga kopen.

    Door: Jokes Reijgersberg03-09-2020
    Anja04-09-2020

    Het is volgens mij rommel van aliexpress. Heb dezelfde dingen gezien

    Monique06-09-2020

    Trap er niet in

    M Scholten09-09-2020

    Bericht gehad dat mijn jurk is bezorgd maar nooit iets gekregen hoe kan dat kan u dat voor mij na kijken

    Margreet Peters16-09-2020

    Trap er niet in

    Hoeijmakers21-09-2020

    nooit wat gekregen zit nog steeds te wachten

    C. Keeman21-09-2020

    nooit meer iets bestellen daar ,het duurt heel lang voordat je het binnen krijgt en als je het retour wilt sturen is er geen adres te vinden. Kwaliteit is matig dus altijd te duur.

    G. Drenth21-09-2020

    Trui gekocht. Inferieure kwaliteit. Slechte pasvorm. Terugsturen lukte niet. Retouradres niet te vinden en op mijn berichten geen reacties.

    Th26-09-2020

    Nooit hier wat bestellen je bent aan verzendkosten met retour erbij meer dan 24,00 euro kwijt dus niet doen geen goede service

    Ans03-10-2020

    In juni blouse besteld en betaald. Nooit geleverd. Ik heb te laatgezien dat het rechtstreeks uit China moest komen. De bestelling was wel via track and trace te volgen via mij onbekende transporteur "Yuntrack" waarop na enige dagen gemeld werd "delivered". Niet dus.

    Dity07-10-2020

    Ik bestelde voor €142,78 en na de retourneringen kreeg ik € 124,01 teruggestort. Al met al heeft het mij dus € 27,77

    Dity07-10-2020

    Ik heb een bestelling gedaan voor een bedrag van €142,78. De kwaliteit was erbarmelijk, vreselijke stoffen, allemaal synthetisch. Na retourneren ontving ik €124,01. Zelf betaalde ik €9,- Al met al heeft mij dit dus €27,77 gekost. Nooit meer kopen bij Floryday aub. Een heeele slechte webshop ☹️☹️☹️

    Gerda09-10-2020

    Verschrikkelijke kwaliteit.en eindeloos geduld hebben voordat je je geld terug krijgt.kortom nooit meer en idd

    Eef09-10-2020

    Gek hoor, al die negatieve reacties. Ik ben alleen maar heel tevreden, maar ik heb niets teruggestuurd dus daar heb ik geen ervaring mee. Betalen doe ik nooit vooraf, altijd pas als ik de artikelen heb gekregen. Als je heel goedkope kleding koopt moet je niet verwachten dat het hele dure kwaliteit is.

    Lucy13-10-2020

    Ik bestel hier nooit meer, wat een rotzooi wordt hier verkocht. En zoveel gedoe om het terug te sturen en dan nog weer verzendkosten betalen. Koop gewoon bij Zalando, gratis verzenden en gratis retourneren. Bij Floriyday ziet het er leuk uit op.de foto’s maar eenmaal bezorgd zie, je dat het rotzooi is. Nooit meer kopen daar, althans ik niet!!

    Ina Burgers14-10-2020

    En ik ben wel tevreden ,jurk besteld en op tijd gekregen

    Pubben15-10-2020

    Truien besteld, wat een in en in slechte kwaliteit, een lachertje! Uberhaupt belachelijk lang wachten! Ben benieuwd hoe ze het afhandelen!

    Syl16-10-2020

    Gelukkig maar 1 jurkje besteld, vreselijk stof. Terug gestuurd en ook nog verzendkosten moeten betalen. Krijg ik vandaag een mail dat ik nog 5.11 moet betalen. Probeer een e mail te sturen maar dat lukt niet. Ik koop hier noooooooit meer.

    Yolanda09-11-2020

    Zag idd dezelfde blouse met exact dezelfde foto bij Aliexoress. Goedkoper en waarschijnlijk een week eerder in huis zonder verzendkosten.

    Shirley15-11-2020

    Wilde bestellen maar schrok vd verzendkosten. Dus eerst review gelezen. Even een reactie op eef. Je hebtgelijk dat goedkoop duurkoop kan zijn, maar er mag geen katoen of linnen staan als het dan polyether blijkt te zijn. Dat is valsheid in geschrifte.

    Griedy V wijgerden18-11-2020

    Waardeloos sturen rekening maar geen kleding

    Regina 18-11-2020

    T Shirt besteld.Op tijd geleverd.Geen klachten.

    Nico van der vliet24-11-2020

    Slecht, slecht en nog slechter. Snap werkelijk niet waar ze de moed vandaan halen op dit soort materiaal te verkopen. Materiaal is zelfs niet de herlijden tot welke stof of materiaal het gemaakt wordt. Eindelijk na lang zoeken en mailen spullen terug kunnen sturen, echter wel met veel kosten. van het Bestelde bedrag van ca. €. 55, € 38 terug ontvangen. De winst welke dit bedrijf maaakt zit volgens mij in de som welke het verschil is tussen het betaalde en het terug gestuurde bedrag.

    Paulien06-12-2020

    Twee shirts besteld. De stof is idd synthetische rommel. Gelukkig geen groot bedrag, dus na het lezen van dit neem ik maar niet de moeite om terug te zenden. Jammer, maar ik bestel er nooit weer.

    Helene Wijnants14-12-2020

    Had een bestelling klaar van 113€ en moest nog bijna 28€ verzending betalen heb ze onmiddellijk verwijderd.

    Ilse16-12-2020

    Zeeeeeeeeeeer slechte service en betalen voor je retour Begin er nooit aan.

    Rita 22-12-2020

    Wacht al van 4 dec. 3 tot 14 dgn leveren. Hoor niks zie niks. ???

    julia zeijlemaker22-12-2020

    van u ontvangen character casual v-neckline long sleeve blouses (105809774) was niet de juiste opdruk ordernummer 027870390955,dit is geen stijl

    julia zeijlemaker23-12-2020

    womens low top wedge heel sneakers (104701960) ben ik zeer tevreden over!!!!! (order nr 027870390955)

    José 24-12-2020

    Ik wacht al bijna een maand op mijn bestelling, terwijl er staat dat ik het na ongeveer 2 weken in huis zal hebben.

    Yla25-12-2020

    Hahaha, dat er dan hier berichtjes tussen staan over dat ze graag willen dat je contact opneemt over hun bestelling die niet goed was...... beste mensen. Dit is een plek waar je kwijt kunt hoe de webwinkel functioneert, zodat anderen op basis daarvan kunnen beslissen of ze er wel of niet gaan bestellen. Deze pagina is niét de webshop zelf!!! ?

    zelfde blouse op Aliexpress28-12-2020

    foto's van floryday zijn bewerkt om het er mooier te laten uitzien.

    Margriet30-12-2020

    Waar blijf mijn bestelling

    Helene02-01-2021

    Ik heb op Google naar de telfoon nr van flora dat gezocht Moest 1850 bellen kost mij 1min 1 euro plus be kosten Ze konden niet door verbinden ,omdat flory day bestaat daar Nu maar afwachten van mijn mail antwoorden en de kosten van het bellen.

    Josien11-01-2021

    Rotzooi, troep. Kan meteen de prullenbak in. Spijt dat ik niet eerder de reviews gelezen heb. Neem mijn verlies, gezien hun reputatie . Koop hier NIET.

    Adriana24-01-2021

    Heb eind juni 2019 een zomerjurk besteld. Met PayPall betaald. Nooit wat ontvangen. contact

    Adriana24-01-2021

    Ik heb eind juni 2019 een zomerjurk besteld en betaald via PayPal. 3 maanden later nog niets ontvangen. Contact opgenomen met PayPal. Zij hebben mij het betaalde bedrag overgemaakt. Via hen ben je daarvoor verzekerd.

    Mieke25-01-2021

    Betaald en nooit iets ontvangen. Koop er niets

    julot28-01-2021

    ook dit materiaal is een aanslag op ons milieu,synthetische troep uit china

    Karin Schuur30-01-2021

    Stond een Naketano jas afgebeeld , maar krijg een of andere nepper. Slecht synthetisch materiaal en ook nog eens een totaal andere kleur. Zou bij God niet weten hoe ik hem terug moet sturen. Mensen koop hier niet weer.

    .nel01-02-2021

    Wil mijn bestelling terug sturen, maar krijg geen adres waar naar toe , heeft iemand het retour adres?

    Henriëtte Bloks01-02-2021

    Is modetalente inderdaad dezelfde firma als Floryday? Vind de dingen erg leuk, maar in synthetische stof totaal geen zin. En als ik dit allemaal lees stel ik het nog maar even uit. Jammer.

    Femke05-02-2021

    Wil graag mijn artikel terugsturen, maar kan nergens op retour komen. Ook die domme chat deugt van geen meter. In de chat krijg je een link voor retour en vervolgens als je er op clickt kom je gewoon weer in dezelfde chat terug. Krijg geen antwoord. Wie weet hoe je bij deze firma wel kunt retourneren?

    Verdy05-02-2021

    Tja als je nou graag wort belazerd dan hier kopen, zit je perfect!! Succes 😁

    Ineke19-02-2021

    Beste mensen, ik word al tijden enthousiast over de reclame en schattige mooie jurkjes van Flory, die regelmatig oppopt bij NU.nl. Helemaal mijn smaak, maar gelukkig heb ik jullie reacties gelezen en nog niks besteld, en dat zal zo blijven. Deze oplichting/misleiding zou toch verboden moeten worden.

    Paula19-02-2021

    zeer slecht op de foto zag her zo mooi uit ik heb het teruggestuurd had nog niet betaald en nu heb ik die Klarna achter me aan wat n ellende

    Jans23-02-2021

    Wat een gezeik. Verwachten de mensen voor dit geld een Prada of Coco Chanel jurk. Ik heb alleen maar mooie spullen gekregen. 85 % Van alle kleding die in nederlandse winkels te koop is komt uit China.

    wil wapenaar25-02-2021

    wel beraald niks gekregen

    anonioem27-02-2021

    DHL uw pakket is aangekomen in het DHL-Sorteercentrum. Om uw pakket in ontvangst te kunnen nemen vragen wij u om de verzendlabel kosten te voldoen. Maak nu de verzendlabel aan op: s.id/label-kosten" Crimineel dus! NIET BESTELLEN

    anonioem27-02-2021

    DHL uw pakket is aangekomen in het DHL-Sorteercentrum. Om uw pakket in ontvangst te kunnen nemen vragen wij u om de verzendlabel kosten te voldoen. Maak nu de verzendlabel aan op: s.id/label-kosten" Crimineel dus! NIET BESTELLEN

    anoniem27-02-2021

    Besteld en betaald incl. verzendkosten. Ontving daarna het volgende bericht na 10 dagen. DHL uw pakket is aangekomen in het DHL-Sorteercentrum. Om uw pakket in ontvangst te kunnen nemen vragen wij u om de verzendlabel kosten te voldoen. Maak nu de verzendlabel aan op: s.id/label-kosten" Crimineel dus! NIET BESTELLEN

    Karin 04-03-2021

    IK WEET NIET MEER HOE JE MOET RETOURNEREN MAAR ALLES GAAT VIA DE MAIL. PROBEER VOL TE HOUDEN. WANT DAN KRIJG JE GELD TERUG. ZE ZIJN STELLETJE OPLICHTERS

    Paula08-03-2021

    Hier niet kopen t heeft mij 60,50 gekost had mijn pakje retour gestuurd niet vlgs hun regel t is ook niet meer te vinden de incasso volgde ik heb maar betaald om van t gezeur af te zijn te triest voor woorden.

    Monique12-03-2021

    Bestelling gedaan op 4 /2/2021 niets geleverd was gelukkig maar 20 euro

    Thea12-03-2021

    @2 Blouse besteld, prachtige stof en kreukvrij en past precies. Tevreden ik zal zeker vaker bestellen. Geen ervaring met retour zenden. Dus toppie!

    Riet van Dorst16-03-2021

    Heb 6 weken geleden een bestelling gedaan,alleen een bevestigingsmail gekregen...daarna niks meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Long regular sweaters

    Ik heb deze sweater gekocht omdat er bij de beschrijving stond dat dit gebreid was en zo zag het er ook uit op de foto.
    Het viel ontzettend tegen want het was een dun synthetisch stofje.
    Ik heb per e-mail een klacht ingediend en de dag daarna kreeg ik al antwoord.
    Ik hoefde het niet te retourneren en kreeg mijn geld terug. Het zou 7 tot 14 werkdagen duren. Nou het duurde 3 werkdagen. Dus dat is toch 5 sterren waard.

    Door: El Fye - de Winter09-11-2020
    Gaelle15-11-2020

    aan iedereen, koop daar niets. Alles is echt rommel.ziet er up to date uit op de foto,maar is bommakledij. Daarbij is het een enorme rompslomp om de retour uit te voeren.Dat is gewoon hun bedoeling dat je het uiteindelijk zou opgeven. Aan iedereen, koop daar niets.Het is Chineze rommelkledij.De retour is een enorme rompslomp.Ze gaan ervanuit dat je het opgeeft.Wat dat betreft hadden ze met de verkeerde persoon te doen.Mij pakketje uiteindelijk kunnen terugsturen naar een adres in de Walen.AFLEVERINGSBEVESTIGING van de post gevraagd.Na 3 maanden heen en weer gepalaber hebben ze uiteindelijk het geld teruggestort Wat dat betreft

    Jaimie07-12-2020

    Wat is dat adres in Walen?? Het zou fijn zijn als je dat wilt delen aangezien meerdere mensen dit probleem hebben

    Ik deed voor de 1e x een bestelling , ik betaalde direct , het is reeds 4 weken geleden en nog dteeds niks ontvangn , ik zou het echt graag ontvangen. christine.22-12-2020

    Niet tevreden , reeds 4 weken geleden bestelling gedaan e niks ontvangen , ik hoop toch dat de bestelling ter plaatse komt. Christine.

    A.M. ross03-01-2021

    wacht al 14 dagen op de bestelling, had ik de reviews maar eerder gezien. Goede les voor de toekomst,

    Afraid Twisk13-01-2021

    Blouse gekocht En betaald maar na zes weken nog niets gezien of gehoord

    rosita Gaibor24-01-2021

    Gelukkig heb ik de reviews gelezen. Bedankt .

    Huisman07-02-2021

    mijn vrouw jurkje besteld, even kijken naar de levertijd 87 dagen aha zomer bijna voorbij

    Anoniem29-03-2021

    De plaatjes zijn heel mooi, mooie kleuren en er wordt nog bij gezet dat het katoen is. Heb lang op de levering moeten wachten en toen het aankwam bleken de kleuren heel flets en het materiaal synthetisch. Heb het teruggestuurd volgens de procedure op de website, maar moest toch nog navragen. Ben benieuwd wanneer ik de terugbetaling ontvang. Mijn advies: KOOP NOOIT BIJ DEZE WEBSHOP!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kleding

    toch nog goed gekomen
    ik had voor de kerst kleding besteld, alles goed ingevuld en kwam op een verkeerd adres aan, dat kan natuurlijk een keer gebeuren, maar er was geen nood ik kreeg een coupon en mocht opnieuw bestellen.
    ik vind dat dit heel netjes opgelost is en alles is toch nog goed gekomen
    vriendelijke groet Mevr. Wellinga

    Door: G. Wellinga02-02-2021
    G.van .Beek03-02-2021

    Weet iemand het retouradres voor Nederland Het wil maar niet lukken om dit te krijgen.

    V27-02-2021

    Ik wil graag mijn geld terug. Voor mijn buurvrouw die 2 maart jarig is heb ik 2 jurkjes gekocht. Ik dacht dat ze snel gestuurd werden. Maar het duurt te lang voordat ik die krijg. En de recensies van jullie zijn heel slecht. Vandaar heel graag nu mijn geld terug.

    Trude27-03-2021

    Heb 3 maart besteld,en betaalt.Nog niets ontvangen.

    Gertie Sijstermans13-07-2021

    Ik heb niks meer gehoord zie mijn reactie hopelijk komt er nog wat maar ze zijn onbereikbaar. Ik vind geen andere mail dan service@floryday.com

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    4 x blouses en 2 paar Dames Sneakers

    Alles in goede staat ontvangen.

    Had het binnen een maand binnen.

    En ja op de site ziet het er mooier uit,maar ben toch tevreden..

    kan dan wel nep zijn maar wat is tegenwoordig niet nep!

    Foto,s kunnen nu eenmaal bewerkt worden.


    Ik ga hier zeker nog vaker bestellen

    Door: Tevreden08-06-2020
    wil10-06-2020

    duurde lang voordat de bestelling kwam, daarna kleding valt tegen dus probeer het terug te sturen maar dat gaat helaas niet KOOP HIER NOOIT MEER

    Linda10-06-2020

    Iemand ervaring met kleding terug sturen, ontvang steeds geen retour ticket

    Riet11-06-2020

    Ik vind het heel moeilijk om iets te retourneren heb gevraagd aan buurvrouw die kwam er ook niet uit.Mijn kleindochter wel .Ik heb nergens moeite mee maar deze wel gr riet

    Madelon Jansen16-06-2020

    Ben er klaar mee en ik bestel nooit meer iets!

    Joyce 17-06-2020

    Waardeloze site slechte kwaliteit en terugsturen is een heel gedoe maar ik heb het terug gestuurd koste me wel 13 euro.. en Verzenden hier naar toe was ook 9 euro en dan krijg je een of ander flut ding .. uit principe heb ik het terug gestuurd voel me echt ge nept.. nooit meer hier iets bestellen allemaal chinese troep.

    Tamara 18-06-2020

    Nooit daar wat kopen, op 5 mei mondkapjes besteld. En tot heden niks ontvangen. En dan mail ze steeds heb geduld. En elke mailen ze het kan 14 dg duren. En ik geef hun 0 punten.

    Tanja18-06-2020

    Ik koop ook nooit meer bij Floryday. Heb spullen vanaf maart besteld. Tot nu niets ontvangen maar ik krijg van Sergoria een incassobureau een bericht dat ik €61 moet betalen. Belachelijk

    Mieke21-06-2020

    4 jurkjes besteld. Kwaliteit is dramatisch. En terugsturen is al helemaal een drama. Oh ja, je kunt bellen. Is alleen wel een nummer in.....jawel.....Noord-Korea! Schande dat bedrijf.

    Hannie Eickelmann22-06-2020

    Ik heb het zelfde ondervonden als Tanja, en nog niet opgelost. Krijg alleen maar aanmaningen van Klarna, en geen kleding ontvangen. Waarschuwing koopp hier nooit iets.

    Mario te Brake22-06-2020

    Na 6 dagen ontvangen via DHL . Geen retouretiket aanwezig. Contact opnemen met verkoper is onmogelijk. Kleding is van zeer slechte kwaliteit. Wil daarom retour zending. Kan iemand me helpen aan het adres van deze instantie? Verzender heet Yun-express

    a.bis23-06-2020

    drama met dit bedrijf om te retouren pfff. Ben nu al een week bezig retourkosten zijn 9Euro.

    M23-06-2020

    Lieve mensen Koop niks bij florydays Je word echt opgelicht en je kan niks terug sturen of je geld terug krijgen !!!

    A24-06-2020

    na 3x mailen kreeg ik een retouradres. Voor 28 euro portokosten kon ik mijn bestelling terwaarde van 23 euro retourneren naar China!

    Chevalier25-06-2020

    Ben blij dat ik even hier gekeken heb. Bedankt! Maar ik had zelf al besloten niet te bestellen. Bij de algemene voorwaarden staat, dat ze niet garant staan voor virussen bij gebruik van de site.

    Karin29-06-2020

    Slechte ervaringen mee. Ze hadden me de verkeerde bloes gestuurd. Omdat dat hun fout was vond ik dat ze dan ook zelf de retourkosten voor hun rekening moeten nemen. Na 8x heen en weer mailen krijg ik nu geen antwoord meer. Heb de bloes netjes teruggestuurd voor 13 euro naar Belgie. Daarna meerdere keren om de verzendkosten gevraagd, maar ik krijg geen antwoord meer. Niet doen dus !!

    Erika01-07-2020

    Heb al deze slechte reviews pas gelezen nadat ik mijn bestelling had geplaatst en had betaald. Toen werd ik echt ongerust. Na drie weken heb ik een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef. Kreeg snel antwoord: vertraging door piekseizoen, corona, drukte, tekort aan grondstoffen..? Na vier weken ontving ik een mail dat 1 artikel niet kon geleverd worden; het bedrag daarvoor werd netjes terug op mijn rekening gestort. De 3 overige artikelen ontving ik ruim 8 weken na de bestelling. Alles was netjes verpakt en de blouses waren mooi en netjes afgewerkt. Echter, een blouse maat S leek wel een XL (veel te groot, doe ik wel cadeau aan iemand), bij een andere blouse komen de kleuren niet overeen met de foto op de website, de derde blouse is prima. Ik ga niets terugsturen, veel te veel gedoe (geen retouradres of ticket, geen informatie) en het kost mij waarschijnlijk meer aan retourkosten dan wat de blouses mij hebben gekost. Ik ga hier niets meer bestellen. De service trekt op niet veel. Geen aanrader!

    AH jansen02-07-2020

    Heb op 19/6/20 via adyen aan Vbridal overgemaakt een bedrag van €24,77 voor de casual bloes ronde neklijn korte mouwen overhemd kleur grijs, maar heb geen bevestiging en geen toezending 9ntvangen. L

    Lyn03-07-2020

    Crap clothes crap company, clothes cheap and nasty took 10 emails and 8 chats with a robot, finaly got an adrress where i could send them back in belguim, paid 9€ now an email from the money people klarna that if i dont pay by 3 july i get a fine so had to pay 95€ for something i dont have, what a load of thieves

    Ingrid07-07-2020

    Na 2 !! maanden mijn bestelling ontvangen. Na het lezen van alle reviews had ik mijn bestelling geannuleerd Ik was dus redelijk verbaasd dat het alsnog bezorgd werd. Van de 5 artikelen waren er 2 de foutieve maat Verder is het model een beetje recht toe recht aan, weinig model in. De stof is van mooie en goede kwaliteit en met een beetje handigheid achter de naaimachine heb ik er toch nog een leuk model in weten te maken. Ik ben tevreden over de produkten maar zal hier niet zo gauw meer wat bestellen vanwege de enorme levertijd en de verhalen over het retourneren

    Allemaal neppers,ik heb eergisteren een bestelling gedaan en ze veranderen zomaar je mailadres en huisnummer. Ze reageren op niets. Mensen, niet bestellen hoor. Het zijn OPLICHTERS 14-07-2020

    NOOIT BESTELLEN

    Silvia15-07-2020

    2 paar schoenen besteld vrij snel geleverd zitten prima Ik ben er erg blij mee

    jannie16-07-2020

    niet bestellen hier klote bedrijf nog steeds geen retour bon ontvangen op mails wordt niet gereageerd

    Babs Tieland29-07-2020

    Ik heb 2 verschillende soorten badkleding besteld ik krijg 2 dezelfde geleverd in zelfde maat Meerdere malen al gemaild geen reactie tot op heden. Zou iemand het adres kunnen sturen wat misschien iemand toch heeft ontvangen? Wat een slechte service!!!!

    G van Zanden31-07-2020

    Heb vandaag een dubbel,pakket ontvangen met twee keer hetzelfde! Probeer te retourneren maar krijg geen adres! 1 pakket is niet betaald en Niet besteld!!! Weet iemand waar naar toe? Ik ga Niet betalen voor iets wat Niet besteld is!!!

    Marly Denessen03-08-2020

    Bestel hier niets, je krijgt je geld niet terug als je gerouteneerd hebt. Zijn oplichters

    Karolien vermassen 06-08-2020

    5 artikels besteld. 2 teruggestuurd bijna 3weken geleden. Wanneer zal ik mijn centen terug zien. Een bestelling plaatsen en betalen gaat vlot binnen enkele minuten. Maar retours terugbetalen lukt maar niet om een deftig antwoord te krijgen op de mails

    petra09-08-2020

    Het leek me al te mooi om waar te zijn. Blij dat ik deze site heb gevonden.

    Mango09-08-2020

    Ik heb leuke blouse gezien, maar nu ik dit zo lees. Ik sla ze over.

    A C DE JONG10-08-2020

    Ik ben er ook achter dat het heel moeilijk is Moet makkelijker. BVD.

    ingrid12-08-2020

    had 2 jurken gekocht heb ze nu binnen maar ze vreselijk niks lijkt op de jurk die ik heb besteld.

    Dian12-08-2020

    Ben bang dat ik er anders niet achter kom.

    Tineke13-08-2020

    Ik wilde iets bestellen maar na de reviews gelezen te hebben delete ik mijn bestelling.

    A. 15-08-2020

    Retouradres gevonden op een andere review site (Trust Pilot) Floryday Return Center, Rue de l’informatique 10-1, 4460 Grâce-Hollogne België.

    Greet16-08-2020

    Dat is schrikken na het lezen van deze mails, ik denk dat ik de Onbudsman maar eens ga informeren.

    Neley16-08-2020

    Aan floryday je hoort retourneren adres bekend te maken zo dat als er iets niet past terug gestuurd kan worden

    Tv M19-08-2020

    10-08-2020 bestelling gedaan en betaald nog steeds niets gehoord en ook geen bevestiging. Schandalig.

    De boer20-08-2020

    Wat een nep jurk heb ik gekregen En kan hem moeilijk retourneren Nooit weer

    Didi Garssen20-08-2020

    Een jurk : Het materiaal is van mindere kwaliteit dan vermeld, hij is korter en minder leuk. Je kunt niet terugsturen, dus waarom geld geven aan dieven ?

    Leny23-08-2020

    Op 9 juni iets besteld. Nog niks geleverd. Mailtjes gestuurd, "wacht geduldig op je pakket" Was op 2 juli al in Amsterdam, en dan stopt het. Verschillende mails gestuurd , iedere keer hetzelfde antwoord. Bestel hier nooit meer

    Frans Tuyteleers 23-08-2020

    Ai, nu weet ik het niet goed...heb ook een bestelling gedaan en wacht vol ongeduld. Ik ben dan ook benieuwd naar wat komen gaat. Ik laat iets weten.

    Jokes25-08-2020

    Oeps nu word ik toch wel wat ongerust. Had deze site nog niet gezien. Ik heb op 15aug en 16aug wat jurkjes besteld, betaald met Visa. Van de bestelling op 15aug heb ik van floryday een bevestiging ontvangen, van de 16e nog niet. Ik wacht maar af, ze geven tot 14 dg verzendtijd aan.

    Sil Heetveld04-09-2020

    Midden augustus flinke bestelling geplaatst en betaald! Geen bevestiging en nog steeds niet verzonden, wordt nog steeds verwerkt. Schandalig! Ik koop hier noooooooit meer!

    Oplichters!!! 08-09-2020

    bij het materiaal van de jurken linnen of katoen staat, je toch polyester rotzooi krijgt. Dit vind ik bedrog, Nooi meer!!! Niet doen mensen!!

    Ans 09-09-2020

    Wat een toestand om het retour adres te vinden dat kan toch niet?.????

    Malafide site!09-09-2020

    Voordat ik een retouradres krijgt eerst aantal keren gemailed. Ik kreeg wel 8 keer steeds antwoord dat ze je binnen 24 uur het adres sturen, ipv je het adres meteen te sturen?!. Na eindelijk kreeg ik mogelijkheid een keuze te maken uit 3 opties. Gewoon lachwekkend dit . Optie 1. Pakket terugsturen naar Belgie en krijg dan het geld terug. Optie2: Je krijgt een voucher 70 procent van de waarde die mag je een jaar gebruiken. Of optie 3:(Deze is echt hilarisch) je mag je pakket houden en ze sturen je de helft van het aankoopbedrag terug.Ik koos voor optie 3 uit principe, maar heb weinig hoop op dat ik mijn geld nog terug gestort krijg.

    christiane meert29-09-2020

    amaai , blij dat ik dit allemaal gelezen heb ! Wou iets bestellen MAAR ... had het grote geluk dat ik NIET met Visa kaart of Paypal kon betalen ,gewoon omdat ik dat niet heb ! Dus hebben ze mijn bestelling dan maar geannuleerd. Wat een chance !

    Karin Driesens30-10-2020

    Ik was van plan om e.e.a. te bestellen, leuke spullen voor weinig geld, eigenlijk te mooi om waar te zijn. Daarom maar eens reviews opgezocht, na het lezen van al deze slechte recensies heb ik er maar gauw vanaf gezien. Wat een baggerbedrijf dit!

    Sandra Jacobs 02-11-2020

    Malafide site !!! Elk jaar veranderen ze hun naam ! Pas op trap er niet in !

    Silva Stazzonelli18-12-2020

    Deze ervaringen had ik met very voga net zo een webwinkel dus ik was gewaarschuwd dus ik heb eerst de reviews van deze winkel gelezen!!! Ben blij koop niets terwijl ik een prachtige prachtige jas had gezien. Silva

    Janneke 08-02-2021

    Kan dit bedrijf niet van de Nederlandse markt worden gehaald?

    Mirna25-03-2021

    Mijn bestelling ontvangen. Echt goedkoop spul. daarnaast kreeg ik een andere kleur jurk toegezonden. Ik kan niet meer inloggennop de website. Je kan ze ook niet bereiken. Ik wil ze wel retourneren. Deze jurken kosten op de markt 3 euro. Ik ben al dagen bezig een retouradres te vinden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 jurken

    31 juli retour gedaan al door onderhoud van de machine kan het niet gevonden worden na veel mails en alles retour gescand te hebben op 2 november bericht binnen 7 - 15 dagen kwam het geld uitterst 22 dagen na in totaal al 80 wekdagen te wachten heb ik nog geen geld

    Door: p van loon03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Blouses

    Replica van de foto. Materiaal synthetisch, pasvorm klopt van geen kanten. Het betaal systeem werkt alleen als u overmaakt. Bij retour betalingen werkt het systeem niet en wordt het steeds vooruit geschoven. Politie doet niets!

    Door: Mevr. S.L.ROBERT28-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Klederen en schoenen

    Bestelling verzendkosten hoe kan het dat je met een antwoordnummer je retour kosten zelf moet betalen en van het bestelling bedrag van €53 maar €10,72 terug betaald word. Dit heb ik bij andere bedrijven nooit meegemaakt. had beter de kleding en schoenen kunnen houden. Voor mij geen flory day meer.
    Moet niet kunnen de wet zou dit moeten verbieden.

    Door: Petra 24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    10 items

    Zeer tevreden!

    Heb 10 items gekocht, netjes afgewerkte kleding .
    Ik heb de kleren gewassen en de kleuren zijn heel mooi gebleven.
    De slippers maat 36 vallen groot uit dat is het enige minpuntje .
    De levering binnen 3 weken daar was ik ook blij verrast door .
    Ben zeker tevreden !!!!!

    Door: Esmeralda Kostons-Essers28-02-2021
    Angelique Becker02-03-2021

    Belachelijk! Je besteld een product en ontvangt een opgedrukte print, iets wat op wol moet lijken. Je doet veel moeite om dit te retourneren, vult alle gegevens in en komt te weten dat je ongeveer €15 terug zult ontvangen van de €22. Dit is natuurlijk al belachelijk. Goed krijg je een mailtje dat je een of andere tegoedbon krijgt, maar ik wil niks meer bestellen hier. Dus ik breng mijn pakket met etiket naar het postkantoor en retourneer volgens hun voorschriften, na alle tijd en moeite om dit netjes te doen, krijg ik vandaag het bericht dat ik nog €7 en een paar cent terug krijg. Echt Ik heb nog nooit zoiets belachelijke meegemaakt. Daarom raad ik ook iedereen aan om hier absoluut niet te bestellen! Ik ben zwaar teleurgesteld in floryday en de manier van hun zakendoen. Jammer het leek zo leuk!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kleed

    Na 1 1/2 week mijn kleed ontvangen. Zeer goede pasvorm. Kwaliteit goed. Als het zo is dan is het zo. Spijtig vd negatieve reacties. Ik ben tevreden. Wel bij bestelling goed lezen wat je koopt. Bij mij stond er winterkleed bij en daar ben ik dan op voortgegaan. Ik zal zeker nog bestellen

    Door: Mathy02-12-2020
    Noëlla Carette04-12-2020

    Heb een bestelling van een bloese gekregen ,helaas te klein hoe kan ik het terug sturen

    Sylvi22-02-2021

    Jeetje... wat ben ik blij dat ik eerst de reviews heb gelezen. NIET BESTELLEN DUS!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Retour

    I bought a dress nr 23,28.03 and received it.Monday in in the post .But I'm sending back as the Bust part of the dress is much to small for a Large size ,so I appreciate if you refund the money back in my account ,,..The colour and material was awesome ,,,kindest regards Shirley

    Door: Shirley.Mok 10-04-2019
    De Paep Ingrid19-02-2020

    Op 3 februari 2020 kocht ik bij floryday een jurk on line en betaalde ook 44,56 euro. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen,tot wie moet ik mij wenden om een klacht in te dienen. Vorig jaar heb ik hetzelfde gedaan en dan is alles correct verlopen.

    De Paepe D'or 19-02-2020

    Niets ontvangen wel betaald, ik denk hackers

    Karin28-02-2020

    Op 2 februari besteld en betaald. Niks ontvangen. Vandaag mail verstuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Kreeg als antwoord dat ze met vakantie zijn en vanwege het coronavirus niet kunnen reageren. Tuid dus. Jammer.

    Karin28-02-2020

    Op 2 februari besteld en betaald. Niks ontvangen. Vandaag mail verstuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Kreeg als antwoord dat ze met vakantie zijn en vanwege het coronavirus niet kunnen reageren. Tuid dus. Jammer.

    Karin 28-02-2020

    Tuid is TUIG

    Martha02-03-2020

    Bestelling geplaatst en betaald op 27/02 nog steeds geen bericht ontvangen waar het blijft

    karin2606@outlook.com05-03-2020

    Zeg dat het maanden gaat duren dan bestelt er natuurlijk niemand maar zo als het nu gaat komt zeer onbetrouwbaar over. Ben benieuwd of mijn bestelling nog geleverd krijg.

    Karin 05-03-2020

    Ik zie mijn bovenstaande mail waar de helft niet is weergegeven, het gaat om mijn bestelling van laarsjes op 24 februari, gelijk betaald niets ontvangen.

    Karin05-03-2020

    In bovenstaande mail heb ik een verkeerde datum van bestelling ingevuld, dit moet 24 januari 2020 zijn.

    ga naar de consumentebond bedrijf deugd niet08-03-2020

    versturen gaat ook niet

    Emerald08-03-2020

    Vest bestelt, duurde meer als een maand voordat het er was. Toen het pakket kwam was ik erg blij,maar wat er te voorschijn kwam, was niet wat er op de afbeelding stond. En nep er van. En nog lelijk ook, niet te omschrijven. Oplichters zijn het.

    Ann10-03-2020

    Drie bestellingen geplaatst en drie maal dezelfde mail ontvangen’.... de leverancier laat ons weten dat de grondstoffen niet beschikbaar zijn... contact via chat met hen bracht geen oplossing. Geld werd wel terug gestort na 2/3 maand. Als ze dat met verschillende kopers doen verdienen ze goed met ons geld..... onfrisse praktijken.....

    Mia 10-03-202010-03-2020

    Op 21 -02-2020 een pre-order geplaatst en betaald. Op 10-03 staat het nog steeds op verwerking en 'nog niet verscheept'. Mijn pre-order staat ondertussen al wel op de jurken site en niet meer bij de pre-order. Met de vorige bestellingen geen problemen gehad maar was wel lang onderweg(3 maanden).Begin nu toch wel bedenkingen te krijgen. Heb mijn pre-order bestellingen geannuleerd en ben benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg.

    maria15-03-2020

    kleed besteld ,nooit aangekregen , geld kwijt, en deze oplichterij kan zo maar doorgaan, zonder gevolgen! bestel dus hier nooit niets!

    Ontevreden klant29-03-2020

    BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF. SLECHTE KWALITEIT KLEDING. JE MOET ZELF DE VERZENDKOSTEN EN RETOURKOSTEN BETALEN. OPLICHTERS!!!!!!!!!

    Godelieve Kuppens01-04-2020

    Ik heb voor ,100€ besteld. Geen reactie. Ik probeer in te loggen op de site maar dat lukt niet. Ze sturen een onmogelijk paswoord door dat ik juist inbreng, maar niet aanvaard wordt. Het wordt hoog tijd dat deze aftrogelarij aaan de kaak gesteld wordt en vooral dat de mensen hun geld terug krijgen. Schandalig dat hier nog niet is tegen opgetreden

    Marleen09-04-2020

    30 maart artikel besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen. 2 april mailtje verstuurd en geen reactie gekregen. Conclusie geld kwijt, niets meer bestellen bij Froryday !!!

    Catharine Vos11-04-2020

    Ik heb vorig jaar een paar artikelen besteld maar er werd totaal iets anders geleverd. Na lang zoeken kwam ik bij een Belgisch bedrijf die mij het adres gaf van Floryday in Engeland. Alles terug gestuurd en na 3 maanden heb ik mijn geld ontvangen. Ik heb geluk gehad maar zal nooit meer iets bij Floryday bestellen.

    Wanda Bijster13-04-2020

    Bestel hier dus nooit meer!

    Jean-Pierre De Paepe16-04-2020

    2 bestellingen geplaatst en betaald Geen bevestiging ontvangen en geen Antwoord op telefoon Plaats nooit meer een bestelling op deze site Heeft niets met corona te maken Geen service

    Brenda Oldenburger16-04-2020

    wat een butbedrijf, jurk besteld niet goed wel met een geld afgeschreven , gemaild dat ik deze wil retourneren wat blijkt : vinden ze de jurk zelf ook ZO LELIJK dat ze gewoon niet reageren: doe het niet bestel nooit wat daar een dievenbende: zo proberen ze ws de Coprona te overleven van mij geld dus bah bahba bah

    Christa16-04-2020

    Ik heb nog nooit zoveel negatieve reacties gelezen! Ik zou nooit bij deze site bestellen Máár wat ik wel doe is screenshots maken En bij een goeie kledingmaker/vermaker het na maken. Of soms nog mooier. Elk geval Ik heb veel kleding laten maken. Dus misschien een TIP....?

    I M27-04-2020

    Gaat het fout dan heb je gelukkig niet betaald.

    Pietje Visser29-04-2020

    Wat veel negatieve reacties ..zou bijna wat bestellen..maar goed dat ik dit allemaal lees ! Een gewaarschuwd mens telt voor 2 :-)

    Lavendel30-04-2020

    Ik wilde iets bestellen, maar het lijkt mij verstandiger dat niet te doen ? Vorig jaar een jurk besteld en ontvangen en die leek inderdaad totaal niet. Bij twijfel....niet doen ?

    Sonia30-04-2020

    wel spijtig. Vele mooie artikels... Kent iemand een andere site met zo'n mooie kleren die te betrouwen is?

    Verleijen rita02-05-2020

    Begin april bestelling gedaan en betaald nog niets ontvangen

    selma02-05-2020

    eerste keer wat besteld ok duurt wat lang maar nu wat besteld kwaliteid erg slecht wil retourneren maar waar naar toe ? krijg lul verhalenterug maar zit met de rommel gaat zo de zak van max als ze het willen hebben .Dus grote oplichters. Ga wel een artikel in mijn regio krant schrijven waarschuwing voor iedereen NIET DOEN Nep bedrijf

    Marjolein07-05-2020

    was erg benieuwd of ik het pakket ooit zou krijgen vanwege de negatieve reviews maar ik heb de blousjes binnen 3 weken in huis. Super!

    Esther Van Kolck08-05-2020

    Weet iemand het adres waar je de spullen retour naar kunt sturen? Klantenservice reageert niet

    Brenda09-05-2020

    Ik heb eerder een jurk besteld.wulde deze retouneren .was nl te groot. Na lang zoeken en chatten was de reactie van Floryday.... houd het item maar .we storten het bedrag terug....... dat is nog een service.... mojn zus blij gemaakt

    Guido Delrue11-05-2020

    Zopas bestelling ontvangen. De kwaliteit is onaanvaardbaar. Ik heb nu een retoursaanvraag ingediend en wacht af ...

    Josephine Johanna Kosterman12-05-2020

    Dit is waarschijnlijk hetzelfde bedrijf als Modetalente. Ik zie een foto van een vest dat ook op die website stond. Na ruim een maand ontving ik een 'vest' maar het patroon was niet gebreid maar gedrukt op een lelijk, dun stofje. Leek in de verste verte niet op het vest op de website, dat veel langer was, over de knie en gebreid. Mijn geluk was dat ik met creditcard had betaald. Ik heb mijn geld van hen teruggestort gekregen. Ik zou het vest ook terug moeten sturen, naar China....zelf betalen. Het leek een Duits bedrijf. Floryday ziet er net zo gelikt uit. Het korte flodder hangt nog in de kast. Te lelijk om aan te trekken. TRAP ER NIET IN! Je bent gegarandeerd je geld kwijt.

    Monika van Hoorn12-05-2020

    Nep bedrijf, trap er niet in, spullen zijn dezelfde als Ali Express alleen dan 3x zo duur, is allemaal fake

    Farina12-05-2020

    Gisteren na 3 weken bestelling geleverd , maar had ondertussen jullie reacties wel al eens bekeken, want ongerust... Erg ontgoocheld in materiaal, kleuren, ontwerp. Totaal niet gelijkend op aantrekkelijke foto's, voel me bedrogen en ga ze ook niet dragen, want lelijk en banaal. En dat voor een eerste keer online, frustrerend. Ben er niet goed van. Wilde nog wel meer bestellen, niet dus. Bovendien dacht ik Floryday, nl, maar weeral uitbuiterij van textielateliers in China/Hongkong. Hebben we dan niets geleerd? Ik alleszins wel...bedroevend.

    Gerda13-05-2020

    Heb 25 april iets besteld en gelijk betaald. Na 15 dagen nog steeds bestelling in behandeling. Heb hierna bestelling geannuleerd en vandaag geld terug ontvangen Je kunt ook bestellen en later betalen maar geen idee hoelang het duurt voordat bestelling binnenkomt.

    klaartje15-05-2020

    Waardeloos bedrijf. Het duurt heel lang eer je je bestelling ontvangt, maar wel binnen 14 dagen retour sturen. De kleding is heel anders dan op de foto. Na herhaaldelijk bericht gestuurd te hebben, wordt er telkens gezegd dat er binnen 72 uur contact opgenomen wordt. Gebeurt dus niet. Reageren nergens op ook als je na de zoveelste keer vraagt om het retouradres. Retour sturen binnen 14 dagen gaat op die manier niet werken en blijf je zitten met kleding waar je niets aan hebt.

    Dankjewel allemaal. 15-05-2020

    Dat ga ik nu beslist niet meer doen.

    Audrey Smeets17-05-2020

    Bestel hier nooit niets!!!!! En als je besteld en het bevalt niet kun je de rommel beter toch houden. Verzenden en retour verzenden moet je schijnbaar zelf betalen. Dus eigenlijk betaal je de zooi na retour zenden alsnog. Dacht het niet,grote oplichters dit bedrijf!!!!

    Maria Garcia19-05-2020

    Ik heb schoenen ontvangen ze zijn mooi masr zo klein die maat. Ik wil hun retour adres dan stuur Ik ze terug. Betaal wel het terug sturen

    Coby21-05-2020

    Ik krijg ook mijn twijfels, geen reactie op mijn creditcard betaling hoor niets. Wacht nog even af, André geld terug halen!

    Coby21-05-2020

    Hen nu ook grote twijfels, allemaal vreemd, betalen, geenreaktie. NOg even ga over tot aktie'!!!!!!!!!!!!!!

    esther22-05-2020

    voelde al wel nattigheid al die tijd, en nu lees ik dit allemaal. kan niets vinden over retourneren, dus wellicht ook mijn geld kwijt.

    Gerry Smeets-Lammerts30-05-2020

    3 weken geleden heb ik besteld en betaald nog steeds niets ontvangen waar blijft mijn bestelling

    Gerry Smeets-Lammerts30-05-2020

    Bestel hier nooit meer iets wat een slecht bedrijf contact is er niet te krijgen

    Kaat31-05-2020

    Wat is het retour adres?

    Heleen van der Velden31-05-2020

    Heb 5 artikelen besteld en maar 4 gekregen. 1 artikel zou niet leverbaar zijn volgens een mail maar werdt niet van mijn factuur afgetrokken. Na 1maand eindelijk 4 artikelen binnen maar 2 zijn er spuuglelijk en die wil ik terug sturen. Na heel veel zoeken heb ik ze aangemeld als retour maar nog geen bericht gehad waar ik ze naartoe terug moet sturen. Heb betaald via Klarna(achteraf betalen). hopelijk krijg ik geen problemen als ik alleen betaal wat ik gehouden heb.

    Anita31-05-2020

    Heb zo juist wat besteld en lees dit nu pas als ik dit wist had ik nooit wat besteld hier.veel spijt van erg jammer.

    Marleen Folens03-06-2020

    Hier zit ik ook al een maand te wachten op mijn bestelling mijn geld was direct van de rekening maar mijn bestelling blijft uit !!!

    Trea Masselink04-06-2020

    Wel ontvangen maar wil retourneren Iemand een adres misschien Gelukkig nog niets betaald

    Adverteerder04-06-2020

    Ik heb ook een jurk die véél te groot is voor de maat die ik had besteld, lijkt wel een tent. Heb al wel 10 pogingen gedaan om contact te krijgen om te retourneren, hoor niks!!

    Marianne Kok04-06-2020

    Twee jurken besteld op 10-04 twee maanden later nog steeds niets ontvangen,reactie op mail het is druk.Denk dat ik mijn geld kwijt ben .vind dat dit bedrijf zich schandelijk gedraagt.

    Gerry Smeets-Lammerts04-06-2020

    Bestel hier niet meer je ontvangt niets wel je geld kwijt wat voor bedrijf is dit !! Volgens mij is er geen telefoonnummer bekend .

    Ingrid 08-06-2020

    Op 24/04 besteld maar tot vandaag nog niks ontvangen. Steeds hetzelfde verhaal. En dan is het nog een verrassing wat er komt.

    mgreetz10-06-2020

    hier hetzelfde. Wacht nog steeds op een retouradres. Gelukkig niets betaald. Weet iemand wat het retouradres in België is?

    Renske11-06-2020

    13 mei een bestelling gedaan tot op heden nog niks gehoord of gezien,mocht het nog komen en het valt goed ik de smaak dan overweeg ik misschien ooit nog eens wat te bestellen maar zoals het er nu voor staat zeg ik : eens maar nooit meer !!!!

    Nelly Demmer12-06-2020

    Vandaag een jurk ontvangen die ik had besteld. Wat een afzichtelijk ding .Wel 3 maten te groot, ik kan er twee x in en synthetische stof. Hoe kan ik dit terugsturen. Je moet eerst op een antwoord wachten op je melding dat je t niet wilt behouden. Dit is dan ook meteen de laatste keer.

    miep14-06-2020

    Blouse besteld en gekregen.achteraf betalen.kleur was heel anders, maat 44 lijkt op 54.slechte kwaliteit. Terug sturen zouden ze nog berichten binnen 14 dagen. Nou ik hoef het niet dat lelijke ding, je kan het sturen naar een Building. Ben benieuwd, maar betalen doe ik dus niet, ik voel mij opgelicht.

    Karen16-06-2020

    Heb dezelfde ervaring als jullie en lees reviews als het te laat is. Îk heb mijn bestelling ontvangen na een maand wachten. Ik wil bestelling retour doen wegens te groot, maar wacht al een maand op hun reactie voor retouadres Altijd automatische mail en met google translate. ZEER SLECHTE SERVICE, IK BESTEL DAAR NOOIT MEER. Geld ben ik kwijt. Ik wil anderen verwittigen zeker niets aan te kopen op floryday, want is neppe firma.

    Ineke ter Beek04-07-2020

    heb een bestelling Nooit Ontvangen . Waar blijft deze 020247154989. Heb recenties te laat nagekeken, wordt er bang van. Had ik maar niets besteld. Gelukkig moet ik achteraf betalen, als ik het pakket tenminste ontvang. Uw recenties zijn heel slecht. Dus maar afwachten of ik een zending ontvang.

    Brigitte Kuiper13-07-2020

    Dames, dit is gewoon Alipay.com. het adres in België is een tussenstop/ soort distributie centrum... Je besteld dus eigenlijk gewoon in China..

    henk spronk26-07-2020

    ik heb een bestelling geplaats maar nog niet betaald hoe kom ik er van af.

    Trea bouwhuis28-07-2020

    Weet iemand een retouradres??? HELP

    Tiny Halff04-08-2020

    Wat een rotzooi, ingewikkeld om te retourneren Wacht nog steeds op m’n geld , wel beloven daar zijn ze goed in .. het retour adres is

    Emmy07-08-2020

    Heb het opgegeven, wel centen en geen, of slechte kleding, waar Je zeer lang op moet wachten, zonder retour adres, dus ben je je geld kwijt, slecht!

    Heeft iemand t retouradres? Ik heb echt veel besteld en wil ervan af...alsbt ooit binnenkomt dan09-08-2020

    Heeft iemand

    Anja Van oijen29-08-2020

    Floriday return center Rue de L'informatique 10-1 4460 Grâce-hollogne België

    Jokes03-09-2020

    Ik heb mijn bestellingen op 15 en 16aug gedaan, en ik kreeg beide pakketten 3 sep binnen. Daarvoor was alles netjes bevestigd. Materiaal klopt echter van geen kanten, dus nu ga ik proberen er 3 terug te sturen.

    Mooiweer16-10-2020

    Retour kosten zijn voor je zelf adres is in België? Je betaald voor het gewicht Gelukkig had ik niet vooraf betaald Geld terug ontvangen is ook een probleem. Niet doen

    Klaske van Seggeren03-01-2021

    Waar blijven mijn truien, zou ze voor de kerst 2020 al ontvangen!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    enkele stuks kleding

    Had best wel dingen besteld, en gekozen voor achteraf betalen (via Klarna) ik bestel meestal een paar maten tegelijk zodat ze kan passen en anders stuurde ik ze altijd retour.
    ik heb ze inmiddels al teruggestuurd maar betaling word maar niet verwerkt. blijft hetzelfde, ik kan geen contact nemen met floryday, meerdere malen gemaild met het bewijs dat ze zijn teruggestuurd.
    nog steeds word er niks aangedaan.
    en nu sturen ze mij een mail vanwege ons systeemonderhoud recentelijk kunnen we de terugbetaling niet uitvoeren. om aanmaningskosten boetes voor te late betaling te voorkomen dient u de factuur zsm te betalen als u de factuur van klarna heeft ontvangen.
    dit is toch waardeloos. dit is niet de eerste keer dat ik dingen bestel, maar dan van een andere site ook weer via Klarna maar ging altijd goed!
    floryday nooit meer!!! jullie zijn lekker bezig... is dit een vorm van oplichterij ofzo?? heeft iemand zoiets meegemaakt??

    Door: Gulsum Yilmaz25-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Truien

    1 retour maat klopte niet tot nu toe nog geen geld terug , 1 trui foetsie staat geleverd maar ik heb hem niet 🤔

    Door: Clasien 18-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Blusjes

    Bij floryday ik koop nooit meer

    Door: Renata Nowakowska11-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Winterjack

    Heerlijk warm jack, maar viel heel klein , terwijl ik al maat L had besteld met mijn maat m.dus die kon naar vinted. Levertijd ca.3 tot 4 weken

    Door: Ceciel Zegers 09-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    divers

    Aantal artikelen besteld, na ca. 8 weken ontvangen, aantal items geretourneerd, wacht nog steeds op mijn geld wel al 30 euro aan incassokosten moeten betalen van Klarna en dreiging met deurwaarders............ Sommige items best leuk voor het geld maar service is echt bedroevend slecht!
    Mag voor bedrag van hetgeen ik tegoed heb, komen winkelen?
    Dit is echt een zeer slecht bedrijf. Bestel er nooit meer iets!!!

    Door: Letty Van Dartel07-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Trui

    Op 30 september besteld en betaald.
    Artikel zou op voorraad zijn.
    Nog steeds niet ontvangen.
    Telefonisch navragen kost 100 eurocenten , dus 1 euro, per minuut.
    Klinkt als oplichterij…ben zeer teleurgesteld..

    Door: Martine van der Meer20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    2 jurkjes

    Slecht passende jurken moest zelf verzendkosten betalen kreeg later rekening van klarna om alsnog te betalen terwijl ik de jurken had teruggestuurd

    Door: Bavelaarelsa@gmail.com 08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Jurkjes, jassen, laarsjes

    Ik koop regelmatig bij floriday. Altijd prima en goed afgeleverd. .
    Fijn dat je kunt chatten als je er niet uitkomt. Vriendelijk geholpen altijd.

    Door: Driesje Engeltjes05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bestelling dd.29 september 2021

    Waardeloze site..aub mensen..koop hier niets!!De afbeelding ziet er totaal anders uit dan in werkelijkheid...Ik had een trui besteld en kreeg in ongeveer dezelfde kleuren een goedkoop uitziend t shirt met lange mouwen, terwijl op de site..trui...stond..Ik voel me opgelicht en ondanks dat t gunstige prijzen waren, ..toch een duur-aankoop!!!

    Door: karin ohms29-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jas

    Leveringen duren lang

    Door: Joke de jong18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    FAQ

    Is Floryday een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 364 ervaringen geplaatst over Floryday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Floryday actief?

    Floryday is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Floryday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.