NederlandReview

    Ervaringen Floryday

    Je hebt net je kledingkast eens grondig opgeruimd en kunt nu wel wat nieuwe kleding gebruiken. Bij floryday kun je een gehele nieuwe garderobe aanschaffen, maar dat wil niet automatisch zeggen dat ze je beste optie zijn. Want wat is nou eigenlijk de kwaliteit van hun jurken? Hoe prettig zullen die schoenen na een paar uur nog zitten? Zullen die jassen wel lekker warm zijn voor van de winter? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe rok of broek werd bezorgd? En in hoeverre zal de klantenservice van floryday je helpen als je niet tevreden bent over de kinderkleding die je hebt besteld? Alleen mensen die al kleding van floryday dragen kunnen hier wat meer informatie over geven. Kijk dus eens anaar hun reviews om een indruk van deze kledingwinkel te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen vertellen of kleding bestellen bij floryday verstandig is of niet.

    Over Floryday

    Floryday is een kledingwinkel. Het bedrijf is geregistreerd in Londen maar gebruikt overzeese magazijnen en schepen om hun kleding naar meer dan 100 landen te distribueren. Het gaat hierbij om een verscheidenheid aan kleding voor vrouwen. Denk hierbij aan broeken, rokken, nachtgoed, lingerie en loungewear. Voor je bovenlichaam is er een selectie tops, blouses en T-shirts in allerlei verschillende kleuren. Wil je lange mouwen? Korte mouwen? Het is allemaal mogelijk. Op koudere dagen kan het lekker zijn om een sweatshirt of trui om je heen te slaan. Er is een aparte categorie die gevuld is met jurken. Een elegante jurk, katoenen jurk of juist kanten jurk, je kunt eens kijken oféén van hen voldoet aan jouw beeld van een mooie jurk. Qua jassen kun je kiezen uit peacoats, modieuze jassen, onderjassen, nepbonte jassen en blazers. Heb je eenmaal een goede outfit bij elkaar dan horen daar natuurlijk passende schoenen onder. Dit kunnen pumps, platte schoenen of sneakers zijn. Om de look helemaal af te maken zijn er nog sieraden, hoeden, tassen, riemen, sjaals en andere accessoires. En als laatste hebben ze dan nog een afdeling met kinderkleding zodat ook de jongste generatie niet vergeten wordt.


    Een klant probeert kleding van floryday en geeft er een review over.

    Diensten van Floryday

    Er is een floryday bezorgservice die bereid is om iedere jurk of riem die je besteld in te pakken en naar je op te sturen. daarvoor hoef je alleen maar een bestelling te plaatsen op hun website. Ook heeft floryday een klantenservice voor het geval er iets mis is met een kledingstuk.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Floryday

    Heb je ooit eerder een kledingstuk bij floryday gekocht? Jouw ervaring met deze floryday is onmisbaar en daarom willen wij daar graag meer over horen. Hoe prettig zitten die jurken nou echt? Zijn die sweatshirts lekker warm? Hoe lang gaan hun schoenen mee? Heeft de bezorgservice van floryday je nieuwe blouse al snel bezorgd? En kon de klantenservice van floryday je helpen toen de kinderkleding bij aankomst al beschadigd bleek te zijn? Laat je eigen floryday review achter en vertel ons alles over jouw mening over floryday. Op die manier weten mensen die eraan denken iets bij floryday te kopen wat je kunnen verwachten.

    Floryday
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (148)

    4
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ik bestel nooit meer bij Floriday.

    Ik bestel nooit meer bij Floriday. De kledingstukken kwamen veeeel te laat aan en toen ik ze wou terugsturen krijg ik maar geen bevestigingsmail met het juiste adres. Het terugsturen gebeurde nu een maand terug en tot op heden heb ik nog niets ontvangen of zie ik nergens op de website dat de kledingstukken aangekomen zijn. Ik heb – via de post- een extra betaling gedaan zodat ze moeten aftekenen voor ontvangst. Maar dit heeft blijkbaar ook niet geholpen om de kledingstukken te registeren en mijn geld terug te storten…
    Gelieve mijn terugzending te confirmeren en mij mijn centjes terug te storten aub!! Ik heb het even voor u uitgerekend en alles samen komt dit op een bedrag van 92,5 euro.

    Door: denewet Nathalie 15-07-2020
    reina mooij 16-07-2020

    schandalig bedrijf ik heb wel betaald maar ontvang niets, oplichters zijn.

    jannie 16-07-2020

    er klopt niets van op mails wordt niet gereageerd geen telefoon nr beschikbaar dus waar haal ik mijn retour bon .dit is allemaal nep er klopt niets van en beslist niet vooruit betalen .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 x blouses en 2 paar Dames Sneakers

    Alles in goede staat ontvangen.

    Had het binnen een maand binnen.

    En ja op de site ziet het er mooier uit,maar ben toch tevreden..

    kan dan wel nep zijn maar wat is tegenwoordig niet nep!

    Foto,s kunnen nu eenmaal bewerkt worden.


    Ik ga hier zeker nog vaker bestellen

    Door: Tevreden 08-06-2020
    wil 10-06-2020

    duurde lang voordat de bestelling kwam, daarna kleding valt tegen dus probeer het terug te sturen maar dat gaat helaas niet KOOP HIER NOOIT MEER

    Linda 10-06-2020

    Iemand ervaring met kleding terug sturen, ontvang steeds geen retour ticket

    Riet 11-06-2020

    Ik vind het heel moeilijk om iets te retourneren heb gevraagd aan buurvrouw die kwam er ook niet uit.Mijn kleindochter wel .Ik heb nergens moeite mee maar deze wel gr riet

    Madelon Jansen 16-06-2020

    Ben er klaar mee en ik bestel nooit meer iets!

    Joyce 17-06-2020

    Waardeloze site slechte kwaliteit en terugsturen is een heel gedoe maar ik heb het terug gestuurd koste me wel 13 euro.. en Verzenden hier naar toe was ook 9 euro en dan krijg je een of ander flut ding .. uit principe heb ik het terug gestuurd voel me echt ge nept.. nooit meer hier iets bestellen allemaal chinese troep.

    Tamara 18-06-2020

    Nooit daar wat kopen, op 5 mei mondkapjes besteld. En tot heden niks ontvangen. En dan mail ze steeds heb geduld. En elke mailen ze het kan 14 dg duren. En ik geef hun 0 punten.

    Tanja 18-06-2020

    Ik koop ook nooit meer bij Floryday. Heb spullen vanaf maart besteld. Tot nu niets ontvangen maar ik krijg van Sergoria een incassobureau een bericht dat ik €61 moet betalen. Belachelijk

    Mieke 21-06-2020

    4 jurkjes besteld. Kwaliteit is dramatisch. En terugsturen is al helemaal een drama. Oh ja, je kunt bellen. Is alleen wel een nummer in.....jawel.....Noord-Korea! Schande dat bedrijf.

    Hannie Eickelmann 22-06-2020

    Ik heb het zelfde ondervonden als Tanja, en nog niet opgelost. Krijg alleen maar aanmaningen van Klarna, en geen kleding ontvangen. Waarschuwing koopp hier nooit iets.

    Mario te Brake 22-06-2020

    Na 6 dagen ontvangen via DHL . Geen retouretiket aanwezig. Contact opnemen met verkoper is onmogelijk. Kleding is van zeer slechte kwaliteit. Wil daarom retour zending. Kan iemand me helpen aan het adres van deze instantie? Verzender heet Yun-express

    a.bis 23-06-2020

    drama met dit bedrijf om te retouren pfff. Ben nu al een week bezig retourkosten zijn 9Euro.

    M 23-06-2020

    Lieve mensen Koop niks bij florydays Je word echt opgelicht en je kan niks terug sturen of je geld terug krijgen !!!

    A 24-06-2020

    na 3x mailen kreeg ik een retouradres. Voor 28 euro portokosten kon ik mijn bestelling terwaarde van 23 euro retourneren naar China!

    Chevalier 25-06-2020

    Ben blij dat ik even hier gekeken heb. Bedankt! Maar ik had zelf al besloten niet te bestellen. Bij de algemene voorwaarden staat, dat ze niet garant staan voor virussen bij gebruik van de site.

    Karin 29-06-2020

    Slechte ervaringen mee. Ze hadden me de verkeerde bloes gestuurd. Omdat dat hun fout was vond ik dat ze dan ook zelf de retourkosten voor hun rekening moeten nemen. Na 8x heen en weer mailen krijg ik nu geen antwoord meer. Heb de bloes netjes teruggestuurd voor 13 euro naar Belgie. Daarna meerdere keren om de verzendkosten gevraagd, maar ik krijg geen antwoord meer. Niet doen dus !!

    Erika 01-07-2020

    Heb al deze slechte reviews pas gelezen nadat ik mijn bestelling had geplaatst en had betaald. Toen werd ik echt ongerust. Na drie weken heb ik een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef. Kreeg snel antwoord: vertraging door piekseizoen, corona, drukte, tekort aan grondstoffen..? Na vier weken ontving ik een mail dat 1 artikel niet kon geleverd worden; het bedrag daarvoor werd netjes terug op mijn rekening gestort. De 3 overige artikelen ontving ik ruim 8 weken na de bestelling. Alles was netjes verpakt en de blouses waren mooi en netjes afgewerkt. Echter, een blouse maat S leek wel een XL (veel te groot, doe ik wel cadeau aan iemand), bij een andere blouse komen de kleuren niet overeen met de foto op de website, de derde blouse is prima. Ik ga niets terugsturen, veel te veel gedoe (geen retouradres of ticket, geen informatie) en het kost mij waarschijnlijk meer aan retourkosten dan wat de blouses mij hebben gekost. Ik ga hier niets meer bestellen. De service trekt op niet veel. Geen aanrader!

    AH jansen 02-07-2020

    Heb op 19/6/20 via adyen aan Vbridal overgemaakt een bedrag van €24,77 voor de casual bloes ronde neklijn korte mouwen overhemd kleur grijs, maar heb geen bevestiging en geen toezending 9ntvangen. L

    Lyn 03-07-2020

    Crap clothes crap company, clothes cheap and nasty took 10 emails and 8 chats with a robot, finaly got an adrress where i could send them back in belguim, paid 9€ now an email from the money people klarna that if i dont pay by 3 july i get a fine so had to pay 95€ for something i dont have, what a load of thieves

    Ingrid 07-07-2020

    Na 2 !! maanden mijn bestelling ontvangen. Na het lezen van alle reviews had ik mijn bestelling geannuleerd Ik was dus redelijk verbaasd dat het alsnog bezorgd werd. Van de 5 artikelen waren er 2 de foutieve maat Verder is het model een beetje recht toe recht aan, weinig model in. De stof is van mooie en goede kwaliteit en met een beetje handigheid achter de naaimachine heb ik er toch nog een leuk model in weten te maken. Ik ben tevreden over de produkten maar zal hier niet zo gauw meer wat bestellen vanwege de enorme levertijd en de verhalen over het retourneren

    Allemaal neppers,ik heb eergisteren een bestelling gedaan en ze veranderen zomaar je mailadres en huisnummer. Ze reageren op niets. Mensen, niet bestellen hoor. Het zijn OPLICHTERS 14-07-2020

    NOOIT BESTELLEN

    Silvia 15-07-2020

    2 paar schoenen besteld vrij snel geleverd zitten prima Ik ben er erg blij mee

    jannie 16-07-2020

    niet bestellen hier klote bedrijf nog steeds geen retour bon ontvangen op mails wordt niet gereageerd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Retour

    I bought a dress nr 23,28.03 and received it.Monday in in the post .But I'm sending back as the Bust part of the dress is much to small for a Large size ,so I appreciate if you refund the money back in my account ,,..The colour and material was awesome ,,,kindest regards Shirley

    Door: Shirley.Mok 10-04-2019
    De Paep Ingrid 19-02-2020

    Op 3 februari 2020 kocht ik bij floryday een jurk on line en betaalde ook 44,56 euro. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen,tot wie moet ik mij wenden om een klacht in te dienen. Vorig jaar heb ik hetzelfde gedaan en dan is alles correct verlopen.

    De Paepe D'or 19-02-2020

    Niets ontvangen wel betaald, ik denk hackers

    Karin 28-02-2020

    Op 2 februari besteld en betaald. Niks ontvangen. Vandaag mail verstuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Kreeg als antwoord dat ze met vakantie zijn en vanwege het coronavirus niet kunnen reageren. Tuid dus. Jammer.

    Karin 28-02-2020

    Op 2 februari besteld en betaald. Niks ontvangen. Vandaag mail verstuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Kreeg als antwoord dat ze met vakantie zijn en vanwege het coronavirus niet kunnen reageren. Tuid dus. Jammer.

    Karin 28-02-2020

    Tuid is TUIG

    Martha 02-03-2020

    Bestelling geplaatst en betaald op 27/02 nog steeds geen bericht ontvangen waar het blijft

    karin2606@outlook.com 05-03-2020

    Zeg dat het maanden gaat duren dan bestelt er natuurlijk niemand maar zo als het nu gaat komt zeer onbetrouwbaar over. Ben benieuwd of mijn bestelling nog geleverd krijg.

    Karin 05-03-2020

    Ik zie mijn bovenstaande mail waar de helft niet is weergegeven, het gaat om mijn bestelling van laarsjes op 24 februari, gelijk betaald niets ontvangen.

    Karin 05-03-2020

    In bovenstaande mail heb ik een verkeerde datum van bestelling ingevuld, dit moet 24 januari 2020 zijn.

    ga naar de consumentebond bedrijf deugd niet 08-03-2020

    versturen gaat ook niet

    Emerald 08-03-2020

    Vest bestelt, duurde meer als een maand voordat het er was. Toen het pakket kwam was ik erg blij,maar wat er te voorschijn kwam, was niet wat er op de afbeelding stond. En nep er van. En nog lelijk ook, niet te omschrijven. Oplichters zijn het.

    Ann 10-03-2020

    Drie bestellingen geplaatst en drie maal dezelfde mail ontvangen’.... de leverancier laat ons weten dat de grondstoffen niet beschikbaar zijn... contact via chat met hen bracht geen oplossing. Geld werd wel terug gestort na 2/3 maand. Als ze dat met verschillende kopers doen verdienen ze goed met ons geld..... onfrisse praktijken.....

    Mia 10-03-2020 10-03-2020

    Op 21 -02-2020 een pre-order geplaatst en betaald. Op 10-03 staat het nog steeds op verwerking en 'nog niet verscheept'. Mijn pre-order staat ondertussen al wel op de jurken site en niet meer bij de pre-order. Met de vorige bestellingen geen problemen gehad maar was wel lang onderweg(3 maanden).Begin nu toch wel bedenkingen te krijgen. Heb mijn pre-order bestellingen geannuleerd en ben benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg.

    maria 15-03-2020

    kleed besteld ,nooit aangekregen , geld kwijt, en deze oplichterij kan zo maar doorgaan, zonder gevolgen! bestel dus hier nooit niets!

    Ontevreden klant 29-03-2020

    BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF. SLECHTE KWALITEIT KLEDING. JE MOET ZELF DE VERZENDKOSTEN EN RETOURKOSTEN BETALEN. OPLICHTERS!!!!!!!!!

    Godelieve Kuppens 01-04-2020

    Ik heb voor ,100€ besteld. Geen reactie. Ik probeer in te loggen op de site maar dat lukt niet. Ze sturen een onmogelijk paswoord door dat ik juist inbreng, maar niet aanvaard wordt. Het wordt hoog tijd dat deze aftrogelarij aaan de kaak gesteld wordt en vooral dat de mensen hun geld terug krijgen. Schandalig dat hier nog niet is tegen opgetreden

    Marleen 09-04-2020

    30 maart artikel besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen. 2 april mailtje verstuurd en geen reactie gekregen. Conclusie geld kwijt, niets meer bestellen bij Froryday !!!

    Catharine Vos 11-04-2020

    Ik heb vorig jaar een paar artikelen besteld maar er werd totaal iets anders geleverd. Na lang zoeken kwam ik bij een Belgisch bedrijf die mij het adres gaf van Floryday in Engeland. Alles terug gestuurd en na 3 maanden heb ik mijn geld ontvangen. Ik heb geluk gehad maar zal nooit meer iets bij Floryday bestellen.

    Wanda Bijster 13-04-2020

    Bestel hier dus nooit meer!

    Jean-Pierre De Paepe 16-04-2020

    2 bestellingen geplaatst en betaald Geen bevestiging ontvangen en geen Antwoord op telefoon Plaats nooit meer een bestelling op deze site Heeft niets met corona te maken Geen service

    Brenda Oldenburger 16-04-2020

    wat een butbedrijf, jurk besteld niet goed wel met een geld afgeschreven , gemaild dat ik deze wil retourneren wat blijkt : vinden ze de jurk zelf ook ZO LELIJK dat ze gewoon niet reageren: doe het niet bestel nooit wat daar een dievenbende: zo proberen ze ws de Coprona te overleven van mij geld dus bah bahba bah

    Christa 16-04-2020

    Ik heb nog nooit zoveel negatieve reacties gelezen! Ik zou nooit bij deze site bestellen Máár wat ik wel doe is screenshots maken En bij een goeie kledingmaker/vermaker het na maken. Of soms nog mooier. Elk geval Ik heb veel kleding laten maken. Dus misschien een TIP....🤩

    I M 27-04-2020

    Gaat het fout dan heb je gelukkig niet betaald.

    Pietje Visser 29-04-2020

    Wat veel negatieve reacties ..zou bijna wat bestellen..maar goed dat ik dit allemaal lees ! Een gewaarschuwd mens telt voor 2 :-)

    Lavendel 30-04-2020

    Ik wilde iets bestellen, maar het lijkt mij verstandiger dat niet te doen 🤔 Vorig jaar een jurk besteld en ontvangen en die leek inderdaad totaal niet. Bij twijfel....niet doen 😉

    Sonia 30-04-2020

    wel spijtig. Vele mooie artikels... Kent iemand een andere site met zo'n mooie kleren die te betrouwen is?

    Verleijen rita 02-05-2020

    Begin april bestelling gedaan en betaald nog niets ontvangen

    selma 02-05-2020

    eerste keer wat besteld ok duurt wat lang maar nu wat besteld kwaliteid erg slecht wil retourneren maar waar naar toe ? krijg lul verhalenterug maar zit met de rommel gaat zo de zak van max als ze het willen hebben .Dus grote oplichters. Ga wel een artikel in mijn regio krant schrijven waarschuwing voor iedereen NIET DOEN Nep bedrijf

    Marjolein 07-05-2020

    was erg benieuwd of ik het pakket ooit zou krijgen vanwege de negatieve reviews maar ik heb de blousjes binnen 3 weken in huis. Super!

    Esther Van Kolck 08-05-2020

    Weet iemand het adres waar je de spullen retour naar kunt sturen? Klantenservice reageert niet

    Brenda 09-05-2020

    Ik heb eerder een jurk besteld.wulde deze retouneren .was nl te groot. Na lang zoeken en chatten was de reactie van Floryday.... houd het item maar .we storten het bedrag terug....... dat is nog een service.... mojn zus blij gemaakt

    Guido Delrue 11-05-2020

    Zopas bestelling ontvangen. De kwaliteit is onaanvaardbaar. Ik heb nu een retoursaanvraag ingediend en wacht af ...

    Josephine Johanna Kosterman 12-05-2020

    Dit is waarschijnlijk hetzelfde bedrijf als Modetalente. Ik zie een foto van een vest dat ook op die website stond. Na ruim een maand ontving ik een 'vest' maar het patroon was niet gebreid maar gedrukt op een lelijk, dun stofje. Leek in de verste verte niet op het vest op de website, dat veel langer was, over de knie en gebreid. Mijn geluk was dat ik met creditcard had betaald. Ik heb mijn geld van hen teruggestort gekregen. Ik zou het vest ook terug moeten sturen, naar China....zelf betalen. Het leek een Duits bedrijf. Floryday ziet er net zo gelikt uit. Het korte flodder hangt nog in de kast. Te lelijk om aan te trekken. TRAP ER NIET IN! Je bent gegarandeerd je geld kwijt.

    Monika van Hoorn 12-05-2020

    Nep bedrijf, trap er niet in, spullen zijn dezelfde als Ali Express alleen dan 3x zo duur, is allemaal fake

    Farina 12-05-2020

    Gisteren na 3 weken bestelling geleverd , maar had ondertussen jullie reacties wel al eens bekeken, want ongerust... Erg ontgoocheld in materiaal, kleuren, ontwerp. Totaal niet gelijkend op aantrekkelijke foto's, voel me bedrogen en ga ze ook niet dragen, want lelijk en banaal. En dat voor een eerste keer online, frustrerend. Ben er niet goed van. Wilde nog wel meer bestellen, niet dus. Bovendien dacht ik Floryday, nl, maar weeral uitbuiterij van textielateliers in China/Hongkong. Hebben we dan niets geleerd? Ik alleszins wel...bedroevend.

    Gerda 13-05-2020

    Heb 25 april iets besteld en gelijk betaald. Na 15 dagen nog steeds bestelling in behandeling. Heb hierna bestelling geannuleerd en vandaag geld terug ontvangen Je kunt ook bestellen en later betalen maar geen idee hoelang het duurt voordat bestelling binnenkomt.

    klaartje 15-05-2020

    Waardeloos bedrijf. Het duurt heel lang eer je je bestelling ontvangt, maar wel binnen 14 dagen retour sturen. De kleding is heel anders dan op de foto. Na herhaaldelijk bericht gestuurd te hebben, wordt er telkens gezegd dat er binnen 72 uur contact opgenomen wordt. Gebeurt dus niet. Reageren nergens op ook als je na de zoveelste keer vraagt om het retouradres. Retour sturen binnen 14 dagen gaat op die manier niet werken en blijf je zitten met kleding waar je niets aan hebt.

    Dankjewel allemaal. 15-05-2020

    Dat ga ik nu beslist niet meer doen.

    Audrey Smeets 17-05-2020

    Bestel hier nooit niets!!!!! En als je besteld en het bevalt niet kun je de rommel beter toch houden. Verzenden en retour verzenden moet je schijnbaar zelf betalen. Dus eigenlijk betaal je de zooi na retour zenden alsnog. Dacht het niet,grote oplichters dit bedrijf!!!!

    Maria Garcia 19-05-2020

    Ik heb schoenen ontvangen ze zijn mooi masr zo klein die maat. Ik wil hun retour adres dan stuur Ik ze terug. Betaal wel het terug sturen

    Coby 21-05-2020

    Ik krijg ook mijn twijfels, geen reactie op mijn creditcard betaling hoor niets. Wacht nog even af, André geld terug halen!

    Coby 21-05-2020

    Hen nu ook grote twijfels, allemaal vreemd, betalen, geenreaktie. NOg even ga over tot aktie'!!!!!!!!!!!!!!

    esther 22-05-2020

    voelde al wel nattigheid al die tijd, en nu lees ik dit allemaal. kan niets vinden over retourneren, dus wellicht ook mijn geld kwijt.

    Gerry Smeets-Lammerts 30-05-2020

    3 weken geleden heb ik besteld en betaald nog steeds niets ontvangen waar blijft mijn bestelling

    Gerry Smeets-Lammerts 30-05-2020

    Bestel hier nooit meer iets wat een slecht bedrijf contact is er niet te krijgen

    Kaat 31-05-2020

    Wat is het retour adres?

    Heleen van der Velden 31-05-2020

    Heb 5 artikelen besteld en maar 4 gekregen. 1 artikel zou niet leverbaar zijn volgens een mail maar werdt niet van mijn factuur afgetrokken. Na 1maand eindelijk 4 artikelen binnen maar 2 zijn er spuuglelijk en die wil ik terug sturen. Na heel veel zoeken heb ik ze aangemeld als retour maar nog geen bericht gehad waar ik ze naartoe terug moet sturen. Heb betaald via Klarna(achteraf betalen). hopelijk krijg ik geen problemen als ik alleen betaal wat ik gehouden heb.

    Anita 31-05-2020

    Heb zo juist wat besteld en lees dit nu pas als ik dit wist had ik nooit wat besteld hier.veel spijt van erg jammer.

    Marleen Folens 03-06-2020

    Hier zit ik ook al een maand te wachten op mijn bestelling mijn geld was direct van de rekening maar mijn bestelling blijft uit !!!

    Trea Masselink 04-06-2020

    Wel ontvangen maar wil retourneren Iemand een adres misschien Gelukkig nog niets betaald

    Adverteerder 04-06-2020

    Ik heb ook een jurk die véél te groot is voor de maat die ik had besteld, lijkt wel een tent. Heb al wel 10 pogingen gedaan om contact te krijgen om te retourneren, hoor niks!!

    Marianne Kok 04-06-2020

    Twee jurken besteld op 10-04 twee maanden later nog steeds niets ontvangen,reactie op mail het is druk.Denk dat ik mijn geld kwijt ben .vind dat dit bedrijf zich schandelijk gedraagt.

    Gerry Smeets-Lammerts 04-06-2020

    Bestel hier niet meer je ontvangt niets wel je geld kwijt wat voor bedrijf is dit !! Volgens mij is er geen telefoonnummer bekend .

    Ingrid 08-06-2020

    Op 24/04 besteld maar tot vandaag nog niks ontvangen. Steeds hetzelfde verhaal. En dan is het nog een verrassing wat er komt.

    mgreetz 10-06-2020

    hier hetzelfde. Wacht nog steeds op een retouradres. Gelukkig niets betaald. Weet iemand wat het retouradres in België is?

    Renske 11-06-2020

    13 mei een bestelling gedaan tot op heden nog niks gehoord of gezien,mocht het nog komen en het valt goed ik de smaak dan overweeg ik misschien ooit nog eens wat te bestellen maar zoals het er nu voor staat zeg ik : eens maar nooit meer !!!!

    Nelly Demmer 12-06-2020

    Vandaag een jurk ontvangen die ik had besteld. Wat een afzichtelijk ding .Wel 3 maten te groot, ik kan er twee x in en synthetische stof. Hoe kan ik dit terugsturen. Je moet eerst op een antwoord wachten op je melding dat je t niet wilt behouden. Dit is dan ook meteen de laatste keer.

    miep 14-06-2020

    Blouse besteld en gekregen.achteraf betalen.kleur was heel anders, maat 44 lijkt op 54.slechte kwaliteit. Terug sturen zouden ze nog berichten binnen 14 dagen. Nou ik hoef het niet dat lelijke ding, je kan het sturen naar een Building. Ben benieuwd, maar betalen doe ik dus niet, ik voel mij opgelicht.

    Karen 16-06-2020

    Heb dezelfde ervaring als jullie en lees reviews als het te laat is. Îk heb mijn bestelling ontvangen na een maand wachten. Ik wil bestelling retour doen wegens te groot, maar wacht al een maand op hun reactie voor retouadres Altijd automatische mail en met google translate. ZEER SLECHTE SERVICE, IK BESTEL DAAR NOOIT MEER. Geld ben ik kwijt. Ik wil anderen verwittigen zeker niets aan te kopen op floryday, want is neppe firma.

    Ineke ter Beek 04-07-2020

    heb een bestelling Nooit Ontvangen . Waar blijft deze 020247154989. Heb recenties te laat nagekeken, wordt er bang van. Had ik maar niets besteld. Gelukkig moet ik achteraf betalen, als ik het pakket tenminste ontvang. Uw recenties zijn heel slecht. Dus maar afwachten of ik een zending ontvang.

    Brigitte Kuiper 13-07-2020

    Dames, dit is gewoon Alipay.com. het adres in België is een tussenstop/ soort distributie centrum... Je besteld dus eigenlijk gewoon in China..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    2 paar schoenen

    PLUS :correcte levering.
    MIN : bij aanvraag om te retourneren, liep alles fout, na een maand over en weer gemaild wacht ik nog steeds op een retour adres, heb via Visa 63,92 betaald en vrees dat ik die nooit zal terug zien, mijn aanbeveling, KOOP NOOIT IETS VAN FLORYDAY.

    Door: Rita Van Kerckhove 06-06-2020
    Yvonne 06-06-2020

    Hoi Rita, je kan altijd via Visa je geld terugkrijgen. Is garantie als leverancier in gebreke blijft. Je moet alle communicatie/bonnetjes/e-mails naar Visa sturen en dan stort Visa zonder problemen het geld terug

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Super shirt

    Zomer shirt besteld en binnen 1 week al ontvangen.
    Mooie kwaliteit, kleuren precies volgens foto.
    Maat: normaal draag ik L nu XL besteld ivm niet rekbare stof (polyester). Deze XL past prima.
    Zeer tevreden.

    Door: M.Janssen 01-03-2019
    Inge de Boorder 25-04-2020

    Let op de retourvoorwaarden. Het is heel kostbaar een item te retourneren. De broek die ik ontving was van hele slechte kwaliteit, veel te klein en te kort. Gewoon in een kledingbak gegooid. Mijn advies: bestel niets bij floryday. Mooie foto’s en veel reclame: deze firma kan het getoonde helaas niet waarmaken. U bent gewaarschuwd.

    M. Jager 18-05-2020

    Waar blíjft mijn reeds betaalde bestelling? M. Jager

    Ahg 26-05-2020

    Ook ik wacht op respons. Ben op zoek naar een Maas hoe mijn geld wel terug te ontvangen. Kan dit niet via je bank oid?

    Marianne vonk 28-05-2020

    Tot mijn spijt nog niets ontvangen. 5 mei besteld. Jammer.

    Trees van Kempen 02-06-2020

    Bestelling van drie jurken op 8 mei en betaald nog steeds niet ontvangen.

    Hilly 05-06-2020

    Blouse gekocht 2 weken later bezorgd super blij mee. Nu nieuwe bestelling gedaan die is onderweg!

    Hilly 05-06-2020

    Blouse gekocht 2 weken later bezorgd super blij mee. Nu nieuwe bestelling gedaan die is onderweg!

    HILDE VLOORS 17-06-2020

    AANDACHT AANDACHT FLORYDAY PLEEGT FRAUDE !!!! Heeft 50,93 € van mijn VISA rekeningen gehaald zonder dat ik iets besteld hebt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Shirt

    Zending paste niet. Product geprobeerd te retourneren. Krijg geen retourlabels. Uiteindelijk dit retour gestuurd waarbij de kosten dubbel waren. Florydaus zegt uiteindelijk dat zij alsnog geld krijgen

    Waardeloze service

    Door: Ron 14-07-2020
    Britt 14-07-2020

    Mijn hemel , wat een slecht bedrijf. Retourneren is zo goed als onmogelijk. Hebbdaar vandaag al ruim 1,5 aan besteed en nog niet gelukt. Krijg geen retourlabels, geen antwoord op mijn vragen. Echt nog nooit zo'n slechte service meegemaakt! Dat was eens en nooit meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    blouses

    Kleding viel tegen. Synthetisch en geen katoen. Retour zenden is heel onduidelijk en je krijgt geen retourlabel. Communicatie is niet direct maar gaat via de website. Het is maar afwachten wanneer je antwoord krijgt. Na lange tijd krijg ik toezegging dat ik het bedrag voor de blouses retour krijg, maar zonder de twee keer verzendkosten (23 euro!). Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

    Door: Eugenie Tijdink 13-07-2020
    Antonine Deroose 14-07-2020

    Reeds geld van de rekening maar nog niets ontvangen , al veel mails gestuurd maar geen reactie gekregen , is al besteld van 10/06/2020 , hartelijk dank bij jullie bestel ik nooit meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    blouse en shirtje

    Ik had hier een aantal dingen besteld en dat was echt gewoon snel in huis! Daar was ik blij mee, want ik was bang dat het lang zou duren ofzo. Vooral omdat het niet een Nederlands bedrijf is.

    Niets hoeven retourneren!

    Door: Lena 28-04-2020
    Marij 28-04-2020

    Gelukkig nog nooit iets besteld, ga het ook niet doen.Als de helft maar waar is van wat ik hier Kees. Heb ik mijn buik alvol

    Stephanie Verhagen 25-05-2020

    Besteld, betaald en geen bevestiging en kleding ontvangen . Geen reactie op mail. Ik schrik van alle reacties...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bohemienjurk

    Voor het eerst besteld, jurk is zoals op foto, Ik ben dan ook bijzonder verrast!
    Achteraf via Klarna betaald. Was binnen 2 weken geleverd.

    Ik ga zeker nog eens bestellen in de toekomst!

    Door: Sandra van der Zanden 25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mondmaskertjes

    Ik heb mondmaskertjes besteld en betaald op 6/4 en eergisteren op 27/4 netjes geleverd gekregen, zoals gezegd, ongeveer 3 a 4 weken wachttijd.. volledig hygienisch verpakt, dus heel tevreden...

    Door: Bieke 29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3 blouses

    Ik wil het retour sturen om 1 grotere maat maar krijg het niet gedaan.
    Het inkt station kan het niet printen. Stuur even een berichtje telefoonnummer
    Dank je M. Th. Kleijn.

    Door: Marthe Kleijn 30-04-2020
    Matjan 10-06-2020

    Wil graag het adres om produkt te kunnen terugsturen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik zou graag mijn bestelde items retourneren

    Niets is goed aan deze site. NOOIT meer bestellen hier!!!
    Het is oplichterij.

    Door: Hens 11-07-2020
    saskia 13-07-2020

    Sluit me aan bij alles wat hiervoor al gezegd is. Jurkje en sandalen besteld die er op de foto's toch wel totaal anders uitzagen dan dat ze in werkelijkheid bleken te zijn. Synthetisch ipv katoen, wat er toch echt bij stond. Dus retour, ook een heel gedoe. Nu zit ik al zeker een maand te wachten op terugbetaling en op mijn mails wordt ook niet meer gereageerd. Dus.......ook al ziet het er nog zo verleidelijk uit, KOOP DAAR NIETS !!!!!

    Eugenie 13-07-2020

    Kleding viel tegen, synthetisch en geen katoen. Retour zenden was onduidelijk en op eigen kosten. Communicatie lastig en niet direct maar via de website. Terugbetaling duurde heel lang en was zonder die twee keer verzendkosten (23 euro!). Ik ga er nooit meer bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    schoenen

    Had ik de reviews maar eerder bekeken!! Dom!! Retourneren is een ramp!!

    Door: A.M. Vereecken-Bos 10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Zomerjurk

    Waardeloze retourregeling. Zelf kosten moeten betalen. Instructie niet te lezen omdat de tekst vertaald was door Google. Kreeg de jurk weer reour. Gemeld bij floriday en krijg nu een no-reply antwoord.

    Door: Eliza Gussenhoven 10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Kleding

    Kleding is van slechte kwaliteit. Retourneren zal je zelf moeten betalen plus nog deel van de nota. Annuleren binnen n uur was al niet meer mogelijk...? Nee, ik raad af om bij dit bedrijf te bestellen, kwam onbetrouwbaar over.

    Door: Ankie Koenders 09-07-2020
    Helly HOMAN 09-07-2020

    Binnen 2 weken mijn bestellingen binnen,deze waren niet op dezelfde dag gedaan.De maten is een beetje uitzoeken,maar ik ben tevreden met mijn bestelling.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Don't order your clothes at this website!!!!

    Bestel hier niet!!! Alle kleding komt uit China via AliExpress. Contact via de mail heel moeizaam. Oneerlijke organisatie die z'n geld op deze nare manier verdient.

    Door: Lucy 09-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Blouse

    Mijn blouse retour en wacht al maanden op teruggave van mijn geld.
    Ze hebben elke keer een mail met smoesjes en wordt het helemaal zat.
    Bestel niks meer bij hun.

    Door: Brandjes elly 08-07-2020
    Brandjes elly 08-07-2020

    Slechte organisatie en ze worden rijk van de klanten,wacht al maanden op mijn geld ivm retourzending Zeer slecht

    Brandjes elly 08-07-2020

    Ik ga kijken of een advocaat deze organisatie kan doorlichten of via opgelicht

    Kerstin Huygelen 09-07-2020

    Ook ik wacht al maanden op mijn bestelling!!! SCHANDALIG! Ze antwoorden niet of met "Lieve ..." maar daarna gebeurt er weer NIETS !!!! NIETS BESTELLEN bij Floryday.com lijkt mij het beste advies. Ik wacht nog steeds.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 jurken

    Ik heb 2 jurken bij floryday besteld van €15,05 per stuk.
    Nu is van mijn bank af €53 hoezo.
    Ja douane kosten zeggen ze nou en als je het moet retouneren dan gaat het naar Schiedam.
    Foutje nee grote blunder en ik wil mijn geld terug

    Door: Petra Lammers 07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    3 blouses 1jurk

    Nooit ontvangen of wat gehoord sinds 19APRIL wel betaald!!!

    Door: Lidy Snijders 07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    bikini

    ik heb paar weken geleden 2 bikini's gekocht en waren allebei niet de maat die ik besteld had . heb ook bijna een maand moet wachten op mijn bestelling en heb nu een heleboel gedoe met het terug sturen van mijn pakketjes.

    ik bestel nooit meer iets op die flut site :(

    Door: Anouk van den Brand 07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    zomerjas

    Koop hier nooit iets! Bijna 3 maanden moeten wachten op bestelling. Maten kloppen niet, zeer slechte kwaliteit. Alleen goed te gebruiken als poetsdoek.

    Door: De Heer 30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Floryday

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Floryday een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 148 ervaringen geplaatst over Floryday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Floryday actief?

    Floryday is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Floryday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.