NederlandReview

    Ervaringen Floryday

    Je hebt net je kledingkast eens grondig opgeruimd en kunt nu wel wat nieuwe kleding gebruiken. Bij floryday kun je een gehele nieuwe garderobe aanschaffen, maar dat wil niet automatisch zeggen dat ze je beste optie zijn. Want wat is nou eigenlijk de kwaliteit van hun jurken? Hoe prettig zullen die schoenen na een paar uur nog zitten? Zullen die jassen wel lekker warm zijn voor van de winter? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe rok of broek werd bezorgd? En in hoeverre zal de klantenservice van floryday je helpen als je niet tevreden bent over de kinderkleding die je hebt besteld? Alleen mensen die al kleding van floryday dragen kunnen hier wat meer informatie over geven. Kijk dus eens anaar hun reviews om een indruk van deze kledingwinkel te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen vertellen of kleding bestellen bij floryday verstandig is of niet.

    Over Floryday

    Floryday is een kledingwinkel. Het bedrijf is geregistreerd in Londen maar gebruikt overzeese magazijnen en schepen om hun kleding naar meer dan 100 landen te distribueren. Het gaat hierbij om een verscheidenheid aan kleding voor vrouwen. Denk hierbij aan broeken, rokken, nachtgoed, lingerie en loungewear. Voor je bovenlichaam is er een selectie tops, blouses en T-shirts in allerlei verschillende kleuren. Wil je lange mouwen? Korte mouwen? Het is allemaal mogelijk. Op koudere dagen kan het lekker zijn om een sweatshirt of trui om je heen te slaan. Er is een aparte categorie die gevuld is met jurken. Een elegante jurk, katoenen jurk of juist kanten jurk, je kunt eens kijken oféén van hen voldoet aan jouw beeld van een mooie jurk. Qua jassen kun je kiezen uit peacoats, modieuze jassen, onderjassen, nepbonte jassen en blazers. Heb je eenmaal een goede outfit bij elkaar dan horen daar natuurlijk passende schoenen onder. Dit kunnen pumps, platte schoenen of sneakers zijn. Om de look helemaal af te maken zijn er nog sieraden, hoeden, tassen, riemen, sjaals en andere accessoires. En als laatste hebben ze dan nog een afdeling met kinderkleding zodat ook de jongste generatie niet vergeten wordt.

    Een klant probeert kleding van floryday en geeft er een review over.

    Diensten van Floryday

    Er is een floryday bezorgservice die bereid is om iedere jurk of riem die je besteld in te pakken en naar je op te sturen. daarvoor hoef je alleen maar een bestelling te plaatsen op hun website. Ook heeft floryday een klantenservice voor het geval er iets mis is met een kledingstuk.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Floryday

    Heb je ooit eerder een kledingstuk bij floryday gekocht? Jouw ervaring met deze floryday is onmisbaar en daarom willen wij daar graag meer over horen. Hoe prettig zitten die jurken nou echt? Zijn die sweatshirts lekker warm? Hoe lang gaan hun schoenen mee? Heeft de bezorgservice van floryday je nieuwe blouse al snel bezorgd? En kon de klantenservice van floryday je helpen toen de kinderkleding bij aankomst al beschadigd bleek te zijn? Laat je eigen floryday review achter en vertel ons alles over jouw mening over floryday. Op die manier weten mensen die eraan denken iets bij floryday te kopen wat je kunnen verwachten.

    Floryday
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (199)

    4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    6 jurkjes en enkele T-shirts

    Ondanks dat ik mijn bestelling had gedaan voordat ik al de reviews had gelezen is de snelheid van verwerken, verschepen en ontvangst mij reuze meegevallen. Mijn bestellingen waren 15 en 16 aug, de ontvangst van beide pakketten op 3 sept. Wel vind ik het erg vervelend dat als er bij het materiaal van de jurken linnen of katoen staat, je toch polyester rotzooi krijgt. Dit vind ik bedrog, ook al is het goedkoop, zet er dan gewoon polyester bij of in het ergste geval, niets.
    1 jurk heb ik inmiddels gebombardeerd tot pyama, was geen polyester maar wat het wel was, weet ik niet. Weet niet of ik hier nog ga kopen.

    Door: Jokes Reijgersberg03-09-2020
    Anja04-09-2020

    Het is volgens mij rommel van aliexpress. Heb dezelfde dingen gezien

    Monique06-09-2020

    Trap er niet in

    M Scholten09-09-2020

    Bericht gehad dat mijn jurk is bezorgd maar nooit iets gekregen hoe kan dat kan u dat voor mij na kijken

    Margreet Peters16-09-2020

    Trap er niet in

    Hoeijmakers21-09-2020

    nooit wat gekregen zit nog steeds te wachten

    C. Keeman21-09-2020

    nooit meer iets bestellen daar ,het duurt heel lang voordat je het binnen krijgt en als je het retour wilt sturen is er geen adres te vinden. Kwaliteit is matig dus altijd te duur.

    G. Drenth21-09-2020

    Trui gekocht. Inferieure kwaliteit. Slechte pasvorm. Terugsturen lukte niet. Retouradres niet te vinden en op mijn berichten geen reacties.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    4 x blouses en 2 paar Dames Sneakers

    Alles in goede staat ontvangen.

    Had het binnen een maand binnen.

    En ja op de site ziet het er mooier uit,maar ben toch tevreden..

    kan dan wel nep zijn maar wat is tegenwoordig niet nep!

    Foto,s kunnen nu eenmaal bewerkt worden.


    Ik ga hier zeker nog vaker bestellen

    Door: Tevreden08-06-2020
    wil10-06-2020

    duurde lang voordat de bestelling kwam, daarna kleding valt tegen dus probeer het terug te sturen maar dat gaat helaas niet KOOP HIER NOOIT MEER

    Linda10-06-2020

    Iemand ervaring met kleding terug sturen, ontvang steeds geen retour ticket

    Riet11-06-2020

    Ik vind het heel moeilijk om iets te retourneren heb gevraagd aan buurvrouw die kwam er ook niet uit.Mijn kleindochter wel .Ik heb nergens moeite mee maar deze wel gr riet

    Madelon Jansen16-06-2020

    Ben er klaar mee en ik bestel nooit meer iets!

    Joyce 17-06-2020

    Waardeloze site slechte kwaliteit en terugsturen is een heel gedoe maar ik heb het terug gestuurd koste me wel 13 euro.. en Verzenden hier naar toe was ook 9 euro en dan krijg je een of ander flut ding .. uit principe heb ik het terug gestuurd voel me echt ge nept.. nooit meer hier iets bestellen allemaal chinese troep.

    Tamara 18-06-2020

    Nooit daar wat kopen, op 5 mei mondkapjes besteld. En tot heden niks ontvangen. En dan mail ze steeds heb geduld. En elke mailen ze het kan 14 dg duren. En ik geef hun 0 punten.

    Tanja18-06-2020

    Ik koop ook nooit meer bij Floryday. Heb spullen vanaf maart besteld. Tot nu niets ontvangen maar ik krijg van Sergoria een incassobureau een bericht dat ik €61 moet betalen. Belachelijk

    Mieke21-06-2020

    4 jurkjes besteld. Kwaliteit is dramatisch. En terugsturen is al helemaal een drama. Oh ja, je kunt bellen. Is alleen wel een nummer in.....jawel.....Noord-Korea! Schande dat bedrijf.

    Hannie Eickelmann22-06-2020

    Ik heb het zelfde ondervonden als Tanja, en nog niet opgelost. Krijg alleen maar aanmaningen van Klarna, en geen kleding ontvangen. Waarschuwing koopp hier nooit iets.

    Mario te Brake22-06-2020

    Na 6 dagen ontvangen via DHL . Geen retouretiket aanwezig. Contact opnemen met verkoper is onmogelijk. Kleding is van zeer slechte kwaliteit. Wil daarom retour zending. Kan iemand me helpen aan het adres van deze instantie? Verzender heet Yun-express

    a.bis23-06-2020

    drama met dit bedrijf om te retouren pfff. Ben nu al een week bezig retourkosten zijn 9Euro.

    M23-06-2020

    Lieve mensen Koop niks bij florydays Je word echt opgelicht en je kan niks terug sturen of je geld terug krijgen !!!

    A24-06-2020

    na 3x mailen kreeg ik een retouradres. Voor 28 euro portokosten kon ik mijn bestelling terwaarde van 23 euro retourneren naar China!

    Chevalier25-06-2020

    Ben blij dat ik even hier gekeken heb. Bedankt! Maar ik had zelf al besloten niet te bestellen. Bij de algemene voorwaarden staat, dat ze niet garant staan voor virussen bij gebruik van de site.

    Karin29-06-2020

    Slechte ervaringen mee. Ze hadden me de verkeerde bloes gestuurd. Omdat dat hun fout was vond ik dat ze dan ook zelf de retourkosten voor hun rekening moeten nemen. Na 8x heen en weer mailen krijg ik nu geen antwoord meer. Heb de bloes netjes teruggestuurd voor 13 euro naar Belgie. Daarna meerdere keren om de verzendkosten gevraagd, maar ik krijg geen antwoord meer. Niet doen dus !!

    Erika01-07-2020

    Heb al deze slechte reviews pas gelezen nadat ik mijn bestelling had geplaatst en had betaald. Toen werd ik echt ongerust. Na drie weken heb ik een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling bleef. Kreeg snel antwoord: vertraging door piekseizoen, corona, drukte, tekort aan grondstoffen..? Na vier weken ontving ik een mail dat 1 artikel niet kon geleverd worden; het bedrag daarvoor werd netjes terug op mijn rekening gestort. De 3 overige artikelen ontving ik ruim 8 weken na de bestelling. Alles was netjes verpakt en de blouses waren mooi en netjes afgewerkt. Echter, een blouse maat S leek wel een XL (veel te groot, doe ik wel cadeau aan iemand), bij een andere blouse komen de kleuren niet overeen met de foto op de website, de derde blouse is prima. Ik ga niets terugsturen, veel te veel gedoe (geen retouradres of ticket, geen informatie) en het kost mij waarschijnlijk meer aan retourkosten dan wat de blouses mij hebben gekost. Ik ga hier niets meer bestellen. De service trekt op niet veel. Geen aanrader!

    AH jansen02-07-2020

    Heb op 19/6/20 via adyen aan Vbridal overgemaakt een bedrag van €24,77 voor de casual bloes ronde neklijn korte mouwen overhemd kleur grijs, maar heb geen bevestiging en geen toezending 9ntvangen. L

    Lyn03-07-2020

    Crap clothes crap company, clothes cheap and nasty took 10 emails and 8 chats with a robot, finaly got an adrress where i could send them back in belguim, paid 9€ now an email from the money people klarna that if i dont pay by 3 july i get a fine so had to pay 95€ for something i dont have, what a load of thieves

    Ingrid07-07-2020

    Na 2 !! maanden mijn bestelling ontvangen. Na het lezen van alle reviews had ik mijn bestelling geannuleerd Ik was dus redelijk verbaasd dat het alsnog bezorgd werd. Van de 5 artikelen waren er 2 de foutieve maat Verder is het model een beetje recht toe recht aan, weinig model in. De stof is van mooie en goede kwaliteit en met een beetje handigheid achter de naaimachine heb ik er toch nog een leuk model in weten te maken. Ik ben tevreden over de produkten maar zal hier niet zo gauw meer wat bestellen vanwege de enorme levertijd en de verhalen over het retourneren

    Allemaal neppers,ik heb eergisteren een bestelling gedaan en ze veranderen zomaar je mailadres en huisnummer. Ze reageren op niets. Mensen, niet bestellen hoor. Het zijn OPLICHTERS 14-07-2020

    NOOIT BESTELLEN

    Silvia15-07-2020

    2 paar schoenen besteld vrij snel geleverd zitten prima Ik ben er erg blij mee

    jannie16-07-2020

    niet bestellen hier klote bedrijf nog steeds geen retour bon ontvangen op mails wordt niet gereageerd

    Babs Tieland29-07-2020

    Ik heb 2 verschillende soorten badkleding besteld ik krijg 2 dezelfde geleverd in zelfde maat Meerdere malen al gemaild geen reactie tot op heden. Zou iemand het adres kunnen sturen wat misschien iemand toch heeft ontvangen? Wat een slechte service!!!!

    G van Zanden31-07-2020

    Heb vandaag een dubbel,pakket ontvangen met twee keer hetzelfde! Probeer te retourneren maar krijg geen adres! 1 pakket is niet betaald en Niet besteld!!! Weet iemand waar naar toe? Ik ga Niet betalen voor iets wat Niet besteld is!!!

    Marly Denessen03-08-2020

    Bestel hier niets, je krijgt je geld niet terug als je gerouteneerd hebt. Zijn oplichters

    Karolien vermassen 06-08-2020

    5 artikels besteld. 2 teruggestuurd bijna 3weken geleden. Wanneer zal ik mijn centen terug zien. Een bestelling plaatsen en betalen gaat vlot binnen enkele minuten. Maar retours terugbetalen lukt maar niet om een deftig antwoord te krijgen op de mails

    petra09-08-2020

    Het leek me al te mooi om waar te zijn. Blij dat ik deze site heb gevonden.

    Mango09-08-2020

    Ik heb leuke blouse gezien, maar nu ik dit zo lees. Ik sla ze over.

    A C DE JONG10-08-2020

    Ik ben er ook achter dat het heel moeilijk is Moet makkelijker. BVD.

    ingrid12-08-2020

    had 2 jurken gekocht heb ze nu binnen maar ze vreselijk niks lijkt op de jurk die ik heb besteld.

    Dian12-08-2020

    Ben bang dat ik er anders niet achter kom.

    Tineke13-08-2020

    Ik wilde iets bestellen maar na de reviews gelezen te hebben delete ik mijn bestelling.

    A. 15-08-2020

    Retouradres gevonden op een andere review site (Trust Pilot) Floryday Return Center, Rue de l’informatique 10-1, 4460 Grâce-Hollogne België.

    Greet16-08-2020

    Dat is schrikken na het lezen van deze mails, ik denk dat ik de Onbudsman maar eens ga informeren.

    Neley16-08-2020

    Aan floryday je hoort retourneren adres bekend te maken zo dat als er iets niet past terug gestuurd kan worden

    Tv M19-08-2020

    10-08-2020 bestelling gedaan en betaald nog steeds niets gehoord en ook geen bevestiging. Schandalig.

    De boer20-08-2020

    Wat een nep jurk heb ik gekregen En kan hem moeilijk retourneren Nooit weer

    Didi Garssen20-08-2020

    Een jurk : Het materiaal is van mindere kwaliteit dan vermeld, hij is korter en minder leuk. Je kunt niet terugsturen, dus waarom geld geven aan dieven ?

    Leny23-08-2020

    Op 9 juni iets besteld. Nog niks geleverd. Mailtjes gestuurd, "wacht geduldig op je pakket" Was op 2 juli al in Amsterdam, en dan stopt het. Verschillende mails gestuurd , iedere keer hetzelfde antwoord. Bestel hier nooit meer

    Frans Tuyteleers 23-08-2020

    Ai, nu weet ik het niet goed...heb ook een bestelling gedaan en wacht vol ongeduld. Ik ben dan ook benieuwd naar wat komen gaat. Ik laat iets weten.

    Jokes25-08-2020

    Oeps nu word ik toch wel wat ongerust. Had deze site nog niet gezien. Ik heb op 15aug en 16aug wat jurkjes besteld, betaald met Visa. Van de bestelling op 15aug heb ik van floryday een bevestiging ontvangen, van de 16e nog niet. Ik wacht maar af, ze geven tot 14 dg verzendtijd aan.

    Sil Heetveld04-09-2020

    Midden augustus flinke bestelling geplaatst en betaald! Geen bevestiging en nog steeds niet verzonden, wordt nog steeds verwerkt. Schandalig! Ik koop hier noooooooit meer!

    Oplichters!!! 08-09-2020

    bij het materiaal van de jurken linnen of katoen staat, je toch polyester rotzooi krijgt. Dit vind ik bedrog, Nooi meer!!! Niet doen mensen!!

    Ans 09-09-2020

    Wat een toestand om het retour adres te vinden dat kan toch niet?.????

    Malafide site!09-09-2020

    Voordat ik een retouradres krijgt eerst aantal keren gemailed. Ik kreeg wel 8 keer steeds antwoord dat ze je binnen 24 uur het adres sturen, ipv je het adres meteen te sturen?!. Na eindelijk kreeg ik mogelijkheid een keuze te maken uit 3 opties. Gewoon lachwekkend dit . Optie 1. Pakket terugsturen naar Belgie en krijg dan het geld terug. Optie2: Je krijgt een voucher 70 procent van de waarde die mag je een jaar gebruiken. Of optie 3:(Deze is echt hilarisch) je mag je pakket houden en ze sturen je de helft van het aankoopbedrag terug.Ik koos voor optie 3 uit principe, maar heb weinig hoop op dat ik mijn geld nog terug gestort krijg.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Retour

    I bought a dress nr 23,28.03 and received it.Monday in in the post .But I'm sending back as the Bust part of the dress is much to small for a Large size ,so I appreciate if you refund the money back in my account ,,..The colour and material was awesome ,,,kindest regards Shirley

    Door: Shirley.Mok 10-04-2019
    De Paep Ingrid19-02-2020

    Op 3 februari 2020 kocht ik bij floryday een jurk on line en betaalde ook 44,56 euro. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen,tot wie moet ik mij wenden om een klacht in te dienen. Vorig jaar heb ik hetzelfde gedaan en dan is alles correct verlopen.

    De Paepe D'or 19-02-2020

    Niets ontvangen wel betaald, ik denk hackers

    Karin28-02-2020

    Op 2 februari besteld en betaald. Niks ontvangen. Vandaag mail verstuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Kreeg als antwoord dat ze met vakantie zijn en vanwege het coronavirus niet kunnen reageren. Tuid dus. Jammer.

    Karin28-02-2020

    Op 2 februari besteld en betaald. Niks ontvangen. Vandaag mail verstuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Kreeg als antwoord dat ze met vakantie zijn en vanwege het coronavirus niet kunnen reageren. Tuid dus. Jammer.

    Karin 28-02-2020

    Tuid is TUIG

    Martha02-03-2020

    Bestelling geplaatst en betaald op 27/02 nog steeds geen bericht ontvangen waar het blijft

    karin2606@outlook.com05-03-2020

    Zeg dat het maanden gaat duren dan bestelt er natuurlijk niemand maar zo als het nu gaat komt zeer onbetrouwbaar over. Ben benieuwd of mijn bestelling nog geleverd krijg.

    Karin 05-03-2020

    Ik zie mijn bovenstaande mail waar de helft niet is weergegeven, het gaat om mijn bestelling van laarsjes op 24 februari, gelijk betaald niets ontvangen.

    Karin05-03-2020

    In bovenstaande mail heb ik een verkeerde datum van bestelling ingevuld, dit moet 24 januari 2020 zijn.

    ga naar de consumentebond bedrijf deugd niet08-03-2020

    versturen gaat ook niet

    Emerald08-03-2020

    Vest bestelt, duurde meer als een maand voordat het er was. Toen het pakket kwam was ik erg blij,maar wat er te voorschijn kwam, was niet wat er op de afbeelding stond. En nep er van. En nog lelijk ook, niet te omschrijven. Oplichters zijn het.

    Ann10-03-2020

    Drie bestellingen geplaatst en drie maal dezelfde mail ontvangen’.... de leverancier laat ons weten dat de grondstoffen niet beschikbaar zijn... contact via chat met hen bracht geen oplossing. Geld werd wel terug gestort na 2/3 maand. Als ze dat met verschillende kopers doen verdienen ze goed met ons geld..... onfrisse praktijken.....

    Mia 10-03-202010-03-2020

    Op 21 -02-2020 een pre-order geplaatst en betaald. Op 10-03 staat het nog steeds op verwerking en 'nog niet verscheept'. Mijn pre-order staat ondertussen al wel op de jurken site en niet meer bij de pre-order. Met de vorige bestellingen geen problemen gehad maar was wel lang onderweg(3 maanden).Begin nu toch wel bedenkingen te krijgen. Heb mijn pre-order bestellingen geannuleerd en ben benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg.

    maria15-03-2020

    kleed besteld ,nooit aangekregen , geld kwijt, en deze oplichterij kan zo maar doorgaan, zonder gevolgen! bestel dus hier nooit niets!

    Ontevreden klant29-03-2020

    BESTEL NIETS BIJ DIT BEDRIJF. SLECHTE KWALITEIT KLEDING. JE MOET ZELF DE VERZENDKOSTEN EN RETOURKOSTEN BETALEN. OPLICHTERS!!!!!!!!!

    Godelieve Kuppens01-04-2020

    Ik heb voor ,100€ besteld. Geen reactie. Ik probeer in te loggen op de site maar dat lukt niet. Ze sturen een onmogelijk paswoord door dat ik juist inbreng, maar niet aanvaard wordt. Het wordt hoog tijd dat deze aftrogelarij aaan de kaak gesteld wordt en vooral dat de mensen hun geld terug krijgen. Schandalig dat hier nog niet is tegen opgetreden

    Marleen09-04-2020

    30 maart artikel besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen. 2 april mailtje verstuurd en geen reactie gekregen. Conclusie geld kwijt, niets meer bestellen bij Froryday !!!

    Catharine Vos11-04-2020

    Ik heb vorig jaar een paar artikelen besteld maar er werd totaal iets anders geleverd. Na lang zoeken kwam ik bij een Belgisch bedrijf die mij het adres gaf van Floryday in Engeland. Alles terug gestuurd en na 3 maanden heb ik mijn geld ontvangen. Ik heb geluk gehad maar zal nooit meer iets bij Floryday bestellen.

    Wanda Bijster13-04-2020

    Bestel hier dus nooit meer!

    Jean-Pierre De Paepe16-04-2020

    2 bestellingen geplaatst en betaald Geen bevestiging ontvangen en geen Antwoord op telefoon Plaats nooit meer een bestelling op deze site Heeft niets met corona te maken Geen service

    Brenda Oldenburger16-04-2020

    wat een butbedrijf, jurk besteld niet goed wel met een geld afgeschreven , gemaild dat ik deze wil retourneren wat blijkt : vinden ze de jurk zelf ook ZO LELIJK dat ze gewoon niet reageren: doe het niet bestel nooit wat daar een dievenbende: zo proberen ze ws de Coprona te overleven van mij geld dus bah bahba bah

    Christa16-04-2020

    Ik heb nog nooit zoveel negatieve reacties gelezen! Ik zou nooit bij deze site bestellen Máár wat ik wel doe is screenshots maken En bij een goeie kledingmaker/vermaker het na maken. Of soms nog mooier. Elk geval Ik heb veel kleding laten maken. Dus misschien een TIP....🤩

    I M27-04-2020

    Gaat het fout dan heb je gelukkig niet betaald.

    Pietje Visser29-04-2020

    Wat veel negatieve reacties ..zou bijna wat bestellen..maar goed dat ik dit allemaal lees ! Een gewaarschuwd mens telt voor 2 :-)

    Lavendel30-04-2020

    Ik wilde iets bestellen, maar het lijkt mij verstandiger dat niet te doen 🤔 Vorig jaar een jurk besteld en ontvangen en die leek inderdaad totaal niet. Bij twijfel....niet doen 😉

    Sonia30-04-2020

    wel spijtig. Vele mooie artikels... Kent iemand een andere site met zo'n mooie kleren die te betrouwen is?

    Verleijen rita02-05-2020

    Begin april bestelling gedaan en betaald nog niets ontvangen

    selma02-05-2020

    eerste keer wat besteld ok duurt wat lang maar nu wat besteld kwaliteid erg slecht wil retourneren maar waar naar toe ? krijg lul verhalenterug maar zit met de rommel gaat zo de zak van max als ze het willen hebben .Dus grote oplichters. Ga wel een artikel in mijn regio krant schrijven waarschuwing voor iedereen NIET DOEN Nep bedrijf

    Marjolein07-05-2020

    was erg benieuwd of ik het pakket ooit zou krijgen vanwege de negatieve reviews maar ik heb de blousjes binnen 3 weken in huis. Super!

    Esther Van Kolck08-05-2020

    Weet iemand het adres waar je de spullen retour naar kunt sturen? Klantenservice reageert niet

    Brenda09-05-2020

    Ik heb eerder een jurk besteld.wulde deze retouneren .was nl te groot. Na lang zoeken en chatten was de reactie van Floryday.... houd het item maar .we storten het bedrag terug....... dat is nog een service.... mojn zus blij gemaakt

    Guido Delrue11-05-2020

    Zopas bestelling ontvangen. De kwaliteit is onaanvaardbaar. Ik heb nu een retoursaanvraag ingediend en wacht af ...

    Josephine Johanna Kosterman12-05-2020

    Dit is waarschijnlijk hetzelfde bedrijf als Modetalente. Ik zie een foto van een vest dat ook op die website stond. Na ruim een maand ontving ik een 'vest' maar het patroon was niet gebreid maar gedrukt op een lelijk, dun stofje. Leek in de verste verte niet op het vest op de website, dat veel langer was, over de knie en gebreid. Mijn geluk was dat ik met creditcard had betaald. Ik heb mijn geld van hen teruggestort gekregen. Ik zou het vest ook terug moeten sturen, naar China....zelf betalen. Het leek een Duits bedrijf. Floryday ziet er net zo gelikt uit. Het korte flodder hangt nog in de kast. Te lelijk om aan te trekken. TRAP ER NIET IN! Je bent gegarandeerd je geld kwijt.

    Monika van Hoorn12-05-2020

    Nep bedrijf, trap er niet in, spullen zijn dezelfde als Ali Express alleen dan 3x zo duur, is allemaal fake

    Farina12-05-2020

    Gisteren na 3 weken bestelling geleverd , maar had ondertussen jullie reacties wel al eens bekeken, want ongerust... Erg ontgoocheld in materiaal, kleuren, ontwerp. Totaal niet gelijkend op aantrekkelijke foto's, voel me bedrogen en ga ze ook niet dragen, want lelijk en banaal. En dat voor een eerste keer online, frustrerend. Ben er niet goed van. Wilde nog wel meer bestellen, niet dus. Bovendien dacht ik Floryday, nl, maar weeral uitbuiterij van textielateliers in China/Hongkong. Hebben we dan niets geleerd? Ik alleszins wel...bedroevend.

    Gerda13-05-2020

    Heb 25 april iets besteld en gelijk betaald. Na 15 dagen nog steeds bestelling in behandeling. Heb hierna bestelling geannuleerd en vandaag geld terug ontvangen Je kunt ook bestellen en later betalen maar geen idee hoelang het duurt voordat bestelling binnenkomt.

    klaartje15-05-2020

    Waardeloos bedrijf. Het duurt heel lang eer je je bestelling ontvangt, maar wel binnen 14 dagen retour sturen. De kleding is heel anders dan op de foto. Na herhaaldelijk bericht gestuurd te hebben, wordt er telkens gezegd dat er binnen 72 uur contact opgenomen wordt. Gebeurt dus niet. Reageren nergens op ook als je na de zoveelste keer vraagt om het retouradres. Retour sturen binnen 14 dagen gaat op die manier niet werken en blijf je zitten met kleding waar je niets aan hebt.

    Dankjewel allemaal. 15-05-2020

    Dat ga ik nu beslist niet meer doen.

    Audrey Smeets17-05-2020

    Bestel hier nooit niets!!!!! En als je besteld en het bevalt niet kun je de rommel beter toch houden. Verzenden en retour verzenden moet je schijnbaar zelf betalen. Dus eigenlijk betaal je de zooi na retour zenden alsnog. Dacht het niet,grote oplichters dit bedrijf!!!!

    Maria Garcia19-05-2020

    Ik heb schoenen ontvangen ze zijn mooi masr zo klein die maat. Ik wil hun retour adres dan stuur Ik ze terug. Betaal wel het terug sturen

    Coby21-05-2020

    Ik krijg ook mijn twijfels, geen reactie op mijn creditcard betaling hoor niets. Wacht nog even af, André geld terug halen!

    Coby21-05-2020

    Hen nu ook grote twijfels, allemaal vreemd, betalen, geenreaktie. NOg even ga over tot aktie'!!!!!!!!!!!!!!

    esther22-05-2020

    voelde al wel nattigheid al die tijd, en nu lees ik dit allemaal. kan niets vinden over retourneren, dus wellicht ook mijn geld kwijt.

    Gerry Smeets-Lammerts30-05-2020

    3 weken geleden heb ik besteld en betaald nog steeds niets ontvangen waar blijft mijn bestelling

    Gerry Smeets-Lammerts30-05-2020

    Bestel hier nooit meer iets wat een slecht bedrijf contact is er niet te krijgen

    Kaat31-05-2020

    Wat is het retour adres?

    Heleen van der Velden31-05-2020

    Heb 5 artikelen besteld en maar 4 gekregen. 1 artikel zou niet leverbaar zijn volgens een mail maar werdt niet van mijn factuur afgetrokken. Na 1maand eindelijk 4 artikelen binnen maar 2 zijn er spuuglelijk en die wil ik terug sturen. Na heel veel zoeken heb ik ze aangemeld als retour maar nog geen bericht gehad waar ik ze naartoe terug moet sturen. Heb betaald via Klarna(achteraf betalen). hopelijk krijg ik geen problemen als ik alleen betaal wat ik gehouden heb.

    Anita31-05-2020

    Heb zo juist wat besteld en lees dit nu pas als ik dit wist had ik nooit wat besteld hier.veel spijt van erg jammer.

    Marleen Folens03-06-2020

    Hier zit ik ook al een maand te wachten op mijn bestelling mijn geld was direct van de rekening maar mijn bestelling blijft uit !!!

    Trea Masselink04-06-2020

    Wel ontvangen maar wil retourneren Iemand een adres misschien Gelukkig nog niets betaald

    Adverteerder04-06-2020

    Ik heb ook een jurk die véél te groot is voor de maat die ik had besteld, lijkt wel een tent. Heb al wel 10 pogingen gedaan om contact te krijgen om te retourneren, hoor niks!!

    Marianne Kok04-06-2020

    Twee jurken besteld op 10-04 twee maanden later nog steeds niets ontvangen,reactie op mail het is druk.Denk dat ik mijn geld kwijt ben .vind dat dit bedrijf zich schandelijk gedraagt.

    Gerry Smeets-Lammerts04-06-2020

    Bestel hier niet meer je ontvangt niets wel je geld kwijt wat voor bedrijf is dit !! Volgens mij is er geen telefoonnummer bekend .

    Ingrid 08-06-2020

    Op 24/04 besteld maar tot vandaag nog niks ontvangen. Steeds hetzelfde verhaal. En dan is het nog een verrassing wat er komt.

    mgreetz10-06-2020

    hier hetzelfde. Wacht nog steeds op een retouradres. Gelukkig niets betaald. Weet iemand wat het retouradres in België is?

    Renske11-06-2020

    13 mei een bestelling gedaan tot op heden nog niks gehoord of gezien,mocht het nog komen en het valt goed ik de smaak dan overweeg ik misschien ooit nog eens wat te bestellen maar zoals het er nu voor staat zeg ik : eens maar nooit meer !!!!

    Nelly Demmer12-06-2020

    Vandaag een jurk ontvangen die ik had besteld. Wat een afzichtelijk ding .Wel 3 maten te groot, ik kan er twee x in en synthetische stof. Hoe kan ik dit terugsturen. Je moet eerst op een antwoord wachten op je melding dat je t niet wilt behouden. Dit is dan ook meteen de laatste keer.

    miep14-06-2020

    Blouse besteld en gekregen.achteraf betalen.kleur was heel anders, maat 44 lijkt op 54.slechte kwaliteit. Terug sturen zouden ze nog berichten binnen 14 dagen. Nou ik hoef het niet dat lelijke ding, je kan het sturen naar een Building. Ben benieuwd, maar betalen doe ik dus niet, ik voel mij opgelicht.

    Karen16-06-2020

    Heb dezelfde ervaring als jullie en lees reviews als het te laat is. Îk heb mijn bestelling ontvangen na een maand wachten. Ik wil bestelling retour doen wegens te groot, maar wacht al een maand op hun reactie voor retouadres Altijd automatische mail en met google translate. ZEER SLECHTE SERVICE, IK BESTEL DAAR NOOIT MEER. Geld ben ik kwijt. Ik wil anderen verwittigen zeker niets aan te kopen op floryday, want is neppe firma.

    Ineke ter Beek04-07-2020

    heb een bestelling Nooit Ontvangen . Waar blijft deze 020247154989. Heb recenties te laat nagekeken, wordt er bang van. Had ik maar niets besteld. Gelukkig moet ik achteraf betalen, als ik het pakket tenminste ontvang. Uw recenties zijn heel slecht. Dus maar afwachten of ik een zending ontvang.

    Brigitte Kuiper13-07-2020

    Dames, dit is gewoon Alipay.com. het adres in België is een tussenstop/ soort distributie centrum... Je besteld dus eigenlijk gewoon in China..

    henk spronk26-07-2020

    ik heb een bestelling geplaats maar nog niet betaald hoe kom ik er van af.

    Trea bouwhuis28-07-2020

    Weet iemand een retouradres??? HELP

    Tiny Halff04-08-2020

    Wat een rotzooi, ingewikkeld om te retourneren Wacht nog steeds op m’n geld , wel beloven daar zijn ze goed in .. het retour adres is

    Emmy07-08-2020

    Heb het opgegeven, wel centen en geen, of slechte kleding, waar Je zeer lang op moet wachten, zonder retour adres, dus ben je je geld kwijt, slecht!

    Heeft iemand t retouradres? Ik heb echt veel besteld en wil ervan af...alsbt ooit binnenkomt dan09-08-2020

    Heeft iemand

    Anja Van oijen29-08-2020

    Floriday return center Rue de L'informatique 10-1 4460 Grâce-hollogne België

    Jokes03-09-2020

    Ik heb mijn bestellingen op 15 en 16aug gedaan, en ik kreeg beide pakketten 3 sep binnen. Daarvoor was alles netjes bevestigd. Materiaal klopt echter van geen kanten, dus nu ga ik proberen er 3 terug te sturen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    2 paar schoenen

    PLUS :correcte levering.
    MIN : bij aanvraag om te retourneren, liep alles fout, na een maand over en weer gemaild wacht ik nog steeds op een retour adres, heb via Visa 63,92 betaald en vrees dat ik die nooit zal terug zien, mijn aanbeveling, KOOP NOOIT IETS VAN FLORYDAY.

    Door: Rita Van Kerckhove06-06-2020
    Yvonne06-06-2020

    Hoi Rita, je kan altijd via Visa je geld terugkrijgen. Is garantie als leverancier in gebreke blijft. Je moet alle communicatie/bonnetjes/e-mails naar Visa sturen en dan stort Visa zonder problemen het geld terug

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Jurken e.d

    Helaas ben ik nogal teleurgesteld in Floryday
    Spullen teruggestuurd, maar totaal geen bericht van ontvangst, laat staan geld terug.
    Ook onduidelijk retourbeleid
    Sechte service en geen tel.contact te krijgen.
    Koop er dus nooit meer!!!!

    Door: Lia18-09-2020
    Lia18-09-2020

    Helaas, een zeer slechte service, onduidelijk retourbeleid en naar je centen kan je fluiten

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Joggingpak en 2 blouses en een jurk

    De kwaliteit is zo slecht dat ik het niet eens voor niets zou willen hebben.
    Het retourneren gaat heel moeilijk en klanten denken waarschijnlijk “laat maar zitten voor die prijs” Ook wordt er een korting aangeboden van 70procent om het maar niet te retourneren. De livechat wordt niet beantwoord.

    Door: Margreet Peters16-09-2020
    Margreet Peters16-09-2020

    Zie boven reactue

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Super shirt

    Zomer shirt besteld en binnen 1 week al ontvangen.
    Mooie kwaliteit, kleuren precies volgens foto.
    Maat: normaal draag ik L nu XL besteld ivm niet rekbare stof (polyester). Deze XL past prima.
    Zeer tevreden.

    Door: M.Janssen01-03-2019
    Inge de Boorder25-04-2020

    Let op de retourvoorwaarden. Het is heel kostbaar een item te retourneren. De broek die ik ontving was van hele slechte kwaliteit, veel te klein en te kort. Gewoon in een kledingbak gegooid. Mijn advies: bestel niets bij floryday. Mooie foto’s en veel reclame: deze firma kan het getoonde helaas niet waarmaken. U bent gewaarschuwd.

    M. Jager18-05-2020

    Waar blíjft mijn reeds betaalde bestelling? M. Jager

    Ahg26-05-2020

    Ook ik wacht op respons. Ben op zoek naar een Maas hoe mijn geld wel terug te ontvangen. Kan dit niet via je bank oid?

    Marianne vonk28-05-2020

    Tot mijn spijt nog niets ontvangen. 5 mei besteld. Jammer.

    Trees van Kempen02-06-2020

    Bestelling van drie jurken op 8 mei en betaald nog steeds niet ontvangen.

    Hilly05-06-2020

    Blouse gekocht 2 weken later bezorgd super blij mee. Nu nieuwe bestelling gedaan die is onderweg!

    Hilly05-06-2020

    Blouse gekocht 2 weken later bezorgd super blij mee. Nu nieuwe bestelling gedaan die is onderweg!

    HILDE VLOORS17-06-2020

    AANDACHT AANDACHT FLORYDAY PLEEGT FRAUDE !!!! Heeft 50,93 € van mijn VISA rekeningen gehaald zonder dat ik iets besteld hebt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    blouse en shirtje

    Ik had hier een aantal dingen besteld en dat was echt gewoon snel in huis! Daar was ik blij mee, want ik was bang dat het lang zou duren ofzo. Vooral omdat het niet een Nederlands bedrijf is.

    Niets hoeven retourneren!

    Door: Lena28-04-2020
    Marij28-04-2020

    Gelukkig nog nooit iets besteld, ga het ook niet doen.Als de helft maar waar is van wat ik hier Kees. Heb ik mijn buik alvol

    Stephanie Verhagen25-05-2020

    Besteld, betaald en geen bevestiging en kleding ontvangen . Geen reactie op mail. Ik schrik van alle reacties...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bohemienjurk

    Voor het eerst besteld, jurk is zoals op foto, Ik ben dan ook bijzonder verrast!
    Achteraf via Klarna betaald. Was binnen 2 weken geleverd.

    Ik ga zeker nog eens bestellen in de toekomst!

    Door: Sandra van der Zanden25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mondmaskertjes

    Ik heb mondmaskertjes besteld en betaald op 6/4 en eergisteren op 27/4 netjes geleverd gekregen, zoals gezegd, ongeveer 3 a 4 weken wachttijd.. volledig hygienisch verpakt, dus heel tevreden...

    Door: Bieke29-04-2020
    Trudy23-08-2020

    wat mij opvalt is dat ik 3 verschillende adressen voor het retourneren heb gelezen. Welke is waar?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kleedjes

    Geen minpunten

    Door: Mieke Adriaenssens15-09-2020
    Hilde16-09-2020

    Linnen jurk besteld nylon vod gekregen retour? Alles geprobeerd niet te doen nooit meer kopen daar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bestellingen niet toegekomen

    Heb al meerdere bestellingen gedaan bij deze firma en altijd wel tevreden en nu zijn er 2 bestellingen die ik niet ontvangen heb en ze staan vermeld als ontvangen, hoe geraak ik ooit nog aan mijn bestellingen?

    Door: Hermans Ariane12-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Jurkjes

    Zeeeer slechte kwaliteit.
    Na terugzenden bijna een maand op mijn geld moeten wachten. Kreeg op mijn mails telkens een mail terug, die begon met Lieve.. Maar geld terug ho maar. Vandaag wat terug, maar bijna €14 aan verzendkosten achter gehouden. Ik kan alleen maar waarschuwen voor dit bedrijf. Het deugt niet en het klopt niet. Ik koop hier echt nooit meer.

    Door: Gemma de Haan11-09-2020
    Kaatje12-09-2020

    Ik heb pas geleden blousjes besteld waren niet goed terug gestuurd. En alles netjes opgelost geld terug 👍🏼👌🏻 Goede service

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Jurkjes

    Geen contact met dit malafidebedrijf. Geen enkel pluspunt

    Door: Anoniem10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bloese en shirt

    half augustus jl besteld.. niets ontvangen,

    Door: Katy Dirksen06-09-2020
    Klaske07-09-2020

    Bestelling snel ontvangen. Ziet er allemaal goed uit, maar het is rommel. Eén maal wassen en de naden liggen los. Is ook niet meer te herstellen omdat de stof te kort is afgeknipt. Ik bestel hier nooit meer.....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    jurk

    besteld op 14 _08_2020 heelaas nog niets ontvangen ,geloof ook niet dat er nog wat komt

    Door: janny04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    jurkje

    ik wil 1 ding zeggen.... Wat een K..bedrijf is dit...

    MENSEN.... KOOP HIER NOOIT...Het kost je nl. een vermogen als je wat terugstuurt...
    jurkje van 20 euro..je betaalt direkt al 5 euro verzendkosten..
    ik stuur het retour...want het leek wel een nachthemd van 6 maten groter...en dan moet ik ook nog 13 euro betalen...dus in totaal 18 euro..

    Wat een WAArdeloos bedrijf....
    ze moeten zo lekker doorgaan....
    er zijn geen pluspunten...
    alles is negatief...

    Quirine van Leeuwen

    Door: Quirine van Leeuwen01-09-2020
    vanparys katja01-09-2020

    ik zou graag iets terugsturen, maar ik vind nergens hoe ik dit moet doen, kan mij iemand hierbij helpen ? de maten vallen inderdaad groot uit !

    Nel steenaert01-09-2020

    Ik wou dat ik je kon helpen,ik heb het zelfde probleem!!

    Clara02-09-2020

    Ik krijg ook geen RETOUR adres van Floryday waar ik mijn pakket naar terug kan sturen! Wat nu?

    maria ,ECDClogistics SA(Floryday REturn Centre02-09-2020

    HIebij het adres ,ECDc Logistics SA (floryday Return centra adres Crace -Hollogne land Belgie postcode 4460.

    maria ,ECDClogistics SA(Floryday REturn Centre02-09-2020

    nooit meer iets kopen het is verschrikkelijk .en slechte spullen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    jurk, broek en top

    Het is jammer dat ik de reviews niet eerst heb gezien want dan had ik nooit hier besteld.
    Ik heb anderhalve week geleden 3 items besteld om mee te nemen op vakantie en al betaald. Het staat nog steeds in behandeling en al meerdere keren getracht contact te krijgen met hun zgn klantenservice waarbij ik alleen maar via een chat kan communiceren en standaard antwoorden krijg. Vandaag nogmaals doorgegeven dat als ik de kleding niet ontvang voor 16 september ik ze niet meer hoef of überhaupt in ontvangst kan nemen en ook niet kan retourneren. Blijkt nu ineens de jurk een langere levertijd te hebben maar dat werd eerder niet gezegd. Toen ik wilde klagen over dit feit werd de chat beëindigd en dus kun je barsten. Ik heb er nu al genoeg van en heb de kleding nog niet eens gezien. Als ik zo lees dan heb ik spijt van mijn bestelling want als t niet past kan ik zo 50 euro weggooien dus aangezien retourneren veel geld kost en in mijn geval niet eens kan omdat ik niet in Nederland ben überhaupt maar er wordt niet geluisterd. Het enige wat ze constant doen zijn tickets aanmaken met je klacht maar je hoort er verder niks meer over

    Door: Mirella 31-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    3 blouses

    Waardeloze producten, retour zenden is moeilijk en moet aangetekend. Geen geld terug ontvangen. Waardeloos bedrijf. Niet kopen

    Door: E. De Kruyff 30-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Badpak

    Mijn moeder van 78 jaar bestelde een badpak bij floriday,
    het zat totaal niet goed dus wilde ze het retour zenden wat dus niet gaat omdat er geen fatsoenlijke retour mee gestuurd word
    Ze zijn nergens te bereiken telefonisch want die bestaat niet ?
    Ze heeft van klarna nu een aanmaning gehad
    Ik heb de hele situatie uitgelegd bij karma en ze gaan het nu onderzoeken !
    Mensen gaat aub massaal aangifte doen bij politie !!!
    Floriday en het Duitse bedrijf Modetalente zijn allebij grote oplichters bedrijven !!!

    Door: Miranda 29-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Floryday

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Floryday een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 199 ervaringen geplaatst over Floryday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Floryday actief?

    Floryday is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Floryday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.