NederlandReview

    Ervaringen Floryday

    Je hebt net je kledingkast eens grondig opgeruimd en kunt nu wel wat nieuwe kleding gebruiken. Bij floryday kun je een gehele nieuwe garderobe aanschaffen, maar dat wil niet automatisch zeggen dat ze je beste optie zijn. Want wat is nou eigenlijk de kwaliteit van hun jurken? Hoe prettig zullen die schoenen na een paar uur nog zitten? Zullen die jassen wel lekker warm zijn voor van de winter? Zal je lang moeten wachten tot je nieuwe rok of broek werd bezorgd? En in hoeverre zal de klantenservice van floryday je helpen als je niet tevreden bent over de kinderkleding die je hebt besteld? Alleen mensen die al kleding van floryday dragen kunnen hier wat meer informatie over geven. Kijk dus eens anaar hun reviews om een indruk van deze kledingwinkel te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen vertellen of kleding bestellen bij floryday verstandig is of niet.

    Over Floryday

    Floryday is een kledingwinkel. Het bedrijf is geregistreerd in Londen maar gebruikt overzeese magazijnen en schepen om hun kleding naar meer dan 100 landen te distribueren. Het gaat hierbij om een verscheidenheid aan kleding voor vrouwen. Denk hierbij aan broeken, rokken, nachtgoed, lingerie en loungewear. Voor je bovenlichaam is er een selectie tops, blouses en T-shirts in allerlei verschillende kleuren. Wil je lange mouwen? Korte mouwen? Het is allemaal mogelijk. Op koudere dagen kan het lekker zijn om een sweatshirt of trui om je heen te slaan. Er is een aparte categorie die gevuld is met jurken. Een elegante jurk, katoenen jurk of juist kanten jurk, je kunt eens kijken oféén van hen voldoet aan jouw beeld van een mooie jurk. Qua jassen kun je kiezen uit peacoats, modieuze jassen, onderjassen, nepbonte jassen en blazers. Heb je eenmaal een goede outfit bij elkaar dan horen daar natuurlijk passende schoenen onder. Dit kunnen pumps, platte schoenen of sneakers zijn. Om de look helemaal af te maken zijn er nog sieraden, hoeden, tassen, riemen, sjaals en andere accessoires. En als laatste hebben ze dan nog een afdeling met kinderkleding zodat ook de jongste generatie niet vergeten wordt.


    Een klant probeert kleding van floryday en geeft er een review over.

    Diensten van Floryday

    Er is een floryday bezorgservice die bereid is om iedere jurk of riem die je besteld in te pakken en naar je op te sturen. daarvoor hoef je alleen maar een bestelling te plaatsen op hun website. Ook heeft floryday een klantenservice voor het geval er iets mis is met een kledingstuk.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Floryday

    Heb je ooit eerder een kledingstuk bij floryday gekocht? Jouw ervaring met deze floryday is onmisbaar en daarom willen wij daar graag meer over horen. Hoe prettig zitten die jurken nou echt? Zijn die sweatshirts lekker warm? Hoe lang gaan hun schoenen mee? Heeft de bezorgservice van floryday je nieuwe blouse al snel bezorgd? En kon de klantenservice van floryday je helpen toen de kinderkleding bij aankomst al beschadigd bleek te zijn? Laat je eigen floryday review achter en vertel ons alles over jouw mening over floryday. Op die manier weten mensen die eraan denken iets bij floryday te kopen wat je kunnen verwachten.

    Floryday
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (72)

    4
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Retour

    I bought a dress nr 23,28.03 and received it.Monday in in the post .But I'm sending back as the Bust part of the dress is much to small for a Large size ,so I appreciate if you refund the money back in my account ,,..The colour and material was awesome ,,,kindest regards Shirley

    Door: Shirley.Mok 10-04-2019
    De Paep Ingrid 19-02-2020

    Op 3 februari 2020 kocht ik bij floryday een jurk on line en betaalde ook 44,56 euro. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen,tot wie moet ik mij wenden om een klacht in te dienen. Vorig jaar heb ik hetzelfde gedaan en dan is alles correct verlopen.

    De Paepe D'or 19-02-2020

    Niets ontvangen wel betaald, ik denk hackers

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Super shirt

    Zomer shirt besteld en binnen 1 week al ontvangen.
    Mooie kwaliteit, kleuren precies volgens foto.
    Maat: normaal draag ik L nu XL besteld ivm niet rekbare stof (polyester). Deze XL past prima.
    Zeer tevreden.

    Door: M.Janssen 01-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sandalen

    Heel blij met de sandalen die ik besteld heb en de maat is goed en ze zien ook zo uit als op de foto .levering precies op de 11 de dag gekregen . Top

    Door: Ineke. Notermans 24-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooie grote bonte rok

    Nooit ontvangen en wel betaald. Waar is het?
    Heb geen nummer of zo.
    Had me verheugd op deze rok omdat heteen grote maat was eindelijk!

    Door: A.nieman 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    jas

    OPLICHTERS. 4 Januari 2020 bestelling gedaan, nog niets ontvangen. Je kan ze ook absoluut niet bereiken.!!!!!!!!

    Door: Ans Verschuuren 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    rok

    Foute maat geleverd. Retourneren blijkbaar niet mogelijk. Nog geen retouradres gekregen.

    Waarschijnlijk de eerste en de laatste keer dat we daar bestelden.

    Door: Erik BIESEMANS 10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Super!

    Jurkje besteld, binnen een week geleverd. Prachtige jurk, maattabel bij de omschrijving klopte exact, super kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

    Door: Margreet 12-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Retourneren

    Na goed overleg, kreeg ik netjes mijn geld, en verzendkosten retour gestort....
    ook zeer snel....

    Door: Petrie 08-05-2019
    Brigitte 26-05-2019

    Met wie heeft u overlegd? Ik krijg nergens reactie op en kan ook geen telefoonnummer vinden. Heeft u een retouradres? Of telefoonnummer?

    Marcha 27-05-2019

    Ben ik ook wel benieuwd na zit hier met 2 jurkjes wat niet qua stof op t plaatje lijkt ben al twee dagen er mee zoet en heb n chat bericht gedaan en hij zei dat ik op n mail moet wachten nen inmiddels n uur verder en nu via fb kreeg ik 3 opties om alles terug te sturen en geld terug te krijgen optie 2 krijg n bon met 70% korting op de volgende aankoop en mocht de spullen behouden 3de optie ze sturen mij 20% ban t bedrag en mocht de spullen behouden ga nl voor optie 1 want t is niet wat t moet zijn qua stof en t past niet. Maar ik koop er verder niks meer

    Elly posthuma 10-07-2019

    Vertel ik ben op zoek naar een rrtour adres

    Emvanzadelhoff 14-08-2019

    Geen ster waardig

    Tesselaar 01-09-2019

    Wat een manier van zaken doen. € 50,= zomaar ontvangen en er niets voor doen.Niet bereikbaar en 2 bloesjes sturen in een totaal verkeerde maat.Kan gelijk naar de kringloop. Als je de reviews leest is het een en al oplichting. Mensen trap er a.u.b.niet meer in. Misschien ga ik wel een groot spandoek ophangen. Maar dat zal waarschijnlijk niet mogen, maar oplichten wel ! Wie wordt er beschermd ?

    Elzbeth 30-01-2020

    Wel betaald, nooit iets gekregen, ook niet gelukt om contact te krijgen ????

    RUUD WIJNANDTS 09-02-2020

    AL drie weken geleden twee jasjes besteld en betaald. WANNEER komt mijn bestelling???

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Blouse

    Voldeed aan de verwachtingen, redelijk vlotte levering, foto klopte met product. Geen negatieve ervaring dus.

    Door: Marion 05-10-2019
    GRE Baas Wesstra 20-12-2019

    Heb een blouse besteld zou graag van u horen of hij nog komvoor de kerstdagen kom tg het is de blouse met het schrijven er abc blouse noemen ze het Hoop echt wat van u mogen horen mijn adresGre Baas Brandemaat 57 7943 ev Meppel

    J 28-12-2019

    Je moet ze mailen.

    GRE Baas Wesstra 29-12-2019

    HEB een blouse ontvangen maar veel te groot Zou graag m.n geld weer w illen hou doe ik dit Ik kan u.nergens bellen ?Geef me aub uw telnr voor nader dit te overleggen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    27-06-2019

    Jurkje besteld op 27-06 en geleverd op 05-07 dus keurig op tijd, kwaliteit naar prijs, ziet er keurig uit.

    Door: Connie Otten 06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    4 bloesjes

    Ook ik heb 3 weken op mijn bestelling gewacht. Alles in een te kleine maat ontvangen en ik vond de kwaliteit echt heel erg slecht. Je kunt dwars door de stof heenkijken, zo dun is het materiaal. Dus ik wou retourneren en mijn geld terug. Kreeg na een week mailen een paar opties: 1. kleding retourneren en geld terug, 2. 70% van mijn geld terug en dan mag je de kleding houden? 3. 50% geld terug en items houden.
    Ik heb nog nooit zoiets belachelijks gehoord. Optie 1 natuurlijk want wat moet ik met niet passende kleding. Dit heb ik aangegeven maar niets meer terug gehoord en ik vrees dat ik dus ook voor €113 ben opgelicht door Floriday.
    Had ik de revieuws maar eerder gelezen. Mijn advies: koop hier niets tenzij je slechte kleding wil zonder recht op retour ofwel gewoon van je geld af wil.

    Door: Jose 17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 jurken

    8 wkn op levering gewacht.
    Jurken waren van een zeer slechte kwaliteit.
    Wilde 1 jurk terugsturen.dit is nooit gelukt.wat een ramp om dat voor elkaar te krijgen.dus mijn advies.leuke site maar niks bestellen

    Door: Sandra Voshol 10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Blouses

    Foto’s komen absoluut niet overeen met de werkelijkheid + artikelen retourneren kost erg veel moeite ... dikke afrader!!

    Door: Else 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jas

    NIET BESTELLEN!! Vreselijke zaak echt waar. Totaal geen sterren waard.

    Door: J 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jurk

    Wacht nog steeds op levering van mijn bestelling! Wel betaald

    Door: Mirjam van Veen 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Één jas

    Min punt
    Ze zijn niet eerlijk in hun prijzen en bedriegen de mensen
    Op black friday stond mijn jas in de 300 euro maar kreeg korting en betaalde 52 euro en nu ineens staat de jas aan 102 euro maar ook in korting aan 52 euro dus geloof nooit de prijzen dat doorstreept zijn ????

    Door: Nikita Reniers 10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trui en schoenen

    Retourneren kan .heb 66.00 euro uitgegeven alles geretourneerd krijg 37.00 euro aan coupon terug die niet in te leveren is. Kijk uit met deze oplichting. Rotzooi en geld kwijt.

    Door: Trudy 30-11-2019
    Ans 13-02-2020

    Jas besteld en al betaald, zou binnen 5 tot 7 dagen geleverd worden, na 3 weken nog niets ontvangen. Krijg geen reactie van ze als ik ze mail. Duistere shop. Niets bestellen bij ze !!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Trui

    Waar blijft die Bestelling?

    Door: j. stigter 07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    2 vesten

    kwaliteit belabberd en geen enkel formulier bijgeleverd om te retourneren.....
    kleuren kloppen niet, kleding lijkt niet op de foto's op de site!
    Nooit meer!!!!

    Door: Li van der gronden 06-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Jurk

    Wilde een fleurige jurk aanschaffen en in de advertentie stond dat er korting op zat...echter toen ik wilde afrekenen, was de korting er niet afgehaald. Gewoon een lokkertje...Reden te meer om er niet te kopen...

    Door: Fleur 27-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Floryday

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Floryday een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 72 ervaringen geplaatst over Floryday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Floryday actief?

    Floryday is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Floryday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.