Fitbit

4.4

Bestellen

3.6

Service

4

Prijs

5.2

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Fitbit

Er zijn tegenwoordig hele slimme horloges. Die kunnen namelijk een hele hoop meer dan je alleen de tijd vertellen. Fitbit kan je aan zo’n handig horloge helpen. Maar wat zullen die horloges van Fitbit nou eigenlijk allemaal kunnen? Zullen ze echt wel zo handig zijn als je aan het hardlopen bent? Hoe goed houden ze je verschillende activiteiten bij? Zullen die horlogebandjes nou echt wel zo stevig zijn of zijn de horloges überhaupt aardig breekbaar? Zal het lang duren voor Fitbit je nieuwe slimme horloge via hun bezorgservice komt afleveren? En zal je op de klantenservice van Fitbit kunnen rekenen als er iets mis blijkt te zijn met je horloge? Dat zijn allemaal dingen die alleen mensen die al een horloge van Fitbit hebben je kunnen vertellen. Lees dus hun reviews om te ontdekken wat mensen echt van dit merk speciale horloges vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je vertellen of zo’n Fitbit horloge ook iets voor jou is.


Over Fitbit

Fitbit is een elektronicawinkel die sporthorloges en smartwatches aanbiedt. Het zijn echter geen gewone horloges die Fitbit aanbiedt. Het zijn speciale horloges die meer kunnen dan alleen de tijd bijhouden. De Fitbit Versa is bijvoorbeeld een smartwatch dat de hele dag door je gezondheid en fitness in de gaten houdt. En de Fitbit Ace is een activity tracker voor kinderen die kinderen laat zien hoe leuk en gezond sporten en actief bezig zijn kan zijn. Maar er zijn nog veel meer verschillende dingen die een Fitbit horloge kan doen. Sommigen houden bij hoeveel je beweegt terwijl een ander juist jouw slaappatroon in de gaten houdt. Sommige smartwatches geven je de mogelijkheid om je gewicht en voeding in te voeren zodat je kunt zien of je gezond bezig bent of niet. Behalve de al genoemde horloges zijn er de Fitbit Ionic, Fitbit Alta HR, Fitbit Flex 2, Fitbit Zip, en Fitbit Charge 3. Er is dus eigenlijk voor ieder sportief doel wel een geschikt Fitbit horloge te vinden.


 


Diensten van Fitbit

Je kunt een smartwatch van Fitbit gewoon online bestellen. De bezorgservice van Fitbit zal de Fitbit Ace, Versa of andere versie dan netjes inpakken en naar je opsturen. Als je ook de Fitbit app op je smartphone download kun je die met jouw Fitbit smartwatch laten samenwerken. Zo kun je alles wat je horloge bijhoudt ook makkelijk synchroniseren met het wat grotere beeld van je mobiele telefoon. Ook heeft Fitbit een eigen klantenservice om je van dienst te zijn als je ze nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Fitbit

Heb jij al zo’n horloge van Fitbit om je pols zitten? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw ervaring met deze online smartwatch shop. Hoe makkelijk was het een Fitbit smartwatch te bestellen via hun website? Hoe goed werken die horloges van Fitbit nou echt? Zijn ze niet te breekbaar? Duurde het lang voor de Fitbit bezorgservice je horloge afleverde? En wat voor een klantenservice biedt Fitbit aan als je iemand nodig hebt om je te helpen? Schrijf een review om ons te laten weten wat jouw mening over dit merk smartwatches nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Charge 4

Verschillende gehad. Tot ergenis weer de band kapot op vakantie. Ik ben één kwijt geraakt. Gelukkig nu niet, maar loop met mijn horloge in mijn jaszak.

E

Esther van Oeffelt

17-08-2021

0

Fitbit ionic

Er is iets fout gegaan bij het eterrengeven want ik wou telkens maar 1 ster geven sorry

V

Van litsenborg rudy

29-05-2021

0

Fit bit ionic

Volgens mijn dokter geeft mijn fitbit niet de juiste hartslag nl veel te hoog,soms is mijn hartslag 160/160 en dat kan onmogelijk door mijn pacemaker. Ik heb dit probleem aangekaart bij fitbit maar volgens hen is er geen probleem . Ook het bandje is waardeloos

V

Van litsenborg Rudy

27-05-2021

0

Fitbit Inspire 2

Wat een ongelofelijk slechte klantenservice... Er is mij eerst geld terug beloofd en daarna vervanging (Inspire 2 voor Charge 4). Maar hier kwamen ze (precies na 45 dagen) op terug. Nu val ik niet meer in de terugbetalingstermijn van 45 dagen en trekken ze hun handen er van af. In elke mail vragen ze om mijn gegevens en ze zijn niet goed op de hoogte van de situatie. Helemaal klaar met dit merk.

A

Anonieme klant

18-03-2021

0

Fitbit Alta 2

Schandalig. Ik raad het product af. Dit horloge meet je hartslag en je slaap stadia e.d. Simpel maar mij ging het om de details van de slaap stadia. Ineens heeft het bedrijf besloten dat ik deze details niet meer mag zien zonder een Premium abonnement.

C

Caroline van den Bossche

24-09-2020

1