Fietsonline.com

5.5
5.8

Bestellen

4.8

Service

5.8

Prijs

5.7

Levering

58.3%

Zou hier weer kopen

Fietsonline.com

Ben je toe aan een spiksplinternieuwe fiets? Of heb je iets nodig voor op of aan je fiets? Ook hiervoor hoef je de deur niet meer uit. Dit kun je allemaal gemakkelijk via internet regelen en wat je bestelt wordt ook nog eens netjes bij je thuis afgeleverd. Hoe makkelijk wil je het hebben Bij NederlandReview willen we het nóg makkelijker voor je maken. Er zijn namelijk vele aanbieders van fietsen op internet. Fietsonline is er daar een van en wij geven je alle informatie over deze verkoper. Om een goed beeld te krijgen plaatsen we hier ook ervaringen van mensen die bij Fietsonline iets hebben gekocht. Want zij weten als geen ander, of Fietsonline zich aan de afspraken houdt en ook levert wat zij beloven. Hier vind je alles wat je wilt weten over deze aanbieder van complete fietsen, onderdelen en zo’n beetje alle fietsaccessoires die je maar kunt bedenken. 

Over Fietsonline.com

Fietsonline is een webwinkel. Dit is een zustersite van onder andere Fietsbandonline, De Waal Fietsen en Bulkbike. Zij hebben ook een fysieke winkel met showroom in Lelystad waar de meest verkochte fietsen te zien zijn. Het uitgangspunt van Fietsonline is een snelle en correcte afhandeling van alle bestellingen. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze af te halen in Lelystad. Naast de complete fietsen verkopen zij ook onderdelen, gereedschap en alle mogelijke accessoires. Vlaggen, pompen, afdekzadels, trainers, fietskleding, tassen en kinderzitjes; ze verkopen echt alles. Betalen kan via Ideal, creditcard, een bankoverschrijving of onder rembours. Als je jouw bestelling besluit af te halen in de winkel, betaal je daar aan de kassa.


Diensten

Fietsonline.com biedt eigenlijk alles aan wat met fietsen te maken heeft. Van fietssokken, tot fietstassen en zijwieltjes, tot natuurlijk een complete fiets waar je zo op weg zou kunnen rijden. Als je besluit je bestelling af te halen, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. De bezorgkosten voor fietsen binnen Nederland zijn ook gratis. Er kan ook in België geleverd worden, maar daar worden wel bezorgkosten voor gerekend. Je bestelling is doorgaans binnen twee a drie werkdagen verzonden, maar dit is echter geen garantie. Naast de producten biedt Fietsonline.com ook verzekeringen aan. Een fietsverzekering, diefstalverzekering of een cascoverzekering. Je kunt kiezen uit drie, vier of vijf jaar. Voor e-bikes bestaat er een aparte verzekering. Fietsonline.com is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk, wat betekent dat de webshop veilig en betrouwbaar is en dat zij kunnen bemiddelen wanneer je een klacht hebt en hier niet uit komt met Fietsonline.com.

Klachten

Een klacht over het product of de dienstverlening kan per post of telefonisch, maar ze willen dit het liefst via een e-mailbericht. Zodra de klacht is ontvangen krijg je hier bericht van en zullen zij binnen veertien dagen inhoudelijk reageren op de klacht en deze proberen te verhelpen. Als ze langer de tijd nodig hebben, hoor je dat. Mocht je niet tevreden zijn over de afhandeling van je klacht, dan kun je contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk.

Retourneren

van producten is mogelijk. Dit kan alleen binnen een zichttermijn van veertien dagen en hier zijn voorwaarden aan verbonden, die allemaal op de website van Fietsonline te vinden zijn. Je moet hiervoor een procedure volgen en het is niet mogelijk om eenvoudigweg het product mee terug te geven aan de chauffeur, dus lees dit nauwkeurig.

Hoe beoordelen echte klanten van Fietsonline.com de services van deze online fietswinkel? Hoe groot is het assortiment fietsen online? Kun je retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook