Fietsonline.com

Alle reviews

Fietsonline.com

64% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Electrische fiets

  Na bijna 2 jaar en tussenkomst van jurist mijn geld terug. Kom je fietsonline.com tegen: REN VOOR JE LEVEN😊

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiets en extra sloten

  Had een fiets en 2 extra stevig sloten gekocht. De extra sloten werkte niet goed en we kregen de sloten niet meer los toen de fiets vast stond aan een hek. We hebben drie weken dagelijks gesmeerd, geprobeerd en pogingen gedaan en uiteindelijk lukte het. De sloten terug gestuurd en geld terug gevraagd. Na weken van geen reactie plotseling bericht dat ze gesmeerd zijn en weer naar ons teruggestuurd zijn. Belachelijk!!!!

  Klantenservice van niks.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  electrische fiets

  April 21 een electrische fiets gekocht voor mijn zoon en daar begon het eigenlijk al. Levering was niet zoals zij hadden beloofd en was iets van een week later..... Eind oktober ging de accu al kapot, mij werd aangeraden naar een locale fietsmaker te gaan om te laten kijken of het echt de accu was. efin dat gedaan (wat natuurlijk niet gratis was) en uiteidelijk de accu opgestuurd naar fietsonline. Daarna kreeg ik te horen dat het onderdeel niet voorradig was en ik moetst wachten tot eind december. Ik heb toen aangegeven dat ik wel een vervangde fiets dan zou willen en na veel heen en weer gebeld stuurde ze er een op maar dan moest ik wel zelf de transportkosten van €80 betalen (zeer klantvriendelijk), uiteindelijk is de accu in begin april 'gerepareerd' terug gestuurd maar was deze gewoon nog kapot. Eind april heb ik ze ingebreke gesteld, daarna duurde het nog een week voordat ze reageerden en willen ze nu ineens haast maken de fiets direct ophalen en de accu incl. andere onderdelen gaan vervangen. Kortom.... tip 1, koop niets bij fietsonline, tip 2 (voor degene die al iets bij ze gekocht hebben) stel fietsonline direct in gebreke want anders houden ze je aan het lijntje.... Fietsonline is het meest trieste, slecht georganiseerde klantontvriendelijkste bedrijf wat ik ooit ben tegenkomen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fietsaccessoires

  Heb fietskrat retour gestuurd, duurde ruim 6 weken voordat geld weer op onze rekening stond !!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fiets

  mooie fiets

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 elektrische fietsen merk Sparta

  We zochten 2 Sparta ebikes en gevonden bij Fietsonline.nl. Op vrijdag besteld en op maandag afgeleverd.
  Sneller kan toch niet! Prettig geholpen en de chauffeur belde een half uur tevoren dat hij eraan kwam. Ga zo door!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiets contina monzzo

  Voor het eerst één elektrische fiets gekocht merk contina monzzo 8
  Nooit zo veel ellende gehad als met deze fiets schakelen van versnellingen werkt zeer slecht.storings meldingen in display Sturen ze een mail naar je toe hoe je de versnellingen zelf moet gaan afstellen
  Terwijl de fiets nog geen dag oud is.

  Geen vertrouwen in deze fiets meer de volgende keer fiets kopen in
  Fietsenwinkel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  retourneren voor eigen rekening

  Koop alleen iets als je zeker weet dat het past. Mijn gekochte fietstas paste niet en ging tussen de spaken (het bleek een oud model zonder afstandhouders). Ik heb het op eigen kosten geretourneerd, maar had de oorspronkelijke plastic hoes al weggegooid. Geen geld terug gekregen. Eigen schuld natuurlijk, maar ik had bij zo'n groot bedrijf iets meer service verwacht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vouwfiets

  Leuke aanbiedingen.
  Ik heb een vouwfiets gekocht.
  Niet duur, adequaat geleverd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fietstassen nodig

  Had een bepaald soort fietstassen nodig en die vond ik op Fietsonline. Kende de winkel niet, maar bestellen ging eenvoudig en ik had de fietstassen snel in huis. Goede service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk fietsen en onderdelen bestellen

  Als hobbymatig fietsenmaker bestel ik regelmatig producten op Fietsonline.com. Het gaat dan meestal om onderdelen, maar heb ook al twee keer een nieuwe fiets besteld via deze website. De spullen worden binnen een paar dagen keurig thuis afgeleverd, dus ik hoef er zelf nauwelijks moeite voor te doen. Ik ben erg tevreden over de prijs die voor de onderdelen gevraagd wordt en dat maakt ook dat ik hier toch vrij vaak weer terug kom om mijn spullen te kopen. Je kunt op de website eenvoudig producten toevoegen aan je winkelmandje en met een paar klikken heb je zo alles besteld.

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Monuta
7 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en ...

Fietsonline.com

Ben je toe aan een spiksplinternieuwe fiets? Of heb je iets nodig voor op of aan je fiets? Ook hiervoor hoef je de deur niet meer uit. Dit kun je allemaal gemakkelijk via internet regelen en wat je bestelt wordt ook nog eens netjes bij je thuis afgeleverd. Hoe makkelijk wil je het hebben Bij NederlandReview willen we het nóg makkelijker voor je maken. Er zijn namelijk vele aanbieders van fietsen op internet. Fietsonline is er daar een van en wij geven je alle informatie over deze verkoper. Om een goed beeld te krijgen plaatsen we hier ook ervaringen van mensen die bij Fietsonline iets hebben gekocht. Want zij weten als geen ander, of Fietsonline zich aan de afspraken houdt en ook levert wat zij beloven. Hier vind je alles wat je wilt weten over deze aanbieder van complete fietsen, onderdelen en zo’n beetje alle fietsaccessoires die je maar kunt bedenken. 

Over Fietsonline.com
Fietsonline is een webwinkel. Dit is een zustersite van onder andere Fietsbandonline, De Waal Fietsen en Bulkbike. Zij hebben ook een fysieke winkel met showroom in Lelystad waar de meest verkochte fietsen te zien zijn. Het uitgangspunt van Fietsonline is een snelle en correcte afhandeling van alle bestellingen. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze af te halen in Lelystad. Naast de complete fietsen verkopen zij ook onderdelen, gereedschap en alle mogelijke accessoires. Vlaggen, pompen, afdekzadels, trainers, fietskleding, tassen en kinderzitjes; ze verkopen echt alles. Betalen kan via Ideal, creditcard, een bankoverschrijving of onder rembours. Als je jouw bestelling besluit af te halen in de winkel, betaal je daar aan de kassa.


Diensten
Fietsonline.com biedt eigenlijk alles aan wat met fietsen te maken heeft. Van fietssokken, tot fietstassen en zijwieltjes, tot natuurlijk een complete fiets waar je zo op weg zou kunnen rijden. Als je besluit je bestelling af te halen, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. De bezorgkosten voor fietsen binnen Nederland zijn ook gratis. Er kan ook in België geleverd worden, maar daar worden wel bezorgkosten voor gerekend. Je bestelling is doorgaans binnen twee a drie werkdagen verzonden, maar dit is echter geen garantie. Naast de producten biedt Fietsonline.com ook verzekeringen aan. Een fietsverzekering, diefstalverzekering of een cascoverzekering. Je kunt kiezen uit drie, vier of vijf jaar. Voor e-bikes bestaat er een aparte verzekering. Fietsonline.com is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk, wat betekent dat de webshop veilig en betrouwbaar is en dat zij kunnen bemiddelen wanneer je een klacht hebt en hier niet uit komt met Fietsonline.com.

Klachten
Een klacht over het product of de dienstverlening kan per post of telefonisch, maar ze willen dit het liefst via een e-mailbericht. Zodra de klacht is ontvangen krijg je hier bericht van en zullen zij binnen veertien dagen inhoudelijk reageren op de klacht en deze proberen te verhelpen. Als ze langer de tijd nodig hebben, hoor je dat. Mocht je niet tevreden zijn over de afhandeling van je klacht, dan kun je contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk.

Retourneren van producten is mogelijk. Dit kan alleen binnen een zichttermijn van veertien dagen en hier zijn voorwaarden aan verbonden, die allemaal op de website van Fietsonline te vinden zijn. Je moet hiervoor een procedure volgen en het is niet mogelijk om eenvoudigweg het product mee terug te geven aan de chauffeur, dus lees dit nauwkeurig.

Hoe beoordelen echte klanten van Fietsonline.com de services van deze online fietswinkel? Hoe groot is het assortiment fietsen online? Kun je retourneren?

}