NederlandReview

    Ervaringen Droomidee

    Een goede nachtrust is belangrijk voor onze lichamelijke en mentale gezondheid. Een goed matras is hierbij heel belangrijk. Het vinden van het juiste matras kan echter lastig zijn. Droomidee zegt garant te staan voor de beste kwaliteit matrassen. Het maakt in hun webshop niet uit welk matras je kiest. Je krijgt bij hen altijd een comfortabel matras. Wat vinden hun klanten echter van de matrassen? Is de webshop betrouwbaar? En krijg je echt altijd de beste kwaliteit? Vind hier het antwoord op deze vragen in de reviews van klanten die al een matras gekocht hebben bij Droomidee. Je weet dan precies wat je van de matrassen en de webshop kunt verwachten.

    Over Droomidee

    De matrassen in de webshop moeten de beste nachtrust voor klanten bieden. Droomidee heeft een eigen matras ontwikkelt die bijdraagt aan een goede nachtrust en ook rugklachten voorkomt. In de webshops kun je dan ook veel meer vinden dan alleen matrassen. Ze hebben alles op het gebied van slapen. Ze hebben namelijk ook lattenbodems, hoofdkussens, hoeslakens, moltons en dekbedden.


    Met dit nummer zal in slaap vallen nooit meer een probleem zijn.

    Voordelen Droomidee

    Er zijn een aantal beloftes die Droomidee altijd na wil komen voor klanten. Ze zijn zelfs zo zeker van deze beloftes dat ze gegarandeerd worden. De eerste belofte gaat om de kwaliteit van de producten. Ze beloven altijd producten te bieden van de hoogste kwaliteit. Je kunt dit terugzien in de duurzaamheid en comfort van de producten. Het comfort van de matrassen is dan ook de volgende belofte. Alle producten zijn zo ontworpen dat je altijd ontspannen in bed ligt en geen lichamelijke klachten krijgt. Je bent altijd goed uitgerust na een nacht slaap op de matrassen van Droomidee. Verder hebben alle producten een scherpe prijs. De producten worden namelijk rechtstreeks vanaf de fabrikant geleverd. Mocht er toch iets niet goed zijn, dan heeft Droomidee ook altijd een bedenktijd van 14 dagen. Bij Droomidee geldt namelijk: Niet goed? Geld terug!

    Klachten Droomidee

    Heb jij het verkeerde matras ontvangen? Of waren er problemen tijdens het bestellen? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice van Droomidee. Op de website kun je een contactformulier invullen. Je vindt hier echter ook het postadres in Utrecht als je liever een brief stuurt of je kunt gebruikmaken van het e-mailadres om de klantenservice zelf te mailen. Droomidee is overigens ook actief op Facebook. Je kunt hier een vraag stellen of meer informatie vinden over de producten. Heb jij contact opgenomen met Droomidee? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de klantenservice.

    Wat vind jij van Droomidee?

    Heb jij een matras gekocht in de webshop en lig je nu elke nacht heerlijk te slapen? Of werd jouw bestelling eerder een ware nachtmerrie? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met Droomidee. Komen ze al hun beloftes na? Worden de matrassen snel geleverd? En raad jij andere klanten aan een matras te kopen bij Droomidee? Geef jouw beoordeling en schrijf een review om andere klanten te helpen een nieuw matras te vinden.

    Krijg je kwaliteit, comfort en de beste prijs bij Droomidee? Hebben ze echt de beste matrassen? Ontdek het hier in reviews en ervaringen van klanten.

    Droomidee
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    8,8
    81% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    8,2

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    matras 1.80 x 2.20

    Eerst een verkeerd matras geleverd. Toen kwamen de bezorgers onverwachts: geen bericht vooraf gekregen. Ze stonden ineens voor de deur terwijl ik niet thuis was.

    Toen bleek mijn matras niet geproduceerd. Ik moest nog weken wachten, voor het geleverd werd.

    Na enkele weken behoorlijke kuilvorming. Dat terwijl ik het matras in mijn eentje gebruikte, omdat mijn partner in het buitenland was. Ik een e-mail gestuurd en ik moest foto's met een lat maken en een rolmaat, zodat men de diepte van de kuil kon zien. Kreeg een reactie en de kuilvorming viel binnen de door Droomidee gestelde normen.

    Ik heb, sinds het matras kuilvorming kreeg, niet goed geslapen. Ik heb het gevoel, dat mijn klacht niet serieus genomen werd en daarom stuur ik het matras terug binnen de 100 dagen garantie.

    Door: Willem19-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Pocketvering traagschuim 180x200

    Na ongeveer 2 1/2 jaar ontdekte ik een tweetal spleten in het matras.
    Contact opgenomen met Droomidee, foto's gestuurd en na ongeveer een week een nieuwe matras ontvangen. Super service en dat voor een matras die 1/3 kost van een vergelijkbaar matras bij de concurrentie

    Door: Lion 02-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top!

    Top met hoofdletter T

    Door: Ron27-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel geleverd

    Snelle levering en bellen netjes van te voren

    Door: Maarten18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klacht na 4 jaar

    Ik had een probleem met de matras na 4 jaar en heb toen contact gezocht met droomidee. Ik werd erg vriendelijk en persoonlijk geholpen en had met paar dagen een nieuw matras in huis. Wat een topservice, dat zie je zelden. Alleen bij coolblue heb ik een soortgelijke service ervaren. Je koopt hier niet alleen een betaalbaar en lekker matras maar na een paar jaar krijg je alsnog topservice.

    Door: Bob04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Op basis van de reviews die ik op verschillende sites had gelezen heb ik een matras besteld. Ik ben er zelf erg tevreden over! Het matras is comfortabel en de levering ging snel. Je merkt pas echt dat je een nieuw matras nodig hebt als je een nieuwe hebt hahaha

    Door: Reinier Geurts07-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niet tevreden

    Niet tevreden over matras 160keer200keer2cm al eerder mail gestuurd maar geen reactie met bestellen zijn ze wel snel zonde van mijn 287 eurotjes mvg

    Door: Rik Van Zwam19-02-2019
    Team Droomidee25-04-2019

    Hi Rik, wat vervelend dat je niet tevreden bent met je matras! Zou je alsjeblieft nogmaals een mail willen sturen zodat we het voor je kunnen oplossen? Met vriendelijke groet, Klantenservice Droomidee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Goede en snelle service!

    2 jaar geleden een matras gekocht bij jullie een Pocketvering Matras, 7 Zones, (BxLxH) 180 x 200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory Helaas kregen wij problemen met dit matras na het invullen van een klachten formulier kreeg ik binnen 1,5 week al een nieuwe matras toegestuurd. Ben erg blij met de nieuwe matras en de goede en snelle service dit bedrijf is echt een aanrader !!!

    Door: Evonne van der Krol05-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Matras 160 bij 200

    Ongeveer anderhalf jaar geleden een matras hier bij Droomidee gekocht. Ik ben destijds naar de winkel geweest maar ik zie nu dat ze die niet meer hebben. Ik zie wel dat ze nog dezelfde keuze hebben. Ik ben toen voor het matras in 160 bij 200 met traagschuim gegaan omdat ik die het lekkerste vond liggen. Nu naar 1,5 jaar nog steeds erg blij mee. Momenteel ben ik aan het kijken voor de kinders en dat word denk ik dezelfde in eenpersoons. In ieder geval een aanrader!

    Door: Margriet03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Feestdagen

    Fijn matras en eindelijk een heerlijke nachtrust. Er was een goede service vanaf Droomidee, maar ik denk dat het transportbedrijf wat moeite had met de drukte rondom de feestdagen, het liep niet helemaal gesmeerd. Succes verder!

    Door: J Veldhuizen03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Test

    Dit is een test

    Door: Petronette28-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Precies goed

    Precies wat hieronder staat. Top dat ik een matras als deze heb mogen ontvangen. Bestellen ging soepel, de informatie was duidelijk, de prijs was meer dan goed en de levering ging zoals geplant.

    Door: Kuipers21-12-2018
    Petronette28-12-2018

    Ik twijfel nog een beetje, maar ik denk wel dat ik ga bestellen. Ik lees bijna alleen maar positieve berichten :-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    lekker matras voor een lekkere prijs

    Super dat dat tegenwoordig nog kan! Dat je een goedkoop product kan kopen en dat je ook nog verrast wordt met de kwaliteit. Ik ben blij dat ik het matras voor deze prijs heb gehad, maar ik zou Droomidee bijna aanraden om de prijzen te verhogen, want je linkt prijs en kwaliteit toch altijd aanelkaar. Door de lage prijs had ik niet veel verwacht terwijl ik zeer aangenaam verrast was! Het matras werd ook netjes bezorgd door een aangename chauffeur.

    Door: Yannick13-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Winkels te duur!

    Eerst allerelei winkel afgegaan en door de hoge prijzen toch maar eens online gaan kijken. Ik vond het prijsverschil wel wat extreem, maar de reviews en voorwaarden zagen er goed uit. Ik heb nu echt ervaren dat je jezelf tekort doet als je zoveel betaald voor hetzelfde matras als bij Droomidee. Ik slaap heerlijk en wil bijna mijn bed niet meer uit :-)

    Door: C. de Goede29-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Toppers!

    Ongelooflijk dat het voor die prijs kan. Ik was eerst naar beterbed gegaan en lag op een matras dat net zo lag maar die was ruim 2 keer zo duur! Binnenkort ook maar voor de kleine bestellen. Alles top.

    Door: Adrianus22-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eerste nacht goed geslapen en ben zeer tevreden

    Mijn matras gisteren binnen gekregen,jammer dat de kerel,die het matras bracht,mij niet ff hielp om het op de eerste etage te sjouwen,dus alleen naar boven gesleept,maar goed,1 nacht op geslapen,en ligt behoorlijk comfortabel,wel ff wennen,omdat ik een oud binnenveringsmatras gewent was,en dit matras natuurlijk veel steviger is,wat het slaapcomfort uiteindelijk verbeterd,ik als rugpatiënt,heb dan ook een goed matras nodig wat niet te zacht moet zijn,maar ook niet te hard,aangezien de prijs,en het gratis retourneren mij enorm aansprak,en na een vriendelijk informatief telefoon gesprek met een dame van de klantenservice,ben ik over gegaan tot de koop van dit matras,ik heb de eerste nacht goed geslapen,en ben zeer tevreden,natuurlijk moet ik op de lange termijn bekijken en voelen,of het ook zo blijft,maar heb er een goed gevoel over,dat ik een goede koop heb gedaan,prijs/kwaliteit is zeker aan te bevelen!

    Door: Jan29-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Leuke ervaring

    Nu ongeveer 3 weken in bezit van mijn matras van Droomidee. Ik wordt lekker uitgerust wakker en was echt toe aan een nieuw matras hahaha. Betrouwbaar bedrijf en een goed product.

    Door: Anne Marthe25-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Fijn matras

    Goed matras, goede prijs, goede levering en een goede nachtrust! Het was even uitzoeken welk model ik zou kiezen, maar met een beetje hulp van de klantenservice heb ik een keuze gemaakt. Het matras wordt op volledig formaat geleverd, houd daar rekening mee. Pluspunt is dat je er gelijk op kunt slapen, minpunt is dat het wat lastiger naar deslaapkamer brengen was.

    Door: leonie13-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Lekker slapen

    Ik slaap lekker en de levering was prima. Contact voor af was prettig

    Door: BL Nachtzaam09-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vooraf sceptisch

    Van tevoren was ik wat sceptisch gezien de prijs en wat ik hier had gelezen. Toch de gok gewaagd omdat ik meerendeel positieve berichten heb gelezen. Je kan niet anders zeggen dan dat de prijskwaliteits verhouding echt goed is. Het bestellen en de informatie ging soepel. Levering had wel fijn geweest als ik 10-20 minuten van tevoren was gebeld, maar ging verder prima. Ik slaap heerlijk en ben blij dat ik een hoop geld heb bespaard.

    Door: Martin05-10-2018
    leonie13-10-2018

    Ik heb dezelfde ervaring gehad!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Klantenservice gewoon niet bereikbaar

    Bestellen en levering was helemaal in orde. Geen klachten. Gewoon top.

    Maar:
    Al tig keer gebeld met Droomidee om te overleggen wat te doen met mijn geleverde matras. (ligt zo hard als een blok beton)
    Ik krijg zeer moeilijk contact met ze. reageren ook niet op mail EN intussen slaap ik op de bank.

    Door: Debbie 02-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Blijkt toch wel een aanrader!

    Ik had op deze pagina (en bij KiyOh) gelezen dat het een en ander was misgegaan met een klant en daarom contact gelegd met Droomidee alvorens tot aankoop over te gaan. Ze gaven aan dat het met de klant was opgelost en zoiets zelden voor komt. Ik heb op basis daarvan een matras besteld omdat ze toch wel heel voordelig zijn. Ik kan zeggen dat alles goed is gegaan en dat ik ontzettend tevreden ben over de levering, service en het matras! Ik geloof niet dat je zo snel zo'n matras voor zo'n prijs kunt kopen.

    Opmerking:
    Tijdens het bestellen kreeg ik een foutmelding, handig om hier even naar te kijken.

    Door: Matthijs Visser28-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechter kan het niet

    Extreem slechte en onduidelijke levering.

    Op de website adverteren ze met 72 uurs levering, je kan zelfs een leverdag kiezen.
    Op de dag zelf een tijdvak ontvangen, niemand is op komen dagen. Bel je op naar de leverancier, blijkt het matras helemaal niet op voorraad???

    Droomidee geeft niet thuis en weten zelf blijkbaar niet eens wat wel en niet op voorraad is, bel je op, hebben ze ineens een "storing".
    Inmiddels zijn we nu al haast 2 weken verder en hebben we nog steeds geen bericht. Contact met droomidee heeft geen zin, zij sturen je weer door naar XXL Pakket. Erg apart, ik ben toch klant van Droomidee en niet van XXL Pakket?

    Nemen totaal geen verantwoordelijkheid en laten niets horen.

    Afrader!

    Door: Rex03-09-2018
    Team | Droomidee28-09-2018

    Goedemiddag Rex, Het is spijtig dat het niet is gegaan zoals het doorgaans bij ons gaat en dit is dan ook een wijze les voor ons geweest. Door een voorraadverschil was het matras niet op voorraad, waardoor hij niet geleverd kon worden. Daarna was de communicatie niet soepel verlopen wat (begrijpelijk) voor frustratie zorgde. We hebben dit intern besproken en zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals onze excuses en we zijn in ieder geval blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. We wensen je in ieder geval veel plezier van je matras en de aangeboden kussens! Met een vriendelijke groet, Team Droomidee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waardeloze service

    Na bestellen en afrekenen geen bevestiging van de order ontvangen.
    Alleen via bankafschrift kon ik uiteindelijk een referentie nummer achterhalen.

    Meerdere malen gebeld en gemaild met als standaard antwoord dat ze het druk hadden en er niemand was die kon helpen.
    Uiteindelijk bleek via het transportbedrijf de matras niet op voorraad te zijn. Dit werd bij bestellen niet aangegeven.
    Transportbedrijf kon ook niet bezorgen binnen de toegezegde termijn.

    Waardeloos!

    Door: J. Wijns05-04-2018
    Berend | Droomidee25-05-2018

    Goedemiddag J. Wijns, Onze excuses voor hoe het met je bestelling gelopen is, dat is absoluut niet de normale gang van zaken bij ons! Jammer genoeg ging het al mis doordat je bevestiging van je bestelling om technische redenen niet bij je was aangekomen en dat de informatie op de website niet accuraat was. Vervolgens ging de communicatie met ons transportbedrijf niet soepel en begrijpen we dat dit als zeer vervelend is ervaren! Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hadden het graag anders gezien. We hebben van deze situatie geleerd en zorgen we dat dit niet weer gebeurt! Met een vriendelijke groet, Berend | Droomidee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Zeer slechte service

    Ik heb met mei 2017 een matras gekocht bij droomidee levering ging prima heb nu sinds januari een bult in mijn bed. Heb al 3x gemaild met foto erbij en ook gebeld maar krijg geen reactie op klacht

    Door: Yvonne sier03-04-2018
    Berend | Droomidee25-05-2018

    Goedemiddag Yvonne! Zoals we naar je gecommuniceerd hadden, was je mail om een of andere reden niet goed aangekomen. Zoals je weet, is het goed gekomen en hebben we je matras direct geruild voor een nieuw exemplaar. We hopen dat je hier nu veel plezier van hebt :-). Nogmaals excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, Met een vriendelijke groet, Berend | Droomidee

    yvonne Sier28-05-2018

    Gelukkig is alles nog goed gekomen heb een nieuw matras gekregen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    matras het geld waard

    Niet spotgoedkoop ofzo, maar dat zijn matrassen nergens...
    Maar ik ben wel erg tevreden over mijn aankoop.
    Ik had hiervoor een matrasje van de IKEA en die sliep 'prima' maar wat ik nu heb gekocht, is echt wel betere ondersteuning van mijn rug. ik merk tenminste zeker een verschil. En mijn vrouw ook.

    Dus voor mij het geld zeker waard.

    Door: Rogier30-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Beste nachtrust OOIT

    Ik heb een matras bij droomidee gekocht en ik slaap er ECHT top op. Allerbeste bed dat ik ooit gekocht heb en het maakt een verschil in nachtrust. Dank droomidee.!!

    Door: Mariska25-01-2018
    Roberta De Vos19-03-2018

    ben een beetje sceptisch over de lage prijsklasse daarom mijn vraag is de service ook in orde ???? Ik woon in België waar ik kan daar ook bestellen mits bijbetaling die normaal is Ik heb nu een zeer duur matras gekocht bij Morres maar die is aan vernieuwing toe. Ik heb ook maar een beperkt budget maar deze vind ik wel laag Graag een antwoord

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Droomidee

    Uw beoordeling