DriversOnly (theorie.nl)

Alle reviews

DriversOnly (theorie.nl)

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  6 mei van luchthaven Cjania

  Voordat de gedeelde taxi waren w al een uur verder. een maal ind e taxi bleek dat sommigen naar Rhetymnon moesten en niet naar Chaia, zoals ik en nog 2 anderen. We moesten overstappen in een ander taxibusje. Tot overmaat van ramp zette de chauffeur mij bij het verkeerde hotel af, met een naam die er op leek (hotel Alanis ipv het Arkadi hotel). Ik had dat niet in de gaten omdat de chauffeur wat verderop stopte en hij al was weggereden toen ik bij het hotel was. Dus moest ik nog een aanvullende taxi nemen of een kwartier lopen. Met een zere knie had ik geen andere keuze dan nog eens 7 euro aan een taxi te besteden. Dan was een privetaxi bij de luchthaven veel sneller en goedkoper geweest. Ik boek dus nooit meer via Tender (of Cheap taxi's)!
  Mieneke Pouwelse

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  driversonly is theorie.nl

  Bestaat driversonly nog? Want ik kom niet meer op die site. Wordt nu doorgelinkt naar theorie.nl!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Driversonly echt nodig om te slagen voor theorie examen

  ik ben gewoon echt niet goed in leren dus ik heb Driversonly echt nodig gehad om te slagen voor mijn theorie

  eindelijk geslaagd! nu kan het echte werk beginnen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima site

  Heb een week lang geoefend voor iets van 10 euro en ben geslaagd. Doet wat het beloofd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Theorie gehaald dankzij DriversOnly

  Al een tijdje geleden gestart met rijles, maar moest noodgedwongen stoppen, omdat ik mijn theorie nog niet had. Was al 4 keer gezakt... Bij DriversOnly eindeloos examens geoefend en nu dan eindelijk geslaagd. Bedankt!

Anderen bekeken ook

House of Britain
5 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

ParkCare
39 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

Ik wil van mijn auto af .nl
39 reviews

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting e...

DriversOnly (theorie.nl)

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. DriversOnly is een organisatie waar je kunt oefenen met de theorie examens. Het is mogelijk om via het internet meer dan 10 miljoen theorie examens te vinden van de laatste jaren. Het is daarmee gemakkelijk om bij deze online opleidingen een test te doen en om zo de kansen van slagen bij het theorie examen te verhogen. Het helpt je dus om sneller te slagen en zo geld te besparen op de kosten van de examens. 

Over DriversOnly 
De online opleidingen via DriversOnly zijn er al sinds 2001. Het is de grootste site met een verzameling van meer dan 10 miljoen theorie-examens van de laatste vijftien jaar. De site is het ook waar je een theorie certificaat kunt halen voor je auto, de motor of de bromfiets of scooter. Je kunt volop theorie leren op de site en daarnaast ook nog eens ongelimiteerd de theorie examens gaan doen. De module maakt het je mogelijk om de zaken op een gemakkelijke, goedkope en overzichtelijke manier te leren. Het is allemaal afgestemd op het CBR (Centraal bureau rijvaardigheid). Je krijgt na afloop van ieder examen een volledige analyse van de eventuele fouten en wat je nog kunt verbeteren. Ook zal je direct zien of je geslaagd  bent of gezakt.  
Er zijn maandelijks 50.000 mensen die hun theorie-examen willen halen in de CBR vestigingen in het land. De helft hiervan zakt. Het is dus blijkbaar iets wat er niet goed gaat met het leren van de stof. Met het internet is er een perfecte manier om te leren voor het theorie examen. Ook lijkt het examen precies op die van de praktijk bij het CBR. Geweldig dus. 

Het werkt erg gemakkelijk. Alle mogelijke vragen welke er op het examen gesteld kunnen worden zijn verwerkt in de database van driversonly.nl. Het is mogelijk om met een proefversie te starten. Je kunt een proefexamen doen bij de betaalde versie. Het is mogelijk om te oefenen en om te zien wat je goed en fout hebt gehad. 

De site wordt continu ge-update trouwens. Je maakt dus een recent en goede online test.   

Diensten van DriversOnly 
De diensten van deze site zijn natuurlijk het helpen en voorbereiden van jou en anderen op het CBR theorie examen. Je kunt dit examen doen voor de brommer, de auto en ook voor de motor. 

 

Klachten, tips en complimenten over DriversOnly 
Het i s zo, dat deze site is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Het is gemakkelijk om hier gebruik van te maken mocht je er niet samen uitkomen bij een klacht.  

Heb jij ervaring met DriversOnly 
Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 

 

Lees hier de ervaringen en reviews van klanten van DriversOnly. Haal je hier sneller je CBR theorie-examen en rijbewijs voor auto, motor of brommer?

}