NederlandReview

  Ervaringen Disposables.bio

  In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik van plastic wegwerpbordjes, -bekertjes en - bestek kan écht niet meer! Helemaal niet nu er steeds betere en betaalbare alternatieven zijn. Zoals de verpakkingen van Disposables.bio, allemaal 100% afbreekbaar, functioneel én mooi. Wat anderen van de producten en de service van dit bedrijf vinden kun je hier lezen.

  Over Disposables.bio


  Disposables.bio is opgezet met een duidelijk doel voor ogen: ’Iedereen die wegwerp producten gebruikt, zowel professioneel als particulier, een groen en betaalbaar alternatief te bieden om zo een schonere en mooiere wereld te realiseren.’ Dit doel hebben zij serieus opgepakt en inmiddels bieden zij een ruim assortiment disposable producten aan die geproduceerd zijn uit natuurlijke restmaterialen of snel groeiende gewassen die 100% composteerbaar zijn. Producten van Disposables.bio worden veel gebruikt op grote festivals en gastronomische evenementen als Tomorrowland, Extrema Outdoor, Taste of Amsterdam, etc. De producten zijn in samenwerking met bekende sterrenchefs ontwikkeld. Ook topchefs als Sergio Herman, Robert Kranenborg, Jonnie Boer en anderen gebruiken de producten van Disposables.bio.


  National Geography: Hoe houden we plastic uit de oceaan?

  Diensten


  Bij Disposables.bio vind je een scala aan producten. Ze bieden deze 100% biologische producten aan van meerdere merken, waaronder die van henzelf. En dat er veel te kiezen valt tegenwoordig, blijkt wel uit de goedgevulde categorieën waaruit je een keuze kunt maken:

  • Borden
  • Bestek
  • Bekers
  • Take Away
  • Sets
  • Tassen
  • Sale

  Naast deze categorieën met producten kun je ook zoeken op het merk of materiaal van jouw voorkeur. De merken die zij verkopen zijn o.a. Hampi, Sucadrops, Chefs' Freedom, etc. Wanneer je meer wilt weten over de verschillende merken kun je hier op de website meer over lezen. Ook is er meer te lezen over de verschillende materialen die gebruikt worden en daarnaast vind je een blog op de website. Mocht je nog meer vragen hebben over de producten, dan kun je ze ook bereiken via Whatsapp op 06 8246 6399.

  Verzending en betaling


  Alle prijzen die vermeld worden bij de producten zijn excl. BTW. De verzendkosten variëren afhankelijk van de grootte je bestelling. De standaard kosten hiervoor zijn € 5,10, boven een bestelbedrag van € 200,- is verzending gratis. In je virtuele winkelwagen kun je een schatting maken van de verzendkosten en BTW op basis van de inhoud die je er op dat moment in hebt geplaatst. Je kunt je bestelling bij Disposables.bio betalen met iDeal, Creditcard of Paypal. Wanneer je voor 14.00 uur besteld, krijg je de bestelling de volgende dag door DHL geleverd.

  Klachten


  Binnen 14 dagen na aankoop kunnen bestellingen retour gestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening en je krijgt dan alleen je aankoopbedrag terug. Wanneer de artikelen beschadigd geleverd zijn of Disposables.bio een fout heeft gemaakt nemen zij de verzendkosten ook voor hun rekening. Voor vragen of klachten kun je een online formulier invullen, of je kunt ze een e-mail sturen of bellen. Onderaan elke pagina van de website vind je de adresgegevens.

  Laat hier jouw mening horen over Disposables.bio!


  Vertel hier over jouw ervaringen met deze webshop. Samen maken we een platform waar wij van elkaar te weten kunnen komen wat de beste bedrijven, diensten en webshops zijn!

  Hoe zijn de ervaringen met de producten van Disposables.bio? Zijn de biologisch afbreekbare materialen mooier en beter als het plastic alternatief?

  Disposables.bio
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Disposables.bio

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Disposables.bio een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Disposables.bio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Disposables.bio actief?

  Disposables.bio is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby, feest & merch, Goede doelen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Disposables.bio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.