DENVER

6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

DENVER

Wil je een elektronisch product kopen? Is het tijd voor een radio of moderne koptelefoon? Wil je soms een hoogwaardige autoradio voor in je nieuwe auto kopen? Wellicht is Denver een interessante organisatie voor jou. Bij deze organisatie kun je allerlei elektronische producten kopen. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. 


Over Denver


Denver bestaat al vanaf 1990. Vanaf de start van deze onderneming worden er al elektrische producten geïmporteerd. Het bedrijf startte met de import van televisies en radio's. Later werd het assortiment snel en breed uitgebreid. Op dit moment koop je bij Denver onder andere radio's, wekkers, vinylspelers, handzame Bluetooth speakers, stijlvolle en moderne koptelefoons. Je kunt er ook autoradio's kopen. Volgens het bedrijf brengen die je favoriete muziek tot leven. 


Andere producten die het assortiment sieren zijn activity trackers, smartwatches en action cams. Denver biedt de mogelijkheid om online te zijn met een groot aanbod van (kinder)tablets, (smart)phones en fotolijsten. In de online schappen tref je producten zoals drones, hoverboards, elektrische steps, televisies en magnetrons. Voor alle te bestellen producten verwijzen we je naar Bol.com.


Deze organisatie geeft aan dat ze altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends. Ze willen constant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronische producten. 


Online bestellen 


Wil je een product van Denver bij Bol.com bestellen? Dit is eenvoudig binnen enkele stappen te realiseren. Als je iets wilt bestellen zul je allereerst een account moeten aanmaken. Vervolgens kies je jouw product uit. 


Je kunt dan doorgaan met bestellen of richting afrekenen gaan. Bij Bol.com kun je op meerdere manieren betalen. Zo is het onder andere mogelijk om te betalen via Visa, MasterCard en iDEAL


Het kan altijd voorkomen dat je onverhoopt ontevreden bent met je aankoop. Je kunt dan een retour in gang zetten. Een retour dien je aan te melden via je speciale Bol.com account. De stappen die je moet volgen spreken dan voor zich. Het is goed om te weten dat een retour aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Meer informatie hierover staat beschreven op de website van Bol.com. 


Duurzaamheid 


De mensen achter Bol.com hechten waarde aan duurzaamheid. Ze willen consumenten volop ondersteunen zodat ze duurzame keuzes kunnen maken. Een voorbeeld hiervan is dat al deze artikelen zijn voorzien van een duurzaamheidslabel. Welke producten duurzaam zijn is bepaald door onafhankelijke duurzaamheidskeurmerken. 


Op de labels kun je meer informatie lezen over het hoe en waarom een item duurzaam is. Zo kan er worden aangegeven dat het artikel is gemaakt door sociale ondernemers. Het kan eveneens zo zijn dat een item fairtrade of biologisch is. De mensen van Bol.com stellen zich hierin constant te ontwikkelen. 


Ze willen in 2022 voor iedere productcategorie een duurzaam alternatief kunnen tonen. Op de website staat een overzicht vermeld met alle duurzame artikelen. Je kunt ook op duurzame artikelen zoeken. Je dient dan duurzaam in te voeren bij een zoekopdracht. Vervolgens zie je welke duurzame producten er in het assortiment zitten. 


Ervaringen 


Heb jij weleens een item bij Denver gekocht? Heb je jouw elektronische item van Denver via Bol.com gekocht? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. De gebruikers van dit platform waarderen het als jij je ervaringen deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven!  
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Deurbel, tablet, wild camera

Allemaal waardeloos! Werkt niet of heel even.. ik ga het nooit meer kopen! Wat een troep!

B

Bart Uijtendaal

21-08-2023

0