Dekbed-Discounter

8.7

Bestellen

8.2

Service

8.4

Prijs

8.6

Levering

79%

Zou hier weer kopen

Dekbed-Discounter

Bent u op zoek naar een nieuw dekbed? Lees hier de beoordelingen over Dekbed-Discounter.nl. Een dekbed of dekbedovertrek is een belangrijke aankoop. U slaapt er immers iedere nacht onder en dus moet dit wel comfortabel zijn. Dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, en dekbedden in diverse kwaliteiten. Het is belangrijk om het juiste dekbed te kiezen zodat u het tijdens uw nachtrust niet te warm of te koud heeft.


Over Dekbed-Discounter

Dekbed-Discounter is een online webwinkel in beddengoed. De winkel verkoopt dekbedden, dekbedhoezen, kussens en andere toebehoren voor een goede nachtrust. De winkel is dealer van bekende merken als Walra, Essara en Dreamhouse Bedding. U kunt hier dus terecht voor de betere kwaliteit beddengoed. Het bedrijf belooft snelle levering van uw bestelling en biedt een breed scala van betalingsmogelijkheden. Vanaf een bedrag van 69 euro is de bezorging van uw bestelling gratis. U kunt in de webwinkel voor beddengoed direct uw keuze maken uit het ruime assortiment en meteen de producten van uw keuze in uw winkelmandje plaatsen. Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of het bedrijf volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter.


 


Kies het juiste dekbed voor comfortabel slapen

Het is belangrijk om bij aankoop van een nieuw dekbed de juiste keuze te maken. Als uw slaapkamer comfortabel is en de temperatuur gedurende de nacht niet onder de 15 graden zakt dan heeft u een ander dekbed nodig dan wanneer u in een oud huis slaapt zonder centrale verwarming. Ook hangt het er natuurlijk van af of u het snel koud heeft of niet. Slaapt u alleen of samen met uw partner, ook dat is een argument dat belangrijk is bij de keuze van een dekbed. Een dekbed kan gevuld zijn met dons of met kunststof vezels. Dit komt tot uiting in de prijs, een donzen dekbed is duurder, en ook in de vormvastheid van het dekbed. Er zijn ook dekbedden die gedeeltelijk met echt dons en gedeeltelijk met kunststof vezels zijn gevuld.


Kan ik een dekbed zelf wassen?

De meeste dekbedden kunt u indien nodig zelf wassen. Meestal volstaat het om het dekbed te luchten, maar als er bij voorbeeld een vlek in zit dan kunt u het dekbed in de wasmachine wassen. Let daarbij altijd op het wasvoorschrift dat u bij het dekbed heeft ontvangen. Overschrijd de wastemperatuur niet en gebruik een voor het dekbed geschikt wasprogramma. Dekbedhoezen en kussenslopen kunt u natuurlijk wel te allen tijde in de wasmachine wassen, maar let ook hierbij op het wasvoorschrift dat u bij het product heeft gekregen om krimpen en doorlopen van de kleuren te voorkomen.


Niet alleen dekbedden

Bij Dekbed-Discounter  vindt u niet alleen dekbedden en dekbedhoezen. De webwinkel verkoopt ook boxsprings, kussens en matrassen. U kunt er dus terecht voor een complete nieuwe opmaak voor uw bed. Daarnaast verkoopt Dekbed-Discounter aanvullende artikelen zoals bad textiel en accessoires. In het menu accessoires vindt u vooral sierkussens voor op uw bed en muurstickers om uw slaapkamer een persoonlijk tintje te geven.  U kunt bij deze webwinkel dus terecht voor alles waarmee u uw slaapkamer een persoonlijk tintje kunt geven.


Klachten

Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Dekbed-Discounter dan is het de gebruikelijke gang van zaken dat u deze klacht eerst bij het bedrijf zelf neerlegt. Zij moeten immers de gelegenheid krijgen om hierop te reageren en indien mogelijk een passende oplossing te bieden voor uw klacht of probleem. Als een bestelling niet is geleverd kan het bedrijf bij voorbeeld bij de bezorgdienst informeren of het pakket wellicht is zoekgeraakt. Als u een klacht heeft over de kwaliteit van een product kunt u ervoor kiezen om dit artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen. Dit geldt uiteraard alleen voor ongebruikte artikelen. Wanneer u contact op wilt nemen met Dekbed-Discounter dan kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice, bellen of een live chat starten. Als een klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, waarbij Dekbed-Discounter is aangesloten. 


Bent u klant van Dekbed-Discounter?

En bent u tevreden over hun producten en dienstverlening? Laat het ons weten en laat een beoordeling achter op de website van NederlandReview. Ongeacht of u wel of niet tevreden bent, wij publiceren graag uw mening over deze webwinkel. Onze bezoekers kunnen hier hun voordeel mee doen wanneer zij op zoek gaan naar een geschikte winkel om nieuwe bed textiel te kopen.


Lees de ervaringen van echte klanten van Dekbed-Discounter. Je kunt hier terecht voor een dekbedovertrek, dekbed, hoeslaken en andere slaapgerei. Hoe goed zijn ze?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (414)

Dekbedovertrekken retour niet terug betaald

Ik heb een aantal dekbedovertrekken besteld en een deel geretourneerd. Maar ze geven aan dat ze een deel niet hebben ontvangen, en willen de retour niet crediteren. Ik weet zelf zeker dat dit is retour gestuurd maar ze willen geen hulp bieden en willen dat ik betaal voor iets dat ze al terug hebben. Ik zou oppassen met hier bestellen!

L

Levi

15-03-2024

0

Boxspring lease (compleet bed)

Wij waren heel enthousiast om een bed te leasen.. Maar begin hier nooit aan, ze blijven de lease afschrijven en na herhaaldelijk bellen werden we iedere keer afgewippeld met het bericht dat we een huurcontract zijn aangegaan. Ook na 5 jaar moeten wij bijna het volle bedrag betalen om ervan af te komen. Echt verschrikkelijk zoals hun met de klanten omgaan. Het lease contract hebben ze elders ondergebracht zodat hun "geen blaam treft" en kan dekbed discounter dit afwippelen hiermee.

A

Antje

24-01-2024

0

Matras overtrek gekocht

Hallo ik heb een overtrek gekocht 23,95 euro ik heb het op dezelfde dag gekocht online maar in de avond zie ik dat op tv reclame word gemaakt voor bij elke bestelling ongeacht het bedrijf 4 kussens erbij doet gratis en is een goede kwaliteit. Nou ik mail hun erover maar kreeg vandaag te horen dat de bestelling onder een bepaald bedrag was, lol ze zeiden nog niet eens hoeveel eronder maar de advertising op tv zei dus wel wat anders .

L

Loek

21-11-2023

0

Boxspring

Wacht al 3 maanden op een boxspring, wat 2 tot 4 weken zou duren. Bij mail contact krijg je steeds al reactie dat ze er achter aan gaan en dat je na enkele werkdagen een terug koppeling krijgt. Terugkoppeling is dan dat ze bij de juiste afdeling de aflevering hebben aan gevraagd maar dat ze daar nog geen antwoord van terug hebben gekregen en dat duurt dan weer een aantal werkdagen. En zo zijn we inmiddels 3 MAANDEN verder. Koop dus NOOIT meer iets bij Dekbed Discounter.

H

Hennie van Duijn

13-10-2023

0

Boxspringbed

Één ster is nog teveel voor deze organisatie. Al sinds mei in (mail)gesprek met de klantenservice over een kapot geleverd bed. Vervolgens meermaals de bezorgers aan de deur gehad, waarbij montage niet was doorgegeven, waardoor ze weer rechtsomkeert konden. Meerdere dagen vrij genomen voor het opnieuw leveren van kapotte onderdelen, maar nog steeds (5 maanden later) het bed niet gemaakt. Bij het vragen van een passende compensatie kunnen ze max. €50 euro shoptegoed bieden, alsof ik nog eens wil bestellen bij deze organisatie. Klantenservice komt keer op keer hun afspraken niet na (mailen binnen zoveel dagen, niet op de hoogte etc.). Al met al: 5 maanden lang tijd verspild aan een organisatie die blijkbaar slechte kwaliteit levert en klantenservice niet kennen en al 5 maanden een kapot bed. Ze mogen van mij het bed weer ophalen en ik bestel er NOOIT weer.

K

Kim Bruins

27-09-2023

0

Dekbed overtrek geen katoen

Juist gezocht op katoen ivm zwetende pubers. Staat in de advertentie 100% katoen. Vandaag pas open gemaakt, na vakantie, staat er op de verpakking 100% polyester. Zweetspul. Iedere x hetzelfde. Na 1 x uitwassen blijft er een vieze lucht achter. Moet het iedere x weggooien. Bestel hier niet meer.

B

Bianca Neggers

14-09-2023

0

Dekbed

Dekbed overtrek gekocht , na 1 keer wassen meerden deel van wat er op zat goud opdruk alles weg, krijgen geen reactie van hun

A

Arjan bosch

10-09-2023

0

Box spring

Heb een box spring gekocht en bij het opzetten zagen we dat er een paar beschadigingen waren. Bij contact met klantenservice kreeg ik te horen dat ik het dan schuld was en de bezorgers op hun woord gelooft worden. Jullie hebben duidelijk niet gehoord dat “klant koning is” Heel erg bedankt voor de goede “service” NoT!

H

Houtermans

25-08-2023

0

Splittopper onderlaken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang korting of gratis verzending. Helaas wordt dit niet waargemaakt. Als er een product in de aanbieding is krijg je geen gratis verzending. Dit staat echter niet in de mail die je ontvangt, daarin staat alleen dat je om de korting te kunnen ontvangen, je voor een x bedrag moet bestellen. Teleurstellend! Vervolgens geef je bij het bestelproces aan op welke dag je pakket bezorgd moet worden en en wordt dit toch op een andere dag bezorgd. Irritatie! De klantenservicemedewerkster die ik hierover gemaild heb, verschuilt zich achter de bezorgdienst (laat je klanten dan geen bezorgdag kiezen!) en wat de korting of gratis verzending betreft “werkt dat nu eenmaal zo”. Vervolgens krijg je in nog geen week na je bestelling maar liefst 20 !!! emails met “aanbiedingen”. Kortom, voor mij geen dekbed-discounter weer!

E

Esther

01-08-2023

0

Boxspring

Begin februari zou onze boxspring geleverd worden. De leveringstermijn is voorbij gegaan zonder resultaat. We hebben verschillende mails gestuurd zonder reactie. Toen we hebben gebeld zou het binnen de twee weken opgelost worden. Waarna dit bedrijf met de noorderzon is verdwenen. €500 in de vuilbak!

J

Jolien Van de Maele

22-03-2023

0

matrassen

Een bestelling geplaatst maar wanneer je meer info wilt is er telefonisch niemand te bereiken, via facebook wordt niet gereageerd en via mail mag je blij zijn dat je binnen een week antwoord krijgt.

A

Anica

09-01-2023

1

Linnen dekbedovertrek

Helaas heel slechte ervaring. Ik koop hier nooit meer iets. Zij komen acties niet na, ik heb speciaal gewacht op een 1+1 gratis actie. Ik heb maar 1 dekbedovertrek mogen ontvangen, na contact met de (slechtwerkende) klantendienst, werd me heel duidelijk dat zij hun fout niet gingen rechtzetten zolang ik geen screenshot had van de actie. Helaas was de actie al afgesloten, in één mail werd het zelf bevestigd dat deze actie toen liep maar toch gingen ze hun fout niet rechtzetten. Slechtste ervaring die ik ooit had met een online webshop.

E

E.P.

25-11-2022

0

Bed besteld

Slechte klantenservice beter gezegt geen niks laten weten en niet bereikbaar slecht gewoon slecht

D

D

19-10-2022

0

Dekbed

Ik heb 2 dekbedden besteld en teruggestuurd. 17 augustus kreeg ik een mail dat de artikelen waren ontvangen en het geld teruggestort zou worden op mijn rekening. We zijn nu 7 weken verder en ik heb geen geld terug ontvangen. De klantenservice reageert niet op mijn emails en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Hele slechte service. Ik zou hier niet meer bestellen.

E

Eline

29-09-2022

0

Topdek matras

TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR, GEEN REACTIE EMAIL, GEEN TOPPER!!!! Ik heb 4 weken gelden een topper besteld met 1/3 werkdagen levertijd. Ik heb helemaal niets vernomen van dekbeddiscounter, is toch wel zo beleefd om mensen op de hoogte te houden. Niets over vertraging, en dan denk je vrijdag te bellen zijn ze niet telefonisch bereikbaar ivm personeels tekort maarrrrrr je kan ze wel ze een email sturen en dan trachten ze binnen 24u een reactie te geven....ook niet dus en dan vandaag weer geprobeerd te bellen weer hetzelfde automatische bandje!!

R

Ruby

28-09-2022

0

Topper

TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR, GEEN REACTIE EMAIL, GEEN TOPPER!!!! Als ik alle positieve reacties zie en het cijfer snap ik er niks van. Ik heb vorige week dinsdag een topper besteld met 1/3 werkdagen levertijd. Ik heb helemaal niks vernomen van dekbeddiscounter, is toch wel zo beleefd om mensen op de hoogte te houden over hoe en wat en niet gewoon niks van je te laten horen. Niks over vertraging, en dan denk je vrijdag te bellen zijn ze niet telefonisch bereikbaar ivm personeels tekort maarrrrrr je kan ze wel ze een email sturen en dan trachten ze binnen 24u een reactie te geven....ook niet dus en dan vandaag weer geprobeerd te bellen weer hetzelfde automatische bandje!! Ik vind dit echt niet netjes, bedoel had gewoon vrijdag even contact gezocht en gezegd er is vertraging of het wordt volgende week. Nou heb ik dus voor aanstaande zaterdag de topper nodig en moet ik dus nu op zoek naar een topper ergens anders of naar de ikea. Leuk extra werk voor een alleenstaande mama met een dochtertje van 5 met cerebrale parese (hersenaandoening) en bedankt....heb al niet genoeg te doen of zo!!!!!

E

Eveline Marres

19-09-2022

0

Dekbedovertrekken

Besteld en betaald op 2 mei 2022, set dekbeddenen n.a.v de Actie 3 bestellen = 1 betalen. tot op heden niets meer van dit bedrijf gehoord, reageren niet op mails verzonden aan klantenservice. geld kwijt en ervaring rijker.

J

Jos Dijkstra

09-05-2022

0

Dekbedovertrek & hoeslakens

3 hale 1 betalen actie is nep. Ze verhogen de prijzen kunstmatig en foppen je door te denken dat je maar voor 1 product betaald maar eindstand betaal je netzoveel als bij de concurrent. Ik stel smulderstextiel en budgetbed als alternatieven voor! LAAT JE NIET KISTEN!!!

A

Ad Astra

26-04-2022

0

Satijn dekbed

Ik ben kei hard opgelicht. Ik heb meerdere keren gebeld maar geen antwoord. Koop niks hier!

Z

Zippora Zeegelaar

22-03-2022

1

DKBD3480511 en DkBD3457599

Deze 4 matrassen zouden vandaag worden opgehaald door DHL. Het afhaal adres is ineens het zelfde als retour adres. Maar nooit een DHL gezien. Ik meld dit bij Dekbed Discounter, het antwoord : wacht u maar rustig uw bestelling af, dan kan u altijd het retour sturen. Krijg ik nu 6 verkeerde matrassen? Ik had het over ophalen/retour

M

Mulder

04-02-2022

0