NederlandReview

    Ervaringen Dekbed-Discounter

    Bent u op zoek naar een nieuw dekbed? Lees hier de beoordelingen over Dekbed-Discounter.nl. Een dekbed of dekbedovertrek is een belangrijke aankoop. U slaapt er immers iedere nacht onder en dus moet dit wel comfortabel zijn. Dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, en dekbedden in diverse kwaliteiten. Het is belangrijk om het juiste dekbed te kiezen zodat u het tijdens uw nachtrust niet te warm of te koud heeft.

    Over Dekbed-Discounter

    Dekbed-Discounter is een online webwinkel in beddengoed. De winkel verkoopt dekbedden, dekbedhoezen, kussens en andere toebehoren voor een goede nachtrust. De winkel is dealer van bekende merken als Walra, Essara en Dreamhouse Bedding. U kunt hier dus terecht voor de betere kwaliteit beddengoed. Het bedrijf belooft snelle levering van uw bestelling en biedt een breed scala van betalingsmogelijkheden. Vanaf een bedrag van 69 euro is de bezorging van uw bestelling gratis. U kunt in de webwinkel voor beddengoed direct uw keuze maken uit het ruime assortiment en meteen de producten van uw keuze in uw winkelmandje plaatsen. Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of het bedrijf volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter.


    Geen idee hoe je zo'n dekbed eigenlijk in een dekbedhoes krijgt? Leer het met dit filmpje!

    Kies het juiste dekbed voor comfortabel slapen

    Het is belangrijk om bij aankoop van een nieuw dekbed de juiste keuze te maken. Als uw slaapkamer comfortabel is en de temperatuur gedurende de nacht niet onder de 15 graden zakt dan heeft u een ander dekbed nodig dan wanneer u in een oud huis slaapt zonder centrale verwarming. Ook hangt het er natuurlijk van af of u het snel koud heeft of niet. Slaapt u alleen of samen met uw partner, ook dat is een argument dat belangrijk is bij de keuze van een dekbed. Een dekbed kan gevuld zijn met dons of met kunststof vezels. Dit komt tot uiting in de prijs, een donzen dekbed is duurder, en ook in de vormvastheid van het dekbed. Er zijn ook dekbedden die gedeeltelijk met echt dons en gedeeltelijk met kunststof vezels zijn gevuld.

    Kan ik een dekbed zelf wassen?

    De meeste dekbedden kunt u indien nodig zelf wassen. Meestal volstaat het om het dekbed te luchten, maar als er bij voorbeeld een vlek in zit dan kunt u het dekbed in de wasmachine wassen. Let daarbij altijd op het wasvoorschrift dat u bij het dekbed heeft ontvangen. Overschrijd de wastemperatuur niet en gebruik een voor het dekbed geschikt wasprogramma. Dekbedhoezen en kussenslopen kunt u natuurlijk wel te allen tijde in de wasmachine wassen, maar let ook hierbij op het wasvoorschrift dat u bij het product heeft gekregen om krimpen en doorlopen van de kleuren te voorkomen.

    Niet alleen dekbedden

    Bij Dekbed-Discounter vindt u niet alleen dekbedden en dekbedhoezen. De webwinkel verkoopt ook boxsprings, kussens en matrassen. U kunt er dus terecht voor een complete nieuwe opmaak voor uw bed. Daarnaast verkoopt Dekbed-Discounter aanvullende artikelen zoals bad textiel en accessoires. In het menu accessoires vindt u vooral sierkussens voor op uw bed en muurstickers om uw slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. U kunt bij deze webwinkel dus terecht voor alles waarmee u uw slaapkamer een persoonlijk tintje kunt geven.

    Klachten

    Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Dekbed-Discounter dan is het de gebruikelijke gang van zaken dat u deze klacht eerst bij het bedrijf zelf neerlegt. Zij moeten immers de gelegenheid krijgen om hierop te reageren en indien mogelijk een passende oplossing te bieden voor uw klacht of probleem. Als een bestelling niet is geleverd kan het bedrijf bij voorbeeld bij de bezorgdienst informeren of het pakket wellicht is zoekgeraakt. Als u een klacht heeft over de kwaliteit van een product kunt u ervoor kiezen om dit artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen. Dit geldt uiteraard alleen voor ongebruikte artikelen. Wanneer u contact op wilt nemen met Dekbed-Discounter dan kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice, bellen of een live chat starten. Als een klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, waarbij Dekbed-Discounter is aangesloten.

    Bent u klant van Dekbed-Discounter?

    En bent u tevreden over hun producten en dienstverlening? Laat het ons weten en laat een beoordeling achter op de website van NederlandReview. Ongeacht of u wel of niet tevreden bent, wij publiceren graag uw mening over deze webwinkel. Onze bezoekers kunnen hier hun voordeel mee doen wanneer zij op zoek gaan naar een geschikte winkel om nieuwe bed textiel te kopen.

    Lees de ervaringen van echte klanten van Dekbed-Discounter. Je kunt hier terecht voor een dekbedovertrek, dekbed, hoeslaken en andere slaapgerei. Hoe goed zijn ze?

    Dekbed-Discounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (363)

    9
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9,2
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    9
    Leveren
    rating
    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Boxspring

    Ik heb nu 3 maanden de boxspring extra stevig, alleen zat hier een zachte topper bii, na 1 keer bellen is dit opgelost. En zojuist de nieuwe stevige gel topper gekregen. Ga hem vanavond uit testen.
    De snelle service vind ik super goed.

    Door: Stephanie Scheutjens 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Dekbed overtrek met black friday aanbieding

    Dekbed overtrek besteld, waarbij gratis dekbed set bij zat.
    Prijs kwaliteit verhouding prima.
    Tevreden over de snelle levering en het op de hoogte houden van de levering.
    Enig minpuntje wat ik zou kunnen verzinnen, zijn de kussens.
    Deze hadden van mij wat steviger gemogen. Anders hadden het zeker 5 sterren geworden.

    Door: JML Brouwer 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Boxspring lease

    Zogenaamde fantastische boxspring is er 1 van max 1000 euro, de topmatras begint al na 4 weken te pluizen en door te liggen, draai het twee keer per week om.

    Door: Anoniem 20-11-2019
    Stephanie 04-12-2019

    Je kan die zo omruilen die van mij lag ook niet al te best maar vandaag een nieuwe gehad en deze is beter een gel topper extra stevig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    kussen en hoeslakens

    wat mij in hoge mate irriteert is dat je na een minder positieve review nog vele malen word lastig gevallen om je review aan te passen , dit is iets wat ik niet kies vind want daarmee beinvloed je het beeld .
    dit wil niet zeggen dat ze geen oplossing boden wat dat betreft kan ik niets zeggen .
    dat ik van de oplossing geen gebruik meer zal maken is eenvoudig weg omdat men je nu probeert te beinvloeden en dat hoort niet , het enige wat ze nu bereikt hebben dat ik niet meer bij dekbeddiscounter zal kopen en ook bij andere internet firma's zeer terughoudend zal zijn om wat te kopen .
    reden is dat ik reviews niet meer vertrouw door hun handelwijze .

    Door: peter 02-11-2019
    Dekbed-Discounter 02-11-2019

    Beste Peter, Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Jouw review doet vermoeden dat er nog geen oplossing is geboden. Daarom hebben wij jou 1x gevraagd of je deze aan zou willen passen. Daaropvolgend is er een hele conversatie ontstaan. Het is zeker niet zo dat wij dit vaker hebben gevraagd aan jou. Wij hebben enkel gereageerd op jouw verdere berichten. Mochten er verder nog onduidelijkheden zijn dan horen wij dat graag. Prettig weekend! Groetjes, Dekbed Discounter

    Verified

    peter 05-11-2019

    geen behoefte aan verdere communicatie want het levert toch geen andere houding op vinden zichzelf geweldig , maar je krijgt goedkopere artikelen die voor wat je krijgt ok zijn maar dunner als de duurdere dus je korting betaal jezelf ..heb mijn eigen mening nu bepaald en daarmee klaar .

    Frank 13-11-2019

    dekbed besteld op zondagmiddag, woensdag geleverd ???? ( kan oom aan post.nl liggen). Beloofde 4 kussen cadeau zat er niet bij. Tijdens boeken wel melding dat een product niet op voorraad was, maar verder niets. Niets mis met dekbedovertrek, maar uit principe bestel ik hier nooit meer. Heb er een hekel aan om besodemieterd te worden ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Dekbed overtrek sinsin HIP

    Mooie perfecte kleurrijke stof wat erg comfortabel aanvoelt!

    Snelle verzending!

    Mooie kortingen en acties bij dekbed discounter

    Cortom een prachtig dekbed overtrek!

    Prijs en kwaliteits verhouding zijn perfect

    Ik geef dekbed discounter 5 sterren!!!

    Door: Joanna Drunen 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Boxspring

    Sjonge jonge wat is dit nou?! Hoe verder ik lees, hoe meer ik de kriebels krijg en het gevoel krijg dat ik word opgelicht!! Mail word niet beantwoord, chat werkt niet wat hierboven ook al.in de vorige reviews word aangegeven ( een goed vertrouwd bedrijf zou dit direct oplossen! ) En de telefoon word niet opgenomen!! Iemand enig idee hoe ik deze mensen te pakken krijg?

    Door: Cee 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    dekbedovertrek

    Zeer slechte ervaring en echt weggegooid geld. Ik ben student en ik dacht via dekbed discounter goed koop een mooi dekbedovertrek te kunnen bestellen. Helaas nu €40 betaald voor een vies dekbed van hele slechte kwaliteit. Ik wou het dekbedovertrek graag retourneren maar dit mocht niet omdat ik het al had open gemaakt. Wat ik overigens heel belachelijk vind want ik maak het open omdat ik ervan uitga dat als ik een dekbedovertrek bestel deze niet vies binnen komt? Medewerkers zijn totaal niet klantvriendelijk en reageren heel erg laat.

    Door: Slechte ervaring 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    boxspring

    heb vorige maand een boxspring besteld en heb het nu al binnen vandaag na 5 weken, alleen dacht ik dat het hoofdboord net zo breed zou zijn als het bed namelijk 1.60m maar het is breder en past het niet tussen de ruimte die we hebben. snelle levering en hele aardige monteurs die het hebben gebracht.

    Door: c trompert 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Boxpring

    Super slechte service

    Slechte matrassen doorgezakt en gescheurd na 3 maanden kan je 6 weken wachten tot je nieuwe matrassen en keer binnen zijn lekker met je barst bijna op de grond liggen en verrot je nest uit komen voor je dure geld echt ik raad mensen aan om door te kijken naar hun bed en niet bij deze slechte beddenboer hun bed je leasen of te kopen eerste klas troep

    Door: Jece Weverink 19-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Dekbedovertrek

    Vreemde webshop googelt met de prijzen, de ene dag kost een dekbed heel duur, en een paar dagen later weer een stuk goedkoper, heb deze gelijk weer terug gestuurd, was trouwens veel goedkoper elders met de aankoop.

    Door: Sjoukje 18-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Bed

    Bokspring besteld via dekbed-discounter, afgelopen vrijdag 31-5 geleverd. Wat een heerlijk bed om in te slapen ! Enige nadeel bij het bezorgen is dat mijn kunststof voordeur helaas beschadigd is geraakt, contact opgenomen met dekbed-discounter om het te melden. Waarop hun direct contact opnamen met de monteurs, zij zeggen er zeker van te zijn de schade ( kras van 10cm ) niet te hebben veroorzaakt. Conclusie, een super fijne Bed. Maar eventueel toegebrachte schade aan eigendommen word niet erkend of vergoed.

    Door: Frank 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    Matras

    In maart ben ik opzoek gegaan naar een matras en bij dekbeddiscounter uit gekomen. Deze besteld samen met wat beddengoed. De matras heeft een levertijd van 3 tot 6 weken. Goed paar weekjes wachten kan geen kwaad. In tussen heb ik wel de beddengoed ontvangen dat was vrij snel. Nu zijn we 7 weken verder en intussen nog steeds geen matras. Blijkt dat het matras niet besteld was en nu met spoed besteld is levertijd weer 3 tot 6 weken. Ter compensatie kon ik kussen krijgen deze geweigerd, toen kon ik ter compensatie een dekbed krijgen deze ook geweigerd ( had ze al gekregen via de eerste zending als presentje). Nu niets meer gehoord wat ik ter compensatie krijg.
    Ik had er voor gekozen om met afterpay te betalen maar heb meerdere keren contact op moeten nemen met de klantenservice van dekbeddiscounter om de betaling te verzetten.
    De service is zeer matig van de klantenservice.

    Door: Gabriel Rozema 18-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    TOP

    snelle levering, bij sommige dekbedovertrek komen de kleuren net iets anders dan op de foto. Maar buiten dat zijn ze top!

    Door: Silvana 11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prima

    Snel geleverd, prima materiaal.

    Door: Martine Van de Maele 08-04-2019
    Dekbed-Discounter 09-04-2019

    Beste Martine, Super bedankt voor de positieve beoordeling! Wel heb je op de vraag "Zou je hier weer kopen?" Nee aangeklikt. Klopt dit? of is dat een foutje. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag. Fijne dag! Groetjes, Dekbed Discounter

    Verified

    Rob Ossewaarde 26-09-2019

    Ik zou ook wel eens contact willen opnemen met dekbed discounter ivm. verkeer geleverde dekbedovertrek maar geen idee hoe. Telefoon doet het niet, je krijgt een bandje dat er een technische storing is wat natuurlijk flauwekul is. Email reageren ze niet en Facebook Messenger ook niet. Live chat op de website doet het ook niet. Terugsturen wegens verkeerd geleverd moet je zelf de verzendkosten betalen wat uiteraard absurd is. Heeft er iemand een alternatief telefoonnummer?

    Rob Ossewaarde 26-09-2019

    Alles opgelost door Dekbed discounter.

    Wahyudi 30-09-2019

    Deze man heeft een x een weekje vakantie nodig en komt de verkeerde ooit tegen... het gaat niet met wie je om gaat het gaat erom dat je je mannetje kan staan zonder die personen. Ik hoop dat je een x de verkeerde oplicht want als je hard werkende mensen lan oplichten dan ben je niks meer dan een oma tasjes rovertje... komt tijd komt karma.... laat werkende mensen met rust en ben een held om boeven op te lichten svp.... kleuter streken

    Wahyudi 30-09-2019

    Een dag sturen we iemand die besteld en dan gaan we kijken wie wie gaat oplichten....???????????? mensen jullie zijn allemaal dom en klagen achteraf maar als je niet kan zien dat dit een oplichtpraktijk is gespecialiseerd in omaatjes te naaien dan bende wel heeeel dom en blind

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Zeeeer slechte service

    Op 27-02 een splittoppermatras besteld met een levertijd van 3a4 weken. Hierbij gekozen voor afterpay. 5 maart krijg ik de rekening terwijl ik het matras nog niet heb gehad. Ze zouden de betalingstermijn verlengen. Op 27-03 gevraagd wanneer het matras komt. Is het opeens 4a6 weken levertijd. Op 2 april krijg ik een betalingsherinnering met de mededeling dat wanneer ik niet betaal er extra kosten bij komen. Per messenger weer gevraagd wanneer de matras komt. Ik krijg geen antwoord meer en ben zelfs geblokkeerd.
    Ongelooflijk dit en ondertussen zijn we al 6 weken verder en nog steeds geen matras.

    Door: Julie Ueberfeld 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Gewoon Goed

    Eenvoudig kiezen, netjes op tijd geleverd. Ik zou hier weer bestellen. Alleen jammer dat ze niet alle kleuren in het assortiment hebben. Ik mis nog een antraciet/groen

    Door: Niek 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Super goed

    Super snelle levering en heerlijke dekbed hoezen het is een glad stofje dus ligt heerlijk en is heel snel droog doordat het vrij dun is.

    Door: Krista berkhout 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Misleid

    Hallo allemaal,
    Ze zijn klanten aan het misleiden. Ik zou als ik 2van de geselecteerde dekbedovertrekken bestel dan zou ik een dekbed met 2 kussen krijgen, nu heb ik mijn dekbedden gekregen zonder de beloofde actie.
    De bestellingen moest trouwens boven de 75 euro zijn...en dat waren die van mij ook. Uit boosheid wil ik ze retour doen, maar
    de kosten zijn dan voor mij. Ik bellen met ze...maar waardeloos...dat is wat ik erover kan zeggen.
    Dus denk goed na waar je je dekbedovertrek haal.

    Door: K. 08-04-2019
    Dekbed-Discounter 13-04-2019

    Beste K. Kan je contact met ons opnemen? Wij kijken graag met jou mee naar de bestelling en komen graag met een passende oplossing. Wij zijn bereikbaar via het nummer +31 (0)853 032813 en per e-mail via klantenservice@dekbed-discounter.nl Wij wachten je reactie af. Groetjes, Dekbed Discounter

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Datum slaapkopjes

    Super fijn dekbedovertrek staat prachtig in onze slaapkamer!
    Mn man is blij met zijn snurker kussensloop ( hij snurkt ook flink)
    En ik super blij met het slaapkopje kussensloop! ( ik heb veel slaap nodig ????)
    Al met al een topper van een overtrek !! Love IT ????
    Nou slaap en snurk lekker ????????????

    Door: Marcella 08-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bestelde hoeslakens

    In mijn woonkamer,staat mijn bed
    Is er bewust,neer gezet.
    Omdat ik bijna 24/7 hiervan gebruik moet maken.
    En dan wil ik dus een goed en degelijk,hoeslaken.
    Ben begonnen,al jaren geleden,bij,Dekbed-Discounter,deze te bestellen,overtrekken,enz...alles van deze,webwinkel,is zoals het moet zijn,dat wil,ik hier toch even vertellen.

    Door: Antjen 07-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Dekbed-Discounter

    Uw beoordeling