NederlandReview

    Ervaringen Dekbed-Discounter

    Bent u op zoek naar een nieuw dekbed? Lees hier de beoordelingen over Dekbed-Discounter.nl. Een dekbed of dekbedovertrek is een belangrijke aankoop. U slaapt er immers iedere nacht onder en dus moet dit wel comfortabel zijn. Dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, en dekbedden in diverse kwaliteiten. Het is belangrijk om het juiste dekbed te kiezen zodat u het tijdens uw nachtrust niet te warm of te koud heeft.

    Over Dekbed-Discounter

    Dekbed-Discounter is een online webwinkel in beddengoed. De winkel verkoopt dekbedden, dekbedhoezen, kussens en andere toebehoren voor een goede nachtrust. De winkel is dealer van bekende merken als Walra, Essara en Dreamhouse Bedding. U kunt hier dus terecht voor de betere kwaliteit beddengoed. Het bedrijf belooft snelle levering van uw bestelling en biedt een breed scala van betalingsmogelijkheden. Vanaf een bedrag van 69 euro is de bezorging van uw bestelling gratis. U kunt in de webwinkel voor beddengoed direct uw keuze maken uit het ruime assortiment en meteen de producten van uw keuze in uw winkelmandje plaatsen. Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of het bedrijf volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter.


    Geen idee hoe je zo'n dekbed eigenlijk in een dekbedhoes krijgt? Leer het met dit filmpje!

    Kies het juiste dekbed voor comfortabel slapen

    Het is belangrijk om bij aankoop van een nieuw dekbed de juiste keuze te maken. Als uw slaapkamer comfortabel is en de temperatuur gedurende de nacht niet onder de 15 graden zakt dan heeft u een ander dekbed nodig dan wanneer u in een oud huis slaapt zonder centrale verwarming. Ook hangt het er natuurlijk van af of u het snel koud heeft of niet. Slaapt u alleen of samen met uw partner, ook dat is een argument dat belangrijk is bij de keuze van een dekbed. Een dekbed kan gevuld zijn met dons of met kunststof vezels. Dit komt tot uiting in de prijs, een donzen dekbed is duurder, en ook in de vormvastheid van het dekbed. Er zijn ook dekbedden die gedeeltelijk met echt dons en gedeeltelijk met kunststof vezels zijn gevuld.

    Kan ik een dekbed zelf wassen?

    De meeste dekbedden kunt u indien nodig zelf wassen. Meestal volstaat het om het dekbed te luchten, maar als er bij voorbeeld een vlek in zit dan kunt u het dekbed in de wasmachine wassen. Let daarbij altijd op het wasvoorschrift dat u bij het dekbed heeft ontvangen. Overschrijd de wastemperatuur niet en gebruik een voor het dekbed geschikt wasprogramma. Dekbedhoezen en kussenslopen kunt u natuurlijk wel te allen tijde in de wasmachine wassen, maar let ook hierbij op het wasvoorschrift dat u bij het product heeft gekregen om krimpen en doorlopen van de kleuren te voorkomen.

    Niet alleen dekbedden

    Bij Dekbed-Discounter vindt u niet alleen dekbedden en dekbedhoezen. De webwinkel verkoopt ook boxsprings, kussens en matrassen. U kunt er dus terecht voor een complete nieuwe opmaak voor uw bed. Daarnaast verkoopt Dekbed-Discounter aanvullende artikelen zoals bad textiel en accessoires. In het menu accessoires vindt u vooral sierkussens voor op uw bed en muurstickers om uw slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. U kunt bij deze webwinkel dus terecht voor alles waarmee u uw slaapkamer een persoonlijk tintje kunt geven.

    Klachten

    Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Dekbed-Discounter dan is het de gebruikelijke gang van zaken dat u deze klacht eerst bij het bedrijf zelf neerlegt. Zij moeten immers de gelegenheid krijgen om hierop te reageren en indien mogelijk een passende oplossing te bieden voor uw klacht of probleem. Als een bestelling niet is geleverd kan het bedrijf bij voorbeeld bij de bezorgdienst informeren of het pakket wellicht is zoekgeraakt. Als u een klacht heeft over de kwaliteit van een product kunt u ervoor kiezen om dit artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen. Dit geldt uiteraard alleen voor ongebruikte artikelen. Wanneer u contact op wilt nemen met Dekbed-Discounter dan kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice, bellen of een live chat starten. Als een klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, waarbij Dekbed-Discounter is aangesloten.

    Bent u klant van Dekbed-Discounter?

    En bent u tevreden over hun producten en dienstverlening? Laat het ons weten en laat een beoordeling achter op de website van NederlandReview. Ongeacht of u wel of niet tevreden bent, wij publiceren graag uw mening over deze webwinkel. Onze bezoekers kunnen hier hun voordeel mee doen wanneer zij op zoek gaan naar een geschikte winkel om nieuwe bed textiel te kopen.

    Lees de ervaringen van echte klanten van Dekbed-Discounter. Je kunt hier terecht voor een dekbedovertrek, dekbed, hoeslaken en andere slaapgerei. Hoe goed zijn ze?

    Dekbed-Discounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (355)

    9,2
    86% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    9

    Prijs

    9

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Boxpring

    Super slechte service

    Slechte matrassen doorgezakt en gescheurd na 3 maanden kan je 6 weken wachten tot je nieuwe matrassen en keer binnen zijn lekker met je barst bijna op de grond liggen en verrot je nest uit komen voor je dure geld echt ik raad mensen aan om door te kijken naar hun bed en niet bij deze slechte beddenboer hun bed je leasen of te kopen eerste klas troep

    Door: Jece Weverink19-09-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Dekbedovertrek

    Vreemde webshop googelt met de prijzen, de ene dag kost een dekbed heel duur, en een paar dagen later weer een stuk goedkoper, heb deze gelijk weer terug gestuurd, was trouwens veel goedkoper elders met de aankoop.

    Door: Sjoukje18-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Bed

    Bokspring besteld via dekbed-discounter, afgelopen vrijdag 31-5 geleverd. Wat een heerlijk bed om in te slapen ! Enige nadeel bij het bezorgen is dat mijn kunststof voordeur helaas beschadigd is geraakt, contact opgenomen met dekbed-discounter om het te melden. Waarop hun direct contact opnamen met de monteurs, zij zeggen er zeker van te zijn de schade ( kras van 10cm ) niet te hebben veroorzaakt. Conclusie, een super fijne Bed. Maar eventueel toegebrachte schade aan eigendommen word niet erkend of vergoed.

    Door: Frank 04-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Matras

    In maart ben ik opzoek gegaan naar een matras en bij dekbeddiscounter uit gekomen. Deze besteld samen met wat beddengoed. De matras heeft een levertijd van 3 tot 6 weken. Goed paar weekjes wachten kan geen kwaad. In tussen heb ik wel de beddengoed ontvangen dat was vrij snel. Nu zijn we 7 weken verder en intussen nog steeds geen matras. Blijkt dat het matras niet besteld was en nu met spoed besteld is levertijd weer 3 tot 6 weken. Ter compensatie kon ik kussen krijgen deze geweigerd, toen kon ik ter compensatie een dekbed krijgen deze ook geweigerd ( had ze al gekregen via de eerste zending als presentje). Nu niets meer gehoord wat ik ter compensatie krijg.
    Ik had er voor gekozen om met afterpay te betalen maar heb meerdere keren contact op moeten nemen met de klantenservice van dekbeddiscounter om de betaling te verzetten.
    De service is zeer matig van de klantenservice.

    Door: Gabriel Rozema18-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    TOP

    snelle levering, bij sommige dekbedovertrek komen de kleuren net iets anders dan op de foto. Maar buiten dat zijn ze top!

    Door: Silvana11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Snel geleverd, prima materiaal.

    Door: Martine Van de Maele08-04-2019
    Dekbed Discounter - Klantenservice09-04-2019

    Beste Martine, Super bedankt voor de positieve beoordeling! Wel heb je op de vraag "Zou je hier weer kopen?" Nee aangeklikt. Klopt dit? of is dat een foutje. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag. Fijne dag! Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Zeeeer slechte service

    Op 27-02 een splittoppermatras besteld met een levertijd van 3a4 weken. Hierbij gekozen voor afterpay. 5 maart krijg ik de rekening terwijl ik het matras nog niet heb gehad. Ze zouden de betalingstermijn verlengen. Op 27-03 gevraagd wanneer het matras komt. Is het opeens 4a6 weken levertijd. Op 2 april krijg ik een betalingsherinnering met de mededeling dat wanneer ik niet betaal er extra kosten bij komen. Per messenger weer gevraagd wanneer de matras komt. Ik krijg geen antwoord meer en ben zelfs geblokkeerd.
    Ongelooflijk dit en ondertussen zijn we al 6 weken verder en nog steeds geen matras.

    Door: Julie Ueberfeld08-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Gewoon Goed

    Eenvoudig kiezen, netjes op tijd geleverd. Ik zou hier weer bestellen. Alleen jammer dat ze niet alle kleuren in het assortiment hebben. Ik mis nog een antraciet/groen

    Door: Niek08-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super goed

    Super snelle levering en heerlijke dekbed hoezen het is een glad stofje dus ligt heerlijk en is heel snel droog doordat het vrij dun is.

    Door: Krista berkhout08-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Misleid

    Hallo allemaal,
    Ze zijn klanten aan het misleiden. Ik zou als ik 2van de geselecteerde dekbedovertrekken bestel dan zou ik een dekbed met 2 kussen krijgen, nu heb ik mijn dekbedden gekregen zonder de beloofde actie.
    De bestellingen moest trouwens boven de 75 euro zijn...en dat waren die van mij ook. Uit boosheid wil ik ze retour doen, maar
    de kosten zijn dan voor mij. Ik bellen met ze...maar waardeloos...dat is wat ik erover kan zeggen.
    Dus denk goed na waar je je dekbedovertrek haal.

    Door: K.08-04-2019
    Dekbed Discounter - Klantenservice13-04-2019

    Beste K. Kan je contact met ons opnemen? Wij kijken graag met jou mee naar de bestelling en komen graag met een passende oplossing. Wij zijn bereikbaar via het nummer +31 (0)853 032813 en per e-mail via klantenservice@dekbed-discounter.nl Wij wachten je reactie af. Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Datum slaapkopjes

    Super fijn dekbedovertrek staat prachtig in onze slaapkamer!
    Mn man is blij met zijn snurker kussensloop ( hij snurkt ook flink)
    En ik super blij met het slaapkopje kussensloop! ( ik heb veel slaap nodig ????)
    Al met al een topper van een overtrek !! Love IT ????
    Nou slaap en snurk lekker ????????????

    Door: Marcella08-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestelde hoeslakens

    In mijn woonkamer,staat mijn bed
    Is er bewust,neer gezet.
    Omdat ik bijna 24/7 hiervan gebruik moet maken.
    En dan wil ik dus een goed en degelijk,hoeslaken.
    Ben begonnen,al jaren geleden,bij,Dekbed-Discounter,deze te bestellen,overtrekken,enz...alles van deze,webwinkel,is zoals het moet zijn,dat wil,ik hier toch even vertellen.

    Door: Antjen07-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrek

    Mooi dekbedovertrek, prijs is ook super.
    Blijft mooi na het wassen.
    Ga zeker nog meer bestellen. En een snelle levering

    Door: Ingrid07-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Blij met mijn nieuwe dekbedovertrekken!

    Bij dekbed discounter slaag ik altijd voor mooie dekbedovertrekken. Goede kwaliteit, mooie prijzen en snel in huis. Wat wil je nog meer?

    Door: Charlie06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    review

    goede sevise fijne produkten vriendelijke afhandeling

    Door: roosje06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service !

    Bed bij jullie besteld is nog niet binnen maar wel nieuwe overtrekken en kussens en daar zijn we al super blij mee ! Het ligt heerlijk en we wachten met smart op ons bed !

    Door: Marjolein06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super goede service en kwaliteit

    Ik bestel al jaren mijn dekbed overtrekken hier
    Super goede kwaliteit en vandaag besteld is morgen al in huis

    Door: Mandy06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer goede service

    Een snelle en zeer goede service

    Door: Jet Oosterhuis 06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Veel voor weinig

    Complete set besteld, gratis dekbed. Allemaal prima en binnen 1 dag geleverd! Top

    Door: Dirc06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    geen gratis kussens of dekbed

    ik ben erg teleurgesteld dat de belofte van gratis kussens of dekbed niet werkt
    de code doet het gewoon niet zo kan ik ook dingen beloven en niet waarmaken dus ik ga niet weer iets bestellen
    sorry

    Door: gre poot06-04-2019
    Dekbed Discounter - Klantenservice08-04-2019

    Beste Gre Poot, Bedankt voor je review. De actie geldt op geselecteerde artikelen, wij hebben hier een speciale actiepagina voor. Ik kijk graag of jij hiervoor in aanmerking komt. Kun je contact met ons opnemen? +31 (0)853 032813 / klantenservice@dekbed-discounter.nl Wij wachten je reactie af. Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    dekbedovertrek

    ik heb nu al 2 overtrekken besteld bij mijn eertste bestelling kreeg ik gratis dekbed bij super ze zien er ook mooi uit
    binnen komt mij boxspring ben echt benieuwt

    Door: nel rieborn06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    top bedrijf

    super heb geen klachten vriendelijke personeel top producten

    Door: Maria soerink 06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super site

    Snelle levering, lage prijs

    Door: Jelly 06-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede producten voor prima prijs!

    Alle overtrekken die ik heb gekozen (katorn, katoen-satijn en egyptisch katoen) zijn heel fijn. Ik vind alleen het gratis dekbed wel erg warm voor alle seizoenen terwijl ik toch een koukleum ben

    Door: Esther Lucas05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbed

    Alles was perfect heel goede kwaliteit

    Door: Hilven wendy05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fantastisch knalroze dekbed staat prachtig

    Zeer tevreden

    Door: Ysabella Caransa05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gratis dekbed

    Mooi dekbedhoes en het gratis dekbed slaapt heerlijk en eindelijk een site die ook echt de volgende dag levert

    Door: Lia Lansing05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Super tevreden. Kussens liggen echt lekker.. Geen nek klachten meer.. Super service.. Het is Allemaal goed geregeld

    Door: Lucia 05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De kussens zijn erg goed, liggen heel fijn heb er 6 besteld

    Goede kwaliteit voor weinig geld!

    Door: Ellen De Fluiter05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedhoes

    Een vrolijk en fris dekbed hoes en de kleuren zijn heel mooi, het zelfde als op de afbeelding heel te vreden

    Door: M Visser05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Dekbeddiscounter is super!

    Super fijne site om je dekbedden etc te bestellen, met prettige prijzen & leuke acties! 2x besteld bij dekbeddiscounter. 1e keer is al een hele poos geleden (gelijk een paar besteld) en de dekbedovertrekken zijn nu nog in perfecte staat!! Meestal zijn ze zo kapot bij ons maar van dekbeddiscounter blijven ze echt mooi! Vorige week nog een paar bijbesteld. Super fijn stof, slaapt heerlijk & glijd niet! Ook fijn dat je op de site keuzes kan maken qua instopstrook etc! Levering gaat super snel en wordt ook netjes geleverd! Dekbeddiscounter jullie zijn echt super, wij gaan ook nooit ergens anders meer bestellen!! Top kwaliteit!!????


    Door: Joëlle05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Feed back

    Zeer makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Leuk product zeker met de verhouding met prijs. Ben er zeer content mee.

    Door: Bert Remmerswaal05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedpvertrekken

    Supersnelle levering en heerlijk zacht soepel dekbed voor een wel heel klein prijsje.

    Door: Alice Huisman05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbed overtrek

    Goede kwalitijd mooie kleuren gewoon toppie

    Door: Erik Hofstee05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Alleen maar pluspunten, jullie service, kwaliteit en levering zijn altijd op en top in orde, vind t altijd n feest om bij jullie te winkelen, en blijf dat ook zeker doen !❤️

    Door: Mieke Smits05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    bestelling

    Gewoon goed.

    Door: Evelien Le Roux05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    beordeling

    ++++++

    Door: theofiel De Rijck05-04-2019
    Dekbed Discounter - Klantenservice08-04-2019

    Beste Theofiel, Super bedankt voor de positieve beoordeling! Wel heb je op de vraag "Zou je hier weer kopen?" Nee aangeklikt. Klopt dit? of is dat een foutje. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag. Fijne dag! Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Marij

    Mooi dekbed
    En wat een geweldige sirvice.

    Door: Marij Smeets - Vingerhoetsx05-04-2019
    Dekbed Discounter - Klantenservice08-04-2019

    Beste Marij, Super bedankt voor de positieve beoordeling! Wel heb je op de vraag "Zou je hier weer kopen?" Nee aangeklikt. Klopt dit? of is dat een foutje. Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag. Fijne dag! Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Mooie overtrek

    Snelle levering en nog 2 gratis kussen erbij, die zijn wel erg groot maar passen in het sloop van het nieuwe set, dus prima zo.Ga de volgende keer zeker eerst hier kijken.

    Door: Helena05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prachtige kwaliteit

    De hoofdkussen slapen heerlijk
    Ook de dekbedovertrekken zijn heerlijk strijkvij. En zien er heel zonnig uit.

    Door: Jeanne Kepers05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Door de nl post een fout gemaakt,maar zo goed en snel opgelost.en de producten super!!!!.ga direct weer bestellen

    Door: Jo05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Altijd prijs!

    Er lijkt elke dag wel een andere deal te vinden bij deze winkel. 2 voor de prijs van 1, koop zus en krijg gratis zo etc... Had ik maar een hotel met veel bedden...

    Door: Stijn05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie dekbedovertrekken

    Mooie dekbed overtrekken, soms wijkt het af van het plaatje.
    Maar verder netjes

    Door: Bonita Pleket05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    dekbed

    Eerst een dekbed besteld bij Telegraaf/marktplaats. ontving verkeerde maat Na wat emailverkeer kreeg ik te horen dat de bestelde maat niet geleverd kon worden. Op aanbeveling van een vriend hier besteld en de volgende ochtend had ik het goede dekbed in huis. Zeer tevreden.

    Door: Wiel Vierwind05-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Alles gewoon super..super kwaliteit van de geleverde artikelen

    Door: Anja Maka04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Alles mooi op tijd geleverd en het ziet er erg goed ui

    Door: J.p.04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top kwaliteit

    Wat een mooie dekbedovertrekken en hoeslakens! Blij verrast door de kwaliteit!

    Door: Franka Janssen04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    hoeslakens

    4 hoeslakens besteld. Duidelijk om te bestellen, vlotte levering. Werd duidelijk via mail op de hoogte gehouden hoever het met de bestelling stond. Alles verliep makkelijk.

    Door: A. Koole04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    FIjn beddegoed

    Mooie overtrek geeft de slaapkamer gelijk een sjieke uitstraling.
    Snelle levering ook en de kado kussens zijn zalig!

    Door: P de rooij04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestellingen

    Ik heb nou al een paar keer wat spullen besteld hier.
    Alles is echt super op deze site.
    Je kunt alles goed vinden de prijs is goed en de spullen ook.

    5 sterren dus

    Door: Mark04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldige kwaliteit

    6 kussens bestelt voor zo’n belachelijke lage prijs. Kwaliteit super. Volgende dag geleverd. Ga hier vaker bestellen.

    Door: Ineke timisela04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hagelslag dekbed overtrek

    Een heerlijk dekbed overtrek. Mooi beeld van hagelslag erop. Het lijkt net echt. Je krijgt er honger van.
    Het overtrek voelt zacht aan en je hoeft niet bang te zijn dat het smelt als het warm wordt.. Prijs kwaliteit is uitstekend van dit type hoes. Echt een aanrader voor elke zoetekauw.

    Door: K.A04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    beste tip die ik gekregen heb

    al een paar x besteld en goede levering, kwaliteit van goederen ook top. voor de prijs kan je niet wachten om weer wat te bestellen.

    Door: Daniëlle Haurissa04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super goed bedrijf

    Super prijs kwaliteits verhouding super snelle levering toppie????

    Door: Van as schoonens04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel en goed

    Snelle levering, goede kwaliteit en leuke aanbiedingen. Sommige producten vind ik wel wat duur maar daar is de kwaliteit dan ook wel naar.

    Door: Evita Gommans04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super service

    Ik had een bestelling gedaan waarbij niet alles op voorraad was. Toen ik belde werd ik vriendelijk te woord gestaan en de bestelling werd gesplitst waardoor ik, wat op voorraad was, snel geleverd kreeg. Vervolgens kwam er nog een na levering met de producten die niet op voorraad waren. Super fijn!! De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is goed betaalbaar. Ik koop er zeker nog een keer.

    Door: Manon Blijstra04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel

    Ben erg tevreden.
    Nog nooit zo snel bezorgd.
    En ben super blij met mijn bestelling.

    Door: Heesen04-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super kwaliteit en super lieve mensen

    Ik heb alleen maar positieve reacties,echt waar ik ben nog nooit zo tevreden geweest.
    De mensen zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam en begripvol,zoals mijn oma zou zeggen,een 10 met een griffel en dikke tuut van deze mevrouw,????????????????

    Door: Gerda De Vries Berends 04-04-2019
    Gerda De Vries Berends 04-04-2019

    Dekbeddiscounter is gewoon de beste wat ons is overkomen,super goede service en lieve mensen vol begrip en top kwaliteit Ze verdienen een 10 en hoger

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Top-notch kwaliteit en service!

    9 van de 10 keer word je bedrogen als je op basis van foto's bestelt! Maar bij Dekbed Discounter komen de kleurrijke dekbedden toch tot hun recht wanneer men ze uitpakt, net zoals een stevige Canadese kreeft die men uit de diepvries haalt! Zodra ie ontdooid is, ontdekt men dat ie nog leeft teneinde er uiteindelijk van volop te genieten! Afijn; een zeer ervaring meegemaakt bij Dekbed Discounter die immermeer voor herhaling vatbaar is...

    Door: Peter H03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kussens

    Heb wederom een prima aankoop gedaan. Een tweetal boxkussens. En altijd leuk als je er iets gratis bij krijgt. Ditmaal een dekbed. Alles snel en prima geleverd. Maar belangrijk, we slapen weer heerlijk.

    Door: Antoine03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slaap lekker

    Snelle levering netjes verpakt en het dekbed overtrek is super mooi(Rotterdams trots)...het dekbed wat we er bij kregen stond op 4 seizoenen ???? dat zie ik niet echt gebeuren want is behoorlijk dun maar voor nu prima te doen ..

    Door: Jessica03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    zeer tevreden

    altijd alles heel snel ontvang'en en super tevreden van

    Door: chantal van der wildt03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestelling dekbedhoezen

    Na de bestelling van 2 dekbedhoezen voor onze 2 kleinzoons kregen we ook nog eens 2 dekbedden bij. Dus 2 blije mannen.
    En ook nog eens een hele snelle levering.
    De volgende keer komen we zeker bij jullie terug.
    Dank jullie voor de super service

    Door: Annelies Fraikin03-04-2019
    Dekbed Discounter - Klantenservice04-04-2019

    Beste Annelies, Bedankt voor je beoordeling! Super dat je tevreden bent. Echter staat er op een één of andere manier "Zou hier weer kopen NEE". In je review geef je aan wel degelijk bij ons terug te komen de volgende keer.. Er is dus iets misgegaan..;-) Wil je dit misschien aanpassen? Alvast super bedankt! Fijne avond! Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Dekbedovertrek

    Dochters zijn blij met hun mooie dekbedovertrek en kregen er gratis een nieuw dekbed bij.
    Tot nu toe nog geen minpunten

    Door: Dorien03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden !

    Snelle levering
    Goede prijs

    Door: Jolanda03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Om in weg te dromen

    Voor het eerst besteld bij Dekbed discounter en ik ben super tevreden.
    Makkelijke menu en duidelijke website. Fijn dat je met Afterpay kunt betalen!
    Mooie matras beschermer gekocht voor over het topmatras van mijn boxspring.
    Daar over nog een Molton hoeslaken VAN présence waarbij ik een gratis dekbed kreeg.
    Fijn dat je de optie EXTRA HOOG kon kiezen.
    Dekbedovertrek ook super mooi van kleur en kwaliteit.
    Niet duur.
    Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!
    Ik ben fan en ga zeker weten vaker bestellen.

    Door: Cheyenne 03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Alle spullen binnen gekregen en me gratis anti stress kussens ook en ze liggen top alle 3 me dekbedden gehad en zijn net zo mooi als op de foto helemaal happy

    Door: Jess 03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfecte service

    Makkelijke website
    Fijn keuze menu en bestelformulier. Levering zoals beloofd en op tijd. Top, ga zo door. Heb helaas wel het gratis dekbed gemist omdat ik niet in mijn mail had gekeken en de order intussen al was geplaatst bij DHL.

    Door: Ans van Loon03-04-2019
    Dekbed Discounter - Klantenservice04-04-2019

    Beste Ans, Bedankt voor je beoordeling. Echter heb je met de 2-sterren aangegeven dat je niet weer bij ons zal bestellen. Klopt dit? Ik wil graag kijken hoe het zit met het gratis dekbed! Wil je contact met ons opnemen via +31 (0)853 032813 of klantenservice@dekbed-discounter.nl. Wij wachten je reactie af. Fijne avond! Groetjes, Dekbed Discounter

    Dekbed Discounter - Klantenservice04-04-2019

    Beste Ans, Bedankt voor je beoordeling. Echter heb je met de 2-sterren aangegeven dat je niet weer bij ons zal bestellen. Klopt dit? Ik wil graag kijken hoe het zit met het gratis dekbed! Wil je contact met ons opnemen via +31 (0)853 032813 of klantenservice@dekbed-discounter.nl. Wij wachten je reactie af. Fijne avond! Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Top

    Top

    Door: A Pennings03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super service bij DEKBED discounter

    2 keer een bestelling gedaan bij DEKBED discounter en ik heb het product elke keer heel snel ontvangen.
    Ook had ik nog wat extra vragen waar heel snel en netjes op gereageerd is.
    Beiden dekbedovertrekken liggen heerlijk.
    SUPER SERVICE !

    Door: Mari V03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Dekbed en overtrek

    Donzendekbed en overtrek besteld, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Pluspunt voor de service! Ik zal hier zeker weer bestellen. ????

    Door: Linda 03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrek

    Snelle levering en mooie kwaliteitsvolle dekbedovertrekken

    Door: Sofie Claeys03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Overtrekken Dekbed

    Prima Kwaliteit
    Goedkoop

    Door: Gerda te Baerts03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service!

    In mijn bestelde dekbedovertrek zaten kleine foutjes. Gemaild en nog dezelfde dag werd het opgelost. Echt top!

    Door: Diana van ‘t Westeinde03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Jarenlang teveel betaald voor beddegoed!

    Sinds vorige week al 2 keer besteld via de site. Razendsnelle levering en prima qualiteit. Dekbedovertrek lijkt wel van echt satijn:)

    Ik koop mijn beddegoed voortaan bij de Dekbed Discounter en slaap een stuk lekkerder en voordeliger!

    Door: Marcus03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super

    Top service en prima kwaliteit producten, zeker meer bestellen hier

    Door: Mary 03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super !

    Mooie zachte en gemakkelijke dekbedden bestelling was 1 dag later als gezegd maar toch zeer tevreden !! Koop zeker nog opnieuw !

    Door: Kim Jacobs03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Pluspunt

    Alles is altijd op tijd geleverd! Ik ben heel blij met de service. Nog nooit heb ik iets moeten terugsturen. Ik ga hier zeker nog op kopen.

    Door: Hanne Saxe03-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service, goede kwaliteit

    Erg blij met ons dekbed en het overtrek. Bestellen was simpel en de volgende dag in huis.

    Door: Esther Siteur-van Rijnstra02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel, duidelijk en goede kwaliteit

    Na 15 minuten shoppen met goede ingebouwde hulp de bestelde spullen binnen 24 uur ontvangen. Die avond gelijk gebruik van gemaakt en alles naar wens

    Door: MvD02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Goede service

    Heerlijk dekbed gekocht. Was snel besteld en snel geleverd. Erg tevreden met goede kwaliteit. Heerlijk zacht en luchtig

    Door: Jorien02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    snelle levering

    Zeer snelle levering van dr bestelde dekbedden
    Voldoen echt goed ????????????????????????

    Door: Monique rolink02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Top bedrijf

    Alles was perfect. Goede prijzen en acties!
    Snelle en goede levering.
    Stevige doos dus goede pakket!

    Door: Charlie02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Dekbed overtrek besteld. Nadat ik deze uitgewassen heb en ik het bed aan het opmaken was ontdekte ik dat de naad niet goed gestikt was.
    Contact opgenomen met Dekbed Discounter en binnen een dag kreeg ik een reactie terug dat er een nieuw overtrek werd opgestuurd zonder extra kosten en het andere dekbedovertrek mocht ik houden
    Super goede en snelle service

    Door: C.Roskam02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekende productselectie met goede service

    Ik kwam bij dekbed discounter uit omdat ik graag een specifieke kleur bordeaux hoeslaken wilde. Ik vond precies wat ik zocht! Ook was de informatie over de hoeslakens uitgebreid en correct. Bij het bestellen kreeg ik een dekbed cadeau. Dat was heel mooi meegenomen! De levering was snel en duidelijk. Ik zou hier weer bestellen.

    Door: Emma02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden klant

    Vandaag besteld morgen in huis !!
    Dat hoor je wel vaker 'maar bij dekbeddiscounter is het echt zo.
    Gratis een dekbed' gratis kussens ...alles is echt en ook nog eens van zeer goede kwaliteit.
    Ik bestel regelmatig omdat de prijs zeer gunstig is tov concurrentie 'en wrom zou je meer betalen dat nodig is !!

    Door: Frank van den Berg02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Gino Taupe dekbedhoes

    Mooie dekbedhoes; reuze handig de drukknopen onderaan; mooie kwaliteit. Bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering is supersnel. 'sAvonds besteld en de volgende morgen om 09.45 uur in huis. Dik tevreden. Ik koop zeker nog eens bij dekbed-discounter. Bedankt.

    Door: Maria van Ewijk02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede servive

    Als er iets niet verloopt, is de service uitstekend.

    Door: Anna02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Gewoon geweldig!!

    Prachtige kwaliteit voor heel weinig geld en zeer snelle sevice en schitterende kado s erbij wat wil je meer ????????????

    Door: Caroline Ysebaert02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Overtrekken

    Onwijs snelle levering
    Me gehandicapte broertje was erg blij met de mooie overtrekken en dekbed
    Goede kwaliteit
    Ga zeker weer bestellen voor Mn dochter haar nieuwe bed

    Door: Janny Fiolet02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie kwaliteit

    Het overtrek past prachtig bij de nieuw geschilderde muur op onze slaapkamer
    Het is van prima katoen kwaliteit ben er heel tevreden mee

    Door: Karen02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbed hoes

    Belgisch linnen, heerlijk zacht! En nog een gratis dekbed ook.
    Levering keurig volgende dag. DUS......aanrader!!

    Door: Truus 02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima bedrijf

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Gratis dekbed. Die ene dag vertraging in de bezorging lag ik niet wakker van. Zeker aan te bevelen !!!!!

    Door: Jan02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkoop en goed

    Omschrijvingen bleken te kloppen.

    Door: Yo02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Topproducten

    Goede en snelle service. Wel veel reclame in de mailbox, maar kun je je voor afmelden. Aan de andere kant veel aanbiedingen en zelfs het gratis ontvangen dekbed is top en van goede kwaliteit.

    Door: Lydia van den Heuvel02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Topdekmatras hoeslaken

    Hoes besteld voor een topdekmatras bij Dekbed Discounter, volgende dag in huis, prima kwaliteit tegen een laag bedrag, fijn winkelen zo.

    Door: Ton02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima en makkelijk

    Ik bestel voor mijn BNB altijd hier en het is uitstekende kwaliteit moet ik zeggen. je moet niet het allergoedkoopste bestellen, want je kunt nu eenmaal niet de kwaliteit van de stoffen testen als je online bent.

    Wel krijg je enorm veel reclame in je mailbox maar afmelden is gelukkig eenvoudig.

    Door: Dikkiedirk02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    dekbedhoes

    fijn van materiaal en de instop strook is lekker groot

    Door: B Quintero02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    3x in een week besteld. 1e keer gratis dekbed erbij, 2e keer 2 gratis kussens. Alles werd de dag na bestelling bezorgd. Dekbedovertrekken voelen erg fijn aan! En kussens liggen prima. Wij kunnen weer heerlijk slapen! :)

    Door: Lenny02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Mooie dekbedovertrekken, fijne stof, snelle bezorging.

    Door: Linda02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super tevreden!

    Zowel online als telefonisch bestellen zeer goede dienstverlening. Matras maanden voor levering besteld en keurig zoals telefonisch afgesproken geleverd. Super Snel en Goed

    Door: Herman van Jeannette 02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede producten

    Goede kwaliteit en snelle levering.

    Jammer dat de verzendkosten soms hoger zijn dan het product zelf

    Door: Rilana 02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    review

    goede kwaliteit
    prijs beetje ad hog kant en dan nog vetzendkosten betalen. beetje jammer.

    Door: A. kariem02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geen klachten

    Twee nekkussens besteld voor mijn zoon, ze zijn prima bevonden
    De prijs is in ieder geval ook goed bevallen
    Bestel zeker weer hier als ik wat nodig heb

    Door: Carien Witte de02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goede kwaliteit en echt zo mooi als op de fotos

    Snelle bezorging en er is heel veel keus

    Door: Jeanet Onink02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Toppie

    Net zo goed als in de winkel.
    Kwaliteit en ook nog mooi.
    100% passend ..

    Door: Beeren02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super blij

    Wat een super aanbiedingen. Een dekbed overtrek besteld en een nieuw dekbed erbij en het ligt heerlijk ! En dan nog een dekbed besteld nieuwe kussens erbij en voor het eerst weer lekker doorslapen s nachts nu nog wachten op ons nieuwe bed ! Wij zijn zeer tevreden een top bedrijf met super goede aanbiedingen en artikelen wij zijn enorm happy

    Door: Marjolein02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede kwaliteit

    Super prijs en kwaliteit

    Door: Hinke02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super aanbieding

    Snelle levering en super kwaliteit.

    Door: Gerard Plomp02-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    altijd goed!

    ALTIJD SNEL EN GOED!!

    Door: Lydia01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gekleurd

    Super mooi en gekleurd dekbedovertrek, wordt er vrolijk van, en het is mooi in onze nieuwe slaapkamer.

    Door: Hanneke van Limpt01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Pakketje besteld, na drie dagen pas in huis. Toen ik bij de klantenservice vroeg wanneer mijn pakket zou komen, zijn de verzendkosten teruggeboekt op mijn rekening voor de vertraging. Vriendelijk en snel behandeld! Bestelde dekbedden zijn wat ik e erbij had voorgesteld, erg fijn!

    Door: Shauny01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden

    2 overtrekken besteld, zien er goed uit en nog een dekbed met 2 kussens cadeau gekregen TOP!

    Door: DaaN01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Zeer tevreden

    Snelle levering
    Mooi product
    Gratis 2 kussens ontvangen

    Door: Paul01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    dekbrdovertrekken

    snelle levering
    mooi kwaliteit overtrekken
    zeer tevreden

    Door: wessling01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Al zo vaak besteld!

    Altijd supersnel ontvangen en prima kwaliteit! Hele leuke acties en voordeel!
    Echt prima!!!

    Door: Cornelis Sikkema01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal tevreden

    Ben echt super tevreden eigenlijk over alles snelle service fijne kwaliteit heb al verschillende dingen gekocht. Ben door een vriendin bij jullie terecht gekomen heb al een aantal dekbedovertrekken gekocht en daarna dekbedden en vorige week 2 kussens. Tot nu toe super tevreden en ga zeker nog een aantal keren bestellen

    Door: Lonneke Van Dura 01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrek

    Super snelle levering en prachtig dekbed overtrek en goedkoop goed tevreden

    Door: Wilma Luiting01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    2 dekbedovertrekken besteld voor een hele mooie prijs, helaas bleek bij aankomst dat er 1 verkeerde was geleverd. Dit is super opgelost en de volgende dag was het al binnen! Kwaliteit van het dekbedovertrek ziet er goed uit en daarbij kregen we nog gratis 2 kussens! Dat wordt lekker slapen!

    Door: Thamara01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top!

    Mooie aanbiedingen! Goede service, snelle levering. Leuke verpakking!

    Door: Joelle01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Pakket nooit ontvangen

    Ik heb mijn pakket nooit ontvangen!

    Door: Falchou01-04-2019
    Dekbed Discounter02-04-2019

    Hoi Falchou, Oei, dat is zeker niet de bedoeling! Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij zijn te bereiken op +31 (0)853 032813. Je bestelling hoort namelijk de volgende werkdag al geleverd te worden. Wellicht dat er iets mis is gegaan? Wij horen graag van je zodat wij het voor je kunnen oplossen:) Groetjes, Dekbed Discounter

    Dekbed Discounter02-04-2019

    Hoi Falchou, Oei, dat is zeker niet de bedoeling! Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Wij zijn te bereiken op +31 (0)853 032813. Je bestelling hoort namelijk de volgende werkdag al geleverd te worden. Wellicht dat er iets mis is gegaan? Wij horen graag van je zodat wij het voor je kunnen oplossen:) Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Goed

    Goede levering goed koop en problemen worden gelijk op gelost

    Door: Gabriel Visscher01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Super service!

    Helaas was mijn bestelling niet goed geleverd! Maar dit is super netjes opgelost!! Zelfs op zondag! Ik kan iedereen dekbed discounter aanraden!

    Door: marloes 01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top service

    Kreeg verkeerd dekbedovertrek geleverd. Stuurde een e-mail, volgende dag al reactie. Werd supersnel opgelost en de dag daarop was een nieuw dekbedovertrek al weer onderweg naar mij toe.
    De verkeerde mocht ik als compensatie zelfs houden. Meer dan ik verwacht had.

    Door: Frits Rootlieb01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    beoordeling

    Goede kwaliteit dekbedovertrekken, en de kussens zijn ook prima.
    Ik ben zeer tevreden.

    Door: Monique van Gerrevink01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrekken

    Leuke en fijne dekbedovertrekken en gratis dekbed wat lekker licht is.

    Door: Rick Hensgens01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hoofdkussens

    2 kussens besteld zeer goede kwaliteit,waanzinnige prijs zeer vlug geleverd met een perfect track en trace systeem .Super service koop zeker nog andere producten

    Door: Roland De Wilde01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrek en hoeslakens

    Goede kwaliteit en een leuke aanbieding. En een superlekkere dekbed als cadeau.

    Door: Marga 01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    snelle bezorging

    Nadat ik in geen enkele winkel dekbedovertrekken naar mijn keuze kon vinden, vond ik heel snel een aantal dekbedovertrekken met een heel mooi dessin bij dekbeddiscounter. De dag na de bestelling werden ze al gratis thuisbezorgd. Als bonus nog een dekbed met 2 kussen gratis ontvangen. Een hele prettige kennismaking

    Door: Ad Martens01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima product

    Super dekbed en dekbed overtrek
    Alleen helaas heb ik ook voor mijn zoontje besteld. Alleen bij het uitwassen is er een scheur in gekomen helaas.
    Verder prima product

    Door: Dayanita 01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mooie prijzen en goede kwaliteit

    Snelle levering van de bestelde producten.
    Blijven super mooi naar het wassen.
    Mooie prijzen voor super kwaliteit

    Door: Leon01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrekken, toscana en texel.

    Ben zeer tevreden, kwalitatief en qua dessin. Mooie overtrekken zeer blij mee , en dan ook nog 2 gratis kussens . Super dank je wel.????????????????????????

    Door: Smits Mieke01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke overtrekken goede oevering

    Leuke overtrekken vsn darum besteld zien er goed uit en zijn van fijne kwaliteit.
    Levering was ook zeer snel en correct

    Door: Johanna01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    De overtrekken zijn super na dat ik er een besteld had en deze mooi bleef na het wassen direct er een bijbesteld en twee kussens en een top servece????

    Door: Monique01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Mooie en goede overtrekken en de prijs is geweldig goede kwaliteit voor weinig top

    Door: A Hermsen-Heijmink01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top producten

    Dekbedden kussens overtrekken besteld zeer snelle levering en topkwaliteit kunt niet beter wensen????

    Door: Peter Wassink01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijk dekbedovertrek

    Heel fijn dekbedovertrek. Lekker licht spul, en fijn om onder te liggen. Aanrader!

    Door: Jonna01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijk dekbed en overtrek

    Wat een heerlijk licht dekbed (de gratis vier seizoenen dekbed) en overtrekken.. Zijn licht en zacht, waardoor je echt ontspannen slaapt!!

    Door: Bianca 01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    TOPSERVICE, ook in het weekend!

    Ik had een dekbedovertrek besteld. Toen ik dit op bed wilde doen, zag ik dat de zijnaad los was.....dit meteen doorgemaild ondanks dat het zondag was. Ik kreeg diezelfde zondag nog te horen dat ik een nieuw dekbed toegestuurd kreeg en dat ik het kapotte dekbed mag houden. Supersnel opgelost!????

    Door: El01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super snelle levering

    Mooie dekbed overtrekken, goeie prijzen, super snelle levering...

    Door: Nettie Vromans01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super service

    Super service bij dekbed discounter altijd goeie kwaliteit en echt binnen 24 uur in huis . Wij zijn er altijd super blij mee als gezin als we weer iets besteld hebben . Een dik duim voor dekbed discounter

    Door: Patricia kok01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekkbedhoezen

    Al 6 x bij jullie gekocht, uitermate tevreden. Goede service en prima kwaliteit.

    Door: Petra De Gelder Gelder01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    beoordeling

    Snelle levering en het ziet er allemaal perfect uit.

    Door: Th Nijhuis01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bed

    Ligt heel fijn slaap ook veel beter heb nu ook 1 dekbed besteld en over trekken helle mooie winkel

    Door: Theo Damen01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kussens

    Perfecte slaapcomfort

    Door: Kamp Guillaume Louis 01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie dekbedden en overtrekken

    Zeer mooie en goede kwaliteitdekbeddden voor een zeer lage prijs. Elk jaar bestel ik hier mijn nieuwe spullen. Gewoon omdat het kan...

    Door: Esther01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dekbed overtrek

    zeer mooi dit is zeker een koopje topi topi

    Door: sonia joris01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitstekende producten

    Levering was heel snel. Mooie producten. De gratis kussens slapen heerlijk

    Door: Ellen Mans01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bestelling

    Reeds 2 x besteld en beide keren perfect geregeld. goed op de hoogte gehouden en snel geleverd. Ik heb jullie al meerdere keren aanbevolen

    Door: Nico Sleutel01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    helemaal top

    alles is prima, service,prijs-kwaliteit verhouding,levering
    wij zijn echt blij me

    Door: G Manoekjan01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Super kwaliteit. Lekker zacht. Kussens liggen super lekker

    Door: Van Rossum01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Perfect

    Super materiaal..heel blij mee..kussens fantastisch...dekbed superrr

    Bedankt dekbed discounter

    Door: G Akay01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect.

    Grote keuze in dekbedden. Degelijke prijs/kwaliteitverhouding en zeer snelle levering, ook in België. Kortom zeer tevreden over de geleverde service.

    Door: Nelly Hillaert30-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Super blij met dekbed discounter

    Ik heb totaal geen minpunten ben zeer tevreden en zou het dan ook bij iedereen aanraden.
    Snelle levering, goeie service als iets niet goed is krijg je direct een nieuwe.
    Super kwaliteit en dat voor een klein prijsje!!
    Wie wilt dat nu niet!

    Door: Rosalin30-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer mooi product

    Mooi dekbedovertrek, kleuren precies zoals op foto. Eerste keren wel apart wassen aangezien de kleuren erg afgeven.

    Er was een klein probleem met verzenden maar dit is super opgelost door de klantenservice.

    Door: Heleen30-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Voor herhaling vatbaar.

    Bij bestelling van mooi bedovertrek 2 kussens gratis gekregen die heerlijk liggen. Onze dochter heeft er 6 gekocht voor 30 EUR en ook zij liggen er heerlijk op. Goede prijs kwaliteit verhouding en supersnelle levering.

    Door: Pauly30-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal goed

    + prijs kwaliteit
    + snelle levering
    + eigen merk is prima.
    + goede website

    - terugsturen is voor eigen rekening.

    Door: JWB29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoop, maar zooi

    Pluspunten zijn dat ze goedkoop zijn en de levering razendsnel.

    Minpunten zijn echter dat je er ook marktkwaliteit voor krijgt. 3 dekbedden gekocht en 2 van de 3 zijn al kapot na 2 keer gebruiken. Belachelijk toch?!

    Door: Bennie Russchen29-03-2019
    Dekbed Discounter02-04-2019

    Beste Bennie, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat de kwaliteit zo tegen valt, dit is natuurlijk niet de bedoeling! Wij hebben meteen contact met je opgenomen om het voor je op te lossen. Je ontvangt 2 nieuwe overtrekken zonder gebreken. Wij hopen dat de oplossing naar tevredenheid is, mochten wij nog wat voor je kunnen betekenen horen wij het graag:) Met vriendelijke groeten, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    helemal top

    heel tevreden

    Door: G Manoekjan29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super

    Altijd fijne overtrekken slapen heerlijk en altijd snelle levering,
    In een woord toppie!

    Door: Elisa Schaefer29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Was al een tijd op zoek naar goede en betaalbare kussens

    Snelle levering en we slapen er alle 4 heerlijk op

    Door: Nell Steur29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    Deze site is heel goed en goedkoop

    Door: Surannys29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dik tevreden

    Ik ben heel tevreden. Goede service, je hebt het snel in huis en een heel goede prijs/artikel verhouding. Ze verkopen daar goed spul. Ik kan het iedereen aanraden.

    Door: Jolanda Davelaar29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijk en snel

    Nooit eerder besteld maar super service. Snel geleverd. Prima artikelen dus ik ben dik tevreden en kom hier zeker terug om te bestellen.

    Door: Lonneke van Dam29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    revieuw

    zeer goede kwaliteit en snelle service en levering

    Door: h.m. van klaveren29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nieuwsbrief...

    Alles eigenlijk top. Behalve dat mijn e-mail platgegooid wordt met reclame. Jammer, hoeft niet.

    Door: Emd29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede producten, scherpe prijs!

    Dekbeddiscounter heeft voor zeer scherpe tarieven verschillende producten geleverd. Het ligt en slaapt heerlijk.

    Door: Martijn 29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrek snel geleverd, mooie kwaliteit

    Super snelle levering, mooie kwaliteit dekbed. Kleur is identiek aan de foto's. Wel een erg chemische lucht maar die was na een wasbeurt verdwenen.

    Tip: schrijf je meteen uit voor de nieuwsbrief als je niet overladen wilt worden met mails die meerdere keren per dag worden gestuurd. Heel irritant!

    Door: Sandra29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kinderdekbedovertrek KIKKER

    Nu niemand zo blij gezien met een dekbed overtrek maar voor mijn kleindochter had het echt een WOHW effect ze heeft het wel tig keer gezegd ja het is een echte aanrader heel erg mooi en kleurrijk. Alles keurig op tijd en netjes afgeleverd top!

    Door: Monique Faber29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Buitengewoon goed

    Dekbed-discounter is ons aangeraden door anderen. We hadden ook wat mindere reviews gezien, maar het was boven verwachting goed. We hebben handdoeken van het huismerk een een dekbed en die zijn heerlijk. We hadden 's avonds voor het slapen gaan besteld en de volgende dag was het er al. Helemaal niks op aan te merken en de spullen zijn top.

    Door: Melissa29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede prijs kwalitet

    Voor ons hebben we jullie via vrienden
    Leren kennen. En ik moet zeggen dat de service top is levering op tijd .Kwaliteit oké die bepaal jezelf een beetje vind ik persoonlijk welk prijsklasse neemt .
    We raden jullie nu ook aan mensen die we kennen .
    M.v.g Mariane

    Door: Verlinden 29-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ALTIJD GOED

    Altijd snelle levering. Altijd goed verpakt en altijd waar voor je geld. Heerlijke winkel!

    Door: Lydia28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De bestelling van 6 kussens

    We zijn dik tevreden met de kussens en de levering was snel

    Door: Bianca28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede koop

    Zeer snelle levering. Goede kwaliteit
    Dus een goede koop en goedkoop

    Door: Giny Smit28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Levering

    Zeer goede en snelle levering

    Door: Henk Cremer28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Betaalbaar en goede kwaliteit

    Geen minpunten! Zeer tevreden over kwaliteit en snelle levering. Had ik niet verwacht vanwege de lage prijzen, maar was zeer verrast. Voortaan bestel ik al mijn beddengoed bij Dekbed-Discounter

    Door: Rahma28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top servise

    Ik had een dekbed besteld helaas was het na 5x erin geslapen te hebben al aant het slijten. Ik heb toen contact opgenomen en mocht me een nieuw dekbed uitzoeken. Ik kreeg 2 min na mijn “klacht” al berick en de volgende dag had ik mijn nieuw beddegoed al binnen
    Nogmaals ik ben blij met de goede servise die jullie me hebben verleent

    Door: Renee28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kon niet beter

    Zelden meegemaakt dat een bestelling zo snel en perfect geregeld en bezorgd was

    Door: Mariska van Eekelen28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beste ever !!

    Goede service
    Betaalbare kwaliteit en uitstekende keuzes
    Top site

    Door: Jeroen Van Leeuwen28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles perfect!!

    Geen minpunten.. snel levering.. goed kwaliteit..met een hoeslak een dekbed gratis.. ????????

    Door: Mary Lee28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dekbedovertrek

    Fantastische snelle levering
    En prachtige mooie kwaliteit
    Dus een echte aanrader

    Door: monique28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kussens

    Geweldige kussens, 6 stuks heel het gezin slaapt nu als een roosje. Gewoon voor je gaat slapen eens goed opschudden en klaar.

    Door: Daisy28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super service

    Product besteld. Helaas verkeerde ontvangen. Dus een mailtje gestuurd. Zelfde antwoord. Met het bericht dat er een fout in het magazijn zit. Overtrek mogen houden en een nieuwe uit mogen zoeken voor hetzelfde bedrag. Helemaal top.

    Door: Sonja28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geweldig

    Heb een 6 pack kussens besteld, van hele goede kwaliteit en een super lage prijs. Ga voortaan eerst bij dekbeddiscounter kijken om te bestellen voordat ik naar een ander ga
    .

    Door: Timisela28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertreks, kussens, dekbedden, handdoeken, washandjes

    Jullie zijn geweldig. Echt geweldig om bij jullie te bestellen!! zulke goede spullen hebben jullie. Ik geef het al aan iedereen door bestellen bij jullie... Jullie zullen weer snel wat van mij horen. Zulke goede kwaliteit!!!

    Door: Geerlings28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super service en kwaliteit, zeer tevreden!

    Super service gehad van de medewerkers van Dekbed Discounter. Ik koop nu alleen nog maar bij Dekbed Discounter. Raad het iedereen aan! Kwaliteit is helemaal top.

    Door: Rita28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering

    Goede kwaliteit en snelle levering.

    Door: GPH van item28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader

    Lekker kussen om op te slapen had niet zo verwacht. Was ook eerste keer voor mij op dekbed-discounter bestellen. Geen min punten echt Top Top!

    Door: Huda28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbed overtrek

    Makkelijk en gebruiksvriendelijke website
    Zeer snelle levering
    Uitstekende klantenservice met korte wachttijden
    Zeer degelijke producten voor de winkelprijs maar dan thuisbezorgd.

    Ze werken met een uiterst asociaal pakketdienst (PostNL) hoop dat ze in de toekomst voor een andere pakketten verwerker gaan

    Door: S.Menawari28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Heel goed

    Perfect!! Alles prima

    Door: Iman Hamdouna28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dekbedhoes met gratis 4 seizoenendekbed

    mooie kleur dekbedhoes en heerlijk warme gratis dekbed erbij, levering 1 dag later dan op de website staat aangegeven.

    Door: Dijk28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    ????

    Super snelle levering, besteld om 23:45 uur s'avonds volgende dag binnen!! Prijs kwaliteit is goed!

    Door: L. van den Bos28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Compliment

    Snelle levering was verrast dat het zo snel bij me toe kwam

    Door: Carolien Bosch28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Dekbed overtrek

    Snel geleverd en een goede kwaliteit voor een scherpe prijs uiterst tevreden

    Door: Roy Kastelijn28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    hoeslakens voor bedandbreakfast

    Na advies van de klantendienst hebben we gekozen voor double jersey hoeslakens, daar het belangrijk is om zoveel mogelijk strijkvrije hoeslakens te hebben. Bij deze hebben we de juiste beslissing genomen en aangekocht. EN op 1dag geleverd netjes verpakt! Dit is reeds onze 2e bestelling dat we doen voor lakens. Een top adres!

    Door: Wings bnb28-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte kwaliteit, slechte lokkertjes.

    Heb vaak besteld via dekbeddiscounter, en was tot nu altijd tevreden. Ik ben via een “aanbieding” van gratis stresskussens weer gaan bestellen, en heb de meest lelijke overtrek ontvangen. Totaal niet wat het op de foto is, stof is doorzichtig, draadjes los, 1 x erin slapen en je mag opnieuw strijken. Ook de gratis kussens zijn zo leeg als wat. Die kunnen in de prullenbak. Anti stress zo genoemd, je krijgt er juist stress van. Voor mij iig nooit meer.

    Door: Laila28-03-2019
    Dekbed Discounter28-03-2019

    Wat vervelend om terug te moeten lezen dat je ontevreden bent over je aangekochte artikelen. Dit is zeker niet de bedoeling, wij streven ernaar om de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs te leveren. Zo is het ook heel belangrijk dat je krijgt wat je besteld op de website. Indien dit niet het geval is lossen wij dit ook meteen op! Wij willen daarom ook graag in contact met je komen. Zou je daarom contact met ons willen opnemen? Je kunt ons telefonisch bereiken op: +31 (0)853 032813. Wij zien graag je reactie tegemoet!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Zeker aan te raden

    Heb vaker besteld bij dekbed discounter en nooit klachten gehad de stof is altijd goed en precies wat ik verwacht en een snelle levering. Het is wel jammer dan niet alle dekenovertreksels knopen hebben maar voor de rest alles zeker aan te raden

    Door: Demirel27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldige service!

    Bestel hier al mijn overtrekken, ook voor mijn tieners.
    Laatste keer 2 dekbedden besteld die waren gaan pillen(bolletjes).
    Gemaild met de klantenservice en mocht gelijk 2 nieuwe overtrekken uitzoeken! Echt geweldige mensen zitten er op de klantenservice, dikke pluim voor jullie!

    Door: Danielle van der ven27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel en leuke acties

    2 maal besteld en snel geleverd, leuke actie gehad met 2 gratis kussens.
    Mooi kwaliteit en voor ieder wat wils.

    1 artikel retour verzonden, ben benieuwd hoe dit word afgehandeld, maar ik ga ook hier van uit dat dit correct gaat.

    Door: Jolanda Schellaars27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuk dekbedovertrek.

    Een heel leuk dekbedovertrek met kikkers.En ook nog eens van 100% katoen en dat zie je niet zoveel meer tegenwoordig.Dag erna nog een besteld voor de verjaardag van onze kleindochter.

    Door: Willy27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie kwaliteit dekbedovertrek

    Mooie kleuren in het overtrek, apart design wat erg duur oogt, maar NIET duur is. Heel bijzonder!
    Ben er dan ook erg blij mee.

    Door: Gina Maanders27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Awesome

    Vind alles al uitstekend, behalve prijs maar is normaal. Verder geniet ik elke moment met nieuwe dekbed.. 't love I so????

    Door: Stephanie 27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    dekbedden

    het is een lust om bij dekbed-discounter te bestellen altijd een hele vlotte service en volgens afspraak in huis . en die Prijs zo betaalbaar voor iedereen de kwaliteit super goed nooit meer strijken en zo zacht die dekbedden ik ben allang klant bij hun en zal er ook altijd blijven.
    eindelijk dekbed overtrekken waar je heerlijk in slaapt. vooral zo doorgaan.

    bedankt dekbed- discounter

    Door: anita meertens27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wederom tevreden

    Ik blijf reviews schrijven maar het is t waard, want ik blijf ook bestellen als ik wat nodig heb. Goeie kwaliteit, top aanbiedingen veel keus en snelle levering. Aanrader!!

    Door: Christina Klomp27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Uitgebreid assortiment, goede aanbiedingen, leuke acties, snelle levering!

    Door: Pauline Kahlé27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Dekbedovertrek

    Nou eindelijk goede overtrekken mooi van kleur je was ze en ze blijven zo mooi
    Het slaap echt goed ik heb is ergens anders gekocht en dan ben ik de geld van de nacht me dekbed kwijt dan lucht hij er half uit deze die we hebben niks
    Dus we moet er nog twee kopen dus we hebben nog wat te doen

    Door: Angelique Vd Van de pol27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect gewoon!

    Gemakkelijk bestellen, zeer voordelige prijzen , mooie bonussen en supersnel geleverd. Dat alles gecombineerd met goede kwaliteit van de producten is voor mij een winnen!

    Door: Ron Min27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ben er blij mee

    Leuke prijs goede kwaliteit en zoals op de site te zien de juiste kleuren.

    Door: Alex Stoter27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top producten en service en aan de voordeligste prijs

    Snelle levering
    Goede kwaliteit
    Prijs voordelig
    Snelle levering

    Min puntje is soms los draadjes in sommige bedovertrekken

    Door: Brenda27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrekken

    2 dekbedovertrekken gekocht, perfecte prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk met wassen. Lig er heerlijk onder te slapen. Snelle verzending.

    Door: Michel Havenaar 27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heerlijke dekbed

    Heerlijk fijn dekbed. Heb last van allergie voor huisstofmijt dus prettig dat ik hier kon kiezen voor een anti-allergie dekbed. Ook mooi prijsje voor de goede kwaliteit. En nog snel binnen ook!

    Door: Janneke27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prachtig dekbedovertrek

    Een fleurig dekbed overtrek die heerlijk zacht is en ook nog voor een leuk prijsje. Erg blij mee.

    Door: Astrid Visser27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dekbedovertrek

    Dekbed overtrek voelt goed aan, snel geleverd en heel goedkoop!

    Door: Helga Boersma27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Hoeslakens en overtrek

    Vlotte bestelling, producten zijn van hoge kwaliteit en een gratis dekbed voor de kids.

    Door: Jos27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    superrrrrrr

    op facebook kwam jullie advertentie voorbij,
    daar zat wel iets moois bij voor mij.
    dus snel wat bestellen,
    en aan mn vriendinnen vertellen.
    goeie service, kwaliteit ,prijs, voor een mooi dekbedovertrek,
    en wij hebben weer een super mooi overnachtingsplek.
    ;-)



    Door: jeannette lochten27-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10