NederlandReview

    Ervaringen Dekbed-Discounter

    Bent u op zoek naar een nieuw dekbed? Lees hier de beoordelingen over Dekbed-Discounter.nl. Een dekbed of dekbedovertrek is een belangrijke aankoop. U slaapt er immers iedere nacht onder en dus moet dit wel comfortabel zijn. Dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, en dekbedden in diverse kwaliteiten. Het is belangrijk om het juiste dekbed te kiezen zodat u het tijdens uw nachtrust niet te warm of te koud heeft.

    Over Dekbed-Discounter

    Dekbed-Discounter is een online webwinkel in beddengoed. De winkel verkoopt dekbedden, dekbedhoezen, kussens en andere toebehoren voor een goede nachtrust. De winkel is dealer van bekende merken als Walra, Essara en Dreamhouse Bedding. U kunt hier dus terecht voor de betere kwaliteit beddengoed. Het bedrijf belooft snelle levering van uw bestelling en biedt een breed scala van betalingsmogelijkheden. Vanaf een bedrag van 69 euro is de bezorging van uw bestelling gratis. U kunt in de webwinkel voor beddengoed direct uw keuze maken uit het ruime assortiment en meteen de producten van uw keuze in uw winkelmandje plaatsen. Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of het bedrijf volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter.


    Geen idee hoe je zo'n dekbed eigenlijk in een dekbedhoes krijgt? Leer het met dit filmpje!

    Kies het juiste dekbed voor comfortabel slapen

    Het is belangrijk om bij aankoop van een nieuw dekbed de juiste keuze te maken. Als uw slaapkamer comfortabel is en de temperatuur gedurende de nacht niet onder de 15 graden zakt dan heeft u een ander dekbed nodig dan wanneer u in een oud huis slaapt zonder centrale verwarming. Ook hangt het er natuurlijk van af of u het snel koud heeft of niet. Slaapt u alleen of samen met uw partner, ook dat is een argument dat belangrijk is bij de keuze van een dekbed. Een dekbed kan gevuld zijn met dons of met kunststof vezels. Dit komt tot uiting in de prijs, een donzen dekbed is duurder, en ook in de vormvastheid van het dekbed. Er zijn ook dekbedden die gedeeltelijk met echt dons en gedeeltelijk met kunststof vezels zijn gevuld.

    Kan ik een dekbed zelf wassen?

    De meeste dekbedden kunt u indien nodig zelf wassen. Meestal volstaat het om het dekbed te luchten, maar als er bij voorbeeld een vlek in zit dan kunt u het dekbed in de wasmachine wassen. Let daarbij altijd op het wasvoorschrift dat u bij het dekbed heeft ontvangen. Overschrijd de wastemperatuur niet en gebruik een voor het dekbed geschikt wasprogramma. Dekbedhoezen en kussenslopen kunt u natuurlijk wel te allen tijde in de wasmachine wassen, maar let ook hierbij op het wasvoorschrift dat u bij het product heeft gekregen om krimpen en doorlopen van de kleuren te voorkomen.

    Niet alleen dekbedden

    Bij Dekbed-Discounter vindt u niet alleen dekbedden en dekbedhoezen. De webwinkel verkoopt ook boxsprings, kussens en matrassen. U kunt er dus terecht voor een complete nieuwe opmaak voor uw bed. Daarnaast verkoopt Dekbed-Discounter aanvullende artikelen zoals bad textiel en accessoires. In het menu accessoires vindt u vooral sierkussens voor op uw bed en muurstickers om uw slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. U kunt bij deze webwinkel dus terecht voor alles waarmee u uw slaapkamer een persoonlijk tintje kunt geven.

    Klachten

    Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Dekbed-Discounter dan is het de gebruikelijke gang van zaken dat u deze klacht eerst bij het bedrijf zelf neerlegt. Zij moeten immers de gelegenheid krijgen om hierop te reageren en indien mogelijk een passende oplossing te bieden voor uw klacht of probleem. Als een bestelling niet is geleverd kan het bedrijf bij voorbeeld bij de bezorgdienst informeren of het pakket wellicht is zoekgeraakt. Als u een klacht heeft over de kwaliteit van een product kunt u ervoor kiezen om dit artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen. Dit geldt uiteraard alleen voor ongebruikte artikelen. Wanneer u contact op wilt nemen met Dekbed-Discounter dan kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice, bellen of een live chat starten. Als een klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, waarbij Dekbed-Discounter is aangesloten.

    Bent u klant van Dekbed-Discounter?

    En bent u tevreden over hun producten en dienstverlening? Laat het ons weten en laat een beoordeling achter op de website van NederlandReview. Ongeacht of u wel of niet tevreden bent, wij publiceren graag uw mening over deze webwinkel. Onze bezoekers kunnen hier hun voordeel mee doen wanneer zij op zoek gaan naar een geschikte winkel om nieuwe bed textiel te kopen.

    Lees de ervaringen van echte klanten van Dekbed-Discounter. Je kunt hier terecht voor een dekbedovertrek, dekbed, hoeslaken en andere slaapgerei. Hoe goed zijn ze?

    Dekbed-Discounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (372)

    9
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.8
    Prijs
    rating
    8.8
    Leveren
    rating
    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    3 halen 1 betalen

    Mijn bestelling kwam al na twee dagen maar helaas zat er 1 verkeerd dekbed bij, kan gebeuren. Ik heb een mail gestuurd en daarin werd mij de keuze gegeven of het onderzoek afwachten wat er gebeurd kon zijn in het magazijn of een ander overtrek uitkiezen. Het verkeerde artikel mocht ik houden en heb mijn dochter er blij mee gemaakt 😄 Geweldige service toch? Hartelijk dank Beddendiscounter! Ik en mijn dochter zijn er heel blij mee! Top!!!!

    Door: Marie-Lène Bouwmans 03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dekbed en twee hoezen

    Dekbed kingsize en bijpassende hoezen besteld, goede kwaliteit / prijs verhouding
    Na 1 x wassen ging er een naad los van de kussensloop
    Na de chat met de klantenservice , mocht ik een gelijkwaardig product uitkiezen, zonder problemen
    Top service, zeer bekwame en vriendelijke medewerkers
    Ook in het weekend bereikbaar

    Door: Toni de jong 22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dekbedovertrekken

    Op facebook zag ik reclame van dekbeddiscounter.nl . Bij aankoop van 49 euro gratis pakket t.w.v. 175 euro. ( Dekbed met 2 kussens). Dus ik 2 dekbedovertrekken en een set handdoeken besteld. Twee dagen later de bestelling ontvangen. Ik open de doos maar het gratis pakket t.w.v.175 euro zat er niet bij. Contact opgenomen met de klantendienst maar die zei dat ze me niet kon helpen.
    Alle klachten die mensen of facebook zetten worden snel verwijderd. Ik heb herhaaldelijk mijn klachten terug neergeschreven op facebook maar ze werden steeds verwijderd en nu kan ik niks meer schrijven. Ze hebben mij geblokkeerd. Pure oplichterij van een bedrijf dat meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar draait. Ik heb niet gekregen waar ik recht op heb. Ik zal iedereen de waarheid blijven vertellen tot ik krijg waar ik recht op krijg. En anders ga ik nog een paar stappen verder.

    Door: Pascal 09-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    4 seizoenen dekbeds en overtreksets

    Ik voel me eigenlijk besodemieterd door dekbeddiscounter. Pas een actie van 3 halen 1 betalen. 3x een 4 seizoenen dekbed besteld , en niet zo’n goedkope ook nog. Maar daar kan ik nog niet echt veel over zeggen. Duurde wel lang voor dat ik hem kreeg. Maar goed. Daar moet natuurlijk nieuwe overtrekken bij. Ook actie 3 halen 1 betalen. Niet de goedkoopste genomen. Van €99,95 per stuk normaal , maar nu 3 halen 1 betalen. Mooie actie. Maar voel me echt bedonderd. Kwaliteit is het niet van €99.95 . Ik dacht nu ff wat overtrekt bij bestellen en tot mijn verbazing staan ze nu voor €34,95 op de site. Voel me eigenlijk opgelicht door dit bedrijf. Ze zijn niet eerlijk met de prijzen. En baal daar best van. Ik bestel nooit meer bij jullie , want dit gun ik jullie niet meer. Hoe wordt men groot, jullie bedonderen de mensen met jullie nepacties

    Door: Alice bongaarts 24-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Bed

    Wij hadden een bed besteld. Geleverd binnen de afgesproken tijd, echter paste het bed jammer genoeg niet door ons trappengat. De leverancier heeft het bed weer mee terug genomen en wij hebben de klantenservice gebeld met hoe nu verder. De medewerker zei dat ons geld binnen een week op onze rekening teruggestort zou worden, ook dit was helemaal top gegaan! Een paar dagen later kregen wij een e-mail dat wij beddengoed wat wij er gratis bij kregen ook nog moesten retourneren, wat logisch was, echter hadden wij deze al gebruikt voordat het bed geleverd was. Toen ik vroeg hoeveel het kostte om deze te kunnen houden, kregen wij dit cadeau! Top service. Kom snel terug om een kleiner bed te kopen. :)

    Door: Pauline 03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hoekbank

    Half jaar oude hoek bank te triest voor woorden kussens zakken in lijkt net of de vulling oplost.
    Gemailt foto gestuurd, en wat krijg je als antwoord de service afdeling heeft bepaald dat het zo hoort en komen niet kijken of tot een oplossing omdat hun vinden dat het zo hoort.
    Ik betaal ook niet meer laat maar voor de rechter komen. 5 jaar garantie staat in contakt maar tot nu toe is het helemaal kut.

    Door: Veenema 06-01-2020
    Natasja Drost 29-01-2020

    Gaat dit om de new vesta ik heb namelijk het zelfde probleem heb hem nog maar vijf maand te triest voor woorden dit ik ga het ook maar voor laten komen

    Do 07-02-2020

    Ik wilde deze bank ook bestellen, welke kussens zakken er bij jullie in? De zitkussens of de rugkussens?

    Tess 15-02-2020

    Ik heb hetzelfde type, net mail naar hun gestuurd. De hoek van de bank begint al helemaal in te zakken.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Dekbedovertrek

    Levering goed, prijs was te verwachten(ik heb 1 van de duurste gekozen met een gratis deken) 90 euro. Alleen na 4 maanden al verkleuring helaas het grijs word oranje.

    Door: J santing 04-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Boxspring

    Hoe gaat een leas levering?
    Kan mijn dochter van 18 het aan nemen wij werken alle dagen ?

    Door: B 26-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bank

    Wij hebben een bank in Julie besteld en wij moeten ruim €3000,00 voor 5 jaar lang betalen , maar de kwaliteit van de bank is zeer slecht .
    Is absoluut geen €3000,00 bank , zelfs de goedkopere banken van Jysk welke niet meer dan €700,00 kosten, zelfs die zitten beter en een betere kwaliteit zijn dan deze bank van dekbed discounter van €3000,00 .
    Heel slecht !
    Wij zijn niet meer bereid om verder voor deze bank te betalen ! Het is goede kwaliteit belooft maar nuet waar gemaakt en wij zijn de dupe er van !

    Door: Marina 19-12-2019
    Jose 25-02-2020

    Waardeloos heb een bed wen drama advocaat in handen genomen ben er klaar meee weg dat kolere nest!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Boxspring

    Ik heb nu 3 maanden de boxspring extra stevig, alleen zat hier een zachte topper bii, na 1 keer bellen is dit opgelost. En zojuist de nieuwe stevige gel topper gekregen. Ga hem vanavond uit testen.
    De snelle service vind ik super goed.

    Door: Stephanie Scheutjens 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dekbed overtrek met black friday aanbieding

    Dekbed overtrek besteld, waarbij gratis dekbed set bij zat.
    Prijs kwaliteit verhouding prima.
    Tevreden over de snelle levering en het op de hoogte houden van de levering.
    Enig minpuntje wat ik zou kunnen verzinnen, zijn de kussens.
    Deze hadden van mij wat steviger gemogen. Anders hadden het zeker 5 sterren geworden.

    Door: JML Brouwer 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Boxspring lease

    Zogenaamde fantastische boxspring is er 1 van max 1000 euro, de topmatras begint al na 4 weken te pluizen en door te liggen, draai het twee keer per week om.

    Door: Anoniem 20-11-2019
    Stephanie 04-12-2019

    Je kan die zo omruilen die van mij lag ook niet al te best maar vandaag een nieuwe gehad en deze is beter een gel topper extra stevig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    kussen en hoeslakens

    wat mij in hoge mate irriteert is dat je na een minder positieve review nog vele malen word lastig gevallen om je review aan te passen , dit is iets wat ik niet kies vind want daarmee beinvloed je het beeld .
    dit wil niet zeggen dat ze geen oplossing boden wat dat betreft kan ik niets zeggen .
    dat ik van de oplossing geen gebruik meer zal maken is eenvoudig weg omdat men je nu probeert te beinvloeden en dat hoort niet , het enige wat ze nu bereikt hebben dat ik niet meer bij dekbeddiscounter zal kopen en ook bij andere internet firma's zeer terughoudend zal zijn om wat te kopen .
    reden is dat ik reviews niet meer vertrouw door hun handelwijze .

    Door: peter 02-11-2019
    Dekbed-Discounter 02-11-2019

    Beste Peter, Wat jammer dat je dit zo hebt ervaren. Jouw review doet vermoeden dat er nog geen oplossing is geboden. Daarom hebben wij jou 1x gevraagd of je deze aan zou willen passen. Daaropvolgend is er een hele conversatie ontstaan. Het is zeker niet zo dat wij dit vaker hebben gevraagd aan jou. Wij hebben enkel gereageerd op jouw verdere berichten. Mochten er verder nog onduidelijkheden zijn dan horen wij dat graag. Prettig weekend! Groetjes, Dekbed Discounter

    Verified

    peter 05-11-2019

    geen behoefte aan verdere communicatie want het levert toch geen andere houding op vinden zichzelf geweldig , maar je krijgt goedkopere artikelen die voor wat je krijgt ok zijn maar dunner als de duurdere dus je korting betaal jezelf ..heb mijn eigen mening nu bepaald en daarmee klaar .

    Frank 13-11-2019

    dekbed besteld op zondagmiddag, woensdag geleverd ???? ( kan oom aan post.nl liggen). Beloofde 4 kussen cadeau zat er niet bij. Tijdens boeken wel melding dat een product niet op voorraad was, maar verder niets. Niets mis met dekbedovertrek, maar uit principe bestel ik hier nooit meer. Heb er een hekel aan om besodemieterd te worden ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dekbed overtrek sinsin HIP

    Mooie perfecte kleurrijke stof wat erg comfortabel aanvoelt!

    Snelle verzending!

    Mooie kortingen en acties bij dekbed discounter

    Cortom een prachtig dekbed overtrek!

    Prijs en kwaliteits verhouding zijn perfect

    Ik geef dekbed discounter 5 sterren!!!

    Door: Joanna Drunen 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Boxspring

    Sjonge jonge wat is dit nou?! Hoe verder ik lees, hoe meer ik de kriebels krijg en het gevoel krijg dat ik word opgelicht!! Mail word niet beantwoord, chat werkt niet wat hierboven ook al.in de vorige reviews word aangegeven ( een goed vertrouwd bedrijf zou dit direct oplossen! ) En de telefoon word niet opgenomen!! Iemand enig idee hoe ik deze mensen te pakken krijg?

    Door: Cee 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    dekbedovertrek

    Zeer slechte ervaring en echt weggegooid geld. Ik ben student en ik dacht via dekbed discounter goed koop een mooi dekbedovertrek te kunnen bestellen. Helaas nu €40 betaald voor een vies dekbed van hele slechte kwaliteit. Ik wou het dekbedovertrek graag retourneren maar dit mocht niet omdat ik het al had open gemaakt. Wat ik overigens heel belachelijk vind want ik maak het open omdat ik ervan uitga dat als ik een dekbedovertrek bestel deze niet vies binnen komt? Medewerkers zijn totaal niet klantvriendelijk en reageren heel erg laat.

    Door: Slechte ervaring 25-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    boxspring

    heb vorige maand een boxspring besteld en heb het nu al binnen vandaag na 5 weken, alleen dacht ik dat het hoofdboord net zo breed zou zijn als het bed namelijk 1.60m maar het is breder en past het niet tussen de ruimte die we hebben. snelle levering en hele aardige monteurs die het hebben gebracht.

    Door: c trompert 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Boxpring

    Super slechte service

    Slechte matrassen doorgezakt en gescheurd na 3 maanden kan je 6 weken wachten tot je nieuwe matrassen en keer binnen zijn lekker met je barst bijna op de grond liggen en verrot je nest uit komen voor je dure geld echt ik raad mensen aan om door te kijken naar hun bed en niet bij deze slechte beddenboer hun bed je leasen of te kopen eerste klas troep

    Door: Jece Weverink 19-09-2019
    Jose 25-02-2020

    Iddd troep bedlease

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Dekbedovertrek

    Vreemde webshop googelt met de prijzen, de ene dag kost een dekbed heel duur, en een paar dagen later weer een stuk goedkoper, heb deze gelijk weer terug gestuurd, was trouwens veel goedkoper elders met de aankoop.

    Door: Sjoukje 18-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Bed

    Bokspring besteld via dekbed-discounter, afgelopen vrijdag 31-5 geleverd. Wat een heerlijk bed om in te slapen ! Enige nadeel bij het bezorgen is dat mijn kunststof voordeur helaas beschadigd is geraakt, contact opgenomen met dekbed-discounter om het te melden. Waarop hun direct contact opnamen met de monteurs, zij zeggen er zeker van te zijn de schade ( kras van 10cm ) niet te hebben veroorzaakt. Conclusie, een super fijne Bed. Maar eventueel toegebrachte schade aan eigendommen word niet erkend of vergoed.

    Door: Frank 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Dekbed-Discounter

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Dekbed-Discounter een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 372 ervaringen geplaatst over Dekbed-Discounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dekbed-Discounter actief?

    Dekbed-Discounter is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dekbed-Discounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.