NederlandReview

  Ervaringen Dekbed-Discounter

  Bent u op zoek naar een nieuw dekbed? Lees hier de beoordelingen over Dekbed-Discounter.nl. Een dekbed of dekbedovertrek is een belangrijke aankoop. U slaapt er immers iedere nacht onder en dus moet dit wel comfortabel zijn. Dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, en dekbedden in diverse kwaliteiten. Het is belangrijk om het juiste dekbed te kiezen zodat u het tijdens uw nachtrust niet te warm of te koud heeft.

  Over Dekbed-Discounter

  Dekbed-Discounter is een online webwinkel in beddengoed. De winkel verkoopt dekbedden, dekbedhoezen, kussens en andere toebehoren voor een goede nachtrust. De winkel is dealer van bekende merken als Walra, Essara en Dreamhouse Bedding. U kunt hier dus terecht voor de betere kwaliteit beddengoed. Het bedrijf belooft snelle levering van uw bestelling en biedt een breed scala van betalingsmogelijkheden. Vanaf een bedrag van 69 euro is de bezorging van uw bestelling gratis. U kunt in de webwinkel voor beddengoed direct uw keuze maken uit het ruime assortiment en meteen de producten van uw keuze in uw winkelmandje plaatsen. Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of het bedrijf volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter.


  Geen idee hoe je zo'n dekbed eigenlijk in een dekbedhoes krijgt? Leer het met dit filmpje!

  Kies het juiste dekbed voor comfortabel slapen

  Het is belangrijk om bij aankoop van een nieuw dekbed de juiste keuze te maken. Als uw slaapkamer comfortabel is en de temperatuur gedurende de nacht niet onder de 15 graden zakt dan heeft u een ander dekbed nodig dan wanneer u in een oud huis slaapt zonder centrale verwarming. Ook hangt het er natuurlijk van af of u het snel koud heeft of niet. Slaapt u alleen of samen met uw partner, ook dat is een argument dat belangrijk is bij de keuze van een dekbed. Een dekbed kan gevuld zijn met dons of met kunststof vezels. Dit komt tot uiting in de prijs, een donzen dekbed is duurder, en ook in de vormvastheid van het dekbed. Er zijn ook dekbedden die gedeeltelijk met echt dons en gedeeltelijk met kunststof vezels zijn gevuld.

  Kan ik een dekbed zelf wassen?

  De meeste dekbedden kunt u indien nodig zelf wassen. Meestal volstaat het om het dekbed te luchten, maar als er bij voorbeeld een vlek in zit dan kunt u het dekbed in de wasmachine wassen. Let daarbij altijd op het wasvoorschrift dat u bij het dekbed heeft ontvangen. Overschrijd de wastemperatuur niet en gebruik een voor het dekbed geschikt wasprogramma. Dekbedhoezen en kussenslopen kunt u natuurlijk wel te allen tijde in de wasmachine wassen, maar let ook hierbij op het wasvoorschrift dat u bij het product heeft gekregen om krimpen en doorlopen van de kleuren te voorkomen.

  Niet alleen dekbedden

  Bij Dekbed-Discounter vindt u niet alleen dekbedden en dekbedhoezen. De webwinkel verkoopt ook boxsprings, kussens en matrassen. U kunt er dus terecht voor een complete nieuwe opmaak voor uw bed. Daarnaast verkoopt Dekbed-Discounter aanvullende artikelen zoals bad textiel en accessoires. In het menu accessoires vindt u vooral sierkussens voor op uw bed en muurstickers om uw slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. U kunt bij deze webwinkel dus terecht voor alles waarmee u uw slaapkamer een persoonlijk tintje kunt geven.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Dekbed-Discounter dan is het de gebruikelijke gang van zaken dat u deze klacht eerst bij het bedrijf zelf neerlegt. Zij moeten immers de gelegenheid krijgen om hierop te reageren en indien mogelijk een passende oplossing te bieden voor uw klacht of probleem. Als een bestelling niet is geleverd kan het bedrijf bij voorbeeld bij de bezorgdienst informeren of het pakket wellicht is zoekgeraakt. Als u een klacht heeft over de kwaliteit van een product kunt u ervoor kiezen om dit artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen. Dit geldt uiteraard alleen voor ongebruikte artikelen. Wanneer u contact op wilt nemen met Dekbed-Discounter dan kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice, bellen of een live chat starten. Als een klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, waarbij Dekbed-Discounter is aangesloten.

  Bent u klant van Dekbed-Discounter?

  En bent u tevreden over hun producten en dienstverlening? Laat het ons weten en laat een beoordeling achter op de website van NederlandReview. Ongeacht of u wel of niet tevreden bent, wij publiceren graag uw mening over deze webwinkel. Onze bezoekers kunnen hier hun voordeel mee doen wanneer zij op zoek gaan naar een geschikte winkel om nieuwe bed textiel te kopen.

  Lees de ervaringen van echte klanten van Dekbed-Discounter. Je kunt hier terecht voor een dekbedovertrek, dekbed, hoeslaken en andere slaapgerei. Hoe goed zijn ze?

  Dekbed-Discounter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (382)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8.8
  Prijs
  rating
  8.8
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dekbed

  Heb 23 januari een dekbed voor mijn dochter besteld na 5 dagen niet gehoord te hebben ben ik kontakt gaan opnemen met de dekbed cowboys want dat is dit bedrijf zij gaven mij tracking code om het pakket te volgen, heb de code ingevoerd bij DHL en er was geen pakket, heb toen kontakt met DHL gehad en vertelde mij dat er helemaal geen pakket was aan geboden.

  Weer meerde malen kontakt via chat en mail gehad wat er erg onbeleefd aan toe ging, zij vertelde mij gewoon geduld zeg ik je moet gewoon wachten, zijn nu 12 dagen verder en nog niks.

  Nou dekbed cowboys! Voor mij nooit meer zoek wel een bedrijf die zijn afspraken na komt en zijn klantenservice wel op pijl heeft.

  Waardeloos!!!!!!!!!!!!

  Door: Piet01-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Beddengoed

  Onbetrouwbaar bedrijf, zit al ruim 2 weken op een bestelling te wachten voor mijn zieke 89 jarige moeder.
  Je wordt afgescheept door callcenter dat het druk is en pech gehad. Ik koop hier echt nooit meer, wel veel reclame maken op tv waardoor de ellende en wachttijden bij dit bedrijf alleen maar toenemen...op deze manier raakt dit bedrijf ook weer veel klanten kwijt. Mijn advies: koop ergens anders je spullen.

  Door: Erik23-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Dek Bedovertrek

  Geld € 60,98 kwijt en geen product, en onbeschrijfelijke slechte service en zelfs onbehoorlijk aan de telefoon. Men schuift op niet leveren af op DHL terwijl veel later bestelde producten van andere bedrijven gewoon binnenkomen met DHL met een termijn van 3 dagen, dus dat DHL schuld zou zijn is een leugen. De bestelling dateert van 20 december en op 21 december zou het dan volgens het bedrijf verzonden zijn, het is nu 2 januari en er is nog helemaal niks. Heb reeds 3 keer contact gezocht met het bedrijf. Maar die geven of DHL de schuld of gewoon niet thuis. Ik wil gewoon mijn geld terug

  Door: J.P.A. Verheijen02-01-2021
  Jet07-01-2021

  Al eerder wat besteld nooit een probleem. Nu wacht ik al ruim een week. Gemaild geen reactie. Gebeld ruim 40 min aan de telefoon. Eenmaal contact zeggen ze dat het pakket al bij dhl is afgegeven. Ze zouden een onderzoek instellen. Dit kon weer eens 5 dagen duren. Schandalig om een ander de schuld te geven. Wacht nog even af maar ik weet zeker dat dit de laatste keer is dat ik hier bestel.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  160 euro beddengoed.

  Heb voor 160 euro besteld maar dit nooit ontvangen. Dekbed discounter zegt dat we zelf maar moeten uitzoeken waar het pakket is gebleven. Ga mogen aangifte doen van oplichting.

  Door: R. De ron28-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Montell Boxpring

  Op 9 mei 2020 hebben wij een boxspring besteld bij dekbed-discounter (in de showroom). De medewerker in de winkel kon ons vertellen dat de levering binnen 3/4 weken zou geschieden. Na 4 weken hadden wij nog steeds niks gehoord over de levering en besloten wij contact op te nemen met de klantenservice. Zij konden ons vertellen dat het bed wat vertraging had opgelopen, maar dat we binnen een week iets te horen zouden krijgen. Een week later nog steeds niks gehoord. We besloten weer te bellen. Dit keer werd ons verteld dat de levering was vertraagd door Corona. Nou dat kan ik prima begrijpen, want alles duurt langer in deze tijd. Beetje jammer dat dit niet wordt gecommuniceerd van hun kant en wij hier zelf achteraan moesten gaan. 2 weken hierna (intussen 8 weken na het bestellen) besluiten wij maar weer contact op te nemen met de klantenservice, want we hebben ons bed nog steeds niet binnen. De mevrouw die wij spreken komt vervolgens met het antwoord dat de trailer met de bedden is tegengehouden bij de grens en dat we daar dus op moeten wachten. Ik ben nog steeds benieuwd welke grens deze mevrouw bedoelde, want binnen Europa is er vrij verkeer van goederen en dus ook van ons bed (maargoed dat mogelijke smoesje even achterwege gelaten). Wij hadden ondertussen het gevoel dat wij belazerd werden en waren er klaar mee. Nadat wij 9 weken gewacht hadden op het bed, zonder enige communicatie vanuit hun, zijn wij gaan bellen met de mededeling dat als we binnen 5 werkdagen niks zouden horen, wij de koopovereenkomst zouden ontbinden. Heel toevallig kregen wij diezelfde middag een bericht dat het bed de week erop zou worden geleverd... Na 10,5 week wachten hebben wij het bed ontvangen. Laat ik het bericht dan maar positief afsluiten. Het bed ligt heerlijk! De service en dan voornamelijk de communicatie is alleen zeer slecht.

  Door: K. de Vries31-07-2020
  K. de Vries31-07-2020

  Ter aanvulling: ik zou hier niet weer kopen!!

  jack anthonisse21-10-2020

  5 zwarte mondkapjes gekocht en ik moet zeggen van belabberde kwaliteit, daar kan je niets mee, laten zien aan de ggd en die vond het zeer onverantwoord van jullie om dit te verkopen, heb later de reviews gelezen en iedereen had de dezelfde reactie...zeer slecht...gelukkig kennen we het kantooradres, wordt eerdaags bezocht...

  Jos26-12-2020

  Dekbed Velvet half down alle jarig dekbed gekocht. Op de verpakking staat: Het tijk ( whatever dat betekend ) is voorzien van een dons dichte coating wat ervoor zorgt dat de veertjes niet uit het tijk steken. Ik kan ieder uur met de stofzuiger in de weer om veertjes die door de hele kamer vliegen op te zuigen. Ze steken zelfs aan de buitenkant door de dekbed overtrek heen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Montell boxspring

  Helaas kraakte het bed (onderbed) Dus klantenservice benaderd. Telefonisch nooit bereikbaar! Beantwoorden van de e-mails zit minimaal 5 werkdagen tussen tot zelfs meer dan 2 weken en nu nog steeds geen fatsoenlijk antwoord of oplossing gehad.. vind dit ronduit schandalig! Hier zal ik nooit meer een bed kopen, hooguit kleine producten, zoals beddengoed ed! Klantenservice is een 0!

  Door: Naomi Kirindongo28-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  2 dekbedovertrekken

  2 dekbedovertrekken besteld met gratis 4 kussens.
  Die kussens is echt van geen kwaliteit, na 2mnd heb je vloeipapier. 1 flanel dekbedovertrek, pikt na 2mnd enorm. 1 hotel zomerdekbedovertrek gaat na 2x wassen los op de naad. We hebben meerdere dekbedovertrekken waar we langer mee doen dan deze. Goedkope troep dus. Service slecht. Antwoord met dat t termijn verstrekken is. Had net 1 dekbedovertrek weerbesteld, enorme spijt hierdoor! Wil je m retour sturen betaal je verzendkosten, kortom 14 euro verzenden heen en terug. Bestel hier nooit meer.

  Door: marielle huiskamp30-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  2 waterdichte hoeslakens

  Op de site stond toen ik het artikel bestelde dat het rondom met elastiek zou zijn. Echter toen ik het thuis kreeg had ik hele andere gekregen dan dat ik had besteld. Ik heb direct contact met ze opgenomen maar ze zeggen gewoon dat dit de goede zijn. Ik mag ze retourneren maar dan moet ik zelf de verzendkosten betalen. A word je dus uitgemaakt voor leugenaar en B komen ze niet met een passende oplossing. Ik ben erg teleurgesteld en zal hier ook nooit meer iets kopen.

  Door: L. Meijer18-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  4 seizoenen dekbed

  Een viersiezoenen dekbed gekocht. Snel geleverd, leek prima. Echter zitten er 2 dezelfde dekbedden in de verpakking. 

  Navraag gedaan naar wat er zomer en wat het herfst dekbed is aangezien de labels totaal overeenkomen van de verschillende dekbedden.

  Er zou navraag gedaan worden bij de leverancier. Na een week nog geen reactie. Maar weer een email gestuurd. Of ik de dekbedden kon wegen, dan zou daar het verschil on dienen te zitten. Beide dekbedden weken het zelfde.. Antwoord dat dat kan kloppen om dat er erg weinig verschil in gewicht tussen dekbedden zit. Daarnaast wordt als antwoord gegeven dat het heel normaal is bij een vier seizoenen dekbed niet aan te geven voor welk seizoen het betreffende dekbed is. Slaap pas 25 jaar onder een 4 seizoenen dekbed en dit is het 6de paar dat ik aanschaf. Nog nooit gehad dat dit noet aangegeven wordt.

  Ben wel klaar met deze tent. Onbetrouwbaar en kennen hun eigen producten niet.

  Door: Michiel Dales10-05-2020
  Michiel10-05-2020

  Zou hier nooit meer iets kopen. Was te snel met verzenden

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  bamboo kussen

  er zijn geen plus punten voor dit kussen, zeer teleur gesteld.
  het kussen gaat naar de vuilnisbak er zit een flut vulling in van rest afval schuimrubber.
  niet kopen

  Door: frank14-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  3 halen 1 betalen

  Mijn bestelling kwam al na twee dagen maar helaas zat er 1 verkeerd dekbed bij, kan gebeuren. Ik heb een mail gestuurd en daarin werd mij de keuze gegeven of het onderzoek afwachten wat er gebeurd kon zijn in het magazijn of een ander overtrek uitkiezen. Het verkeerde artikel mocht ik houden en heb mijn dochter er blij mee gemaakt ? Geweldige service toch? Hartelijk dank Beddendiscounter! Ik en mijn dochter zijn er heel blij mee! Top!!!!

  Door: Marie-Lène Bouwmans03-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Dekbed en twee hoezen

  Dekbed kingsize en bijpassende hoezen besteld, goede kwaliteit / prijs verhouding
  Na 1 x wassen ging er een naad los van de kussensloop
  Na de chat met de klantenservice , mocht ik een gelijkwaardig product uitkiezen, zonder problemen
  Top service, zeer bekwame en vriendelijke medewerkers
  Ook in het weekend bereikbaar

  Door: Toni de jong22-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Dekbedovertrekken

  Op facebook zag ik reclame van dekbeddiscounter.nl . Bij aankoop van 49 euro gratis pakket t.w.v. 175 euro. ( Dekbed met 2 kussens). Dus ik 2 dekbedovertrekken en een set handdoeken besteld. Twee dagen later de bestelling ontvangen. Ik open de doos maar het gratis pakket t.w.v.175 euro zat er niet bij. Contact opgenomen met de klantendienst maar die zei dat ze me niet kon helpen.
  Alle klachten die mensen of facebook zetten worden snel verwijderd. Ik heb herhaaldelijk mijn klachten terug neergeschreven op facebook maar ze werden steeds verwijderd en nu kan ik niks meer schrijven. Ze hebben mij geblokkeerd. Pure oplichterij van een bedrijf dat meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar draait. Ik heb niet gekregen waar ik recht op heb. Ik zal iedereen de waarheid blijven vertellen tot ik krijg waar ik recht op krijg. En anders ga ik nog een paar stappen verder.

  Door: Pascal09-03-2020
  Ik begrijp je reactie. Zou ik ook kwaad om zijn02-05-2020

  Ik begrijp je reactie. Zou ik ook kwaad om zijn

  Ik begrijp je reactie. Zou ik ook kwaad om zijn02-05-2020

  Ik begrijp je reactie. Zou ik ook kwaad om zijn

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  4 seizoenen dekbeds en overtreksets

  Ik voel me eigenlijk besodemieterd door dekbeddiscounter. Pas een actie van 3 halen 1 betalen. 3x een 4 seizoenen dekbed besteld , en niet zo’n goedkope ook nog. Maar daar kan ik nog niet echt veel over zeggen. Duurde wel lang voor dat ik hem kreeg. Maar goed. Daar moet natuurlijk nieuwe overtrekken bij. Ook actie 3 halen 1 betalen. Niet de goedkoopste genomen. Van €99,95 per stuk normaal , maar nu 3 halen 1 betalen. Mooie actie. Maar voel me echt bedonderd. Kwaliteit is het niet van €99.95 . Ik dacht nu ff wat overtrekt bij bestellen en tot mijn verbazing staan ze nu voor €34,95 op de site. Voel me eigenlijk opgelicht door dit bedrijf. Ze zijn niet eerlijk met de prijzen. En baal daar best van. Ik bestel nooit meer bij jullie , want dit gun ik jullie niet meer. Hoe wordt men groot, jullie bedonderen de mensen met jullie nepacties

  Door: Alice bongaarts24-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Bed

  Wij hadden een bed besteld. Geleverd binnen de afgesproken tijd, echter paste het bed jammer genoeg niet door ons trappengat. De leverancier heeft het bed weer mee terug genomen en wij hebben de klantenservice gebeld met hoe nu verder. De medewerker zei dat ons geld binnen een week op onze rekening teruggestort zou worden, ook dit was helemaal top gegaan! Een paar dagen later kregen wij een e-mail dat wij beddengoed wat wij er gratis bij kregen ook nog moesten retourneren, wat logisch was, echter hadden wij deze al gebruikt voordat het bed geleverd was. Toen ik vroeg hoeveel het kostte om deze te kunnen houden, kregen wij dit cadeau! Top service. Kom snel terug om een kleiner bed te kopen. :)

  Door: Pauline03-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Hoekbank

  Half jaar oude hoek bank te triest voor woorden kussens zakken in lijkt net of de vulling oplost.
  Gemailt foto gestuurd, en wat krijg je als antwoord de service afdeling heeft bepaald dat het zo hoort en komen niet kijken of tot een oplossing omdat hun vinden dat het zo hoort.
  Ik betaal ook niet meer laat maar voor de rechter komen. 5 jaar garantie staat in contakt maar tot nu toe is het helemaal kut.

  Door: Veenema 06-01-2020
  Natasja Drost29-01-2020

  Gaat dit om de new vesta ik heb namelijk het zelfde probleem heb hem nog maar vijf maand te triest voor woorden dit ik ga het ook maar voor laten komen

  Do07-02-2020

  Ik wilde deze bank ook bestellen, welke kussens zakken er bij jullie in? De zitkussens of de rugkussens?

  Tess15-02-2020

  Ik heb hetzelfde type, net mail naar hun gestuurd. De hoek van de bank begint al helemaal in te zakken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Dekbedovertrek

  Levering goed, prijs was te verwachten(ik heb 1 van de duurste gekozen met een gratis deken) 90 euro. Alleen na 4 maanden al verkleuring helaas het grijs word oranje.

  Door: J santing04-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Boxspring

  Hoe gaat een leas levering?
  Kan mijn dochter van 18 het aan nemen wij werken alle dagen ?

  Door: B26-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Bank

  Wij hebben een bank in Julie besteld en wij moeten ruim €3000,00 voor 5 jaar lang betalen , maar de kwaliteit van de bank is zeer slecht .
  Is absoluut geen €3000,00 bank , zelfs de goedkopere banken van Jysk welke niet meer dan €700,00 kosten, zelfs die zitten beter en een betere kwaliteit zijn dan deze bank van dekbed discounter van €3000,00 .
  Heel slecht !
  Wij zijn niet meer bereid om verder voor deze bank te betalen ! Het is goede kwaliteit belooft maar nuet waar gemaakt en wij zijn de dupe er van !

  Door: Marina19-12-2019
  Jose25-02-2020

  Waardeloos heb een bed wen drama advocaat in handen genomen ben er klaar meee weg dat kolere nest!!!!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Boxspring

  Ik heb nu 3 maanden de boxspring extra stevig, alleen zat hier een zachte topper bii, na 1 keer bellen is dit opgelost. En zojuist de nieuwe stevige gel topper gekregen. Ga hem vanavond uit testen.
  De snelle service vind ik super goed.

  Door: Stephanie Scheutjens 04-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Dekbed-Discounter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dekbed-Discounter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 382 ervaringen geplaatst over Dekbed-Discounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dekbed-Discounter actief?

  Dekbed-Discounter is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dekbed-Discounter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.