NederlandReview

    Ervaringen Dekbed-Discounter

    Bent u op zoek naar een nieuw dekbed? Lees hier de beoordelingen over Dekbed-Discounter.nl. Een dekbed of dekbedovertrek is een belangrijke aankoop. U slaapt er immers iedere nacht onder en dus moet dit wel comfortabel zijn. Dekbedhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, en dekbedden in diverse kwaliteiten. Het is belangrijk om het juiste dekbed te kiezen zodat u het tijdens uw nachtrust niet te warm of te koud heeft.

    Over Dekbed-Discounter
    Dekbed-Discounter is een online webwinkel in beddengoed. De winkel verkoopt dekbedden, dekbedhoezen, kussens en andere toebehoren voor een goede nachtrust. De winkel is dealer van bekende merken als Walra, Essara en Dreamhouse Bedding. U kunt hier dus terecht voor de betere kwaliteit beddengoed. Het bedrijf belooft snelle levering van uw bestelling en biedt een breed scala van betalingsmogelijkheden. Vanaf een bedrag van 69 euro is de bezorging van uw bestelling gratis. U kunt in de webwinkel voor beddengoed direct uw keuze maken uit het ruime assortiment en meteen de producten van uw keuze in uw winkelmandje plaatsen. Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of het bedrijf volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter.


    Geen idee hoe je zo'n dekbed eigenlijk in een dekbedhoes krijgt? Leer het met dit filmpje!

    Kies het juiste dekbed voor comfortabel slapen
    Het is belangrijk om bij aankoop van een nieuw dekbed de juiste keuze te maken. Als uw slaapkamer comfortabel is en de temperatuur gedurende de nacht niet onder de 15 graden zakt dan heeft u een ander dekbed nodig dan wanneer u in een oud huis slaapt zonder centrale verwarming. Ook hangt het er natuurlijk van af of u het snel koud heeft of niet. Slaapt u alleen of samen met uw partner, ook dat is een argument dat belangrijk is bij de keuze van een dekbed. Een dekbed kan gevuld zijn met dons of met kunststof vezels. Dit komt tot uiting in de prijs, een donzen dekbed is duurder, en ook in de vormvastheid van het dekbed. Er zijn ook dekbedden die gedeeltelijk met echt dons en gedeeltelijk met kunststof vezels zijn gevuld.

    Kan ik een dekbed zelf wassen?
    De meeste dekbedden kunt u indien nodig zelf wassen. Meestal volstaat het om het dekbed te luchten, maar als er bij voorbeeld een vlek in zit dan kunt u het dekbed in de wasmachine wassen. Let daarbij altijd op het wasvoorschrift dat u bij het dekbed heeft ontvangen. Overschrijd de wastemperatuur niet en gebruik een voor het dekbed geschikt wasprogramma. Dekbedhoezen en kussenslopen kunt u natuurlijk wel te allen tijde in de wasmachine wassen, maar let ook hierbij op het wasvoorschrift dat u bij het product heeft gekregen om krimpen en doorlopen van de kleuren te voorkomen.

    Niet alleen dekbedden
    Bij Dekbed-Discounter  vindt u niet alleen dekbedden en dekbedhoezen. De webwinkel verkoopt ook boxsprings, kussens en matrassen. U kunt er dus terecht voor een complete nieuwe opmaak voor uw bed. Daarnaast verkoopt Dekbed-Discounter aanvullende artikelen zoals bad textiel en accessoires. In het menu accessoires vindt u vooral sierkussens voor op uw bed en muurstickers om uw slaapkamer een persoonlijk tintje te geven.  U kunt bij deze webwinkel dus terecht voor alles waarmee u uw slaapkamer een persoonlijk tintje kunt geven.

    Klachten
    Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Dekbed-Discounter dan is het de gebruikelijke gang van zaken dat u deze klacht eerst bij het bedrijf zelf neerlegt. Zij moeten immers de gelegenheid krijgen om hierop te reageren en indien mogelijk een passende oplossing te bieden voor uw klacht of probleem. Als een bestelling niet is geleverd kan het bedrijf bij voorbeeld bij de bezorgdienst informeren of het pakket wellicht is zoekgeraakt. Als u een klacht heeft over de kwaliteit van een product kunt u ervoor kiezen om dit artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen. Dit geldt uiteraard alleen voor ongebruikte artikelen. Wanneer u contact op wilt nemen met Dekbed-Discounter dan kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice, bellen of een live chat starten. Als een klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, waarbij Dekbed-Discounter is aangesloten. 

    Bent u klant van Dekbed-Discounter?
    En bent u tevreden over hun producten en dienstverlening? Laat het ons weten en laat een beoordeling achter op de website van NederlandReview. Ongeacht of u wel of niet tevreden bent, wij publiceren graag uw mening over deze webwinkel. Onze bezoekers kunnen hier hun voordeel mee doen wanneer zij op zoek gaan naar een geschikte winkel om nieuwe bed textiel te kopen.

    Lees de ervaringen van echte klanten van Dekbed-Discounter. Je kunt hier terecht voor een dekbedovertrek, dekbed, hoeslaken en andere slaapgerei. Hoe goed zijn ze?

    Dekbed-Discounter
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    6,2
    42% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    5,6

    Prijs

    6,8

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte service wat een Puinhoop

    Salie25-10-2018

    Klantenservice is een puinhoop NOOIT meer! Ga wel naar de HEMA

    Tegenstrijdige informatie. Dan beloven ze dat het geld wordt teruggestort en naar paar dagen wachten niets ontvangen. Dan is het verhaal dat het geld niet wordt teruggestort.

    De klantenservice, met steeds wisselende medewerkers, is een puinhoop die niet de tijd neemt om even de cases door te nemen.

    Het is 2018: dat dit nog steeds zo gaat.

    Dekbed Discounter30-10-2018

    Hoi Salie, Wat vervelend zeg! Mag ik je ordernummer? Dan lossen we dit voor je op. Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    NOOIT BESTELLEN

    Melanie12-10-2018

    Slechte service!!!!
    Je besteld iets je wacht al 2 weken op u lakens. Daarna krijg je dood leuk een mailtje binnen om te zeggen dat de zending retour is gegaan.
    Mailtjes worden automatisch beantwoord met de fout naar de klant.
    "U was niet thuis mevrouw daarom is de zending retour gegaan niet onze fout"
    En ze geven u een link waar je zelf kan nazien wanneer ze langsgeweest. Ik denk dat die mensen mss eerst is zelf op de link moeten klikken om dan te zien dat de zending NOOIT tot hier is geweest. Geld wel terug gekregen maar de klanten zo een gevoel geven dat je zelf in fout ben waardoor het hun eigen verzendfirma is die een fout gemaakt heeft Laat staan de manier waarop je antwoord krijgt. NOOIT MEER

    Dekbed Discounter30-10-2018

    Hoi Melanie, Wat ontzettend vreemd! Dit zoeken we graag voor je uit. Dit is namelijk verre van de manier hoe wij werken. Wij zijn er juist voor om dit op te lossen. Mag ik je ordernummer? Dan lossen we dit op en komen we je tegemoet. Alvast bedankt! Groetjes, Dekbed Discounter

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Eenmalig

    Rien 10-10-2018

    Uiteindelijk even duur als in de winkel, weinig discount aan dus.
    Bij de eerste bestelling heb ik het pakket pas na een paar dagen ontvangen. Dit schijnt blijkbaar vaker dit bedrijf voor te komen.
    Daarbij valt me de kwaliteit van het bestelde product tegen. Voor mij nooit meer dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Dekbed besteld bij Dekbed discounter.

    Jacqueline de Wit05-09-2018

    Dekbed besteld bij Dekbed discounter.
    Was een lage prijs, lager dan ik elders had gevonden. Daarom bestelde ik hier. En ik ken ze van de reclame, dat is altijd goed, want dan weet je dat het betrouwbaar is toch.

    Hij is nu geleverd en is hele mooie kwaliteit! Hij is dikker dan ik dacht en heel erg zacht. En dat voor die prijs, daar ben ik blij mee.

    Bestelling was wel een dag vertraagd, dat vond ik jammer, maar kan gebeuren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Onbetrouwbaar bedrijf.

    L.j.smulders05-09-2018

    Ik heb een dekbed besteld splittopper gold op 31 juli 2018, er stond drie tot vier weken levertijd voor, via afterpay besteld, na vier weken eens gebeld met dekbed discounter, nadat ik steeds aanmaningen kreeg van afterpay, er zou contact met mij opgenomen worden over het leveren van het dekbed.
    Echter na zes weken nog maar eens gebeld met dekbed discounter, daar word mij meegedeeld dat de order geannuleerd is, vreemd ik heb geen bericht gehad, nu kan ik alleen via dekbed discounter een nieuwe bestellen, maar vooraf betalen!!!!!!, niet om het een of het ander, maar dat ga ik natuurlijk niet doen!!!
    Dit komt niet betrouwbaar over.

    Gr. L. Smulders

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Hardnekkig

    Wilma Frederiks30-07-2018

    Geen zomerdekbed bij bestelling. Me al vele malen afgemeld voor reclame mails maar deze blijven nog steeds 3-4x per dag komen. Via facebook benaderd....op positieve reacties wordt gereageerd (stinkt naar sluikreclame en misleiding). Negatieve bericht wordt niet geplaatst. Via messenger komt geen reactie. Kortom overladen met ongewenste reclame over een gratis zomerdekbed wat vervolgens niet bij de bestelling geleverd wordt. Waar kan ik melden dat ze me niet uit hun bestand halen na herhaaldelijke verzoeken?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Niet voor herhaling vatbaar

    Lenie 12-07-2018

    Ondanks de sterren die ik heb gegeven, ga ik er nooit meer iets kopen.
    Als bij de beoordeling ook "kwaliteit" had gestaan, had deze nog niet 1 ster van mij gekregen.
    Kwaliteit is echt slecht te noemen, echte synthetische troep.
    Het gratis dekbed wat je erbij krijgt, is echt niet het dekbed wat normaal via hun website verkrijgbaar is.
    Dit dekbed is hoogstens een tientje waard, superdun en een lelijke synthetische tijk.
    Ik heb alles geretourneerd maar het geld liet lang op zich wachten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    Site vol valse reviews

    Shopper05-06-2018

    Site heeft bij de meeste artikelen een onwaarschijnlijk aantal positieve reviews staan, terwijl dezelfde artikelen op andere sites de grond in worden geboord. Dit ruikt als oplichting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    kussensloop nopt

    Lia03-05-2018

    1 kussensloop van een lits-jumeaux dekbedovertrek ging pillen/noppen. Via de chat contact gezocht en uitgelegd. Klacht is gegrond verklaard en de volgende dag al een nieuw set in huis. Prima service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nooit meer

    Lorenzo09-04-2018

    They are not sheets, they are shit. Plastic with an over print of the worst quality. So thin that you can see trough, so acrylic that it is shiny and sparkling while using it. Never seen something so bad in my entire life. Just shit. I spent 80€, meaning that I threw them in the garbage, the same I'll do with the sheets. Nooit meer. Never more!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    supersnel in huis en goedkoop dekbed

    NINA12-03-2018

    Supersnel in huis en inderdaad erg goedkoop!
    Ik had gebruik gemaakt van een speciale aanbieding, nou dat scheelt nogal.

    Mijn oude dekbed kan de prullenbak in, eindelijk, deze gaat al jaren mee (vind ik niet zo hygiënisch)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Service

    Posthuma07-03-2018

    Service is perfect dit kan niet beter als je een klacht hebt wordt die perfect afgehandeld ga zo door ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nooit weer.

    mevrouw09-02-2018

    Een topper besteld bij dekbed discounter. De levertijd zou 1- 2 dagen zijn, daarom hier besteld. Levertijd klopt geen bal van. 31 januari besteld en zal in ieder geval tot 12 februari niks ontvangen. Steeds als we bellen beloven ze dat het 1 tot 2 dagen zal duren. Drukte is begrijpelijk, maar maak dan geen valse beloftes. Nu is ons geduld op. Er komen geen oplossingen en er wordt ook geen duidelijk vooruitzicht gegeven. De telefonisten staan ons niet vriendelijk te woord. Enige wat we kunnen doen is wachten, terwijl we op een luchtbed slapen. Super slechte service. Zal hier nooooit meer bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Gratis 4-seizoenen dekbed

    Hans24-01-2018

    Vorige week mijn gratis 4-seizoenen dekbed ontvangen bij bestelling van een dekbed-overtrek. Wat een geweldige aktie en wat een heerlijk warm maar tevens licht dekbed. Top-actie !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Boxsprinh

    Helouise Hasselbaink24-01-2018

    Aan ons bed waren geen gaatjes om de poten te bevestigen dit hebben ze netjes voor ons opgelost alhoewel we even moeten wachten tot we een nieuwe krijgen mogen we van deze gebruik maken en daar zijn we ontzettend blij mee... duurde lang voordat ik iemand aan de lijn kreeg maar dat is begrijpelijk aangezien het best druk zal zijn. Heel netjes te woord gestaan door de medewerkers en experts! Aanrader dus! Dank jullie wel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Retourzending

    Pouwels19-01-2018

    Dekbedovertrek ontvangen. Paste niet goed en dus teruggestuurd. Dekbeddiscounter zegt het niet te hebben ontvangen en weigert geld terug te storten terwijl wij wel een bewijsje hadden dat we het opgestuurd hebben. Geen enkele actie van hun kant om dit op te lossen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Helemaal top

    MP Veerman10-01-2018

    Ik ben heel blij met mijn bestelling, hoewel het door de december drukte,wat versnipperd geleverd werd klopte het uiteindelijk prima en ook de prijs kwaliteit verhouding was goed. Dank jullie voor de gratis dekbedden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    slecht geinformeerd

    lois02-01-2018

    alleen maar spam in je mail en ze komen hun afspraken niet na. Er staat voor 23.45 uur besteld morgen in huis ik wacht nu al 3 dagen na contact met de klanten service kan ik er nog 2 dagen bij optellen. Belachelijk! Ik hoorde ook helemaal niks meer van mijn bestelling niet dat het langer zou gaan duren of iets in die richting. Nee ik moest 30 min wachten voor contact met de klantenservice, ik had ook gemaild maar uit de reactie was ook niet op te maken wanneer mijn pakketje dan zou komen. Ze mogen hun klanten beter informeren over de status van hun bestelling.

    H02-01-2018

    helemaal mee eens. Voor 23.45 besteld morgen in huis. Nou mooi NIET. 4 dagen later nog niets. Op mails word niet geantwoord. Telefoontjes worden na 15 minuten wachten weggedrukt. ( tot 4 x toe ). Weet nu nog steeds niet wanneer mijn bestelling geleverd word. Wel het betaaloverzicht sturen. Ben blij dat ik nog niet betaald heb.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Prijs wordt opgedreven

    Christina25-12-2017

    De prijzen van de producten worden na meerdere raadplegingen van de web-site steeds hoger. Dus hoe vaker je kijkt, hoe hoger de prijs. Dit zie je ook bij web-sites voor vliegtickets. Beste consument, laat je niet bedotten, koop hier niet. Na een mailtje richting dekbed discounter werd dit ook beaamd, dit kan gebeuren ja, zeiden ze.
    U bent dus gewaarschuwd.

    John Sterrenburg30-12-2017

    Oplichtersbende daar, een week geleden besteld en ogen niks. Klantenservice gebeld, ja meneer morgen komt het aan. Niet dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    review dekbedovertrek

    bronsdijk nan09-12-2017

    Prima snelle levering , prima dekbedovertrekken en hoezen tegen o zo lage prijzen ,heb al 5 x besteld dit jaar ik geef ze een 10!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer bedroevend bedrijf.

    van den Hoek09-11-2017

    Dekbed besteld, na 1x wassen vaal. Dat mag niet maar kan gebeuren. DC bied aan een andere uit te mogen zoeken. Geld terug was geen optie. Zo gezegd gedaan. Een dekbed besteld met lengte maat 200/220cm. Bij levering blijkt deze dus 200cm te zijn en totaal ongeschikt voor een 220cm dekbed. Wederom gebeld en een zeer incompetente mededwerker aan de lijn gehad. Totaal niet mee werkend of denken en geeft als enige optie een tegoed bon terwijl wij geen vertrouwen meer hebben in de producten. Dit is absoluut onmogelijk, het blijft bij een tegoed bon.

    Ons en onze kennis kirng zijn ze in ieder geval kwijt als klant!

    Meryem27-11-2017

    Beste heer/mevrouw van den Hoek, Heel vervelend om terug te moeten lezen dat je dekbedovertrek in een onjuiste maat hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, en zeer zeker niet de bedoeling dat je alleen als optie hebt gekregen een tegoedbon te ontvangen. Ik wil graag in contact met je komen om dit zo goed mogelijk voor je op te lossen. Zou ons kunnen bellen/mailen of je ordernummer kunnen doorgeven zodat ik z.s.m. contact met je kan opnemen. Ik hoor graag van je. Groeten, Meryem Dekbed-Discounter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Zeer slecht

    I07-11-2017

    Zeer slecht. Van de 4 dekbedden die ik bestelde waren er 3 niet leverbaar! Deze mails komen 1 voor 1 enkele dgn na elkaar. Zorg dat je website klopt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte kwaliteit voor de prijs

    Tara06-11-2017

    Al 2 weken bezig met een dekbed geleverd te krijgen. Dekbed in eerste instantie retour gestuurd wegens verkeerde maat. Gewacht op teruggave van mijn geld maar ipv daarvan werd het dekbed opnieuw toegestuurd. Ik hoefde hem niet meer maar afijn ik had geen zin om nog een keer verzendkosten te moeten betalen. Eenmaal het dekbed uit de verpakkinh gehaald is de kleur zo dof alsof ie al tig keer is gewassen. Verder zit de stof niet goed vast dus je hoeft maar een keer lomp te draaien in je slaap en hij is kapot. Erg jammer... en daar betaal je dan een aantal tientjes voor. Ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen.

    I07-11-2017

    Zeer slecht. Van de 4 dekbedden die ik bestelde waren er 3 niet leverbaar! Deze mails komen 1 voor 1 enkele dgn na elkaar. Zorg dat je website klopt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Gratis dekbed

    Julia Haas10-10-2017

    Je krijgt een gratis dekbed ter waarde van 159,95. Is heel leuk maar de waarde klopt niet. Dit is een dekbed ter waarde van hooguit 50 euro. Heel erg misleidend. Gratis is altijd leuk maar wees eerlijk over de waarde.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Onhygiënisch

    H.Muis14-09-2017

    In de verpakking zaten 3 grote gaten, gelijk retour gestuurd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Niet je ongenoegen uiten!!

    R. Verwoert01-06-2017

    Op 6 mei bestelling gedaan en betaald met ideal. Boxspring zou 1-2 weken levering op zitten. Ook was er een aktie: gratis montage! Krijg je mailtje dat je ook montage kan laten uitvoeren voor 85 euro! Meteen mail gestuurd dat er toch een aktie was? Zal je niet opletten, dan kost het gewoon ff 85 euro meer! Dan krijg je bericht op 16 mei dat het bed maandag 22 mei gemonteerd zou worden. Maar dan op 18 mei is de boxspring er opeens niet meer!? En zou week later geleverd worden, na 28 Mei. Op 30 Mei maar eens mailtje gestuurd wat de status is van levering. Binnen 2 minuten mailtje terug (netjes!), waarin gezegd wordt: deze week wordt er contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor levering. Nu is mijn ervaring dat het dan pas een week later die montage/levering plaats gaat vinden. Dus maar een mailtje terug gestuurd dat de afspraak was dat deze week de levering plaats zou vinden. En mocht dit niet lukken, dan zien we van de koop af. Tot op heden geen reactie meer van dekbed-discounter. Ook nadat op 31 mei dit gemaild heb:

    Hallo dekbed-discounter,

    Wel vreemd, gisteren om 13:25 mailtje gestuurd en binnen 2 minuten reactie.
    Daarna 13:36 uur weer een mailtje gestuurd, waarin ik mijn ongenoegen kenbaar maak, geen reactie!?
    Nogmaals mijn vraag: wordt boxspring deze week nog geleverd of niet?

    Hierop geen reactie gehad!
    Zo werkt het dus bij dekbed-discounter!! Niet je ongenoegen uiten, want dan geven ze niet meer thuis!!
    R. Verwoert
    Arnhem

    R. Verwoert01-06-2017

    De sterren bij levering moet niet 4 zijn, maar moet 1 ster zijn.

    Redactie NederlandReview01-06-2017

    We hebben het aantal sterren voor je aangepast, Redactie NederlandReview

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Bestelling kwam in 2 stukken

    Niet blij07-03-2017

    Ik moest een dag langer wachten op de helft van mijn bestelling. De bestelling kwam dus in 2 delen terwijl er volgende dag in huis werd beloofd...jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    goedkoop dekbed

    mevrouw17-02-2017

    Fijn om hier een goedkoop dekbed te kopen, ze hebben hier veel mooie aanbiedingen.
    De levering liep wel een dag vertraging op, dat kan gebeuren natuurlijk. Ik had er contact over opgenomen, maar daar werd niks mee gedaan, dat vind ik een beetje slordig.
    Toen het dekbed eenmaal geleverd was echter zeer tevreden. Mooie nette kwaliteit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Dekbed, goedkoper dan elders

    Rinus Lagebeek20-01-2017

    Dekbed aangeschaft via Dekbed Discounter. Hier waren ze veel goedkoper dan ik elders vond.

    Bestellen duurde best lang, ik ben niet zo handig met invullen en het werkte eerst niet.

    Levering snel, groot pak!

    Zeer tevreden met het resultaat, had de beslissing voor een nieuw dekbed lang uitgesteld wegens de hoge prijs die zo'n ding altijd kost. Gelukkig hebben we nu een goede deal kunnen vinden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Dekbed om het jaar vervangen met hygiëne

    Yana10-12-2016

    Ik hoorde dat je om het jaar je dekbed moet vervangen vanwege hygiëne.
    Heel veel mensen vergeten dat, echt vies

    Voor Sinterklaas een nieuwe gevraagd en gekregen en die hadden ze via dekbed discounter gekocht (anders paste het niet in het budget). kwaliteit is top en we hebben er al onder geslapen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Speciaal dekbed nodig in verband met allergie

    Tineke 24-10-2016

    We hadden een speciaal dekbed nodig in verband met een allergie
    Advies gevraagd bij Dekbed-Discounter want ja je wil ook niet teveel betalen
    Ze hebben ons goed geadviseerd en we konden helaas niet het allergoedkoopste dekbed aanschaffen in verband met de allergie maar wel een andere en we zijn erg tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Dekbed-Discounter

    Uw beoordeling