NederlandReview

    Ervaringen Dealextreme

    Dealextreme, meningen, oordelen en reviews

    Wat anderen over Dealextreme zeggen! Dealextreme is een website waar u de beste deals kunt krijgen voor tal van verschillende producten. Er zijn meer dan 110.000 producten op de site aanwezig. Dagelijks komen er maar liefst 150 producten bij. Het is dus een grote site. Het is mooi om te zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn om een goede deal te krijgen bij Dealextreme.
    Om te ontdekken wat anderen van Dealextreme vinden, is het goed om de verschillende reviews en beoordelingen over dit bedrijf en deze website te lezen op NederlandReview. Hiermee is het mogelijk om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Unboxxing een pakketje van DealExtreme. Wel in het Engels, maar toch nuttig!

    Over Dealextreme

    Dealextreme is in 2005 opgericht en vindt haar oorsprong in China. Het is een site om directe handel met klanten te doen. Het is een e-handel voor retailers. Tot vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan een miljoen klanten en meer dan vierhonderd leveranciers. Er zijn maar liefst meer dan vierduizend categorieën op Dealextreme waarbinnen 110.000 producten gevonden kunnen worden. Er zijn uit vele verschillende branches producten te vinden op de site.

    De Dealextreme garantie. Alle producten hebben een zichttermijn van 5 dagen. Vanaf het moment dat u het product ontvangt mag u het 5 dagen bekijken en gebruiken. Bevalt het niet dan kunt u het terugsturen. Er is een 90 dagen garantie voor beschadigingen aan de producten en een 150 dagen reparatiegarantie. U krijgt dus een goed product thuis!



    De service v Dealextreme.

    U kunt de klantenservice van Dealextreme 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken. Er is een online chat en ook een klantenservice express. Er is een zeer actief en ongecensureerd en onafhankelijk gemodereerd forum bij Dealextreme. Het is uniek in haar soort. Alle moderators zijn internationale klanten en geen medewerkers van het bedrijf. Hierdoor ontstaat er volop vertrouwen voor de klant. Ook biedt Dealextreme als enige lokale nummers aan om telefonisch te bereiken. Het is gemakkelijk om zo ook telefonisch contact op te nemen.
    Alle producten worden wereldwijd verzonden zonder kosten. Dealextreme is een groot online warenhuis met vele producten. De meeste producten worden binnen 7 werkdagen geleverd.

    Diensten van Dealextreme

    Dealextreme is een groot online warenhuis met producten in de volgende categorieën:
    - Consumentelektronica
    - Auto Accessoires
    - Hobbies en Speelgoed
    - PC / GSM en telecom
    - Electronica & Gereedschap
    - Home & Office
    - Kleding & Accessoires
    - Sport & Outdoor
    - Gezondheid & Schoonheid
    - Cell Phone en iPhone accessoires
    - Overigen

    Klachten, tips en opmerkingen over Dealextreme

    Heeft u een klacht, tip of compliment voor Dealextreme? Dan kunt u hun telefonisch benaderen, per mail of per chat. Er zijn verschillende mogelijkheden om een klacht kenbaar te maken. Onder het kopje over ons hebben wij al uitgelegd welke verschillende garanties er zijn bij hun.

    Uw mening over Dealextreme

    Bent u een klant of klant geweest van Dealextreme? Laat dan voor anderen uw mening achter op NederlandReview. Op die manier is het namelijk mogelijk om een goed beeld te geven en te krijgen van bedrijven. Op NederlandReview treft u een uitgebreid aanbod van bedrijven en diensten aan welke beoordeeld zijn door tal van mensen. Mensen welke hiermee anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen.

    Dealextreme betrouwbaar? Hebben ze echt de beste deals? Lees ervaringen op NederlandReview en kom erachter of u bij Dealextreme een goede koop doet!

    Dealextreme
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    4.4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Dealextreme

    Uw beoordeling

    Groot assortiment en lage prijzen

    Koop al een paar jaar producten bij DealExtreme. Het is volgens mij een Chinese webshop. De prijzen zijn er heel erg laag en het aanbod lijkt haast onuitputtelijk. Bestel er niet alleen voor mezelf, maar ook regelmatig voor vrienden, familie en kennissen. De kwaliteit van de producten laat soms wel te wensen over, maar dat kan ook bijna niet anders gezien de prijs die je ervoor betaalt. Ook de levering duurt soms echt heel lang. Het wordt dacht ik per boot vervoerd en dat neemt nu eenmaal wat tijd in beslag. Ondanks de lange levertijd en de kwaliteit van de producten ben ik zeer te spreken over DealExtreme.

    Door: Auke Besten13-04-2017
    Pieter Rook20-05-2020

    I missed my order due to a hospitalization. Sent back to China by PostNL. Have asked them if they will receive it or send it back to me as soon as possible. I have sent many messages to them but I do not receive any response from them. My smartphone is unknown somewhere. I am retired and do not have the finances to order a new one. How many messages do I have to send to them before I receive an answer from them?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    camera gekocht met enorme korting

    Prachtige camera gekocht met een enorme korting. Volgens mij een beetje een ouder model (maar ik kan het mis hebben), maar mij maakt dat niks uit, anders kon ik deze niet betalen. Levering met een paar dagen!

     

    Verzendkosten waren trouwens gratis

    Door: PeterG29-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Hoop zooi

    Woww, wat een hoop zooi hebben ze hier joh!
    Wel leuk om een keertje te doen ofzo, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Mijn smaak is het niet, maar voor anderen misschien wel heel verslavend haha

    Door: An Rijtsma05-11-2015
    Oplichters24-12-2020

    Absoluut niet verslavend, kreeg niet wat ik besteld had, en ze beweren van wel, oplichters

    Inderdaad smerige oplichters28-12-2020

    Opochters, sturen rotzooi op wat je niet besteld hebt en geven een adres op in China die niet bestaat voor je retour zending die minimaal 30 euro verzendkosten heeft

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    droogrekken1+1 gratis

    Ik heb tig mails gestuurd waar de droogrekken blijven
    In het begin waren ze onderweg
    Nu bijna half jaar verder krijg nooit reactie en geven ook mijn geld niet terug€29.95
    Echt waardeloos mensen trap er niet in

    Door: Berna Castro de02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    DryingRack

    DryingRack (1+1 gratis) op 30 nov 2020 besteld. Nog steeds niks ontvangen. Reageren ook niet op mail.

    Door: Claudia van Hussen30-01-2021
    Berna02-02-2021

    Hoi inderdaad nooit ontvangen en reageren nergens 0p

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Drying rack

    -2 MAANDEN WACHTEN
    - NIET REAGEREN OP MAILS
    - 4-01-2021 I.P.V HET BESTELDE RACK EEN STANG VAN 80 CM.
    KORTOM OPGELICHT!!!

    Door: Ella De Graaf06-01-2021
    Marga07-01-2021

    Dubbel staand droogrek besteld, krijg je een lullig 30 cm stangetje, met de email na klacht dat je het uit het dropdown menu had moeten kiezen, er was geen dropdown menu ! stelletje oplichters ! nooit iets bij bestellen !!

    Betty21-01-2021

    Geen reacties op mailtjes Geen vertrouwen in.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    tubelamp

    Goedendag


    De beste wensen voor 2021 en hopen dat het een mooi jaar gaat worden 


    Het volgende wil even met u afhandelen

    Via jullie een klok gekocht (zie de mail verder op)

    Ik heb daar heel lang op moeten wachten maar goed geduld is een schone zaak 


    MAAR wat schep mijn verbazin

    A> het is een doe het lekker zelf in elkaar knutselen klok

    B >het is in de verste verte NIET wat ik besteld heb (zoals op de advertentie stond een lampen klok)

    Door: Ron Kars05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Droogrek 1+1 voor 29,95

    Ik heb een lullig stangetje van 60cm ontvangen 1 stuks.
    Ik wil mijn geld terug. NL 44 RBRB0917646983 tnv
    H.van Dijk Bakker.

    Door: Marijke03-01-2021
    Levina 04-01-2021

    Hier nog 1, heb ook een droogrek besteld kreeg ik ook zo'n lullig stangetje!!! Heb een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil!!

    Ik ben ook opgelicht 04-01-2021

    Precies hetzelfde besteld en ook zo’n stangetje gekregen ??? Heb al diverse mails gestuurd

    Juliette04-01-2021

    Drying rack 1+1 gratis Drying rack 1+1 gratis! 29,95 voor betaald wat kreeg ik vandaag 1 knullig stangetje . Lijkt er in de verste verte niet op Nooit maar dan ook nooit iets bestellen dikke oplichters

    Ella De Graaf05-01-2021

    Oplichters!!!! Ook ik kreeg vandaag een stang waar je niets mee kan ,i.p.v het dryging rack. Weg 29,95. Op mails geen enkele reactie. Bestel niets bij deze oplichtersbende!!!!!!!

    Karin07-01-2021

    Ook het Droogrek besteld. Niets gekregen. Ook geen antwoord op mijn mail. Oplichters!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Droogrek

    Bestelling invullen ging vrij eenvoudig, kreeg antwoord levering zou binnen enkele dagen volgen. Wachten nu al een maand.
    Geen reactie op e-mail.

    Conclusie : hier nooit meer iets bestellen.

    Door: Fiet25-12-2020
    Philippe De Wilde03-01-2021

    Ook al een maand geleden iets besteld. Tevergeefs mails gestuurd zonder enige reply. Laffe manier van werking !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 droogrekken voor de prijs van 1

    Je krijgt niet wat je besteld! OPLICHTERS!

    Door: Marja Put25-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tubeclock nixie

    OPLICHTING ! Krijg een waardeloos bouwpakket wat in de verste verte niet lijkt op wat er besteld is. Contactformulier niet te vinden , retour adres in China. Pure oplichting. Fijne feestdagen en nog bedankt. OPLICHTING NIKS BESTELLEN BIJ DEZE SHOP

    Door: Johannes 22-12-2020
    M22-12-2020

    Precies hetzelfde verhaal, dealextreme.shop oplichters!!!

    Kreeg ook wat anders dan besteld, en dan beweren ze dat ik het zelf besteld heb, dot was de eerste en laatste keer, hrt zijn OPLICHTERS!!ze24-12-2020

    Oplichters! Je krijgt niet wat je besteld, 1x maar nooit meer

    M gerrebrands 26-12-2020

    Wat een golera zooi sturen die lui je besteld een tubeclock en krijgt een waardeloos bouwpakket. Als ik elke onderdelen op tel is het 1/10 van het bedrag dat ik betaald heb. Pure oplichting

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    #4494

    Kan er iemand een keer een levertijd melden ?
    Ik hoor of zie niets en de levertijd zou 1 a2 werkdagen zijn.
    De bestelling staat vanaf 30-11 open.
    Groet, Yvonne

    Door: Yvonne21-12-2020
    Fenna22-12-2020

    Had het droogrek besteld 1plus 1 gratie type oud linnen rek van vroeger, wat krijg ik een stang van plm 80 cm. Reactie van hun is. U heeft gekregen wat u besteld heeft,echt geen stang voor goed 29 euro .en en voor retour naar China sturen , oh,oh wat een service , nooit weer

    Hetty22-12-2020

    Had ook een wasrek 2 voor de prijs van 1 besteld en ook ik heb een ijzeren staaf gekregen niet eens 2.Het zijn oplichters

    Mirel22-12-2020

    Ook ik heb in plaats van een 1+1droogrek die uitschuifbaar zou zijn tot 2 meter, een lollig waardeloos slangetje ontvangen van nog geen meter lang. Vieze huichelaars zijn het!! En terug sturen naar China...pfff. Dan ben je ook nog es dat geld kwijt want terugbetalen doen ze echt niet!!!

    Droogrek24-12-2020

    Hier precies hetzelfde! Ze beweren ook nog dat ik zelf besteld heb Idioten is maar een woord voor OPLICHTERS

    Marijke03-01-2021

    Wat ik heb gekregen een kunststof wit stangetje van 60cm. Moet dit het droogrek zijn van 1+1 gratis? Dit zijn toch echt oplichters, ik wil mijn geld terug maar hoe moet ik dat doen. Een stang van 60cm is het niet waard. Oppakken die lui

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Light bar

    Still not recieve my order.
    Under investigation

    Door: Dutch police12-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Antene

    Heel slechte rerv je of zie niks volgens zijn het een stelletje oplichters

    Door: Wim lamme02-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Logitech Keyboard

    Begin januari heb een Logitech keyboard besteld van 61 euro inclusief verzekering. Na dat de levertijd van 18 dagen werd overschreden heb ik diverse malen gevraagd naar tracking informatie. Op eens 5 weken later geven ze aan dat het keyboard volgens hen is afgeleverd en ik deze niet heb opgehaald en dat deze nu in weer in China is. Belachelijk waarom zou ik een bestelling waar ik met spoed op zit te wachten niet afhalen. Ik geef aan geen bericht te hebben gehad en vraag om het bewijs van aflevering in Nederland. Hierop heb ik nog steeds geen reactie ontvangen ook heb ik het volledige bedrag nog niet ontvangen. Je zult begrijpen dat ik met dergelijke onbetrouwbare partij geen zaken meer doe.

    Door: Paul10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Dealextreme een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Dealextreme. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dealextreme actief?

    Dealextreme is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Elektronica, Multimedia & Bladen, Fit(ness)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dealextreme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.