NederlandReview

  Ervaringen Dealextreme

  Dealextreme, meningen, oordelen en reviews
  Wat anderen over Dealextreme zeggen! Dealextreme is een website waar u de beste deals kunt krijgen voor tal van verschillende producten. Er zijn meer dan 110.000 producten op de site aanwezig. Dagelijks komen er maar liefst 150 producten bij. Het is dus een grote site. Het is mooi om te zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn om een goede deal te krijgen bij Dealextreme. 
  Om te ontdekken wat anderen van Dealextreme vinden, is het goed om de verschillende reviews en beoordelingen over dit bedrijf en deze website te lezen op Nederlandreview. Hiermee is het mogelijk om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.  

  Over Dealextreme
  Dealextreme is in 2005 opgericht en vindt haar oorsprong in China. Het is een site om directe handel met klanten te doen. Het is een e-handel voor retailers. Tot vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan een miljoen klanten en meer dan vierhonderd leveranciers. Er zijn maar liefst meer dan vierduizend categorieën op Dealextreme waarbinnen 110.000 producten gevonden kunnen worden. Er zijn uit vele verschillende branches producten te vinden op de site. 

  De Dealextreme garantie. Alle producten hebben een zichttermijn van 5 dagen. Vanaf het moment dat u het product ontvangt mag u het 5 dagen bekijken en gebruiken. Bevalt het niet dan kunt u het terugsturen. Er is een 90 dagen garantie voor beschadigingen aan de producten en een 150 dagen reparatiegarantie. U krijgt dus een goed product thuis! 

  Unboxxing een pakketje van DealExtreme. Wel in het Engels, maar toch nuttig!


  De service v Dealextreme.
  U kunt de klantenservice van Dealextreme 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken. Er is een online chat en ook een klantenservice express. Er is een zeer actief en ongecensureerd en onafhankelijk gemodereerd forum bij Dealextreme. Het is uniek in haar soort. Alle moderators zijn internationale klanten en geen medewerkers van het bedrijf. Hierdoor ontstaat er volop vertrouwen voor de klant. Ook biedt Dealextreme als enige lokale nummers aan om telefonisch te bereiken. Het is gemakkelijk om zo ook telefonisch contact op te nemen. 
  Alle producten worden wereldwijd verzonden zonder kosten. Dealextreme is een groot online warenhuis met vele producten. De meeste producten worden binnen 7 werkdagen geleverd. 

  Diensten van Dealextreme
  Dealextreme is een groot online warenhuis met producten in de volgende categorieën:
  -    Consumentelektronica
  -    Auto Accessoires
  -    Hobbies en Speelgoed
  -    PC / GSM en telecom
  -    Electronica & Gereedschap
  -    Home & Office
  -    Kleding & Accessoires
  -    Sport & Outdoor
  -    Gezondheid & Schoonheid
  -    Cell Phone en iPhone accessoires
  -    Overigen

  Klachten, tips en opmerkingen over Dealextreme
  Heeft u een klacht, tip of compliment voor Dealextreme? Dan kunt u hun telefonisch benaderen, per mail of per chat. Er zijn verschillende mogelijkheden om een klacht kenbaar te maken. Onder het kopje over ons hebben wij al uitgelegd welke verschillende garanties er zijn bij hun. 

  Uw mening over Dealextreme 
  Bent u een klant of klant geweest van Dealextreme? Laat dan voor anderen uw mening achter op Nederlandreview.nl. Op die manier is het namelijk mogelijk om een goed beeld te geven en te krijgen van bedrijven. Op Nederlandreview treft u een uitgebreid aanbod van bedrijven en diensten aan welke beoordeeld zijn door tal van mensen. Mensen welke hiermee anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen. 

   

  Dealextreme betrouwbaar? Hebben ze echt de beste deals? Lees ervaringen op NederlandReview en kom erachter of u bij Dealextreme een goede koop doet!

  Dealextreme
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6,4
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  5,6

  Prijs

  8

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  SAMMERS

  ben25-09-2017

  A few months ago i ordered a phone. Never arrived they no it never arrived and they do not want to give my money back DX (dealextreme) will steal your money.
  you are warned!

  when i asked for my money back this is there answer
  We apologize for the inconvenience we have brought you.
  We apologize for this long delay in the delivery process. Around 3-5 days to get the response, please check back then.
  We apologize for the inconvenience we have brought you.Please wait a few more days and we really appreciate your understanding.
  We apologize for the inconvenience we have brought you.We really appreciate your patient for another a few more days.
  when i asked them: please stop apolizing and just refund me my money this was there answer.
  We feel a pity to inform you it is confirmed that your order was returned as the tracking shows:Please check back 5-7 days later.
  We feel a pity. the returned order if is still in your country, it may be shipped to you again.Please be a little patient.
  and more of the same on the live chat.BUT STILL NO REFUND!!!!

  last respons:
  Good Monday and sorry for late reply. We feel a pity to inform you it is confirmed that your order was returned:
  In this case we need to deduct 7USD as returned postage. We just hope we can do something to make you feel better.
  So would you like a resend, a refund, or keeping the cost as store credit?

  So now they want me to pay for an order that never arrived at my address??????????? My only mystake was ordering at DX!!!!!!

  They still got ALL my money. They still don't wan't to pay me back.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  camera gekocht met enorme korting

  PeterG29-04-2017

  Prachtige camera gekocht met een enorme korting. Volgens mij een beetje een ouder model (maar ik kan het mis hebben), maar mij maakt dat niks uit, anders kon ik deze niet betalen. Levering met een paar dagen!

   

  Verzendkosten waren trouwens gratis

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Groot assortiment en lage prijzen

  Auke Besten13-04-2017

  Koop al een paar jaar producten bij DealExtreme. Het is volgens mij een Chinese webshop. De prijzen zijn er heel erg laag en het aanbod lijkt haast onuitputtelijk. Bestel er niet alleen voor mezelf, maar ook regelmatig voor vrienden, familie en kennissen. De kwaliteit van de producten laat soms wel te wensen over, maar dat kan ook bijna niet anders gezien de prijs die je ervoor betaalt. Ook de levering duurt soms echt heel lang. Het wordt dacht ik per boot vervoerd en dat neemt nu eenmaal wat tijd in beslag. Ondanks de lange levertijd en de kwaliteit van de producten ben ik zeer te spreken over DealExtreme.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Goedkoop sporten met Dealextreme

  Toby K08-03-2016

  Onlangs een halterset gekocht nu kan ik lekker thuis sporten! Levering duur aardig lang, maar wel lekker goekoop.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Hoop zooi

  An Rijtsma05-11-2015

  Woww, wat een hoop zooi hebben ze hier joh!
  Wel leuk om een keertje te doen ofzo, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Mijn smaak is het niet, maar voor anderen misschien wel heel verslavend haha

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

  Tiffany03-10-2015

  Nog nooit zo'n chaotische en schreeuwerige website gezien, maar dat is een belevenis op zich! Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over Dealextreme

  Uw beoordeling