NederlandReview

    Ervaringen Dealextreme

    Dealextreme, meningen, oordelen en reviews

    Wat anderen over Dealextreme zeggen! Dealextreme is een website waar u de beste deals kunt krijgen voor tal van verschillende producten. Er zijn meer dan 110.000 producten op de site aanwezig. Dagelijks komen er maar liefst 150 producten bij. Het is dus een grote site. Het is mooi om te zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn om een goede deal te krijgen bij Dealextreme.
    Om te ontdekken wat anderen van Dealextreme vinden, is het goed om de verschillende reviews en beoordelingen over dit bedrijf en deze website te lezen op NederlandReview. Hiermee is het mogelijk om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

    Unboxxing een pakketje van DealExtreme. Wel in het Engels, maar toch nuttig!

    Over Dealextreme

    Dealextreme is in 2005 opgericht en vindt haar oorsprong in China. Het is een site om directe handel met klanten te doen. Het is een e-handel voor retailers. Tot vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan een miljoen klanten en meer dan vierhonderd leveranciers. Er zijn maar liefst meer dan vierduizend categorieën op Dealextreme waarbinnen 110.000 producten gevonden kunnen worden. Er zijn uit vele verschillende branches producten te vinden op de site.

    De Dealextreme garantie. Alle producten hebben een zichttermijn van 5 dagen. Vanaf het moment dat u het product ontvangt mag u het 5 dagen bekijken en gebruiken. Bevalt het niet dan kunt u het terugsturen. Er is een 90 dagen garantie voor beschadigingen aan de producten en een 150 dagen reparatiegarantie. U krijgt dus een goed product thuis!



    De service v Dealextreme.

    U kunt de klantenservice van Dealextreme 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken. Er is een online chat en ook een klantenservice express. Er is een zeer actief en ongecensureerd en onafhankelijk gemodereerd forum bij Dealextreme. Het is uniek in haar soort. Alle moderators zijn internationale klanten en geen medewerkers van het bedrijf. Hierdoor ontstaat er volop vertrouwen voor de klant. Ook biedt Dealextreme als enige lokale nummers aan om telefonisch te bereiken. Het is gemakkelijk om zo ook telefonisch contact op te nemen.
    Alle producten worden wereldwijd verzonden zonder kosten. Dealextreme is een groot online warenhuis met vele producten. De meeste producten worden binnen 7 werkdagen geleverd.

    Diensten van Dealextreme

    Dealextreme is een groot online warenhuis met producten in de volgende categorieën:
    - Consumentelektronica
    - Auto Accessoires
    - Hobbies en Speelgoed
    - PC / GSM en telecom
    - Electronica & Gereedschap
    - Home & Office
    - Kleding & Accessoires
    - Sport & Outdoor
    - Gezondheid & Schoonheid
    - Cell Phone en iPhone accessoires
    - Overigen

    Klachten, tips en opmerkingen over Dealextreme

    Heeft u een klacht, tip of compliment voor Dealextreme? Dan kunt u hun telefonisch benaderen, per mail of per chat. Er zijn verschillende mogelijkheden om een klacht kenbaar te maken. Onder het kopje over ons hebben wij al uitgelegd welke verschillende garanties er zijn bij hun.

    Uw mening over Dealextreme

    Bent u een klant of klant geweest van Dealextreme? Laat dan voor anderen uw mening achter op NederlandReview. Op die manier is het namelijk mogelijk om een goed beeld te geven en te krijgen van bedrijven. Op NederlandReview treft u een uitgebreid aanbod van bedrijven en diensten aan welke beoordeeld zijn door tal van mensen. Mensen welke hiermee anderen helpen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen.

    Dealextreme betrouwbaar? Hebben ze echt de beste deals? Lees ervaringen op NederlandReview en kom erachter of u bij Dealextreme een goede koop doet!

    Dealextreme
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    6.2
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Groot assortiment en lage prijzen

    Koop al een paar jaar producten bij DealExtreme. Het is volgens mij een Chinese webshop. De prijzen zijn er heel erg laag en het aanbod lijkt haast onuitputtelijk. Bestel er niet alleen voor mezelf, maar ook regelmatig voor vrienden, familie en kennissen. De kwaliteit van de producten laat soms wel te wensen over, maar dat kan ook bijna niet anders gezien de prijs die je ervoor betaalt. Ook de levering duurt soms echt heel lang. Het wordt dacht ik per boot vervoerd en dat neemt nu eenmaal wat tijd in beslag. Ondanks de lange levertijd en de kwaliteit van de producten ben ik zeer te spreken over DealExtreme.

    Door: Auke Besten 13-04-2017
    Pieter Rook 20-05-2020

    I missed my order due to a hospitalization. Sent back to China by PostNL. Have asked them if they will receive it or send it back to me as soon as possible. I have sent many messages to them but I do not receive any response from them. My smartphone is unknown somewhere. I am retired and do not have the finances to order a new one. How many messages do I have to send to them before I receive an answer from them?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    camera gekocht met enorme korting

    Prachtige camera gekocht met een enorme korting. Volgens mij een beetje een ouder model (maar ik kan het mis hebben), maar mij maakt dat niks uit, anders kon ik deze niet betalen. Levering met een paar dagen!

     

    Verzendkosten waren trouwens gratis

    Door: PeterG 29-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Hoop zooi

    Woww, wat een hoop zooi hebben ze hier joh!
    Wel leuk om een keertje te doen ofzo, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Mijn smaak is het niet, maar voor anderen misschien wel heel verslavend haha

    Door: An Rijtsma 05-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    UMIDIGI F2 EU + Blue

    Custoer service answer and read my messages!!!!!!!
    I missed my order due to a hospitalization. Sent back to China by PostNL. Have asked them if they will receive it or send it back to me as soon as possible. I have sent many messages to them but I do not receive any response from them. My smartphone is unknown somewhere. I am retired and do not have the finances to order a new one. How many messages do I have to send to them before I receive an answer from them? you

    My last messages to you dated may 19.
    T&T LL330273023LU
    Order Number: 200131100107101174

    Hello, customer service. Today I contacted PostNL again regarding my missing Umidigi smartphone.
    Postnl advised me that you should contact PostNL. So that an investigation is started into the missing package. You have their data and also the telephone numbers and e-mail address of PostNL.

    I have already asked you several times what information you have which T&T number you have used. And asked several questions. See my previous letter to you 20/05/14 12:27. I have sent a number of questions to you. Unfortunately, I don't get an answer from you. Have it written on your messenger also no answer to that.
    Pls read my letter again carefully

    So please contact PostNL again. So that I get a solution what happened to my smartphon

    Door: Pieter Rook 20-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    levering pakje

    pakje besteld op 23-11-2018 en 10 weken later nog niets ontvangen.

    Door: ludo walgraef 29-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Producten goed, klantenservice niet

    Tot nu toe waren de ervaringen goed: alle bestellingen kwamen netjes binnen. Dat is helaas veranderd: half november een bestelling gedaan, waarover ik na een paar dagen bericht kreeg dat dit pakket de 'airline security check' niet had doorstaan en daarom via een ander kanaal zou worden verzonden. Met een nieuw tracking nummer erbij. Helaas is sinds 28 november de status van de tracking niet meer veranderd: 'en route to the Netherlands'.
    Dat kan natuurlijk gebeuren, maar dan verwacht je dat je contact op kan nemen met support of klantenservice. Dat valt tegen: op geen enkel moment is de live chat beschikbaar, mail komt terug van de mailserver en meldingen die ik via de site achterlaat ('antwoord binnen 24 uur') blijven onbeantwoord staan. Ik heb de zaak nu maar aangemeld bij PayPal, misschien dat er dan iemand naar kijkt..

    Door: Marco 04-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    SAMMERS

    A few months ago i ordered a phone. Never arrived they no it never arrived and they do not want to give my money back DX (dealextreme) will steal your money.
    you are warned!

    when i asked for my money back this is there answer
    We apologize for the inconvenience we have brought you.
    We apologize for this long delay in the delivery process. Around 3-5 days to get the response, please check back then.
    We apologize for the inconvenience we have brought you.Please wait a few more days and we really appreciate your understanding.
    We apologize for the inconvenience we have brought you.We really appreciate your patient for another a few more days.
    when i asked them: please stop apolizing and just refund me my money this was there answer.
    We feel a pity to inform you it is confirmed that your order was returned as the tracking shows:Please check back 5-7 days later.
    We feel a pity. the returned order if is still in your country, it may be shipped to you again.Please be a little patient.
    and more of the same on the live chat.BUT STILL NO REFUND!!!!

    last respons:
    Good Monday and sorry for late reply. We feel a pity to inform you it is confirmed that your order was returned:
    In this case we need to deduct 7USD as returned postage. We just hope we can do something to make you feel better.
    So would you like a resend, a refund, or keeping the cost as store credit?

    So now they want me to pay for an order that never arrived at my address??????????? My only mystake was ordering at DX!!!!!!

    They still got ALL my money. They still don't wan't to pay me back.

    Door: ben 25-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goedkoop sporten met Dealextreme

    Onlangs een halterset gekocht nu kan ik lekker thuis sporten! Levering duur aardig lang, maar wel lekker goekoop.

    Door: Toby K 08-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

    Nog nooit zo'n chaotische en schreeuwerige website gezien, maar dat is een belevenis op zich! Alsof je in een gestoorde grabbelton zoekt naar dealtjes. Lache!

    Door: Tiffany 03-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Dealextreme

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Dealextreme een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Dealextreme. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dealextreme actief?

    Dealextreme is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Elektronica, Multimedia & Bladen, Fit(ness)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dealextreme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.