De Witgoed Outlet

6.9

Bestellen

6.1

Service

6.9

Prijs

6.6

Levering

70.5%

Zou hier weer kopen

De Witgoed Outlet

De Witgoed Outlet stelt specialist te zijn in witgoed. Ga jij vanaf vandaag je witgoed via De Witgoed Outlet kopen? Lees de reviews zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.  


Over De Witgoed Outlet

Als je op zoek bent naar nieuwe, B-keus of eerder gebruikte wasmachines, wasdrogers, vaatwassers of koelkasten kun je terecht bij De Witgoed Outlet. Het bedrijf stelt de beste te zijn in nieuwe (B-keus) en refurbished witgoedartikelen. Er wordt aangegeven dat je ongeacht je budget je slag kunt slaan bij De Witgoed Outlet. Er wordt gewerkt met artikelen van merken zoals AEG en Zanussi. Het bedrijf beschikt over een showroom waar je langs kunt gaan en heeft een webwinkel waar je online producten kunt kopen. In het assortiment tref je onder andere wasmachines, was-droogcombinaties, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, koel-vries combinaties,  Amerikaanse koelkasten, vriezers, fornuizen, inbouw kookplaten en inbouw ovens.   Het bedrijf stelt dat binnen de organisatie een enorme berg aan expertise, kennis en ervaring aanwezig is. Service, persoonlijk advies en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Mocht je ergens hulp nodig hebben dan kun je het bedrijf bellen via 0252-272720. Er kan ook contact opgenomen worden via WhatsApp en mail.


Bezorgen en ophalen

Als je iets besteld wordt het in heel Nederland gratis bezorgd. Mocht je (maandag tot en met vrijdag) voor elf uur 's avonds bestellen, dan wordt het pakket de dag na je bestelling thuis afgeleverd. Er wordt aangegeven dat dit exclusief de Waddeneilanden is. Via het systeem van De Witgoed Outlet is het mogelijk om een bezorg dag te kiezen. Dit kan tot 10 werkdagen vooruit. Het bedrijf laat dan een dag voor bezorging per mail weten op welk tijdstip de bezorgers aan zullen bellen.   Op de dag dat er bezorgd wordt krijg je een SMS waarin informatie van bezorging wordt doorgegeven.  Bekijk voor de volledigheid de gehele procedure met betrekking tot bezorgen en afhalen.  Klanten kunnen de bestelling tot twee weken na het ontvangen van de goederen retourneren. Dit mag zonder opgave van reden. Het is wel belangrijk dat de verzegeling bij het terug sturen niet verbroken is. Let op: Als dit niet het geval is kan deze niet meer geretourneerd worden.  


Herroepingsrecht

Je kunt bij De Witgoed Outlet ook gebruik maken van het herroepingsrecht. Dan heb je na het annuleren veertien dagen de tijd om het artikel terug te zenden. Klanten krijgen in dit geval het gehele orderbedrag inclusief verzend kosten vergoed. De kosten voor retour van de klant naar de winkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen € 30,-. Voor de volledige procedures verwijzen we je naar de pagina op de website van De Witgoed Outlet.   Er zit garantie op de artikelen. Hier gelden speciale regels voor. Volgens de wet is de klant verplicht om binnen twee maanden na constatering van een mankement, hierover een melding bij het bedrijf te maken. Als het gebrek binnen de garantietermijn valt, dan wordt kosteloos voor vervanging of reparatie gezorgd. Let even op dat als het een nieuw product betreft dat de garantie dan loopt via de garantie die door de fabrikant wordt verstrekt. Er is geen sprake van aanvullende garantie.  


Klantervaringen De Witgoed Outlet

Ben jij al klant bij De Witgoed Outlet? We zijn benieuwd wat jouw ervaringen zijn. Heb jij weleens witgoed besteld bij dit bedrijf? Wat vond je van de kwaliteit? Werden de spullen op tijd bezorgd? Ga je de volgende keer weer via De Witgoed Outlet je witgoed bestellen? We zouden het enorm waarderen als jij je menig geeft via NederlandReview. Onafhankelijke reviews lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (44)

Amerikaanse koelkast

I

Iris

08-10-2023

0

Droger

Mijn droger ging voor de 2e keer stuk, de eerste keer deden ze all moeilijk, de 2e keer kocht ik een wat duurder want wilde niet weer de zelfd fout hebben. Blijkbaar leveren ze rotzooi en weten ze dat ze na maand of 4 a 6 stuk gaan in de hoop dat buiten de gerantie is, krijg je te horen binnen de gerantie dat ze colant zijn door geen 80 euro reperatie kosten te rekenen hallo 6 manden gerantie dat pas verlopen op 12-10-2023 dus ben nog minimaal week op tijd. Nee dat was volgens hun niet zo. Alles staat zwart op wit dat wel had en dat staat op de bon. Komen ze halen met moeite, sturen ze een of andere asociale haagse vent die de monteur gaat spelen in je eigen huis vervolgens een conclusies treft dat stuk is ( ja daar was jij voor om hem op te halen, niet de monteur spelen). Het irriteerde me en zij dat uitemate asosiaal is om in iemand huis te komen en je voor te doen als monteur tetwijl je allen hoeft op te halen niet meer niet minder. gaat hij grote bek voeten in de tuin van andere en stoer doen. STOER HOOR, goed voor je bedrijf deze reclame, kunnen de ouders die kindjes uit school halen zien dat de asociale besturder stoor en gekke bekken zit te trekken naar ze, goed voorbeeld zo persoon leuk inkopper. Nu hopen dat ze aperaad echt maken ( wat volgens velen niet gebeurd) of me zinloos 1 week laten wachten en vervolgens zeggen is gemaakt of niks mis mee. Ergo koop niks bij dit bedrijf, ze kunnen je niet garanderen dat mateiaal wat ze leveren ook exht voldoet aan de wetgeving en de gerantie willen ze slecht geven. Pas dus op als je hier iets koopt.

E

Ezra

03-10-2023

0

Haier vriezer

Alles perfect tot het apparaat stuk gaat. De service is echt om te huilen. Wordt gewoon gedaan alsof het aan jou ligt. Bij voorbaat al. Uiteindelijk opgelost. Vriezer deed het niet wegens productiefout. Dus nee: dat lag NIET aan mij en de locatie waar die staat. Maar goed wegens de bedroevend slechte service koop ik hier nooit meer iets en ik zal anderen ook afraden hier te kopen.

J

J. Burer

07-07-2023

0

Samsung amerikaanse koelkast

Ik heb 1,5 week geleden een koelkast besteld. tot nu toe heb ik het niet ontvangen. geen informatie van de winkel. Na mijn telefoontje afgelopen vrijdag kreeg ik bericht dat de bevalling 27-06 zal zijn. Vandaag belde ik om de tijd te bevestigen en ik hoor dat ze woensdag zouden bezorgen. Leugen na leugen. Ik raad deze winkel aan. Twee weken zonder koelkast in huis en de koelkast is een week in een winkel gekocht. Groot probleem om te leveren.

A

Albert

26-06-2023

0

Washing machine

I bought a washing machine from this site. They brought it to my apartment but did not tie it. The machine was completely dirty. I connected the machine myself and it was not working. Tried to talk to customer service and I have never seen such rude behavior before. Everyone I spoke to was very rude and unhelpful. Finally, I wanted to return it and they told me I would pay 40 Euros! It is very disappointing!! I never recommend this website.

G

Gamze

09-06-2023

0

75" QLED opgehaald

Zojuist een TV opgehaald. De jongens die me hebben geholpen hebben hem uitgepakt om samen te kijken of er überhaupt een beschadiging erop zou zitten. Toestel was piekfijn in orde. Kom hier zeker terug wat een voorraad hebben ze!

Y

Yesser

28-04-2023

0

TV

Wederom zeer tevreden met mijn aankoop, mooie producten, snelle service en behulpzame medewerkers. Zoals verwacht voor 23:00uur besteld morgen in huis!

L

Lisa

25-04-2023

0

Vaatwasser

In een woord fantastisch. Snel bezorgd, geen kras of deuk kunnen ontdekken bij de aankoop vd vaatwasser. Bezorger belde zelfs kwartier vantevoren inzake de levering. Súper vriendelijke bezorgers! Mijn man heeft hem zelf ingebouwd en draait nu voor de 1e keer als een zonnetje. Helaas kan ik niet meer sterren geven maar écht top!

C

Christo Geraedts

06-04-2023

0

Oven met inductieplaat

HIER NIETS KOPEN! Ik heb op 3 okt. 2022 een oven met inductieplaat hier gekocht. De inductieplaat doet het NIET EN HEEFT OOK NOOIT GEDAAN. Ik moest een installateur van dewitgoedoutlet er bij halen tegen een vergoeding van EUR 200. Hij heeft de inductieplaat meegenomen en het zou gerepareerd zijn. Echter de inductieplaat doet het NOG STEEDS NIET. Nu weken later vragen ze nog eens EUR 150,- om de inductieplaat te repareren terwijl ik 5 jaar garantie heb. Ik moet nu juridische stappen nemen om mijn inductieplaat werkend te krijgen wat ik heel veel geld voor heb betaald en nog 5 jaar garantie heb. PAS OP WAT JE HIER KOOPT.

S

Salar

11-01-2023

0

Warmtepompdroger

Dit bedrijf heeft een heel slechte service. Ze leveren een kapotte warmtepompdroger en voor de garantie afhandeling zijn ze niet te bereiken. Na 2 maanden het probleem gelukkig zelf kunnen oplossen met de fabrikant van het apparaat. Koop hier niets…

R

Ronald

23-12-2022

0

Droger

Jammer genoeg lukte het niet met een droger maar wel ben ik tevreden met het resultaat van de afwikkeling van jullie retour beleid en vind dat zeker te weten een openlijke positieve feedback waard. ?Dank jullie wel.

28-11-2022

0

Koelkast Siemens KG39N2LCF

Ipv nieuw met cosmetische schade was het gerepareerd, waarbij een defect van binnenkant gelijmd was. Had ook een LG koelkast besteld, 24u lang blijf het alarmeren. Na meerdere mails, worden kosten van levering niet geretourneerd. Ook al word er erkend dat staat van koelkast duidelijk anders was dan in advertentie beschreven. Telefonisch hoor je alleen: stuur een mailtje. Mails worden met vertraging beantwoord en er wordt omheen gedraaid. Het gaat mij niet om die leveringskosten, maar op de manier waarop klanten ( in dit casus ik) opgelicht worden. Geen excuses aangeboden, telkens zuchten, langs je vragen mails beantwoorden. In laatste de email stond: het is gelijmd, maar niet door ons… Het is een bedrijf waar je eigenlijk niet te maken wilt hebben. Bespaar je tijd, moeite en geld en koop ergens anders…

T

Tina

27-09-2022

0

Wasmachine

Wasmachine geleverd, niet aangesloten tenzij ik 45 euro zou betalen, ook al staat op de site “met gratis aansluiting”. Dat is de eerste leugen. Na te hebben ondervonden dat er schimmel en roest in de ring/band van de machine zit, en dat verkorte programma’s niet verkort afdraaien, gebeld met de klantenservice. Ik moest mailen. Ik heb inmiddels tig mails verstuurd waarin meerdere malen de problemen zijn benoemd. Eerst moest ik het doen met “zelf schoonmaken”. Toen ik daar niet mee akkoord ging, zou er een monteur komen. Toen ik vroeg wat die aan de schimmel ging doen, was daar nog geen oplossing voor en werd gesteld die eerst te vinden. Prima, kom dan met een oplossing, maar die kwam er natuurlijk niet. Na al wekenlang te bellen/mailen nu weer een medewerker aan de lijn, Ab, die zijn achternaam niet wil geven. Deze beste man begon, nadat ik hem aansprak op het feit dat hij mij steeds onderbreekt en door me heen praat, als een beledigd ego’tje tekeer te gaan en mij uit te kafferen, zei dat ik een psycholoog nodig had en of ik een sessie wilde, want die bood hij wel aan, want ik was gek en had een psycholoog nodig, ik kon met hem praten, enz. Het leek wel alsof ik in gesprek was met een van mijn leerlingen op het voortgezet speciaal onderwijs, maar nee, het was de klantenservice medewerker van de Witgoed Outlet. Nog nooit in mijn leven zoiets bizars meegemaakt met klantenservice. Na hem uitgescholden te hebben heb ik de haak erop gehangen en zet ik mijn rechtsbijstandsverzekering maar in om tot een oplossing te komen, want dat is, net als fatsoenlijk als mens behandeld te worden, niet mogelijk bij de Witgoed Outlet. Waar ze wél heel goed in zijn, is liegen en verdraaien. Dus kom maar op met jullie tegenreactie aan leugens; ik heb alles zwart op wit staan in mijn mail. Ik bewaar deze correspondentie namelijk wél. Zouden jullie ook moeten doen, misschien ontvangen jullie dan wat minder van dit soort slechte reviews

V

Vera

15-09-2022

0

Inventum koelkast

Op 25 mei kochten we bij Hermans -Trading een Inventum koelkast. We werden geholpen door een vriendelijke meneer. Omdat de koelkast in de auto paste namen wij hem meteen mee, hierdoor kreeg je korting. Bij thuiskomst bleek dat het handvat van de koelkast niet mee geleverd was. Ik heb hierover de dag erna gebeld. Het was geen probleem het handvat zou nagestuurd worden. De dag erna werd het handvat netjes afgeleverd door een koeriersdienst. Hermans-Trading super bedankt voor de goede service?

B

B. Leijsten

29-05-2022

0

Uitstekend!

Uitstekend!

M

Mijnderd

30-04-2022

0

Mooie iMac 27" gekocht voor een zeer schappelijk prijs.

Mooie iMac 27" gekocht voor een zeer schappelijk prijs.

R

Roland

29-04-2022

0

Op zoek naar een nieuwe TV

Op zoek naar een nieuwe TV kwam ik ook bij De Witgoed Outlet. Vriendelijk personeel en ben goed geholpen. Ook de bezorging. Voor ons in het vervolg weer het eerste aanspreekpunt als er iets nodig is.

W

Wout

29-04-2022

0

Nieuwe wasmachine besteld.

Nieuwe wasmachine besteld. Helemaal geweldig allemaal hup hup aanklikken welke je wilt, aangeven wanneer hij geleverd moet worden betalen en klaar. De avond voor levering keurig een email ontvangen met een tijdvak. Dan komen er twee jongens die de oude buiten zetten en de nieuwe plaatsen en aansluiten. De droger wordt er ook nog even boven opgezet. Kortom helemaal tevreden

L

Laila

29-04-2022

0

Snelle levering

prima prijs snelle levering

J

Jimmy

29-04-2022

0

Super service !!

Op zondagavond heb ik een product online besteld maandag had ik deze al in huis. Al eerder was ik zeer tevreden over de service v. De Witgoed Outlet. Erg prettig !!

R

Rosa Kooln

28-04-2022

0