NederlandReview

    Ervaringen De Witgoed Outlet

    De Witgoed Outlet stelt specialist te zijn in witgoed. Ga jij vanaf vandaag je witgoed via De Witgoed Outlet kopen? Lees de reviews zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

    Over De Witgoed Outlet

    Als je op zoek bent naar nieuwe, B-keus of eerder gebruikte wasmachines, wasdrogers, vaatwassers of koelkasten kun je terecht bij De Witgoed Outlet. Het bedrijf stelt de beste te zijn in nieuwe (B-keus) en refurbished witgoedartikelen. Er wordt aangegeven dat je ongeacht je budget je slag kunt slaan bij De Witgoed Outlet. Er wordt gewerkt met artikelen van merken zoals AEG en Zanussi. Het bedrijf beschikt over een showroom waar je langs kunt gaan en heeft een webwinkel waar je online producten kunt kopen. In het assortiment tref je onder andere wasmachines, was-droogcombinaties, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, koel-vries combinaties, Amerikaanse koelkasten, vriezers, fornuizen, inbouw kookplaten en inbouw ovens. Het bedrijf stelt dat binnen de organisatie een enorme berg aan expertise, kennis en ervaring aanwezig is. Service, persoonlijk advies en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Mocht je ergens hulp nodig hebben dan kun je het bedrijf bellen via 0252-272720. Er kan ook contact opgenomen worden via WhatsApp en mail.

    De Hanze Witgoed & Outlet Store - Kampen

    Bezorgen en ophalen

    Als je iets besteld wordt het in heel Nederland gratis bezorgd. Mocht je (maandag tot en met vrijdag) voor elf uur 's avonds bestellen, dan wordt het pakket de dag na je bestelling thuis afgeleverd. Er wordt aangegeven dat dit exclusief de Waddeneilanden is. Via het systeem van De Witgoed Outlet is het mogelijk om een bezorg dag te kiezen. Dit kan tot 10 werkdagen vooruit. Het bedrijf laat dan een dag voor bezorging per mail weten op welk tijdstip de bezorgers aan zullen bellen. Op de dag dat er bezorgd wordt krijg je een SMS waarin informatie van bezorging wordt doorgegeven. Bekijk voor de volledigheid de gehele procedure met betrekking tot bezorgen en afhalen. Klanten kunnen de bestelling tot twee weken na het ontvangen van de goederen retourneren. Dit mag zonder opgave van reden. Het is wel belangrijk dat de verzegeling bij het terug sturen niet verbroken is. Let op: Als dit niet het geval is kan deze niet meer geretourneerd worden.

    Herroepingsrecht

    Je kunt bij De Witgoed Outlet ook gebruik maken van het herroepingsrecht. Dan heb je na het annuleren veertien dagen de tijd om het artikel terug te zenden. Klanten krijgen in dit geval het gehele orderbedrag inclusief verzend kosten vergoed. De kosten voor retour van de klant naar de winkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen € 30,-. Voor de volledige procedures verwijzen we je naar de pagina op de website van De Witgoed Outlet. Er zit garantie op de artikelen. Hier gelden speciale regels voor. Volgens de wet is de klant verplicht om binnen twee maanden na constatering van een mankement, hierover een melding bij het bedrijf te maken. Als het gebrek binnen de garantietermijn valt, dan wordt kosteloos voor vervanging of reparatie gezorgd. Let even op dat als het een nieuw product betreft dat de garantie dan loopt via de garantie die door de fabrikant wordt verstrekt. Er is geen sprake van aanvullende garantie.

    Klantervaringen De Witgoed Outlet

    Ben jij al klant bij De Witgoed Outlet? We zijn benieuwd wat jouw ervaringen zijn. Heb jij weleens witgoed besteld bij dit bedrijf? Wat vond je van de kwaliteit? Werden de spullen op tijd bezorgd? Ga je de volgende keer weer via De Witgoed Outlet je witgoed bestellen? We zouden het enorm waarderen als jij je menig geeft via NederlandReview. Onafhankelijke reviews lees je via NederlandReview.

    De Witgoed Outlet
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4.8
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over De Witgoed Outlet

    Uw beoordeling

    Diverse goederen

    Goed bedrijf in mijn optiek doen de twee broers en het andere personeel stinkend hun best. Wij hebben daar veel gekocht en nooit geen problemen gehad. Natuurlijk is er altijd wel wat maar dat is toch op te lossen?

    Door: Wim Snijders15-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Philips 65 inch tv

    Goede communicatie
    Bezorging in het aangegeven tijdslot
    Gezellige beleefde bezorgers
    Prima tv
    Klein probleempje keurig opgelost door de klantenservice
    Ik raad het aan

    Door: Marja21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Oled Televisie

    Volgende dag al bezorgd. Netjes geleverd.

    Door: Johan22-11-2020
    cialis 20mg22-02-2021

    cialis cialis

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kapot geleverd

    Een jaar geleden kocht ik een kapotte wasmachine. Een jaar lang belde ik en kreeg antwoorden als "heb je al geprobeerd om..." Nu, 12 maanden later is hij weer voor de zoveelste keer stuk. Ik ben er klaar mee en vraag ik om een nieuwe. Als bericht krijg ik dat ik helaas te laat ben en de garantie niet meer geldig is. Blijf weg van deze club

    Door: Bram van Hemmen15-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Beko wasmachine

    Ik zeg het niet snel, maar dit is een asociaal bedrijf. Bezorgers gooien de wasmachine op de plek, sluiten de boel halfbakken aan en weten niet hoe snel ze weg moeten komen. Op de vraag of de wasmachine niet waterpas moet (uiteraard moet dat) krijg je het antwoord dat ie wel solide staat. Er word één of ander programma van 15 minuten aangezet (Beko reiniging duurt 3 uur, dus dat is het niet) en weg zijn de heren. Klantenservice vind het allemaal maar normaal. Vragen zelfs aan mij hoe het dan wel zou moeten. Dit bedrijf geeft om één ding en dat is er zo snel mogelijk met de poen vandoor. Ik koop hier nooit weer.

    Door: Roald12-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    BAUKNECHT WM7M100 Voorlader wasmachine

    wasmachine was na 1x gebruik stuk, moet 2 weken wachten op monteur van bauknecht, kan niet omgeruild worden. en deze partij doet super moeilijk over garantie. Nooit zal ik hier iets meer kopen.

    Door: Bert de Ridder07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Tv

    Louche bedrijf met een zeer slechte klantenservice.
    Ik had interesse in een tv, niemand kon mij vertellen wat de staat was van de tv. Alleen maar hele vage verkoopantwoorden.
    Daarna naar de showroom gereden voor meer informatie, wordt ik na dik een uur rijden, gewoon weggestuurd onder het mom van te weinig personeel. Terwijl op de website duidelijk staat aangegeven dat je welkom bent in de showroom voor een kop koffie en informatie. Het was er verder ook een bende met artikelen in kapotte dozen met heel veel tape eromheen. Zou er sowieso niks kopen.

    Update; En ze verspreiden ook nog eens leugens onder je slechte review om hun kansloos bedrijfje te redden.
    Zoals anderen al meermaal op verschillende sites vermeld hebben; denk maar 2 keer na voordat je hier wat besteld!

    Door: Cindy03-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Was-droogcombinatie

    De bezorger daagt niet op, meldt dan dat ik niet thuis ben, ik bellen misschien dat ik na het weekend iets binnen krijgt! WAT EEN BEDRIJF!!

    Door: Orlando 05-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Gorenje koel vries combinatie

    Levering was zeer goed. Was dus echt een mooi begin.

    Echter is de klantenservice bij dit bedrijf een ramp.
    Melding gemaakt dat de koelkast binnen de gegeven garantieperiode kapot is gegaan. Alles was in de vriezer ontdooid, heb ik dus weg kunnen gooien.

    Ik moest zelf maar een apart servicebedrijf bellen.
    Netjes gedaan, maar deze moesten een klachtmelding en akkoord van de dealer hebben.
    13 mails verder, en nu word de koelkast opgehaald, zonder dat ik een termijn heb waarop ik deze terug kan verwachten.
    Zit ik dus letterlijk zonder koelkast. een aantal weken!!!

    Dit is echt onacceptabel.

    waarschuwing, koop hier geen producten. Levering lijkt top. maar daarna een zware teleurstelling.

    Door: Kimberly gout04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    wasdroger

    Eerst een AEG condensdroger gekocht, heeft het helemaal niet gedaan. Werd omgeruild voor een BOSCH condensdroger en ook die droogt niet naar behoren. Werd afgeleverd met volle stoffilters en nog water in de afvoerbak, is dus nooit nagekeken. Ben er nu wel klaar mee. Koop ergens anders wel een nieuwe.

    Door: Bart Kesimaat07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Belling fornuis

    Alles waardeloos, heb fornuis besteld, zou dinsdag bezorgd worden, er werd dinsdag gebeld dat het donderdag zou worden. Nou ja, toe dan maar. Donderdag niets bezorgd, ik bellen, ja sorry, we hebben verkeerde kleur, komt zaterdag. Ik niet blij, monteur moet wel betaald worden, maar kan niets doen .ter compensatie zou ik pyrilex stekker krijgen. Fornuis wordt zaterdag geleverd. In de verkeerde kleur!! Glasplaat helemaal kapot!! Geen stekker erbij geleverd. Vandaag telefonisch contact gehad, beleefd zijn ze wel. Nu kan fornuis vrijdag geleverd worden. Laat maar zitten!! Ik ben klaar met dit bedrijf.

    Door: Ria Van Beek05-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    was niet mogelijk alleen maar click bait

    Vandaag op de witgoed outlet pagina uitgekomen , zag een paar dingen droger,vaatwasser en vriezer die ik wel wilde bestellen wat blijkt alleen maar lokkertjes staat bij 1 op voorraad maar als je het aanklikt is het niet betaalbaar contact via Whatsapp en daar werdt eigenlijk boos gereageerd dat ik het lokkertjes noem screenshots en links gestuurd en zelfs nu heden staan de aanbiedingen gewoon nog op de site simpel weg lokkertjes om je te verleiden om een 2dehandsje te laten kopen maar goed onderstaande reviews beloven ook niet veel goeds dus wellicht moet ik eigenlijk blij zijn daar niet besteld te kunnen hebben

    Door: Michael Buijs27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    Verkopen buitenlandse gemodificeerde Samsung tv's. Duits, waarvan de Model Code eindigt op XZG en niet XXN (Benelux Model)
    Kunnen problemen opleveren, waaronder het niet ondersteunen van CI+ modules.
    Deze tv's zijn bovendien uit de verpakking geweest en er is dus geen enkele garantie dat dit een nieuwe tv is.
    Misschien als showmodel gediend. Een Outlet Store verkoopt vaak groot ingekochte goederen en overjarige modellen, zoals deze tv's.
    PAS OP!!

    Door: On Zin03-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is De Witgoed Outlet een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over De Witgoed Outlet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is De Witgoed Outlet actief?

    De Witgoed Outlet is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Witgoed Outlet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.