NederlandReview

  Ervaringen De Teakspecialist

  Er zijn genoeg tuinwinkels te vinden waar je meubelen kunt vinden van teakhout. Als je echter zeker wilt weten dat je de beste kwaliteit krijgt, ga je natuurlijk naar de Teakspecialist, dat is wat ze je vertellen in de online shop die zich specialiseert in teakhout tuinmeubelen. Wij raden je aan om eerst de reviews te lezen van andere klanten. Dan weet je echt waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Op NederlandReview vind je daarom onafhankelijke reviews van echte klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de tuinmeubelen. Lees de reviews door en je kunt daarna zelf kiezen of je jouw nieuwe tuinzet koopt bij de Teakspecialist.

  Over de Teakspecialist

  Met meer dan 15 jaar ervaring in het verkopen van tuinmeubelen van teakhout, heeft de Teakspecialist al de nodige kennis opgebouwd. In het Gooi, waar de winkel voor het eerst geopend werd, is de Teakspecialist dan ook een bekende naam. Met de online shop willen ze echter nog meer mensen bereiken. De meubelen die te koop zijn in de webshop worden gemaakt in Indonesië onder het eigen merk van de winkel, Garden Teak. Zij beloven klanten dan ook kwaliteit voor een scherpe prijs.

  Diensten Teakspecialist

  Het assortiment in de webshop bestaat uit een uitgebreide keuze tuinmeubelen. Je kunt bij de Teakspecialist namelijk tuinstoelen, tuintafels, tuinsets, tuinbanken, lounge meubels, ligbedden, deckchairs, tuinkussens en boomstamtafels vinden. Je kunt echter ook verschillende artikelen voor de onderhoud van al je teakmeubelen vinden. Voor alle klanten die graag eerst de meubelen willen bekijken, is er een showroom in Naarden. Je kunt alle meubelen even uitproberen om altijd de beste keuze te maken. Je kunt de openingstijden voor de showroom op de website vinden. Ook heeft de Teakspecialist een blog om klanten te inspireren en advies te geven over de verschillende teakmeubelen in de webshop.


  Wat is het beste middel om teakhout mee schoon te maken? De Teakspecialist heeft het voor je uitgezocht.

  Klachten de Teakspecialist

  De klantenservice staat altijd klaar voor klanten met klachten. Maar ook als je op zoek bent naar advies over de meubelen in de webshop of als je vragen hebt over de levering, retourneren, verzending of betaling, kun je contact opnemen met de klantenservice. Op de website kun je alle contactgegevens van de Teakspecialist vinden. Je kunt mailen naar info@deteakspecialist.nl of bellen op het telefoonnummer. De winkel is echter ook actief op verschillende Social Media. Je kunt hier altijd een kijkje nemen voor extra informatie of als je een vraag wilt stellen. Je kunt de Teakspecialist onder andere volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Schrijf nadat je contact heb opgenomen met de webshop een review over de klantenservice en vertel andere klanten of je vriendelijk bent geholpen.

  Jouw ervaringen met de Teakspecialist

  Heb jij een loungeset van de Teakspecialist in je tuin staan? Of zijn jouw buren jaloers op jouw boomstamtafel? Schrijf dan een review over de Teakspecialist en laat andere klanten weten of jij de winkel aanraadt. Vertel bijvoorbeeld over de kwaliteit en de prijs van de tuinmeubelen. En geef jouw beoordeling van de levering. Andere klanten willen graag van je horen!

  Wat vinden klanten van de Teakspecialist? Hebben ze de beste kwaliteit tuinmeubelen? Lees hier reviews en beoordelingen over ervaringen van klanten.

  De Teakspecialist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  9

  Prijs

  9

  Leveren

  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prettige ervaring!

  In de zomer wilde ik een tafeltje en wat tuinkussens halen, maar er werd me verteld dat het druk was, waardoor ze het wellicht een stuk later kunnen leveren. Geen probleem, heel eerlijk verhaal leek mij, maar hoe dan verder? Ze gaven aan dat als ik iets langer zou wachten, ik dan misschien iets in de sale zou kunnen halen en dan echt een stuk voordeliger uit ben, en het dan ook direct geleverd kon worden. Was dus ook het geval. Echt super fijn dat er ook zo meegedacht wordt!

  Door: kloes28-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede ervaring

  Vriend van me heeft ook teak hout en staat al (ongeveer) 3 jaar in de tuin zonder dat het verweert of slecht(er) er uit komt te zien. Rade mij deze site aan. Ik moet zeggen, echt een paar mooie dingen aangeschaft hier. Was snel ter plaatse, geen problemen ondervonden. Niet de goedkoopste..of ik bedoel meer, deze dingen (goede spullen) zijn gewoon niet zo goedkoop.

  Door: Waals24-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over De Teakspecialist

  Uw beoordeling