NederlandReview

  Ervaringen De Kuilart

  Als je er lekker even tussenuit wilt gaan hoef je niet meteen naar het buitenland te vertrekken. Ook in Nederland zijn verschillende campings en parken te vinden waar je kunt kamperen of een huisje, stacaravan of appartement kunt huren. Zo ook bij De Kuilart in Friesland. Wat de ervaringen van de vakantiegangers zijn die je voorgingen lees je hier bij NederlandReview.

  Over De Kuilart


  Vlakbij Koudum in Zuidwest Friesland kun je 5 sterren camping en vakantiepark de Kuilart vinden. Je kunt er slapen in een appartement, villa, bungalow, stacaravan, trekkershut of een plekje reserveren op de camping. Op het vakantiepark zijn een subtropisch zwembad, Wellness-faciliteiten, bowlingbanen, een supermarkt en diverse horecagelegenheden te vinden. Daarnaast is er voor de kinderen een speeltuin met piratenschip en een skateramp. Voor meer informatie kun je ook de online plattegrond bekijken en/of de online brochure downloaden.


  Friesland is heel geschikt om via het water te verkennen

  Diensten


  Op De Kuilart kun je voor de overnachting kiezen uit verschillende soorten onderkomens, van een eenvoudige trekkershut of stacaravan die zeer budgetvriendelijk is tot een zeer luxe watervilla die vele extra’s biedt. Ook de kampeerplaatsen variëren in grootte en voorzieningen. Zo kun je kiezen voor een plaats met alleen stroomvoorziening maar ook voor een plaats met stroom-, water-, afvoer- en digitale TV-aansluiting. Wanneer je nog meer luxe wilt dan kun je zelfs een plaats met eigen privé sanitair reserveren. Natuurlijk is er ook Wifi op het park aanwezig en op bijna alle kampeervelden is bovendien één hond per kampeerplaats toegestaan. Het reserveren van een seizoensplaats is ook mogelijk op De Kuilart.

  Recreatiemogelijkheden

  De Kuilart ligt aan het grootste meer van Friesland. Je kunt direct vanaf dit meer naar het IJsselmeer en andere meren in Friesland varen. Eventueel zelfs met je eigen boot die je mee kunt nemen naar het park en die je in de aanwezige jachthaven aan kunt meren. Het is op vakantiepark De Kuilart mogelijk om diverse boten te huren, mee te zeilen op een skûtsje of te surfen. Je kunt er bovendien zeil- en surflessen volgen. Ook kun je in de directe omgeving wandelen of fietsen in de Gaasterlandse bossen.

  Boeken


  Boeken is heel eenvoudig op de website. Voer eerst het gewenste type onderkomen in en vervolgens de aankomstdatum en verblijfsduur, dan zie je rechts vanzelf de mogelijkheden verschijnen die er voor die datum zijn met de bijbehorende prijs. Daarna ga je naar het online reserveringsformulier waar je nog evt. extra’s kunt bijboeken. Vervolgens rond je de reservering af door deze te betalen.

  Klachten


  Je kunt contact opnemen met De Kuilart door de receptie tijdens openingstijden te bellen, door het online contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen. Heb je een klacht tijdens het verblijf op het park, meld dit dan zo snel mogelijk bij de receptie zodat zij samen met jou op zoek kunnen gaan naar een oplossing.

  Ben jij al eens op vakantie geweest op De Kuilart?


  Vertel ons over jouw ervaringen op dit park, was het wat je je ervan had voorgesteld? Waren de voorzieningen en faciliteiten allemaal in orde en was het een schoon park? Anderen krijgen zo een beter beeld van dit park!

  Wat vinden de klanten van De Kuilart van dit vakantiepark? Hebben ze hier een hele fijne tijd gehad of vielen de accommodaties en voorzieningen tegen?

  De Kuilart
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Kuilart

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Kuilart een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Kuilart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Kuilart actief?

  De Kuilart is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Kuilart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.