NederlandReview

  Ervaringen CraftBeerShirts

  Misschien overweeg je zelf een shirt of komt er een verjaardag van een bierliefhebber aan. Dan ben je toch wel nieuwsgierig wat de klanten voor jou van deze webshop vonden. Hoe hebben zij hun bestelling ervaren? Wat is hun oordeel over de print en het shirt? En die prijs-kwaliteit-verhouding? Wat is hun mening daarover? Je leest het hier!

  Biertje?

  We kennen allemaal wel iemand die erg gelukkig wordt van bier. Maar dan hebben we het niet over een gewoon tapbier of het pilsje. Dan gaan we natuurlijk direct door naar het meer speciale bier van die ene brouwerij. Bier wat je drinkt om te genieten, voor die speciale gelegenheid of dat moment voor jezelf.

  Zo een persoon kan vele verhalen vertellen over wat er in dat glas wat hij of zij in zijn/haar hand houdt. Niet alleen het gist, graan of de hop vliegen je daarbij om de oren, maar ook het verhaal er achter. Een stukje geschiedenis of een anekdote die iedere slok net even iets specialer maakt.

  En voor je het weet staat hun verjaardag of de feestdagen voor de deur en is het weer tijd om over cadeautjes na te denken. Mensen die graag bieren, vinden het misschien leuk om iets met hun favoriete brouwerijen te krijgen of hun speciaalbier. Is een brouwerijshirt misschien een idee?  Na teveel bier

  CraftBeerShirts

  Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zijn BierNavigatie en B71 Ontwerp in 2015 een samenwerking aangegaan en staan ze in contact met de bierbrouwers waar ze shirts van verkopen in de webshop. Doordat het aantal brouwers steeds groeit, groeit het assortiment gestaag. Zo nu en dan kijken kan dus lonen. Verder richten zij zich op zowel de mannelijke als de vrouwelijke bierfans van over de hele wereld. Naar eigen zeggen zijn de shirts van goede kwaliteit en is de prijs gunstig.

  Proost op de mening!

  Dus heb jij een brouwerijshirt van ze en wil je graag jouw mening kwijt over die kwaliteit en prijs, laat deze dan hier achter. Zo help je anderen met hun keuze. Uiteraard zijn aanstaande klanten ook benieuwd naar jouw ervaring met de klantenservice en levering. Wat is je algehele beoordeling? En jij, aanstaande klant? Ben je al iets wijzer?

  Benieuwd hoe die bierfan zijn favoriete brouwer op zijn sixpack ervaren heeft? Wat is de mening van de kenner? Hoe beoordeelt hij de print? Ziet hier!

  CraftBeerShirts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CraftBeerShirts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CraftBeerShirts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CraftBeerShirts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CraftBeerShirts actief?

  CraftBeerShirts is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CraftBeerShirts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.