NederlandReview

  Ervaringen BierNavigatie

  Wanneer je van een biertje houdt en graag verschillende smaken uit wilt proberen dan is er heel wat op de markt te vinden. Eén van de grootste aanbieders online is BierNavigatie met zijn ruim 1.400 soorten in het assortiment. Wat klanten van het aanbod vinden en hoe de klantenservice van dit bedrijf is lees je hier.

  Over BierNavigatie


  In 2011 is één van de eerste webshops voor speciaalbier in Nederland genaamd BierNavigatie opgericht door bierliefhebbers Paul en Jasper. Het bedrijf is een onderdeel van The Box Brands Netherlands B.V. Inmiddels heeft BierNavigatie het grootste online assortiment met meer dan 1.400 verschillende soorten bieren, waaraan iedere maand tientallen nieuwe bieren worden toegevoegd. Zij verkopen ook zeer moeilijk te verkrijgen exclusieve bieren. Naast deze verschillende soorten kun je bij hen ook bierpakketten aanschaffen, verschillende alcoholvrije bieren en ciders.


  Keuringsdienst van Waarde besteedde een uitzending aan biermerken

  Diensten


  Je kunt op verschillende manieren de webshop ontdekken. Wanneer je bijvoorbeeld op de link 'Landen en Brouwerijen' klikt ga je op een soort wereldreis, waar je bij ieder land het aanbod van dat land kunt bekijken en bestellen. Ook kun je je favoriete smaken vinden onder ‘Biersoorten’ of eens een kijkje nemen bij de nieuwste aanwinsten onder ‘Nieuw in de bierwinkel’.

  Je kunt in de webshop ook een link ‘Biertags’ vinden. Hier kun je gemakkelijker het juiste soort bier bij een gelegenheid vinden. Zo vind je hier via de verschillende biertags o.a. het perfecte biertje voor bij een barbecue, een echt winterbiertje, glutenvrij bier, kerstbier, cadeaubier, etc.

  Verder kun je in de webshop ook bieraanbiedingen en biercadeaubonnen vinden en bierpakketten die leuk zijn om cadeau te doen met verschillende thema’s. Zo vind je hier een bierpakket genaamd ‘Chocolate Lovers’, ‘Happy Birthday’, ‘Trappisten’ en meer.

  Bierabonnement en CraftBeerShirts


  Via de link ‘Bierabonnement’ kun je de Bierbox bestellen. Hierbij neem je een abonnement op een maandelijkse box waarin je telkens andere bieren zult vinden. Zo kun je iedere maand iets nieuws proeven. Je wordt hiervoor doorgelinkt naar een andere pagina waar je alle informatie hierover kunt vinden. Daarnaast is er ook een link naar CraftBeerShirts. Ook weer een andere pagina waar je naar doorgelinkt wordt en waar je T-shirts kunt bestellen met leuke prints die met bier te maken hebben.

  Spaarpunten


  Wanneer je een aankoop doet bij BierNavigatie krijg je automatisch spaarpunten. Voor alle bestellingen tot € 50,- krijg je 10 spaarpunten per uitgegeven Euro. Voor bestellingen van meer dan € 50,- krijg je 20 spaarpunten per uitgegeven Euro. Er zijn nog een paar manieren om extra punten te verdienen. Deze kun je later weer inwisselen voor korting op een volgende bestelling. 1.000 Punten zijn € 1,- waard.

  Levering en betaling


  Wanneer je vandaag een bestelling doet bij BierNavigatie, dan wordt het de volgende dag verzonden. De verzendkosten hiervoor zijn standaard € 6,95. Woon je op de Waddeneilanden, dan betaal je een toeslag. Je kunt je bestelling onder andere betalen met iDeal, Paypal of je creditcard.

  Klachten


  Als er onderweg onverhoopt een fles kapot gaat, dan krijg je gewoon je geld terug. Als je niet tevreden bent over het geleverde bier, is het bijvoorbeeld niet goed meer of heb je andere klachten? Dan kun je contact met hen opnemen om samen naar een passende oplossing te zoeken. Stuur hiervoor een e-mail naar winkel@biernavigatie.nl en vermeld hierbij het ordernummer.

  Wat zijn de ervaringen van klanten van BierNavigatie? Bestellen ze graag nog een keer een speciaal biertje of pakket bij hen of juist niet en waarom?

  BierNavigatie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BierNavigatie

  Uw beoordeling

  Geen levering en geen geld terug

  Bestelling bleek niet leverbaar bij Biernavigatie. Betaling al gedaan maar na meerdere emails geld nog steeds niet teruggestort. Belachelijk slechts service!!

  Door: Sandra Meijer26-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is BierNavigatie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over BierNavigatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BierNavigatie actief?

  BierNavigatie is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BierNavigatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.