Coolmix

8.4
8.6

Bestellen

8.1

Service

8.4

Prijs

8.3

Levering

81.7%

Zou hier weer kopen

Coolmix

Refurbished - het is het modewoord van het moment. Steeds meer electronica-zaken lijken zich te specialiseren is producten die een tweede leven verdienen. Dat is natuurlijk goed voor het milieu (denk alleen al aan al die zeldzame metalen die nu gerecycled kunnen worden) en voor de portemonnee: voor een refurbished iphone of macbook hoef je natuurlijk niet zoveel neer te leggen als voor een nieuwe. Maar juist als het gaat om refurbished electronica, is het zinnig om goed vooraf te kijken naar het bedrijf waar je mee in zee gaat. Is goedkoop geen duurkoop? Je kunt misschien weinig betalen voor je nieuwe telefoon, maar als deze er dan snel weer mee ophoudt en de garantie niet blijkt te bestaan, dan ben je uiteindelijk juist duurder uit, simpelweg omdat je sneller een nieuwe telefoon nodig hebt. Het is daarom ook in het geval van refurbished aankopen de moeite waard om reviews te vergelijken: hoe denken eerdere klanten over de geleverde service en zouden zij opnieuw een aankoop doen bij Coolmix? Lees hier ervaringen en reviews van klanten van deze aanbieder van refurbished iPhones, iPads, accessoires, reparaties en meer!

Over Coolmix

Coolmix noemt zichzelf ‘dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie’. Dat proberen ze te garanderen door verschillende services: voor 17u bestelt, is de volgende dag gratis in huis. Geen verzendkosten, dus. Je mag producten binnen veertien dagen retourneren (dat is overigens geheel conform wetgeving, dus niet uniek voor Coolmix), inclusief de mogelijkheid je geld terug te krijgen (mits je voldoet aan hun ‘retourvoorwaarden’). Ook zijn er allerlei servicepunten van Coolmix verspreid over Nederland, waar je terecht kunt voor persoonlijk advies, reparatie en eventuele klachten.

 

Diensten van Coolmix

Coolmix controleert refurbished telefoons voordat ze verkocht mogen worden. Daarbij worden de oude telefoons voorzien van nieuwe originele onderdelen en de nieuwste software. Bovendien worden de telefoons voorzien van een nieuwe behuizing, nieuwe knoppen en een nieuw touchscreen. Dat betekent: geen krassen, scheurtjes, deukjes en andere gebruikssporen van de vreemdeling van wie de telefoon was voordat jij deze kocht.

Bestellen bij Coolmix doe je online, maar voor wie graag persoonlijk contact heeft met een verkoper is er een heuse Coolmix Store in Eindhoven. Daarnaast kun je Coolmix telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 16 uur. 

Heb jij ervaring met Coolmix?

Heb je hier bijvoorbeeld je nieuwste telefoon gekocht? Dan zijn we op zoek naar jou! Laat ons en heel Nederland weten hoe jij deze verkoper van refurbished telefoons beoordeelt met een review. Was de prijs echt lekker laag? Hoe was de service, werd de telefoon inderdaad de volgende dag geleverd? En natuurlijk erg belangrijk: kreeg je inderdaad een mooie telefoon met nieuwe behuizing en was de software up-to-date? Of werd je afgescheept met een oud barrel dat met geen mogelijkheid voor nieuw meer door kon gaan? Laat je ervaringen met Coolmix weten aan heel Nederland en schrijf een review op NederlandReview!

Hoe zijn de ervaringen van klanten van refurbished reseller Coolmix? Zijn de iPhones en andere telefoons van goede kwaliteit? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (175)

Anderen bekeken ook