NederlandReview

    Ervaringen Coolmix

    Refurbished - het is het modewoord van het moment. Steeds meer electronica-zaken lijken zich te specialiseren is producten die een tweede leven verdienen. Dat is natuurlijk goed voor het milieu (denk alleen al aan al die zeldzame metalen die nu gerecycled kunnen worden) en voor de portemonnee: voor een refurbished iphone of macbook hoef je natuurlijk niet zoveel neer te leggen als voor een nieuwe. Maar juist als het gaat om refurbished electronica, is het zinnig om goed vooraf te kijken naar het bedrijf waar je mee in zee gaat. Is goedkoop geen duurkoop? Je kunt misschien weinig betalen voor je nieuwe telefoon, maar als deze er dan snel weer mee ophoudt en de garantie niet blijkt te bestaan, dan ben je uiteindelijk juist duurder uit, simpelweg omdat je sneller een nieuwe telefoon nodig hebt. Het is daarom ook in het geval van refurbished aankopen de moeite waard om reviews te vergelijken: hoe denken eerdere klanten over de geleverde service en zouden zij opnieuw een aankoop doen bij Coolmix? Lees hier ervaringen en reviews van klanten van deze aanbieder van refurbished iPhones, iPads, accessoires, reparaties en meer!

    Over Coolmix
    Coolmix noemt zichzelf ‘dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie’. Dat proberen ze te garanderen door verschillende services: voor 17u bestelt, is de volgende dag gratis in huis. Geen verzendkosten, dus. Je mag producten binnen veertien dagen retourneren (dat is overigens geheel conform wetgeving, dus niet uniek voor Coolmix), inclusief de mogelijkheid je geld terug te krijgen (mits je voldoet aan hun ‘retourvoorwaarden’). Ook zijn er allerlei servicepunten van Coolmix verspreid over Nederland, waar je terecht kunt voor persoonlijk advies, reparatie en eventuele klachten.


    Een ander soort cool mix

    Diensten van Coolmix
    Coolmix controleert refurbished telefoons voordat ze verkocht mogen worden. Daarbij worden de oude telefoons voorzien van nieuwe originele onderdelen en de nieuwste software. Bovendien worden de telefoons voorzien van een nieuwe behuizing, nieuwe knoppen en een nieuw touchscreen. Dat betekent: geen krassen, scheurtjes, deukjes en andere gebruikssporen van de vreemdeling van wie de telefoon was voordat jij deze kocht.

    Bestellen bij Coolmix doe je online, maar voor wie graag persoonlijk contact heeft met een verkoper is er een heuse Coolmix Store in Eindhoven. Daarnaast kun je Coolmix telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 16 uur. 

    Heb jij ervaring met Coolmix?
    Heb je hier bijvoorbeeld je nieuwste telefoon gekocht? Dan zijn we op zoek naar jou! Laat ons en heel Nederland weten hoe jij deze verkoper van refurbished telefoons beoordeelt met een review. Was de prijs echt lekker laag? Hoe was de service, werd de telefoon inderdaad de volgende dag geleverd? En natuurlijk erg belangrijk: kreeg je inderdaad een mooie telefoon met nieuwe behuizing en was de software up-to-date? Of werd je afgescheept met een oud barrel dat met geen mogelijkheid voor nieuw meer door kon gaan? Laat je ervaringen met Coolmix weten aan heel Nederland en schrijf een review op NederlandReview!

    Hoe zijn de ervaringen van klanten van refurbished reseller Coolmix? Zijn de iPhones en andere telefoons van goede kwaliteit? Lees de reviews!

    Coolmix
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    7,6
    76% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    7,4

    Prijs

    7,4

    Leveren

    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oortjes

    Ylonka10-10-2018

    Oortjes waren in eerste instantie niet meegeleverd , contact opgenomen en zeer goed te woord gestaan. 2 dagen werden ze geleverd Dankje coolmix ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Breda

    Darrel10-10-2018

    Perfect product en ook goede screenprotector.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Rotterdam

    Michèle Nass10-10-2018

    Vriendelijke en erg behulpzame personeel, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de refurbished telefoon. Werkt uitstekend.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Galaxy s7

    Arnela Leurs10-10-2018

    Rond 1 oktober een refurbished Galaxy s7 besteld bij coolmix. 4 oktober was die al in huis en voelt aan als nieuw

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel geleverd

    Gina Cuijpers10-10-2018

    SNEl geleverd en de telefoon doet het goed, kleine krasjes die niet storend zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Michail10-10-2018

    Na wat rond te hebben gekeken op verschillende sites kwam coolmix naar voren. Mede dankzij hun duidelijke website werd ik verkocht. Na 3 dagen werd mijn toestel geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ik snap al die slechte reacties niet ik heb tot nu toe 3 telefoons gekocht hier en allemaal goed

    Mick van Os06-10-2018

    ik vind het heel fijn alleen levering wat langer maar ja wat krijg je ervoor

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    OPLICHTERS

    Brinxma26-09-2018

    EENS EN NOOIT MEER
    Fictorie26-09-2018
    Voor mijn dochter een refurbished zo goed als nieuw I phone 7 gekocht voor 470 euro. Na 2 maanden stopte hij ermee en de ellende begon. Na een bezoek aan de apple store bleek de lens vervangen te zijn door een niet origineel produkt en een onherstelbare sofware fout werd vastgesteld. Het toestel overgedragen aan Coolmix en er moest 70 euro worden betaald om hem te laten maken. We kregen het toestel terug maar het werkte nog steeds niet. Er werd ons een vervangtelefoon beloofd op de vestiging in Amsterdam. Na 5 weken nog steeds niets gezien. De schuld werd telkenmale verplaatst naar de vestiging in Eindhoven. Toen kregen we het nieuws dat we nog eens 129 euro moesten betalen om hem te herstellen..
    Echt nooit geen zake doen met Coolmix... 1 en al afzetterij en alsmaar beloven en niks doen.
    We hebben dus 540 euro betaald voor een toestel waar we 2 maanden mee gebeld hebben en die nu volledig onbruikbaar is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    EENS EN NOOIT MEER

    Fictorie26-09-2018

    Voor mijn dochter een refurbished zo goed als nieuw I phone 7 gekocht voor 470 euro. Na 2 maanden stopte hij ermee en de ellende begon. Na een bezoek aan de apple store bleek de lens vervangen te zijn door een niet origineel produkt en een onherstelbare sofware fout werd vastgesteld. Het toestel overgedragen aan Coolmix en er moest 70 euro worden betaald om hem te laten maken. We kregen het toestel terug maar het werkte nog steeds niet. Er werd ons een vervangtelefoon beloofd op de vestiging in Amsterdam. Na 5 weken nog steeds niets gezien. De schuld werd telkenmale verplaatst naar de vestiging in Eindhoven. Toen kregen we het nieuws dat we nog eens 129 euro moesten betalen om hem te herstellen..
    Echt nooit geen zake doen met Coolmix... 1 en al afzetterij en alsmaar beloven en niks doen.
    We hebben dus 540 euro betaald voor een toestel waar we 2 maanden mee gebeld hebben en die nu volledig onbruikbaar is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Prettige ervaring

    Diana20-09-2018

    Na alle reviews van heel veel partijen gelezen te hebben, uiteindelijk de sprong gewaagd met Coolmix. Niet helemaal gerust erop want je leest nogal wat ervaringen. iPhone 7 besteld met 128 gb geheugen. Vrij snel binnen maar al snel hoorde ik dat mijn telefoon “rammelde”. Ik denk een schroefje los. Dus mail gestuurd en kreeg instructies terug hoe de telefoon terig te sturen. Voor de telefoon terug ging kwam ik er ook achter dat mensen mij niet goed hoorde als ik belde, dus dat meteen erbij vermeld. Terugkoppeling kreeg ik, als ik daarom vroeg. Dat kan nog wel iets beter misschien. Eindelijk bericht dat ie was gemaakt. De werkbon gelezen en las dat ze alleen het euvel van het schroefje hadden verholpen, dus meteen weer in de mail gekropen (serieus, denk eens aan WhatsApp.. veel klantvriendelijker ;-)). Ik zou een nieuwe krijgen. Nou, die kwam gister binnen en hij is als nieuw. Erg bedankt Coolmix

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Perfect afhandling

    Johan15-09-2018

    Na een klacht ben ik uitstekend verholpen! snel en accuraat

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vreselijk bedrijf! Nooit iets kopen hier!

    Mitchel09-09-2018

    Ik heb bij Coolmix een Note 4 gekocht. Hierbij kreeg ik een neppe s-pen toegestuurd, vervolgens daar mailcontact over opgenomen en kreeg ik nog een neppe s-pen opgestuurd. Kan gebeuren zou je zeggen, helaas was dit niet alles. De oplader die er bij geleverd was, was ook kapot. Heel vervelend. Hier heb ik ook over gemaild en uiteindelijk na 3-4 weken mailen heb ik mijn juiste s-pen gekregen en ook de juiste oplader. Nu ben ik een half jaartje verder en wat denk je... Hij heeft een software fout. Gelukkig valt dit onder de garantie, dacht ik. Dus deze opgestuurd op eigen kosten.
    Nu heb ik dus een mailtje ontvangen dat het niet binnen de garantie valt, omdat het door eigen toedoen is (de telefoon start niet meer op en ik heb hem gewoon als telefoon gebruikt), maar dat ze het wel kunnen maken. Voor 70 euro en daar komen dan de onderzoekskosten (40 euro) nog bij. Belachelijk, dat is toch geen garantie!?!
    Nu moet ik dus 40 euro onderzoekskosten betalen en wordt mijn telefoon terug gestuurd, waar ik dus niks meer aan heb. Kort samengevat: gewoon echt slecht!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service bij defecte telefoon

    ingrid02-09-2018

    Bestellen en leveren IPhone ging prima en snel. Na 7 maanden defecte homeknop. Valt niet onder garantie. Toestel opgestuurd naar Coolmix op mijn kosten, homeknop 'gerepareerd'. na 1 maand homeknop opnieuw defect. Kon volgens Coolmix terecht bij serviceshop in de buurt. Echter, deze serviceshop (Carolieweg Groningen) weigert reparatie uit te voeren voor Coolmix, omdat 'Coolmix niet betaalt' nu moet ik het toestel dus opnieuw opsturen voor reparatie. Transportkosten zijn voor eigen rekening. Vertrouwen in Coolmix is weg, zeer slechte service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Galaxy s7 wit

    maksi11-08-2018

    Me galaxy kwam iets later aan maar desondanks een mooie telefoon die het goed doet!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top

    NICK vd berg11-08-2018

    had nog een ipghone nodig oude ging stuk. via via kwam ik bij coolmix. betaalbare iphone gekocht. goede service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Galaxy s7 besteld bij coolmix.nl

    Peter van dijk11-08-2018

    galaxy s7 besteld ben er tevreden over!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    voor het eerst refurbished

    Ward 11-08-2018

    Ik heb bij coolmix voor het eerst een refurbished toestel besteld. Dit is voor het eerst want ik heb nog nooit eerder een refurbished product gekocht, dus het was voor mij even de kat uit de boom kijken. Kreeg hem al vrij snel binnen en ben er tevreden over! Top product

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    goed

    Rens van hoolwijk11-08-2018

    Betaalbare prijzen goedkoper dan bij de concurrent en betere kwaliteit , wat wil je nog meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    galaxy s7 snel en betrouwbaar

    johan11-08-2018

    duidelijke website. kon mijn galaxy s7 snel en makkelijk bestellen , kreeg hem binnen een dag binnen top service , dank u wel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    mooie iPhone

    Rinke11-08-2018

    Na het bestellen van mijn iphone 7 kreeg ik hem binnen 2 werkdagen binnen , erg mooi en betaalbaar ,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vreselijk!!

    Do04-08-2018

    Kapotte telefoon gekregen. Hebben ze een aantal keer ''gemaakt'', maar hij kwam telkens weer met andere problemen terug (oplader ging er niet meer in, microfoon kapot, volumeknoppen verkeerd om). Uiteindelijk na veel heisa een ''nieuwe'' gekregen. Hierbij is de batterij super snel leeg en heeft ook nog een aantal andere gebreken.

    Geld terug mocht ik niet, ik moest niet zeuren en na het plaatsen van een negatieve review kreeg ik een mailtje met erin '' dat ik niet hoefde te verwachten nog als vip behandeld te worden met mijn kinderachtige gedrag''. Zo ga je niet met klanten om, sorry.

    Ik koop een dure telefoon en daar mag ik best van verwachten dat hij van goede kwaliteit is, zoals beloofd op de website.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Zeer slechte service

    Johan04-07-2018

    Waardeloze klachten afhandeling
    Twee keer telfoon opgestuurd twee keer niet gerepareerd
    Partners van Coolmix reageren ook nergens op, jammer maar ik koop hier niets meer heb er heeeeeeel erg spijt van

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Premium service!

    Johen22-06-2018

    Wat een goed toestel en wat een geweldige ervaring met deze jongens! Coolmix is met zijn klein team een zeer grote speler op refurbished gebied! wij hebben al 3 toestellen bij Coolmix weten te bemachtigen en nog nooit is er een probleem voorgekomen, alle reviews hieronder kloppen dan ook niet mensen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer slecht bedrijf.

    Mano Hoebink19-06-2018

    Samsung s6 gekocht, na 3 weken wachten kreeg ik te horen via de chat die ik zelf was begonnen dat hij nog niet leverbaar was maar aankomende week zou die komen.
    Na 5 weken word zonder enig telefoontje of mailtje de order geannuleerd met als gevolg dat ik nu 12,56 aan paypal betalen moet als transactie kosten, en uiteraard geen telefoon ontvangen. Blij achteraf dat de order is geannuleerd nu ik al die klachten zo lees.

    ABSOLUUT GEEN AANRADER!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    koop hier nooit

    marianne17-06-2018

    Er wordt hier naar pluspunten gevraagd. Eerlijk gezegd valt bij Coolmix ieder pluspunt weg onder de minpunten. Ze leveren nl rommel. Ik heb mijn ouders ooit aangeraden om hier een iPad te kopen. Deze was binnen 2 maanden kapot omdat de iPad niet meer oplaadde. Na reparatie was deze weer binnen een paar maanden kapot. Na reparatie laadde de iPad wel weer op, maar viel binnen twee minuten uit. Daarna werden we van het kastje naar de muur gestuurd door Coolmix. Ik ben wel 6 keer in de winkel geweest. Toen ze het uiteindelijk niet konden maken, beriepen ze zich op het feit dat de iPad gevallen was, terwijl ze nota bene zelf het scherm hadden gerepareerd voor veel geld. Ik koop hier nooit meer en ik zal ook nooit meer iemand aanraden om dit te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niet weer!

    Miriam18-04-2018

    Refurbished Galaxy S5 besteld; Het hoesje wat ik erbij had besteld was niet leverbaar dus kreeg ik een andere. Telefoon snel gekregen maar mankeerde van alles aan; batterij slecht, luidspreker niet goed, software had kuren. Bovendien paste het hoesje helemaal niet! Over het hoesje alleen al heb ik 3 keer moeten bellen (retourinstructies, ander keuze elders gemaakt dus bedrag terugvorderen en dus opnieuw in de post gekregen). Dus ik gebeld om het terug te sturen. Moest tweede keer bellen om een retourlabel te krijgen omdat ik binnen een week retour wilde sturen en niet zelf hoef te betalen. Hoesje mee teruggestuurd.
    Krijg ik na een poosje zelfde telefoon weer binnen - inclusief het niet-passende hoesje - en het probleem van de luidspreker is helemaal niet verholpen!!!! In het schaderapport stond dat er geen mankement werd gevonden van de luidspreker. Maar wanneer ik de klantenservice belde - op speakerphone uiteraard - ben ik duidelijk NIET verstaanbaar....
    Moest dus weer bellen om het hele geval terug te sturen, de aankoop te ontbinden, geeft de medewerker aan de telefoon de informatie dat het terugsturen en de gegevens daarvan precies hetzelfde zijn - inclusief de retourlabel - als de vorige keer.
    Sta ik vervolgens bij het postkantoor met een verlopen retourlabel.
    Al met al een hele tijdrovende, ergerlijke situatie: ik ben nu drie weken verder, zonder telefoon en dus een paar stappen terug in plaats van geholpen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Top!

    Tino03-03-2018

    Zoals beloofd hierbij mijn review:
    ik heb bij Coolmix een i-phone 6s plus besteld. In eerste instantie kreeg ik op hun website niet te zien dat ik iets besteld had. Daarom contact opgenomen via de chatsite. De i-phone bleek niet onmiddellijk te leveren in het aantal Gb's die ik wenste. Er was wel een i-phone met meer Gb's in dezelfde conditie. Na enig gechat en de nodige coulantie van Coolmix deze i-phone aangeschaft.
    Tot nu toe zéér tevreden over deze smartphone, werkt perfect en ziet er top uit!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Ida14-01-2018

    Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice. Nieuw toestel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Levering samsung galaxy s7 onduidelijk

    Luka Berkhout15-12-2017

    Levering van de samsung galaxy s7
    onduidelijk wanneer. 31-11-2017 besteld, ivm sneeuw vertraging. sneeuw hield maar 1 dag aan, de rest van de week geen sneeuw niets van ze gehoord, ook al zeiden ze we houden je op de hoogte. Gebeld ge chat en zelfs langs gegaan veel moeite in gestopt. De telefoon was nog niet binnen , nog altijd geen track en trash mail Twijfels of de bestelling nog door gaat, klacht ingediend via de mail, hoop nog dat er een oplossing komt. 350,00 euro betaald, leveringstijd in de back order is 5 tot 8 werkdagen bij mij duurd het al 13 dagen frustratie en het vertrouwen begint knagen, spaargeld aan de kant gelegd voor een nieuwe goede telefoon maar nog niks ontvangen
    klacht mail gestuurd.

    Als er een telefoon niet op voorraad geleverd kan worden en het wel op de site aanbieden
    ( laat het me en zoveel anderen weten coolmix)

    nog steeds hoop dat het goed komt, na volgende week nog geen levering ?
    dan annuleer ik mijn bestelling

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Alles is top!

    Marco03-11-2017

    Bij deze webwinkel heb ik al voor 2e keer een iPhone gekocht en keer op keer verast met een grote glimlach door uitmuntende service en de sneller levering! Alle telefoons zijn krasvrij dus helemaal als nieuw! echte aanraders zeker weten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader!

    Anton Jansen08-10-2017

    We hebben met veel plezier al 3 telefoons gekocht bij Coolmix zonder gedoe of klachten, altijd goed te woord gestaan via Chat of telefonisch en de telefoons zijn prima! altijd krasvrij en helemaal goed! echte aanraders!

    Fictorie26-09-2018

    EENS EN NOOIT MEER Fictorie26-09-2018 Voor mijn dochter een refurbished zo goed als nieuw I phone 7 gekocht voor 470 euro. Na 2 maanden stopte hij ermee en de ellende begon. Na een bezoek aan de apple store bleek de lens vervangen te zijn door een niet origineel produkt en een onherstelbare sofware fout werd vastgesteld. Het toestel overgedragen aan Coolmix en er moest 70 euro worden betaald om hem te laten maken. We kregen het toestel terug maar het werkte nog steeds niet. Er werd ons een vervangtelefoon beloofd op de vestiging in Amsterdam. Na 5 weken nog steeds niets gezien. De schuld werd telkenmale verplaatst naar de vestiging in Eindhoven. Toen kregen we het nieuws dat we nog eens 129 euro moesten betalen om hem te herstellen.. Echt nooit geen zake doen met Coolmix... 1 en al afzetterij en alsmaar beloven en niks doen. We hebben dus 540 euro betaald voor een toestel waar we 2 maanden mee gebeld hebben en die nu volledig onbruikbaar is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    iphone

    Jolande 23-09-2017

    een oudere iPhone gekocht toen mijn eigen het niet meer deed
    het is nog steeds best wel veel geld, maar ik wilde per se een iPhone en geen ander merk, en die blijven dus duur, ook al is deze al een paar jaar oud.....
    maar hij zag er wel nog heel netjes uit en had geen krasjes of vieze vlekken ofzo gelukkig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Geweldige Service

    Anton11-09-2017

    Bij deze winkel hebben wij met veel plezier een iPhone gekocht! Alles is TIPTOP en perfecte service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Coolmix

    Uw beoordeling