NederlandReview

  Ervaringen Coolmix

  Refurbished - het is het modewoord van het moment. Steeds meer electronica-zaken lijken zich te specialiseren is producten die een tweede leven verdienen. Dat is natuurlijk goed voor het milieu (denk alleen al aan al die zeldzame metalen die nu gerecycled kunnen worden) en voor de portemonnee: voor een refurbished iphone of macbook hoef je natuurlijk niet zoveel neer te leggen als voor een nieuwe. Maar juist als het gaat om refurbished electronica, is het zinnig om goed vooraf te kijken naar het bedrijf waar je mee in zee gaat. Is goedkoop geen duurkoop? Je kunt misschien weinig betalen voor je nieuwe telefoon, maar als deze er dan snel weer mee ophoudt en de garantie niet blijkt te bestaan, dan ben je uiteindelijk juist duurder uit, simpelweg omdat je sneller een nieuwe telefoon nodig hebt. Het is daarom ook in het geval van refurbished aankopen de moeite waard om reviews te vergelijken: hoe denken eerdere klanten over de geleverde service en zouden zij opnieuw een aankoop doen bij Coolmix? Lees hier ervaringen en reviews van klanten van deze aanbieder van refurbished iPhones, iPads, accessoires, reparaties en meer!

  Over Coolmix

  Coolmix noemt zichzelf ‘dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie’. Dat proberen ze te garanderen door verschillende services: voor 17u bestelt, is de volgende dag gratis in huis. Geen verzendkosten, dus. Je mag producten binnen veertien dagen retourneren (dat is overigens geheel conform wetgeving, dus niet uniek voor Coolmix), inclusief de mogelijkheid je geld terug te krijgen (mits je voldoet aan hun ‘retourvoorwaarden’). Ook zijn er allerlei servicepunten van Coolmix verspreid over Nederland, waar je terecht kunt voor persoonlijk advies, reparatie en eventuele klachten.


  Een ander soort cool mix

  Diensten van Coolmix

  Coolmix controleert refurbished telefoons voordat ze verkocht mogen worden. Daarbij worden de oude telefoons voorzien van nieuwe originele onderdelen en de nieuwste software. Bovendien worden de telefoons voorzien van een nieuwe behuizing, nieuwe knoppen en een nieuw touchscreen. Dat betekent: geen krassen, scheurtjes, deukjes en andere gebruikssporen van de vreemdeling van wie de telefoon was voordat jij deze kocht.

  Bestellen bij Coolmix doe je online, maar voor wie graag persoonlijk contact heeft met een verkoper is er een heuse Coolmix Store in Eindhoven. Daarnaast kun je Coolmix telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 16 uur.

  Heb jij ervaring met Coolmix?

  Heb je hier bijvoorbeeld je nieuwste telefoon gekocht? Dan zijn we op zoek naar jou! Laat ons en heel Nederland weten hoe jij deze verkoper van refurbished telefoons beoordeelt met een review. Was de prijs echt lekker laag? Hoe was de service, werd de telefoon inderdaad de volgende dag geleverd? En natuurlijk erg belangrijk: kreeg je inderdaad een mooie telefoon met nieuwe behuizing en was de software up-to-date? Of werd je afgescheept met een oud barrel dat met geen mogelijkheid voor nieuw meer door kon gaan? Laat je ervaringen met Coolmix weten aan heel Nederland en schrijf een review op NederlandReview!

  Hoe zijn de ervaringen van klanten van refurbished reseller Coolmix? Zijn de iPhones en andere telefoons van goede kwaliteit? Lees de reviews!

  Coolmix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

  7
  68% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  6,6

  Prijs

  6,8

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Iphone XR

  Ik heb vorige week zaterdag een iphone besteld van coolmix. Helaas is deze naar ander halve week nog niet binnen... heel spijtig. Ik heb al 4/5 x geprobeerd te bellen naar het bedrijf maar ze nemen niet op.. ook op mijn mailtjes reageren ze niet.. ik vind het heel jammer om zo'n reactie te zetten maar ik kan niks anders. Dit is de enige manier om contact hopelijk te krijgen... gr Justim

  Door: Justin 15-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Iphone 62

  Refurbished Iphone 6s gekocht,bleek dat het bel geluid niet in orde was.
  Na telefonisch overleg werd een retourbiljet aangemaakt.
  Kon alles kosteloos retour sturen.Na 4 dagen had ik weer een prima toestel.
  Zelfs het plastiek schermpje voor de display werd keurig meegeleverd.
  Goede service en telefonisch prima te woord gestaan.

  Door: Henk Borst09-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  iPhone 6 plus

  In december een iPhone 6 plus refurbished gekocht. Ondanks dat het scherm kwetsbaar is een prima telefoon.

  Echter drie weken geleden kwamen er kuren. Telefoon viel uit of strepen. Reviews waren wisselend. Ik kan hier een ZEER positieve review aan toevoegen.

  Snelle service en prima opgelost!

  Door: Mark29-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Perfecte staat

  Niet is waar hier, mijn telefoon heb ik als spik splinter nieuw ontvangen! de klantenservice is top en levering gaat heel snel!

  Door: Noek20-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  gespreid betalen mogelijk!

  Mogelijkheid om gratis in 3x te betalen, snelle levering, goede communicatie via mail en telefonisch goed bereikbaar!

  Door: Jack12-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Niets op aan te merken!

  Alles is prima en goed product, snel en netjes ontvangen!

  Door: Elia10-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Slechte service en garantie

  In maart 2018 Iphone 6 refurbished gekocht. Vanaf het begin een slechte batterij die binnen een uur leeg was. Vervangende batterij koste mijn 49 euro....geen garantie zeggen ze.... In maart van dit jaar de camera stuk. Bij reparatie blijkt dat er schroeven missen en dat het moederbord stuk is (controle door Apple uitgevoerd niet door Coolmix). Gebeld en telefoon aangemeld voor reparatie: moederbord valt per slot van rekening onder de garantie. Krijg je te horen dat ze geen reparatie gaan uitvoeren omdat de telefoon teveel beschadigd is....krijg foto's toegestuurd van een telefoon die ik niet als de mijne herken....vreemde praktijken....kan nu mijn kapotte telefoon wel terug krijgen maar moet dan eerst 34 euro onderzoekkosten betalen. Uiteindelijk 350 kwijt en een telefoon die stuk is binnen een jaar. Hoezo goede service en garantie????? Ik beveel dit bedrijf zeker niet aan en mijn klacht ligt bij de geschillencommissie!

  Door: willy13-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  LET OP, hele slechte service! Koop hier niks

  Bij coolmix een iPhone gekocht, deze telefoon is al 3 x stuk gegaan door slechte software of hardware. Je moet zelf je verzendkosten en reparatiekosten betalen. Komen garantievoorwaarden absoluut niet na! Zijn telefonisch niet bereikbaar en onvindbaar. Per mail krijg je af en toe een reactie. Deze zaak is niet te vertrouwen!!

  Door: Tim30-01-2019
  Coolmix19-02-2019

  Beste Tim, Jammer van je reactie, hier worden wij ook niet vrolijk van. Het is echter niet zo dat wij de garantievoorwaarden niet nakomen, telefonisch niet bereikbaar en onvindbaar zijn ? In dat geval kun je terecht bij de Geschillencommissie die dit zal onderzoeken, maar dat heb je vast niet gedaan, omdat je wellicht in ongelijkheid zal worden gesteld. Nogmaals bij betreuren het geheel en mocht je toch nog willen praten, dan kun je nog altijd terecht via klantenservice@coolmix.nl. Je zult dan merken dat wij extreem goed bereikbaar en snel reageren ;)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geweldige service en goede producten

  Niets op aan te merken!

  Door: Omar12-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Vlotte reactie

  Vlotte reactie, goede kwaliteit geleverd product!

  Door: yan05-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Uitstekende service

  Had een iPhone die na 6 maanden gekregen toonde, Coolmix heeft deze voor mij uitstekend verholpen en heel snel ook! Ik raad iedereen deze bedrijf aan!

  Door: Rob01-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Uitstekend

  Prima service en goed geholpen

  Door: Mitchel30-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Nooit meer

  Een Samsung S6 met hoesje besteld, weken niets gehoord. Zelf een mail gestuurd en toen bleek dat deze niet beschikbaar was. Wel een Edge, en die konden we voor dezelfde prijs krijgen. Ingestemd, en eindelijk kregen we onze telefoon. Deze bleek echter alleen te werken indien verbonden met het stopcontact. Besloten om deze te retourneren en ons geld terug te vragen. Daar gingen nog eens vele mails en weken overheen. Wat een belabberde service, zo kun je niet omgaan met (het geld van) klanten.

  Door: Pierre07-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Perfect geholpen

  niets op aan te merken!

  Door: Gijs04-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  OPGELICHT

  Coolmix oplichters ik koop hier nooit meer iets zeggen waterschade terwijl dat niet zo is!!!!!

  Door: Jan h02-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Koop nooit bij Cool Mix

  Op 13-082017 een Samsung Galaxy S4 refurbished voor €169,99 gekocht. Op 24-07-2018 bleek volgens een geraadpleegde ict'er dat het moederbord kapot was. Dit valt onder de garantie.
  Na heel veel moeite, emails kreeg ik de boodschap, in slecht Nederlands, dat ik het toestel moest sturen naar hun adres in Eindhoven. Daar was ik al geweest maar er hing een briefje op de deur dat ze waren gesloten wegens "inventarisatie".
  Toen ik vervolgens mailde dat ik mijn toestel niet naar een winkel ging sturen die niet meer open was, kreeg ik een tamelijk vervelende mail terug waarin o.a. staat dat de winkel dicht is maar dat de reparaties daar nog steeds plaats vinden,
  Vervolgens moest ik €39,00 betalen want ik zou niet de juiste updates hebben gedownload wat volslagen onzin is.
  Ik heb dit gedaan omdat ik niet wist HOE ik mijn mobiel moest terugkrijgen aangezien er geen fysiek adres meer is en ook geen tel.nr.. Inmiddels doet mijn mobiel het nog steeds niet.
  Ik heb het sterke gevoel dat Coolmix mensen oplicht en de uitval moet uitmaken of je waar voor je geld krijgt of niet.
  Mijn advies: koop NOOIT IETS bij COOLMIX!


  Door: A. L'Ortye27-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Goede service

  Ik ben zeer tevreden over Coolmix,
  Na een half jaar deed mijn telefoon helemaal niks meer. Ik moest hem opsturen. Ik was wel bang dat ik hem lang krijt zou zijn, maar ze konden hem niet maken en heb een nieuwe telefoon gekregen. Ze belde me op en meteen de volgende dag binnen. Het enige nadeel vond ik dat ze telefonisch niet te bereiken waren. Via de mail krijg je wel snel een reactie.

  Door: Lydia27-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Nooit meer!

  Mijn dochter kocht een iPhone 6 64gb, bij thuiskomst bleek dit een 16 gb te zijn. Dus terug en een andere meegekregen, deze telefoon werkte helemaal niet, dus weer terug. weer een andere gekregen. Deze telefoon leek het goed te doen, totdat deze af en toe begon uit te vallen. Weer terug , bleek de winkel in Eindhoven inmiddels dicht te zijn. Contact gezocht met Amsterdam, we moesten de telefoon opsturen. Dit doe je d.m.v een aanmeldformulier invullen, hierop zou je een bericht ontvangen hoe de telefoon verstuurd moest worden. Tot op de dag van vandaag, na veel mailen, bellen, appen geen reactie. Zodra het lastig word haken ze af en hoor je niets meer. Dus mensen betaal liever iets meer dan met Coolmix in zee te gaan, alle 3 de telefoon mankeerde iets, dat zegt wel iets,

  Door: Linda26-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  ik snap al die slechte reacties niet ik heb tot nu toe 3 telefoons gekocht hier en allemaal goed

  ik vind het heel fijn alleen levering wat langer maar ja wat krijg je ervoor

  Door: Mick van Os06-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  EENS EN NOOIT MEER

  Voor mijn dochter een refurbished zo goed als nieuw I phone 7 gekocht voor 470 euro. Na 2 maanden stopte hij ermee en de ellende begon. Na een bezoek aan de apple store bleek de lens vervangen te zijn door een niet origineel produkt en een onherstelbare sofware fout werd vastgesteld. Het toestel overgedragen aan Coolmix en er moest 70 euro worden betaald om hem te laten maken. We kregen het toestel terug maar het werkte nog steeds niet. Er werd ons een vervangtelefoon beloofd op de vestiging in Amsterdam. Na 5 weken nog steeds niets gezien. De schuld werd telkenmale verplaatst naar de vestiging in Eindhoven. Toen kregen we het nieuws dat we nog eens 129 euro moesten betalen om hem te herstellen..
  Echt nooit geen zake doen met Coolmix... 1 en al afzetterij en alsmaar beloven en niks doen.
  We hebben dus 540 euro betaald voor een toestel waar we 2 maanden mee gebeld hebben en die nu volledig onbruikbaar is.

  Door: Fictorie26-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Prettige ervaring

  Na alle reviews van heel veel partijen gelezen te hebben, uiteindelijk de sprong gewaagd met Coolmix. Niet helemaal gerust erop want je leest nogal wat ervaringen. iPhone 7 besteld met 128 gb geheugen. Vrij snel binnen maar al snel hoorde ik dat mijn telefoon “rammelde”. Ik denk een schroefje los. Dus mail gestuurd en kreeg instructies terug hoe de telefoon terig te sturen. Voor de telefoon terug ging kwam ik er ook achter dat mensen mij niet goed hoorde als ik belde, dus dat meteen erbij vermeld. Terugkoppeling kreeg ik, als ik daarom vroeg. Dat kan nog wel iets beter misschien. Eindelijk bericht dat ie was gemaakt. De werkbon gelezen en las dat ze alleen het euvel van het schroefje hadden verholpen, dus meteen weer in de mail gekropen (serieus, denk eens aan WhatsApp.. veel klantvriendelijker ;-)). Ik zou een nieuwe krijgen. Nou, die kwam gister binnen en hij is als nieuw. Erg bedankt Coolmix

  Door: Diana20-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Perfect afhandling

  Na een klacht ben ik uitstekend verholpen! snel en accuraat

  Door: Johan15-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Vreselijk bedrijf! Nooit iets kopen hier!

  Ik heb bij Coolmix een Note 4 gekocht. Hierbij kreeg ik een neppe s-pen toegestuurd, vervolgens daar mailcontact over opgenomen en kreeg ik nog een neppe s-pen opgestuurd. Kan gebeuren zou je zeggen, helaas was dit niet alles. De oplader die er bij geleverd was, was ook kapot. Heel vervelend. Hier heb ik ook over gemaild en uiteindelijk na 3-4 weken mailen heb ik mijn juiste s-pen gekregen en ook de juiste oplader. Nu ben ik een half jaartje verder en wat denk je... Hij heeft een software fout. Gelukkig valt dit onder de garantie, dacht ik. Dus deze opgestuurd op eigen kosten.
  Nu heb ik dus een mailtje ontvangen dat het niet binnen de garantie valt, omdat het door eigen toedoen is (de telefoon start niet meer op en ik heb hem gewoon als telefoon gebruikt), maar dat ze het wel kunnen maken. Voor 70 euro en daar komen dan de onderzoekskosten (40 euro) nog bij. Belachelijk, dat is toch geen garantie!?!
  Nu moet ik dus 40 euro onderzoekskosten betalen en wordt mijn telefoon terug gestuurd, waar ik dus niks meer aan heb. Kort samengevat: gewoon echt slecht!

  Door: Mitchel09-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  slechte service bij defecte telefoon

  Bestellen en leveren IPhone ging prima en snel. Na 7 maanden defecte homeknop. Valt niet onder garantie. Toestel opgestuurd naar Coolmix op mijn kosten, homeknop 'gerepareerd'. na 1 maand homeknop opnieuw defect. Kon volgens Coolmix terecht bij serviceshop in de buurt. Echter, deze serviceshop (Carolieweg Groningen) weigert reparatie uit te voeren voor Coolmix, omdat 'Coolmix niet betaalt' nu moet ik het toestel dus opnieuw opsturen voor reparatie. Transportkosten zijn voor eigen rekening. Vertrouwen in Coolmix is weg, zeer slechte service.

  Door: ingrid02-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  mooie iPhone

  Na het bestellen van mijn iphone 7 kreeg ik hem binnen 2 werkdagen binnen , erg mooi en betaalbaar ,

  Door: Rinke11-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Vreselijk!!

  Kapotte telefoon gekregen. Hebben ze een aantal keer ''gemaakt'', maar hij kwam telkens weer met andere problemen terug (oplader ging er niet meer in, microfoon kapot, volumeknoppen verkeerd om). Uiteindelijk na veel heisa een ''nieuwe'' gekregen. Hierbij is de batterij super snel leeg en heeft ook nog een aantal andere gebreken.

  Geld terug mocht ik niet, ik moest niet zeuren en na het plaatsen van een negatieve review kreeg ik een mailtje met erin '' dat ik niet hoefde te verwachten nog als vip behandeld te worden met mijn kinderachtige gedrag''. Zo ga je niet met klanten om, sorry.

  Ik koop een dure telefoon en daar mag ik best van verwachten dat hij van goede kwaliteit is, zoals beloofd op de website.

  Door: Do04-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Zeer slechte service

  Waardeloze klachten afhandeling
  Twee keer telfoon opgestuurd twee keer niet gerepareerd
  Partners van Coolmix reageren ook nergens op, jammer maar ik koop hier niets meer heb er heeeeeeel erg spijt van

  Door: Johan04-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Premium service!

  Wat een goed toestel en wat een geweldige ervaring met deze jongens! Coolmix is met zijn klein team een zeer grote speler op refurbished gebied! wij hebben al 3 toestellen bij Coolmix weten te bemachtigen en nog nooit is er een probleem voorgekomen, alle reviews hieronder kloppen dan ook niet mensen!

  Door: Johen22-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zeer slecht bedrijf.

  Samsung s6 gekocht, na 3 weken wachten kreeg ik te horen via de chat die ik zelf was begonnen dat hij nog niet leverbaar was maar aankomende week zou die komen.
  Na 5 weken word zonder enig telefoontje of mailtje de order geannuleerd met als gevolg dat ik nu 12,56 aan paypal betalen moet als transactie kosten, en uiteraard geen telefoon ontvangen. Blij achteraf dat de order is geannuleerd nu ik al die klachten zo lees.

  ABSOLUUT GEEN AANRADER!!!

  Door: Mano Hoebink19-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  koop hier nooit

  Er wordt hier naar pluspunten gevraagd. Eerlijk gezegd valt bij Coolmix ieder pluspunt weg onder de minpunten. Ze leveren nl rommel. Ik heb mijn ouders ooit aangeraden om hier een iPad te kopen. Deze was binnen 2 maanden kapot omdat de iPad niet meer oplaadde. Na reparatie was deze weer binnen een paar maanden kapot. Na reparatie laadde de iPad wel weer op, maar viel binnen twee minuten uit. Daarna werden we van het kastje naar de muur gestuurd door Coolmix. Ik ben wel 6 keer in de winkel geweest. Toen ze het uiteindelijk niet konden maken, beriepen ze zich op het feit dat de iPad gevallen was, terwijl ze nota bene zelf het scherm hadden gerepareerd voor veel geld. Ik koop hier nooit meer en ik zal ook nooit meer iemand aanraden om dit te doen.

  Door: marianne17-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  niet weer!

  Refurbished Galaxy S5 besteld; Het hoesje wat ik erbij had besteld was niet leverbaar dus kreeg ik een andere. Telefoon snel gekregen maar mankeerde van alles aan; batterij slecht, luidspreker niet goed, software had kuren. Bovendien paste het hoesje helemaal niet! Over het hoesje alleen al heb ik 3 keer moeten bellen (retourinstructies, ander keuze elders gemaakt dus bedrag terugvorderen en dus opnieuw in de post gekregen). Dus ik gebeld om het terug te sturen. Moest tweede keer bellen om een retourlabel te krijgen omdat ik binnen een week retour wilde sturen en niet zelf hoef te betalen. Hoesje mee teruggestuurd.
  Krijg ik na een poosje zelfde telefoon weer binnen - inclusief het niet-passende hoesje - en het probleem van de luidspreker is helemaal niet verholpen!!!! In het schaderapport stond dat er geen mankement werd gevonden van de luidspreker. Maar wanneer ik de klantenservice belde - op speakerphone uiteraard - ben ik duidelijk NIET verstaanbaar....
  Moest dus weer bellen om het hele geval terug te sturen, de aankoop te ontbinden, geeft de medewerker aan de telefoon de informatie dat het terugsturen en de gegevens daarvan precies hetzelfde zijn - inclusief de retourlabel - als de vorige keer.
  Sta ik vervolgens bij het postkantoor met een verlopen retourlabel.
  Al met al een hele tijdrovende, ergerlijke situatie: ik ben nu drie weken verder, zonder telefoon en dus een paar stappen terug in plaats van geholpen!

  Door: Miriam18-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Top!

  Zoals beloofd hierbij mijn review:
  ik heb bij Coolmix een i-phone 6s plus besteld. In eerste instantie kreeg ik op hun website niet te zien dat ik iets besteld had. Daarom contact opgenomen via de chatsite. De i-phone bleek niet onmiddellijk te leveren in het aantal Gb's die ik wenste. Er was wel een i-phone met meer Gb's in dezelfde conditie. Na enig gechat en de nodige coulantie van Coolmix deze i-phone aangeschaft.
  Tot nu toe zéér tevreden over deze smartphone, werkt perfect en ziet er top uit!

  Door: Tino03-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Top service

  Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice. Nieuw toestel

  Door: Ida14-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Levering samsung galaxy s7 onduidelijk

  Levering van de samsung galaxy s7
  onduidelijk wanneer. 31-11-2017 besteld, ivm sneeuw vertraging. sneeuw hield maar 1 dag aan, de rest van de week geen sneeuw niets van ze gehoord, ook al zeiden ze we houden je op de hoogte. Gebeld ge chat en zelfs langs gegaan veel moeite in gestopt. De telefoon was nog niet binnen , nog altijd geen track en trash mail Twijfels of de bestelling nog door gaat, klacht ingediend via de mail, hoop nog dat er een oplossing komt. 350,00 euro betaald, leveringstijd in de back order is 5 tot 8 werkdagen bij mij duurd het al 13 dagen frustratie en het vertrouwen begint knagen, spaargeld aan de kant gelegd voor een nieuwe goede telefoon maar nog niks ontvangen
  klacht mail gestuurd.

  Als er een telefoon niet op voorraad geleverd kan worden en het wel op de site aanbieden
  ( laat het me en zoveel anderen weten coolmix)

  nog steeds hoop dat het goed komt, na volgende week nog geen levering ?
  dan annuleer ik mijn bestelling

  Door: Luka Berkhout15-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Alles is top!

  Bij deze webwinkel heb ik al voor 2e keer een iPhone gekocht en keer op keer verast met een grote glimlach door uitmuntende service en de sneller levering! Alle telefoons zijn krasvrij dus helemaal als nieuw! echte aanraders zeker weten.

  Door: Marco03-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Aanrader!

  We hebben met veel plezier al 3 telefoons gekocht bij Coolmix zonder gedoe of klachten, altijd goed te woord gestaan via Chat of telefonisch en de telefoons zijn prima! altijd krasvrij en helemaal goed! echte aanraders!

  Door: Anton Jansen08-10-2017
  Fictorie26-09-2018

  EENS EN NOOIT MEER Fictorie26-09-2018 Voor mijn dochter een refurbished zo goed als nieuw I phone 7 gekocht voor 470 euro. Na 2 maanden stopte hij ermee en de ellende begon. Na een bezoek aan de apple store bleek de lens vervangen te zijn door een niet origineel produkt en een onherstelbare sofware fout werd vastgesteld. Het toestel overgedragen aan Coolmix en er moest 70 euro worden betaald om hem te laten maken. We kregen het toestel terug maar het werkte nog steeds niet. Er werd ons een vervangtelefoon beloofd op de vestiging in Amsterdam. Na 5 weken nog steeds niets gezien. De schuld werd telkenmale verplaatst naar de vestiging in Eindhoven. Toen kregen we het nieuws dat we nog eens 129 euro moesten betalen om hem te herstellen.. Echt nooit geen zake doen met Coolmix... 1 en al afzetterij en alsmaar beloven en niks doen. We hebben dus 540 euro betaald voor een toestel waar we 2 maanden mee gebeld hebben en die nu volledig onbruikbaar is.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  iphone

  een oudere iPhone gekocht toen mijn eigen het niet meer deed
  het is nog steeds best wel veel geld, maar ik wilde per se een iPhone en geen ander merk, en die blijven dus duur, ook al is deze al een paar jaar oud.....
  maar hij zag er wel nog heel netjes uit en had geen krasjes of vieze vlekken ofzo gelukkig

  Door: Jolande 23-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Geweldige Service

  Bij deze winkel hebben wij met veel plezier een iPhone gekocht! Alles is TIPTOP en perfecte service!

  Door: Anton11-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Coolmix

  Uw beoordeling