NederlandReview

  Ervaringen Coolmix

  Refurbished - het is het modewoord van het moment. Steeds meer electronica-zaken lijken zich te specialiseren is producten die een tweede leven verdienen. Dat is natuurlijk goed voor het milieu (denk alleen al aan al die zeldzame metalen die nu gerecycled kunnen worden) en voor de portemonnee: voor een refurbished iphone of macbook hoef je natuurlijk niet zoveel neer te leggen als voor een nieuwe. Maar juist als het gaat om refurbished electronica, is het zinnig om goed vooraf te kijken naar het bedrijf waar je mee in zee gaat. Is goedkoop geen duurkoop? Je kunt misschien weinig betalen voor je nieuwe telefoon, maar als deze er dan snel weer mee ophoudt en de garantie niet blijkt te bestaan, dan ben je uiteindelijk juist duurder uit, simpelweg omdat je sneller een nieuwe telefoon nodig hebt. Het is daarom ook in het geval van refurbished aankopen de moeite waard om reviews te vergelijken: hoe denken eerdere klanten over de geleverde service en zouden zij opnieuw een aankoop doen bij Coolmix? Lees hier ervaringen en reviews van klanten van deze aanbieder van refurbished iPhones, iPads, accessoires, reparaties en meer!

  Over Coolmix

  Coolmix noemt zichzelf ‘dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie’. Dat proberen ze te garanderen door verschillende services: voor 17u bestelt, is de volgende dag gratis in huis. Geen verzendkosten, dus. Je mag producten binnen veertien dagen retourneren (dat is overigens geheel conform wetgeving, dus niet uniek voor Coolmix), inclusief de mogelijkheid je geld terug te krijgen (mits je voldoet aan hun ‘retourvoorwaarden’). Ook zijn er allerlei servicepunten van Coolmix verspreid over Nederland, waar je terecht kunt voor persoonlijk advies, reparatie en eventuele klachten.


  Een ander soort cool mix

  Diensten van Coolmix

  Coolmix controleert refurbished telefoons voordat ze verkocht mogen worden. Daarbij worden de oude telefoons voorzien van nieuwe originele onderdelen en de nieuwste software. Bovendien worden de telefoons voorzien van een nieuwe behuizing, nieuwe knoppen en een nieuw touchscreen. Dat betekent: geen krassen, scheurtjes, deukjes en andere gebruikssporen van de vreemdeling van wie de telefoon was voordat jij deze kocht.

  Bestellen bij Coolmix doe je online, maar voor wie graag persoonlijk contact heeft met een verkoper is er een heuse Coolmix Store in Eindhoven. Daarnaast kun je Coolmix telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 16 uur.

  Heb jij ervaring met Coolmix?

  Heb je hier bijvoorbeeld je nieuwste telefoon gekocht? Dan zijn we op zoek naar jou! Laat ons en heel Nederland weten hoe jij deze verkoper van refurbished telefoons beoordeelt met een review. Was de prijs echt lekker laag? Hoe was de service, werd de telefoon inderdaad de volgende dag geleverd? En natuurlijk erg belangrijk: kreeg je inderdaad een mooie telefoon met nieuwe behuizing en was de software up-to-date? Of werd je afgescheept met een oud barrel dat met geen mogelijkheid voor nieuw meer door kon gaan? Laat je ervaringen met Coolmix weten aan heel Nederland en schrijf een review op NederlandReview!

  Hoe zijn de ervaringen van klanten van refurbished reseller Coolmix? Zijn de iPhones en andere telefoons van goede kwaliteit? Lees de reviews!

  Coolmix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (152)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Coolmix

  Uw beoordeling

  Refurbished Iphone7

  Op de site staat wat er allemaal in de doos zit bij ontvangst goederen. Er zaten bij ontvangst geen oortjes in de doos. Hierover gebeld. Kreeg een vaag verhaal dat ze me hadden moeten bellen dat we een verbeterde versie zouden ontvangen maar dat er dan geen oortjes zouden worden bijgeleverd. Nadat bleek dat ik niet geïnformeerd was zou ik alsnog oortjes toegestuurd krijgen. De medewerker keek even voor mij na welke oortjes erbij hoorden en zou deze opsturen. Op dinsdag werden eerst de oortjes niet geleverd omdat de chauffeur mijn huis niet kon vinden. Op woensdag de oortjes alsnog ontvangen, echter dit bleken de verkeerde te zijn. Hierop geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Coolmix is echter telefonisch niet te bereiken. Op whatt's app krijg ik maar 1 vinkje en op de mail wordt vooralsnog niet gereageerd.

  Afwachten of het met de oortjes wordt opgelost. De telefoon doet het verder uitstekend en ziet er als nieuw uit.

  Door: Stephan30-01-2020
  Joe28-02-2020

  Via Google, in Eindhoven, op de grote berg 26 zou een winkel van Coolmix moeten zijn. Heb deze niet gevonden. Coolmix, wellicht kunnen jullie je database bij google updaten en doorgeven dat jullie geen vestiging meer daar hebben. Ben voor jan doedel naar eindhoven gereden om een telefoon te kopen.

  Francois04-05-2020

  Ik denk dat Coolmix binnenkort onderwerp van gesprek is bij TROS Opgelicht of VARA Kassa. Dat de fysieke winkel zomaar verdwijnt, zonder de klanten in te lichten moet al genoeg zeggen. Boeven zijn 't. Hard aanpakken en zorgen dat ze u uw geld terug geven.

  Silvio America08-07-2020

  Pure oplichterij. Heb een S7 Edge besteld aanbetaling gedaan kreeg ik een telefoon met kapotte batterij dus opgestuurd en kreeg een nieuewe die na oplaaden batterij ontplot weer opgestuurd weer een met batterij prioblemen loopt leeg in halfuur. dus vroeg ik mijn aanbetaling terug Nee hoor ik werd gedagvaard door ACCS en ik kreeg deze reactie van COOLMIX: Jammer dat uw telefoonnummer niet goed werkt. U heeft een product aangeschaft en ervoor gekozen deze achteraf te voldoen, of het product wel of niet werkt dient u aan de betalingsafspraken te voldoen welke u heeft gemaakt tijdens uw aankoop met het bedrijf In3, want u zult moeten begrijpen dat In3 en Coolmix totaal andere bedrijven zijn en onafhankelijk handelen. En indien uw product niet goed werkt, dient u deze netjes met Coolmix af te handelen en niet de betalingen van In3 tegenhouden, als u volgens de regels had gewerkt had u nooit een dagvaarding ontvangen, Al met al verzoek ik u opnieuw de betaling aan In3 volledig en wel inclusief de incassokosten wat helaas nu wel het geval is dankzij uw eigen nalatigheid te voldoen. Dus zelfs als de product niet voldoet moet je toch betalern.

  Laurens16-09-2020

  Goede en snelle levering Filmpje geloofwaardig en straalt vertrouwen uit.

  Rico17-09-2020

  Snap die onvrede niet.. Op zaterdagavond de bestelling voor een Iphone 8 64 GB premium refurbished gedaan, maandagmiddag al in huis. Erg snelle levering dus! Bij ontvangst was meteen te zien dat de telefoon netjes en professioneel was verpakt. Het resultaat van de telefoon was er dan ook naar! Een prachtige telefoon waaraan niet te zien was dat dit een refurbished model was. Kortom, tot nog toe want de telefoon is pas 2 dagen in gebruik, zeer tevreden.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prettige ervaring

  Na alle reviews van heel veel partijen gelezen te hebben, uiteindelijk de sprong gewaagd met Coolmix. Niet helemaal gerust erop want je leest nogal wat ervaringen. iPhone 7 besteld met 128 gb geheugen. Vrij snel binnen maar al snel hoorde ik dat mijn telefoon “rammelde”. Ik denk een schroefje los. Dus mail gestuurd en kreeg instructies terug hoe de telefoon terig te sturen. Voor de telefoon terug ging kwam ik er ook achter dat mensen mij niet goed hoorde als ik belde, dus dat meteen erbij vermeld. Terugkoppeling kreeg ik, als ik daarom vroeg. Dat kan nog wel iets beter misschien. Eindelijk bericht dat ie was gemaakt. De werkbon gelezen en las dat ze alleen het euvel van het schroefje hadden verholpen, dus meteen weer in de mail gekropen (serieus, denk eens aan WhatsApp.. veel klantvriendelijker ;-)). Ik zou een nieuwe krijgen. Nou, die kwam gister binnen en hij is als nieuw. Erg bedankt Coolmix

  Door: Diana20-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Top!

  Zoals beloofd hierbij mijn review:
  ik heb bij Coolmix een i-phone 6s plus besteld. In eerste instantie kreeg ik op hun website niet te zien dat ik iets besteld had. Daarom contact opgenomen via de chatsite. De i-phone bleek niet onmiddellijk te leveren in het aantal Gb's die ik wenste. Er was wel een i-phone met meer Gb's in dezelfde conditie. Na enig gechat en de nodige coulantie van Coolmix deze i-phone aangeschaft.
  Tot nu toe zéér tevreden over deze smartphone, werkt perfect en ziet er top uit!

  Door: Tino03-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  XS IPHONE

  Prima service! Besteld 1minuutje voor 17h en dag er na pakketje geleverd... Zoals beloofd! Verder zag het toestel IPhone XS er nog zeer goed uit... Prima als je niet kijkt op een krasje... (Zelfs met de beste zorgen ter wereld hou je zelf je toestel ook niet kras vrij... Dus nu start je al met een krasje erop waardoor je hier niet zo veel meer om geeft bovendien is de prijs ook erg aantrekkelijk) voor mijn volgende Apple device kijk ik zeker eerst hier eens!

  Door: Kaily17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Iphone 7 & 8

  Ben ruim anderhalf jaar bezig geweest om mijn 6s te vervangen door een 7. nadat die diverse keren retour was gegaan voor uiteenlopende klachten (o.a. batterij/wegvallende verbinding/microfoon) en ik ondertussen de oude 6s niet meer kon gebruiken werd mij een Iphone8 geadviseerd. Ik heb toe uit voorzorg zowel de 7 als de 8 gehouden en jawel hoor: ook de 8 heeft diverse storingen gegeven en is 3x geretourneerd. iedere keer weer alles overzetten en activeren. Nu bijna 2 jaar verder. De 7 heeft definitief de geest gegeven (buiten garantie termijn) dus ik gebruik nu de 8. Kijken hoe lang dat goed gaat en daarna maar weer een nieuwe. In ieder geval nooit meer coolmix/repairmix

  Door: Arnold19-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Iphone xr

  Coolmix heeft een mooie website en dito beloftes. Helaas maakt men de laatste niet waar. Zo maakte men mij warm met BTW teruggaaf. Helaas kwam men dit nadat ik het toestel ontvangen had. Ook zat niet alles in de box. Zelfs bij een tweede zending ontbrak er nog wat. Het toestel is goed. De service is waardeloos.

  Door: Willem05-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  iMac 21.5 inch i5 ultra dun 1TB HDD 8GB RAM 2.8Ghz

  Coolmix was voor mij totaal onbekend. Toch maar een iMac besteld en omdat ik het niet kende gekozen voor AfterPay. iMac werd netjes een dag later geleverd in top conditie tot ik hem liet vallen / kapot scherm.

  Contact opgenomen en super geholpen (door Irvan). In de ochtend een nieuwe besteld en in de avond thuis bezorgd. Wederom een super mooie refurbished iMac!

  Coolmix kan ik iedereen aanraden!

  Door: Tino29-04-2020
  Nathalie Verbist21-05-2020

  Hoe krijg je contact met iemand? Ik krijg reeds geen antwoord.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top iPAD

  Positieve ervaringen! Duidelijke site, snelle levering (van 2 IPads 4, zgan). IPads zien er inderdaad ook top uit en functionaliteit lijkt dik in orde. Bij laden bleek ene iPad aanzienlijk sneller te laden dan andere. Klantenservice gebeld en direct uitleg gekregen over mogelijke oorzaak en oplossing. Met daarbij de opmerking, dat wanneer het probleem aanhoudt de ene gewoon even omgeruild moet worden. Kortom: prima service!

  Door: Reinhout16-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Iphone XR rood

  Ik heb aan het einde van black friday een rode Iphone XR gekocht. Ik was daarom een beetje laat met bestellen en daarom duurde de levering zo lang. Maar dit top bedrijf heeft mij daarom een precies de zelfde telefoon aangeboden maar dan met meer GB, en dat allemaal zonder extra kosten. Eenmaal aangekomen werkt hij perfect en de Airpods werken ook super en klinken heel goed. Ik adviseer je Coolmix echt heel erg!!!

  Door: Aris Maij18-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone 11

  Snelle levering, overzichtelijke website en tot nu toe het idee dat ik een goedwerkend en deugdelijk product heb ontvangen. Vond het alleen opmerkelijk dat een aantal oneffenheidjes (vuil) op behuizing en glas aanwezig waren die niet nodig waren geweest, omdat ik ze zelf snel weg kon poetsen. Hierdoor vond ik het product minder gaaf bij uitpakken. Uiteindelijk kwam het goed na de aanvankelijke teleurstelling.

  Door: April Koostra16-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Iphone

  Diverse telefoons gehad en allemaal gaan ze kapot. Iedere keer dagen telefoon kwijt en enorme discussies met klantenservice (als ze überhaupt al opnemen!). Voor mij nooit meer iets van Colmix

  Door: Linda23-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Macbook

  Voor mijn studie een refurbished macbook aangeschaft bij coolmix. ziet er goed uit

  Door: Iris30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone 7

  Prima telefoon en snel geleverd volgens afspraak.

  Door: M. Geel30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  samsung

  Zeer correcte afhandeling!

  Door: hendriks30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone xs max

  mijn telefoon doet het prima

  Door: jordi30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone xs max 256gb

  Woensdagnacht mijn mobiel in de thee laten vallen, vrijdagmiddag stond de bezorger aan de deur met mijn nieuwe telefoon, TOP! (en dank voor de plastic beschermhoezen)

  Door: jet25-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iphone

  Over het algemeen positief; heel prettige persoon aan de telefoon om het hele refurbished systeem aan een 60+er uit te leggen.

  Door: Ronnie25-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  iPhone

  Ben al 2 jaar bezig om werkende telefoon zeker 8 x kapot geweest !
  Nu zou ik geld terug krijgen
  Zwart op wit in e-mail en nu word er terug getrokken
  Spaar wat door voor een iPhone met garantie
  Ben echt zo boos !

  Door: M18-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  iphone

  Dit was de eerste keer dat dat hier iets hebben gekocht en alles naar volle tevredenheid.
  Snelle reactie en alles volgens afspraak.

  Door: Timo18-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  product iphone SE

  Goede en professionele orderafhandeling en ik ben goed op de hoogte gehouden van het proces van bestellen t/m leveren. Product was goed verpakt.

  Door: C van etten18-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Coolmix een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 152 ervaringen geplaatst over Coolmix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Coolmix actief?

  Coolmix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Coolmix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.