NederlandReview

  Ervaringen Conrad

  Conrad Electronic is een leverancier in de elektronica sector in bijna heel Europa. Vanuit Nederland wordt alleen gewerkt met een webshop en geen fysieke winkels. In deze webshop vind je alles met betrekking tot elektronica. Met meer dan 700.000 producten zit er voor iedereen wel iets tussen.

  De producten

  Op Conrad.nl zijn de producten onderverdeeld in verschillende categorieën:
  - Auto & eMobility
  - Computer & Kantoor
  - Huistechniek
  - Automatisering
  - Development-kits
  - Kabels
  - Batterijen & Opladers
  - Elektromechanica
  - Meettechniek & Voedingen
  - Componenten-Actief
  - Gereedschap & Werkplaats
  - Modelbouw & Modelspoor
  - Componenten-Passief
  - Vrije tijd & Huishouden
  - Multimedia

  Per categorie worden de producten verdeeld onder productgroepen. Zo kan de consument makkelijk en snel bij het juiste product komen. Op de productpagina wordt het product duidelijk vermeld met een of meerdere afbeeldingen. De pagina’s beschikken ook over een beschrijving en productspecificaties. Accessoires worden ook goed vermeld, je kunt die gemakkelijk meebestellen. Per artikel kan er een review worden geschreven. Na aanschaf krijg je een mail of je schrijft die meteen onder elke product.

  De Jeugd van Tegenwoordig - Elektrotechnique

  De Levering

  Conrad Electronic is dus alleen een webshop en beschikt niet over een afhaal adres. Het magazijn bevindt zich in Duitsland, hier worden de producten verwerkt en verzonden. Als er boven een bedrag van €35,- besteld wordt, worden er geen verzendkosten verrekend. Conrad geeft een garantie periode van 2 jaar na aankoop.


  Wanneer je de bestelling hebt gedaan en het is afgeleverd, heb je 30 dagen bedenktijd. Je krijgt dan het aankoop bedrag terug. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

  Betalingen kunnen op verschillende manieren gebeuren:
  - Ideal
  - Acceptgiro
  - Automatische Incasso
  - Creditcard (MasterCard, VISA, American Express, Diners Club)

  Opmerkingen of klachten?

  Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je bij Conrad op vele manieren terecht. Het is mogelijk om te bellen maar ook om te appen. Op de Conrad website staan alle gegevens duidelijk vermeld. Het is natuurlijk ook mogelijk om via de mail of social media contact te zoeken.

  Keurmerk

  Conrad Electronic beschikt over twee keurmerken: Thuiswinkel Waarborg en het Ecommerce Europe Trustmark.

  Wat vindt u van conrad? Bekijk wat anderen vinden en weet waar u koopt. Hoe is het bestelprocess en de klantenservice? Klanten die u voorgingen vertellen het op NederlandReview!

  Ontdek hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf.

  Over Conrad

  Elektronica en techniek, dat is Conrad! Het is een bedrijf waar iedereen terecht kan met een liefde voor deze twee onderdelen. Ze hebben een zeer ruim assortiment van 700.000 artikelen welke allemaal snel geleverd kunnen worden. Zo zijn er de nieuwste 3D printers tot de meest geavanceerde quadrocopters en drones. Er zijn ook batterijen en opladers, actieve componenten en passieve componenten, computers, development-kits, gereedschap, huis en tuin artikelen, kabels, modelbouw en multimedia. Er is eigenlijk zoveel bij dit bedrijf.
  Ook zijn er een aantal exclusief verkrijgbare merken voor Conrad Energy, C-control, Toolcraft, Voltcraft en Renkforce.

  Het assortiment is trouwens nog steeds groeiende. Het is eigenlijk ook wel logisch, aangezien er zoveel passie is voor elektronica. Het is natuurlijk wel handig voor je, wanneer je van zo’n uitgebreid assortiment gebruik kunt maken. Conrad is eigenlijk jouw one stop shop voor techniek en elektronica.

  Alle bestellingen boven de 35 euro worden trouwens gratis verzonden door Conrad


  In het bedrijf is een jarenlange ervaring aanwezig en is er volop kennis om je goed te helpen. Door de goede afspraken met de leveranciers en fabrikanten is het ook mogelijk om zeer scherpe prijzen af te spreken met hun.

  Producten van Conrad

  Het bedrijf heeft een zeer ruim assortiment van producten. Het gaat hier onder andere om:
  • Auto & eMobility
  • Automatisering
  • Batterijen & Opladers
  • Componenten - Actief
  • Componenten - Passief
  • Computer & Kantoor
  Development-kits
  • Elektromechanica
  • Gereedschap & Werkplaats
  • Vrije tijd & huishouden
  • Huistechniek
  • Kabels
  • Meettechniek & Voedingen
  • Modelbouw & Modelspoor
  • Multimedia

  Klachten, tips en complimenten over Conrad

  Het is goed om te zien, dat je natuurlijk ook een klacht snel en gemakkelijke kunt indienen bij hun. Er kan altijd iets misgaan. Ze lossen je problemen, klachten en vragen graag snel en goed op. Natuurlijk moet het wel binnen de mogelijkheden van hun liggen.

  Heb jij ervaring met Conrad?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van Conrad vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees hier de reviews van klanten van Conrad. Is dit het beste adres voor al jouw benodigheden in electronica en techniek? Vind je hier alles voor jouw auto, computer, kabels, batterijen, etc?

  Conrad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

  5.4
  45% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Conrad

  Uw beoordeling

  Grote diversiteit aan producten

  Bij Conrad al verschillende bestellingen geplaatst en ben er zeer tevreden over. Het aanbod is zeer divers, waardoor je genoeg kunt vinden op de website. Heb denk ik al een keer of tien een bestelling geplaatst hier en alles wordt keurig thuis afgeleverd. Ik heb in ieder geval nog nooit problemen gehad met dit bedrijf. De prijs staat me ook aan en mede daarom kom ik hier telkens weer terug. Bij vragen over een bepaald product krijg je via de klantenservice snel en duidelijk antwoord. Ik heb vrijwel geen nadelen over deze organisatie.

  Door: Jelmer Heerings16-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Refurbished producten

  Bij Conrad verkopen ze nu ook refurbished producten. Ik ben net een eigen onderneming gestart en, zoals de meeste mensen die een eigen zaak hebben wel zullen weten, ben je in de eerste periode veel geld kwijt aan investeringen. Nu hou ik er wel van om alles gelijk goed te doen, dus ik had even geen zin in goedkope tweedehands troep. Toevallig kwam ik bij Conrad terecht en daar zag ik dat ze nu ook refurbished producten verkopen. Dat scheelt toch een hoop geld en je hebt wat meer zekerheid!

  Door: Quinten15-08-2016
  17-02-2018

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Groot assortiment electronica

  Aanbod is hier vele malen groter dan bij andere webshops. We hadden speciale lampen nodig en die vonden we alleen bij Conrad.

  Levering 2 a 3 dagen, was er met 2 dagen al gelukkig.

  Hier bestellen wij zeker nog wel eens. Nu weten we waar we dergelijke lampen en dan ook andere electronica accessoires kunnen vinden!

  Door: Brenne25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Niet de volgende dag in huis (maar wel daarna)

  Jammer dat het niet de volgende dag in huis is als je hier bestelt. Dat is bij veel andere webwinkels tegenwoordig toch wel zo.
  Maar ze zeiden 2 a 3 dagen levertijd en het was er met 2 dagen gewoon al, dus dat is wel echt netjes.

  Aanbod is groot en bestellen gaat snel.

  Door: Junta Vis13-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Verlichting

  Opgelet!
  Ik heb onlangs 2x iets aangekocht bij Conrad en 2x liep het fout. En het ergste van alles is dat ik er netto 30 euro aan verlies omdat Conrad weigert me volledig te vergoeden!
  1 maand na mijn 2 bestellingen werden ze geannuleerd door Conrad omdat ze de artikels niet meer kan leveren…
  En zo zijn er nog artikels die ze (soms redelijk goed geprijsd) aanbieden op hun website om je te lokken. Nadat je bestelt, houden ze je aan het lijntje om uiteindelijk de bestelling te annuleren.
  En in mijn geval wordt de volledige kost niet terugbetaald…
  Artikel 13 van hun algemene voorwaarden voorziet zelfs in een schadevergoeding, maar ook daar wil Conrad niet van weten. Integendeel: een klantonvriendelijke reactie kreeg ik van hen.
  Je blijft uiteraard de vrije keuze hebben om bij Conrad een bestelling te plaatsen. Mijn bedoeling is enkel om je te waarschuwen van de mogelijke gevolgen als er iets fout loopt: in mijn geval liep het niet 1 keer fout, maar 2 keer op 2 bestellingen.

  Door: Johan15-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  online

  Verschrikkelijk bedrijf, ben nu al 4 weken aan het wachten op een artikel, en over de klanten service maar niet te praten, stuurt je telkens met een kluitje in het riet.

  Door: H25-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Veel producten, niet snel

  Paar keer iets besteld bij Conrad.
  Ze hebben veel producten die ik elders niet heb gevonden, vooral technische dingetjes.
  Wel beetje ouderwets wat betreft verzendtijd, niet de volgende dag in huis, en mijn verzending was ook nog een dag vertraagd.

  Door: Orme28-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  labelwriter

  labelwriter besteld voor kantoor. mooie prijs en het type dat ik zocht. 1 dag later geleverd dan ik dacht, maar wel goed ontvangen.

  Door: monica12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  doppendoos

  Afspraken na komen is schijnbaar heel moeilijk
  Een doppendoos besteld en op 29-03-2021 deze doos retour verzonden. Op 01-04 2021 kreeg ik een mail dat ik binnen 5 werkdagen een mail zou ontvangen hoe het verder zou worden afgehandeld.
  Vandaag 12-04-2021 nog steeds niets ontvangen.
  Ik heb hierover 2 keer telefonisch contact gehad met conrad en steeds kreeg ik een ander antwoord maar geen geld of een andere oplossing.
  Ik koop al meer dan 40 jaar bij conrad eerst altijd in de winkel in Boekelo nooit geen moeilijkheden gehad
  maar schijnbaar is het heel moeilijk voor conrad geworden om zich aan de afspraken te houden.
  Ik hoop voor conrad dat ze snel weer op hun oude niveau terug komen.

  Door: jan m12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Somfy producten 2000 euro

  Conrad leverde een toestel met slijtage. Heb ik geretourneerd en wacht intussen een maand en een half op een oplosing. Geen terugbetaling en geen retour. Ze negeren mijn voj emails naar contact@conrad.nl.. slechte service en geen communicatie.

  Door: Kurt callebaut01-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  ICY Box IB-1818-U31

  Product zou op voorraad zijn maar nog steeds niet geleverd. Is die voorraad op de maan of zo??

  Door: J.W. van der Wal05-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Lucci Ventilator

  Ik bestel hier in elk geval niet meer ik heb het vermoeden dat het hier om b keuze gaat. Telkens mankeert er wel wat aan de bestelling. Vorig jaar een Sony kubus wekker gekocht waarbij de digitale verlichting steeds uitviel terug gestuurd nieuwe gekregen nu nog geen jaar later gebeurd het sinds vandaag weer. Gelukkig kun je het resetten door de stekker er even in en uit te halen maar het is niet zoals het hoort. Vorige week ventilator besteld een wat luxere design ventilator kreeg ik een lullig tristar koeltorentje thuis gestuurd. Was volgens klanten service verkeerde pikorder dus weer retour nieuwe gekregen ditmaal de goede. Nu zit er weer een deukje in de zijkant en pootje is aan de achterkant ligt beschadigd. Zag het helaas pas nadat ik de verpakking had weggegooid maar dat had toch niet uitgemaakt ik had geen zin om het weer retour te sturen en weer te wachten tot er een nieuwe kwam om vervolgens af te wachten of deze dan wel goed zou zijn. Ik neem het voor lief sommige zouden zeggen je lijkt wel niet wijs maar ik heb er geen zin meer in. Ik heb geprobeerd een mail adres te vinden dan had ik een foto van de beschadigingen gemaakt en opgestuurd maar je kunt alleen maar bellen of twitteren Ik ga voortaan gewoon weer naar de winkel dan kun je zien wat je koopt en kun je ter plekke na kijken of het artikel goed is. Misschien in de winkel iets duurder maar wel minder ergernis achteraf.

  Door: M.Ploeger17-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Gardigo 25157 Insectenverschrikker

  Bovengenoemd product 30 mei 2020 besteld. Leveringdatum wordt met de week verschoven.

  Door: Otten13-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Dometic koelbox

  Prijs redelijk,levertijd is afwachten. 27 mei besteld volgens website op voorraad binnen 2 a 3 dagen geleverd 28 mei mail ontvangen levertijd week 23 ik hoorde niets over de levering heb toen contact opgenomen met de klantenservice, kreeg toen te horen dat het artikel pas 12 juni binnen is bij Conrad Electronics.nl. Tot op heden heb ik niets meer gehoord. Je wordt als klant bewust voorgelogen over de levertijden

  Door: Piet04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Marklin locomotief

  Geen enkel pluspunt. Ze zetten dingen op hun website die ze niet eens kunnen leveren. En die informatie, dat ze niet kunnen leveren, houden ze achter. Je moet er zelf achter komen om daarna tegen een veel hogere prijs elders te moeten kopen. Kut bedrijf dus. Ze blijven vervolgens spam sturen.

  Door: Joop Lemmens02-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  delta schuurmachine

  Machine binnen 5 werkdagen leverbaar verschillende mails ontvangen waarin de levering elke week weer werd uitgesteld.
  Nu na bijna anderhalve maand nog steeds niets anders ontvangen dan dat de levering vanwege "kwaliteitscontrole" weer een week is uitgesteld. Inmiddels is het weer zodanig dat ik het apparaat volgend jaar pas weer nodig heb. Zal dit apparaat nu elders bestellen want dit is geen doen!

  Door: Bedrijf PME26-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Led verlichting

  Levertijden komen nooit overeen. Een week geleden lampen besteld en gebeld om na te gaan of de levertijd op de website zeker klopt. 1 week later (4 dagen nadat het bezorgd zou moeten worden) nog steeds niet geleverd.

  Door: MK18-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Geen reactie op klacht

  Ik heb al meerdere malen een mail gestuurd over een klacht die ik heb. Tot op heden is er nog geen enkele reactie ontvangen vanuit Conrad.
  Heel jammer, want als je iets wilt bestellen zijn ze heel snel.

  Door: Flipje25-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Conrad een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Conrad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Conrad actief?

  Conrad is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Conrad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.