NederlandReview

  Ervaringen CO88 Collection

  Er zijn maar weinig vrouwen die niet van sieraden houden. Sommige houden ervan zich op te sieren met uitbundige lange oorbellen of grote ringen. Anderen houden het juist graag subtiel met een enkele ring of armband.

  De CO88 Collection bestaat uit armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en horloges. Sieraden speciaal ontworpen voor vrouwen die het leven omarmen en houden van de natuur. De juwelen zijn een mix van verschillende materialen en gekleurde stenen geïnspireerd op de kleuren uit de natuur. CO88 werkt met eigen ontwerpers en ambachtslieden die de materialen handmatig selecteren om er de mooiste sieraden van te maken.

  Sierlijke en fijne ontwerpen

  In de webshop van CO88 vind je fijne en kleurrijke armbanden met soms schattige bedeltjes zoals bloemetjes en vlinders die symbool staan voor geluk, liefde en vrijheid. De levensbomen in de Boheemse oorbellen die symbool staan voor het leven.

  CO88 heeft veel verschillende collecties onder de namen Alphabet, Beloved, Birthstone, Celestial, Chakra, Divine, Elemental, Inspirational, Little Angel, Lotus, Sense, Serenity en Sparkle.Alphabet. Van elke collectie kun je een compleet bijpassende lijn kiezen. Sommige zelfs met kinderarmbanden. De sieraden zijn verguld en daarom goed geprijsd. En voor mensen die niet tegen nikkel kunnen: alle sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig staal dat hypoallergeen is.

  Hoe je van 20 cent een ring maakt - YouTube

  Horloges in verschillende kleuren

  CO88 heeft een type horloge in haar collectie met een ultradunne kast met een diameter van 36 mm. Alleen de kast en het bandje varieert in verschillende kleuren. De prijs is voor elke horloge hetzelfde, ongeacht de kleur of het type bandje.


  Complete set samengesteld door CO88

  Vind je het moeilijk om te kiezen uit de vele verschillende sieraden en kleuren, dan heeft CO88 voor jou een aantal setjes samengesteld tegen een speciale setprijs bestaande uit een horloge met twee bijpassende armbanden.

  Bestellen en verzenden

  Na bestelling kun je je order binnen ongeveer 2-3 werkdagen verwachten. Dat wil zeggen binnen de Benelux. Buiten deze landen kan het 5 tot 8 werkdagen duren. De verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie en het ordertotaal. Op de website kun je een indicatie vinden van de te verwachten kosten. CO88 verstuurt haar producten wereldwijd.

  Retourneren en garantie

  Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je na contact met de klantenservice binnen 14 dagen je sieraad retourneren, mits het sieraad niet gebruikt is. De garantie is 24 maanden vanaf aankoopdatum. Voor de precieze garantievoorwaarden kijk je op de website.

  Wat vind jij van de sieraden van CO88? Deel je mening!

  Bestel jij wel eens sieraden van CO88? Laat ons dan weten wat je ervan vindt en of bijvoorbeeld de genoemde levertijd kloppen. Of als je wil weten wat anderen ervan vinden, lees dan hier de reviews.

  Armbanden, colliers, oorbellen en horloges van CO88. Je kunt alles bijpassend kopen bij deze sieradenontwerper.

  CO88 Collection
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CO88 Collection

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CO88 Collection een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CO88 Collection. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CO88 Collection actief?

  CO88 Collection is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CO88 Collection gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.