NederlandReview

  Ervaringen CashDrive

  Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. CashDrive is een online shop en autowinkel waar je direct je auto kunt verkopen en waar je direct geld op je bankrekening krijgt. Het is ook mogelijk om door te blijven rijden met de auto op basis van private shortlease en met het eerste recht van koop na de afloop van het contract. Het is mogelijk om direct een vrijblijvende offerte te ontvangen. Het is snel te regelen!

  Over CashDrive

  CashDrive is een onderdeel van foxlease.nl. Foxlease is een onafhankelijke leasemaatschappij welke in de Nederlandse markt al sinds 2002 actief is en zich heeft gespecialiseerd op de private autolease voor de consumenten. Het is mogelijk om al vanaf 299 euro per maand een auto te leasen (een nieuwe auto) voor 3 tot 48 maanden via een private lease of shortlease.

  Het begint allemaal met het aanvragen van een offerte bij cashdrive.nl. Je krijgt deze per mail en ziet dan de sale & lease back constructie voor de auto vanaf een bouwjaar van 1994 tot heden.

  Vervolgens stuur je de getekende offerte terug per mail of per post en komt er een beoordeling bij de acceptatie afdeling. Wanner het akkoord is dan wordt het bij de afdeling Credit en Risk finaal akkoord gegeven.

  Per email krijgt u een bericht van het finale akkoord en komt er een concrete afspraak om de auto te controleren in Uden bij cashdrive. De afspraak duurt een klein half uurtje en het gaat om het ondertekenen van het shortlease contract, de inzetverklaring, de aflerveringverklaring en ook de wilsverklaring.

  Krijg het geld per bank! Als alles akkoord is en het kenteken is overgeschreven dan volgt er een uitbetaling per bank. Binnen een dag staat het geld op je rekening en kan alles afgerond zijn.

  Lekker blijven rijden met shortlease
  Wanneer je gekozen hebt voor een shortlease constructie dan kun je nog drie maanden doorrijden in de auto. Na de periode wordt de auto weer gecontroleerd. He is ook mogelijk om in de auto te blijven rijden voor een langere periode.

  Dat zijn de betere autoverkopers!

  Diensten van CashDrive

  Bij CashDrive is het mogelijk om de auto te verkopen. Je krijgt snel een bod op de auto en kunt het snel afwikkelen. Het is ook mogelijk om de auto voor een korte of wat langere periode te leasen. Je kunt dit zelfs doen met een terugkoopregeling na afloop van de lease periode.

  Klachten, tips en complimenten over CashDrive

  Wanneer je een klacht of bezwaar hebt over CashDrive dan is het goed om dit kenbaar te maken. Per mail en ook per post of telefoon is dit mogelijk.

  Heb jij ervaring met CashDrive

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

  Lees hier ervaringen van klanten met CashDrive. Verkoop je auto voor direct cash geld en lease je auto terug. Is dat betrouwbaar en hoe gaat het in zijn werk?

  CashDrive
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CashDrive

  Uw beoordeling

  Auto verkocht maar toch blijven rijden

  In verband met een financiële tegenvaller was ik genoodzaakt mijn auto van de hand te doen. Toch moet ik dagelijks met de auto naar het werk, waardoor dit onmogelijk leek. Ik heb uiteindelijk mijn auto verkocht aan CashDrive. Waarom? Omdat ik nu mijn eigen auto van deze organisatie lease. Ik ben zelf dus geen eigenaar meer, maar ik kan nog wel gewoon in mijn auto blijven rijden. De kosten liggen nu een stuk lager voor mij, terwijl ik nog steeds de beschikking heb over een auto. Ik was alleen niet heel tevreden over de prijs die ze me boden, maar zoals gezegd moest ik hem verkopen.

  Door: Hermien Brussels07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Ze betalen veel te weinig geld

  Afzetters! Had opgevraagd hoe veel ik voor mijn mooie (wel oude) auto kon krijgen

  Nou, bij de louche garage om de hoek krijg ik meer!

  Door: F.22-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Auto verkocht aan CashDrive

  Was al een tijdje op zoek naar een oplossing voor mijn huidige auto. Was bang dat hij er binnenkort mee op zou houden. Bij CashDrive een mooie oplossing gevonden. Hier m'n auto verkocht en ik kan er gewoon in blijven rijden!

  Door: Loman18-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is CashDrive een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over CashDrive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CashDrive actief?

  CashDrive is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease, Auto Verkopen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CashDrive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.