Carnavalsland

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Carnavalsland

Ben je op zoek naar leuke feestartikelen? Dan kan Carnavalsland weleens een interessant bedrijf voor jou zijn. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze feestwinkel.


Wat is Carnavalsland?


Carnavalsland is een feestwinkel in Borne. Je kan de feestartikelen fysiek in de shop kopen maar ook online via de webshop. Ze stellen specialist te zijn op het gebied van feestkleding. Er worden producten verkocht voor feestdagen zoals Carnaval, Halloween, Sinterklaas en anderen. Volgens Carnavalsland is er altijd wel iets leuks te vieren. Er wordt aangegeven dat de medewerkers graag advies geven. Mocht je ergens niet uitkomen kun je dus gerust even aan de bel trekken. Leuke personen en een goede sfeer dragen er samen met leuke feestproducten aan bij dat een feest geslaagd is.


Bestellen


Wil je iets via de webshop bestellen? Dit is binnen een aantal stappen te doen. Klanten kunnen een bestelling doen als gast of via een klantaccount. Voor een account zal je je eerst moeten registeren. Betalingen verlopen via een beveiligde en versleutelde SSL-verbinding. Dit zorgt er volgens het bedrijf voor dat er veilig betaald kan worden. Bestellingen kunnen op verschillende manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard. Voor alle betaalmanieren verwijzen we je naar de website van Carnavalsland. Wil je een order plaatsen maar lukt dit niet? Dat kan natuurlijk altijd eens gebeuren. Neem in een dergelijke situatie dan contact op met de klantenservice.


Verzendinformatie


Bij een minimum bestelbedrag van € 70,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending in Nederland € 4,95. Voor verzendinformatie over zendingen die naar het buitenland gaan kun je het beste even op de website kijken. Bij een bestelling lager dan € 9,95 wordt er een toeslag van € 1,95 in rekening gebracht. De leveringen worden verzorgd door vervoersbedrijf PostNL. Zij rijden de pakketten van maandag tot en met zaterdag rond. Als je niet thuis bent zal je een briefje door de brievenbus ontvangen. Daarop staan instructie hoe je jouw bestelling alsnog in ontvangst kan nemen.


Retourinformatie


Het kan voorkomen dat een artikel niet aan bepaalde wensen voldoet. Je hebt dan de mogelijkheid het product retour te sturen. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Als je iets terugstuurt zal dit in de originele verpakking moeten gebeuren. Het retour sturen is op eigen risico en rekening. Zorg dat alle retourstappen netjes worden doorlopen. Een retour moet via de website worden aangemeld.  Vergeet geen bestelnummer te vermelden. De pakbon moet ook meegezonden worden. Vergeet het pakket niet voldoende te frankeren.


Klachten


Heb je een klacht over een product of dienst? Deze zal dan behandeld worden conform een officieel opgestelde klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper dienen zich hieraan te conformeren. Een klacht moet zo snel mogelijk worden doorgegeven. Dit zal duidelijk en volledig moeten gebeuren. Klachten worden in principe binnen 14 dagen beantwoord. Het kan gebeuren dat er een langere verwerkingstijd nodig is. De consument zal hiervan dan op de hoogte worden gebracht. Het kan voorkomen dat er geen overeenstemming over de oplossing wordt bereikt. Een geschil wordt dan vatbaar voor de geschillenregeling.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Carnavalsland? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind je van de producten die je hier kunt kopen? Hoe heb je de service en het bestelproces ervaren? Deel alles wat je weet via een bedrijfsreview op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)