Camper

6

Bestellen

4

Service

6

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Camper

Heb je nieuwe schoenen nodig? Dan weet je vast wel dat nieuwe schoenen uitkiezen niet iets is wat je zomaar even doet. Je moet de schoenen zoeken die goed zitten aan je voeten en dat kost moeite en tijd. Camper is één van de schoenenwinkels waar je eens zou kunnen kijken. Maar wat zal de kwaliteit van hun damesschoenen zijn? Hoe prettig zullen die sandalen voor heren nou echt zitten? Zal je lang moeten wachten tot je enkellaarzen door de Camper bezorgservice worden bezorgd? En hoe zal de Camper klantenservice reageren als je een vraag over je nieuwe pantoffels of vrijetijdsschoenen hebt? Alleen mensen die al plateauzolen of ander schoeisel van Camper dragen kunnen je hierover inlichten. Lee hun reviews om erachter te komen wat zij over deze schoenenwinkel te vertellen hebben. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je vertellen of deze schoenenwinkel jou aan een goed paar zomerschoenen of winterschoenen kan helpen.


Over Camper

Camper is een schoenenwinkel. De wortels van het bedrijf liggen, volgens de wesite van Camper, op Mallorca. Het bedrijf is in 1975 opgericht door Lorenzo Fluxà. Hij heeft Camper toen opgericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar schoenen in een nieuwe, frisse stijl. De schoenenwinkel bevat schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen zijn er hakken, nette schoenen, plateauzolen, enkellaarzen, sneakers, sandalen, vrijetijdsschoenen, ballerina’s en nog veel meer. Een deel van de schoenen zijn niet leren schoenen. Je kunt kijken bij iconische lijnen zoals Twins, Peu en Pelotas. Andere stijlen zijn de Sofía, Brothers, Camaleon, Runner, Palmera en Wabi. Voor heren hebben ze dan weer sneakers, sandalen en enkellaarzen evenals vrijetijdsschoenen. Ook een selectie pantoffels is bij Camper verkrijgbaar. En dan is er nog een afdeling met kinderschoenen voor de jongere generatie. Het lab heeft ook nog een selectie exclusieve schoenen voor dames en heren. Verder kun je bij Camper terecht voor nog wat andere modeaccessoires. Dat zijn onder andere tassen, sokken en andere kleine accessoires.


 


Diensten van Camper

De schoenen en andere accessoires van Camper zijn gemakkelijk te bestellen via de website van het bedrijf. Kies een paar sandalen of pantoffels dat je aanspreekt en maak de bestelling rond. Er is een Camper bezorgservice die de Teix schoenen netjes naar je op zal sturen zodat ze op je gemak thuis kont passen en uitproberen. De klantenservice van Camper zal je helpen als je een vraag over je nieuwe hakken of plateauzolen hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Camper

Heb jij al een paar schoenen van Camper? Dan horen wij graag alles wat je over dit merk schoenen te vertellen hebt. Hoe gemakkelijk was het nou echt om een paar hakken via de website te bestellen? Zitten de schoenen als gegoten of krijg je er al snel blaren van? Moest je lang wachten tot je paar nieuwe hakken of sneakers door de Camper werden bezorgd? En wat was de reactie van de Camper klantenservice toen je een vraag voor ze had? Laat je eigen Camper review achter en vertel ons hoe jij over deze schoenenwinkel denkt.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

3 paar Peu schoenen , 2 hoge en een paar lage

Ik zal geen Camper schoenen meer kopen . Camper schermt met milieu vriendelijk produceren ,( blabla bla ) alleen als je bij 3 paar type Peu de zolen afbrokkelen en reclameert krijg nog niet eens een fatsoenlijk antwoord. Mijn schoenen zijn 1 en 2 jaar oud . Het leer is nog als nieuw . De vraag voor nieuwe zolen ( zelf repareren ) krijg nog niet eens antwoord !! Voor mij geen Camper schoenen meer en zal mijn vrienden en kennissen waarschuwen voor de slechte kwaliteit !

J

Jos Augustinus

07-12-2022

0

paar schoenen

zeer zeer slechte services en slecht website. terug sturen is onduidelijk. website is in het nederlands, maar de rest is spaans of engels. terugsturen gaat dus naar spanje. reacties zijn naar mijn mening automatisch. advies niet kopen!

T

ton

28-07-2021

0

camperschoenen Bill zwart Euro 159,99?

Plus: de schoen oogt prachtig. Min: het draagcomfort is niet prettig dit komt mede door de losse binnenzool die erg dik en bij de hiel smal is. De zool eruit halen is geen optie omdat je dan de binnen-naden voelt, die komen ook door de zool heen. De schoen ademt niet goed. Pakket retour sturen naar Spanje is onhandig.

R

Rob Stams

20-04-2021

0