NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (124)

    7.2
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Retouren zijn bij mij nooit een probleem

    Ik las de review van Jeanine, maar ik heb hele andere ervaringen. Ik bestel al een paar jaar mijn kerstkleren bij boohoo. Vaak kies ik dan 3 of 4 artikelen die ik dan thuis uitprobeer. En vaak gaan er dan (minimaal) 2 die ik niet leuk genoeg vind zitten weer terug. Dat gaat altijd soepel. Binnen een week mijn geld terug. Of ik laat het op mijn account staan op weer iets anders van te kopen. Dus mijn ervaring is goed met boohoo.

    Door: Sarah 21-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geweldige winkel voor mensen die van mode houden maar niet veel willen besteden

    Zoals de titel het beschrijft, het is echt een aanrader voor mensen die van mode houden en niet veel willen/kunnen besteden. Service is ook goed, je krijgt snel bericht als je ze contacteert via de e-mail en als er iets mis is met je bestelling dan houden ze je daar goed mee op de hoogte.
    Prijs/kwaliteit verhouding is ook echt geweldig, dagelijks hebben ze kortingen die tot maar liefst 70% kunnen oplopen, en daarvoor krijg je echt kwaliteit kleding!

    Kortom, zeker een aanrader om een keer wat bij ze te bestellen!

    Door: A 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    super

    Ik bestel vaak genoeg bij boohoo.com. super leuke dingen voor een klein prijsje. Ik heb
    Tot nu toe nooit gedoe gehad. Mijn bestellingen zijn altijd binnen gekomen plus ook optijd.
    Heeft iemand al een keer pums besteld? Zo ja vallen ze klein of groot ?

    Door: brenda 16-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Precies hetzelfde

    Hey Jessica!

    Helaas had ik echt precies hetzelfde en heb ik ze gemaild. Ik kreeg 3 tellen later een e-mail terug wat helemaal geen antwoord op mijn vraag was (hoe komt het dat mijn bestelling opeens wordt teruggestord?). Waarschijnlijk is het een geautomatiseerde mail. Ik wil hierin echt actie ondernemen want ja het waren superleuke schoenen die ik had besteld voor Kerstmis en nu ik ze niet krijg moet ik heel gauw andere zoeken. Of ik wil al mijn geld terug. Heel jammer dit want ze hebben wel leuke kleding.

    Door: Shina 16-12-2016
    Gabriella 18-12-2016

    Ik heb precies de zelfde probleem ze zijn terug gestuurd zonder dat ik ze ontvangen heb! Heb ze ook al een email gestuurd en ik kreeg een berichtje terug dat ik over 2 dagen antwoord kan ontvangen!

    Anne 21-12-2016

    Hi meiden, Ook ik heb hier last van gehad, 3 weken gewacht op mn bestelling en vervolgens kreeg ik vanmorgen een mail dat mijn bestelling terug gestuurd was (nadat ik gemaild had over dat mijn bestelling niet afgeleverd was) nu staat er dat ik binnen 3-5 dagen mijn geld terug ontvang, alleen houden ze de verzendkosten wel zelf.. dit is voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik bij hun bestel..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Super cute

    Superleuk jurkje gekocht van Alice Frill en stond me net zoals op de fotos op de site. Besteld en binnen een paar dagen al in huis dus ver voor de kerst al klaar!! Joepie!

    Door: Alexandra 16-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Superfan

    Echt de enige winkel waar ik mijn leukste jurkjes haal. Net even wat anders dan de WE of coolcat ofzo. En net zo goedkoop, want als student is het leven al duur genoeg! Ik had ze binnen een paar dagen in huis, dus ik zit al geramd voor de kerstdagen!!

    Door: Fiona 25-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bij retourneren is het pakketje plotseling kwijt

    If you return items to Boohoo NL, in my case, don't think you will get your money back. My package was "lost" and even when the track and trace with signature tells me that it is delivered, Boohoo thinks that a business invoice and track and trace from POSTNL is not proof enought. I have webshops myself and send thousands packages a year so don't tell me this is not legal evidence of postage. I will drop a complaint at ACM.

    Door: Carlijn 24-10-2016
    sylvi 02-11-2016

    Dit probleem hen ik nu dus ook. Bestelling van 300 euro terug gestuurd. 6 oktober was het bij hun aangekomen maar nog steeds geen geld terug. Mail gestuurd met bewijs dat het verstuurd is en aangekomen. Ben benieuwd of ik iets terug krijg. heb jij nog geregeld dat je je geld terug hebt gekregen?

    Kate 29-12-2016

    Hey Carlijn, How did it end? Did you receive your money back after all? I have the same problem right now and I'm really stressed out here about getting my money back or not. I only get automized mails back telling me they're really busy right now. But it seems like they have been since all of this started... Let me know if you got your money back after all! Kate

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jurkjes met 2 werkdagen al in huis!! Snelle verzendtijd

    Heb gisteren mijn twee jurkjes van Boohoo ontvangen. Veel eerder dan verwacht (was gisteren niet eens thuis!).

    Ik had het vrijdagavond laat pas besteld! Dus dat is met 2 werkdagen al in huis, echt supersnel.

    Beide jurkjes passen perfect en de stof is heel erg mooi en zacht, dat was niet goed te zien op de foto dus een extra gelukje. Verpakking verder ook prima. Apart verpakt met plastic en zo'n papier ertussen en het geheel in een gezellige shopping bag van Boohoo

    En omdat er een halve prijs op jurkjes aanbieding was, was het ook nog supergoedkoop. Het ene jurkje 15 euro en de andere 13,50. Terwijl het dus echt goede kwaliteit is, en knitted stof enzo.

    Superblij mee, ik ga hier zeker vaker shoppen!

    Door: happy me 22-09-2016
    djoni 23-09-2016

    hallo, ik heb maandag hakken besteld maar ze zijn nog steeds niet binnen. en heb er al super vaak achteraan gemaild. weet jij misschien met welke postservice het komt. groetjes djoni

    happy me 29-09-2016

    hallo djoni volgens mij gewoon met postnl! maar vier werkdagen, dat kan wel toch? het moet uit engeland komen, maar je hebt als het goed is wel een track en trace. Ik kon mijn pakketje in ieder geval helemaal volgen met de code die ze je emaillen! Of heb je het inmiddels misschien al binnen?

    Sanne 29-09-2016

    Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb wel een mail gekregen met een code, maar die werkt niet bij de post NL site. Hoe heb jij dit gedaan? Groetjes, Sanne

    joosje 19-01-2017

    hoi ja ik krijg eerst een andere code, die geldt dan voor op de website van boohoo. want eerst wordt het naar een of ander depot in Engeland gestuurd en daarna pas weer door. Dus die code moet je bij boohoo invullen en dan kun je het stap voor stap volgen. Ik dan! Maar haha je hebt je pakje vast al lang binnen inmiddels ...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    SUPERLEUK

    GEWOON SUPERLEUKE WINKEL!!

    Door: JELTJE 10-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Is het besteld?

    ik heb vorige week donderdag een jasje besteld bij boohoo. Ik heb het jasje betaald maar geen mail gekregen om mijn bestelling te bevestigen. Het is nu een week verder en het pakketje is nog steeds niet binnen, terwijl op de site staat dat het tussen de 2 en 4 dagen kan duren. Heeft iemand anders dit ook gehad en hoe lang duurde het voordat het pakket uiteindelijk binnen kwam???

    Door: Ilya Van schenkhoff 07-09-2016
    Tanja 12-09-2016

    Duurde bij mij iets van 1,5 week. Komt volgens mij ergens uit het buitenland zetten ofzo. Maar ik was blij met mijn aankoop dus het wachten was het me waard.

    Celina 15-09-2016

    Bij mij een weekje. Maar het staat ook gewoon er bij he, dat het 3-4 werkdagen duurt, en dat daar dan nog 2 werkdagen bijkomen, omdat het vanuit het Warehouse komt. Dus 5 a 6 werkdagen, dat is meer dan een week. Kun je gewoon vinden bij de Costumer Service.

    Kim van den Berg 02-11-2016

    Ik ben inmiddels 1,5 week verder en heb nog steeds geen pakketje Ook heb ik geen bevestigingsmail gekregen en staan de bestelde jurkjes niet in mn my history lijst.. Begin nu sterk te twijfelen of ze uberhaupt nog binnenkomen..

    Kim 07-12-2016

    Ik heb wel een bevestigings mail gekregen, ook een "shipment" mailtje. Maar als ik m'n pakketje wilt volgen, doet de code het niet.. Hebben andere dit ook?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Lekker trendy, leuke aanbiedingen!!

    Gaan goed met de mode mee en ze hebben altijd wel een leuke aanbieding

    Pas op: verslavend!! ;))

    Door: Esmee'tje! 05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Trendy en leuk! Wel weekje wachten.

    Ik moest wel een week wachten op mijn bestelling. Dat is toch best lang tegenwoordig met de meeste online winkels die volgende dag levering hebben. Maar volgens mij komen de jurkjes ergens uit het buitenland ofzo dus dat snap ik wel. Het is de moeite en wachten waard want je bent wel een stuk goedkoper uit. En alles is ook veel meer trendy dan die truttige dingen bij zalando of wehkamp ofzo.

    Door: Sjoukje 01-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    top

    Ik heb vaker dingen bij Boohoo besteld. kleding was erg mooi alleen helaas paste het soms niet. Voor de rest als het wel past is het top erg mooi en zit lekker. De levering duurt inderdaad langer dan ze aangeven, maar door eerder te bestellen is dat probleem opgelost!

    Door: isabel 09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Super

    Velen vragen zich af wat de levertijd is bij boohoo. Ik ook. Maar wel besteld en ik moest een paar dagen wachten en toen was het binnen. Prima kwaliteit en tevreden met mijn aankoop. (Want het was lekker goedkoop hihi)

    Door: Maartje 03-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik moest ook langer wachten op de levering maar toen het er was was ik weer blij!

    Hoi Manon,

    Ik moest ook best lang wachten op mijn bestelling. Had op een dinsdag besteld en kreeg het de dinsdag erna. Dus ook later dan verwacht.

    Maar toen het er eenmaal was, was ik zo blij dat ik die paar dagen extra niet zo erg meer vond higi

    Maar slordig is het wel ja, daarom minpuntje voor de service...

    Groetjes!
    Kim

    Door: Kim 29-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    levertijd

    ik vroeg mij af, ik heb maandag een jurkje besteld. met 3-4 dagen levertijd, het is nu vrijdag en heb nog niks binnen. hebben meer mensen problemen gehad met de levertijd dat je bestelling te laat kwam?

    Door: Manon 29-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

    mooie webshop met veel aanbod en aanbiedingen!!

    Door: jantine 07-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zomerjurk besteld op Boohoo.com

    Lange zomerjurk besteld op Boohoo.com
    Hij zit als gegoten en was helemaal niet duur.
    Zachte stof, mooie afwerking.
    Levering met een aantal dagen.
    Ik ben zeer tevreden!

    Door: Fiona 22-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    SUPERLEUKE WINKEL MET HEEL VEEL KEUZE EN HELEMAAL NIET DUUR!!!

    SUPERLEUKE WINKEL MET HEEL VEEL KEUZE EN HELEMAAL NIET DUUR!!!

    JE HEBT HET NIET DE VOLGENDE DAG IN HUIS MAAR WEL SNEL DAARNA DUS DAT MOET JE EVEN WETEN!!

    GROETJES!!MANDYY

    Door: MANDYY 09-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    rokjes en schoenen besteld bij boohoo

    ik heb voor de zomer een paar leuke rokjes en een paar schoenen besteld bij boohoo

    met zon vijf dagen had ik het in huis

    het meeste past goed, het andere geef ik gewoon aan mijn zusje haha want retouren vind ik zon gedoe en het was ook niet duur dus het maakt niet uit. en mijn zusje is net ietsjes kleiner dan ik

    Door: knorretje98 06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 124 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.