NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (124)

    7.2
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    1x nooit meer

    De levering was snel! De kleding is heel leuk, maar omdat het de eerste keer was heb ik meerdere maten besteld om dus ook makkelijk te kunnen terugsturen. Tenminste dat staat op de website. Ik heb op 1 juli de pakketjes geretourneerd en op 30 juli is het nog steeds niet in hun warehouse in UK. Zwolle heeft het pakket aangenomen en daarna is er niets meer mee gebeurd. Ik kan fluiten naar mijn centen en PostNL waarschuwde mij voor de slechte ervaringen met Boohoo.com. Het werd zelfs aangeraden om aangifte te doen bij de Politie. 75 euro weggegooid.

    Door: Chella 30-07-2017
    Nicky 04-09-2017

    Nog nooit meegemaakt. Heb al meerdere keren bij hen besteld en ook dingen geretourneerd. Is altijd supergoed gegaan.

    Mina 31-07-2018

    Op welke adres heb jij geretourneerd Nicky?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    superleuke winkel

    Ik vind dit gewoon een superleuk bedrijf
    ze hebben van alles en alles is supergoedkoop
    en ik vind de pasvorm vaak heel goed en het valt steeds mooi enzo!!

    ja je moet misschien wat lang wachten met retourneren, MAAR DAAROM ZIJN ZE ZO GOEDKOOP.
    ik retourneer sowieso liever niets, ik let gewoon goed op als ik bestel dat ik de juiste maat heb enzo!!

    Groetjes
    Shira

    Door: Shira 25-07-2017
    annetje lopik 31-07-2017

    ja dat vind ik dus ook. gewoon weten wat je koopt en niet retourneren en je hebt hier een hele goedkope maar leuke kledingwinkel!! ik bestel hier regelmatig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gemengde gevoelens

    Een maand geleden heb ik tijdens de 50% korting op alles actie, voor het eerst kleding besteld bij Boohoo.com ter waarde van 180 euro. Over de levering was ik erg tevreden. Het was binnen de aangegeven levertermijn bezorgd. De producten vielen me helaas een beetje tegen. De meeste kleding oogde erg goedkoop en ook de pasvorm was voor mij niet zo goed. Ik heb uiteindelijk voor 151 euro aan kleding teruggestuurd. De kosten voor het retourneren moet je zelf betalen. Dat was in mijn geval 8 euro. Dus daar moet je even rekening mee houden. Het duurde uiteindelijk erg lang voordat ik mijn geld terug kreeg. 2 weken nadat mijn retour aan was gekomen op de bestemming in Zwolle, heb ik via mail contact opgenomen met de klantenservice. Een dag later kreeg ik een reactie waarin stond dat de bestelling eerst nog terug naar UK moet voordat ik het geld teruggestort krijg. Dit kon volgens de medewerkster tot 28 dagen duren. Na de 28 dagen had ik helaas nog steeds geen ontvangstbevestiging en ook nog geen geld terug. Door alle negatieve berichten over boohoo op het internet had ik niet meer veel hoop dat ik het geld nog terug zou krijgen. Toch heb ik nogmaals contact opgenomen. Ik heb mijn verzendbewijs en een lijst met alle geretourneerde artikelen meegestuurd. Na een dag kreeg ik wederom antwoord en dit keer met het bericht dat het geld naar mijn rekening is overgemaakt en dat het over 3-5 werkdagen op mijn rekening zou staan. Ik ben nu 2 werkdagen verder en ik heb net het geld ontvangen. Conclusie: je hebt wat geduld nodig met retourneren, maar uiteindelijk krijg je je geld wel terug.

    Door: Janina 18-07-2017
    anne-sophie 31-07-2017

    Hoe heb je contact met ze opgenomen? Ik heb nu ook al ruim 2 weken geleden kleding geretourneerd, maar nog niks gehoord.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Levertijd al langer dan 2 weken

    Ik wacht al ruim twee weken op de levering van mijn bestelling.

    Door: Luca Jacobi 14-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Bestellen met de maattabel

    Paar keer besteld en nooit iets hoeven retourneren, het past steeds gewoon en ik koop altijd via de maattabel van ze. Want alles kan natuurlijk anders vallen. Tot nu toe ging dat bij mij heel goed en ik heb van alles besteld, zoals shirtjes, jurkjes, sieraden (maar dat past natuurlijk echt altijd) en ook een keer een broekje. Maattabel was elke keer correct, ik heb daardoor wel verschillende maten besteld, meestal M of L.

    Door: Yoena 11-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Na een paar dagen mijn bestelling in huis

    Ik had na een paar dagen mijn bestelling in huis. Geen problemen, goedkope kleding voor als je leuk uit wilt gaan. Dus ik ben 100% tevreden!!

    Door: Holla 18-06-2017
    daphne 08-07-2017

    Wanneer precies had je het besteld en wanneer kreeg je het binnen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service

    Hallo,

    Ik zie allemaal negatieve berichten over de service en wou daarom wel even zeggen dat ze mijn mail binnen een dag beantwoord hadden en ik het resterende bedrag binnen een week terug had.
    Wel hoop ik dat mijn bestelling op tijd aankomt, dit weet ik nog niet.
    Zijn de pakketjes bij jullie allemaal door PostNL bezorgd, of gebruikt boohoo ook nog andere bezorgservices waar ik heen kan bellen?

    Zoja, welke?

    Door: Aukje 14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slechte service krijg geen geld terug bij retour

    Ze doen net of ze je retour niet ontvangen hebben en vragen na een maand om een ticket.
    Bij aanleveren van factuur kunnen ze niks zeggen ze en ben je je geld kwijt!!!
    Slechte service

    Door: Sandra 09-06-2017
    Rianne 10-08-2017

    Altijd je pakketjes aangetekend versturen, dwz dat je er een track en trace code bij krijgt. Heb ooit iets bij OVstore besteld, kreeg het verkeerde artikel en heb dat geretourneerd. Vervolgens zegt OVstore dat de retourzending nooit is aangekomen en mijn geld is dus weg. "Had het maar aangetekend verstuurd" krijg ik te horen... En maar beweren dat PostNL de schuldige is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ik ben WEL heel blij met Boohoo!

    Nou zeg, wat is iedereen hier ontevreden! Ik vind Boohoo echt een superleuk merk. Ik had ze ontdekt toen ze op tv waren en daarna gingen ook mijn vriendinnen daar dingen bestellen. Heel goedkoop en toch mooi en niet iedereen heeft hetzelfde aan zoals wanneer je iets bij de H&M of de Zara koopt.
    En ze hebben vaak aanbiedingen!

    Ik heb nog nooit iets hoeven retourneren, want tot nu toe ben ik telkens heel blij geweest met alles wat ik heb besteld. En dat is best veel! Sommige dingen bestel ik zelfs in meerdere maten en kleuren en dan is het telkens allemaal leuk.

    En vaak zijn de verzendkosten gratis als je voor een bepaald bedrag besteld, daar kom ik dan wel aan. Of ik bestel samen met een vriendin.

    Dus er zijn ook mensen heel blij met de winkel van Boohoo!

    Door: Emilie van Voorts 22-05-2017
    Amanda 23-05-2017

    Jaa ik vind het ook echt een leuke winkel en bestel hier heel vaak kleren veel leuker dan H&M :P

    Anna 30-05-2017

    Heyyy! Weet iemand hoe de shorts vallen? Die van spijker ? En de verzendtijd , is die ook wel is binnen de 4 dagen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    pakketje

    Ik had laatst kleding besteld op boohoo.
    Er stond aangegeven dat ik het zou krijgen binnen 4 werkdagen. Ook stond er aangegeven op welke datum het eventueel zou binnenkomen, maar ik ben de datum even vergeten.
    Na de aangegeven datums was het pakketje na 2 dagen nog steeds niet binnen.
    Ik heb een mail gestuurd naar boohoo en kreeg al vrij snel reactie terug.
    Het klopte dat mijn pakket nog niet was verzonden en ik heb mijn geld netjes teruggestort gekregen.
    Het is wel stom dat ik het pakketje niet heb binnengekregen, maar ik kreeg het geld netjes terug.

    Door: Deborah 17-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Bestellen bij Boohoo

    Vooral vorig jaar heb ik veel en vaak dingen besteld bij Boohoo. Ik moet zeggen dat ik vooral de kwaliteit van de kleren echt verrassend goed vind. Sommige shirtjes heb ik echt al vaaak gewassen, maar dat zie je er helemaal niet aan af. Veel beter dan H&M!

    Toen ik vorige maand wilde bestellen, was er iets mis met mijn inlog en toen heb ik maar een nieuw account aangemaakt want anders wist ik niet hoe ik moest bestellen. Dus dat was een beetje onhandig... Had ze gemaild, en kreeg wel snel antwoord, maar toch maar een nieuw account gemaakt.

    Laatste keer heb ik 2 jurkjes besteld, die waren er met zo'n 8 dagen, incl. weekend. Heb het ook wel eens met 4 dagen in huis gehad.

    Door: Lotte B 01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Duurt veel te lang voor je het geld terug krijgt.

    Ik heb begin maart een bestelling gedaan. Was redelijk vlot geleverd. Het paste niet goed, heb het maar teruggestuurd. We zijn nu 1,5 maand verder en nog steeds geen geld terug. Ik vind dat wel heel lang duren. 2 weken geleden kreeg ik een mail dat de retour ontvangen is, maar nog steeds geen geld terug. Ik bestel daar niks meer.

    Door: Rietse 20-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    aanbiedingen zijn leuk

    bestel al meer dan een jaar af en toe iets bij Boohoo, ik wacht vaak op een lekkere aanbieding ;)

    nooit problemen gehad, steeds met iets langer dan een week geleverd (zo staat het ook op de website), wel beetje lang, maar ok. Een keer paste een shirtje mij niet helemaal, maar die was in de aanbieding en 5 euro dus ik heb niet geruild of geretourneerd, want dat vond ik zo'n gedoe. Ze hebben geen winkel in Nederland dus je moet het helemaal terug sturen, nou daar had ik geen zin in, dus niet gedaan en het was maar 5 euro he... Dus het is wel lastig dat je het helemaal moet terugsturen, dat is niet de moeite, dus daarom wat lager voor de service gegeven.

    Maar het is wel een leuke winkel en lekker goedkoop dus daarom bestel ik er wel!

    Door: P. Gerards 09-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slecht!

    Ik heb nog nooit zoveel gedoe gehad om een pakketje te krijgen. Als ze beloven dat je het voor een vrijdag krijgt geloof ze niet! Je krijgt het gewoon niet. Nooit meer!

    Boze klant

    Door: Momo 28-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    ik koop regelmatig bij boohoo

    Ik koop regelmatig iets bij Boohoo.

    Ze zijn echt erg goedkoop, maar van de service moet je niet te veel verwachten. Zelf houd ik daar gewoon rekening mee; ik koop niet te dure dingen en retourneer niet als het niet zou passen, maar geef het gewoon weg of verkoop het door (1 keer gedaan haha)... Ze versturen vanuit Engeland of Ierland geloof ik, daarom duurt het soms lang.

    Ik vind het verder echt een leuke winkel, ze hebben net weer wat anders dan in de stad en het is heel goedkoop en wat ik tot nu toe besteld heb, was echt van goede kwaliteit.

    Door: benthe 25-03-2017
    pater 25-03-2017

    Heb een klacht heb iets besteld maar niet gekregen het geld is wel van me rekening afgeschreven Hoe krijg ik mijn geld terug

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    schoenen maatje groter bestellen

    Hallo ik had hier een paar schoenen besteld en dat was er met ongeveer 4 werkdagen. Ze zitten best goed, een beetje ruim bij mijn hiel, maar ik had expres een maatje te groot besteld omdat ik liever iets te groot heb dan iets te klein. En daar ben ik nu blij mee, want ik denk dat ik een maat kleiner (mijn eigen maat is 38, nu 39 besteld) gewoon niet had gepast!

    Dus mijn tip is: als je twijfelt over de maat bij schoenen van Boohoo, dan beter een maatje te groot denk ik!

    Door: Jalisa 15-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Bestelling ontvangen Boohoo - levertijd en pakje volgen

    Hallo allemaal ik had een jurkje besteld vorige week donderdag en dat heb ik zojuist ontvangen! Dus voor wie vraagt hoe lang het duurt voor je jouw bestelling in huis hebt, bij mij duurde het twee werkdagen. Ik weet niet of dat altijd zo is, dit is mijn eerste keer bestellen.

    En ik kreeg van Boohoo met de mail een code waarmee ik het pakje kon volgen, dat kun je dan invoeren bij een distributiecentrum en uiteindelijk bij PostNL. Was voor mij extra handig, want daardoor ben ik vandaag overdag thuisgebleven om het pakje aan te nemen, omdat ik wist dat de postbode kwam.

    Groetjes, Joyce

    Door: Joyce 27-02-2017
    Cans 27-03-2017

    Ik heb ook een code gekregen maar hoe track je deze bij Post NL, want dezelfde code doet het niet bij Post NL. Zou je me misschien kunnen helpen?

    Joyce 27-03-2017

    Ik krijg telkens eerst een code die bij een Engelse postbezorger moet worden ingevoerd, dus niet direct de code voor PostNL, maar eerst een andere. Dat staat als het goed is in de email erbij! Bij wel in ieder geval. Wel in het Engels, maar ja, het is ook een Engels bedrijf... Dan kun je het steeds een stap verder volgen met telkens een andere code. Succes!

    Rosa 30-11-2018

    Ik heb maandag 26 november iets besteld. Nog steeds heb ik geen mail of iets binnen. Als ik inlog staat er wel dat ik iets geteld heb. Order in progress zoiets

    Robin 01-12-2018

    Rosa, het is Black friday en Cyber week geweest bij Boohoo. Kan dus even duren voordat je pakketje binnenkomt.

    maud 07-12-2018

    ik heb vorige week maandag (26-11) een jurk besteld nog steeds niet binnen...(7-12) duurt voor mij veel te lang heb wel mailtje dat die onderweg is gekregen maar op site staat max 6 werkdagen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Echt een ontdekking. Goedkoop maar toch ook kwaliteit. Paar keer besteld

    Voor mij echt een ontdekking! Alles is heel goedkoop en ze hebben elke dag wel weer een nieuwe aanbieding.

    Pas een jurkje gekocht voor nog geen twintig euro en veeel betere kwaliteit dan bijvoorbeeld H&M!

    Het is jammer dat het niet de volgende dag in huis is, maar ik vind dat dat er best duidelijk bij staat. Het komt ook uit Engeland, zag ik. Nou ik vind het niet heel erg om een paar dagen te wachten, als ik dat maar weet.
    Heb een aantal keer besteld en het langst dat het erover deed was 5 dagen.

    Door: Elselien 06-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ronduit slecht!

    Het zag er veelbelovend uit! Leuke kleding voor mijn dochter voor haar kerstgala op school willen kopen.
    Bestelling gedaan op 4 december en betaling gedaan (op Ned. Rabobank rekeningnummer)....... maar, geen orderbevestiging ontvangen! Vreemd!
    Via de mail kregen we wel bericht dat de levering 9 werkdagen kon duren. Afwachten dus!
    Nou, we wachten nog! Inmiddels veel mailverkeer (bellen kan niet), alle mail moet in het Engels. Ik krijg elke keer de melding dat het antwoord 48 uur op zich kan laten wachten, telkens andere medewerkers. Ik heb alle bewijzen van betaling e.d. aan hen verzonden en ik probeer nu mijn geld (behoorlijk bedrag) terug te krijgen. Maar dan is het antwoord bijvoorbeeld: "And I cannot check boohoo's bank as I'm only just a customer service advisor". Als men klantvriendelijk wil zijn, probeer je het toch INTERN op te lossen? Pfff, nu weer minimaal 48 uur wachten op een nietszeggend antwoord? Hopelijk lost Boohoo.com dit nog netjes op! Maar of ik hier ooit nog bestel.........

    Door: S. Visscher 02-01-2017
    Eliza 10-06-2017

    I heb ook geen order bevestiging ontvangen.. heb je alsnog je kleding gehad?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Uitverkoop en gratis verzending

    Het is weer uitverkoop bij Boohoo, dus ik heb meteen weer ingeslagen. Twee jurkjes en ook nog een armbandje en een heel schattig kettinkje!

    Gratis verzending met actiecode dus ik ben weer helemaal blij!

    Door: Diana van der Steur 29-12-2016
    Fuy 08-01-2017

    Hoi, heb jij je pakketje wel binnen? Aangezien in veel negatieve ervaringen zie staan

    Diana 13-01-2017

    Hoi! Ja ik had het met een paar dagen in huis!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 124 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.