NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (132)

    7.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    leuke winkel!!!!!

    supergoedkoop allemaal gratis verzending en ik hoefde "MAAR" een weekje te wachten

    Door: Melany Robbe17-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Meest slechte klantenservice ooit!

    Ik bestel hier nooit meer en hoop ook dat iedereen gewaarschuwd is door de vele slechte berichten op hun fb (helaas zag ik het dus te laat)!!

    Na een paar weken wachten kreeg ik uiteindelijk mn pakje, helaas waren de broeken totaal niet als op de foto en ook qua maat klopte er niks van dus ik dacht ik stuur alles lekker terug..

    Eind november terug gestuurd en zoals zovelen heb ik mn geld dus nooit terug gekregen!
    Nergens staat een telefoonnummer die je kan bellen dus heb het uiteindelijk via een privé bericht op fb gedaan maar ik krijg nu al een week lang elke keer het zelfde berichtje terug.. Oftewel ik kan fluiten naar mn geld

    Bestel hier dus nooit!!

    Door: Charita18-01-2018
    Becca13-04-2018

    Als je op Google telefoonnummer boohoo intypt krijg je het nr!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Twee kerstjurkjes

    Mijn twee kerstjurkjes voor de feestdagen zijn gelukkig vandaag geleverd, lekker op tijd!
    Ik had eind vorige week besteld, donderdagavond.
    De pasvorm is goed, eerder iets te wijd dan te strak, gek genoeg.
    In totaal was ik voor de twee jurkjes slechts 35 euro kwijt! Ik had er ook nog een paar oorbellen bij gedaan, want die waren in de aanbieding

    Door: Annelie Gerritsen29-11-2017
    Wessels05-12-2017

    Ook ik heb problemen met het terug sturen van kleding die te klein is. Het adres in Nederland staat inderdaad op een vreemde manier op de site Hat adres klopt wel volgens de telefoongids Postbus 20160 8000cd Zwolle

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    sale boohoo

    met de sale allemaal dingen gekocht.
    het was met 9 dagen in huis, weekend meegeteld.
    ik vond het bestellen wel makkelijk gaan.
    de verpakking was leuk in een zak van boohoo
    had het wel sneller verwacht of gehoopt maar ik ben blij dat het er is
    en alles past gelukkig

    Door: meike kimmers25-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bestelling Boohoo - schoenen vallen klein!

    Bestelling gedaan bij Boohoo op 3.9.17: twee broeken, 1 paar schoenen en een kettinkje. Alles werd de week erna geleverd en was mooi verpakt. Ik hoef niks te ruilen.

    Pasvorm; de broeken vallen gelukkig normaal, zoals ik had berekend. Gelukkig! De schoenen zijn een beetje aan de krappe kant, maar ik had een maat te groot besteld en dus is het precies goed. Maar je moet dus wel een maat groter doen.

    Groetjes Lesly

    Door: Lesly Klaus11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Geleverd, maar nooit ontvangen

    Begin september 2017 besteld, het viel mij op dat, terwijl ik het wel aangegeven heb, het huisnummer niet vermeld stond. Hoe kan het pakket dan aankomen op het juiste adres? Dit uiteraard gelijk doorgegeven, hiervan kreeg ik antwoord dat aanpassingen niet meer mogelijk zijn.
    Na een week nogmaals contact gezocht omdat bestelling nog niet geleverd was. Vrij snel antwoord gekregen dat het pakket al geleverd is. Dit klopt natuurlijk niet!
    Erg vervelend.

    Door: Simone 08-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Prima

    Heb laatst 3 items besteld bij Boohoo.com.
    De kleding zou ik tussen donderdag en maandag ontvangen.
    Toen ik op maandag niks ontvangen had ging ik zoeken naar reviews, en schrok toen best, dus had me er al voorbereid op t ergste.
    Dinsdag kwam t pakketje alsnog, dus in totaal heeft t iets van 11 dagen geduurd.
    De kleding zag er precies zo uit als op de foto en alles paste (had zoals altijd maat 38 genomen). Dus ik ben superblij met m'n aankoop en zou weer bij hen bestellen.

    Door: Denise03-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    3x besteld

    3x besteld hier en geen problemen
    je moet wel een week wachten op je bestelling maar ok
    en ze zijn goedkoop

    Door: Mira Wetering02-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    1x nooit meer

    De levering was snel! De kleding is heel leuk, maar omdat het de eerste keer was heb ik meerdere maten besteld om dus ook makkelijk te kunnen terugsturen. Tenminste dat staat op de website. Ik heb op 1 juli de pakketjes geretourneerd en op 30 juli is het nog steeds niet in hun warehouse in UK. Zwolle heeft het pakket aangenomen en daarna is er niets meer mee gebeurd. Ik kan fluiten naar mijn centen en PostNL waarschuwde mij voor de slechte ervaringen met Boohoo.com. Het werd zelfs aangeraden om aangifte te doen bij de Politie. 75 euro weggegooid.

    Door: Chella 30-07-2017
    Nicky04-09-2017

    Nog nooit meegemaakt. Heb al meerdere keren bij hen besteld en ook dingen geretourneerd. Is altijd supergoed gegaan.

    Mina31-07-2018

    Op welke adres heb jij geretourneerd Nicky?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    superleuke winkel

    Ik vind dit gewoon een superleuk bedrijf
    ze hebben van alles en alles is supergoedkoop
    en ik vind de pasvorm vaak heel goed en het valt steeds mooi enzo!!

    ja je moet misschien wat lang wachten met retourneren, MAAR DAAROM ZIJN ZE ZO GOEDKOOP.
    ik retourneer sowieso liever niets, ik let gewoon goed op als ik bestel dat ik de juiste maat heb enzo!!

    Groetjes
    Shira

    Door: Shira25-07-2017
    annetje lopik31-07-2017

    ja dat vind ik dus ook. gewoon weten wat je koopt en niet retourneren en je hebt hier een hele goedkope maar leuke kledingwinkel!! ik bestel hier regelmatig

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gemengde gevoelens

    Een maand geleden heb ik tijdens de 50% korting op alles actie, voor het eerst kleding besteld bij Boohoo.com ter waarde van 180 euro. Over de levering was ik erg tevreden. Het was binnen de aangegeven levertermijn bezorgd. De producten vielen me helaas een beetje tegen. De meeste kleding oogde erg goedkoop en ook de pasvorm was voor mij niet zo goed. Ik heb uiteindelijk voor 151 euro aan kleding teruggestuurd. De kosten voor het retourneren moet je zelf betalen. Dat was in mijn geval 8 euro. Dus daar moet je even rekening mee houden. Het duurde uiteindelijk erg lang voordat ik mijn geld terug kreeg. 2 weken nadat mijn retour aan was gekomen op de bestemming in Zwolle, heb ik via mail contact opgenomen met de klantenservice. Een dag later kreeg ik een reactie waarin stond dat de bestelling eerst nog terug naar UK moet voordat ik het geld teruggestort krijg. Dit kon volgens de medewerkster tot 28 dagen duren. Na de 28 dagen had ik helaas nog steeds geen ontvangstbevestiging en ook nog geen geld terug. Door alle negatieve berichten over boohoo op het internet had ik niet meer veel hoop dat ik het geld nog terug zou krijgen. Toch heb ik nogmaals contact opgenomen. Ik heb mijn verzendbewijs en een lijst met alle geretourneerde artikelen meegestuurd. Na een dag kreeg ik wederom antwoord en dit keer met het bericht dat het geld naar mijn rekening is overgemaakt en dat het over 3-5 werkdagen op mijn rekening zou staan. Ik ben nu 2 werkdagen verder en ik heb net het geld ontvangen. Conclusie: je hebt wat geduld nodig met retourneren, maar uiteindelijk krijg je je geld wel terug.

    Door: Janina18-07-2017
    anne-sophie31-07-2017

    Hoe heb je contact met ze opgenomen? Ik heb nu ook al ruim 2 weken geleden kleding geretourneerd, maar nog niks gehoord.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Levertijd al langer dan 2 weken

    Ik wacht al ruim twee weken op de levering van mijn bestelling.

    Door: Luca Jacobi14-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Bestellen met de maattabel

    Paar keer besteld en nooit iets hoeven retourneren, het past steeds gewoon en ik koop altijd via de maattabel van ze. Want alles kan natuurlijk anders vallen. Tot nu toe ging dat bij mij heel goed en ik heb van alles besteld, zoals shirtjes, jurkjes, sieraden (maar dat past natuurlijk echt altijd) en ook een keer een broekje. Maattabel was elke keer correct, ik heb daardoor wel verschillende maten besteld, meestal M of L.

    Door: Yoena11-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Na een paar dagen mijn bestelling in huis

    Ik had na een paar dagen mijn bestelling in huis. Geen problemen, goedkope kleding voor als je leuk uit wilt gaan. Dus ik ben 100% tevreden!!

    Door: Holla18-06-2017
    daphne08-07-2017

    Wanneer precies had je het besteld en wanneer kreeg je het binnen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service

    Hallo,

    Ik zie allemaal negatieve berichten over de service en wou daarom wel even zeggen dat ze mijn mail binnen een dag beantwoord hadden en ik het resterende bedrag binnen een week terug had.
    Wel hoop ik dat mijn bestelling op tijd aankomt, dit weet ik nog niet.
    Zijn de pakketjes bij jullie allemaal door PostNL bezorgd, of gebruikt boohoo ook nog andere bezorgservices waar ik heen kan bellen?

    Zoja, welke?

    Door: Aukje14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Slechte service krijg geen geld terug bij retour

    Ze doen net of ze je retour niet ontvangen hebben en vragen na een maand om een ticket.
    Bij aanleveren van factuur kunnen ze niks zeggen ze en ben je je geld kwijt!!!
    Slechte service

    Door: Sandra 09-06-2017
    Rianne10-08-2017

    Altijd je pakketjes aangetekend versturen, dwz dat je er een track en trace code bij krijgt. Heb ooit iets bij OVstore besteld, kreeg het verkeerde artikel en heb dat geretourneerd. Vervolgens zegt OVstore dat de retourzending nooit is aangekomen en mijn geld is dus weg. "Had het maar aangetekend verstuurd" krijg ik te horen... En maar beweren dat PostNL de schuldige is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ik ben WEL heel blij met Boohoo!

    Nou zeg, wat is iedereen hier ontevreden! Ik vind Boohoo echt een superleuk merk. Ik had ze ontdekt toen ze op tv waren en daarna gingen ook mijn vriendinnen daar dingen bestellen. Heel goedkoop en toch mooi en niet iedereen heeft hetzelfde aan zoals wanneer je iets bij de H&M of de Zara koopt.
    En ze hebben vaak aanbiedingen!

    Ik heb nog nooit iets hoeven retourneren, want tot nu toe ben ik telkens heel blij geweest met alles wat ik heb besteld. En dat is best veel! Sommige dingen bestel ik zelfs in meerdere maten en kleuren en dan is het telkens allemaal leuk.

    En vaak zijn de verzendkosten gratis als je voor een bepaald bedrag besteld, daar kom ik dan wel aan. Of ik bestel samen met een vriendin.

    Dus er zijn ook mensen heel blij met de winkel van Boohoo!

    Door: Emilie van Voorts22-05-2017
    Amanda23-05-2017

    Jaa ik vind het ook echt een leuke winkel en bestel hier heel vaak kleren veel leuker dan H&M :P

    Anna30-05-2017

    Heyyy! Weet iemand hoe de shorts vallen? Die van spijker ? En de verzendtijd , is die ook wel is binnen de 4 dagen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    pakketje

    Ik had laatst kleding besteld op boohoo.
    Er stond aangegeven dat ik het zou krijgen binnen 4 werkdagen. Ook stond er aangegeven op welke datum het eventueel zou binnenkomen, maar ik ben de datum even vergeten.
    Na de aangegeven datums was het pakketje na 2 dagen nog steeds niet binnen.
    Ik heb een mail gestuurd naar boohoo en kreeg al vrij snel reactie terug.
    Het klopte dat mijn pakket nog niet was verzonden en ik heb mijn geld netjes teruggestort gekregen.
    Het is wel stom dat ik het pakketje niet heb binnengekregen, maar ik kreeg het geld netjes terug.

    Door: Deborah17-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Bestellen bij Boohoo

    Vooral vorig jaar heb ik veel en vaak dingen besteld bij Boohoo. Ik moet zeggen dat ik vooral de kwaliteit van de kleren echt verrassend goed vind. Sommige shirtjes heb ik echt al vaaak gewassen, maar dat zie je er helemaal niet aan af. Veel beter dan H&M!

    Toen ik vorige maand wilde bestellen, was er iets mis met mijn inlog en toen heb ik maar een nieuw account aangemaakt want anders wist ik niet hoe ik moest bestellen. Dus dat was een beetje onhandig... Had ze gemaild, en kreeg wel snel antwoord, maar toch maar een nieuw account gemaakt.

    Laatste keer heb ik 2 jurkjes besteld, die waren er met zo'n 8 dagen, incl. weekend. Heb het ook wel eens met 4 dagen in huis gehad.

    Door: Lotte B01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Duurt veel te lang voor je het geld terug krijgt.

    Ik heb begin maart een bestelling gedaan. Was redelijk vlot geleverd. Het paste niet goed, heb het maar teruggestuurd. We zijn nu 1,5 maand verder en nog steeds geen geld terug. Ik vind dat wel heel lang duren. 2 weken geleden kreeg ik een mail dat de retour ontvangen is, maar nog steeds geen geld terug. Ik bestel daar niks meer.

    Door: Rietse20-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 132 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.