NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (124)

    7.2
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    SLECHT

    we hebben nu enkele bestelervaringen en op grond daarvan kunnen we stellen: alles is slecht bij boohoo. De kwaliteit van de kleding is waardeloos, de maten kloppen niet, een s lijkt wel een kindermaat 152, het duurt superlang voordat je je bestelling krijgt, je betaalt behoorlijk wat bestelkosten en retourneren kan niet, tenminste niet naar een NL adres, je moet retourneren naar de UK en er wordt aangeraden aangetekend te versturen omdat er nogal eens wat kwijt raakt. je bent dan 50 euro verder. DUS DOE HET NIET!

    Door: Ilja 15-06-2018
    Risjr 15-10-2018

    llja meen je niet 50 Nee joh ik schrik er van maar dat zou betekenen voor mij 100 euro want heb 2 orders. Ik heb hier ook ergens volgens mij bij juul gelezen dat UPS gratis retour verzend

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bezorging duurt te lang of moet aangepast worden op de site

    leuke site veel verschillende kleding en mooie prijs en achteraf betalen altijd handig bij de eerste keer bestellen. Helaas levering waarbij gemeld word 4 werkdagen en na een week heb je nog niets thuis shipping track code word telkens ook niet gevonden. Dus we zullen zien hoe dit verder gaat

    Door: Milla 03-06-2018
    Indy 05-06-2018

    Ik heb precies hetzelfde, heb jij hem inmiddels al binnen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    De levering

    Afgelopen donderdag iets besteld bij boohoo.com. Ik wilde het thuis hebben voor maandag, dus heb ik voor express-levering gekozen, dit zou betekenen dat ik het de volgende dag in huis zou hebben, hiervoor heb ik 10 euro extra bijbetaald. Donderdagmiddag een mailtje gehad dat mijn bestelling onderweg zou zijn, nu belde ik naar DHL, omdat ik maar geen update kreeg bij mijn track & trace. DHL wist van niks en zei dat mijn pakket dus helaas maandag of dinsdag bezorgd zou worden????, heel jammer!

    Door: Sharon 25-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    slechte service

    Ik heb een badpak gekocht omdat het van katoen zou zijn. Het bleek gewoon synthetisch en daar ben ik allergisch voor. Terug gestuurd maar 3 weken later nog geen geld terug. Boohoo beweert het niet ontvangen te hebben en vraagt steeds om bewijs dat ik al 2x gestuurd heb

    Door: lia 24-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Zeer slechte service!

    Zeer slechte service! Ik heb hier één keer iets besteld en toen ik dit wilde retourneren bleek dat ik zelf de kosten voor het versturen naar de UK moest betalen. Slechte kwaliteit kleding ook. Eens maar nooit meer! Hopen dat ik wel mijn geld terug krijg, want daar lees ik ook een hoop slechte reviews over. Booboo doet wel zijn naam eer aan!

    Door: Mehdi Sadouioui 18-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    wel betaald, nooit iets ontvangen!!

    eind april bestelling gedaan, levertijd 4 werkdagen volgens orderbevestiging. Na 14 dg nog niets ontvangen !!!

    Door: Mauro Vespignani 12-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Retourneren is onmogelijk

    Had een jurkje en broekpakje besteld. Ben zelf wat langer dus had een maatje groter besteld (38). Het jurkje was meer een shirt dan een jurk en het broekpakje scheen heel erg door. Dan maar retourneren. Maar dat lukte niet. De bestelling kostte 30 euro, het retourneren kostte 48 euro. En het retour label werkte niet op de DHL punten...

    Door: Emma 07-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nooit meer

    2 jaar eerder heb ik hier besteld en was mijn kleding ofwel te klein ofwel doorschijnend. Afgelopen week besloot ik het nogmaals een kans te geven. 4 werkdagen bleek 7 werkdagen te worden. Ik ben normaal een maat 38 en bij uitzondering een maat 40, dus heb ik alles voor de zekerheid in maat 40 besteld. Niets maar dan ook niets pastte. Alles zat pijnlijk strak, was veeeel korter dan op de foto, of van kwalitatief veel slechter materiaal gemaakt. Wat een ongelooflijke teleurstelling. Ik ga deze week op vakantie naar Marokko en had een nieuwe vakantiegarderobe bij Boohoo besteld twv 200 euro. En letterlijk helemaal niets kan er mee, ik heb alles terug moeten sturen. Helaas onverwachts ook voor eigen rekening, welgeteld 20 euro aan verzendkosten.. Ik ben definitief klaar met Boohoo en bestel hier dan ook nóóit meer wat.

    Door: Julia Ruskauff 01-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Blije consument

    Ik bestel regelmatig online bij boohoo en ben zeer tevreden. Vaak hebben ze goede aanbiedingen en de kwaliteit is goed. Retouneren is bij mij ook altijd foutloos gegaan. De levering kan soms wat lang duren maar verder ben ik erg blij met deze shopsite!

    Door: Naomi 23-04-2018
    Dominique 29-04-2018

    Hoi, ik heb voor het eerst wat besteld bij Boohoo. De leveringstijd is al verstreken. Nu las ik dat dit wel vaker voorkomt. Hoelang duurt een gemiddelde levering nu in werkelijkheid?

    demi 10-06-2018

    Hoi Naomi, naar welk adres heb jij de kleding geretourneerd?

    Danielle 25-06-2018

    Hoi naomi, kan jij mij misschien uitleggen hoe het retourneren werkt? Moet dat via postnl of via dhl en moet je dat betalen? Naar zwolle versturen of naar Engeland? Bedankt alvast. Groet Danielle

    Afra 05-09-2018

    Kan iemand mij vertellen hoe ik moet retourneren met een barcode, heb alles geprobeerd maar kom er niet uit... help!

    Anne 31-03-2019

    Kan iemand vertellen hoe ik moet retourneren? alvast bedankt :)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    paar keer iets besteld hier

    paar keer iets besteld hier

    kwaliteit vind ik bijzonder goed als je bedenkt dat het zo goedkoop is

    levering is heel erg wisselend. soms is het er echt met 3 dagen soms moet je anderhalve week wachten. geen idee hoe dat werkt. je kunt je pakje wel helemaal volgen dat vind ik fijn

    ik heb nog nooit iets geretourneerd want volgens mij is dat nogal een gedoe

    Door: Hanneke Eneman 14-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen credit van retour

    Ik heb mijn retour exact conform procedure buiten de UK gedaan. (Aankoop 27 januari; retour 1e week februati). DHL bewijs van afgifte met track& trace ontvangen. Inmiddels al 4 keer alles per mail opgestuurd. Het is nu 2 maanden verder. Jammer

    Door: J.L. Kiks 09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Tevreden!

    Voor de 3de keer wat jurkjes en shirtjes besteld op boohoo. Heel tevreden. Een week levertijd wat prima is. Prijs en kwaliteit verhouding is ook super. Ik raad aan om te weten wat je wilt bestellen en je maat te weten. Ik zou in je hoofd nemen dat je niks retour wilt sturen! Want dat gaat gewoon niet. Als het niet past maak ik iemand anders er blij mee.
    Voor de lange Nederlandse meisjes onder ons raad ik de “tall” lijn aan voor rokjes, broeken en jurkjes die passen perfect met 1.77. Andere jurkjes zijn vaak te kort. Ik ga zeker vaker bestellen!

    Door: Julie de leeuw 08-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    leuke winkel!!!!!

    supergoedkoop allemaal gratis verzending en ik hoefde "MAAR" een weekje te wachten

    Door: Melany Robbe 17-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Meest slechte klantenservice ooit!

    Ik bestel hier nooit meer en hoop ook dat iedereen gewaarschuwd is door de vele slechte berichten op hun fb (helaas zag ik het dus te laat)!!

    Na een paar weken wachten kreeg ik uiteindelijk mn pakje, helaas waren de broeken totaal niet als op de foto en ook qua maat klopte er niks van dus ik dacht ik stuur alles lekker terug..

    Eind november terug gestuurd en zoals zovelen heb ik mn geld dus nooit terug gekregen!
    Nergens staat een telefoonnummer die je kan bellen dus heb het uiteindelijk via een privé bericht op fb gedaan maar ik krijg nu al een week lang elke keer het zelfde berichtje terug.. Oftewel ik kan fluiten naar mn geld

    Bestel hier dus nooit!!

    Door: Charita 18-01-2018
    Becca 13-04-2018

    Als je op Google telefoonnummer boohoo intypt krijg je het nr!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Twee kerstjurkjes

    Mijn twee kerstjurkjes voor de feestdagen zijn gelukkig vandaag geleverd, lekker op tijd!
    Ik had eind vorige week besteld, donderdagavond.
    De pasvorm is goed, eerder iets te wijd dan te strak, gek genoeg.
    In totaal was ik voor de twee jurkjes slechts 35 euro kwijt! Ik had er ook nog een paar oorbellen bij gedaan, want die waren in de aanbieding

    Door: Annelie Gerritsen 29-11-2017
    Wessels 05-12-2017

    Ook ik heb problemen met het terug sturen van kleding die te klein is. Het adres in Nederland staat inderdaad op een vreemde manier op de site Hat adres klopt wel volgens de telefoongids Postbus 20160 8000cd Zwolle

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    sale boohoo

    met de sale allemaal dingen gekocht.
    het was met 9 dagen in huis, weekend meegeteld.
    ik vond het bestellen wel makkelijk gaan.
    de verpakking was leuk in een zak van boohoo
    had het wel sneller verwacht of gehoopt maar ik ben blij dat het er is
    en alles past gelukkig

    Door: meike kimmers 25-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bestelling Boohoo - schoenen vallen klein!

    Bestelling gedaan bij Boohoo op 3.9.17: twee broeken, 1 paar schoenen en een kettinkje. Alles werd de week erna geleverd en was mooi verpakt. Ik hoef niks te ruilen.

    Pasvorm; de broeken vallen gelukkig normaal, zoals ik had berekend. Gelukkig! De schoenen zijn een beetje aan de krappe kant, maar ik had een maat te groot besteld en dus is het precies goed. Maar je moet dus wel een maat groter doen.

    Groetjes Lesly

    Door: Lesly Klaus 11-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Geleverd, maar nooit ontvangen

    Begin september 2017 besteld, het viel mij op dat, terwijl ik het wel aangegeven heb, het huisnummer niet vermeld stond. Hoe kan het pakket dan aankomen op het juiste adres? Dit uiteraard gelijk doorgegeven, hiervan kreeg ik antwoord dat aanpassingen niet meer mogelijk zijn.
    Na een week nogmaals contact gezocht omdat bestelling nog niet geleverd was. Vrij snel antwoord gekregen dat het pakket al geleverd is. Dit klopt natuurlijk niet!
    Erg vervelend.

    Door: Simone 08-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Prima

    Heb laatst 3 items besteld bij Boohoo.com.
    De kleding zou ik tussen donderdag en maandag ontvangen.
    Toen ik op maandag niks ontvangen had ging ik zoeken naar reviews, en schrok toen best, dus had me er al voorbereid op t ergste.
    Dinsdag kwam t pakketje alsnog, dus in totaal heeft t iets van 11 dagen geduurd.
    De kleding zag er precies zo uit als op de foto en alles paste (had zoals altijd maat 38 genomen). Dus ik ben superblij met m'n aankoop en zou weer bij hen bestellen.

    Door: Denise 03-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    3x besteld

    3x besteld hier en geen problemen
    je moet wel een week wachten op je bestelling maar ok
    en ze zijn goedkoop

    Door: Mira Wetering 02-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 124 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.