NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (132)

    7.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Trouwe klant Boohoo

    Ik lees echt heel veel slechte reviews over Boohoo, en dat verbaasde me echt heel erg. Ik bestel al jaren bij Boohoo en heb amper iets te klagen gehad. Alles is goedkoop maar nog steeds kwalitief prima tov de prijs (beetje zoals H&M). Super leuke hippe kleding en ook genoeg in mijn maat (ben 1.55). Levering was een paar jaar geleden rond de 2 weken maar tegenwoordig is het echt maar 4 dagen, en mijn laatste bestelling heb ik op woensdag besteld en kwam de dinsdag erna al binnen. Gewoon prima hoor, blijf er nog jaren kopen!

    Door: Tess11-09-2018
    Sanne07-10-2018

    Heyy! Ik lees dus ook echt verschrikkelijke reacties en ook dat de kleding kleiner valt. Ik ben 1.58 en durf niet te bestellen. Door de maten en de slechte ervaringen bij boohoo. Wat vind jij van de kleding maten bij boohoo? Je zou me erg helpen omdat je ook 1.55 bent.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kleding nooit ontvangen

    Besteld, betaald, pakketje was niet te tracken.. Na contact opgenomen te hebben met Boohoo bleek de bestelling al een week te zijn moeten bezorgd, op een moment dat ik thuis was. Pakketje nooit meer gezien.. Geld meteen teruggekeken.

    Door: Casper30-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slechte zaak

    Mijn ervaring met boohoo is 3dubbel waardeloos. Besteld voor een bedrag van ongeveer 60 euro en heb nooit een pakketje of wat dan ook ontvangen, wat uiteraard mijn eigen schuld was!
    Na 10+ keer over en weer mailen moest ik screenshots van mijn bankafschriften sturen. Gedaan: werden ook niet serieus genomen.
    Ik had opzich nog wel vertrouwen in de klantenservice maar dat bleek achteraf ook een amateuristische ramp. Alleen maar mailtjes met "sorry" maar ondertussen wel er vandoor gaan met die 60 eurootjes.
    Een treurige ramp dus

    Door: Iris20-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Drama!

    Leuke site ziet er goed uit maar de rest.....
    Maat te klein klopt niet.
    Beschrijving hoe een pakketje terug sturen erg onduidelijk.
    9,80 eigen kosten via PostNL.
    Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
    Pas later de reviews gelezen jammer!

    Door: De leeuw04-07-2018
    Mina31-07-2018

    Naar welke adres heb jij terug gestuurd? Ik kan nergens een exacte adres vinden en hoe ik het precies moet doen? Kan je mij misschien helpen zou super zijn!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Retourneren

    Retourneren gaat gratis via UPS, de code werkt daar wel, niet bij DHL punten!
    Maten vallen wel heeel klein.

    Door: Juul28-06-2018
    Hajar28-06-2018

    Heey, hoe heb jij je pakketje teruggestuurd? Wat moet ik allemaal afplakken? help aub.

    Teske05-07-2018

    Kun je mij uitleggen hoe je dit hebt gedaan aub

    els29-07-2018

    Ik zou dit ook heel graag willen weten!

    Britt 08-08-2018

    Dat zou heeeel erg fijn zijn!

    Anne20-08-2018

    1. Re-pack the item in its original packaging or in a secure, waterproof package with labels and tags still attached. 2. Download a boohoo returns label from below, once printed attach this to your parcel, covering your address label. 3. Return the package by using your local Post Office counters and obtain proof of postage from the Post Office. Please do not post the package through the post box without obtaining a certificate of posting. 4. Keep your certificate of postage safe as you will need this as your proof of return. There is a returns label included in your parcel. If you have misplaced this label, you can download a new one below. Remember to add your order number if you download a new returns label. This can be found in Order History in 'My Account‘

    Risje 15-10-2018

    Hoi Juul. Via UPS is het gratis lees ik Moet ik de labels wat ik gedownload heb gewoon opplakken met de order nummers.

    saar09-12-2018

    Ik heb een jaar geleden een keer wat bij boohoo besteld. Ik kan mij niet meer herinneren of ik nou geld heb betaald om terug te sturen of niet. Kost het wel of geen geld om te retourneren?

    Kim17-03-2019

    Hoi Juul! Kun je me vertellen hoe je het bij ups hebt verstuurd?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Retourneren duur en onhandig, slechte kwaliteit

    Kleding van slechte kwaliteit en retourneren koste mij nog even een tientje extra. Slechte kwaliteit kleding ook.

    Door: Desiree19-06-2018
    Bente04-10-2018

    Goeiedag. Vraagje over retouren kunt u mij vertellen op welke adres dat moet wel welke stikker.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    slechte kwaliteit en service

    Twee weken geleden wat besteld, kleding is van slechte kwaliteit en de maten kloppen niet. retourneren kan via DHL. Bij 3 servicepunten geweest, ze versturen allemaal niet naar boohoo. Contact gezocht via de website, je word van het kastje naar de muur gestuurd zonder een daadwerkelijke oplossing.

    Ik bestel hier nooit meer en zou het anderen ook afraden

    Door: Pxxxxxxxxx18-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slechte service

    Pakketjes die open aankomen en waarvan de helft ontbreekt.
    Retourneren wat niet kan zonder mega hoge kosten. En kwaliteit van kleding mega mega slecht. Alles is van hetzelfde polyestermateriaal. Of het nou een pantalon, jurk of blouse is.

    WAARDELOOS BEDRIJF

    Door: Mailai16-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    SLECHT

    we hebben nu enkele bestelervaringen en op grond daarvan kunnen we stellen: alles is slecht bij boohoo. De kwaliteit van de kleding is waardeloos, de maten kloppen niet, een s lijkt wel een kindermaat 152, het duurt superlang voordat je je bestelling krijgt, je betaalt behoorlijk wat bestelkosten en retourneren kan niet, tenminste niet naar een NL adres, je moet retourneren naar de UK en er wordt aangeraden aangetekend te versturen omdat er nogal eens wat kwijt raakt. je bent dan 50 euro verder. DUS DOE HET NIET!

    Door: Ilja15-06-2018
    Risjr15-10-2018

    llja meen je niet 50 Nee joh ik schrik er van maar dat zou betekenen voor mij 100 euro want heb 2 orders. Ik heb hier ook ergens volgens mij bij juul gelezen dat UPS gratis retour verzend

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bezorging duurt te lang of moet aangepast worden op de site

    leuke site veel verschillende kleding en mooie prijs en achteraf betalen altijd handig bij de eerste keer bestellen. Helaas levering waarbij gemeld word 4 werkdagen en na een week heb je nog niets thuis shipping track code word telkens ook niet gevonden. Dus we zullen zien hoe dit verder gaat

    Door: Milla03-06-2018
    Indy05-06-2018

    Ik heb precies hetzelfde, heb jij hem inmiddels al binnen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    De levering

    Afgelopen donderdag iets besteld bij boohoo.com. Ik wilde het thuis hebben voor maandag, dus heb ik voor express-levering gekozen, dit zou betekenen dat ik het de volgende dag in huis zou hebben, hiervoor heb ik 10 euro extra bijbetaald. Donderdagmiddag een mailtje gehad dat mijn bestelling onderweg zou zijn, nu belde ik naar DHL, omdat ik maar geen update kreeg bij mijn track & trace. DHL wist van niks en zei dat mijn pakket dus helaas maandag of dinsdag bezorgd zou worden????, heel jammer!

    Door: Sharon 25-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    slechte service

    Ik heb een badpak gekocht omdat het van katoen zou zijn. Het bleek gewoon synthetisch en daar ben ik allergisch voor. Terug gestuurd maar 3 weken later nog geen geld terug. Boohoo beweert het niet ontvangen te hebben en vraagt steeds om bewijs dat ik al 2x gestuurd heb

    Door: lia24-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Zeer slechte service!

    Zeer slechte service! Ik heb hier één keer iets besteld en toen ik dit wilde retourneren bleek dat ik zelf de kosten voor het versturen naar de UK moest betalen. Slechte kwaliteit kleding ook. Eens maar nooit meer! Hopen dat ik wel mijn geld terug krijg, want daar lees ik ook een hoop slechte reviews over. Booboo doet wel zijn naam eer aan!

    Door: Mehdi Sadouioui18-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    wel betaald, nooit iets ontvangen!!

    eind april bestelling gedaan, levertijd 4 werkdagen volgens orderbevestiging. Na 14 dg nog niets ontvangen !!!

    Door: Mauro Vespignani12-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Retourneren is onmogelijk

    Had een jurkje en broekpakje besteld. Ben zelf wat langer dus had een maatje groter besteld (38). Het jurkje was meer een shirt dan een jurk en het broekpakje scheen heel erg door. Dan maar retourneren. Maar dat lukte niet. De bestelling kostte 30 euro, het retourneren kostte 48 euro. En het retour label werkte niet op de DHL punten...

    Door: Emma07-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nooit meer

    2 jaar eerder heb ik hier besteld en was mijn kleding ofwel te klein ofwel doorschijnend. Afgelopen week besloot ik het nogmaals een kans te geven. 4 werkdagen bleek 7 werkdagen te worden. Ik ben normaal een maat 38 en bij uitzondering een maat 40, dus heb ik alles voor de zekerheid in maat 40 besteld. Niets maar dan ook niets pastte. Alles zat pijnlijk strak, was veeeel korter dan op de foto, of van kwalitatief veel slechter materiaal gemaakt. Wat een ongelooflijke teleurstelling. Ik ga deze week op vakantie naar Marokko en had een nieuwe vakantiegarderobe bij Boohoo besteld twv 200 euro. En letterlijk helemaal niets kan er mee, ik heb alles terug moeten sturen. Helaas onverwachts ook voor eigen rekening, welgeteld 20 euro aan verzendkosten.. Ik ben definitief klaar met Boohoo en bestel hier dan ook nóóit meer wat.

    Door: Julia Ruskauff01-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Blije consument

    Ik bestel regelmatig online bij boohoo en ben zeer tevreden. Vaak hebben ze goede aanbiedingen en de kwaliteit is goed. Retouneren is bij mij ook altijd foutloos gegaan. De levering kan soms wat lang duren maar verder ben ik erg blij met deze shopsite!

    Door: Naomi23-04-2018
    Dominique29-04-2018

    Hoi, ik heb voor het eerst wat besteld bij Boohoo. De leveringstijd is al verstreken. Nu las ik dat dit wel vaker voorkomt. Hoelang duurt een gemiddelde levering nu in werkelijkheid?

    demi10-06-2018

    Hoi Naomi, naar welk adres heb jij de kleding geretourneerd?

    Danielle25-06-2018

    Hoi naomi, kan jij mij misschien uitleggen hoe het retourneren werkt? Moet dat via postnl of via dhl en moet je dat betalen? Naar zwolle versturen of naar Engeland? Bedankt alvast. Groet Danielle

    Afra05-09-2018

    Kan iemand mij vertellen hoe ik moet retourneren met een barcode, heb alles geprobeerd maar kom er niet uit... help!

    Anne 31-03-2019

    Kan iemand vertellen hoe ik moet retourneren? alvast bedankt :)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    paar keer iets besteld hier

    paar keer iets besteld hier

    kwaliteit vind ik bijzonder goed als je bedenkt dat het zo goedkoop is

    levering is heel erg wisselend. soms is het er echt met 3 dagen soms moet je anderhalve week wachten. geen idee hoe dat werkt. je kunt je pakje wel helemaal volgen dat vind ik fijn

    ik heb nog nooit iets geretourneerd want volgens mij is dat nogal een gedoe

    Door: Hanneke Eneman14-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen credit van retour

    Ik heb mijn retour exact conform procedure buiten de UK gedaan. (Aankoop 27 januari; retour 1e week februati). DHL bewijs van afgifte met track& trace ontvangen. Inmiddels al 4 keer alles per mail opgestuurd. Het is nu 2 maanden verder. Jammer

    Door: J.L. Kiks09-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Tevreden!

    Voor de 3de keer wat jurkjes en shirtjes besteld op boohoo. Heel tevreden. Een week levertijd wat prima is. Prijs en kwaliteit verhouding is ook super. Ik raad aan om te weten wat je wilt bestellen en je maat te weten. Ik zou in je hoofd nemen dat je niks retour wilt sturen! Want dat gaat gewoon niet. Als het niet past maak ik iemand anders er blij mee.
    Voor de lange Nederlandse meisjes onder ons raad ik de “tall” lijn aan voor rokjes, broeken en jurkjes die passen perfect met 1.77. Andere jurkjes zijn vaak te kort. Ik ga zeker vaker bestellen!

    Door: Julie de leeuw08-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 132 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.