NederlandReview

    Boohoo.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (126)

    7.2
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.8
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    6.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    4 jumpsuit

    4 jumpsuit bestelt waar van twee weer retour te doen, maar een van de andere jumpsuit aan gedaan wat in een keer opviel op het feestje een naat stuk plus onder de arme de kant kapot. Wat moet ik hier mee

    Door: Klobberburg 04-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Slechte service

    Had 2 items besteld bij boohoo, duurde ten eerste meer dan een week voordat ze werden bezorgd, kwam het aan was de rits in de broek stuk. Hierover de klantenservice gemaild, in eerste instantie dacht ik “oh wat fijn en vriendelijk” na een foto gestuurd te hebben reageerden ze dat ze het gehele bedrag zouden vergoeden en ik het item niet terug hoefde te sturen, alleen dat het door een storing wat langer zou duren. Wacht nu al 3 week en hoor niks meer, na er nog een mailtje achteraan te hebben gestuurd kreeg ik de reactie dat ze nu 50% (????) van het bedrag binnen 2 week terug zouden storten. Belachelijk al vind ik zelf, niet dat het om een extreem groot bedrag gaat maar het idee. Wordt nu niet meer op mijn mail gereageerd en maar afwachten of ik die 50% daadwerkelijk terug krijg.

    Door: Madelief 22-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Verkeerde kleur

    Recent een leuke jumpsuit besteld bij boohoo. Mooi model, maar helaas de verkeerde kleur dan dat op de site staat aangegeven.. Op de site staat dat de kleur “tan” is. Je gaat dan uit van de kleur die het model op de foto’s aan heeft, maar helaas werd de jumpsuit dus in een andere kleur geleverd. De levering was wel snel. Binnen een week had ik de jumpsuit in huis. Het is dus niet de kleur die ik eigenlijk graag wilde, maar het model is wel leuk.

    Door: Anke 19-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    ANNULERING

    Ik heb zonet een bestelling gedaan bij boohoo deze wou ik meteen weer annuleren wat niet KAN. Ik wil contact opnemen met ze wat ook totaal niet lukt. Terwijl je overal je bestelling kan annuleren lukt dat hier niet never again bestel ik hier

    Door: Selina 06-04-2019
    Samantha 28-06-2019

    Waarom koop je dan kleding ? Als je het toch al wilde annuleren ik ga stuk.

    Shellyanne 03-07-2019

    Hoe lang duurt het ongeveer tot mijn pakketje binnen komt ik wacht al meer dan een week

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Klachten

    Mijn ervaring bij het bestellen van boohoo is niet met veel succes verlopen. Ik twee weken gewacht op mijn pakketje. Vervolgens heb ik gemaild en wisten ze het niet. Ik wacht nu al een aantal weken maar ben bang dat ik me €50 kwijt ben.
    Maar veder leuke site met veel verschillende kledingstuks.

    Door: Amber 16-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Erg tevreden klant

    Ik las veel slechte ervaringen over boohoo maar besloot toch iets te bestellen. Ik had mijn bestelling op donderdag 7 maart geplaatst en geb het vandaag op zondag 10 maart al binnen. 2 jaar geleden duurde het inderdaad zo’n 2 weken maar tegenwoordig.. 4 dagen!! En noggeeneens werkdagen! Ik ben hartstikke tevreden

    Door: Lindsey 10-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bestelling niet compleet

    Ik heb zondag 3 maart 4 artikelen besteld op Boohoo. Mijn bestelling is net aangekomen, en de maten kloppen voor geen ene meter (zoals ik vaker meegemaakt heb). Daarnaast was mijn bestelling ook niet compleet geleverd. Ik heb 3 artikelen weten te ontvangen. In het pakketje zat ook nog eens geen factuur of retourbon. Dit is niet mijn eerste keer dat ik bestel op Boohoo, maar dit heb ik altijd wel gekregen. Zou ik mijn andere kledingstuk nog krijgen of zijn ze dit gewoon vergeten? Gelukkig gaat het niet om € 20, maar toch vind ik het rot.

    Door: Melissa 09-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Nooit meer.

    Ik heb begin december 2 jurkjes (1x ideal en 1x afterpay) besteld voor een werkfeestje 14 december. Deze kreeg ik 11 dagen later pas binnen, net op tijd voor het feest.
    Beiden waren niks, dus heb ik ze binnen 14 dagen terug gestuurd en verzendbewijsjes bewaard.
    Nu blijkt dus dat ik ze naar een incorrecte adres in Zwolle heb verstuurd. (ik zag dus net dat ik niet de enige ben die het verstuurd heeft naar Zwolle)
    Wat betekent, dat ik nu
    1. Mijn geld kwijt ben van jurkje #1.
    2. Incasso kosten & jurkje #2 moet betalen
    3. Verzendkosten 2 x 4,99 en retourkosten a 14,80 voor 2 pakketjes betaald heb.

    Dan nog niet eens gesproken over het feit dat het binnen 6 werkdagen bezorgd zou worden en dat uiteindelijk bijna 2 werkweken duurde.

    Ik bestel echt nooit meer op Boohoo.

    Door: Dominique 27-02-2019
    penis knap 28-02-2019

    During propagative stimulation or zeal, the penis becomes engorged with blood and stands build – but there is a encyclopaedic modifying in everyday buy an approximation of and state of health and apex representing an upstanding penis also. In some men, the further eron.notat.se/handy-artikler/penis-knap.php penis is verging on the representing all that proportions as the flaccid (melodic or non-erect) penis, while in other men the camaraderie penis is much longer and wider than the flaccid penis.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Verzendtijd en maat Boohoo bestellen

    Voor iedereen die het wil weten: mijn pakketje deed er iets van 10 dagen over voor ik het had. Vond ik best meevallen, volgens mij hebben sommigen langer....

    Maat valt best ok. Ik heb eigenlijk altijd een S en dat had ik hier ook besteld en het viel niet kleiner of groter ofzo, gewoon goed.

    Door: Mariska 07-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    superleuke dingen goede kwaliteit en goedkoop

    ze hebben hier gewoon superleuke dinge en zijn ook nog eens heel erg goedkoop
    je moet gewoon niet retourneren, maar voor die paar euro dat alles kost hier, DOE je dat toch sowieso niet? gewoon een beetje opletten en de goede maat bestellen :P:P

    nee maar even serieus ik vind dit een hele leuke winkel en de kwaliteit van de kleding is echt best wel goed. Dat zou je misschien niet verwachten, maar dat is dus wel zo. Ik had een prachtige zwarte jurk gekocht met mooie borduursels erop, nou die heb ik al echt vaak gewassen want ik heb m supervaak aangehad. en hij ziet er nog uit als NIEUW. en hij was minder dan twintig euro dus dat vind ik best goed!

    Door: Leonie Hofman 26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    jurkjes besteld net op tijd

    mijn jurkjes had ik drie weken geleden besteld maar waren gelukkig maandag binnen gekomen net op tijd!! !
    pasvorm was gelukkig helemaal perfect dus ik heb ze de kerstdagen aan gehad!
    leuke winkel maar je moet wel van te voren bestellen

    en lekker goedkoop

    Door: Rosana Graaf 29-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    super chille kleren

    super chille kleren bij boohoo!!
    vaak besteld en alles is steeeds mooi
    nooit hoeven ruilen of zo

    Door: Yazmin 21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nooit meer bestellen

    Heel slecht! Eerst 3 weken moeten wachten op mn pakketje, terwijl ik 10 euro heb betaald om het eerder te krijgen, vervolgens komt het verkeerde aan! Normaal zou ik het terug sturen maar om weer 3 weken te wachten? No thanks! Dan verkoop ik het liever! Echt geen fijne service! Berichtje gestuurd, krijg ik geen fatsoenlijke reactie terug! Nooit meer

    Door: Sophie 11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Hulp nodig bij het retourneren

    Kan iemand mij alsjeblieft duidelijk maken hoe het retourneren in z'n werk gaat?
    Op de site hebben ze alleen een retour label zonder barcode.
    Hoe hebben jullie dit opgelost?
    Zelf een retour label maken op de site van Post NL of is het wel ergens op de site beschikbaar?

    Door: Sascha 09-11-2018
    Nico 27-11-2018

    Je moet terug sturen naar Engeland.. a €19,50 per pakket. Zie de site.

    Nicole Spanjers 07-12-2018

    Pakketje niet ontvangen. Er is geen klantenservice nummer, er kan alleen gemaild worden met Boohoo. Geen reactie op mail. Waardeloos.

    Bahar 10-12-2018

    Belachelijk! Ik heb dus mijn pakket naar het adres in Zwolle opgestuurd, omdat het twee jaar terug ook zo moest en het wel was gelukt (ik kreeg mijn geld terug) maar dit keer belijkbaar niet. Het is nou al drie weken terug dat ik mijn pakketje heb opgestuurd,, maar ik heb nog steeds niets erover gehoord. Als ik naar de track&trace code kijk staat er pakket wordt gessorteerd (al drie weken)

    debbie 22-03-2019

    ik heb een nederlands retourlabel van de site gehaald, dat is toch goed of gaat t dan fout? en hoeveel kost dat?

    Merve 05-04-2019

    Ik kan die retour label niet vinden heb je een link?

    risje 17-04-2019

    Risje Hoi hoi kan iemand mij helpen hoe ik terug moet retouren hoe moet dat en waar moet ik afgegeven want DHL en post.nl nemen het niet aan

    Marissa 04-06-2019

    Helaas heb ik ook het adres van Zwolle erop gezet en ben nu mijn pakket van 80euro kwijt terwijl ik dot adres van hun eigen site af heb

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Trouwe klant Boohoo

    Ik lees echt heel veel slechte reviews over Boohoo, en dat verbaasde me echt heel erg. Ik bestel al jaren bij Boohoo en heb amper iets te klagen gehad. Alles is goedkoop maar nog steeds kwalitief prima tov de prijs (beetje zoals H&M). Super leuke hippe kleding en ook genoeg in mijn maat (ben 1.55). Levering was een paar jaar geleden rond de 2 weken maar tegenwoordig is het echt maar 4 dagen, en mijn laatste bestelling heb ik op woensdag besteld en kwam de dinsdag erna al binnen. Gewoon prima hoor, blijf er nog jaren kopen!

    Door: Tess 11-09-2018
    Sanne 07-10-2018

    Heyy! Ik lees dus ook echt verschrikkelijke reacties en ook dat de kleding kleiner valt. Ik ben 1.58 en durf niet te bestellen. Door de maten en de slechte ervaringen bij boohoo. Wat vind jij van de kleding maten bij boohoo? Je zou me erg helpen omdat je ook 1.55 bent.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kleding nooit ontvangen

    Besteld, betaald, pakketje was niet te tracken.. Na contact opgenomen te hebben met Boohoo bleek de bestelling al een week te zijn moeten bezorgd, op een moment dat ik thuis was. Pakketje nooit meer gezien.. Geld meteen teruggekeken.

    Door: Casper 30-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slechte zaak

    Mijn ervaring met boohoo is 3dubbel waardeloos. Besteld voor een bedrag van ongeveer 60 euro en heb nooit een pakketje of wat dan ook ontvangen, wat uiteraard mijn eigen schuld was!
    Na 10+ keer over en weer mailen moest ik screenshots van mijn bankafschriften sturen. Gedaan: werden ook niet serieus genomen.
    Ik had opzich nog wel vertrouwen in de klantenservice maar dat bleek achteraf ook een amateuristische ramp. Alleen maar mailtjes met "sorry" maar ondertussen wel er vandoor gaan met die 60 eurootjes.
    Een treurige ramp dus

    Door: Iris 20-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Drama!

    Leuke site ziet er goed uit maar de rest.....
    Maat te klein klopt niet.
    Beschrijving hoe een pakketje terug sturen erg onduidelijk.
    9,80 eigen kosten via PostNL.
    Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
    Pas later de reviews gelezen jammer!

    Door: De leeuw 04-07-2018
    Mina 31-07-2018

    Naar welke adres heb jij terug gestuurd? Ik kan nergens een exacte adres vinden en hoe ik het precies moet doen? Kan je mij misschien helpen zou super zijn!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Retourneren

    Retourneren gaat gratis via UPS, de code werkt daar wel, niet bij DHL punten!
    Maten vallen wel heeel klein.

    Door: Juul 28-06-2018
    Hajar 28-06-2018

    Heey, hoe heb jij je pakketje teruggestuurd? Wat moet ik allemaal afplakken? help aub.

    Teske 05-07-2018

    Kun je mij uitleggen hoe je dit hebt gedaan aub

    els 29-07-2018

    Ik zou dit ook heel graag willen weten!

    Britt 08-08-2018

    Dat zou heeeel erg fijn zijn!

    Anne 20-08-2018

    1. Re-pack the item in its original packaging or in a secure, waterproof package with labels and tags still attached. 2. Download a boohoo returns label from below, once printed attach this to your parcel, covering your address label. 3. Return the package by using your local Post Office counters and obtain proof of postage from the Post Office. Please do not post the package through the post box without obtaining a certificate of posting. 4. Keep your certificate of postage safe as you will need this as your proof of return. There is a returns label included in your parcel. If you have misplaced this label, you can download a new one below. Remember to add your order number if you download a new returns label. This can be found in Order History in 'My Account‘

    Risje 15-10-2018

    Hoi Juul. Via UPS is het gratis lees ik Moet ik de labels wat ik gedownload heb gewoon opplakken met de order nummers.

    saar 09-12-2018

    Ik heb een jaar geleden een keer wat bij boohoo besteld. Ik kan mij niet meer herinneren of ik nou geld heb betaald om terug te sturen of niet. Kost het wel of geen geld om te retourneren?

    Kim 17-03-2019

    Hoi Juul! Kun je me vertellen hoe je het bij ups hebt verstuurd?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Retourneren duur en onhandig, slechte kwaliteit

    Kleding van slechte kwaliteit en retourneren koste mij nog even een tientje extra. Slechte kwaliteit kleding ook.

    Door: Desiree 19-06-2018
    Bente 04-10-2018

    Goeiedag. Vraagje over retouren kunt u mij vertellen op welke adres dat moet wel welke stikker.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Boohoo.com

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 126 ervaringen geplaatst over Boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Boohoo.com actief?

    Boohoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.