NederlandReview

    Ervaringen Bonprix

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Bonprix is een online shop waar je online kleren kunt kopen. Online kleding kopen is een trend welke alleen nog maar verder groeit. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Bonprix. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Bonprix.

    Over Bonprix

    Bonprix is een onderdeel van de grote OTTO groep. Natuurlijk ken je ze nog wel van die grote dikke catalogussen. Het is een wereldmarktleider op het gebied van kleren verzenden. In 1968 zijn ze in Duitsland gestart en later internationaal uitgegroeid. Al snel kwam er Frankrijk, Polen, Italië, Engeland, Rusland en ook Nederland bij plus België.

    Het succes van Bonprix ligt hem in de grote Europese collectie welke gebaseerd is op een goede dienstverlening gericht op haar klanten. Sinds 2004 is Bonprix in Nederland actief. Er zijn meer dan vier miljoen catalogi per seizoen. Er is altijd wel iets moois te zien in hun collectie. Ze weten er een groot publiek mee aan te spreken. Voor iedereen is er eigenlijk wel een outfit. De hele familie kan zich kleden bij Bonprix. De redenen hiervoor zijn simpel:

    • Alle maten voor dezelfde prijs.
    • Eenvoudige en gemakkelijke betalingsvoorwaarden
    • Gekarakteriseerde catalogi voor iedere leeftijd
    • Gevarieerde collecties voor de hele familie, met streng gecontroleerde kwaliteitsproducten.
    • Gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden
    • Persoonlijk contact met de bonprix consulentes

    Scherpe prijzen zijn de basis van het succes van Bonprix.

    BONPRIX ZWEMKLEDiNG | Bellinga Unboxing #5

    Bonprix diensten

    Bonprix heeft een groot scala aan diensten waar je gebruik van kunt maken. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Kies ook voor de mooie mode van hun.

    Klachten, tips en complimenten over Bonprix

    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan bij Bonprix. Het is goed om dan de klacht kenbaar te maken en om van je te laten horen. Het kan per mail, per post, per telefoon! Vervolgens mag je een reactie van hun verwachten. Hierna kun je een review over Bonprix op NederlandReview achterlaten.

    Heb jij ervaring met Bonprix?

    Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Goed of slecht? U kunt het hier lezen zodat u weet of de bestelling op tijd aankomt en ze doen wat ze beloven. Lees beoordelingen bij NederlandReview

    Bonprix
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    5
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    hopeloos

    Zowel via het contactformulier als via de telefoon wordt ik consequent, zonder mogelijkheid tot een andere communicatiekanaal naar 'Mijn BONPRIX" verwezen. Echter juist dat systeem werkt niet naar behoren! Een al jaren geleden afgesloten bankrekeningnummer kan niet veranderd worden. Dan maar geen geld terug is blijkbaar de policy bij BonPrix. Ook al kunnen ze uiteraard zien vanaf welke rekening er betaald is, erop terugstorten blijkt een onmogelijke opgaaf te zijn. Een bijzonder klantonvriendelijke ervaring en een al weken lopende continuing story.

    Door: jeanne 27-12-2017
    j.vermeulen 14-02-2020

    al 3dagen aangemeld postnl nog steeds niks ontvangen postnl ook niet

    Linda en Johan Beverloo Oosterveer 14-04-2020

    KLOTE SERVICE ! ZO JULLIE ZIJN WEER KLANTEN KWIJT!!!! GA ZO LEKKER DOOR HUFTERS!!!! ZO WAT EEN SERVICES HOOR TISSS 🤨🤨🤨🤨

    b 22-04-2020

    Niet bestellen nu bij Bonprix nu de corona heerst vaak gemaild en gebeld ze geven het aan druk te hebben bij de TNT maar heb helaas na een maand nog niks ontvangen zeer jammer straks krijg ik mijn zomer kleding nog na de zomer als het zo doorgaat Dus nee geen online bestelling meer voor mij

    Margooo 23-04-2020

    Ja, heel jammer..overal is het vertraagd op hun website geven z3 nu 5 tot 9 dagen aan. Echter al op 8 april bestemd en nog steeds niet verstuurd. Vanmorgen gebeld. Half uur in de wacht gestaan om te horen dat we nog 2 weken geduld moeten hebben...wtf..😱😱

    Marianne 23-04-2020

    Wat een drama. Bij de bestelling alles op voorraad. wacht nu al 2 wk. al 2 z gebeld ja de bestelling van 7,8,9 april daar is iets mee fout gegaan sorry zeggen ze dan. nu net mail gehad is het ineens niet op voorraad. ze beloven van alles, ho maar kan nog weken duren. Niet meer bestellen

    ans 08-05-2020

    Wat een waardeloze service hebben ze bij bonprix de ene naar de andere smoes eerst gegevens konden ze niet verwerken hoezo niet heb vaker besteld en het was per ideal betaald dus toen was het corona en nu is het druk dit was dus de laatste keer service hebben ze nooit van gehoord

    Carine 05-06-2020

    Waardeloos bedrijf. Gebruiken corona als smoes om te laat te leveren. Andere bedrijven (Wehkamp, Bol, Amazon etc.) leveren wel op tijd of hooguit een dag te laat. En terugbetalen daar heeft Bonprix nog nooit van gehoord. Wacht al 2 weken op m'n geld. En verzendkosten krijg ik (ondanks annulering) niet terug. Waardeloos bedrijf, waardeloze klantenservice. Mensen trap er niet in, wees gewaarschuwd.

    Jose 08-06-2020

    Waardeloos bedrijf kastje gekocht laats maart terug gestuurd niet wat ik er van verwachte. Nog steeds mijn geld niet terug.na 6 keer telefonisch contact brief gestuurd met ophaalbewijs van kastje.laatste antwoord word nou uitgezocht op het hoofdkantoor in het buitenland. Nou dit is de eerste en de laatste keer geweest dat ik hier iets besteld heb,dit is echt een slecht bedrijf

    Anke 02-07-2020

    Ik ben heel tevreden over bon prix. bestel er al jaren. Leuke mode voor niet te veel geld. Je krijgt wat je ziet op het plaatje. En het wordt duidelijk omschreven dus ik hoef eigenlijk nooit iets terug te sturen. Het valt nooit tegen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Leuke zomerjurkjes bij Bonprix

    Ze hebben bij Bonprix een leuke collectie Bodyflirt jurkjes. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief dus kijk altijd op Bonprix wanneer een nieuwe collectie komt. Soms is een artikel uitverkocht, maar staat het wel op de site. Ik heb mijn laatste bestelling, sandalen en bodyflirt jurkje, gratis gekregen. Dom van Bonprix, maar ze hebben mijn bestelling retour verwerkt. Dus ik kreeg het bedrag weer teruggestort.

    Door: Roxanne 23-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Van alles, bestel hier al jaren.

    Prima bedrijf, laatste jaren verbeterd, er wordt vlot geleverd, bestellen, retourneren, het is allemaal goed te doen!
    Prijs/kwaliteit is ok.

    Wat Ik jammer vind, en da's bij bijna alle kledingshops, dat er nooit rekening wordt gehouden met dikkere bovenbenen bij de grote maten, tussen de benen ontstaan vaak gaten door schuring, zou mooi zijn als daar eens iets op gevonden wordt!

    Door: Natascha 08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Jaren vaste klant

    Ik ben al jaren vaste klant bij bonprix. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Goede, betaalbare producten. Als er al een keer iets niet goed gaat, dan is het binnen no time opgelost. Wat mij betreft een dikke aanrader!

    Door: Joyce 29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geen aanrader

    Bestelling gedaan bij bonprix, 2 badkamerkasten. Direct leverbaar stond er op de pagina. Na betaling blijkt 1 kast in nalevering van 3 weken te staan. Op zich geen probleem als de ander wel op tijd komt. Deze kwam 2-3 dagen later, kapot aan.
    Na contact met de klantenservice afgesproken deze donderdag op te laten halen, een nieuwe was besteld. Zou echter wel 2-3 weken duren.
    Vanmorgen besloten dat ik het te lang vond duren, en heb ik gebeld om te annuleren. Dit ging niet werd mij verteld omdat de bestelling al in behandeling is. Ik zeg "maar ik heb 14 dagen wettelijk bedenktijd, de kasten staan beiden in nalevering van 2-3 weken, dus u kunt dat toch gewoon annuleren?" Dit was niet mogelijk, ik kan de kasten bij bezorging aan de deur weigeren over 2-3 weken en daarna mijn geld retour ontvangen.
    Dit is echt helemaal niet volgens het herroepingsrecht in mijn optiek, ik vind dit ronduit belachelijk!

    Door: Bianca Waaleboer 30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kleding

    Retour moet je terug betalen dat weten we maar wel veel duurder als normaal en dan de service bellen moet je 32 min wachten en nog geen medewerker aan de lijn!?

    Ik ben er klaar mee. Ook op mijn account is niks terug te vinden waardeloos.

    Door: Romy 25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    2 sets meisjes pyjama

    Ik had veels te laat nog twee last-minute kadootjes besteld. Bonprix zou op 28 december leveren, maar ze werden vandaag al bezorgd! Fantastisch snelle service. Bedankt aan allen bij BonPrix en de beste wensen!

    Door: Kelly Mitchell 24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke webshop

    Levering is iets langzamer dan ik gewend ben, maar toch nog best snel met twee dagen.
    Bestellen gaat makkelijk en ze hebben goede aanbiedingen dus ik kom hier vaker!

    Door: Vanessa Bruin 17-05-2016
    Yvonne 02-10-2017

    aanmaningskosten en retourkosten is hun prioriteit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    kleding

    kleding wat de ik tot nu toe heb gehad eerlijk is eerlijk was goed
    alleen de levering is zwaar kl......
    wacht al anderhalve week voor mij geen bonprix meer jammer

    Door: henk 22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Verschillende kledingstukken

    Op tijd bezorgt. Maten alles oke. Deze keer alles top

    Door: Annet Folkerts 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    270,-

    Mijn bestelling is afgeleverd bij 1 van de duizenden postkantoren terwijl ik deze thuis zou krijgen.
    Nu verteld alleen niemand me bij welk postkantoor.

    Als een week op zoek naar antwoorden. Per mail geen reactie. Per telefoon ben je 20 minuten te eerste in de wachtrij.

    Helaas niet per creditcard besteld want dan had ik kunnen storneren. Ga nu maar aangifte doen van oplichting of hun faillissement aanvragen. Wie doet mee?



    Door: Inge 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Kleding heren

    Bestel nooit bij Bonprix! Contact is waardeloos, service nog minder. Levering veel te laat.

    Eind april heb ik een bestelling gedaan. Ik heb voor mijn vader wat kleding besteld zodat hij op mijn bruiloft in nieuwe kleding zou kunnen komen. Besteltijd was toen volgens de website twee weken door corona. Als dat inderdaad zo was geweest had ik daar vrede mee gehad, maar tot mijn verbazing was de bestelling pas op 13 mei verwerkt en moest het daarna nog door het hele bestelproces. De bestelling is dus niet op tijd gekomen, en kwam pas na mijn bruiloft. Via de klantenservice (formulier op website) aangegeven op 14 mei dat als de bestelling niet die week verzonden kon worden, ik er vanaf zag omdat het niet meer op tijd zou komen voor mijn bruiloft. Ik heb hier nooit reactie op gehad en helaas is het geheel toch nog verzonden (te laat). Ik heb dus het geheel weer terug gestuurd en daarom moet ik nu verzendkosten betalen voor iets wat ik geannuleerd heb. Inmiddels is de retourzending alweer 3 weken geleden gedaan en nog steeds heb ik niet al het geld terug op mijn rekening! Van een aantal kledingstukken wel en van andere niet. Nu maar weer een bericht gestuurd, hoop dat ik nu wel antwoord krijg. Service is echt ver te zoeken bij BonPrix. Ik bestel hier nooit weer iets en zou het ook niemand aanraden! Inmiddels in ieder geval mijn familie en vriendenkring gezegd dat ze hier nooit iets moeten bestellen.

    Door: Sabine 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    80015521675

    Leveren te laat. Annulering niet mogelijk. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Terugbetaling duurt een maand.

    Door: Carine 05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Loungeset

    Begin mei heb ik een loungeset besteld bij Bonprix. Deze zou 14 dagen later bezorgd worden. Natuurlijk is dat niet gebeurd. De bestelling stond dagenlang met de status dat hij wordt verwerkt. Na moeizaam contact met de klantenservice hebben we de loungeset uiteindelijk ontvangen. Wat we ontvangen hebben is een gebruikte loungeset, bekraste ingedrukte pootjes, waaruit duidelijk te zien was dat hij gebruikt was. Een stang die los zat en al begon te roesten. Andere stang die helemaal bekrast was. Ik heb gebeld met de klantenservice en toen is er gezegd dat PostNL de dozen maandag weer op zou halen. Door de klantenservice is gezegd dat we 10 euro moeten betalen voor het retour sturen van de beschadigde loungeset. Dit vond ik belachelijk en toen is er gezegd dat ik gebeld zou worden door een andere afdeling. Het pakket is niet opgehaald. Na 4x gebeld te hebben met de klantenservice die mij niks duidelijk kon zeggen heb ik uiteindelijk een ervaren klantenservice aan de lijn gekregen die zei dat ik niet goed geholpen was en dat ik zelf de retour had moeten aanmelden. DIt is uiteindelijk gebeurd, maar PostNL kwam alleen 1 doos ophalen, de andere doos staat hier nu nog. Weer gebeld, maar die zegt dat ze dat zelf niet kunnen zien en dat ik weer gebeld zou worden. Dit begint een eindeloos verhaal te worden en het lijkt er op dat ik nooit mijn geld terug zal krijgen. Ik schrok van alle negatieve reacties op internet over Bonprix. Het begint duidelijk te worden dat dit een onbetrouwbare webshop is. Ik zal nooit meer bij Bonprix bestellen, maar zo te zien zullen veel meer mensen dit ook niet meer doen. Bonprix doet 'geweldig' werk en verschuilt zich achter de Corona crisis. Ik denk dat dit bedrijf echt aangepakt moet worden, want als je geen diensten kunt leveren, dan moet de webshop gewoon gesloten worden en niet het geld van mensen afhandig maken. Ik weet niet wat ik nog kan doen. Ik word niet terug gebeld, ik maak me zorgen of ik ooit het bedrag van 450 euro terug zal krijgen. Om die reden kan ik ook niet ergens een andere loungeset bestellen. Ik voel me machteloos. Het enige wat ik kan doen is via Paypal mijn geld terug laten storten en contact opnemen met de Consumentenbond en Radar om hier aandacht aan te besteden. MENSEN, LEES DE REVIEWS VOORDAT JE BIJ BONPRIX BESTELT. JE KAN ER HELEMAAL ZIEK VAN WORDEN

    Door: Johan 28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geld terug

    Wat is het jammer dat ik niet van te voren de reviews heb gezien.
    Wat een vreselijk K.T bedrijf.
    Op 26 april een bestelling geplaatst en het nog steeds niet binnen. Op zaterdag 9 mei zo een 40 minuten aan de telefoon gehangen voordat ik een medewerkster aan de telefoon kreeg. De vrouw kon me niet vertellen wanneer de spullen geleverd zouden worden. Ik zei dat alles dan geannuleerd moet worden. Deze bestelling dat ik voor mijn demente moeder geplaatst die geen eeuwigheid kan wachten op de kleding. Dus na het telefoon gesprek zelf maar naar een winkel gegaan om kleding te kopen voor me moeder.

    Wat schets me verbazing....maandag komt er een email dat de helft van de spullen gestuurd worden. Na me haren gingen over eind staan. Ik stuur een email, en een Watchapp maar op beide wordt niet gereageerd dus vandaag op woensdag maar weer bellen. Na 30 minuten krijgt ik medewerkster Anna aan de telefoon die als een bandrecorder blijft herhalen dat alleen de nalevering geannuleerd kan worden. Terwijl er in de email link die naar de post staat vermeld dat de bestelling nog niet bij hun is aan gekomen. Anna kan niet bellen met het magazijn om te zeggen dat het pakket niet naar de post moet.

    De medewerkster van zaterdag heeft totaal niet over een nalevering gesproken en tijdens me bestelling was alles op voorraad. Ze duwen me nu gewoon de bestelling door me strot.

    Tevens heb ik me al 3x afgemeld voor de nieuws brief en nog blijven ze nog steeds email sturen. DIT IS STRAFBAAR!!!!

    Ik adviseer iedereen om niet bij Bonprix te bestellen. Wat een vreselijk bedrijf.

    KLANT 131524870

    Ik wil me volledige geld terug ondanks dat ze een nabestelling ongevaagd leveren.
    Tijdens mij bestelling was alles op voorraard en de medewerkster van zaterdag had de gehele bestelling geannuleerd.

    Door: T Kuiper 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dameskleding

    Bestellen gaat heel makkelijk, betalen ook maar dan.........geen levering, geen contact mogelijk, etc

    Mijn advies: bestel het in China of zo en je hebt het op korte termijn. Ben je toch van plan om bij Bonprix te bestellen moet je het doen met de afbeeldingen want leveren doen ze niet.

    Het is een arrogant bedrijf zonder enig respect voor de klant.
    Gezien het feit dat zij wel mijn geld hebben en ik geen kleding ontvangen heb zal ik een procedure opstarten om te zorgen dat ze vanaf hogerhand tot de orde geroepen gaan worden.
    Dus wees verstandig en koop elders!!


    Door: Kfm 12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kleding

    Op 27.4 kleding besteld. Deze zou 6 mei geleverd worden. Op 6 mei niets, 7 mei niets, 8 mei na lang in de wacht staan te horen gekregen dat mijn bestelling nog niets eens klaar staat in het magazijn en dat het wel tot 12 mei kan duren.
    Snap dat het langer kan duren, maar heb het fatsoen om als je alle gegevens van een klant hebt, dit even netjes te melden.

    Door: Nicole van Leeuwen 08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    3 stuks zomerkleding

    Ik heb 5 weken geleden besteld,en ondanls al mijn inspanningen per mail,app en telefonisch geen reactie.Mij beslelling staat bij de post aan gemeld,maar waar er door bonprix niets geleverd wordt,kan ook niets bezorgd worden.Schandalig gewoon ik ga nu als laatste poging mijn geld terug vragen.Alle begrip voor wat vertraging,maar ik ga nu week 6 in en nog steeds niets.Bonprix dit gaat je klanten kosten!

    Door: Brigitte 07-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    kleding

    al jaren vaste klant, maar nu zeeeeer slechte ervaring wacht al sinds 9 april op bestelling. alles was op voorraad volgens de site maar nu staat er bij sommige producten naleverbaar dus duurt nog een keer 3 weken, als het dan niet inmiddels is uitverkocht.Vanuit china gaat de levering zelfs nog sneller...denk dat dit voor mij de laatste keer is voorlopig

    Door: wilma van loenhout 24-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Dames kleding

    Zit al 2 weken te wachten op mijn bestelling. Vorige week zou het geleverd zijn. Contact via e-mail komt geen reactie en via Whatsapp ook niet. Na aantal mails gestuurd te hebben komt reactie. En dan komt er een lul smoes “ uw factuuradres klopt niet”. Die klopt wel dus foto gemaakt van de e-mail waar het goed opstaat. Ik heb spullen geannuleerd maar sturen ze het toch snel op. Vind dit schofterig.
    Liever iets meer betalen met goede service dan nog een keer bestellen bij hun!
    Helaas service en levering kan ik alleen maar 2 sterren aanklikken maar dat mag geen ster hebben.

    Door: Elly-May 17-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Bonprix

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Bonprix een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over Bonprix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bonprix actief?

    Bonprix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bonprix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.