NederlandReview

    Ervaringen Bonprix

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Bonprix is een online shop waar je online kleren kunt kopen. Online kleding kopen is een trend welke alleen nog maar verder groeit. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Bonprix. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Bonprix.

    Over Bonprix

    Bonprix is een onderdeel van de grote OTTO groep. Natuurlijk ken je ze nog wel van die grote dikke catalogussen. Het is een wereldmarktleider op het gebied van kleren verzenden. In 1968 zijn ze in Duitsland gestart en later internationaal uitgegroeid. Al snel kwam er Frankrijk, Polen, Italië, Engeland, Rusland en ook Nederland bij plus België.

    Het succes van Bonprix ligt hem in de grote Europese collectie welke gebaseerd is op een goede dienstverlening gericht op haar klanten. Sinds 2004 is Bonprix in Nederland actief. Er zijn meer dan vier miljoen catalogi per seizoen. Er is altijd wel iets moois te zien in hun collectie. Ze weten er een groot publiek mee aan te spreken. Voor iedereen is er eigenlijk wel een outfit. De hele familie kan zich kleden bij Bonprix. De redenen hiervoor zijn simpel:

    • Alle maten voor dezelfde prijs.
    • Eenvoudige en gemakkelijke betalingsvoorwaarden
    • Gekarakteriseerde catalogi voor iedere leeftijd
    • Gevarieerde collecties voor de hele familie, met streng gecontroleerde kwaliteitsproducten.
    • Gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden
    • Persoonlijk contact met de bonprix consulentes

    Scherpe prijzen zijn de basis van het succes van Bonprix.

    BONPRIX ZWEMKLEDiNG | Bellinga Unboxing #5

    Bonprix diensten

    Bonprix heeft een groot scala aan diensten waar je gebruik van kunt maken. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Kies ook voor de mooie mode van hun.

    Klachten, tips en complimenten over Bonprix

    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan bij Bonprix. Het is goed om dan de klacht kenbaar te maken en om van je te laten horen. Het kan per mail, per post, per telefoon! Vervolgens mag je een reactie van hun verwachten. Hierna kun je een review over Bonprix op NederlandReview achterlaten.

    Heb jij ervaring met Bonprix?

    Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Goed of slecht? U kunt het hier lezen zodat u weet of de bestelling op tijd aankomt en ze doen wat ze beloven. Lees beoordelingen bij NederlandReview

    Bonprix
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

    5
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    hopeloos

    Zowel via het contactformulier als via de telefoon wordt ik consequent, zonder mogelijkheid tot een andere communicatiekanaal naar 'Mijn BONPRIX" verwezen. Echter juist dat systeem werkt niet naar behoren! Een al jaren geleden afgesloten bankrekeningnummer kan niet veranderd worden. Dan maar geen geld terug is blijkbaar de policy bij BonPrix. Ook al kunnen ze uiteraard zien vanaf welke rekening er betaald is, erop terugstorten blijkt een onmogelijke opgaaf te zijn. Een bijzonder klantonvriendelijke ervaring en een al weken lopende continuing story.

    Door: jeanne27-12-2017
    j.vermeulen14-02-2020

    al 3dagen aangemeld postnl nog steeds niks ontvangen postnl ook niet

    Linda en Johan Beverloo Oosterveer 14-04-2020

    KLOTE SERVICE ! ZO JULLIE ZIJN WEER KLANTEN KWIJT!!!! GA ZO LEKKER DOOR HUFTERS!!!! ZO WAT EEN SERVICES HOOR TISSS ????

    b 22-04-2020

    Niet bestellen nu bij Bonprix nu de corona heerst vaak gemaild en gebeld ze geven het aan druk te hebben bij de TNT maar heb helaas na een maand nog niks ontvangen zeer jammer straks krijg ik mijn zomer kleding nog na de zomer als het zo doorgaat Dus nee geen online bestelling meer voor mij

    Margooo23-04-2020

    Ja, heel jammer..overal is het vertraagd op hun website geven z3 nu 5 tot 9 dagen aan. Echter al op 8 april bestemd en nog steeds niet verstuurd. Vanmorgen gebeld. Half uur in de wacht gestaan om te horen dat we nog 2 weken geduld moeten hebben...wtf..??

    Marianne23-04-2020

    Wat een drama. Bij de bestelling alles op voorraad. wacht nu al 2 wk. al 2 z gebeld ja de bestelling van 7,8,9 april daar is iets mee fout gegaan sorry zeggen ze dan. nu net mail gehad is het ineens niet op voorraad. ze beloven van alles, ho maar kan nog weken duren. Niet meer bestellen

    ans08-05-2020

    Wat een waardeloze service hebben ze bij bonprix de ene naar de andere smoes eerst gegevens konden ze niet verwerken hoezo niet heb vaker besteld en het was per ideal betaald dus toen was het corona en nu is het druk dit was dus de laatste keer service hebben ze nooit van gehoord

    Carine05-06-2020

    Waardeloos bedrijf. Gebruiken corona als smoes om te laat te leveren. Andere bedrijven (Wehkamp, Bol, Amazon etc.) leveren wel op tijd of hooguit een dag te laat. En terugbetalen daar heeft Bonprix nog nooit van gehoord. Wacht al 2 weken op m'n geld. En verzendkosten krijg ik (ondanks annulering) niet terug. Waardeloos bedrijf, waardeloze klantenservice. Mensen trap er niet in, wees gewaarschuwd.

    Jose08-06-2020

    Waardeloos bedrijf kastje gekocht laats maart terug gestuurd niet wat ik er van verwachte. Nog steeds mijn geld niet terug.na 6 keer telefonisch contact brief gestuurd met ophaalbewijs van kastje.laatste antwoord word nou uitgezocht op het hoofdkantoor in het buitenland. Nou dit is de eerste en de laatste keer geweest dat ik hier iets besteld heb,dit is echt een slecht bedrijf

    Anke02-07-2020

    Ik ben heel tevreden over bon prix. bestel er al jaren. Leuke mode voor niet te veel geld. Je krijgt wat je ziet op het plaatje. En het wordt duidelijk omschreven dus ik hoef eigenlijk nooit iets terug te sturen. Het valt nooit tegen.

    Bianca28-07-2020

    Ik wacht inmiddels ook al een maand op m’n geld van 2 badkamerkasten. Allerlei excuses, standaard antwoorden en schijt aan herroepingsrecht. Als ze zo doorgaan kunnen ze wel stoppen met de webshop. Ze houden weinig klanten over zo.

    Anja31-07-2020

    Ik wacht nu al 3 dagen op een "terugkoppeling", zoals de klantenservice dat noemt. Heb vorig weekend een bestelling gedaan, netjes betaald en geen bevestigingsmail gehad, dus ook geen producten ontvangen. Na telefonisch contact, bij een vorige klacht werd er niet gereageerd op mijn mail, werd mij "terugkoppeling" binnen 2 werkdagen beloofd. Ik denk dat zij een andere kalender hanteren dan ik. Dit is hun 4de misser naar mij toe en ik overweeg mijn account bij hun op te heffen. Ik ga zeker weten niet meer bestellen bij bonprix.

    Roos16-10-2020

    Blij dat ik dit optijd lees allamaal ,zou net een jas bestellen ,zolang op terugstorting van je geld wachten maar als jij niet optijd betaald dan word de rekeing verhoogt

    Agnes Boomsma21-10-2020

    06-10-2020 pakket retour gestuurd , is bij Bonprix op 7 October om 21.30 in ontvangst genomen. Vandaag 21-10 nog steeds geen retour geld op mijn rekening. Helaas geen net bedrijf , gaat slecht met klanten om.

    Pat05-01-2021

    Plus en min punten, nou heb tot nu toe alleen maar min punten en dat nadat ik voor het eerst heb besteld, nu al een week verder en nog is het niet verzonden. Sorry hoor maar dan met slap excuus komen dat het druk is bij post nl. Waarom word van andere bedrijven dan wel gewoon netjes bezorgd met Mischien 1 dag vertraging en dat zelfs net voor de kerst???????? Nu al niet tevreden, denk je snel wat in huis te hebben, kan net zo goed gewoon bij Alie express bestellen dan weet je van tevoren dat je fucking paar weken moet wachten. Maar toch niet bij zo'n bedrijf als bonprix met hun mooie reclames, over een jaar hebben jullie nog maar weinig klanten over op deze manier, zeker als je kijk naar hoeveel negatieve reacties er zijn. Nu voor mij ook de 1ste maar zeker ook de laatste keer dat ik hier bestel. Fucking een week verder en pakket moet nog klaar gezet worden, en ja dan zeggen dat het aan post nl ligt yeah right.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Meerdere bestellingen retour gezonden.

    Meerdere "onaangebroken" artikelen een dag later retour gezonden. Dan duurt het vervolgens 4 weken voordat de retourzending allerlei stations paseert. Stuur je een mail of ze enig idee hebben wanneer ze het teveel betaalde bedrag aan je terug storten..krijg je een korte reactie ..ja dat kan nog wel 4 weken duren .... dus 2 maanden wachten op mijn geld!! Ik bedenk me wel 2x voordat ik hier nog iets bestel.

    Door: doeterniettoe29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Leuke zomerjurkjes bij Bonprix

    Ze hebben bij Bonprix een leuke collectie Bodyflirt jurkjes. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief dus kijk altijd op Bonprix wanneer een nieuwe collectie komt. Soms is een artikel uitverkocht, maar staat het wel op de site. Ik heb mijn laatste bestelling, sandalen en bodyflirt jurkje, gratis gekregen. Dom van Bonprix, maar ze hebben mijn bestelling retour verwerkt. Dus ik kreeg het bedrag weer teruggestort.

    Door: Roxanne 23-08-2016
    Janny Wigboldus11-02-2021

    Beste medewerkenden, Ik heb in het geheel geen kritiek . Goede ervaringen. Echter ik heb wel een drukwerk sticker op mijn deur omdat ik geen reclame wens te ontvangen. En ik ontvang drukwerk van bon prix. Vandaag stond mijn naam weer op de catalogus en werd deze weer in de brievenbus gegooid. Hopelijk kunnen jullie dat ook voor mij oplossen. U kent de bezorgers, De kinderen aanspreken op hun gedrag lukt niet. Deze kinderen luisteren niet naar wat ik tegen hun zeg. mogelijk kunt u iets regelen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Van alles, bestel hier al jaren.

    Prima bedrijf, laatste jaren verbeterd, er wordt vlot geleverd, bestellen, retourneren, het is allemaal goed te doen!
    Prijs/kwaliteit is ok.

    Wat Ik jammer vind, en da's bij bijna alle kledingshops, dat er nooit rekening wordt gehouden met dikkere bovenbenen bij de grote maten, tussen de benen ontstaan vaak gaten door schuring, zou mooi zijn als daar eens iets op gevonden wordt!

    Door: Natascha08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Verschillende bh's en pyjamabroeken

    De gewenste artiklen (kledingstukken) zijn maar af en toe verkrijgbaar, dus vaker niet dan wel op voorraad.
    Na veel pogingen gedurende de afgelopen maanden de gewenste artikelen bij elkaar te verzamelen en bestellen, ontving ik een week later bericht met dat de bestelling niet geplaatst kon worden. Deze mail beantwoord met de vraag hoe dit kon, en tot op heden niets vernomen.

    Door: Stroo28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Kleding

    Een retour verwerken en je aankoopbedrag terug krijgen duurt echt heel lang.

    Door: J. Van K28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Jaren vaste klant

    Ik ben al jaren vaste klant bij bonprix. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Goede, betaalbare producten. Als er al een keer iets niet goed gaat, dan is het binnen no time opgelost. Wat mij betreft een dikke aanrader!

    Door: Joyce29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 sets meisjes pyjama

    Ik had veels te laat nog twee last-minute kadootjes besteld. Bonprix zou op 28 december leveren, maar ze werden vandaag al bezorgd! Fantastisch snelle service. Bedankt aan allen bij BonPrix en de beste wensen!

    Door: Kelly Mitchell24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke webshop

    Levering is iets langzamer dan ik gewend ben, maar toch nog best snel met twee dagen.
    Bestellen gaat makkelijk en ze hebben goede aanbiedingen dus ik kom hier vaker!

    Door: Vanessa Bruin17-05-2016
    Yvonne02-10-2017

    aanmaningskosten en retourkosten is hun prioriteit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    kleding

    kleding wat de ik tot nu toe heb gehad eerlijk is eerlijk was goed
    alleen de levering is zwaar kl......
    wacht al anderhalve week voor mij geen bonprix meer jammer

    Door: henk22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Kleding

    Wat erg veel negatieve reacties zeg, hopelijk gaat het met mijn bestellingen wel goed. Voorlopig duurt het al een week en is alleen de bestelling verwerkt, maar moet nu nog verpakt en dan nog verzonden worden. En dan erg makkelijk dat ze dan post nl de schuld geven dat langer duurt, en ook als je nieuwe klant word moeten ze eerst je gegevens controleren, daardoor kan het ook npg eens langer duren voordat je je pakket krijg, waarom dan als je via i deal betaald heb. Als je nou op afbetaling koop dan snap ik dat. Denk als idd zo tegen zit dit de 1ste en laatste keer is dat ik hier heb besteld.

    Door: Pat04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    jassen

    Bestelling gedaan. Ik heb de jassen betaald ,,,vergeten de bezorging te betalen. Nadien betaald, met een verkeerde klantnr. Kreeg een verhoging en dreigbrieven. Gebeld. Toen toch maar betaald. Nagekeken had per ongeluk een cijfer verkeerd van het klantnr. Was wel optijd. Teveel betaald.Krijg alleen het eerste bedrag retour. Moet ondanks dat ik optijd was als straf voor een verkeerd klantnr wel de verhoging betalen. Hoezo stelen van een vaste klant .

    Door: Ingrid Kooistra04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    2 vesten

    Hopeloos bedrijf

    Door: Idavanmanen02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dameskleding

    Geen enkel pluspunt voor dit bedrijf.

    Voor de 1e keer besteld, maar nooit meer na deze keer. 1 maand geleden 2 pantalons besteld en dezelfde dag retour gestuurd, omdat ze niet pasten. Eindelijk na bijna 3 weken 1 pantalon terugbetaald gekregen en op 9 november zou het andere bedrag zijn overgemaakt. Op 18 november nog steeds niets ontvangen en een super onbeleefde dame aan de telefoon die het echt niet uitmaakte wat ik vertelde. Het moest allang op mijn rekening staan en ik zou zeggen stuur het bewijs maar dat Bonprix het heeft teruggestort. Ik ga eind van de week aangifte doen bij de politie wegens oplichting en wat ik beloof doe ik ook.
    Dus ze krijgen nog tot eind van de week om het geld alsnog terug te betalen. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

    Door: jeanne18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Retouren

    Veel besteld, en veel retour gezonden. Zoals altijd lang wachten totdat je retouren verwerkt zijn. Daarna nog lang wachten totdat je je geld écht retour hebt ontvangen. Nu al 4 weken wachtende op ruim €300,- ? Service is er niet. Ik bestel hier nu nooit meer.

    Door: Bren Da16-11-2020
    jeanne18-11-2020

    Voor de 1e keer besteld, maar nooit meer na deze keer. 1 maand geleden 2 pantalons besteld en dezelfde dag retour gestuurd, omdat ze niet pasten. Eindelijk na bijna 3 weken 1 pantalon terugbetaald gekregen en op 9 november zou het andere bedrag zijn overgemaakt. Op 18 november nog steeds niets ontvangen en een super onbeleefde dame aan de telefoon die het echt niet uitmaakte wat ik vertelde. Het moest allang op mijn rekening staan en ik zou zeggen stuur het bewijs maar dat Bonprix heeft teruggestort. Als ik het deze week niet heb ga ik aangifte doen van oplichting.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Kleding

    Wat een slechte service, ben al drie maanden bezig om me geld van een geroutineerde bestelling terug te krijgen. Die natuurlijk niet binnen de genoemde levertijd geleverd is. Moeilijk om mee in contact te komen en als je contact hebt zeggen ze allemaal wat anders. Mij nooit meer gezien

    P.s. ik wilde maar 2 ster aanvinken maar dat pakt hij niet.

    Door: Linda13-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Divers

    Levering op tijd. Jammer verzendkosten. Retour erg laat melding van ontvangen. Geld terug duurde ook erg lang.
    2 x contactformulier gestuurd, geen reactie

    Door: Joke31-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Achteraf betaling

    Ik ben altijd heel tevreden geweest met levering en retouneren. Altijd op tijd mijn betalingen gedaan. Echter is nu besloten dat ik geen gebruik meer kan maken van betaling achteraf omdat ik teveel retour zou sturen. Erg jammer, ik ga nu wel naar andere online winkels, genoeg aanbod.

    Door: Renate van Steen23-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Ondergoed

    Ik had iets besteld denken dat het 3 dagen later zou komen als beloofd, vervolgens krijg ik 2 dagen later een mail dat men bestelling van die dag pas over 3 weken komt. Vervolgens bel ik met de service. Daar werd gezegd ja pas na 48 uur van de betaling weten wij of het op voorraad is. Dit vind ik zeer vreemd, want bij andere sites heb ik nooit dit probleem. Daarnaast als ik het artiekel nu annuleer kan ik ook nog niet eens men verzendkosten terug krijgen. Dus nu lekker 5 euro voor niets aan deze kut site betaald. Dankje bonprix....

    Door: Lisa Leurs08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Geen aanrader

    Bestelling gedaan bij bonprix, 2 badkamerkasten. Direct leverbaar stond er op de pagina. Na betaling blijkt 1 kast in nalevering van 3 weken te staan. Op zich geen probleem als de ander wel op tijd komt. Deze kwam 2-3 dagen later, kapot aan.
    Na contact met de klantenservice afgesproken deze donderdag op te laten halen, een nieuwe was besteld. Zou echter wel 2-3 weken duren.
    Vanmorgen besloten dat ik het te lang vond duren, en heb ik gebeld om te annuleren. Dit ging niet werd mij verteld omdat de bestelling al in behandeling is. Ik zeg "maar ik heb 14 dagen wettelijk bedenktijd, de kasten staan beiden in nalevering van 2-3 weken, dus u kunt dat toch gewoon annuleren?" Dit was niet mogelijk, ik kan de kasten bij bezorging aan de deur weigeren over 2-3 weken en daarna mijn geld retour ontvangen.
    Dit is echt helemaal niet volgens het herroepingsrecht in mijn optiek, ik vind dit ronduit belachelijk!

    Door: Bianca Waaleboer30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Bonprix

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Bonprix een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 45 ervaringen geplaatst over Bonprix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bonprix actief?

    Bonprix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bonprix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.