NederlandReview

    Ervaringen Bonprix

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Bonprix is een online shop waar je online kleren kunt kopen. Online kleding kopen is een trend welke alleen nog maar verder groeit. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Bonprix. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Bonprix.

    Over Bonprix

    Bonprix is een onderdeel van de grote OTTO groep. Natuurlijk ken je ze nog wel van die grote dikke catalogussen. Het is een wereldmarktleider op het gebied van kleren verzenden. In 1968 zijn ze in Duitsland gestart en later internationaal uitgegroeid. Al snel kwam er Frankrijk, Polen, Italië, Engeland, Rusland en ook Nederland bij plus België.

    Het succes van Bonprix ligt hem in de grote Europese collectie welke gebaseerd is op een goede dienstverlening gericht op haar klanten. Sinds 2004 is Bonprix in Nederland actief. Er zijn meer dan vier miljoen catalogi per seizoen. Er is altijd wel iets moois te zien in hun collectie. Ze weten er een groot publiek mee aan te spreken. Voor iedereen is er eigenlijk wel een outfit. De hele familie kan zich kleden bij Bonprix. De redenen hiervoor zijn simpel:

    • Alle maten voor dezelfde prijs.
    • Eenvoudige en gemakkelijke betalingsvoorwaarden
    • Gekarakteriseerde catalogi voor iedere leeftijd
    • Gevarieerde collecties voor de hele familie, met streng gecontroleerde kwaliteitsproducten.
    • Gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden
    • Persoonlijk contact met de bonprix consulentes

    Scherpe prijzen zijn de basis van het succes van Bonprix.

    BONPRIX ZWEMKLEDiNG | Bellinga Unboxing #5

    Bonprix diensten

    Bonprix heeft een groot scala aan diensten waar je gebruik van kunt maken. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Kies ook voor de mooie mode van hun.

    Klachten, tips en complimenten over Bonprix

    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan bij Bonprix. Het is goed om dan de klacht kenbaar te maken en om van je te laten horen. Het kan per mail, per post, per telefoon! Vervolgens mag je een reactie van hun verwachten. Hierna kun je een review over Bonprix op NederlandReview achterlaten.

    Heb jij ervaring met Bonprix?

    Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt.

    Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Goed of slecht? U kunt het hier lezen zodat u weet of de bestelling op tijd aankomt en ze doen wat ze beloven. Lees beoordelingen bij NederlandReview

    Bonprix
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (61)

    4.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bonprix

    Uw beoordeling

    Geen geld terug na retour zending blouse

    Blouse retour gestuurd, nooit bevestiging van ontvangen. Rest van de bestelling direct betaald, na weken een nota van de retour gestuurde blouse plus 10 euro extra aanmaningskosten… de 2 gehouden items zijn van slechte kwaliteit… voor mij nooit weer bonprix… lees dat heel veel klanten tijden moeten wachten op hun geld na retour zending. Dit is dus geen toeval en gewoon bedrijfspolicy. Bij zo’n systeem van webwinkel voeren weet je dus met wat voor ondernemers je te doen hebt….oplichters heten zulke mensen. Structureel retour en niet correct verwerken en niet teug betalen….bah bah….

    Door: J.02-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    hopeloos

    Zowel via het contactformulier als via de telefoon wordt ik consequent, zonder mogelijkheid tot een andere communicatiekanaal naar 'Mijn BONPRIX" verwezen. Echter juist dat systeem werkt niet naar behoren! Een al jaren geleden afgesloten bankrekeningnummer kan niet veranderd worden. Dan maar geen geld terug is blijkbaar de policy bij BonPrix. Ook al kunnen ze uiteraard zien vanaf welke rekening er betaald is, erop terugstorten blijkt een onmogelijke opgaaf te zijn. Een bijzonder klantonvriendelijke ervaring en een al weken lopende continuing story.

    Door: jeanne27-12-2017
    j.vermeulen14-02-2020

    al 3dagen aangemeld postnl nog steeds niks ontvangen postnl ook niet

    Linda en Johan Beverloo Oosterveer 14-04-2020

    KLOTE SERVICE ! ZO JULLIE ZIJN WEER KLANTEN KWIJT!!!! GA ZO LEKKER DOOR HUFTERS!!!! ZO WAT EEN SERVICES HOOR TISSS ????

    b 22-04-2020

    Niet bestellen nu bij Bonprix nu de corona heerst vaak gemaild en gebeld ze geven het aan druk te hebben bij de TNT maar heb helaas na een maand nog niks ontvangen zeer jammer straks krijg ik mijn zomer kleding nog na de zomer als het zo doorgaat Dus nee geen online bestelling meer voor mij

    Margooo23-04-2020

    Ja, heel jammer..overal is het vertraagd op hun website geven z3 nu 5 tot 9 dagen aan. Echter al op 8 april bestemd en nog steeds niet verstuurd. Vanmorgen gebeld. Half uur in de wacht gestaan om te horen dat we nog 2 weken geduld moeten hebben...wtf..??

    Marianne23-04-2020

    Wat een drama. Bij de bestelling alles op voorraad. wacht nu al 2 wk. al 2 z gebeld ja de bestelling van 7,8,9 april daar is iets mee fout gegaan sorry zeggen ze dan. nu net mail gehad is het ineens niet op voorraad. ze beloven van alles, ho maar kan nog weken duren. Niet meer bestellen

    ans08-05-2020

    Wat een waardeloze service hebben ze bij bonprix de ene naar de andere smoes eerst gegevens konden ze niet verwerken hoezo niet heb vaker besteld en het was per ideal betaald dus toen was het corona en nu is het druk dit was dus de laatste keer service hebben ze nooit van gehoord

    Carine05-06-2020

    Waardeloos bedrijf. Gebruiken corona als smoes om te laat te leveren. Andere bedrijven (Wehkamp, Bol, Amazon etc.) leveren wel op tijd of hooguit een dag te laat. En terugbetalen daar heeft Bonprix nog nooit van gehoord. Wacht al 2 weken op m'n geld. En verzendkosten krijg ik (ondanks annulering) niet terug. Waardeloos bedrijf, waardeloze klantenservice. Mensen trap er niet in, wees gewaarschuwd.

    Jose08-06-2020

    Waardeloos bedrijf kastje gekocht laats maart terug gestuurd niet wat ik er van verwachte. Nog steeds mijn geld niet terug.na 6 keer telefonisch contact brief gestuurd met ophaalbewijs van kastje.laatste antwoord word nou uitgezocht op het hoofdkantoor in het buitenland. Nou dit is de eerste en de laatste keer geweest dat ik hier iets besteld heb,dit is echt een slecht bedrijf

    Anke02-07-2020

    Ik ben heel tevreden over bon prix. bestel er al jaren. Leuke mode voor niet te veel geld. Je krijgt wat je ziet op het plaatje. En het wordt duidelijk omschreven dus ik hoef eigenlijk nooit iets terug te sturen. Het valt nooit tegen.

    Bianca28-07-2020

    Ik wacht inmiddels ook al een maand op m’n geld van 2 badkamerkasten. Allerlei excuses, standaard antwoorden en schijt aan herroepingsrecht. Als ze zo doorgaan kunnen ze wel stoppen met de webshop. Ze houden weinig klanten over zo.

    Anja31-07-2020

    Ik wacht nu al 3 dagen op een "terugkoppeling", zoals de klantenservice dat noemt. Heb vorig weekend een bestelling gedaan, netjes betaald en geen bevestigingsmail gehad, dus ook geen producten ontvangen. Na telefonisch contact, bij een vorige klacht werd er niet gereageerd op mijn mail, werd mij "terugkoppeling" binnen 2 werkdagen beloofd. Ik denk dat zij een andere kalender hanteren dan ik. Dit is hun 4de misser naar mij toe en ik overweeg mijn account bij hun op te heffen. Ik ga zeker weten niet meer bestellen bij bonprix.

    Roos16-10-2020

    Blij dat ik dit optijd lees allamaal ,zou net een jas bestellen ,zolang op terugstorting van je geld wachten maar als jij niet optijd betaald dan word de rekeing verhoogt

    Agnes Boomsma21-10-2020

    06-10-2020 pakket retour gestuurd , is bij Bonprix op 7 October om 21.30 in ontvangst genomen. Vandaag 21-10 nog steeds geen retour geld op mijn rekening. Helaas geen net bedrijf , gaat slecht met klanten om.

    Pat05-01-2021

    Plus en min punten, nou heb tot nu toe alleen maar min punten en dat nadat ik voor het eerst heb besteld, nu al een week verder en nog is het niet verzonden. Sorry hoor maar dan met slap excuus komen dat het druk is bij post nl. Waarom word van andere bedrijven dan wel gewoon netjes bezorgd met Mischien 1 dag vertraging en dat zelfs net voor de kerst???????? Nu al niet tevreden, denk je snel wat in huis te hebben, kan net zo goed gewoon bij Alie express bestellen dan weet je van tevoren dat je fucking paar weken moet wachten. Maar toch niet bij zo'n bedrijf als bonprix met hun mooie reclames, over een jaar hebben jullie nog maar weinig klanten over op deze manier, zeker als je kijk naar hoeveel negatieve reacties er zijn. Nu voor mij ook de 1ste maar zeker ook de laatste keer dat ik hier bestel. Fucking een week verder en pakket moet nog klaar gezet worden, en ja dan zeggen dat het aan post nl ligt yeah right.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Meerdere bestellingen retour gezonden.

    Meerdere "onaangebroken" artikelen een dag later retour gezonden. Dan duurt het vervolgens 4 weken voordat de retourzending allerlei stations paseert. Stuur je een mail of ze enig idee hebben wanneer ze het teveel betaalde bedrag aan je terug storten..krijg je een korte reactie ..ja dat kan nog wel 4 weken duren .... dus 2 maanden wachten op mijn geld!! Ik bedenk me wel 2x voordat ik hier nog iets bestel.

    Door: doeterniettoe29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Leuke zomerjurkjes bij Bonprix

    Ze hebben bij Bonprix een leuke collectie Bodyflirt jurkjes. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief dus kijk altijd op Bonprix wanneer een nieuwe collectie komt. Soms is een artikel uitverkocht, maar staat het wel op de site. Ik heb mijn laatste bestelling, sandalen en bodyflirt jurkje, gratis gekregen. Dom van Bonprix, maar ze hebben mijn bestelling retour verwerkt. Dus ik kreeg het bedrag weer teruggestort.

    Door: Roxanne 23-08-2016
    Janny Wigboldus11-02-2021

    Beste medewerkenden, Ik heb in het geheel geen kritiek . Goede ervaringen. Echter ik heb wel een drukwerk sticker op mijn deur omdat ik geen reclame wens te ontvangen. En ik ontvang drukwerk van bon prix. Vandaag stond mijn naam weer op de catalogus en werd deze weer in de brievenbus gegooid. Hopelijk kunnen jullie dat ook voor mij oplossen. U kent de bezorgers, De kinderen aanspreken op hun gedrag lukt niet. Deze kinderen luisteren niet naar wat ik tegen hun zeg. mogelijk kunt u iets regelen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Van alles, bestel hier al jaren.

    Prima bedrijf, laatste jaren verbeterd, er wordt vlot geleverd, bestellen, retourneren, het is allemaal goed te doen!
    Prijs/kwaliteit is ok.

    Wat Ik jammer vind, en da's bij bijna alle kledingshops, dat er nooit rekening wordt gehouden met dikkere bovenbenen bij de grote maten, tussen de benen ontstaan vaak gaten door schuring, zou mooi zijn als daar eens iets op gevonden wordt!

    Door: Natascha08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    diversen

    Recent een bestelling gedaan van een aantal artikelen. Er zat een broek tijdens het bestellen op voorraad was maar bij Bonprix niet (foutje van Bonprix) De rest van de artikelen netjes betaald incl. verzendkosten. Weken later wordt de broek nagestuurd en wat schetst mijn verbazing. Ik mag opnieuw verzendkosten betalen.

    Wat ook bijzonder was dat er schijnbaar een betaling overstond van vorig jaar. Ik heb aangegeven dat ik het niet terug kon vinden en of ze mij bewijsstukken konden mailen. Bewijsstukken nooit ontvangen maar wel mailtjes met aanmaningskosten en evt. inschakelen van incassobureau's.

    Producten zijn goed en betaalbaar maar de service is zeer slecht en ze zijn goed met creatief boekhouden!

    Door: Sharmila Ramdhani15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Nooit meer !

    Nooit meer!
    Ik wacht al ruim een maand op mijn geld. Een jurkje retour gedaan maar nog steeds geen geld teruggestort!

    Door: Miranda12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Heren boxershorts

    Boxershort besteld voor mijn man. Na een keer dragen was het elastiek volledig uitgerekt. Hij kon ze niet meer dragen. Voor de duidelijkheid de boxers zaten beslist niet te strak. Even over en weer gemaild en ik kon de boxers zonder enig probleem terugsturen. Dit is toch geweldige service. Petje af voor Bonprix 👍🏻😀

    Door: Yvonne van Bentem30-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jaren vaste klant

    Ik ben al jaren vaste klant bij bonprix. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Goede, betaalbare producten. Als er al een keer iets niet goed gaat, dan is het binnen no time opgelost. Wat mij betreft een dikke aanrader!

    Door: Joyce29-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 sets meisjes pyjama

    Ik had veels te laat nog twee last-minute kadootjes besteld. Bonprix zou op 28 december leveren, maar ze werden vandaag al bezorgd! Fantastisch snelle service. Bedankt aan allen bij BonPrix en de beste wensen!

    Door: Kelly Mitchell24-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke webshop

    Levering is iets langzamer dan ik gewend ben, maar toch nog best snel met twee dagen.
    Bestellen gaat makkelijk en ze hebben goede aanbiedingen dus ik kom hier vaker!

    Door: Vanessa Bruin17-05-2016
    Yvonne02-10-2017

    aanmaningskosten en retourkosten is hun prioriteit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kleding

    Vreselijk!
    Na meerdere mails, whatsapp en telefoontjes blijven de kosten maar oplopen terwijl je dingen geretourneerd hebt! Let op er worden boven de btw ook nog retourkosten gevraagd! 30 minuten in de wacht gestaan voordat ik iemand aan de lijn krijg. Dus nog meer kosten kwijt geraakt aan hun. Ik bestel hier nooit meer!

    Door: Lisa12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kleding

    Super ingewikkeld als je wil betalen. Als je betaalt via de app van Bonprix, kun je niet betalen met je Rabo Bankieren app. Hij schakelt dan gewoon niet door. Dat maakt het betalen heel omslachtig. Als je belt naar de klantenservice hierover doen ze net alsof je gek bent dat je niet kunt betalen. Maar het probleem ligt echt bij hun app. Heb het al op meerdere manieren geprobeerd.

    Verder duurt het ontzettend lang voordat je bestelling er eindelijk is. Ik kreeg een bestelling van 3 items in 3 keer. Alles apart. Op het laatste item heb ik 5 weken moeten wachten. Nadat ik gebeld had waar het bleef, had ik het ineens na 2 dagen in huis.

    Vreselijke webshop, ik bestel er niet meer!

    Door: M.08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Bestelnr.: 92365695, Bestelnr.: 91833595, Bestelnr.: 92364495

    Heb kleding geretourneerd, nu wacht ik sinds 27 mei op mijn geld. Meerdere keren ge-maild en gebeld heel veel smoesjes gehoord maar nog steeds geen cent terug gezien.

    Door: Peggy 05-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Van alles wat

    Bestellen gaat gemakkelijk, en levering gaat ook vrij snel. Maar als je iets gaat retouren dan komen de problemen. Zit nu al 3 weken na het retouren om terugstorting van geld te wachten. Ik ga er nooit meer wat bestellen, wat een slechte service..

    Door: S05-07-2021
    Peggy05-07-2021

    Ik wacht al sinds 27mei op mijn geld

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Een aantal shirts en broeken

    Wacht al sinds maart 2020 op een terug betaling van geroutoerneerde items. Niks bestellen als je niet zeker weet dat je het past. Je krijgt geen geld terug

    Door: Cherise04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Set bh

    Ik bestel de ene maat maar ik krijg de andere .Nu wacht ik al weken op de terugbetaling. Wat een waardeloze winkel.Dit was de eerste keer dat ik bij bonprix bestelde maar ook meteen de laatste keer.

    Door: Agnes 11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Oplichter bestelt op andermans adres en Bonprix faciliteert deze fraude

    Oplichter bestelt op andermans adres en Bonprix faciliteert deze fraude door hun frauduleus bestelsysteem. Pakket wordt onderschept doordat de oplichter in het frauduleuze Track&Trace systeem van PostNL op het laatste moment het afleveradres wijzigt in een PostNLafleverpunt. Het 1e misbruikte adres krijgt wel de facturen en incasso van Bonprix omdat de domme laconieke klantenservice van Bonprix geen fatsoenlijke actie onderneemt om deze fraude op te lossen. Het bedrijf BonPrix heeft niet het fatsoen om excuses te maken voor hun frauduleuze bestelsysteem. 5mei21

    Door: Mr. P. de Vries05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kleding

    alleen maar minpunten. slechte pasvorm kleding.
    kleding terug gestuurd. na 2 weken nog steeds geen geld terug. Medewerker van bon prix gesproken kan zeker 4 weken duren voordat het geld terug gestort wordt. service!!!!!

    Door: Aalten Jolanda01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Pumps & Jurk

    Bestelling gedaan en betaald via IDeal, na 1 dag een mail van Bonprix dat mijn verzoek tot achteraf betalen is afgewezen. Maar ik had betaald, dus een mailtje gestuurd. Krijg ik via het mailsysteem een foutmelding dat de mail niet kan worden afgeleverd omdat de mailbox vol is. Dan maar bellen, maar het telefoonnummer in de mail is niet in gebruik. Toen via de site een ander telefoonnummer achterhaald en gebeld. De dame aan de lijn vertelde dat ik een kopie van een rekening op mijn naam moest aanleveren om aan te tonen dat ik op het adres van ontvangst woon, terwijl ik al eerder een bestelling van bonprix heb ontvangen op dit adres. Ik heb mijn bestelling maar geannuleerd, dit is geen manier van doen!

    Door: Sab29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Spijkerbroek

    Na aankomst de broek gepast ,en bleek te klein te zijn.
    Dezelfde dag nog retour gestuurd.
    Nu ,na 5 weken,nog altijd geen terug betaling van mijn retour gestuurde broek..
    Denk na voordat je hier iets koopt.....

    Door: Kleefstra26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    FAQ

    Is Bonprix een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 61 ervaringen geplaatst over Bonprix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bonprix actief?

    Bonprix is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bonprix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.