NederlandReview

  Ervaringen Blendle

  Wanneer je een fervent lezer ben van ‘long-reads’ is Blendle de ultieme uitkomst. Dagelijks wordt er door de redactie een selectie gemaakt van artikelen over zowel actuele onderwerpen als over human interest zaken. De eerste echte digitale nieuwskiosk in Nederland is daarmee een feit. Het concept is bedacht en uitgewerkt door Alexander Klöpping en Marten Blankestijn en is gebaseerd op het aanschaffen van losse artikelen die zowel via de site als via een dagelijkse mail worden aangeboden. Op basis van je ‘leesgeschiedenis’ wordt deze selectie ook nog eens op maat aangepast. De geselecteerde artikelen kosten gemiddeld rond de € 0,20. Die prijs is uiteraard afhankelijk van de lengte van het artikel. Een vast percentage van de omzet, zo’n 70%, gaat naar de uitgevers. De lezers van de artikelen kunnen ook reviews en beoordelingen achterlaten, waarin men aangeeft wat men van het betreffende artikel vond. Op basis van deze reviews wordt dan ook weer aangegeven welke artikelen de beste beoordelingen hadden en het meest zijn gelezen. Wanneer je de optie wilt hebben om hele kranten of tijdschriften aan te schaffen kun je een abonnement nemen op Blendle Premium. Hiermee kun je dagelijks maximaal twintig artikelen lezen. Blendle heeft ook een Android App beschikbaar die inmiddels meer dan 100.000 maal is gedownload.

  Over Blendle

  In de afgelopen jaren hebben meerdere investeerders een belang genomen in dit initiatief. In 2014 maakten The New York Times en Axel Springer SE bekend dat zij samen drie miljoen euro hebben geïnvesteerd en daarmee een belang van 23% in het bedrijf, dat op dat moment een waarde had van ca. € 13 miljoen, hebben verkregen. Het aantal gebruikers stond op dat moment op ongeveer 100.000, die allemaal een starttegoed hadden gekregen. Ongeveer 20% van deze gebruikers had dit starttegoed verder opgewaardeerd. In 2018 sloten de Deen Morten Strunge en het bedrijf van Postcode Loterij oprichter Boudewijn Poelman aan als nieuwe investeerders.

  In het kader van internationale expansie is Blendle tevens bezig om ook vaste voet aan de grond te krijgen in het buitenland. In Duitsland en de Verenigde Staten zijn hierbij de eerste ervaringen opgedaan. Daarnaast is er in 2019 tevens een koerswijziging in gang gezet die ertoe heeft geleid dat het per 1 augustus 2019 niet meer mogelijk is om te betalen per artikel maar dat er alleen nog gebruik kan worden gemaakt van het Premium abonnement. Er zijn thans ruim 60.000 betalende abonnees geregistreerd. De selectie van artikelen is bij Premium zoveel mogelijk gepersonaliseerd en omvat het beste uit de kranten en tijdschriften uit binnen- en buitenland. Verder heeft de abonnee toegang tot ieder kranten- en tijdschriftartikel dat wordt aangeboden op Blendle en ouder is dan een week.

  Diensten

  Zoals gezegd, Blendle is ideaal wanneer je op de hoogte wilt blijven van actuele ontwikkelingen en interessante artikelen uit verschillende kranten en/of tijdschriften wilt lezen zonder deze allemaal te moeten aanschaffen en doorworstelen. Op basis van jouw interesses en je leeshistorie krijg je een prima selectie aangeboden, maar je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om zelf te kiezen uit een keur van artikelen, ook wanneer deze misschien wat ‘out-of-the-box’ zijn. Wanneer je nu registreert als Premium abonnee voor de periode van een jaar levert dit meteen een korting op van 21 euro. Dat leest alvast lekker weg, dus registreer nu!

  Wat zeggen de reviews van klanten van Blendle?

  Benieuwd naar hoe de klanten van Blendle deze dienst ervaren? Lees dan hun reviews op NederlandReview! Heb jij zelf ervaringen met Blendle, dan zijn we benieuwd naar jouw beoordeling van de service, de prijs, de levering, et cetera! Schrijf dus gauw een review op NederlandReview en deel jouw bevindingen!

  Blendle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Blendle

  Uw beoordeling