NederlandReview

  Ervaringen Beachmyday

  Beachmyday is een redelijk nieuwe webshop die zwemshorts, badpakken, zonnebrillen, strandjurkjes en dergelijke aanbiedt. Omdat het een vrij nieuwe speler op de markt is, is het extra fijn dat u hier bij NederlandReview kunt lezen wat anderen van de webshop vinden.

  Over Beachmyday

  Beachmyday zit in Amsterdam en is in 2016 van start gegaan. Zij willen zich onderscheiden van andere webwinkels door naast het winkelen voor badkleding en dergelijke ook een platform te bieden. Op dit platform willen zij alles bieden wat met strand te maken heeft. Er zijn daarom twee afdelingen bij Beachmyday. Allereerst dus de webwinkel, met allerlei swimwear die u kunt bestellen en zonder verzendkosten in huis haalt. Daarnaast is er de afdeling ‘Beachlife’. Zij bieden hier informatie over strandpaviljoens, strandfeesten, strandevenementen en strandwandel -fiets- en -surf mogelijkheden etc. Dit deel staat nog in de kinderschoenen en zal in de toekomst nog flink uitgebreid worden.


  Een van de mooiste en beroemdste stranden ter wereld: Bondi Beach, Sydney, Australië

  Diensten

  In de webshop wordt allerlei swimwear aangeboden van o.a. de merken: Quicksilver, O’Neill, Roy en Protest. De badmode artikelen zijn onderverdeeld in de categorieën dames, heren en kinderen. Naast zwembroeken en -pakken vindt u hier ook zomerjurken, korte broeken en bijvoorbeeld T-shirts. De overige producten die aangeboden worden zijn footwear, zonnebrillen en opblaasartikelen. Daarnaast vindt u een categorie ‘Partners’. Dit is nu alleen het merk Tanqs.com, dat u nu nog moet bezoeken via een link naar die website. Binnenkort wordt een deel van deze collectie rechtstreeks via Beachmylife aangeboden. Dan ziet u nog een categorie met ‘Hot items’ met de best verkochte producten van dat moment. Ook ziet u het onderdeel ‘Merken’, hier kunt u eenvoudig een artikel van uw favoriete merk bekijken en kopen. De categorie ‘Beachmylife’ geeft informatie over horeca en evenementen op of bij de verschillende stranden van Nederland.

  Klachten

  Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen via een online contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@beachmyday.nl of bellen naar (020) 770 02 12. Wilt u iets retour sturen omdat u niet tevreden bent om wat voor reden dan ook, dan kan dit naar Jephtastraat 69, 1055 JT te Amsterdam.

  Reviews

  Bent u al klant van Beachmylife en kunt u ons iets vertellen over de producten, service en prijzen? Doe dit dan hier bij NederlandReview. Samen maken wij een online consumentenplatform met échte ervaringen van échte mensen. Zo helpt u anderen te kiezen uit het grote aanbod van online shops die swimwear verkopen.

  Top of Flop? Hoe beoordelen klanten van Beachmyday deze webshop voor strandartikelen! Vind je hier de beste beachwear of valt het tegen?

  Beachmyday
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beachmyday

  Uw beoordeling

  Leuke aanbiedingen in wintersale

  Voor aankomende zomer nog een nieuwe zwembroek nodig en mijn moeder tipte mij om nu alvast te gaan kijken. De meeste winkels hebben wintersale en dat kan behoorlijk wat schelen. Dit heb ik gemerkt bij Beachmyday. Al een paar keer eerder besteld hier en toen was ik behoorlijk wat geld kwijt voor een zwembroek. Dit keer was ik vele malen goedkoper uit. De wintersale is dus inderdaad de moeite waard. Heb maar direct twee zwembroeken aangeschaft. Dat geld was ik normaal kwijt voor één zwembroek. Bestellen is gewoon simpel en over de levering ben ik ook zeer te spreken. Binnen een paar dagen wat het in huis, al had ik het ook niet erg gevonden als het een week had geduurd.

  Door: Justin Wester23-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Badmode voor mannen, vrouwen en kinderen

  Voorheen kochten wij badmode eigenlijk altijd in de winkel, maar dat was voordat we Beachmyday ontdekten. Het aanbod is hier vele malen groter dan in de winkel en bovendien liggen de prijzen ook nog wat lager. Je kun hier zowel badkleding kopen voor mannen, vrouwen en kinderen. Alles is dus onder één dak en dat vind ik wel zo makkelijk. De medewerkers van Beachmyday zijn altijd bereid je te helpen en wanneer je vragen hebt krijg je binnen de kortste keren antwoord. Na het bestellen worden de producten binnen een dag of twee afgeleverd. Ik heb er tot op heden alleen nog maar positieve ervaringen mee.

  Door: mw. Huistra14-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Beachmyday een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Beachmyday. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beachmyday actief?

  Beachmyday is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beachmyday gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.