NederlandReview

  Ervaringen BCC

  Wat vindt u van BCC? En ook belangrijk, wat vinden anderen van BCC? Wij van NederlandReview hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig portaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij BCC maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen! Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de service te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.

  Over BCC

  BCC is een elektronica bedrijf dat al bestaat sinds 1969. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid naar meer dan 75 winkels. Omdat ze al zo’n lange tijd bestaan kunnen we er wel een beetje vanuit gaan de ze betrouwbaar zijn en dat ze doen wat ze zeggen. BCC blijft steeds bezig om zich door te ontwikkelen, ze houden de markt nauw in de gaten en bieden zo nodig steeds nieuwe producten aan in hun assortiment. Op deze manier blijven ze bij met wat de consument wilt hebben en verwacht van een bedrijf en product. Ook blijven ze bezig met het openen van nieuwe vestigingen om zo de concurrentie voor te blijven. BCC is actief door het hele land en heeft ook een online webshop waar de consument online de producten kan bestellen. BCC zegt zich aan 6 beloftes te houden: de beste prijs, het beste advies, de juiste keuze, het meeste gemak, de beste service en een duurzame keuze. Is dit ook zo? Lees hier de reviews van andere consumenten!


  Een van de bekende commercials van BCC - High Service Low Pricing

  Diensten

  BCC is een elektronica bedrijf. Je kan er terecht voor alles op het gebied van elektronica. Van wasmachines tot computers en van koffieapparaten tot telefoons. In de winkel zijn er allemaal zogenaamde gebieden met de verschillende producten die zij aanbieden. Hier lopen medewerkers rond die u kunnen helpen bij vragen of bij het maken van de juiste keuze. Deze medewerkers zijn goed opgeleid op hun vakgebied om zo de klant altijd te kunnen helpen zoals de klant dat wenst. Naast de fysieke winkels heeft BCC ook een webwinkel. Hier kunnen consumenten het volledige assortiment van BCC bekijken en ook bestellen. Bezorging bij BCC is gratis en voor een kleine extra prijs kunnen ze het apparaat ook voor u installeren. Ook neemt de bezorger kosteloos uw oude apparaten mee.

  Klachten

  BCC heeft een grote klantenservice. Zo kunt u zelfs terecht bij de Facebook en Twitter pagina van BCC. Ook zijn ze 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en kunt u ze altijd een email of een brief sturen. BCC heeft verder ook een uitgebreide vraagbank met de meest gestelde vragen. Daarnaast kunt u chatten met een virtuele medewerker van BCC, een robot die gemaakt is om u zo goed mogelijk te helpen. Deze verwijst u meestal door naar een vraag op de veelgestelde vragen of geeft aan contact op te nemen met BCC zelf. Heeft u ervaringen met BCC? Deel ze hier met andere consumenten!

  Lees hier de ervaringen van echte klanten van BCC. Is het echt ‘High service, low pricing’? Hebben ze gratis levering, goede aanbiedingen en dealtjes? Hoe is de kwaliteit? Moet je hier wel bestellen?‎

  BCC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  8,8
  88% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9,2

  Service

  9,2

  Prijs

  8,8

  Leveren

  8,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  kwaliteit

  hier leveren ze nog kwaliteit en weten ze wat van de producten die ze verkopen. nou dat zie je ook wel eens anders!!

  niet de goedkoopste alleen, dat is jammer, maar daar krijg je dus ook wel wat voor terug.

  Door: Karel04-09-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Zoooo tevreden

  Ik heb de afgelopen twee weken twee bestellingen gedaan. Er werd beide keren snel geleverd en de producten waren van een zeer goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden????

  Door: M.Ladan29-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede hulp bij problemen!

  Zeer netjes te woord gestaan bij problemen met mijn nieuwe wasmachine. Probleem opgelost!

  Ik kom hier zeker terug

  Door: Annelise31-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Nieuwe laptop met hulp van BCC

  Uitstekend geholpen bij de aankoop van een nieuwe laptop

  Bij andere winkels is het vaak drukdruk druk, hier word je nog goed geholpen


  Door: Hanneke Faber05-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Nieuwe vaatwasser gratis laten installeren

  Nieuwe vaatwasser besteld via BCC.nl en gratis laten installeren.
  Ze kwamen gewoon op tijd en hoefden niet eens koffie of niets, waren zo weer weg en ik heb nu weer een goed werkende vaatwasser voor nog geen 500 euro. Prima service

  Door: J. Lentingh16-10-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Snel goedkoop vriendelijk groot assortiment

  Snel, goedkoop en groot assortiment.
  Volgens mij de enige echte concurrent van Mediamarkt nog
  Nou dan vind ik ze bij BCC vriendelijker maar dat ben ik haha

  Door: Han Visser05-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goedkoopste

  Inderdaad vaak de goedkoopste!
  En ze hebben veel keuze en verstand van wat ze verkopen.

  Echter, bij de levering ging er van alles mis met het vinden van mijn huis ofzo. Erg irritant, want ik zat te wachten.

  Verder prima winkel.

  Door: Mourir27-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  asociale bezorgers

  ik erger mij zeer aan de bezorgers van bcc. ze parkeren op de stoep of op de weg en houden daarmee het verkeer op en dat zorgt voor gevaarlijke situaties. vooral in de grachtengordel, heb het nu al een paar keer meegemaakt!!
  dus ik ga daar echt niet bestellen, straks komt het door mij dat er een ongeluk gebeurt met die bezorging, nou dat wil ik dus niet op mijn geweten hebben. pas als ik er geen last meer van heb, zal ik bcc weer overwegen!

  Door: Annejet14-05-2016
  Joost14-05-2016

  Nou dat vind ik nou ook!! Haha, dan is het niet slim dat ze hun bedrijfsnaam op die busjes zetten... Want zo weten de mensen die zich hieraan ergeren, waar ze niet moeten bestellen..

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Schrijf zelf een review over BCC

  Uw beoordeling