BCC

5.7

Bestellen

3.4

Service

5.3

Prijs

4.3

Levering

34.3%

Zou hier weer kopen

BCC

Wat vind je van BCC? En ook belangrijk, wat vinden anderen van BCC? Wij van NederlandReview hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig portaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij BCC maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen! Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de service te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.


Over BCC

BCC is een elektronicabedrijf dat al bestaat sinds 1945. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid naar meer dan 75 winkels. Omdat ze al zo’n lange tijd bestaan kunnen we er wel een beetje vanuit gaan de ze betrouwbaar zijn en dat ze doen wat ze zeggen. BCC blijft steeds bezig om zich door te ontwikkelen, ze houden de markt nauw in de gaten en bieden zo nodig steeds nieuwe producten aan in hun assortiment. Op deze manier blijven ze bij met wat de consument wilt hebben en verwacht van een bedrijf en product. Ook blijven ze bezig met het openen van nieuwe vestigingen om zo de concurrentie voor te blijven. BCC is actief door het hele land en heeft ook een online webshop waar de consument online de producten kan bestellen. BCC zegt zich aan 6 beloftes te houden: de beste prijs, het beste advies, de juiste keuze, het meeste gemak, de beste service en een duurzame keuze. Is dit ook zo? Lees hier de reviews van andere consumenten!


Diensten

BCC is een elektronica bedrijf. Je kan er terecht voor alles op het gebied van elektronica. Van wasmachines tot computers en van koffieapparaten tot telefoons. In de winkel zijn er allemaal zogenaamde gebieden met de verschillende producten die zij aanbieden. Hier lopen medewerkers rond die u kunnen helpen bij vragen of bij het maken van de juiste keuze. Deze medewerkers zijn goed opgeleid op hun vakgebied om zo de klant altijd te kunnen helpen zoals de klant dat wenst. Naast de fysieke winkels heeft BCC ook een webwinkel. Hier kunnen consumenten het volledige assortiment van BCC bekijken en ook bestellen. Bezorging bij BCC is gratis en voor een kleine extra prijs kunnen ze het apparaat ook voor u installeren. Ook neemt de bezorger kosteloos uw oude apparaten mee.


Klachten

BCC heeft een grote klantenservice. Zo kunt u zelfs terecht bij de Facebook en Twitter pagina van BCC. Ook zijn ze 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en kunt u ze altijd een email of een brief sturen. BCC heeft verder ook een uitgebreide vraagbank met de meest gestelde vragen. Daarnaast kunt u chatten met een virtuele medewerker van BCC, een robot die gemaakt is om u zo goed mogelijk te helpen. Deze verwijst u meestal door naar een vraag op de veelgestelde vragen of geeft aan contact op te nemen met BCC zelf. Heeft u ervaringen met BCC? Deel ze hier met andere consumenten!


Lees hier de ervaringen van echte klanten van BCC. Is het echt ˜High service, low pricing™? Hebben ze gratis levering, goede aanbiedingen en dealtjes? Hoe is de kwaliteit? Moet je hier wel bestellen?


BCC – Low Pricing, High Service

BCC is een bedrijf in elektronica dat al sinds 1945 bestaat. Veel mensen denken dat BCC pas actief is sinds het shoppen via internet in zwang kwam, maar niets is minder waar. Het bedrijf bestaat al 70 jaar. Uiteraard toen nog met uitsluitend winkels, want van internet had tot halverwege de jaren 90 nog bijna niemand gehoord. Met name de afgelopen decennia is BCC sterk gegroeid, Veel concurrenten gingen failliet, maar BCC houdt nog steeds stand. Dat doen ze door hun marketingstrategie steeds aan de laatste trends en ontwikkelingen aan te passen. Het internet speelt inmiddels een zeer belangrijke rol bij de verkopen van BCC, steeds meer klanten bestellen online en een groot deel van de omzet van BCC komt dan ook van online aankopen.


Altijd de laagste prijs

BCC adverteert al jaren met de slogan Low Pricing, High Service, al werden de twee termen tot voor enkele jaren geleden omgedraaid. De lage prijs is echter tegenwoordig het belangrijkste. De klant wil niet te veel betalen en gaat dus altijd op zoek naar de goedkoopste deal. Je kunt je als internetbedrijf niet veroorloven duurder te zijn dan de concurrent en dus passen bedrijven als BCC vrijwel dagelijks hun prijzen aan. Voortdurend wordt de concurrentie in de gaten gehouden om ervoor te zorgen om met de prijs in ieder geval op hetzelfde niveau te zitten, maar natuurlijk het liefst net eronder. Want ook al scheelt het maar een paar euro, als een klant de keus heeft kiest hij al snel voor de goedkoopste. En iedere verkochte koelkast is er één, dat geldt ook voor BCC.


Zes zekerheden voor de klanten van BCC

BCC werkt met de zogenaamde “zes zekerheden” om de service aan de klanten zo goed mogelijk te regelen. De belangrijkste en daarom op de eerste plaats, is de laagste prijsgarantie. BCC controleert de prijzen van concurrenten al voortdurend om zo steeds de goedkoopste te zijn. Maar koop je een artikel bij BCC en vind je in een straal van 20 km rond de BCC vestiging een bedrijf dat het artikel goedkoper levert, dan betaalt BCC het verschil terug. Daarnaast geeft BCC zijn klanten altijd deskundig en goed advies. De verkoopadviseurs hebben kennis van zaken en zijn dus in staat om al je vragen te beantwoorden. Zij worden regelmatig bijgeschoold zodat alle adviseurs op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Wil je persoonlijk advies over een aankoop? Dan kun je een afspraak maken met een medewerker in één van de winkels, of je laat je adviseren via de online klantenservice.


De juiste keuze en niet  goed, geld terug

Het lijstje met zekerheden gaat verder met de belofte van BCC dat aan de klanten altijd de juiste keuze kan worden geboden. Dit bereikt BCC door alle ontwikkelingen en innovaties op de voet te volgen en ervoor te zorgen dat je als klant steeds uit de nieuwste apparatuur kunt kiezen. Brengt een fabrikant een nieuwe wasmachine, koelkast of stofzuiger op de markt, BCC is één van de eersten waar je dit artikel kunt kopen. Naast een ruime keuze in artikelen biedt BCC ook een ruime keuze in merken en prijzen. Wil je een wasmachine dan kun je er eentje kopen voor pakweg 400 euro, maar er zijn ook merken en modellen die 1400 euro kosten. Natuurlijk is er dan sprake van kwaliteits- en capaciteitsverschil. Maar daarover kun je je dan weer uitgebreid laten adviseren. Ben je niet tevreden over je online aankoop dan kun je het bestelde artikel binnen 14 dagen retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug.


Gemak dient de mens bij BCC

Om het de klanten zo makkelijk mogelijk te maken om hun aankopen online te doen, probeert BCC het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Mensen die shoppen via internet staan bekend als verwende veeleisende klanten en dat weet BCC natuurlijk ook. Daarom wordt er alles aan gedaan om de klant op zo veel mogelijk punten tegemoet te komen. Zo kun je je aankopen die je via internet doet op alle mogelijke manieren betalen. Koop je voor 250 euro of meer dan is gespreide betaling mogelijk. Je kunt een artikel via internet bestellen en desgewenst al na een uur ophalen in één van de winkels. Ideaal als een apparaat defect is en je eigenlijk niet kunt wachten om het te vervangen. Om klanten onbezorgd van hun aankopen te laten genieten is er tevens de mogelijkheid om de wettelijke garantie te verlengen, soms met het beschikbaar stellen van een leenapparaat, wat heel handig is als de koelkast of de wasmachine stuk gaat.


BCC belooft altijd goede service

De kreet “High Service” maakt niet voor niets deel uit van de slogan van BCC. Als je bij BCC een apparaat bestelt kun je kiezen voor volledige installatieservice bij je thuis. Hiervoor betaal je een kleine vergoeding, maar dan wordt het apparaat wel netjes bij je thuis op de gewenste plaats neergezet, uitgepakt en aangesloten. Het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen zodat je dat niet zelf hoeft af te voeren. Als je kiest voor installatieservice, dan geeft BCC de garantie dat de bezorger pas vertrekt als het apparaat naar tevredenheid werkt. Indien nodig krijg je ook nog een uitgebreide bedieningsinstructie. Verder kun je rekenen op de eigen reparatieservice van BCC, je bent dus niet afhankelijk van monteurs van de fabrikant, de medewerkers van BCC zijn bevoegd om ook binnen de garantie reparaties aan bij hen gekochte apparaten uit te voeren. Hierdoor duurt het vaak een stuk minder lang voordat er een monteur langskomt. 


BCC heeft hart en oog voor het milieu

De zesde zekerheid van BCC is dat het bedrijf al het mogelijke doet om het milieu te sparen. Bij aankoop wordt het oude apparaat indien gewenst kosteloos meegenomen. Dit wordt op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier vernietigd. Bij alle apparaten die BCC verkoopt wordt duidelijk aangegeven wat het verbruik is en indien van toepassing wordt de milieubelasting aangegeven met het bekende A-B-C-D kleurenlabel. BCC adviseert zijn klanten altijd graag over een zo milieubewust mogelijke keuze bij de aanschaf van een nieuw apparaat. Zelf doet BCC ook zijn best om zo goed mogelijk met energie om te gaan. Alle winkels van BCC zijn zodanig gebouwd en van verlichting voorzien dat dit zo min mogelijk stroom verbruikt terwijl de klanten toch prettig kunnen winkelen.


Hoe vind ik de dichtstbijzijnde BCC winkel?

Natuurlijk kun je op de website kijken waar de winkels van BCC zijn gevestigd. Veel mensen vinden het toch prettig om een apparaat als een vaatwasser, koelkast of wasdroger eerst te zien en uitleg te krijgen over de werking voordat ze tot aankoop overgaan. BCC kan daarnaast ook advies geven over het plaatsen van inbouwapparaten. Als een inbouwapparaat moet worden vervangen kun je een medewerker van BCC bij je thuis laten komen om te zien wat er mogelijk is. Iedere keuken is immers weer anders en het zou zonde zijn wanneer je een aankoop doet en het blijkt later dat het artikel niet te plaatsen is.


BCC moet hard werken om de concurrentie het hoofd te bieden

Het gaat BCC zeker niet voor de wind de laatste jaren. Ook BCC moet keihard werken om de klant voor zich te winnen en het hoofd boven water te houden. De concurrentie op internet is nog steeds moordend en de marges zijn daardoor laag. Mensen kopen niet meer zomaar van alles,maar maken weloverwogen keuzes. Apparaten worden pas vervangen als ze defect zijn en niet meer kunnen worden gerepareerd. De economische crisis van enkele jaren gelden heeft de koopmoraal van veel Nederlanders voorgoed veranderd. BCC is geen zelfstandig bedrijf meer, maar in handen van een investeringsmaatschappij. Dit heeft als voordeel dat financiële tegenvallers gemakkelijker kunnen worden opgevangen. Dat is maar goed ook, want de afgelopen jaren heeft BCC steeds weer verlies geleden. Desondanks ziet het bedrijf nog steeds toekomst en lijkt het tij zich nu langzaam te keren. 


BCC legt de focus op de klantrelatie

BCC moet, om te kunnen overleven als elektronicaketen, steeds vernieuwen .Daarom worden steeds weer nieuwe marketingstrategieën ontwikkeld om de relatie met de klant te verbeteren. Klanten zijn tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk vast te houden. Vroeger zaten er een paar elektronicazaken in de stad en daar deed je je aankopen. Als je wasmachine stuk was dan kocht je een nieuwe waar je de vorige ook kocht, want de service was immers prima. Als je een nieuwe TV wilde dan ging je drie zaken af in de stad en vervolgens kocht je de TV die je het beste beviel. Tegenwoordig werkt het anders. Klanten shoppen online, of bekijken in ieder geval online de producten en de prijzen. BCC heeft het grote voordeel van een combinatie van een webwinkel en daarnaast 75 fysieke winkels waar de klant het artikel kan zien en uitleg kan krijgen over de werking. Deze combinatie werkt duidelijk in het voordeel van BCC. Daarom wordt  het verbeteren van de relatie met de klant om deze ook bij een volgende aankoop weer naar BCC te krijgen, als één van de belangrijkste speerpunten van de nabije toekomst gezien.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (67)

Retour, geen geld ontvangen

Wacht ruim 2 maanden op een retour afwikkeling! Pakket is zoekgeraakte vanuit deze winkel 21/6 was de order. 1e onderzoek niks gehoord, 2e onderzoek gestart. Tot heden 21/8 geen cent ontvangen. Ze hebben op 1/8 bericht dat binnen 10 werkdagen het geld gestort zou worden. Nu kreeg ik op 16/8 opnieuw een email dat ze buiten de 10 werkdagen nog meer dagen nodig om de boeking uit te voeren! Wat is dit voor retour beleid?!? Rente trekkers, dag klant! Tussen persoon is op de hoogte gebracht!

E

Evelien

20-08-2023

0

Laptop

Ik had een nieuwe laptop nodig voor thuiswerken. Mooie laptop, goede prijs en direct leverbaar bij BCC. Besteld en online betaald. Krijg binnen een paar uur bevestiging en track trace code, maar ook een uur later een melding: niet op voorraad. volgende dag: tijdvak van levering van dhl. Bellen met de klatenservice. Een (toen wel) vriendelijke dame wist me te vertellen dat de laptop niet op voorraad was en dus niet geleverd ging worden, en dat de terugbetaling reeds in gang gezet was. Het geld zou ik waarschijnlijk na het weekeinde wel op mijn rekening hebben staan, want de banken werken immers niet in het weekeinde. Ma, di, geen geld. Woensdag weer bellen: Onvriendelijke meneer wist mij te vertellen dat ik niet moest zeuren en dat zij het RECHT hadden mijn geld vast te houden en pas na 10 werkdagen terug te storten. Bijna 2 weken later.. nog geen geld, maar de 10 dagen zijn nog niet om. En helaas dus ook geen geld om ergens anders een laptop te kopen Advies: Koop NOOIT iets bij BCC tenzij je het in de winkel kunt testen en gelijk mee kunt nemen!!

M

Martine

19-08-2023

0

koelkast

Koop NOOIT maar dan ook NOOIT iets Bij BCC!!!! ik ben al 6 weken op mijn vergoeding aan het wachten nadat ze mijn nieuwe koelkast beschadigd thuis hebben gebracht !!!! Slechter bedrijf bestaat niet!!

B

Britt

09-08-2023

0

Tv

Gister in de winkel nieuwe tv gekocht maar omdat hij niet op voorraad was zou hij vandaag bezorgd worden... nog extra gechekt door de medewerker en ja je raad het al.. geen tv kleinkinderen op visite die geen film konden kijken..gebeld word overal op af geschoven lekker makkelijk andere de schuld te geven zonder dat je een goede oplossing bedenkt!! Word steeds slechter die service bij bcc! Hele teleurgestelde klant die al jaren komt maar steeds slechter behandeld daar

D

Denice

17-07-2023

0

Siemsens Vaatwasser

1 ster is eigenlijk al teveel. Onlangs een vaatwasser besteld, wordt er een kapotte geleverd. Mijn oude was al meegenomen en kwam er pas achter toen ze weg waren. Poging twee komen ze weer met een kapotte vaatwasser aan. De jongens van de bezorgdienst zagen dit al en ik zag ze buiten al foto's maken. Zij geven aan dat BCC mij had gevraagd te zeggen wat ik wil. Wie wil er nou een kapotte vaatwasser voor een kapotte vaatwasser ruilen. Vandaag zou poging drie zijn.. Net gebeld waarom ik geen sms heb van het tijdsvak. Ze komen vandaag NIET. Ondanks het bewijs op mijn bon is er niks ingepland en er is vandaag en morgen geen tijd meer. Ik heb nu mijn geld teruggevraagd. Hier moet ik 7 werkdagen op wachten en maar hopen dat ze dat kapotte ding nog komen ophalen. Ik kan dus nu ook geen nieuwe elders bestellen, want waar laat ik dat? Ik heb nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt.

L

L. van Oenen

06-07-2023

0

Airco

Airco online aangeschaft deze werd beschadigd geleverd, ook laat de bovenkant van de afstandsbediening los helaas bemerkte we dit pas na het installeren en uittrekken tot max lengte van de afvoerslang, een duidelijke foto gestuurd van het gebrek en verteld dat we de slang niet meer netjes ingeduwd krijgen en we de doos open moesten snijden om airco er netjes uit te krijgen dus dat terug sturen problematisch was, alsnog was het enige voorstel van de klantenservice "stuur maar retour" dit zouden wij dan zelf moeten regelen?? Alsof ik met een airco van 25 kg zonder doos even naar een DHL punt kan fietsen?? Toppunt van klantonvriendelijkheid, ik krijg een beschadigd product geleverd, waarschijnlijk een product wat al.geretourneerd is geweest aan bepaalde dingen te zien! Ik had akkoord gegaan met een kleine compensatie op de prijs, dit lijkt mij redelijk en voor beide partijen de makkelijkste oplossing, als ik een geretourneerd, beschadigd product had willen kopen had ik wel voor een outlet product met korting gekozen!

E

ELB

21-06-2023

0

Wasdroger

Deze review gaat specifiek over de KLANTENSERVICE 020 334 88 88. Ik kreeg een zwaar beschadigd apparaat geleverd en heb hierover gebeld. De man met Surinaams accent stond met te woord of hij in een hangmat lag. Hij vroeg mijn postcode en verder zei hij helemaal NIETS!!! Ondertussen hoorde ik wel allerlei stemmen van collega's? op de achtergrond op hoog volume... Ik ben een geduldig persoon. Blijkbaar moest die man van alles invoeren, maar doordat hij niets zei, had ik niet het idee dat er iets gebeurde. Ik vroeg me af of hij überhaupt nog aan de lijn was! Een hele vreemde en onprofessionele manier van mensen 'te woord staan'. Ik vroeg uiteindelijk maar "Ja, gaat het lukken?" Niets vragen, niets vertellen, nog nooit meegemaakt zoiets! Uiteindelijk wel een.bevestiging per mail ontvangen. Hoop maar dat het nu in orde komt. Maar beste Marcel Hagedoorn, manager Home delivery & installation WTF hebben jullie voor mensen in dienst? Of zijn dit ingehuurde 'medewerkers'? Ik heb alle begrip en geduld met nieuwe medewerkers, maar dit sloeg echt alles. Gewoon iemand fatsoenlijk en vriendelijk te woord staan lijkt me toch wel het minste wat je kunt doen! Instrueer je medewerkers!!! Dit is echt belachelijk.

C

Cees

12-06-2023

0

Ring Cameras

This company is basically fraudulent. I bought some products under a cashback arrangement. The cashback has been refused TWICE because they claim the products have been returned. After getting their customer services to confirm that the products (which are currently in my house) have NOT been returned, they are now no longer answering any communications from me.

M

MattLG

06-06-2023

0

Droger

Droger gekocht, direct betaald online( wat ik normaliter pas bij aflevering of op credidcard doe) 5 dagen later zou deze bezorgd worden. Gister avond bericht met tijdsvak, vandaag 3 uur voor bezorging sms met technische storing, droger wordt niet bezorgd. Klantenservice via de chat, alles behalve netjes en vriendelijk. Geen fatsoenlijk antwoordt op de vragen. Zeer zeer slechte service. Order door manier van communiceren en zeer slechte service geannuleerd, 2 weken wachten op je geld. NOOIT MEER BCC voor ons.

C

Cindy

04-05-2023

0

Scheerapparaat

Binnen drie maanden scheerapparaat van 120 euro stuk. Gekocht bij BCC Lelystad. Volgens BCC versleten…. Binnen drie maanden!?!? 95 euro reparatie en anders jammer maar helaas. Krijgen het apparaat niet eens terug zonder onderzoekskosten te betalen. Wat een schande, schofferend slechte service. Nooit meer BCC, echt nooit meer!

M

Marcell

30-03-2023

0

Vaatwasser

Vaatwasser met extra garantie gekocht. Na een tijdje viel de deur open. Dat werd gemaakt onder garantie. Toen het een paar maanden later weer gebeurde viel het niet meer onder garantie. Ondanks eerdere toezeggingen dat dat wel zo zou zijn. Eindeloze mailtjes en telefoontjes tot gevolg. Ik heb er een heel naar gevoel aam over gehouden en zal hier nooit meer wat kopen.

T

Thomas Blokhuis

30-03-2023

0

Ereader

E-reader dinsdag besteld zodat die op woensdag geleverd werd. Woensdagavond krijg ik een sms dat hij die dag niet meer geleverd wordt. Donderdag een e-mail gestuurd met de vraag waar hij blijft. Vrijdag nog niks gehoord en gebeld omdat ik de e-reader wilde hebben voor mijn vakantie. Dan geven ze aan dat hij volgende week ergens zal komen en dat de er niks aan kunnen doen omdat het aan DHL ligt. Als “goedmaker” stelt ze voor dat ik de order annuleer en dan over een tijdje mijn geld terug krijg en dan zelf naar een bcc winkel ga om er een te kopen. Het moet niet gekker worden.

L

Loes

17-02-2023

0

Koelkast

Heb een koelkast gekocht van Bcc. Het toestel was niet helemaal in order. Ik wilde ruilen met een andere if retourneren. De antwoord van klantservice was vreemd voor mij. Ze vraagde als ik de koelkast al gebruikt. Natuurlijk in 30 dagen periode mensen gebruikt het artiekel. En als er iets mis, in die periode, fabriek faut enz, goede winkels krijgen het artiekel als retour en weer kopen als 2de kans product. Maar in deze bedrijd dat is geen geval. Gelukkig de garantie periode is gebruikelijk. En helemaal nieuw koelkast gerepereed worden, in een week na aanschaf. De algemebe policies van dit bedrijf is out of date, helaas..

J

Jasmijn

27-12-2022

0

TV

Dure tv bij BCC gekocht. Na 4 maanden hield hij er al mee op. Inmiddels ben ik 15 dagen verder en heb ik nog steeds geen nieuwe, of gemaakte, tv. Koop hier niks... Slechte spullen, slechte service.

F

Frank

23-11-2022

0

Motorola telefoon

stront klantenservice. Niet meedenkend.1 ster is nog teveel voor deze oplichters. Problemen oplossen kunnen ze niet. Om n telefoon van 120 euro laten ze je minstens 9 keer naar een klantenservice bellen met alleen maar leugens. Mijn telefoon zou naar Motorola opgestuurd worden (zeggen alle klantenservice medewerkers)maar ligt in werkelijkheid bij dynafix...wat het meest waardeloze reparatiebedrijf is die er bestaat. Dit is een telefoon van 120 euro. Stel je voor dat je er een keuken koopt van 10 tot 15 K. Never nooit meer BCC

A

alexander

21-11-2022

0

smartwatch Fitbit Sense

1 jaar geleden smartwatch FitBit Sense gekocht, in de aanbieding bij BCC. Op 22 oktober 2022 is deze defect. Vervolgens ingeleverd bij DHL, daar raakt de smartwatch zoek. Na veel gebrekkige communicatie biedt BCC nu aan om het aankoopbedrag te retourneren. Echter wil ik een nieuw exemplaar, deze is op voorraad bij BCC. Echter weigert BCC dat zonder opgaaf van reden. Slechte service

W

Wim Kwakkel

18-11-2022

0

Koelkast

Defecte koelkast is thuis opgehaald, omdat deze niet gerepareerd kon worden door BCC. Op zich prima, want het aankoopbedrag zou binnen zeven werkdagen teruggestort worden. Echter zijn we maanden verder en heb ik nog steeds het aankoopbedrag niet ontvangen. Via telefoon kan niks geregeld worden en op mails en app wordt door BCC niet meer gereageerd. Ik vind dit een hele slechte zaak aangezien ik al heel vaak contact heb gezocht en mij al meerdere malen beloofd is dat het geld er binnen 5 dagen zou zijn...

M

Ma

05-11-2022

0

Fitbit sense 2

Mijn in de winkel gekochte product moest ik via de post retour sturen. Pakketje retour gestuurd en pas na 5 weken mijn geld terug, hoop ik dan want ik heb nog steeds niets! Elke keer als ik bel naar de klantenservice sta ik minimaal 20 minuten in de wacht met een MEGA irritant wacht deuntje. Vervolgens wordt ik elke keer afgescheept 'als u over 7 dagen nog niets heeft gehoord moet u terugbellen' vervolgens na 7 dagen: 'We gaan dit even uitzoeken, u hoort binnen 5 dagen iets van ons' en vandaag: 'uw geld wordt over 7 werkdagen terug geboekt'. Vreselijk bijdehante klantenservice medewerker. Nooooit meer BCC.

M

Monja

04-11-2022

0

AEG inductie kookplaat en Samsung inbouw oven/grill combinatie

In de BCC winkel te Bergen op Zoom werd goede en begrijpbare voorlichting verstrekt zonder dwang tot aankoop. De gemaakte afspraken werd via de mail en telefoon tijdig ter herinnering gebracht. Over het inmeten en montage kan ik vrij kort zijn; dat is gewoon top, we namen alles samen goed door wat wel en wat niet mogelijk was. Na montage is de uitleg duidelijk en niet onbelangrijk, ze werken netje en nemen de oude installatie mee retour.

G

G.P.Henning

28-10-2022

0

Inductie kookplaat

op 18-9-2022 heb ik online een inductie plaat uitgekozen. Maar omdat ik 2 linkerhanden heb en niet 100% de nismaten wist een afspraak gemaakt met iemand die zou komen inmeten. 19-9-2022 werd ik gemeld door de adviseur en die vond naar aanleiding van mijn antwoord een meting niet nodig. WANT... de installateurs maken het passend en gaan niet eerder weg voor ze deze hebben geïnstalleerd. Woensdag 12-10 een dag voor de plaat geleverd zou worden , nog niks gehoord en ze dus gebeld. Je krijgt ze niet aan de lijn. Wachttijden meer als een uur. Advies via Whatsapp. Maar ook dan wacht je nog heel de dag en pas na 20u krijg je een antwoord. Geen zorgen over 2 uur ontvangt u een mail met de bezorgtijden. Oke dat klopte. 22u de mail met tijden. 13-10-2022 ze waren op tijd. Begonnen gelijk met slopen van mijn gasfornuis plaat. En toen deze er eenmaal uit was kwam gelijk het antwoord. Oh maar deze gaat niet passen. En dan zetten ze je voor het blok. De plaat achterlaten met risico dat je de garantie verspeelt of gelijk weer retour. Dus ik heb in overleg met mijn buurman die wel technisch is de plaat retour. Gebeld met BCC en dan begint de ellende. 6x gebeld die dag. 5x een bandje door drukte wordt dit gesprek verbroken. ( kort om je krijgt ze niet meer aan de lijn) 17u eindelijk iemand na 20 minuten in de wacht te staan aan de lijn. In de vorm van Wim. Die in mijn ogen nog minder van de maten wist als ik. Maar goed hij zou even iets uitzoeken en zou binnen een paar minuten terug zijn. Nou je raad het al de verbinding werd verbroken en heb Wim nooit meer gesproken. Dan het kat en muis spel. Het ene antwoord komt via twitter, dan weer via messenger op facebook, dan weer een antwoord via email en als laatste via whatsapp. Maar overal hetzelfde Dikke vette pech wij gaan niet installeren. Maar over retour geld praat niemand. We krijg ik op de 14de een factuur dat de plaat de status geleverd heeft gekregen. Dus ik voel al aan me water dat dit een probleem gaat worden. Gelukkig wel een video deurbel dus ik heb duidelijk op beeld staan dat ze de plaat brengen en later weer retour nemen. Jammer dat ik zo al bezig ben met bewijs. Want als ik dan hier lees dat iemand al 3 weken op haar geld wacht wordt ik niet echt vrolijk. Dus mijn ervaring met BCC is 0

P

Peter

16-10-2022

0