NederlandReview

  Ervaringen Basiclabel.nl

  We zijn allemaal wel eens toe aan iets nieuws. Je kijkt al jaren tegen dezelfde lamp aan en er zit ondertussen een kontafdruk in de bank. Je interieur is aan vervanging toe. Basiclabel.nl heeft voor iedereen die een nieuw interieur zoekt een ruim assortiment, maar wat vinden hun klanten van de meubelen en accessoires? Zijn de meubelen altijd van de beste kwaliteit? En is de webshop betrouwbaar? Je wilt natuurlijk geen geld uitgeven aan meubelen die vervolgens niet geleverd worden. Lees daarom hier de reviews en beoordelingen van klanten die hun meubelen al gekocht hebben in de webshop. Je weet dan altijd wat je van Basiclabel.nl kunt verwachten.

  Over Basiclabel.nl

  Basiclabel.nl is een online woonwinkel waar je terecht kunt voor al je woonwensen. De webshop heeft een uitgebreid assortiment met woonartikelen die het interieur van je huis kunnen omtoveren tot jouw eigen plekje. Ze hebben banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting, nachtkastjes, bedden, kapstokken, muurdecoratie en allerlei accessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is bij Basiclabel.nl te vinden. Ze garanderen hun klanten ook altijd de beste kwaliteit door alleen topmerken te verkopen.


  Lees de reviews van klanten op NederlandReview en ontdek of de meubelen aan hun Quality Control kan voldoen.

  Merken Basiclabel.nl

  – Bloomingville
  – WOOOD
  – Huisselectie
  – HKLiving
  – Zusss
  – Riverdale
  vtwonen meubelen
  – BePureHome
  – Nicolas Vahé
  – Zuiver
  – Dutchbone
  – Housedoctor

  Diensten Basiclabel.nl

  Het uitgebreide assortiment is voor veel klanten al verleidelijk genoeg om te bestellen bij Basiclabel.nl. Ze willen klanten die bestellen in de webshop echter nog meer voordelen bieden. Je bestelling wordt bijvoorbeeld altijd gratis verzonden. De meeste spullen kunnen ook snel bezorgd worden door de grote voorraad van Basiclabel.com. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je meubelen. Verder krijg je ook na levering altijd 14 dagen retourgarantie als je bestelling toch niet is wat je verwachtte. Je kunt je bestelling dan weet gratis retourneren. Voor klanten die op zoek zijn naar inspiratie heeft Basiclabel.com ook een intspiratie-overzicht. Je kunt hier altijd nieuwe ideeën opdoen. Verder heeft de webshop ook een cadeaushop en geven ze altijd kortingen.

  Klachten Basiclabel.nl

  Waren er problemen tijdens de levering? Of was jouw bestelling beschadigd? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice voordat je een review schrijft. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. Er is een LiveChat voor alle klanten met dringende vragen. Je kunt op werkdagen van 08:30 tot 17:00 bellen op het telefoonnummer en buiten werktijden kun je gebruikmaken van het e-mailadres. De webshop heeft echter ook een contactformulier dat je kunt invullen en ze zijn te vinden op Social Media. Je kunt Basiclabel.nl volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

  Jouw ervaringen met Basiclabel.nl

  Heb jij een nieuwe bank gekocht in de webshop? Of kijk jij voor cadeaus altijd eerst in de cadeaushop van Basiclabel.nl? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop en de meubelen. Wat vind je van de kwaliteit? Is de levering op tijd? En raad jij andere klanten aan te bestellen bij Basiclabel.nl? Andere klanten horen graag van je, dus geef jouw beoordeling!

  Krijg je de beste kwaliteit meubelen? Kun je een leuk nieuw interieur kopen? Wat zijn de ervaringen van klanten? Lees hier reviews over Basiclabel.nl.

  Basiclabel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Basiclabel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Basiclabel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Basiclabel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Basiclabel.nl actief?

  Basiclabel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Basiclabel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.