Bader

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bader

Vind je het heerlijk om lekker online te shoppen? Dan is de webshop van BADER wellicht leuk voor jou om te bezoeken. Voordat je dit doet is het handig om reviews van anderen over dit bedrijf te lezen. Dit kan je doen op deze bedrijfspagina van BADER op NederlandReview. Alle beoordelingen die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.
Wat is BADER?
BADER is een postorderbedrijf waar je online echt allerlei producten kunt kopen. Voor het gehele assortiment adviseren we je een kijkje op de website van dit bedrijf te nemen. Deze organisatie is opgericht door Bruno Bader en bestaat al meer dan 90 jaar. Innovatie staat hier, net als goede kwaliteit, hoog in het vaandel. Deze onderneming begon ooit als verkoper van horloges, sieraden, bestek en zilver. Volgens traditie wordt hier nog steeds aandacht aan besteed. Maar het aanbod is in de loop der jaren ook enorm uitgebreid.
Doen van een bestelling
Het doen van een bestelling kan binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Er kan besteld worden als gast of met een klantaccount. Als je kiest voor een account moet je je vooraf registreren. Accounthouders hebben een aantal voordelen. Zij hoeven bijvoorbeeld bij een nieuwe bestelling niet het leveringsadres nogmaals in te voeren. Ook hebben ze eenvoudig inzage in de bestelhistorie.
Hoe zit het met leveringen?
BADER stelt vele voordelen te bieden. Er worden (naar zeggen van dit bedrijf) geen dure verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor leveringen van meubels. Klanten hoeven alleen de catalogusprijs te betalen. Betalingen kunnen verricht worden via een aantal verschillende betaalopties. Tijdens de registratie voor een account, of gedurende het bestelproces, kan een gewenst afleveradres worden doorgegeven. Bezorgen kan overal in Nederland. Het factuuradres en leveringsadres mogen van elkaar afwijken.
Alternatieve geschillen afhandeling
Net als bij ieder ander bedrijf kan er altijd eens een geschil ontstaan. Buitengerechtelijke geschillen kunnen ingediend worden via een speciaal platform van de EU-commissie. De klant biedt dit de optie kwesties in relatie tot online-bestellingen eerst zonder hulp van de rechter tot een goed einde te brengen. De website voor bemiddelen van geschillen is bereikbaar via deze link. Aan geschillenbemiddeling door een consumentenarbitragecommissie neemt dit bedrijf niet deel.
Is retour sturen mogelijk?
Er kunnen redenen zijn om af te zien van een aankoop. Je kan er dan voor kiezen om een retour in gang te zetten. Om dit te kunnen doen moet je je wel aan de retourvoorwaarden houden. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Voor een retourzending worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De retourdocumenten heb je ontvangen bij het arriveren van jouw bestelling. Voor een retourzending kan een retourlabel gebruikt worden. Het verzoek is om de originele verpakking te gebruiken.
Milieu
Deze organisatie stelt waarde aan het milieu te hechten. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de verkoopverpakkingen. Deze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. Dit zorgt voor milieubesparing en je houdt geld over in de portemonnee. De verwijderingsbijdrage voor elektrische apparaten zit bij de prijs inbegrepen.
Privacybeleid
Op de website staat informatie over het privacybeleid beschreven. Er wordt aangegeven dat ze het belangrijk vinden om jouw gegevens te beschermen, zelfs bovenop de wettelijke vereisten. Er wordt sowieso gewerkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese privacywet. De AVG zorgt dat organisaties en bedrijven persoonsgegevens nauwkeurig verwerken. Je moet goede redenen hebben om persoonsgegevens te verwerken. Je mag niet meer gegevens verzamelen en gebruiken dan echt nodig is.
Jouw ervaringen met BADER
Door jouw ervaringen met BADER te delen help je andere mensen. We waarderen het daarom als je je mening deelt via een review op deze pagina. Vind je dit goede producten? Hoe heb je het bestelproces, leveringsproces en service ervaren? Mede dankzij jouw mening kan NederlandReview objectief en onafhankelijk blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)