AVH-Outdoor Tuinmeubelen

8

Bestellen

5.8

Service

7.3

Prijs

6.3

Levering

59.3%

Zou hier weer kopen

AVH-Outdoor Tuinmeubelen

Kriebelt het om de achtertuin van terras en loungeset te voorzien en de voortuin te bekronen met dat mooie hardhouten tuinbankje? Dan kan het zijn dat je dit bedrijf bent tegen gekomen, maar nog geen idee hebt wie ze zijn. Gelukkig kun je hier recensies en beoordelingen lezen van consumenten die jou voor zijn gegaan, en hun mening en ervaring graag wilden delen.

Lentekriebels

Zodra de dagen weer langer worden, het zonnetje warmer schijnt en het twee dagen aangenaam is buiten, snelt half Nederland zich de tuin in om deze mooi-weer-klaar te maken. Het is nu de bewoner met de onderhoudsmiddelen tegen de gevolgen van de elementen. De stenen worden van groene aanslag ontdaan, het tuinpad geschrobd, de tuinset vast uit de schuur gesleept en afgesopt, en de tuinparasol getest. De BBQ is nooit weggeweest, want het was van de herfst toch zeker vier keer mogelijk om te gaan barbecuen. Heel Holland maakt zich weer klaar voor de lente, de voorzomer en de zomer zelf. Veel mensen pakken de zomervakantie daar ook nog even bij mee, want buiten zitten op een mooie zomeravond is gewoon genieten.

Tijd voor wat nieuws

Het kan natuurlijk zijn dat je uitgekeken bent op je tuinset na jaren trouwe dienst, of dat deze toch echt zijn beste tijd gehad heeft en nu vooral uit gaten bestaat. Of wellicht ben je al een tijdje aan het sparen voor jouw droomtuin, jouw Hof van Eden. En daar hoort natuurlijk zo’n groen ei als barbecue in. Wel formaat flinke dinosaurus natuurlijk, want die drie vegaworsten die op het struisvogelformaat passen, werkt niet als je een gezin hebt of als je kunsten als buitenchef gedemonstreerd moeten worden tijdens het aankomende tuinfeest.



AVH Outdoor

Dit is een webshop die zich gericht heeft op de inrichting van de tuin voor ons comfort. Denk daarbij aan tuintafels, tuinstoelen, tuinsets, loungesets, barsets, tuinbanken, parasols, vuurtafels, houtkachels en barbecues. Maar als je die al hebt, kun je ook alleen een beschermhoes of opbergbox bestellen. Je kunt hier terecht voor merken zoals Boretti, 4 Seasons Outdoor, Studio 20, Garden Impressions, Higold, Cosi Fires, Taste 4SO, Suns, als de eigen AVH-Collectie.

Naast de webshop, hebben ze ook een showroom in Numansdorp, waardoor uitvoerig testzitten mogelijk is. Alle bestellingen worden binnen drie tot vijf dagen gratis thuis geleverd.

Reviews van/voor de buitenzitters

Heb jij jouw tuin (deels) ingericht via deze webshop? Laat dan gerust een recensie achter waarin je jouw ervaring, mening en beoordeling deelt met al die nieuwsgierige toekomstige consumenten. Daarmee help jij anderen zich een beeld te vormen van het bedrijf, de kwaliteit van de producten, klantenservice en andere zaken, die uiteindelijk bijdragen aan de gemaakte keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (27)

Parasol

Echt een superfijne parasol met kantelfunctie en premium stof. Genoten deze zomer, hopelijk gaat hij nog vele jaren mee. Ook nette levering waarbij ik de chauffeur kon volgen.

T

Tessa

30-10-2023

0

Macau dinner fauteuil

Zeer mooie en stevige fauteuil.zit heerlijk. Goede kwaliteit Zeer tevreden Snelle levering

E

E M Jonker

16-01-2023

0

Tuinset

Goed advies in de showroom en snelle levering door aardige man. Aan te bevelen!

M

Michael

22-11-2022

0

tuinset

Super vriendelijke verkopers, helpen je echt goed om een keuze te maken. Binnen 3 dagen na bestellen had ik al een mail wanneer er geleverd zou worden. De levering kwam keurig op tijd en door een link kon ik de chauffeur volgen.

M

Marieke

26-10-2022

0

Tuintafel

Wij hebben nog geen 4 jaar geleden een “betonlook” tuintafel gekocht, waarvan het blad al na een kleine 3 jaar een scheurtje vertoonde. Wij hebben hier niets mee gedaan, maar na 3 jaar en 9 maanden , zat er een scheur in het blad van ongeveer 50 cm, helemaal door! AVH zegt gewoon dat de 2 jaar garantie voorbij is, dus pech. Ze willen uiteindelijk een repairsetje geven….dat slaat natuurlijk nergens op, dat blad is helemaal door! Bovendien vertelde een verkoper dat de samenstelling van het blad is gewijzigd , omdat het een bekend probleem is. Ik weet ook dat de garantie 2 jaar is, maar om dan zo met je klanten om te gaan? Mij zullen ze nooit meer zien!!

R

Richard Groen

20-08-2022

1

Tuinstoel

Y

Yvon

08-08-2022

1

4 tuinstoelen

Kreeg er 2 verder, geen bericht,we hebben een mail gestuurd de stoelen waren niet op voorraad ,had beter geweest dat het bedrijf een bericht had gestuurd dat de stoelen niet op voorraad waren ,dan had ik zeker gewacht met bestellen..

C

Cor Schouten

13-12-2021

0

Diner loungeset

We hebben eind 2017 een dinning loungeset gekocht een jaar later was de stang verbogen, de kussens waren geen kussens meer maar zo goed al plat, na 2 zomers zijn de kussens helemaal verkleurd naar een soort van roze. De set is nu bijna 4 jaar en nu is het kunstof riet op meerdere plaatsen gebroken. Maar AVH vindt het vervelend maar kan er niets aan doen. Mij lijkt het erg kort dat je maar 4 zomers met een tuin set kan doen. Nooit meer een set van AVH-Outdoor

S

Sybilla

03-07-2021

0

Afdekzeil met afstandshouder

Let op: dit bedrijf plaatst alleen zeer goede reviews op hun site. De rest laten ze verdwijnen. Pure manipulatie. Op klachten wordt niet gereageerd. Water blijft ondanks afstandhouder nog steeds op de tafel staan. Zakjes blijven niet hangen. Kat in de zak. Arrogante, onvriendelijke service!

P

P Swinkels

17-06-2021

0

Lounge set Nissah xl

Heerlijke set gekocht in 2017 MAAR heel snel verkleurde de kussen . Wel nieuwe gekregen maar te weinig stoel was niet meegerekend. Kussen vd nieuwe set weer binnen no time verkleurd van diep zwart naar grijs paars. Wilde graag nieuwe kussen vd gehele set kopen kost bijna 500.- euro... een beetje jammer want dit zou dus de derde set zijn... jammer! Heeft iemand ervaring met deze Nissah set en de verkleurde kussen???? Een andere loungeset koop ik liever niet hier..,,.

M

Mary Middeldorp

03-02-2021

0

boretti bbq

Super service. Binnen 3 dagen bezorgd en netjes door chauffeur afgeleverd. Heeft hem zelf in de tuin op de gewenste plek gezet

M

martijn

28-01-2021

0

Bilbao

Ik had een nieuw tuinset nodig met een hoge zit want die zijn tegewoordig lastig te vinden, na wat speurwerk via internet toch maar is wezen kijken in de showroom van AVH Outdoor dit was lekker in de buurt. Wij hadden geen zin om al te lang rond te lopen door de winkel dus hebben snel een verkoper aangesproken, deze was in staat ons te helpen en had echt zin in zijn werk. Na dat hij al onze verwachtingen van een tuinset had aangehoord kon hij ons direct naar de juiste set begeleiden, na lang getwijfel toch dat set gekocht en erg blij mee. ongeveer een week na de aankoop helaas afwijkende elementen gekregen, echter was dit geen probleem voor avh om dit op te lossen, erg tevreden.

W

Wim

07-09-2020

0

4 bellini tuinstoelen

Sterk: snel geholpen bij het telefonisch bestellen. Slecht: leveren niet wat is afgesproken, zijn slecht bereikbaar via de telefoon, nemen geen contact op terwijl het wel is afgesproken, duurt lang voordat er antwoord komt per mail, chauffeur leest de afspraken omtrent de levering niet. De medewerkers hebben een cursus klantgerichtheid gedaan en geleerd dat ze bij iedere klacht moeten zeggen: mijn excuses dat het zo gelopen is, of: ik begrijp dat dat vervelend is. Dat klinkt leuk maar betekent niets als je er vervolgens niets mee doet. Als daar geen vervolgactie op volgt waaruit blijkt dat je het beter wilt doen worden het lege en instrumentele zinnen. Uiterst frustrerend. Er zitten beschadigingen aan de geleverde stoelen, maar ik heb de moet niet meer om er mee terug te gaan.

A

annebeth bresser

03-09-2020

0

Barbados Lounge

Begin augustus de showroom bezocht. Erg vriendelijk geholpen door de verkoper en goede informatie gekregen. Set zou binnen 2 weken weer op voorraad komen en ben netjes op de hoogte gehouden. Wachten op de mooie nazomer met onze prachtige set!

A

A. Van der Meer

27-08-2020

0

Darwin Deluxe diningstoelen

14 augustus jl. zes tuinstoelen aangeschaft bij AVH Outdoor Tuinmeubelen. Na het nodige voorwerk via internet, hebben mijn man en ik besloten de showroom van AVH maar eens te gaan bezoeken. We waren overweldigd door het enorme aanbod. We hadden een aantal modellen voor onszelf geselecteerd, maar we zagen door de bomen het bos niet meer. Gelukkig was daar een zeer vriendelijke, maar vooral vakkundige verkoopster. Zij heeft ons op een keurige manier door het aanbod geleid. De verkoopster was totaal niet opdringerig, we konden eerst rustig de hoeveelheid meubelen tot ons nemen. Toen wij vragen hadden, kwam zij, zodra ze klaar was met een andere klant, onze kant op gesneld om ons zo goed mogelijk te voorzien van advies. Vervolgens hadden wij wat extra tijd nodig om tot de juiste beslissing te komen. De verkoopster bood ons nog iets te drinken aan en liet ons rustig in conclaaf. Pas toen wij helemaal zeker waren van onze keuze, hebben we dat mevrouw laten weten. Zij heeft alles keurig afgehandeld. Er is heel duidelijk vermeld wat we konden verwachten met betrekking tot de levering en de afwikkeling daarvan. Dit is hoe wij het graag zien. De verkoopmedewerkers verstaan hier hun vak tenminste nog! Na exact 5 werkdagen kregen wij bericht van de afdeling planning. Op de zesde dag zijn onze stoelen dan ook, geheel naar verwachting, bezorgd. De chauffeur was iets later, maar dat was te wijten aan het verkeer en is dan ook geen punt van kritiek. Nadat we alle stoelen hadden uitgepakt, zagen we dat er één stoel afweek van de rest. We hebben contact opgenomen middels e-mail en een foto bijgevoegd. We kregen een welgemeend excuus en bericht dat de stoel spoedig zou worden omgeruild voor de juiste. In de tussentijd konden we de stoel wel gewoon gebruiken. Binnen een week stond de juiste stoel bij ons op het terras en nam de chauffeur de verkeerde mee. Dat noem ik nog eens service! Zonder problemen een perfecte afwikkeling. Wij waren overigens totaal niet verbolgen over het feit dat er bij levering iets niet helemaal klopte. Het blijft immers mensenwerk en het wordt bij AVH Outdoor uitstekend opgelost. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf en komen dan ook graag nog eens terug! Een absolute aanrader voor ieder ander.

J

J.H. van Lunteren

26-08-2020

1

ibiza hoekset

Vorige week een loungeset gekocht. Werd goed geholpen in de winkel door een vriendelijke verkoper. Hij liet ons rustig rondkijken en was niet pusherig. Toen we eruit waren ging het bestellen snel. Na 4 dagen stond de loungeset al in de tuin! Nu nog lekker weer..

T

Theo de Vries

26-08-2020

1

Loungeset Date

Na de aanvankelijke leuke mail n.a.v. onze online bestelling van de Yate loungeset alleen maar teleurstelling op teleurstelling. Levering werd in eerste instantie voor de voordeur gezet en niet zoals afgesproken in de tuin (was notabene over gebeld, prima als we een achterom hadden). Vervolgens komt de verkeerde kleur uit de doos en ontbreekt de glazenplaat van de tafel. Volgende dag meerdere malen moeten bellen voordat werd opgenomen, situatie uitgelegd en op verzoek foto's van de geleverde set gemaild. Weer achteraan moeten bellen, want mail wed niet beantwoord, we werden ook niet teruggebeld. Dame op de klantenservice beloofde dat iemand uit de showroom terug zou bellen. Gebeurde niet, weer moeten bellen. De meneer uit de showroom bevestigde dat we inderdaad niet de juiste kleur geleverd hebben gekregen, deze kleur wordt ook niet door hen verkocht op de website. Na een moeizaam contact uiteindelijk besloten de set tegen korting te houden. Tot op heden nog geld terug en nog geen glazen plaat. Klantenservcie niet bereikbaar en mail worden niet beantwoord. Jammer.

F

Fam. Poesse

18-08-2020

1

Dienblad

Dienblad besteld en direct betaald Na 10 dagen geen reactie met klantenservice contact opgenomen vanaf dat moment bijna iedere dag gebeld en gemaild AVH mag ervan uitgaan dat wij geen reclame zullen maken gezien de inspanningen om duidelijk te krijgen dat dit artikel niet meer leverbaar was en vervolgens om het geld teruggestort te krijgen. We zullen dan ook dit bedrijf als slecht beoordelen

I

Ingrid Vroemen

17-08-2020

0

Tuinset

Niet compleet geleverd. Nalevering nooit ontvangen wel geheel betaald. Loze beloftes en geen actie vanuit AHV outdoor. Waardeloze service.

C

Caroline de Vries

09-08-2020

0

Tuinset

Jammer, Jammer, Jammer, teleurstelling op teleurstelling. Dat is het gevoel wat is blijven hangen. Helaas. Levering is meerdere malen verschoven, uiteraard moeten wij eerst zelf daarvoor contact opnemen. Het zou druk zijn. Nu wist de chauffeur te vertellen dat het helemaal niet druk is en hij helemaal niet veel adresjes heeft af te gaan. Verkoper heeft ook niet gemeld dat er een verlate levertijd is i.v.m. 'drukte'. Customer Service geeft aan dat het heel druk is. Vreemd. Kastje naar de muur, Customer service die niet weet wat de andere collega's afspreken. Per email reageren wordt niet gedaan. Toezeggingen zijn gedaan via de telefoon en die kloppen niet . Een voorraad die er niet is, en opeens wel, een set die niet uit de winkel komt (maar toch dat ene kussen en ook gebruikers sporen op de de tafel en die typische houtnerf die net wat donkerder is .... was ook in de winkel zo... heel toevallig). Ik kan nog even door gaan. Al met al niet wat je verwacht en dat is jammer. Wij komen niet niet meer terug (zo te lezen zijn er meerdere mensen die er zo over denken) Dat lijkt mij helder.

T

Tuinzitje

15-07-2020

1