NederlandReview

    Ervaringen AVH-Outdoor Tuinmeubelen

    Kriebelt het om de achtertuin van terras en loungeset te voorzien en de voortuin te bekronen met dat mooie hardhouten tuinbankje? Dan kan het zijn dat je dit bedrijf bent tegen gekomen, maar nog geen idee hebt wie ze zijn. Gelukkig kun je hier recensies en beoordelingen lezen van consumenten die jou voor zijn gegaan, en hun mening en ervaring graag wilden delen.

    Lentekriebels

    Zodra de dagen weer langer worden, het zonnetje warmer schijnt en het twee dagen aangenaam is buiten, snelt half Nederland zich de tuin in om deze mooi-weer-klaar te maken. Het is nu de bewoner met de onderhoudsmiddelen tegen de gevolgen van de elementen. De stenen worden van groene aanslag ontdaan, het tuinpad geschrobd, de tuinset vast uit de schuur gesleept en afgesopt, en de tuinparasol getest. De BBQ is nooit weggeweest, want het was van de herfst toch zeker vier keer mogelijk om te gaan barbecuen. Heel Holland maakt zich weer klaar voor de lente, de voorzomer en de zomer zelf. Veel mensen pakken de zomervakantie daar ook nog even bij mee, want buiten zitten op een mooie zomeravond is gewoon genieten.

    Optimaal genieten, gaat nog beter met een fijn muziekje als je niet van fluitende vogels houdt

    Tijd voor wat nieuws

    Het kan natuurlijk zijn dat je uitgekeken bent op je tuinset na jaren trouwe dienst, of dat deze toch echt zijn beste tijd gehad heeft en nu vooral uit gaten bestaat. Of wellicht ben je al een tijdje aan het sparen voor jouw droomtuin, jouw Hof van Eden. En daar hoort natuurlijk zo’n groen ei als barbecue in. Wel formaat flinke dinosaurus natuurlijk, want die drie vegaworsten die op het struisvogelformaat passen, werkt niet als je een gezin hebt of als je kunsten als buitenchef gedemonstreerd moeten worden tijdens het aankomende tuinfeest.



    AVH Outdoor

    Dit is een webshop die zich gericht heeft op de inrichting van de tuin voor ons comfort. Denk daarbij aan tuintafels, tuinstoelen, tuinsets, loungesets, barsets, tuinbanken, parasols, vuurtafels, houtkachels en barbecues. Maar als je die al hebt, kun je ook alleen een beschermhoes of opbergbox bestellen. Je kunt hier terecht voor merken zoals Boretti, 4 Seasons Outdoor, Studio 20, Garden Impressions, Higold, Cosi Fires, Taste 4SO, Suns, als de eigen AVH-Collectie.

    Naast de webshop, hebben ze ook een showroom in Numansdorp, waardoor uitvoerig testzitten mogelijk is. Alle bestellingen worden binnen drie tot vijf dagen gratis thuis geleverd.

    Reviews van/voor de buitenzitters

    Heb jij jouw tuin (deels) ingericht via deze webshop? Laat dan gerust een recensie achter waarin je jouw ervaring, mening en beoordeling deelt met al die nieuwsgierige toekomstige consumenten. Daarmee help jij anderen zich een beeld te vormen van het bedrijf, de kwaliteit van de producten, klantenservice en andere zaken, die uiteindelijk bijdragen aan de gemaakte keuze.

    AVH-Outdoor Tuinmeubelen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    6.2
    60% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over AVH-Outdoor Tuinmeubelen

    Uw beoordeling

    Darwin Deluxe diningstoelen

    14 augustus jl. zes tuinstoelen aangeschaft bij AVH Outdoor Tuinmeubelen. Na het nodige voorwerk via internet, hebben mijn man en ik besloten de showroom van AVH maar eens te gaan bezoeken. We waren overweldigd door het enorme aanbod. We hadden een aantal modellen voor onszelf geselecteerd, maar we zagen door de bomen het bos niet meer. Gelukkig was daar een zeer vriendelijke, maar vooral vakkundige verkoopster. Zij heeft ons op een keurige manier door het aanbod geleid. De verkoopster was totaal niet opdringerig, we konden eerst rustig de hoeveelheid meubelen tot ons nemen. Toen wij vragen hadden, kwam zij, zodra ze klaar was met een andere klant, onze kant op gesneld om ons zo goed mogelijk te voorzien van advies. Vervolgens hadden wij wat extra tijd nodig om tot de juiste beslissing te komen. De verkoopster bood ons nog iets te drinken aan en liet ons rustig in conclaaf. Pas toen wij helemaal zeker waren van onze keuze, hebben we dat mevrouw laten weten. Zij heeft alles keurig afgehandeld. Er is heel duidelijk vermeld wat we konden verwachten met betrekking tot de levering en de afwikkeling daarvan. Dit is hoe wij het graag zien. De verkoopmedewerkers verstaan hier hun vak tenminste nog! Na exact 5 werkdagen kregen wij bericht van de afdeling planning. Op de zesde dag zijn onze stoelen dan ook, geheel naar verwachting, bezorgd. De chauffeur was iets later, maar dat was te wijten aan het verkeer en is dan ook geen punt van kritiek.

    Nadat we alle stoelen hadden uitgepakt, zagen we dat er één stoel afweek van de rest. We hebben contact opgenomen middels e-mail en een foto bijgevoegd. We kregen een welgemeend excuus en bericht dat de stoel spoedig zou worden omgeruild voor de juiste. In de tussentijd konden we de stoel wel gewoon gebruiken. Binnen een week stond de juiste stoel bij ons op het terras en nam de chauffeur de verkeerde mee. Dat noem ik nog eens service! Zonder problemen een perfecte afwikkeling. Wij waren overigens totaal niet verbolgen over het feit dat er bij levering iets niet helemaal klopte. Het blijft immers mensenwerk en het wordt bij AVH Outdoor uitstekend opgelost.

    Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf en komen dan ook graag nog eens terug! Een absolute aanrader voor ieder ander.

    Door: J.H. van Lunteren26-08-2020
    J Maisonhomme21-03-2021

    Ik kocht 4 stoelen, maar niemand kon er op zitten (geen poot om op te staan),...perfect opgelost door AVH outdoor,.....we hebben nu 2 sta en 1 side table,staan erbij en kijken ernaar, en dit alles zonder problemen.Prima service.......ik zeg: "Tijd voor n biertie,ën....Speulen"!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bilbao

    Ik had een nieuw tuinset nodig met een hoge zit want die zijn tegewoordig lastig te vinden, na wat speurwerk via internet toch maar is wezen kijken in de showroom van AVH Outdoor dit was lekker in de buurt.
    Wij hadden geen zin om al te lang rond te lopen door de winkel dus hebben snel een verkoper aangesproken, deze was in staat ons te helpen en had echt zin in zijn werk. Na dat hij al onze verwachtingen van een tuinset had aangehoord kon hij ons direct naar de juiste set begeleiden, na lang getwijfel toch dat set gekocht en erg blij mee.

    ongeveer een week na de aankoop helaas afwijkende elementen gekregen, echter was dit geen probleem voor avh om dit op te lossen, erg tevreden.

    Door: Wim07-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ruin set

    Wij zijn erg tevreden. Zowel over de gemaakte afspraken als over het meedenken over een oplossing nadat bleek dat wij teveel besteld hadden en hier na levering achter kwamen. De prijs kwaliteit verhouding is fantastisch en wij raden al onze familie en vrienden aan hier te gaan kijken en kopen. No nonsens en zeer klantvriendelijk.

    Door: Hennie Meijer17-01-2020
    ml22-06-2020

    Veel beloften waar er niet 1 van nagekomen wordt. Helemaal klaar met dit bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ibiza hoekset

    Vorige week een loungeset gekocht. Werd goed geholpen in de winkel door een vriendelijke verkoper. Hij liet ons rustig rondkijken en was niet pusherig. Toen we eruit waren ging het bestellen snel. Na 4 dagen stond de loungeset al in de tuin! Nu nog lekker weer..

    Door: Theo de Vries26-08-2020
    Jan 27-08-2020

    Wij zijn ook dik tevreden. AVH ga zo door. Dat mag ook een keer gezegd worden!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diner loungeset

    We hebben eind 2017 een dinning loungeset gekocht een jaar later was de stang verbogen, de kussens waren geen kussens meer maar zo goed al plat, na 2 zomers zijn de kussens helemaal verkleurd naar een soort van roze. De set is nu bijna 4 jaar en nu is het kunstof riet op meerdere plaatsen gebroken. Maar AVH vindt het vervelend maar kan er niets aan doen. Mij lijkt het erg kort dat je maar 4 zomers met een tuin set kan doen. Nooit meer een set van AVH-Outdoor


    Door: Sybilla03-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Afdekzeil met afstandshouder

    Let op: dit bedrijf plaatst alleen zeer goede reviews op hun site. De rest laten ze verdwijnen. Pure manipulatie. Op klachten wordt niet gereageerd. Water blijft ondanks afstandhouder nog steeds op de tafel staan. Zakjes blijven niet hangen. Kat in de zak. Arrogante, onvriendelijke service!

    Door: P Swinkels17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Barbados Lounge

    Begin augustus de showroom bezocht. Erg vriendelijk geholpen door de verkoper en goede informatie gekregen. Set zou binnen 2 weken weer op voorraad komen en ben netjes op de hoogte gehouden. Wachten op de mooie nazomer met onze prachtige set!

    Door: A. Van der Meer27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima service

    Ik heb een loungeset voor buiten bij ze gekocht. Prima spul, snel geleverd. Heerlijk met het weer van de afgelopen tijd!

    Top!

    Door: Kees17-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    boretti bbq

    Super service. Binnen 3 dagen bezorgd en netjes door chauffeur afgeleverd. Heeft hem zelf in de tuin op de gewenste plek gezet

    Door: martijn28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lounge set Nissah xl

    Heerlijke set gekocht in 2017 MAAR heel snel verkleurde de kussen . Wel nieuwe gekregen maar te weinig stoel was niet meegerekend. Kussen vd nieuwe set weer binnen no time verkleurd van diep zwart naar grijs paars. Wilde graag nieuwe kussen vd gehele set kopen kost bijna 500.- euro... een beetje jammer want dit zou dus de derde set zijn... jammer! Heeft iemand ervaring met deze Nissah set en de verkleurde kussen???? Een andere loungeset koop ik liever niet hier..,,.

    Door: Mary Middeldorp03-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    4 bellini tuinstoelen

    Sterk: snel geholpen bij het telefonisch bestellen.

    Slecht: leveren niet wat is afgesproken, zijn slecht bereikbaar via de telefoon, nemen geen contact op terwijl het wel is afgesproken, duurt lang voordat er antwoord komt per mail, chauffeur leest de afspraken omtrent de levering niet.
    De medewerkers hebben een cursus klantgerichtheid gedaan en geleerd dat ze bij iedere klacht moeten zeggen: mijn excuses dat het zo gelopen is, of: ik begrijp dat dat vervelend is. Dat klinkt leuk maar betekent niets als je er vervolgens niets mee doet. Als daar geen vervolgactie op volgt waaruit blijkt dat je het beter wilt doen worden het lege en instrumentele zinnen. Uiterst frustrerend.

    Er zitten beschadigingen aan de geleverde stoelen, maar ik heb de moet niet meer om er mee terug te gaan.

    Door: annebeth bresser03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Loungeset Date

    Na de aanvankelijke leuke mail n.a.v. onze online bestelling van de Yate loungeset alleen maar teleurstelling op teleurstelling. Levering werd in eerste instantie voor de voordeur gezet en niet zoals afgesproken in de tuin (was notabene over gebeld, prima als we een achterom hadden). Vervolgens komt de verkeerde kleur uit de doos en ontbreekt de glazenplaat van de tafel. Volgende dag meerdere malen moeten bellen voordat werd opgenomen, situatie uitgelegd en op verzoek foto's van de geleverde set gemaild. Weer achteraan moeten bellen, want mail wed niet beantwoord, we werden ook niet teruggebeld. Dame op de klantenservice beloofde dat iemand uit de showroom terug zou bellen. Gebeurde niet, weer moeten bellen. De meneer uit de showroom bevestigde dat we inderdaad niet de juiste kleur geleverd hebben gekregen, deze kleur wordt ook niet door hen verkocht op de website. Na een moeizaam contact uiteindelijk besloten de set tegen korting te houden. Tot op heden nog geld terug en nog geen glazen plaat. Klantenservcie niet bereikbaar en mail worden niet beantwoord. Jammer.

    Door: Fam. Poesse18-08-2020
    Loungeset Yate18-08-2020

    Betreft loungeset Yate

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Dienblad

    Dienblad besteld en direct betaald Na 10 dagen geen reactie met klantenservice contact opgenomen vanaf dat moment bijna iedere dag gebeld en gemaild AVH mag ervan uitgaan dat wij geen reclame zullen maken gezien de inspanningen om duidelijk te krijgen dat dit artikel niet meer leverbaar was en vervolgens om het geld teruggestort te krijgen. We zullen dan ook dit bedrijf als slecht beoordelen

    Door: Ingrid Vroemen 17-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuinset

    Niet compleet geleverd. Nalevering nooit ontvangen wel geheel betaald. Loze beloftes en geen actie vanuit AHV outdoor. Waardeloze service.

    Door: Caroline de Vries09-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Tuinset

    Jammer, Jammer, Jammer, teleurstelling op teleurstelling. Dat is het gevoel wat is blijven hangen. Helaas. Levering is meerdere malen verschoven, uiteraard moeten wij eerst zelf daarvoor contact opnemen. Het zou druk zijn. Nu wist de chauffeur te vertellen dat het helemaal niet druk is en hij helemaal niet veel adresjes heeft af te gaan. Verkoper heeft ook niet gemeld dat er een verlate levertijd is i.v.m. 'drukte'. Customer Service geeft aan dat het heel druk is. Vreemd.
    Kastje naar de muur, Customer service die niet weet wat de andere collega's afspreken. Per email reageren wordt niet gedaan.
    Toezeggingen zijn gedaan via de telefoon en die kloppen niet . Een voorraad die er niet is, en opeens wel, een set die niet uit de winkel komt (maar toch dat ene kussen en ook gebruikers sporen op de de tafel en die typische houtnerf die net wat donkerder is .... was ook in de winkel zo... heel toevallig).
    Ik kan nog even door gaan.
    Al met al niet wat je verwacht en dat is jammer.
    Wij komen niet niet meer terug (zo te lezen zijn er meerdere mensen die er zo over denken)
    Dat lijkt mij helder.

    Door: Tuinzitje15-07-2020
    E. Linthorst03-08-2020

    Heb vandaag (03-08-2020) hun site bezocht en daar een aanbieding gezien van een Falcon Ti zweefparasol Falcon T1 + hoes en 90 kg voet Modena met 4 wielen Parasolhoes H250x55-60 cm – AeroCover Normaal:€ 232,50 Je bespaart:€ 8,95 Totaalbedrag:€ 223,55 TIP! In winkelwagen Bij bestelling blijkt dat dit niet klopt. Bij navraag wordt mij gezegd dat dit alleen voor de parasol met de hoes geldt (dus 2 artikelen) en dat 'het systeem de fout corrigeert......'. Het mag duidelijk zijn dat hun systeem voor mij niets meer hoeft te corrigeren. Parasol met voet en hoes aanprijzen als Tip! en dan via systeem laten weten dat dit niet kan.... Ook klantendienst erkent de fout maar daar blijft het bij. Voor mij dus geen firma om zaken mee te doen!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuintafel

    7 weken geleden een tuintafel besteld die uit voorraad leverbaar zou zijn. Dat blijkt echter niet het geval want we wachten er nog steeds op.
    Telefonisch zijn ze bijna niet bereikbaar en al helemaal niet als je 1 intoetst (vragen over levering). Beter toets je 2 in (nieuwe bestelling plaatsen) dan heb je nog kans dat ze opnemen.
    Op mails wordt bijna niet gereageerd en als je dan een afleverdatum hebt doorgekregen... dan komen ze niet! Zit je heel de dag voor niets te wachten.

    Ik zou deze webwinkel zeker niet afraden. Ze komen hun afspraken niet na, zijn bijna niet te bereiken en ik wacht nog steeds op levering terwijl we 7 weken geleden al betaald hebben.... hele slechte service

    Door: Schouten10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    "Almeria 4dl Loungeset"

    Ergens in mei 2020 de "4 delige Almeria Loungeset" gekocht, de loungeset is bij de afgesproken datum afgeleverd, alleen de bijhorende tuintafel was er niet bij, de bezorger neem contact met AVH, mededeling is dat de tafel beschadig is, ok kan gebeuren, vervolgens wacht ik 14 dagen.. geen reactie, geen telefoontje geen mail, nada niets.
    Ik neem zelf contact, antwoord is dat de tafel over een paar weken binnen zou komen, na 14 dagen hoor ik nog niets, ik bel weer, de tafel zou nu echt over een week binnen zijn, na een week krijg via mail een afspraak om te leveren dat zou op 30 juni gebeuren, op 29 juni krijg ik een email met de mededeling dat de levering niet kon plaats vinden omdat de tafel nog steeds niet binnen was.
    Op dinsdag 7 juli stuur ik een email waar ik mij eigen beklaagt over de service, de zelfde dag krijg ik via mail een nieuwe datum voor het leveren van de tafel en dat zou op 9 juli tussen 13.00 en 16.00 gebeuren... u raad het al, GEEN LEVERING!!, ik heb dus voor joker 4 uur lang zitten wachten, dit is toch bizar, stelletje amateurs zou ik maar zeggen, zij maken een afspraak met je en dan kom er gewoon niemand, en dan probeer ik te bellen.. en ook niet bereikbaar.
    Dus nog geen tafeltje, maar zij hebben van mij nog een bedrag tegoed.. en dat gaat natuurlijk niet gebeuren.
    Mijn advies: NIET KOPEN BIJ AVH TUINMEUBELEN!!

    Door: Arias Laurel F.10-07-2020
    F Arias10-07-2020

    "Zou hier weer kopen" NEE NATUURLIJK NIET!!

    F Arias10-07-2020

    Oh ja was ik vergeten om te melden, AVH biedt jou de mogelijkheid om een review in te vullen over het product dat je aangeschaft heb, nou das mooie.. alleen als review negatief uitvalt dan WORDT HET NIET GEPLAATS!! dat dit allemaal kan vindt ik wel raar, alleen de mooie verhalen worden gepubliceerd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Veltis Tuintafel

    Wachten al 2maand op onze tafel die binnen 2 week zou worden geleverd nu willen we ons geld terug maar geven ze geen antwoord.

    Hebben tientallen keren gebeld maar nemen gewoon niet op! Mails reageren ze niet op en op de chat krijg je geen antwoord op je vragen.

    We willen onze geld terug ?

    Door: Nick Bouwknegt30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    ibiza xl loungeset

    na 2 a 3 x bestellen staat eindelijk de loungset bij ons in de tuin we zien meteen dat de scharnieren stuk zijn meteen foto s gestuurt naar ze okee wordt geregeld al 3 x afspraak gemaakt de nieuwe bank komt wordt gepland maar niks hoor paar keer geld werd door de man zo opgegooid en door de vrouw leek wel of we in de maling genomen werd maar al bij al hebben nog steeds niks nu zeggen ze eind juli pas leverbaar terwijl ze beloven al paar keer dat die er aan komt moet nog steeds door deze bedrijf terug gebeld worden maar denk zelf dat ik er na kan fluiten naar ons nieuwe bank er jammer maar blijf email sturen naar ze laat het zeker niet bij zitten en mocht die wel komen laat ik het zeker weten hier op deze site

    Door: marcel klomp12-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    FAQ

    Is AVH-Outdoor Tuinmeubelen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over AVH-Outdoor Tuinmeubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is AVH-Outdoor Tuinmeubelen actief?

    AVH-Outdoor Tuinmeubelen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AVH-Outdoor Tuinmeubelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.