Asos.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer5,6

U bent nu bij:

Totaal

5,6

Bestellen

6

Service

4,8

Prijs

6

Leveren

5,4
8 rating44 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Patricia

Asos.com - Geld niet terug - slechtste klantenservice ever

Afgelopen april meerdere bestellingen geretourneerd (zwangerschapskleding, nieuw lichaam, nieuwe kledingstijl, viel nogal ruim) waarvan eentje ter waarde van boven 100 euro. Ik kreeg netjes binnen 2 weken een reactie dat mijn retour was verwerkt en op 24 april kreeg ik 2 bestellingen retour betaald. Mijn derde bestelling van boven de 100 euro is niet teruggestort.

Inmiddels met de klantenservice contact gehad met: Helen, Heidi, Margreke, Megan, Chlo, George en Tom... Vaak eindigt het contact na 1 mail met een standaard bericht en worden verdere vragen niet beantwoord. Het enige antwoord wat ik krijg is dat de betaling door een technische fout niet is doorgekomen en 'our team is looking into this', 'no worries', 'we will let you know as soon as we have an update'.

Het is nu 20 juni en mijn retourbetaling laat nog steeds op zich wachten. Nog nooit heb ik zo'n slechte klantenservice ervaren. Helaas voor mij (en hen), want ASOS was een van mijn favo webshops, maar hier zal ik nooit meer iets bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Serap Aksit20-06-2017

Precies het zelfde geval bij mij! Een bestelling gedaan voor 277 euro in april 2017. Het is inmiddels al eind juni en nog steeds heb ik mijn geld niet terug gekregen. Ik ontvang steeds dezelfde e-mails waarin mijn vragen niet beantwoordt worden. Ook word ik genegeerd. Ik wil een incassobureau inschakelen, misschien dat ik dan wel mijn geld terug krijg?

Reactie op deze post:

Door: Serap20-06-2017

Precies het zelfde geval bij mij! Een bestelling gedaan voor 277 euro in april 2017. Het is inmiddels al eind juni en nog steeds heb ik mijn geld niet terug gekregen. Ik ontvang steeds dezelfde e-mails waarin mijn vragen niet beantwoordt worden. Ook word ik genegeerd. Ik wil een incassobureau inschakelen, misschien dat ik dan wel mijn geld terug krijg?



Mid Season Sale 70pc 728x90
14-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Clarita

Asos.com - geen order wel geld afgeschreven

Ik heb 2,5 week geleden iets besteld en betaald. Geld via IDeal van mijn rekening afgehaald. Asos cancelled mijn bestelling zonder bericht. En nu wacht ik dus nog steeds op terug gave van het reeds betaalde bedrag. Na 5 chats, en 2 e-mails ben ik het spuug zat. Ik krijg gewoon geen antwoord!!!!! Ik zie nu dat hun Facebook pagina vol staat met dit soort klachten.!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Simone van den Bos

Asos.com - Bestelling nooit ontvangen

Na meerdere malen contact te hebben gehad, via chat, via e-mail maar ik krijg maar niet te horen waar mijn pakketje is gebleven. Helaas heb ik dit keer veel besteld dus een smak geld weg.
Ik word van het kastje naar de muur gestuurd van de Engelse chat naar Nederlandse e-mail, maar niemand verteld mij iets. Een telefoonnummer hebben ze niet, alles moet online.
Jaren geleden ook iets besteld bij Asos en toen ging het goed. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt en valt me zwaar tegen. Ik overweeg naar de politie te stappen als men mij nog langer aan het lijntje houd. Ik adviseer eenieder hier vooral niet te bestellen. Wat een goede site is en nooit gezeur: YOOX.com!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Celina13-06-2017

Ga naar hun Facebook pagina en leg daar je verhaal uit bij de reviews (wel in het Engels). Vaak wordt je dan serieuzer genomen.

03-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Armagan

Asos.com - Zelfde probleem gehad, inmiddels geld terug

Beste,

Halverwege maart had k het zelfde probleem. Meerdere keren contact gehad met Asos. Uiteindelijk gaf asos aan dat zij niks konden betekenen en ik met ideal contact moest nemen.

Via de site van ideal heb ik contact opgenomen met ideal. Die hebben de probleem blijkbaar gemeld bij mijn bank en mijn bank is er achteraan gegaan. inmiddels is mijn geld terug geboekt.

Hoop dat jij de jouwe ook snel krijgt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-04-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Giny

Asos.com - Wel betaald maar bestelling geannuleerd

2 april 2017 een bestelling gedaan en via IDEAL betaald. Binnen 5 minuten bericht ontvangen dat bestelling geannuleerd was omdat betaling niet gedaan was. Bedrag is wel van mijn rekening af. Tot op heden krijg ik alleen maar per email reactie dat ze het gaan uitzoeken. Geld al 3 weken weg en bestelling niet geleverd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Clarita14-06-2017

Ik heb precies hetzelfde! Wacht nog steeds op mijn geld!! Krijg getroond geen antwoord!!!

21-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Claire

Asos.com - Alleen maar positieve ervaringen

Ik had dus echt niet verwacht dat er zoveel negatieve reviews waren over ASOS.
Daarom wil ik mijn positieve ervaring even delen. Hun site is super overzichtelijk en de kledingstukken staan heel duidelijk afgebeeld. De eerste keer dat ik bestelde kwamen de siraden allemaal heel netjes in siradendoosjes binnen. Er bleek dat een oorbel gebroken was. Via hun site kon ik met een paar klikken deze schade melden en dit werd een dag later opgepakt. Ik kon de oorbellen weg gooien want een nieuw paar was onderweg. Ook bij mijn laatste bestelling (super fijne bikini's) was de naad los van een bikinitopje. Hier tevens ook melding van gemaakt en wederom hoefde ik niets te doen, als alleen maar te wachten op mijn nieuwe exemplaar. Naar mijn mening is deze online shop zeer professioneel! Jammer om te horen dat andere mensen hier andere ervaringen mee hebben.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-04-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Johannlbond

Asos.com - Het zijn echte aso's

Ik heb een order gedaan bij asos.com, nadat ik het pakket had ontvangen zat er gewoonweg niks in!
Heb asos gemailed en ze zouden er naar kijken, na een week kreeg ik een mail dat ze mij hadden geblokkeerd en dat ik geen spullen meer krijg of mijn geld terug.
KOOP HIER NOOIT IETS!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sanne Wouters

Asos.com - Ik bestel veel online

Ik bestel regelmatig kleding online, omdat ik dat vaak leuker vind dan het aanbod van de winkels bij mij in de stad. Die zijn allemaal hetzelfde...
Daardoor kom ik vaak online uit bij winkels als boohoo maar ook best vaak bij asos. Ze hebben hier voor mij net leukere dingen dan ik ergens zie.

Zelf nooit problemen gehad met bestellen hier. Nou stuur ik ook nooit iets terug eigenlijk. Want Ik bestel altijd vrij veilig. Zo koop ik persoonlijk nooit broeken online (past vaak niet), maar wel vaak shirtjes of zelfs jurken, want dat past meestal wel gewoon. Mij wel tenminste! Bij asos vind ik zelf vooral alle accessoires erg leuk, heb zelf een paar van die coole turban hats gekocht.

Levering is soms wat langzamer bij asos dan bij andere winkels, maar ik vind dat niet zo erg persoonlijk. Ik vind het belangrijker dat ze een leuke collectie hebben en dat ze niet duur zijn.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-04-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: jorieke sophia de Jong

Asos.com - Retour verzending

Ik was altijd een goede klant van Asos.
Oktober 2016 heb ik een grote order geplaatst voor mijn vakantie in het zonnige Afrika.
Omdat ik redelijke haast had, heb ik een spoed verzending van 15 euro aangevraagd.
Mijn order kwam te laat en zodoende heb ik mijn bestelling niet voor mijn vakantie ontvangen.
Bij terugkomst heb ik meer dan de helft teruggestuurd. Waarde: ongeveer 450 euro.
Inmiddels is het april 2017 en heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
Ik heb bewijs dat mijn pakketjes zijn verzonden, pakbonnen etc.
Mijn contactpersonen bij Asos NL: Heidi, Helen en Margreke mailen me alleen wanneer ik om een update vraag.
De reacties zijn meestal hetzelfde: "het wordt uitgezocht" / "service provider is er mee bezig" etc. etc.
Totaal geen progressie.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Serap19-06-2017

Ik heb precies hetzelfde probleem! Heb een aantal bestellingen retour gedaan met een waarde van ongeveer 300 euro. Ik krijg mijn geld niet teruggestort. En iedere keer krijg ik een mail waar ik niets aan heb van helene, margereke en heidi. Is jou probleem al inmiddels opgelost? Zo ja, hoe? Zou je contact kunnen opnemen met mij?

14-03-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Lucie

Asos.com - Geld tegoed van asos voor retourgoederen

Had in november 2016, drie kledingstukken besteld en 2 stukken teruggestuurd vanwege verkeerde maten. Het bedrag voor de retourgoederen nooit terugbetaald gekregen ondanks vele mails naar asos klachtendient .
Had ook nog retourbon en alle bewijzen naar hen gestuurd. Kreeg dan als antwoord dan ze inderdaad de retourgoederen hadden ontvangen,en door een technische fout is iets misgegaan. Zodra ze een update ontvangen zouden ze contact opnemen. Tot nu toe nog steeds geen antwoord na weer 3 mails gestuurd te hebben. Ik vind het heel onfatsoenlijk. Dus bij asos betel ik nooit meer!!!!!



Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: brigitte25-04-2017

Heb begin november 2016 een jas in twee maten besteld, één maat heb ik gehouden en de ander retour gestuurd. Sindsdien diverse mails gestuurd en gevraagd om terugbetaling waar ik recht op heb. Ze bevestigen dat de retour is ontvangen maar zijn inmiddels bijna een half jaar verder en terugbetaling is nog immer niet gedaan. Ontvang standaard antwoorden van de klantenservice zoals "Ik ga je vraag terugsturen aan het team en vragen of zij nogmaals contact kunnen opnemen met ons payment service provider - wanneer een betaling wordt afgerekend met iDEAL werken we met een derde partij payment provider om het bedrag via iDEAL af te schrijven en vice versa voor terugbetalingen. Helaas kunnen wij hier bij ASOS de transactie niet wijzigen of bedragen direct overschrijven op een rekening € omdat dit door een derde partij wordt verwerkt. Ik zal een e-mail sturen zodra ik een reactie ontvang"". MOET STEEDS WEER HEN OPNIEUW VERZOEKEN STUREN AKTIE TE NEMEN TOT TERUGBETALING ZONDER DAT ER WAT GEBEURT. Heel spijtig want het is inderdaad een leuke site, maar consumenten vertrouwen wordt hierdoor wel geschaad.

Reactie op deze post:

Door: brigitte25-04-2017

Heb begin november 2016 een jas in twee maten besteld, één maat heb ik gehouden en de ander retour gestuurd. Sindsdien diverse mails gestuurd en gevraagd om terugbetaling waar ik recht op heb. Ze bevestigen dat de retour is ontvangen maar zijn inmiddels bijna een half jaar verder en terugbetaling is nog immer niet gedaan. Ontvang standaard antwoorden van de klantenservice zoals "Ik ga je vraag terugsturen aan het team en vragen of zij nogmaals contact kunnen opnemen met ons payment service provider - wanneer een betaling wordt afgerekend met iDEAL werken we met een derde partij payment provider om het bedrag via iDEAL af te schrijven en vice versa voor terugbetalingen. Helaas kunnen wij hier bij ASOS de transactie niet wijzigen of bedragen direct overschrijven op een rekening € omdat dit door een derde partij wordt verwerkt. Ik zal een e-mail sturen zodra ik een reactie ontvang"". MOET STEEDS WEER HEN OPNIEUW VERZOEKEN STUREN AKTIE TE NEMEN TOT TERUGBETALING ZONDER DAT ER WAT GEBEURT. Heel spijtig want het is inderdaad een leuke site, maar consumenten vertrouwen wordt hierdoor wel geschaad.

07-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sandra

Asos.com - Wel GOED!!

Superleuke winkel. Goedkoop en binnen een paar dagen in huis. Ik MOET even in actie komen voor asos want die zeikerts hieronder zijn er altijd volgens mij. Maar ik heb hele andere ervaringen met ze. Niet alles geloven wat je leest!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Medina

Asos.com - Ik vind het wel een leuke winkel

Ik heb pas nog iets besteld bij Asos en dat werd gewoon snel geleverd. Pasvorm was perfect dus ik ben heel tevreden. Dus alles goed gegaan met de levering en de pasvorm gelukkig, want het was strakke kleding en dat moet maar net passen, maar gelukkig waren de maten dus goed voor mij!

Het is vooral leuk dat het nu uitverkoop is, want ik wilde graag lekker shoppen, maar het is vaak allemaal best duur wat ik mooi vind.

Bij Asos hebben ze leuke merken zoals Free People en Adidas en Dorina, daar houd ik wel van!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-01-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Cansu

Asos.com - Betaald, maar niks ontvangen!

Ik heb een tas en een riem besteld en betaald via ideal. Ik kreeg en geen ontvangsbevestiging en geen bestelling. Via twitter heb ik contact met ze gehad en ben daar nu 3 maanden mee bezig. Ze vragen 4 keer dezelfde vragen en elk keer dat ik 10 dagen moet wachten. Belachelijk dit!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: rolf18-01-2017

Ik heb exact dezelfde ervaring. Besteld, betaald, en er wordt vervolgens maar niet geleverd. Ze stellen heel veel vragen. Qua privacy soms alle perken te buiten. Maar eigenlijk doen ze niks met de antwoorden. Je wordt bezig gehouden. ASOS had een issue met iDeal en nu is het blijkbaar mijn probleem.Zeer onbetrouwbaar.

22-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Cindy

Asos.com - aangifte doen

Ik adviseer iedereen die gedupeerd is, aangifte te doen bij de politie. Hoe meer mensen dit doen, des te groter de kans dat de betreffende bank van Asos maatregelen zal nemen tegen Asos! Ikzelf ben ook gedupeerd. tweemaal via Ideal betaald, maar door storing werd de order nooit verwerkt. geld uiteraard niet terug, en na veel heen en weer gemail uiteindelijk gedreigd met overdracht aan incassobureau. nu is het helemaal stil bij Asos......

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ton Prins

Asos.com - Dhr

Mijn vriendin heeft hier kleding gekocht. Maar na de IDEAL betaling rond was, was wel het geld overgemaakt maar de order geannuleerd. nu ben ik al meer dan 60 dagen bezig ons geld terug te krijgen.

Ik zelf betalings bewijzen gestuurd. Je krijgt gewoon je geld niet terug.
Je krijg iedere keer een standaard antwoord terug.], dat je het binnen 10 dagen terug moet krijgen.
Maar na 60 dagen nog niks.

Ik e-mail en probeer elke dag te chatten met de medewerkers van asos.
Je wordt gewoon niet geholpen.

Wij bestellen hier echt nooit meer iets.


Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: W.Lawende19-12-2016

Net als dhr Prins hier hetzelfde probleem. Wel geld via ideal overgemaakt en vervolgens order geanulleerd door Asos. Met de mededeling geld is niet ontvangen. Vervolgens allerlei mails ontvangen met wij zijn zo blij dat we het voor u op kunnen lossen maar daarna geen reactie of heel laat. Dan begont het hele circus weer opnieuw. Nu al 6 weken bezig om geld terug te krijgen. Echt schandalig!! Niet bestellen dus!!!

Reactie op deze post:

Door: W.Lawende06-01-2017

Gisteren eindelijk mijn geld terug gestort gekregen.

25-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Samantha

Asos.com - Mooie winkel

Ik ben (redelijk) vaste klant bij asos en ik kreeg nu een presentje bij mijn laatste bestelling. Dus nu dacht ik, ok dan ga ik maar een review schrijven. Dat verdienen ze. Want ik vind het namelijk een top winkel. Gewoon net iets anders dan de rest (komt de fashion van ver ofzo?) en ik krijg altijd complimentjes over mijn kleding stijl. Sinds dat ik hier koop is het 1 keer fout gegaan met een bestelling maar dat is toen netjes opgelost uiteindelijk. Prijs is laag, dus niet de alllllerbeste kwaliteit die je kan bedenken, maar dat mag je ook niet verwachten voor die prijs. Maar kwaliteit/prijs verhouding is prima. Bestel trouwens altijd 2 maten van hetzelfde kledingstuk, want soms valt iets nogwel eens te klein. Terugsturen is nog nooit een probleem geweest bij mij.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-11-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: P Roelofs

Asos.com - dhr.

Mijn dochter heeft een aantal maanden geleden een aankoop gedaan via ASOS. Uiteraard betaald maar..... nooit een artikel ontvangen In contact met ASOS wordt ontkent dat ze iets heeft besteld en het betaalbewijs wordt ronduit genegeerd!!!!! SCHANDALIG hoe dit bedrijf met klanten omgaat en ik wil jullie daarom allemaal adviseren om NIET bij ASOS iets te kopen!!!!! Als reacties op mijn mails krijg ik steeds andere verzoeken om bewijsmateriaal aan te leveren en naar het betalingsbewijs kijken ze niet eens.. Het zijn dus internetdieven!!! GEEN ASOS maar A SOOS!
Je bent dus gewaarschuwd.........

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marrielle

Asos.com - super super super leuke kleding

super super super leuke kleding. Echt helemaal mijn stijl. Zooo jammer dat ze geen normale winkels hebben in nederland. Dus ik bestel altijd gelijk een bups kleding. Jurken, rokjes, schoenen enzo. En wat niet past of leuk zit stuur ik weer terug (iets van de helft ofzo) Ik moest wel 1,5 week wachten op mijn bestelling maar terugsturen en geld terug krijgen gaat snel. Ik laat meestal wel het geld op mijn account staan voor als ik weer nieuw bestel, dus hoe snel het dan op je bankrekening staat weet ik niet.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-10-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: juliette

Asos.com - SLechte service!

Ik bestel al jaren bij ASOS en dat ging eigenlijk altijd goed.
Ik had mijn dochter ook aangespoord om te kijken en die zag ook gelijk leuke dingen.
Dus we hebben allebei een bestelling gedaan, dit was ongeveer 5 weken geleden. We wachten allebei nog
steeds op onze pakketen (3 in totaal). 2 keer gebeld en talloze emails gestuurd maar niemand helpt.
Nu in de Laatste email sturen me de informatie dat ik nog 21 werkdagen moet wachten tot ze me iets terug gaan betalen.? Wat is dit voor een service?? Heb het helemaal gehad met ASO"S (want dat zijn het aso's'', helaas doen ze hun naam wel eer aan.)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ruth21-11-2016

Ook altijd besteld bij Asos, nu hebben ze een bestelling geannuleerd en beloven ze geld (bijna 200 euro!!) terug te storten. Echter doen ze dit al meer dan een maand niet en mailen we elke dag. Ze kunnen mijn gegevens niet vinden en het maakt niet uit welke bewijzen ik stuur!! Ik ben er goed klaar mee en bestel nooit meer wat bij hen, zeer slechte klantenservice. Idd aso's! Welk nummer hebben jullie gebeld?

Reactie op deze post:

Door: Arwen13-12-2016

Hoe bent u aan een telefoon nummer gekomen??? Ik kan het nergens vinden en mijn bestelling is niet compleet en ze reageren nergens op emails :-(

25-10-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: RSW

Asos.com - Van het kastje naar de muur

Een jaar geleden een bestelling geplaatst bij ASOS. Geduldig heb ik gewacht op mijn bestelling tot dat ik toch begon te twijfelen, aangezien ik geen bevestigingsmail had ontvangen na een x aantal dagen. Ik heb hierop contact gezocht met ASOS en die vroegen mij om een order number uit de bevestigingsmail. Die had ik natuurlijk niet, want er was geen mail. Dit duurde even voordat het duidelijk werd. Toen dit duidelijk was, werd het gegooid op een technical error.

Leuk allemaal, maar je bent een maand verder voordat je het geld terug hebt. Dan kan je opnieuw bestellen en is de helft van de spullen die je in eerste instantie had besteld uitverkocht of niet meer in de juiste maat aanwezig. Vol optimisme plaatste ik afgelopen week een nieuwe bestelling en had goede hoop dat de vorige negatieve ervaring een incident was. Helaas werd mijn goedgelovigheid beloond met EXACT hetzelfde probleem en ik werd op EXACT dezelfde manier geholpen door de klantenservice. Simpelweg niet.

Ik heb nu te horen gekregen 10 dagen geduldig te moeten zijn. Dan zou mijn geld automatisch terug gestort worden. Zo niet? Dan moet ik even contact opnemen en dan gaat het waarschijnlijk nog langer duren...

Geld voorlopig weg, geen kleding en opnieuw een zure nasmaak. BLEGH

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jessica

Asos.com - Zomerjurkjes

Eindelijk een winkel in mijn stijl! Beetje jaren 60, hippies gevoel maar wel lekker modern! Ik had 5 zomerjurkjes gekocht want ik kon niet kiezen, met het idee om er sowieso 3 terug te sturen. Maar ze stonden allemaal zo leuk dus er 4 gehouden. Het retouneren van die ene was makkelijk en zonder kosten. Ik ben tevreden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Affandi

Asos.com - Slechte klantenservice. Nog steeds geen geld ontvangen.

Ik heb een aantal artikelen geretourneerd. Daarna heb ik een e-mail ontvangen dat ze mijn geretourneerde artikelen in goede orde ontvangen hebben.
Maar in die e-mail stond er een artikel tussen die ik heb gehouden.
En een duurder artikel die ik wél geretourneerd heb stond er niet tussen.
Ik krijg nu dus nog 17 euro van Asos tegoed.
Contact gehad via de mail hierover en ze beloofde het bedrag binnen 5-10 dagen over te maken maar dat is inmiddels al lang voorbij.

Asos heeft niet eens excuses aangeboden.
Ze zijn een vaste klant kwijt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeantine

Asos.com - Presentje

Ik woon in belgie en had een bestelling gedaan. Ik weet niet of het normaal is bij een bestelling over de 100 euro ofzo? Maar ik kreeg een cadeaubon van 15 euro erbij! Nou, die ga ik nog wel een keer goed besteden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lindsey

Asos.com - Looks van sterren kopiëren

Dat vind ik altijd heel leuk en ook superhandig, dat je dan een ster ziet en wat die aanheeft en dan dat je dat ook kan kopen. Op Aso's staat er nu een supervette outfit van Kendall Jenner en die is zoo mooi en dan kan je dat ook aan want Asos heeft die look voor je.
Wel jammer dat het niet helemaal klopt, maar anders is het vast te duur of het bestaat niet dnek ik.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Robin

Asos.com - 70% korting!

Ah fijn er is korting nu bij Asos! Dat scheelt want anders is het voor mij een beetje te duur hihi

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Asos.com

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Asos.com?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Asos.com

Benieuwd naar ervaringen van andere consumenten bij Asos.com? Steeds meer mensen gaan online kleding kopen bij Asos.com en het is een snel groeiend bedrijf dat nu ook de Nederlandse markt aan het veroveren is.

Over Asos
Asos.com is een van oorsprong Brits bedrijf. Het heeft zich ondertussen al gespecialiseerd in online kleding verkoop in bijna alle landen van de wereld. Hoofdkantoren van dit kledingbedrijf bevinden zich in Groot-Brittanië, de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en China. Daarnaast is het bedrijf zo hard gegroeid de laatste jaren dat ook de website is vertaald om zich toe te spitsen op het online kleding verkopen in bepaalde gebieden.

Ondertussen is de website al beschikbaar in het:
-    Engels
-    Frans
-    Duits
-    Spaans
-    Italiaans
-    Russisch
-    Chinees

Helaas is er nog geen Nederlandse website, maar de Britse versie is erg overzichtelijk en vereist weinig kennis van Engels om er toch online kleding te kopen. 

Unboxxing Asos! Weet u wat dat is? Vloggers pakken pakketjes uit die ze bij een webshop hebben gekocht. Echt een rage! Hoe het precies werkt? Bekijk hier een filmpje van een enthousiaste vlogger:


Asos.com heeft al vele awards gewonnen waaronder de Britse prijs van Beste Online Retailer. De hoeveelheid rewards doet vermoeden dat Asos.com een vertrouwde mogelijkheid is om online kleding aan te schaffen.

Diensten
Asos.com is dus een online retailer van kleding. Daarmee zit ze in een werkgebied wat veel concurrentie heeft, toch steken ze er op wereldwijd gebied bovenuit. Asos heeft zowel een eigen merk naast de verkoop van bekende merken als Abercrombie & Fitch, Levi’s en Adidas. De genoemde bekende merken zijn slechts drie van de maar liefst 850 merken die Asos aanbiedt naast haar eigen kledingmerk. 

Naast de standaard webshop biedt Asos ook de zogenaamde marketplace om online kleding te kopen. Vanaf hier kun je direct shoppen in edgy, vintage kledingwinkels. Ideaal als je op zoek bent naar iets unieks voor een goede prijs.

Aangezien de meeste items uit het buitenland moeten komen heeft Asos in vergelijking daarmee hele goede verzendkosten. Als je boven de €25 besteld vanuit Nederland zijn de verzendkosten al gratis; je product heb je dan met vijf dagen in huis. Bestel je voor minder dan €25 dan zijn de extra kosten €3. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor Express Delivery zodat je je bestelling snel in huis hebt, dit kost je €6 extra.

Klachten
Er zijn geen grote klachten te vinden over Asos. In het verleden waren de betalingsmethodes wat gelimiteerd tot creditcard. In Groot-Brittanië krijg je automatisch op je achttiende een creditcard dus dat is daar vrij normaal. Ondertussen zijn er echter al verscheidene e-wallets toegevoegd bij betalingsopties, zoals bijvoorbeeld PayPal, maar ook iDeal is tegenwoordig een betalingsmogelijkheid die Asos accepteert. PayPal is overigens slimmer, omdat je dan in ponden kan betalen en dit kan net wat goedkoper uitvallen.

Een andere opmerking is het dure retourneren, maar ook dat is niet meer up to date. Asos biedt tegenwoordig vanuit Nederland namelijk gratis retourneren. Dit kan via PostNL of een Kialapunt. Het retourneren duurt wel tot 21 dagen, dus geduld is daarna wel een schone zaak.

Als jij ook een ervaring hebt met Asos zo het gewaardeerd worden als je even een review achterlaat om volgende consumenten verder te helpen met hun vragen.

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!