Ervaringen Asos.com

Benieuwd naar ervaringen van andere consumenten bij Asos.com? Steeds meer mensen gaan online kleding kopen bij Asos.com en het is een snel groeiend bedrijf dat nu ook de Nederlandse markt aan het veroveren is.

Over Asos

Asos.com is een van oorsprong Brits bedrijf. Het heeft zich ondertussen al gespecialiseerd in online kleding verkoop in bijna alle landen van de wereld. Hoofdkantoren van dit kledingbedrijf bevinden zich in Groot-Brittanië, de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en China. Daarnaast is het bedrijf zo hard gegroeid de laatste jaren dat ook de website is vertaald om zich toe te spitsen op het online kleding verkopen in bepaalde gebieden.

Ondertussen is de website al beschikbaar in het:
- Engels
- Frans
- Duits
- Spaans
- Italiaans
- Russisch
- Chinees

Helaas is er nog geen Nederlandse website, maar de Britse versie is erg overzichtelijk en vereist weinig kennis van Engels om er toch online kleding te kopen.

Unboxxing Asos! Weet u wat dat is? Vloggers pakken pakketjes uit die ze bij een webshop hebben gekocht. Echt een rage! Hoe het precies werkt? Bekijk hier een filmpje van een enthousiaste vlogger:


Asos.com heeft al vele awards gewonnen waaronder de Britse prijs van Beste Online Retailer. De hoeveelheid rewards doet vermoeden dat Asos.com een vertrouwde mogelijkheid is om online kleding aan te schaffen.

Diensten

Asos.com is dus een online retailer van kleding. Daarmee zit ze in een werkgebied wat veel concurrentie heeft, toch steken ze er op wereldwijd gebied bovenuit. Asos heeft zowel een eigen merk naast de verkoop van bekende merken als Abercrombie & Fitch, Levi’s en Adidas. De genoemde bekende merken zijn slechts drie van de maar liefst 850 merken die Asos aanbiedt naast haar eigen kledingmerk.

Naast de standaard webshop biedt Asos ook de zogenaamde marketplace om online kleding te kopen. Vanaf hier kun je direct shoppen in edgy, vintage kledingwinkels. Ideaal als je op zoek bent naar iets unieks voor een goede prijs.

Aangezien de meeste items uit het buitenland moeten komen heeft Asos in vergelijking daarmee hele goede verzendkosten. Als je boven de €25 besteld vanuit Nederland zijn de verzendkosten al gratis; je product heb je dan met vijf dagen in huis. Bestel je voor minder dan €25 dan zijn de extra kosten €3. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor Express Delivery zodat je je bestelling snel in huis hebt, dit kost je €6 extra.

Klachten

Er zijn geen grote klachten te vinden over Asos. In het verleden waren de betalingsmethodes wat gelimiteerd tot creditcard. In Groot-Brittanië krijg je automatisch op je achttiende een creditcard dus dat is daar vrij normaal. Ondertussen zijn er echter al verscheidene e-wallets toegevoegd bij betalingsopties, zoals bijvoorbeeld PayPal, maar ook iDeal is tegenwoordig een betalingsmogelijkheid die Asos accepteert. PayPal is overigens slimmer, omdat je dan in ponden kan betalen en dit kan net wat goedkoper uitvallen.

Een andere opmerking is het dure retourneren, maar ook dat is niet meer up to date. Asos biedt tegenwoordig vanuit Nederland namelijk gratis retourneren. Dit kan via PostNL of een Kialapunt. Het retourneren duurt wel tot 21 dagen, dus geduld is daarna wel een schone zaak.

Als jij ook een ervaring hebt met Asos zo het gewaardeerd worden als je even een review achterlaat om volgende consumenten verder te helpen met hun vragen.

promo-code voor de nederlandse site? Zijn ze betrouwbaar en goed? En hoe zit het met retouneren? Lees eerst ervaringen voordat u iets koopt zodat u weet waar u aan begint. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

Asos.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (67)

5,2
40% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,8

Service

4,2

Prijs

5,6

Leveren

5,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Kleding

2 keer een bestelling gedaan
Beide keren de bestelling goed en binnen een week ontvangen. Ook beide keren een item geretourneerd. Bedrag netjes binnen een maand weer teruggestord op mijn rekening gekregen.

Door: Denise24-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

2 polo’s

BESTEL NIETS VIA DEZE OPLICHTERS!!

19-7-2019 2 polo’s besteld tot op heden niets ontvangen en geen reactie op mijn e-mails pakketten zijn wel aangemeld bij PostNL maar niet ontvangen. Ik hoop dat ik middels deze review mensen kan waarschuwen

Door: Yassine21-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Weigeren terug te betalen

ASOS heeft mijn bestelling geannuleed en vervolgens het geld gehouden. Ik wacht nog steeds op mijn 88,39 euro die volgens ASOS al lang is teruggestort (wat niet klopt).
Ik heb al met mijn bank gebeld en die bevestigd mijn verhaal. De reactie van mijn bank was letterlijk: "ASOS heeft 100% zeker je 88,39 euro, ze willen het gewoon niet terug betalen. "
Poef poef , weg 88,39 euro.

Door: Sanne Rabius16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Nike bikini

Bestellen ging verkeerd: dubbel geplaatst, kon niet gewijzigd worden.

Twee bestellingen in één pakket geretourneerd (volgens instructies op website): geld terug ontvangen van één bestelling. Over de retourbetaling van de andere bestelling veel gemaild, maar nog niets ontvangen. Krijg geen reactie of mijn e-mails worden (bewust) verkeerd begrepen. Dit is geen integere bedrijfsvoering.

Door: Iris27-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Shirts, broek, jas

Prijs is prima. Kwaliteit van de producten ondermaats. Reactie op klachten dat de producten defect geleverd worden, worden niet beantwoord.

Door: Anoniem19-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

15 juni

Mijn dochter is ook al 5 weken bezig bestelling ging mis zoals bij vele hier maar geld 222 euro wel afgeschreven. Je blijf mails zenden antwoord geen !! Is er iemand hier die een kantoor adres heeft van asos Nederland kan ik even een bezoekje brengen aan dit leuke bedrijf !!

Door: Hans muijsson 19-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

300,- aan kleding

Na 2 bestellingen te hebben geplaatst aan 300,/ nog steeds dit pakketje niet mogen ontvangen en er word geen contact opgenomen of gereageerd. Wat een vreselijk bedrijf ik voel me machteloos!!

Door: Yamee roozen17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Asociale klantenservice: laten je vet in de kou staan

Schoenen besteld, kwaliteit was matig maar goed, is ook super goedkoop. Eén paar gehouden die na 2 weken volledig kapot waren, 3 keer gedragen. Kostte €40,-. Contact opgenomen met Nederlandse klantenservice, kreeg direct via Facebook berichten terug met hoe te handelen. Tot tweemaal toe kapotte paar terug gekregen omdat ze kapot waren. JA, DAT BEGRIJP IK! Nu weer contact opgenomen, krijg geen reactie meer. Niet via Facebook en niet via website. Super, super slecht en asociaal. Als je troep verkoopt, prima, maar handel je zaakjes gewoon netjes af. NOOIT bestel ik hier nog iets.

Door: Tim17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Jurk en schoenen

In tegenstelling tot velen hier heb ik wel een positieve ervaring. Bestelling netjes ontvangen en geld van geretourneerde artikelen keurig terug gestort gekregen (Paypal)

Door: Kirsten14-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

468 euro naar de maan

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf ik snap wel dat ze winst maken na 3 maanden nooit mijn geld terug gekregen. Je staat gewoon met je rug tegen de muur. 1 mail krijg je terug, dat er aan word gewerkt maar vervolgens reageren ze nergens meer op WAT EEN SLECHT BEDRIJF nooit maar dan ook nooit meer koop ik hier iets en ik zal ook iedereen waarschuwen!!

Door: R.11-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

LET OP: unfaire geldinhouding bij retour!

NIET BESTELLEN HIER!
Middels een oneerlijke, ingewikkelde constructie krijg je een lager retourbedrag!!!
Als je een kortingscode hebt gebruikt en bij retour onder het verplicht te besteden bedrag komt, dan vervalt de korting en moet je ALLE korting terug betalen! Dus je betaalt achteraf de korting over de artikelen die je retour doet! Belachelijk! Je moet dus geld toe geven en behouden artikelen kunnen hierdoor dubbel zo duur worden! Ik bestel veel online maar heb dit nog nooit meegemaakt! Dit lijkt echt op oplichterij!

Door: Julia03-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

224,00

Waardeloos bedrijf!
Na 3 maanden nog steeds geen geld terug ontvangen. In eerste instantie word je aan het lijntje gehouden door de klantenservice met standaardmails vol excuses en beloften.
Na een paar maanden wordt er niet meer gereageerd en kun je naar je geld fluiten.

Door: loes roben03-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Diverse kleding

Op 18 juni een bestelling geplaatst en betaald. Echter nooit ontvangen!
Paar keer een mail hierover aan Asos gestuurd, maar ze reageren gewoon niet.
Advies: bestel hier NOOIT. Je betaalt voor iets dat je niet ontvangt.

Door: Sigrid 28-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

419143153

Slechte K.A.N.K.E.R. BEDRIJF OOIT.

Slechte K.A.N.K.E.R bedrijf ooit, kansloze domme T.Y.F.U.S. antwoorden krijg je terug van de zogenaamde (service) afdeling. Zeggen dat je pakket de volgende dag geleverd gaat worden maar vervolgens anderhalve week onderweg. De tracking werkt voor geen meter want post nl kan het verzend nummer nergens vinden!!!!
Hou je K.A.N.K.E.R. pakket lekker en douw het geld lekker in jullie reet pleuris oplichterssss! En scheld woorden morgen we niet gebruiken merk ik DAN MAAR ZO K.A.N.K.E.R. BEDRIJF

Door: Robin Plaisier28-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Kleding

Woensdag 19 juni een bestelling geplaatst bij Asos. Tijdens de eerste poging gaf de site een foutmelding aan en bij de tweede poging lukte de betaling wel. Echter, gaf de pagina na 10 minuten weer een foutmelding aan dat de bestelling niet was gelukt. Contact opgenomen met de klantenservice, maar geen gehoor. Geld nog steeds niet terug en de bestelling is spoorloos!

Door: Merijn Graave24-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Jurkjes

Mijn dochter van 18 heeft vorige maand hier besteld. Ze heeft haar bestelling geretourneerd en las, helaas, daarna pas de reviews. Dit heeft al voor de nodige paniek gezorgd. Ze zou 300 euro terug moeten krijgen.
We weten natuurlijk niet of het bij haar goed zal gaan, maar ik heb om haar te helpen wel alvast gezocht hoe ik contact kan opnemen. Maar dat valt idd niet mee.
Na het lezen van alle eerder geschreven berichten vroeg ik me af of het uiteindelijk goed is gekomen en of er mensen zijn die aangifte gedaan hebben? Kortom, hoe is het uiteindelijk afgelopen?

Door: Marielle 20-06-2019
Veerle01-07-2019

Vaak reageert de klantenservice uiteindelijk wel maar dan met antwoorden waar je niks aan hebt. ik weet niet of aangifte doen zal helpen aangezien het een webshop is die al jarenlang erg goed bekend staat ook in andere landen.. vraag me af waar het mis is gegaan nu

Hans muijsson 19-07-2019

Mijn dochter waarschijnlijk ook opgelicht voor 222 euro. Je krijg totaal geen antwoord van dit bedrijf. Heeft iemand een adres of telefoon nummer service Nederland nergens te vinden

Ilona27-07-2019

Dit is wat ik heb gevonden. Nog iet geprobeerd. Ga het maandag bellen. Het telefoonnummer is 00442077561000 (Engels nummer. Werknemers zijn ook engels.)

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

polo's

Besteld , betaald maar nooit ontvangen. Op mails reageren ze niet, alleen bevestiging dat mail is ontvangen en dat ze zo snel mogelijk contact zullen opnemen. Zo snel mogelijk is dus nooit.

Voor zo'n groot bedrijf een bedroevende klantenservice. Gewoon niet reageren verwacht je van een kleine oplichters site, niet van een groot internationaal kledingsite.

Mijn advies: BESTEL ER NIET

Door: Rik14-06-2019
Lotte20-06-2019

Hoi, heb je wel een bevestiginsmail van je bestelling? Ik heb namelijk gister een bestelling gedaan van drie jurkjes en dit ging ook niet helemaal goed. Opeens stonden er drie bestellingen en waren er twee mislukt. Van eentje had ik dus een bevestigingsmail ontvangen, heb jij dit ook?

Helemaal gelijk Rik fucking oplichterssssss28-06-2019

Oplichters zijn het met K.A.N.K.E.R DOMME ANTWOORDEN

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

2 overhemden en 3 T-shirts

Wel betaald maar niet ontvangen. Heb ze meerdere keren geprobeerd te bereiken maar dat is niet te doen.

HIER NIET BESTELLEN!!!!
OPLICHTING!!!!!!!!!

Door: Kevin06-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

3 jurkjes (100€)

Bestelling gedaan, is nooit aangekomen. Er wordt niet gereageerd op mails en ook de Engelse klantenservice wil me niet helpen. Wat kan ik nu doen?

Door: San05-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichters

Bestelling gedaan die nooit is aangekomen. Bij navraag zouden ze het geld terugstorten. We zijn nu 3 maanden verder en ik heb mijn geld (€240!!) nogsteeds niet. Geen contact te krijgen.

Door: Jip20-05-2019
San05-06-2019

Hier hetzelfde. Nooit aangekomen en nooit reactie op veel verschillende mailtjes. Ook de engelse klantenservice wil me niet helpen. Geen idee wat nu te doen...

Marije11-06-2019

Wat een hoop negatieve ervaringen met Asos, ik houdt mijn hart vast. Ook Ik heb ook kleding besteld die niet is aangekomen. Heb gemaild vorige week donderdag, ook nog geen reactie gehad. Ik wacht het nog even af en anders ga ik het voorleggen bij ECC Nederland, Misschien ook iets voor jullie om te proberen.

Lotte20-06-2019

Ik schrik me kapot, heb gisteren ook een bestelling gedaan van 90 euro. Ging bij mij meteen al mis. Opeens stonden er drie bestellingen en kreeg ik twee mails dat de betaling was mislukt en 1 bevestigingsmail. Maar heb nog geen track en trace code ontvangen of een mail dat ze het pakket hebben klaargemaakt of iets. Hebben jullie dit ook of hebben jullie alleen van die mails gehad dat het niet is gelukt?

Pleun23-06-2019

Ik heb precies hetzelfde, 3 items in mijn ‘bestellingen’ lijst terwijl ik maar 1 ding heb besteld en betaald. Ook 2 mails dat de bestelling is mislukt en 1 bevestigingsmail dat het wel is gelukt... ben benieuwd (ook geen track en trace of dat het pakket is klaargemaakt)

An24-06-2019

Ik ben al jaren klant bij de asos en heb nog nooit problemen gehad. Vroeger was er ook een Nederlandse chat functie. Nu kun je alleen nog mailen of via pb met Facebook of twitter. Het heeft 2weken geduurd voordat ik antwoord had via de mail. Ondertussen had ik het al geprobeerd via Facebook hier had ik na het tweede bericht antwoord, echter krijg ik daar nu ook geen reactie meer van. De chat functie bij de andere landen helpen je niet, sluiten gewoon je chat af. Ik ben al bijna een maand op een bestelling aan het wachten. Heel frustrerend.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Geweldig

Ik ben echt heel erg blij met de besteling het heeft 1 week geduurt en heb hem nu al ben echt blij

Door: Ava Vijgen15-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

tevreden

Na alle negatieve reacties wat huiverig.
Toch 2 jurken besteld, waarvan ik er één heb teruggestuurd. Ik heb mijn geld netjes terug gekregen (15 dagen na retour sturen) wel via paypal) en kreeg netjes antwoord via de mail op mijn vragen.

Door: Kirsten 11-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

GEEN GELD RETOUR

want een ontzettend slecht bedrijf, als je mailt krijg je eerst antwoord, word het te heet onder hun voeten, krijg je een standaard mail retour.
bellen kan niet.
2 shirts besteld, te klein, retour gezonden, geen geld gehad, ze zeggen we hebben al uitbetaald!!!. NOOIT IETS ONTVANGEN.

BESTEL NIKS HIER, TENZIJ JE ZEKER WEET WAT JE MAAT IS>!!

Door: max gravestein02-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichting!!!!

Betalen dubbele afschrijving niet terug!!!!!!!!
Koop hier niks!!!!!!

Door: Diana18-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

topwinkel

Ik ben geschrokken van alle slechte ervaringen, mijn ervaring is namelijk erg goed. snelle levering, niet duur en retourneren gaat snel en makkelijk. binnen 2 dagen een mail met de retouritems die ze van mij terug hebben ontvangen. nieuwe favoriete internetwinkel.

Door: Lois29-03-2019
sidney09-04-2019

Hoi, ik heb inderdaad een aantal dagen geleden een e-mail gehad dat ze mijn producten hebben ontvangen maar het bedrag staat nog steeds niet op mijn rekening. Enig idee hoelang dit bij jou duurde?

EMC02-08-2019

Vanwege continue meldingen op hun website over problemen met afrekendiensten, heb ik recent gevraagd of ik de bestelling op rekening mocht kopen. Tot zover geen respons gekregen... Zo verlies je nieuwe klanten!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Waar is mijn bestelling

Ik heb 2 maanden geleden een bestelling geplaatst en hij is nog steeds niet binnen. Heb gewoon netjes betaald. Gevraagd aan Asos waar mijn bestelling was, snelle reactie gekregen wat ik wel netjes vondt. Alleen zou een specialistenteam ermee bezig gaan. Ondertussen ben ik 2 maanden verder en heb ik mijn bestelling nog steeds niet en mijn geld ook nog niet terug. Ik vind het heel jammer dat ik nog steeds niks terug heb gehoord van ze. Krijg alleen wat te horen van ze als ik contact met ze maak. Andersom niet.

Door: Bob04-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

3 keer nadenken voordat je er iets koopt

Voor kleding met goed kwaliteit & merk kleding moet je er vooral niet wezen kwaliteit is zeer slecht merk kleding komt er gewoon uit china staat er ook niet bij vermeld veel voor betaald en ook nog weggegooid geld! Klantenservice is er een drama eerst wordt er gezegt dat er geen track en trace code is voor de bestelling die geplaatst is of je het thuis geleverd krijgt is ook niet zeker vervolgens krijg je toch een track en trace code binnen waarvan zei niks af weten je krijgt geen duidelijke andwoordt als je vraagt wanneer je je geld terug kan krijgen bestel altijd via internet zoals bij de zara & h&m & nelly & mango heb er nooit klachten over gehad dit is bij asos mijn eerste en laatste bestelling.

Door: YT24-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goede ervaring

Ik heb, wat langer geleden, paar keer bij asos gekocht. Nooit problemen mee gehad, altijd tevreden met aankoop, dus geen ervaring met retourneren

Zou er zo weer kopen

Door: Caro14-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Ontevreden!

Erg ontevreden! Ze zijn mijn retour pakketje kwijt geraakt en nu krijg ik mijn geld niet terug. Niet vertrouwbar, ik ga hier niet meer bestellen.

Door: Esther Kap.06-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Koop me scheel

Veel keus met goede lengte maten voor mij. De prijzen zijn fantastisch. Skinny jeans voor 16 euro ????????.. Snel bezorgd.. Ik kan heel mijn salaris daar wel afstorten.. Koop me scheel. Qua klantenservice heb ik er nog geen ervaring mee. Nog niks retour gegaan of klachten over.

Door: Richard van Tricht05-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Niets bestellen! Oplichters!

Iets besteld dat nooit is binnen gekomen. ASOS gemaild, zij zeiden de betaling nooit ontvangen te hebben terwijl het wel van mijn rekening is afgeschreven. Ik wacht nu al twee maanden op mijn geld en ASOS heeft geen updates of zicht op het geld. Ik bestel hier nooit meer iets! Mijn geld is weg en ik krijg het niet meer terug!

Door: Kayleigh26-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Geen geld terug


Een jas besteld, maar na de betaling kreeg ik de melding dat de betaling was mislukt, hoewel het wel van mijn rekening was afgeschreven. Gemaild met Asos en zij zeiden dat het zo’n 10 dagen kan duren voor de bank dit terugstort. Na 12 dagen opnieuw Asos gemaild, zij gaven aan bankafschriften nodig te hebben om te controleren dat ik het geld niet heb teruggekregen. Afschriften opgestuurd, na een paar dagen een mail gehad dat ze het alleen op een creditcard kunnen terugboeken? Creditcardnummer doorgegeven en het zou dan binnen 10 werkdagen op mijn creditcard staan. Inmiddels weer 16 dagen verder nog geen geld en geen reactie van Asos. Al bijna 2 maanden aan het mailen om mijn geld terug te krijgen

Door: Sara Overbeek19-11-2018
ikke12-12-2018

wij hebben precies dezelfde ervaring, schandalig gewoon en wij wachten al 3 maanden op ons geld

Mk17-01-2019

Zelfde ervaring helaas...

Salome17-05-2019

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en het is niet gelukt om contact te neemen met klantenservice ????????

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Waardeloze winkel en mega slechte service!!!

Absoluut een waardeloze winkel!!! Klantenservice is beneden alle peil. Eind augustus een bestelling van een paar schoenen geplaatst inclusief 15 euro voor spoed levering. Maar de dag erna kwamen de schoenen niet. Bleek een fout in hun systeem te zijn.
Vandaag 8 november 2018 heb ik nog steeds mijn totale bedrag niet terug. Wordt steeds afgewimpeld met we zijn er nog mee bezig. Belachelijk..... wordt er echt nijdig van dat ik hier niks tegen kan doen.
Heb zelf de bank gebeld die me netjes alle info leverde waardoor zij de terugstoring makkelijker konden uitvoeren.
Maar nee hoor ... ze weigeren gewoon mijn geld terug te storten.
Bizar.

Door: van der Poel 08-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichters

Please bestel hier niets kwaliteit is slecht en je geld krijg je niet terug als je een retour stuurt! Je wordt aan het lijntje gehouden. Wat een slecht bedrijf

Door: Iwan19-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Zeer slechte service, soms gaat het goed, helaas de laatste keer niet.

Vaak besteld en veel in huis gehad.
Hele leuke kleding. Helaas afgelopen keer maar de helft gehad en maar 1 ding gehouden. Rest geretourneerd, maar mijn 126 euro van de bestelling nooit meer ontvangen. Waardeloze service, wacht al een half jaar op mijn geld.

Door: Willemijn12-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Een tegengeluid!

Een tegengeluid! Pas na bestelling las ik de slechte recensies en ik hield m'n hart vast. Op 26/8 besteld en op 28/8 kwam m'n bestelling binnen. Precies zoals besteld en bijzonder netjes verpakt (met zakjes die bij het openen niet scheurden waardoor je ze ook weer normaal kon sluiten. Kartonnetje tussen de kleding zodat ze netjes blijven bij verzenden).

En toen kwam het: ik bestelde voor 233,- maar stuurde 4 van de 6 items retour. Zou ik m'n geld wel terugzien? Toch maar verstuurd, met hoop op zegen.

En wat zie ik tot mijn verrukking vandaag op m'n bankrekening staan? Reeds overgemaakt op 7 september jl.? Het volledige bedrag van de geretourneerde producten. Minpuntje is wellicht de afwezige communicatie via e-mail naar mij toe. Maar als ik moet kiezen tussen communicatie en centen, doe me dan maar de laatste ;-)

Zijn ze de service aan het verbeteren daar? Klein hoeraatje in elk geval voor ASOS mijnerzijds.

Door: J.V. Hoff12-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

NIET BESTELLEN van Asos

Absoluut niet aan te raden!! Al 6 maanden bezig met 90 euro terugkrijgen, wat van mijn rekening was afgeschreven hoewel de bestelling niet door was gekomen door een glitch in hun systeem. Ontelbare mails gestuurd en zelfs bankafschriften om te bewijzen dat het van mijn rekening was gehaald. Het moment dat je ze iets stuurt wat zorgt dat ze echt actie moeten ondernemen sturen ze je een cirkeltje rond waar nooit wat gebeurt of stoppen ze met reageren! De slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Bespaar jezelf veel geld en BESTEL NIET van Asos.

Door: Julie09-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

nooit problemen

Bestelling komt altijd op tijd en nooit problemen met terugsturen van producten. Ik beveel mensen aan om met een paypal rekening te betalen. Ik heb daar nog nooit problemen mee gehad en als het een keer misgaat heeft paypal je gedekt.

Door: amke01-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Geen geld terug na retour

Al 3 maanden aan het wachten op mijn refund. Klantenservice heeft steeds hetzelfde standaard verhaal en vertellen dat ze er aan werken. Nooit problemen met asos gehad, maar bestel er nu zeker nooit weer wat.

Door: Eline24-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Geen terugbetaling na retourzending

Ik heb in mei een jurkje besteld bij Asos en met iDeal betaalt. Het jurkje zat niet goed dus heb ik deze retour gestuurd op 12 mei. Inmiddels is het anderhalve maand later en heb ik nog steeds geen geld retour ontvangen van Asos. Na 3 weken had ik nog geen e-mail ontvangen van Asos met bevestiging van ontvangst van mijn retour dus heb ik contact gezocht met de klantenservice. Ik kreeg te horen dat tijdens de terugbetaling een "technical glitch" bij iDeal was, waardoor de terugbetaling onsuccesvol zou zijn. Ik zou binnen 10 werkdagen een update krijgen aangezien het gespecialiseerde team van Asos dit moest uitzoeken. Inmiddels na 15 werkdagen nog steeds geen update gehad en heb ik wederom zelf een e-mail gestuurd. Asos blijft mij hetzelfde verhaal vertellen, dat ze het aan het uitzoeken zijn.
Zo te lezen ben ik niet de enige die dit verhaal van Asos te horen heeft gekregen en kan ik fluiten naar mijn geld (€ 62).

Door: Noëlle 03-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

slechte service

Ik had een bikini besteld maar ik kreeg de verkeerde items binnen die ik niet had besteld. Na een week gemaild te hebben geen reactie van ASOS.. slechte service. Tot op heden geen reactie gehad.

Door: nina28-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Terugbetaling

Heb alleen maar minpunten over dit bedrijf.
Pakket netjes teruggestuurd naar Asos.
Hebben ze ook ontvangen.
Maar terugbetalen ho maar.
Ik heb echt al 20 mails gestuurd en gechat.
Maar ze hebben elke keer smoesjes.
Nu zeggen ze een technisch probleem bij I deal.
Incasseren via I deal kunnen ze wel, dan hebben ze geen probleem.
Pff wat een slecht bedrijf. Oplichters zijn het.

Door: Daniella Heus21-06-2018
Ilse25-06-2018

Hoi Daniella, Ik heb vandaag iets besteld op ASOS, ik had een vraagje, komt het pakketje wel op de aangegeven datum binnen? Groetjes Ilse

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Geen geld terug na retour

Ik heb een bestelling retour gestuurd naar Asos.com. Via de track&trace kan ik zien dat de retour al meer dan drie weken bij hun terug is. Nog steeds mijn geld niet terug. Asos.com al een aantal keer gemaild maar daar geven ze geen reactie op.

Door: Niels20-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

geen geld terug na retourzending en geen reactie

Veel keuze en heb veel besteld maar toen ik iets retour stuurde kreeg ik geen geld terug en op de mail wordt niet gereageerd en ik heb er inmiddels wel 10 gestuurd. Zie op internet dat ik de enige niet ben.

Door: nickie15-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Koop hier niet!

Als vast klant van jaren lang ging er een aantal weken iets mis en werd mijn order van 300.- gecancelled, maar de betaling werd wel van mijn rekening gehaald, na dit direct te hebben aangegeven , en geen reactie op mijn email te krijgen, in de live chat te worden afgepoeierd dat ze met niet konden(wilden) helpen na bijna een maand een bericht dat ze het aan het uitzoeken zijn...
duizenden euros per jaar heb ik hier besteed, om vervolgens bestolen te worden en zonder moeite bijna genegeerd....ik heb mijn geld nog niet terug, ..en overweeg aangifte te doen van oplichterij

Door: Wilco Vreeburg12-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichterij

Ik heb een item besteld bij ASOS en vervolgens kreeg ik een melding dat de order gecancelled is. Ik heb er wel voor betaald. Ik ben al weken aan het mailen naar de klantenservice, en ik krijg geen reactie. Ik heb zelfs de Engelse klantenservice gebeld, maar die bleven maar zeggen dat ik binnenkort een reactie van hun krijg, wat niet gebeurd. Ook ben ik een livechat begonnen, waar vervolgens in werd vermeld dat ze mij ook niet verder kunnen helpen. Ik blijf maar mailen en mailen en ik krijg niet eens een reactie. Ben op dit moment bijna bereid om aangifte te doen voor oplichterij. Ik wil mijn geld z.s.m. terug. Contact met mijn bank ga ik zeker ook opnemen.

Koop geen producten bij Asos!!!

Door: Anouk12-06-2018
Wilco Vreeburg12-06-2018

!!!Gestolen Me Van Euro b300....Contact Geen Ook Krijg ik...Sotuatie Dezelfde Precie

Dyonne Lemmens21-05-2019

Ik zit precies in dezelfde situatie nu. Mag ik vragen of dit uiteindelijk nog is opgelost? En zo ja, hoe?

Dyonne Lemmens21-05-2019

Ik zit precies in dezelfde situatie nu. Mag ik vragen of dit uiteindelijk nog is opgelost? En zo ja, hoe?

Dyonne Lemmens21-05-2019

Ik zit precies in dezelfde situatie nu. Mag ik vragen of dit uiteindelijk nog is opgelost? En zo ja, hoe?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Drie keer schoenen besteld en drie keer de verkeerde maat. ABSURD!

Drie keer schoenen besteld, waaronder één keer door custom care omdat de verkeerde maat was gestuurd, en elke keer opnieuw krijg ik de verkeerde maat gestuurd. Personeel is zo incapabel dat ze gewoon NIET de juiste schoenmaat kunnen sturen. BE LACH E LIJK!!!!!!!

NOOIT BIJ ASOS BESTELLEN. VERSCHRIKKELIJK SLECHT PERSONEEL EN OOK DE CUSTOM CARE HELPT VOOR GEEN METER.
DIT IS WAARSCHIJNLIJK OOK DE REDEN DAT ZE GEEN CONTACTNUMMER HEBBEN OM NAAR TE BELLEN, OMDAT ER VEEL TE VEEL MISGAAT.

Door: Maxime18-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Empty promises

I have ordered from Asos.com about three times. Overall, clothing is good and at first everything was okay. In my last order, I had ordered shoes which came with crooked heels and I returnd the whole order. After the refund time expired, I contacted the customer service to ask what is going on with the refund. Now, a month later and 4 contacts with them, I was told I will get an update (not refund) within 3-5 working days... a promise which I am hearing for forth time without getting any update... I am very very disappointed...

Door: LZ16-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

Goed

Als je geen gezeur wil met Ideal neem dan een PayPal rekening
Zelf betaal ik altijd via PayPal en levering doorgaans binnen een week
Kleding waar ik niet tevreden over ben stuur ik gratis retour het geld word netjes teruggestort op je PayPal rekening
Ik bestel heel veel en tot nu toe geen problemen gehad

Door: Patrick19-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Geannuleerde bestelling

Een artikel bij ASOS besteld, wordt plotseling geannuleerd omdat de betaling mis zou zijn gegaan. Via Ideal is het geld gewoon van mijn rekening afgeschreven. Met ASOS krijg ik geen contact meer, de klantenservice reageert nergens op. Nu zie ik dat heel veel mensen dit probleem hebben. Al vaker bij ASOS besteld, toen ging het goed, tegenwoordig is het gewoon een waardeloze site met een enorm slechte klantenservice.

Door: Freddie28-06-2017
Giny29-06-2017

Ik heb hetzelfde probleem gehad. Via ASOS kom je niet verder. Via de website van IDEAL contactformulier ingevuld , gegevens IDEAL transactie vermelden en toen kwam er weer wat beweging in. Ik heb nu mijn geld eindelijk terug....wel twee maanden geduurd ...Succes

Shelley18-09-2017

Beste Freddie, Dit probleem heb ik nu ook. Ik heb een bruiloft as zaterdag en had nieuwe schoenen besteld. Kreeg een mail dat er een "tech glitch" was, toen ASOS gemaild en hun zeiden dat er niks aan de hand was en dat mijn bestelling bij "the local post office" lag. Opnieuw gemaild, geen antwoord.. wat een drama ????, ik hoop dat ik m'n geld zsm terugkrijg. Nooit meer bestellen bij ASOS dus.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Zelfde probleem gehad, inmiddels geld terug

Beste,

Halverwege maart had k het zelfde probleem. Meerdere keren contact gehad met Asos. Uiteindelijk gaf asos aan dat zij niks konden betekenen en ik met ideal contact moest nemen.

Via de site van ideal heb ik contact opgenomen met ideal. Die hebben de probleem blijkbaar gemeld bij mijn bank en mijn bank is er achteraan gegaan. inmiddels is mijn geld terug geboekt.

Hoop dat jij de jouwe ook snel krijgt.

Door: Armagan03-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

Wel betaald maar bestelling geannuleerd

2 april 2017 een bestelling gedaan en via IDEAL betaald. Binnen 5 minuten bericht ontvangen dat bestelling geannuleerd was omdat betaling niet gedaan was. Bedrag is wel van mijn rekening af. Tot op heden krijg ik alleen maar per email reactie dat ze het gaan uitzoeken. Geld al 3 weken weg en bestelling niet geleverd.

Door: Giny21-04-2017
Clarita14-06-2017

Ik heb precies hetzelfde! Wacht nog steeds op mijn geld!! Krijg getroond geen antwoord!!!

Giny29-06-2017

Met hulp van IDEAL , contactformulier op hun website ingevuld, heb ik nu ( twee maanden later )het geld terug ontvangen. Giny

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Alleen maar positieve ervaringen

Ik had dus echt niet verwacht dat er zoveel negatieve reviews waren over ASOS.
Daarom wil ik mijn positieve ervaring even delen. Hun site is super overzichtelijk en de kledingstukken staan heel duidelijk afgebeeld. De eerste keer dat ik bestelde kwamen de siraden allemaal heel netjes in siradendoosjes binnen. Er bleek dat een oorbel gebroken was. Via hun site kon ik met een paar klikken deze schade melden en dit werd een dag later opgepakt. Ik kon de oorbellen weg gooien want een nieuw paar was onderweg. Ook bij mijn laatste bestelling (super fijne bikini's) was de naad los van een bikinitopje. Hier tevens ook melding van gemaakt en wederom hoefde ik niets te doen, als alleen maar te wachten op mijn nieuwe exemplaar. Naar mijn mening is deze online shop zeer professioneel! Jammer om te horen dat andere mensen hier andere ervaringen mee hebben.

Door: Claire21-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ik bestel veel online

Ik bestel regelmatig kleding online, omdat ik dat vaak leuker vind dan het aanbod van de winkels bij mij in de stad. Die zijn allemaal hetzelfde...
Daardoor kom ik vaak online uit bij winkels als boohoo maar ook best vaak bij asos. Ze hebben hier voor mij net leukere dingen dan ik ergens zie.

Zelf nooit problemen gehad met bestellen hier. Nou stuur ik ook nooit iets terug eigenlijk. Want Ik bestel altijd vrij veilig. Zo koop ik persoonlijk nooit broeken online (past vaak niet), maar wel vaak shirtjes of zelfs jurken, want dat past meestal wel gewoon. Mij wel tenminste! Bij asos vind ik zelf vooral alle accessoires erg leuk, heb zelf een paar van die coole turban hats gekocht.

Levering is soms wat langzamer bij asos dan bij andere winkels, maar ik vind dat niet zo erg persoonlijk. Ik vind het belangrijker dat ze een leuke collectie hebben en dat ze niet duur zijn.

Door: Sanne Wouters05-04-2017
Laura27-08-2017

Hey Sanne. In jou review lees ik dat de levering iets langer kan duren. Kan je mij daar iets uitgebreider over inlichten? Ik zou graag iets willen bestellen maar heb het over een 4 weken echt nodig.. lukt dat of is dat krap? Alvast bedankt!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Retour verzending

Ik was altijd een goede klant van Asos.
Oktober 2016 heb ik een grote order geplaatst voor mijn vakantie in het zonnige Afrika.
Omdat ik redelijke haast had, heb ik een spoed verzending van 15 euro aangevraagd.
Mijn order kwam te laat en zodoende heb ik mijn bestelling niet voor mijn vakantie ontvangen.
Bij terugkomst heb ik meer dan de helft teruggestuurd. Waarde: ongeveer 450 euro.
Inmiddels is het april 2017 en heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
Ik heb bewijs dat mijn pakketjes zijn verzonden, pakbonnen etc.
Mijn contactpersonen bij Asos NL: Heidi, Helen en Margreke mailen me alleen wanneer ik om een update vraag.
De reacties zijn meestal hetzelfde: "het wordt uitgezocht" / "service provider is er mee bezig" etc. etc.
Totaal geen progressie.

Door: jorieke sophia de Jong01-04-2017
Serap19-06-2017

Ik heb precies hetzelfde probleem! Heb een aantal bestellingen retour gedaan met een waarde van ongeveer 300 euro. Ik krijg mijn geld niet teruggestort. En iedere keer krijg ik een mail waar ik niets aan heb van helene, margereke en heidi. Is jou probleem al inmiddels opgelost? Zo ja, hoe? Zou je contact kunnen opnemen met mij?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Geld tegoed van asos voor retourgoederen

Had in november 2016, drie kledingstukken besteld en 2 stukken teruggestuurd vanwege verkeerde maten. Het bedrag voor de retourgoederen nooit terugbetaald gekregen ondanks vele mails naar asos klachtendient .
Had ook nog retourbon en alle bewijzen naar hen gestuurd. Kreeg dan als antwoord dan ze inderdaad de retourgoederen hadden ontvangen,en door een technische fout is iets misgegaan. Zodra ze een update ontvangen zouden ze contact opnemen. Tot nu toe nog steeds geen antwoord na weer 3 mails gestuurd te hebben. Ik vind het heel onfatsoenlijk. Dus bij asos betel ik nooit meer!!!!!Door: Lucie14-03-2017
brigitte25-04-2017

Heb begin november 2016 een jas in twee maten besteld, één maat heb ik gehouden en de ander retour gestuurd. Sindsdien diverse mails gestuurd en gevraagd om terugbetaling waar ik recht op heb. Ze bevestigen dat de retour is ontvangen maar zijn inmiddels bijna een half jaar verder en terugbetaling is nog immer niet gedaan. Ontvang standaard antwoorden van de klantenservice zoals "Ik ga je vraag terugsturen aan het team en vragen of zij nogmaals contact kunnen opnemen met ons payment service provider - wanneer een betaling wordt afgerekend met iDEAL werken we met een derde partij payment provider om het bedrag via iDEAL af te schrijven en vice versa voor terugbetalingen. Helaas kunnen wij hier bij ASOS de transactie niet wijzigen of bedragen direct overschrijven op een rekening € omdat dit door een derde partij wordt verwerkt. Ik zal een e-mail sturen zodra ik een reactie ontvang"". MOET STEEDS WEER HEN OPNIEUW VERZOEKEN STUREN AKTIE TE NEMEN TOT TERUGBETALING ZONDER DAT ER WAT GEBEURT. Heel spijtig want het is inderdaad een leuke site, maar consumenten vertrouwen wordt hierdoor wel geschaad.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Wel GOED!!

Superleuke winkel. Goedkoop en binnen een paar dagen in huis. Ik MOET even in actie komen voor asos want die zeikerts hieronder zijn er altijd volgens mij. Maar ik heb hele andere ervaringen met ze. Niet alles geloven wat je leest!!!

Door: Sandra07-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ik vind het wel een leuke winkel

Ik heb pas nog iets besteld bij Asos en dat werd gewoon snel geleverd. Pasvorm was perfect dus ik ben heel tevreden. Dus alles goed gegaan met de levering en de pasvorm gelukkig, want het was strakke kleding en dat moet maar net passen, maar gelukkig waren de maten dus goed voor mij!

Het is vooral leuk dat het nu uitverkoop is, want ik wilde graag lekker shoppen, maar het is vaak allemaal best duur wat ik mooi vind.

Bij Asos hebben ze leuke merken zoals Free People en Adidas en Dorina, daar houd ik wel van!

Door: Medina31-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Betaald, maar niks ontvangen!

Ik heb een tas en een riem besteld en betaald via ideal. Ik kreeg en geen ontvangsbevestiging en geen bestelling. Via twitter heb ik contact met ze gehad en ben daar nu 3 maanden mee bezig. Ze vragen 4 keer dezelfde vragen en elk keer dat ik 10 dagen moet wachten. Belachelijk dit!

Door: Cansu 16-01-2017
rolf18-01-2017

Ik heb exact dezelfde ervaring. Besteld, betaald, en er wordt vervolgens maar niet geleverd. Ze stellen heel veel vragen. Qua privacy soms alle perken te buiten. Maar eigenlijk doen ze niks met de antwoorden. Je wordt bezig gehouden. ASOS had een issue met iDeal en nu is het blijkbaar mijn probleem.Zeer onbetrouwbaar.

Carlijn Bogerd17-08-2017

Ik heb precies hetzeflde. Heb jij ondertussen al iets gehoord?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Mooie winkel

Ik ben (redelijk) vaste klant bij asos en ik kreeg nu een presentje bij mijn laatste bestelling. Dus nu dacht ik, ok dan ga ik maar een review schrijven. Dat verdienen ze. Want ik vind het namelijk een top winkel. Gewoon net iets anders dan de rest (komt de fashion van ver ofzo?) en ik krijg altijd complimentjes over mijn kleding stijl. Sinds dat ik hier koop is het 1 keer fout gegaan met een bestelling maar dat is toen netjes opgelost uiteindelijk. Prijs is laag, dus niet de alllllerbeste kwaliteit die je kan bedenken, maar dat mag je ook niet verwachten voor die prijs. Maar kwaliteit/prijs verhouding is prima. Bestel trouwens altijd 2 maten van hetzelfde kledingstuk, want soms valt iets nogwel eens te klein. Terugsturen is nog nooit een probleem geweest bij mij.

Door: Samantha25-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

dhr.

Mijn dochter heeft een aantal maanden geleden een aankoop gedaan via ASOS. Uiteraard betaald maar..... nooit een artikel ontvangen In contact met ASOS wordt ontkent dat ze iets heeft besteld en het betaalbewijs wordt ronduit genegeerd!!!!! SCHANDALIG hoe dit bedrijf met klanten omgaat en ik wil jullie daarom allemaal adviseren om NIET bij ASOS iets te kopen!!!!! Als reacties op mijn mails krijg ik steeds andere verzoeken om bewijsmateriaal aan te leveren en naar het betalingsbewijs kijken ze niet eens.. Het zijn dus internetdieven!!! GEEN ASOS maar A SOOS!
Je bent dus gewaarschuwd.........

Door: P Roelofs23-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

super super super leuke kleding

super super super leuke kleding. Echt helemaal mijn stijl. Zooo jammer dat ze geen normale winkels hebben in nederland. Dus ik bestel altijd gelijk een bups kleding. Jurken, rokjes, schoenen enzo. En wat niet past of leuk zit stuur ik weer terug (iets van de helft ofzo) Ik moest wel 1,5 week wachten op mijn bestelling maar terugsturen en geld terug krijgen gaat snel. Ik laat meestal wel het geld op mijn account staan voor als ik weer nieuw bestel, dus hoe snel het dan op je bankrekening staat weet ik niet.

Door: Marrielle02-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Zomerjurkjes

Eindelijk een winkel in mijn stijl! Beetje jaren 60, hippies gevoel maar wel lekker modern! Ik had 5 zomerjurkjes gekocht want ik kon niet kiezen, met het idee om er sowieso 3 terug te sturen. Maar ze stonden allemaal zo leuk dus er 4 gehouden. Het retouneren van die ene was makkelijk en zonder kosten. Ik ben tevreden.

Door: Jessica24-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Slechte klantenservice. Nog steeds geen geld ontvangen.

Ik heb een aantal artikelen geretourneerd. Daarna heb ik een e-mail ontvangen dat ze mijn geretourneerde artikelen in goede orde ontvangen hebben.
Maar in die e-mail stond er een artikel tussen die ik heb gehouden.
En een duurder artikel die ik wél geretourneerd heb stond er niet tussen.
Ik krijg nu dus nog 17 euro van Asos tegoed.
Contact gehad via de mail hierover en ze beloofde het bedrag binnen 5-10 dagen over te maken maar dat is inmiddels al lang voorbij.

Asos heeft niet eens excuses aangeboden.
Ze zijn een vaste klant kwijt!

Door: Affandi23-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Presentje

Ik woon in belgie en had een bestelling gedaan. Ik weet niet of het normaal is bij een bestelling over de 100 euro ofzo? Maar ik kreeg een cadeaubon van 15 euro erbij! Nou, die ga ik nog wel een keer goed besteden!

Door: Jeantine06-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Looks van sterren kopiëren

Dat vind ik altijd heel leuk en ook superhandig, dat je dan een ster ziet en wat die aanheeft en dan dat je dat ook kan kopen. Op Aso's staat er nu een supervette outfit van Kendall Jenner en die is zoo mooi en dan kan je dat ook aan want Asos heeft die look voor je.
Wel jammer dat het niet helemaal klopt, maar anders is het vast te duur of het bestaat niet dnek ik.

Door: Lindsey24-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

70% korting!

Ah fijn er is korting nu bij Asos! Dat scheelt want anders is het voor mij een beetje te duur hihi

Door: Robin 18-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Schrijf zelf een review over Asos.com

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)