NederlandReview

    Ervaringen Geeektech.com

    Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop www.geeektech.com waar u alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming en veel meer kunt bestellen.. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je de producten die je besteld en of de producten van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via geeektech.com gadgets willen bestellen. Wij horen graag uw mening over geeektech.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

    Over Geeektech.com

    Wat is geeektech.com.nl en wat doen zij? Geeektech.com is een webwinkel voor iedereen met een liefde voor elektronica en gadgets. Zo kan je via de webshop alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets vinden. De webshop is actueel en bieden ze een zeer hoge kwaliteit. Geeektech.com is één van de goedkoopste aanbieders in gadgets en accessoires.

    Kent u de webshop geeektech.com en weet u er meer informatie over? Graag willen wij uw informatie weten over de webshop! Laat een review achter!

    Geeektech.com

    Geeektech.com biedt dus alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets aan. Geeektech.com heeft een assortiment die bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen en 50 categorieën biedt de webshop je bijna van alles aan. Dagelijks worden er natuurlijk ook nieuwe producten toegevoegd. Daarbij is je bestelling razendsnel in huis, althans geeektech.com. Voor 17.00 uur besteld dan is de product die je hebt besteld de volgende werkdag in huis. Daarnaast rekenen zij geen verzendkosten of andere verborgen kosten.

    Heeft u ooit een product gekocht via de webshop geeektech.com? Hoe was het product en waren de producten waar u naar zocht wel in hun assortiment? Klopt het ook dat als je voor 17.00 uur besteld, dat je dan ook de product de volgende werkdag in huis hebt? Zo ja, laat een review achter! Zo nee, waarom niet en wat was de reden ervan?

    Klachten

    Heeft u een klacht, een vraag die u wilt stellen of een opmerking? Geeektech.com heeft een klantenservice waar je je vragen kunt stellen, een opmerking kunt maken of een klacht kunt indienen! De klantenservice van Geeektech.com staat 5 dagen per week voor je klaar. U kunt telefonisch contact opnemen op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen.
    Heeft u ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop geholpen? Verliep het soepel? Zo ja, laat een review achter!

    Echt anders dan andere elektronicawinkels? Of toch niet? Daar komt u hier achter. Door middel van ervaringen van anderen die u voorgingen. Zij vertellen op NederlandReview.nl hun mening!

    Geeektech.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    8,6
    79% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,8
    Service
    rating
    8,2
    Prijs
    rating
    8,6
    Leveren
    rating
    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Twee vlamlampen

    Lampen niet aangekomen. Na anderhalve week een mails van mijn kant hebben ze een onderzoek laten doen bij DHL. Na twee en halve week nog geen pakje gezien. Weer gereclameerd. Een week later heb ik mijn geld terug gevraagd en kreeg ik te horen dat ze een nieuw pakketje zouden laten sturen. Nu anderhalve week verder en het eerste noch het tweede pakket gezien! Ik ga naar weer mijn geld terug eisen.

    Door: Nelki Lauret 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Elektrische Step SPC

    De elektrische step SPC gekocht. Levering inderdaad binnen 5 dagen. Netjes verpakt. Fijne elektrische step! rijd fijn en gaat echt hard. De app werkt ook ontzettend leuk. Aanrader!

    Door: Mara 23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    draadloze oordopjes

    Die nieuwe draadloze oordopjes i10 bij ze besteld. Volgende dag netjes verpakt met PostNL in huis. Goede kwaliteit geluid. Handig in gebruik. Nog een setje besteld voor mijn broertje..

    Door: Finn 01-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Elektrische Step

    Elektrische step besteld bij Geeektech. Levering na 1 week, en was het wachten waard! Goeie kwaliteit, en loopt erg lekker.

    Door: Koen K. 23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Duo Lader Dock Oplaadstation voor PS4 Controllers

    goedkope duo oplader voor mijn PS4 controllers besteld. duurde twee dagen voor ik 'm in huis had maar dat lag aan postnl. doet het goed en dat voor die prijs. ga deze winkel zeker in de gaten houden. hebben kei leuke gadgets.

    Door: Damian 19-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    XL Magic Hose

    Heb bij Geeektech.com een nieuwe 'extra strong' tuinslang besteld. Had 'm de volgende dag al in huis, met een leuke gratis gift. Ontzettend goeie kwaliteit! Ben helemaal tevreden. Dikke pluim voor Geeektech!

    Door: Joyce 19-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Prima klantenservice!

    Was niet tevreden met mijn product. Teruggestuurd. Was ik vergeten een retourformulier mee te sturen. Wisten zij natuurlijk niet van wie deze retour kwam. Na 2 weken maar eens gebeld waar mijn geld bleef. Zij blij dat ze nu wisten van wie de retour kwam. Had binnen 2 dagen mijn geld terug op mijn rekening. Vriendelijke klantenservice!

    Door: Anja 11-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Snelle verzending. Goed en netjes ingepakt.

    Prima bedrijf met interessante prijzen en snelle nette levering

    Door: Maikel 28-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Draagbare Partyspeaker

    We hebben afgelopen vrijdag de Draagbare Partyspeaker gekocht. Hadden 'm zaterdag al netjes in huis. Helaas lukte het aansluiten op de bluetooth van mijn iPhone niet. Een mail gestuurd, en vanochtend om 09:05 al een reactie. De oplossing stond gewoon bij de productbeshcrijving op de website. Top klantenservice!

    Door: Anton 27-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    ps4 controller

    heb bij Geeektech voor mijn zoontje een nieuwe controller voor bij de tweedehands PS4 gekocht. had de controller de volgende dag al in huis en hij functioneert perfect.

    Door: anja 21-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Aanrader - goeie club!

    Vorig jaar een xxl magic hose van Geeektech besteld. Helaas is deze nu stuk. Na contact met de klantenservice heb ik nu de xtreme xxl hose van ze besteld (met echt een goeie korting!). wat een verschil met de oude xxl hose.

    Door: Ton F. 15-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Trap er niet in! ze leveren niet de producten die ze op internet aanbieden. je krijgt dan namaak of andere waardeloze spullen geleverd.

    Slecht contact. beantwoorden emails niet.

    Door: Johan 10-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Leuke store

    hebben leuke producten en breidden hun assortiment geregeld uit. heb hier al vaker iets besteld, soms gaat het gelijk goed, soms duurt het iets langer.. over het algemeen een goede ervaring mee..

    Door: Annet 28-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Doorgestoken kaart?

    Hoe kan het dat het hier vol staat met zeer positieve reviews, terwijl het op de Facebookpagina van Geeektech juist vol staat met zeer negatieve verhalen. (Doe camera slecht contact tot geen contact mogelijk met klantenservice. Geen geld terug voor defect geleverde producten, etc) Ook zeer veel klachten op klachtkompas!

    Zelf wacht ik ook nog steeds na het sturen van 3 e-mails op een reactie van Geeektech, na het ontvangen van 2 defecte Magic Hose tuinslangen. Vandaag maar eens bellen. Maar dat schijnt volgens alle reviews ook kansloos te zijn...

    Door: Petra Vogelezang 18-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    vette aansteker

    Heb pas bij geeektech zo'n vette plasma aansteker gekocht. Is een elektrische aansteker...doet het echt goed en is oontzettend handig op te laden met de USB. had hem de volgende dag al in huis

    Door: Bart V. 29-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Leuke shop

    Leuke shop, leuke artikelen! Levering gaat in principe echt snel. Alleen jammer dat ze dit met DHL doen.. Die komen altijd op hele rare tijden, waardoor het een dag langer heeft geduurd...

    Door: Jannes 30-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Perfecte service

    Kon de monorim bestellen met € 15,- korting. wilde dat apparaat al een tijdje, dus die laatste € 15,- korting gaf de doorslag. Helaas kwam het pakket totaal beschadigd aan. Contact gehad met Geeektech en na foto's te hebben gestuurd kreeg ik een gratis PostNL retourlabel voor de beschadigde doos. Dezelfde dag werd er nog een nieuwe monorim verstuurd. Top Service en heel vriendelijk personeel aan de telefoon!!

    Door: Mario 20-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    adapter nagestuurd

    Leuke oprolbare piano besteld voor mijn kleinzoon. Deed het helaas niet. Bleek de bijgeleverde adapter stuk. Gebeld met de klantenservice. Had een dag later al een vervangende adapter in huis. petje af. goeie service..

    Door: bea 15-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    racing seat geen montagehandleiding

    Kocht bij geeektech een racing seat. kwam eerst 1 doos binnen, en een dag later de andere doos. contact gehad met ze hierover. maar duidelijk dat dit aan DHL licht. Toen eindelijk de 2e doos ook binnen zat er geen montage handleiding bij. weer gebeld, en ben supersnel geholpen door iemand van de klantenservice. hamdleiding per mail gehad, en nu vet gamen in mijn nieuwe stoel. een beetje omslachtig maar toch wel een goeie club.. ga ze zeker in de gaten houden

    Door: jannes 12-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Lapdesk

    onlangs een lapdesk gekocht. handig ding. nu kan ik gewoon met mijn laptop op de bank zitten. had het ding de volgende dag al in huis..

    Door: Annie 11-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Geeektech.com

    Uw beoordeling