NederlandReview

    Ervaringen Geeektech.com

    Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop www.geeektech.com waar u alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming en veel meer kunt bestellen.. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je de producten die je besteld en of de producten van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via geeektech.com gadgets willen bestellen. Wij horen graag uw mening over geeektech.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

    Over Geeektech.com

    Wat is geeektech.com.nl en wat doen zij? Geeektech.com is een webwinkel voor iedereen met een liefde voor elektronica en gadgets. Zo kan je via de webshop alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets vinden. De webshop is actueel en bieden ze een zeer hoge kwaliteit. Geeektech.com is één van de goedkoopste aanbieders in gadgets en accessoires.

    Kent u de webshop geeektech.com en weet u er meer informatie over? Graag willen wij uw informatie weten over de webshop! Laat een review achter!

    USB Mini Koelkast Blikjes koeler voor Laptop PC Rood Geeektech.com

    Geeektech.com

    Geeektech.com biedt dus alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets aan. Geeektech.com heeft een assortiment die bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen en 50 categorieën biedt de webshop je bijna van alles aan. Dagelijks worden er natuurlijk ook nieuwe producten toegevoegd. Daarbij is je bestelling razendsnel in huis, althans geeektech.com. Voor 17.00 uur besteld dan is de product die je hebt besteld de volgende werkdag in huis. Daarnaast rekenen zij geen verzendkosten of andere verborgen kosten.

    Heeft u ooit een product gekocht via de webshop geeektech.com? Hoe was het product en waren de producten waar u naar zocht wel in hun assortiment? Klopt het ook dat als je voor 17.00 uur besteld, dat je dan ook de product de volgende werkdag in huis hebt? Zo ja, laat een review achter! Zo nee, waarom niet en wat was de reden ervan?

    Klachten

    Heeft u een klacht, een vraag die u wilt stellen of een opmerking? Geeektech.com heeft een klantenservice waar je je vragen kunt stellen, een opmerking kunt maken of een klacht kunt indienen! De klantenservice van Geeektech.com staat 5 dagen per week voor je klaar. U kunt telefonisch contact opnemen op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen.
    Heeft u ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop geholpen? Verliep het soepel? Zo ja, laat een review achter!

    Echt anders dan andere elektronicawinkels? Of toch niet? Daar komt u hier achter. Door middel van ervaringen van anderen die u voorgingen. Zij vertellen op NederlandReview hun mening!

    Geeektech.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (45)

    8.8
    82% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    8.4
    Prijs
    rating
    8.8
    Leveren
    rating
    8.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Super Service!

    Al vaker iets bij Geeektech besteld, soms kwam het op tijd en soms niet de volgende dag in huis. Ik denk dat dat vooral aan PostNL ligt. Die gaan niet zo netjes om met brievenbuspakketjes.. Heb steeds vaker dat er iets kwijt raakt... Soms zijn ze bij Geeektech niet goed telefonisch te bereiken, maar de klantenservice-medewerker die ik een maand geleden sprak gaaf aan dat er hard aan gewerkt wordt...

    Vorige week een zwarte Universele Zip Sleeve tas besteld bij Geektech.
    Zoals beloofd de volgende dag in huis. Deze keer verzonden met DHL. Perfecte service! De website heeft een supereenvoudig bestelsysteem, duidelijke communicatie per mail met statusupdates en dat voor die prijs.. Ga er zeker nog vaker iets bestellen!!

    Door: V.27-08-2016
    Melissa09-12-2016

    2 keer skull speakers gekocht voor een cadeau. Een van de speakers was al geopend en uit het plastic gehaald met de stickers beschadigd. Ander speaker wel netjes in plastic verpakking. Deze speaker moet ik als cadeau geven maar dit staat natuurlijk niet netjes uit de verpakking. Ik heb gebeld met de klantenservice en zij weigeren gewoon om een nieuw speaker op te sturen. Super teleurgesteld in Geeektech. Ik denk dat de beoordelingen op the Feedback company nep zijn aangezien ik zelf geen beoordeling daar kan plaatsen . #geeektech.com #useless

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    racing seat geen montagehandleiding

    Kocht bij geeektech een racing seat. kwam eerst 1 doos binnen, en een dag later de andere doos. contact gehad met ze hierover. maar duidelijk dat dit aan DHL licht. Toen eindelijk de 2e doos ook binnen zat er geen montage handleiding bij. weer gebeld, en ben supersnel geholpen door iemand van de klantenservice. hamdleiding per mail gehad, en nu vet gamen in mijn nieuwe stoel. een beetje omslachtig maar toch wel een goeie club.. ga ze zeker in de gaten houden

    Door: jannes12-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tof Product

    Heb de nieuwe mini Segway besteld, die monorim. Een ontzettend degelijk product, had hiervoor het hoverboard van ze. Niet echt goedkoop maar wel een geweldige aanschaf! Was me nog iets niet helemaal duidelijk met het besturen via de app. Vraag op de mail gezet, binnen een uur antwoord. Je kunt dat ding alleen met de app besturen als je er zelf niet op staat.. logisch eigenlijk ook... kom zeker nog een keer terug bij ze..

    Door: P. Pannekoek08-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Perfecte service

    Kon de monorim bestellen met € 15,- korting. wilde dat apparaat al een tijdje, dus die laatste € 15,- korting gaf de doorslag. Helaas kwam het pakket totaal beschadigd aan. Contact gehad met Geeektech en na foto's te hebben gestuurd kreeg ik een gratis PostNL retourlabel voor de beschadigde doos. Dezelfde dag werd er nog een nieuwe monorim verstuurd. Top Service en heel vriendelijk personeel aan de telefoon!!

    Door: Mario20-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Metalen rietjes

    2 sets met metalen rietjes gekocht. Had ze de volgende dag al in huis met PostNL! Fijne ijzeren rietjes met een fijn poetsborsteltje en opbergtasje. Een stuk beter voor het milieu.

    Door: Beau11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    50 meter Rebell® Tuinslang / Waterslang Ø 3/4”

    Onlangs de Rebell® Tuinslang / Waterslang Ø 3/4” van 50 meter aangeschaft. Jammer dat deze zonder aansluitkoppelingen verstuurd wordt. Maar moet wel even kwijt dat de productinformatie echt niet gelogen is! Wat een ontzettend stevige tuinslang van een zeer hoge kwaliteit!!! Deze ga ik anderen zeker aanraden. Binnen 2 dagen in huis en dat tijdens deze corona-crisis. Chapeau! Geeektech

    Door: Albert14-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x geweerlampen goud/zwart

    Heb pas de nieuwe tafellampen in de vorm van de walther P99 bij Geeektech gekocht. staan ech mooi op de dressoir in de woonkamer. Denk dat ik er nog twee ga bestellen voor op de nachtkastjes in de slaapkamer. maar twijfel nog op ik de zwarte of de gouden variant wil. Had ze 's middags besteld en de volgende dag zijn ze al afgeleverd door DHL. Echt top service!

    Door: Michel12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima klantenservice!

    Was niet tevreden met mijn product. Teruggestuurd. Was ik vergeten een retourformulier mee te sturen. Wisten zij natuurlijk niet van wie deze retour kwam. Na 2 weken maar eens gebeld waar mijn geld bleef. Zij blij dat ze nu wisten van wie de retour kwam. Had binnen 2 dagen mijn geld terug op mijn rekening. Vriendelijke klantenservice!

    Door: Anja11-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    WiFi Beveiligingscamera Set met Monitor

    Vorige week bij Geeektech een draadloos camera systeem met monitor gekocht. Had het de volgende dag al in huis. De kwaliteit van dit systeem is echt super! Heb de camera;s in mijn winkel opgehangen dit weekend. Zelf een harde schijf gemonteerd (gaat heel eenvoudig). De monitor hangt bij de kassa. Ziet er top uit! echt een aanrader

    Door: Yorick25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top shop!

    Draadloos camerasysteem met 4 buitencamera's besteld, echt de volgende dag al in huis. had alleen niet gezien dat je er los een harde schijf bij moet bestellen. nabesteld en deze ook weer de volgende dag in huis. leuk systeem, doet precies wat ik er van verwacht. goeie service, eerlijke prijs en levering op tijd!

    Door: Jos08-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    iMac verhoger

    de houten samdi imac verhoger die ik had gekocht kwam precies op de aangegeven tijd aan, ondanks alle drukte bij postnl. ga zo door geeektech!

    Door: Jan03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nintendo Switch dingetjes

    Heb voor mijn twee zoons allerlei NIntendo Swicth toebehoren gekocht bij Geeektech. Leuke covers, een extra adapter en twee van die screenprotectors. had het spul de volgende dag al in huis.. Leuke shop, goeie service!

    Door: Sonja16-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Twee vlamlampen

    Lampen niet aangekomen. Na anderhalve week een mails van mijn kant hebben ze een onderzoek laten doen bij DHL. Na twee en halve week nog geen pakje gezien. Weer gereclameerd. Een week later heb ik mijn geld terug gevraagd en kreeg ik te horen dat ze een nieuw pakketje zouden laten sturen. Nu anderhalve week verder en het eerste noch het tweede pakket gezien! Ik ga naar weer mijn geld terug eisen.

    Door: Nelki Lauret24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Elektrische Step SPC

    De elektrische step SPC gekocht. Levering inderdaad binnen 5 dagen. Netjes verpakt. Fijne elektrische step! rijd fijn en gaat echt hard. De app werkt ook ontzettend leuk. Aanrader!

    Door: Mara23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    draadloze oordopjes

    Die nieuwe draadloze oordopjes i10 bij ze besteld. Volgende dag netjes verpakt met PostNL in huis. Goede kwaliteit geluid. Handig in gebruik. Nog een setje besteld voor mijn broertje..

    Door: Finn01-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Elektrische Step

    Elektrische step besteld bij Geeektech. Levering na 1 week, en was het wachten waard! Goeie kwaliteit, en loopt erg lekker.

    Door: Koen K.23-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Duo Lader Dock Oplaadstation voor PS4 Controllers

    goedkope duo oplader voor mijn PS4 controllers besteld. duurde twee dagen voor ik 'm in huis had maar dat lag aan postnl. doet het goed en dat voor die prijs. ga deze winkel zeker in de gaten houden. hebben kei leuke gadgets.

    Door: Damian19-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    XL Magic Hose

    Heb bij Geeektech.com een nieuwe 'extra strong' tuinslang besteld. Had 'm de volgende dag al in huis, met een leuke gratis gift. Ontzettend goeie kwaliteit! Ben helemaal tevreden. Dikke pluim voor Geeektech!

    Door: Joyce19-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle verzending. Goed en netjes ingepakt.

    Prima bedrijf met interessante prijzen en snelle nette levering

    Door: Maikel28-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Draagbare Partyspeaker

    We hebben afgelopen vrijdag de Draagbare Partyspeaker gekocht. Hadden 'm zaterdag al netjes in huis. Helaas lukte het aansluiten op de bluetooth van mijn iPhone niet. Een mail gestuurd, en vanochtend om 09:05 al een reactie. De oplossing stond gewoon bij de productbeshcrijving op de website. Top klantenservice!

    Door: Anton27-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Geeektech.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Geeektech.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 45 ervaringen geplaatst over Geeektech.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Geeektech.com actief?

    Geeektech.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen, Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geeektech.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.