Geeektech.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

Totaal

8,4

Bestellen

8,8

Service

7,8

Prijs

8,6

Leveren

8,6
14 rating73 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

16-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andre Joosten

Geeektech.com - Geniaal product! Snel geleverd!

Heb de insta 360 camera besteld. Geniaal product! 360 video maken met je iPhone in een superhoge resolutie. Ga zeker vaker bestellen bij geeektech

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


04-04-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Arno Willemse

Geeektech.com - Niets geleverd gekregen.

Hele slechte ervaring mee.
Ik heb iets besteld daar , en niet gekregen via de post.
Nu verhalen ze zich erop dat ik gekozen heb voor briefpost en erbij staat (ik had het niet gelezen, omdat aan telefoon was gezegd gratis opsturen, en op deze optie stond hij bij hun ook standaard),dat zonder track en trace risico voor de klant is of het aankomt !.

Nou ja zeg.
Ik heb dus niets ontvangen van ze.
Ook niet naar dit behoorlijk wat keren te hebben gemeld bij ze.

Ja daar konden ze niets aan doen.
Ik zeg dan wil ik mijn geld terug of een nieuw exemplaar ik heb er voor betaald !.

Moest hij na gaan vragen bij de "baas".
Tja.
Kwam hij terug tja ik kan niets doen voor u.
Ja zei hij toen, 50% korting op uw volgende aankoop.
Ik zeg huh ?.
Laat maar.

Maar ik heb het in de wet opgezocht.
Een bedrijf hoort te leveren als je hebt betaald.
En ook zijn zij er voor verantwoordelijk dat je bestelling bij je aankomt hoe en welke vorm ze aanbieden maakt niet uit staat erbij.
Ze zijn ALTIJD verantwoordleijk als verkoper.
Anders moeten ze bepaalde opties gewoon niet aanbieden , punt.

NIET KOPEN HIER DUS.
Ze houden zicht niet aan de wet.
En als je niets krijgt per post is het de klant zijn fout !.
In mijn ogen niet te vertrouwen dit bedrijf.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bram

Geeektech.com - Snel in huis, top prijs

Ik had een Smart fitnes band stappenteller besteld, kreeg netjes een melding dat de bestelling twee dagen later pas verstuurd kon worden door een foute levering. mee akkoord gegaan. en ja, een paar dagen later kreeg ik bericht dat mijn besteling verstuurd was. Heb 'm binnen en hij doet het goed. Leuk apparaatje voor die prijs! Wellicht een idee om klanten die moeten wachten ondanks de voorraadinformatie op de site de volgend keer een kortingscode of zo te sturen.... is maar een idee... Verder fijne store met leuke geeky spullen...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jos

Geeektech.com - Top shop!

Draadloos camerasysteem met 4 buitencamera's besteld, echt de volgende dag al in huis. had alleen niet gezien dat je er los een harde schijf bij moet bestellen. nabesteld en deze ook weer de volgende dag in huis. leuk systeem, doet precies wat ik er van verwacht. goeie service, eerlijke prijs en levering op tijd!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Youri

Geeektech.com - Heel slecht te bereiken

Camera systeem gekocht bij geeektech en inderdaad met 2 dagen in huis.
Alleen zit er geen gebruiksaanwijzing bij.
Nu ben ik een 3 maanden verder en kan ik het systeem niet meer in en heb ik dus echt de gebruiksaanwijzing nodig.
6x gebeld en elke x minimaal een 25 minuten in de wacht gestaan
Tevens ook al 2 mailtjes gestuurd maar nul reactie.
Erg jammer dit.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leon van Harte

Geeektech.com - Ze doen wat ze beloven.

Op donderdag besteld en vrijdag al geleverd echt supersnel

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sander

Geeektech.com - Lampje besteld bij geektech

Klein uv lampje besteld en inderdaad de volgende dag per post probleemloos ontvangen. Werkt perfect, ga er gelijk nog een bij bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: MIki

Geeektech.com - Goede communicatie via email

Product was binnen een dag geleverd zoals ze beloofden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kevin

Geeektech.com - Geeektech is top!!

Snelle levering en degelijke producten. Zal er zeker vaker gebruik van maken indien ik nieuwe spullen nodig heb.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-12-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Melissa

Geeektech.com - Reeds opengemaakte product opsturen

2 keer skull speakers gekocht voor een cadeau. Een van de speakers was al geopend en uit het plastic gehaald met de stickers beschadigd. Ander speaker wel netjes in plastic verpakking. Deze speaker moet ik als cadeau geven maar dit staat natuurlijk niet netjes uit de verpakking.
Ik heb gebeld met de klantenservice en zij weigeren gewoon om een nieuw speaker op te sturen.
Super teleurgesteld in Geeektech. Ik denk dat de beoordelingen op the Feedback company nep zijn aangezien ik zelf geen beoordeling daar kan plaatsen
. #geeektech.com #useless

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joris

Geeektech.com - Super Service!

nieuwe smart watch (smart watch bluetooth zilver v360) besteld, maar het verkeerde huisnummer opgegeven. gelijk gebeld, kreeg een vriendelijke dame aan de lijn en het was geen enkel probleem. de volgende dag had ik 'm al in huis. ga hier zeker vaker iets bestellen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: V.

Geeektech.com - Super Service!

Al vaker iets bij Geeektech besteld, soms kwam het op tijd en soms niet de volgende dag in huis. Ik denk dat dat vooral aan PostNL ligt. Die gaan niet zo netjes om met brievenbuspakketjes.. Heb steeds vaker dat er iets kwijt raakt... Soms zijn ze bij Geeektech niet goed telefonisch te bereiken, maar de klantenservice-medewerker die ik een maand geleden sprak gaaf aan dat er hard aan gewerkt wordt...

Vorige week een zwarte Universele Zip Sleeve tas besteld bij Geektech.
Zoals beloofd de volgende dag in huis. Deze keer verzonden met DHL. Perfecte service! De website heeft een supereenvoudig bestelsysteem, duidelijke communicatie per mail met statusupdates en dat voor die prijs.. Ga er zeker nog vaker iets bestellen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Melissa09-12-2016

2 keer skull speakers gekocht voor een cadeau. Een van de speakers was al geopend en uit het plastic gehaald met de stickers beschadigd. Ander speaker wel netjes in plastic verpakking. Deze speaker moet ik als cadeau geven maar dit staat natuurlijk niet netjes uit de verpakking. Ik heb gebeld met de klantenservice en zij weigeren gewoon om een nieuw speaker op te sturen. Super teleurgesteld in Geeektech. Ik denk dat de beoordelingen op the Feedback company nep zijn aangezien ik zelf geen beoordeling daar kan plaatsen . #geeektech.com #useless

06-07-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Thomas

Geeektech.com - Waardeloos

Anderhalve week geleden een batterij voor de LG G3 besteld, welke aldus de site op voorraad was. "Vandaag besteld, morgen in huis.", "Beschikbaarheid: Op voorraad".
Enkele uren later kreeg ik per mail een bericht dat het product toch niet top voorraad is, en dat het product "eind deze week, begin volgende week" verzonden wordt. Enkele dagen later nogmaals per mail contact gezocht, binnen twee minuten volgde een reactie "uw bestelling wordt zeker deze week nog verzonden".

Na geduldig wachten tot het einde van de week, nogmaals contact gezocht op de maandagochtend (start van de nieuwe week). Reactie bleef uit. Maandagnacht en dinsdagavond nogmaals contact gezocht per mail, ook ditmaal zonder succes.

Woensdagochtend was het zover, ik ontving een reactie. "We verwachten de accu eind deze week/ begin aankomende week op voorraad te krijgen en dan zullen we het meteen opsturen, onze excuses voor de vertraging." Eenzelfde bericht als dat ik ontving na het bestellen anderhalve week geleden. Schandalig is het overigens dat het product nog steeds "op voorraad" is, aldus hun eigen website en dat ik hierdoor waarschijnlijk niet het enige slachtoffer ben van deze wanpraktijken.

Ik zal een update geven zodra ik het product in ontvangst heb genomen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kevin

Geeektech.com - Oxboard van Geeektech.com

Super ding. Geen verzendkosten. De volgende dag al geleverd!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mason

Geeektech.com - Leuke spulletjes

Leuke spulletjes
Niet zo duur
Levering gaat ook goed

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Geeektech.com

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Geeektech.com?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Geeektech.com

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop www.geeektech.com waar u alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming en veel meer kunt bestellen.. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je de producten die je besteld en of de producten van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via geeektech.com gadgets willen bestellen. Wij horen graag uw mening over geeektech.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over Geeektech.com
Wat is geeektech.com.nl en wat doen zij? Geeektech.com is een webwinkel voor iedereen met een liefde voor elektronica en gadgets. Zo kan je via de webshop alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets vinden. De webshop is actueel en bieden ze een zeer hoge kwaliteit. Geeektech.com is één van de goedkoopste aanbieders in gadgets en accessoires. 

Kent u de webshop geeektech.com en weet u er meer informatie over? Graag willen wij uw informatie weten over de webshop! Laat een review achter!

Geeektech.com
Geeektech.com biedt dus alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets aan. Geeektech.com heeft een assortiment die bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen en 50 categorieën biedt de webshop je bijna van alles aan. Dagelijks worden er natuurlijk ook nieuwe producten toegevoegd. Daarbij is je bestelling razendsnel in huis, althans geeektech.com. Voor 17.00 uur besteld dan is de product die je hebt besteld de volgende werkdag in huis. Daarnaast rekenen zij geen verzendkosten of andere verborgen kosten.

Heeft u ooit een product gekocht via de webshop geeektech.com? Hoe was het product en waren de producten waar u naar zocht wel in hun assortiment? Klopt het ook dat als je voor 17.00 uur besteld, dat je dan ook de product de volgende werkdag in huis hebt? Zo ja, laat een review achter! Zo nee, waarom niet en wat was de reden ervan?

Klachten 
Heeft u een klacht, een vraag die u wilt stellen of een opmerking? Geeektech.com heeft een klantenservice waar je je vragen kunt stellen, een opmerking kunt maken of een klacht kunt indienen! De klantenservice van Geeektech.com staat 5 dagen per week voor je klaar. U kunt telefonisch contact opnemen op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen.
Heeft u ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop geholpen? Verliep het soepel? Zo ja, laat een review achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!