NederlandReview

    Ervaringen Geeektech.com

    Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop www.geeektech.com waar u alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming en veel meer kunt bestellen.. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor je de producten die je besteld en of de producten van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via geeektech.com gadgets willen bestellen. Wij horen graag uw mening over geeektech.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

    Over Geeektech.com
    Wat is geeektech.com.nl en wat doen zij? Geeektech.com is een webwinkel voor iedereen met een liefde voor elektronica en gadgets. Zo kan je via de webshop alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets vinden. De webshop is actueel en bieden ze een zeer hoge kwaliteit. Geeektech.com is één van de goedkoopste aanbieders in gadgets en accessoires. 

    Kent u de webshop geeektech.com en weet u er meer informatie over? Graag willen wij uw informatie weten over de webshop! Laat een review achter!

    Geeektech.com
    Geeektech.com biedt dus alles op het gebied van telefonie, tablets, gaming, computer, beveiligingscamera’s, LED verlichting, componenten, auto, multimedia en gadgets aan. Geeektech.com heeft een assortiment die bestaat uit de nieuwste en populairste producten. Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen en 50 categorieën biedt de webshop je bijna van alles aan. Dagelijks worden er natuurlijk ook nieuwe producten toegevoegd. Daarbij is je bestelling razendsnel in huis, althans geeektech.com. Voor 17.00 uur besteld dan is de product die je hebt besteld de volgende werkdag in huis. Daarnaast rekenen zij geen verzendkosten of andere verborgen kosten.

    Heeft u ooit een product gekocht via de webshop geeektech.com? Hoe was het product en waren de producten waar u naar zocht wel in hun assortiment? Klopt het ook dat als je voor 17.00 uur besteld, dat je dan ook de product de volgende werkdag in huis hebt? Zo ja, laat een review achter! Zo nee, waarom niet en wat was de reden ervan?

    Klachten 
    Heeft u een klacht, een vraag die u wilt stellen of een opmerking? Geeektech.com heeft een klantenservice waar je je vragen kunt stellen, een opmerking kunt maken of een klacht kunt indienen! De klantenservice van Geeektech.com staat 5 dagen per week voor je klaar. U kunt telefonisch contact opnemen op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen.
    Heeft u ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop geholpen? Verliep het soepel? Zo ja, laat een review achter!

    Echt anders dan andere elektronicawinkels? Of toch niet? Daar komt u hier achter. Door middel van ervaringen van anderen die u voorgingen. Zij vertellen op NederlandReview.nl hun mening!

    Geeektech.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    8,6
    81% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8,2

    Prijs

    8,6

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    vette aansteker

    Bart V.29-05-2018

    Heb pas bij geeektech zo'n vette plasma aansteker gekocht. Is een elektrische aansteker...doet het echt goed en is oontzettend handig op te laden met de USB. had hem de volgende dag al in huis

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke shop

    Jannes30-04-2018

    Leuke shop, leuke artikelen! Levering gaat in principe echt snel. Alleen jammer dat ze dit met DHL doen.. Die komen altijd op hele rare tijden, waardoor het een dag langer heeft geduurd...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfecte service

    Mario20-03-2018

    Kon de monorim bestellen met € 15,- korting. wilde dat apparaat al een tijdje, dus die laatste € 15,- korting gaf de doorslag. Helaas kwam het pakket totaal beschadigd aan. Contact gehad met Geeektech en na foto's te hebben gestuurd kreeg ik een gratis PostNL retourlabel voor de beschadigde doos. Dezelfde dag werd er nog een nieuwe monorim verstuurd. Top Service en heel vriendelijk personeel aan de telefoon!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    adapter nagestuurd

    bea15-03-2018

    Leuke oprolbare piano besteld voor mijn kleinzoon. Deed het helaas niet. Bleek de bijgeleverde adapter stuk. Gebeld met de klantenservice. Had een dag later al een vervangende adapter in huis. petje af. goeie service..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    racing seat geen montagehandleiding

    jannes12-03-2018

    Kocht bij geeektech een racing seat. kwam eerst 1 doos binnen, en een dag later de andere doos. contact gehad met ze hierover. maar duidelijk dat dit aan DHL licht. Toen eindelijk de 2e doos ook binnen zat er geen montage handleiding bij. weer gebeld, en ben supersnel geholpen door iemand van de klantenservice. hamdleiding per mail gehad, en nu vet gamen in mijn nieuwe stoel. een beetje omslachtig maar toch wel een goeie club.. ga ze zeker in de gaten houden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Lapdesk

    Annie11-03-2018

    onlangs een lapdesk gekocht. handig ding. nu kan ik gewoon met mijn laptop op de bank zitten. had het ding de volgende dag al in huis..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Gouden beretta lamp

    Bart10-03-2018

    Gouden beretta lamp besteld. De volgende dag in huis. Helaas was de kap beschadigd. Kreeg een gratis retourlabel en had na 2 dagen al een nieuwe in huis. Top club met een top service. zeker een aanrader!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bouwblokjes

    Lianne09-03-2018

    Heb bij Geeektechcom een box met 750 bouw blokjes gekocht. Geen echte lego, maar kan er wel gewoon bij. helemaal niet duur, en snel geleverd... die boys van mij helemaal blij! Zeker een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wandklok

    Lau M08-03-2018

    Heb voor me vriendin die wandklok met sexstandjes gekocht. en die sexbel. leek me wel grappig. leuke producten.. alleen mijn vriendin kon het niet zo waarderen... goed verpakt, snel geleverd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tof Product

    P. Pannekoek08-03-2018

    Heb de nieuwe mini Segway besteld, die monorim. Een ontzettend degelijk product, had hiervoor het hoverboard van ze. Niet echt goedkoop maar wel een geweldige aanschaf! Was me nog iets niet helemaal duidelijk met het besturen via de app. Vraag op de mail gezet, binnen een uur antwoord. Je kunt dat ding alleen met de app besturen als je er zelf niet op staat.. logisch eigenlijk ook... kom zeker nog een keer terug bij ze..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super Service

    Josje08-03-2018

    Sprak die aardige jongen Rayan van de Customer Service. Miste 1 kabeltje bij het product. Heeft echt zijn best gedaan. Had het de volgende dag al in huis. Top Club!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top kwaliteit

    Tay 09-10-2017

    Bestelling geleverd volgens afspraak. Product voldoet aan omschrijving en zeer zeker aan verwachting. Geen min punt te bedenken bij dit bedrijf. Top service!!!

    Raad iedereen aan om hier te bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    niets geleverd en niet bereikbaar

    Richard08-10-2017

    Spullen besteld bij Geeetech maar niets gekregen maar wel betaald. op bellen en mail wordt niet gereageerd.
    Ik koop hier nooit meer iets

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Onzettend leuke spulletjes

    Janna D.08-10-2017

    Ze hebben echt ontzettend leuke gadgets! en helemaal niet duur. Heb diverse dingetjes besteld. En inderdaad de volgende dag al in huis. Zat ook een leuk kaartje bij de bestelling waarmee ik bij een volgende bestelling zelfs 10% korting krijg!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geniaal product! Snel geleverd!

    Andre Joosten16-05-2017

    Heb de insta 360 camera besteld. Geniaal product! 360 video maken met je iPhone in een superhoge resolutie. Ga zeker vaker bestellen bij geeektech

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niets geleverd gekregen.

    Arno Willemse04-04-2017

    Hele slechte ervaring mee.
    Ik heb iets besteld daar , en niet gekregen via de post.
    Nu verhalen ze zich erop dat ik gekozen heb voor briefpost en erbij staat (ik had het niet gelezen, omdat aan telefoon was gezegd gratis opsturen, en op deze optie stond hij bij hun ook standaard),dat zonder track en trace risico voor de klant is of het aankomt !.

    Nou ja zeg.
    Ik heb dus niets ontvangen van ze.
    Ook niet naar dit behoorlijk wat keren te hebben gemeld bij ze.

    Ja daar konden ze niets aan doen.
    Ik zeg dan wil ik mijn geld terug of een nieuw exemplaar ik heb er voor betaald !.

    Moest hij na gaan vragen bij de "baas".
    Tja.
    Kwam hij terug tja ik kan niets doen voor u.
    Ja zei hij toen, 50% korting op uw volgende aankoop.
    Ik zeg huh ?.
    Laat maar.

    Maar ik heb het in de wet opgezocht.
    Een bedrijf hoort te leveren als je hebt betaald.
    En ook zijn zij er voor verantwoordelijk dat je bestelling bij je aankomt hoe en welke vorm ze aanbieden maakt niet uit staat erbij.
    Ze zijn ALTIJD verantwoordleijk als verkoper.
    Anders moeten ze bepaalde opties gewoon niet aanbieden , punt.

    NIET KOPEN HIER DUS.
    Ze houden zicht niet aan de wet.
    En als je niets krijgt per post is het de klant zijn fout !.
    In mijn ogen niet te vertrouwen dit bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Snel in huis, top prijs

    Bram08-03-2017

    Ik had een Smart fitnes band stappenteller besteld, kreeg netjes een melding dat de bestelling twee dagen later pas verstuurd kon worden door een foute levering. mee akkoord gegaan. en ja, een paar dagen later kreeg ik bericht dat mijn besteling verstuurd was. Heb 'm binnen en hij doet het goed. Leuk apparaatje voor die prijs! Wellicht een idee om klanten die moeten wachten ondanks de voorraadinformatie op de site de volgend keer een kortingscode of zo te sturen.... is maar een idee... Verder fijne store met leuke geeky spullen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top shop!

    Jos08-03-2017

    Draadloos camerasysteem met 4 buitencamera's besteld, echt de volgende dag al in huis. had alleen niet gezien dat je er los een harde schijf bij moet bestellen. nabesteld en deze ook weer de volgende dag in huis. leuk systeem, doet precies wat ik er van verwacht. goeie service, eerlijke prijs en levering op tijd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heel slecht te bereiken

    Youri30-01-2017

    Camera systeem gekocht bij geeektech en inderdaad met 2 dagen in huis.
    Alleen zit er geen gebruiksaanwijzing bij.
    Nu ben ik een 3 maanden verder en kan ik het systeem niet meer in en heb ik dus echt de gebruiksaanwijzing nodig.
    6x gebeld en elke x minimaal een 25 minuten in de wacht gestaan
    Tevens ook al 2 mailtjes gestuurd maar nul reactie.
    Erg jammer dit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Lampje besteld bij geektech

    Sander05-01-2017

    Klein uv lampje besteld en inderdaad de volgende dag per post probleemloos ontvangen. Werkt perfect, ga er gelijk nog een bij bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Reeds opengemaakte product opsturen

    Melissa09-12-2016

    2 keer skull speakers gekocht voor een cadeau. Een van de speakers was al geopend en uit het plastic gehaald met de stickers beschadigd. Ander speaker wel netjes in plastic verpakking. Deze speaker moet ik als cadeau geven maar dit staat natuurlijk niet netjes uit de verpakking.
    Ik heb gebeld met de klantenservice en zij weigeren gewoon om een nieuw speaker op te sturen.
    Super teleurgesteld in Geeektech. Ik denk dat de beoordelingen op the Feedback company nep zijn aangezien ik zelf geen beoordeling daar kan plaatsen
    . #geeektech.com #useless

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Super Service!

    Joris07-11-2016

    nieuwe smart watch (smart watch bluetooth zilver v360) besteld, maar het verkeerde huisnummer opgegeven. gelijk gebeld, kreeg een vriendelijke dame aan de lijn en het was geen enkel probleem. de volgende dag had ik 'm al in huis. ga hier zeker vaker iets bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super Service!

    V.27-08-2016

    Al vaker iets bij Geeektech besteld, soms kwam het op tijd en soms niet de volgende dag in huis. Ik denk dat dat vooral aan PostNL ligt. Die gaan niet zo netjes om met brievenbuspakketjes.. Heb steeds vaker dat er iets kwijt raakt... Soms zijn ze bij Geeektech niet goed telefonisch te bereiken, maar de klantenservice-medewerker die ik een maand geleden sprak gaaf aan dat er hard aan gewerkt wordt...

    Vorige week een zwarte Universele Zip Sleeve tas besteld bij Geektech.
    Zoals beloofd de volgende dag in huis. Deze keer verzonden met DHL. Perfecte service! De website heeft een supereenvoudig bestelsysteem, duidelijke communicatie per mail met statusupdates en dat voor die prijs.. Ga er zeker nog vaker iets bestellen!!

    Melissa09-12-2016

    2 keer skull speakers gekocht voor een cadeau. Een van de speakers was al geopend en uit het plastic gehaald met de stickers beschadigd. Ander speaker wel netjes in plastic verpakking. Deze speaker moet ik als cadeau geven maar dit staat natuurlijk niet netjes uit de verpakking. Ik heb gebeld met de klantenservice en zij weigeren gewoon om een nieuw speaker op te sturen. Super teleurgesteld in Geeektech. Ik denk dat de beoordelingen op the Feedback company nep zijn aangezien ik zelf geen beoordeling daar kan plaatsen . #geeektech.com #useless

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloos

    Thomas06-07-2016

    Anderhalve week geleden een batterij voor de LG G3 besteld, welke aldus de site op voorraad was. "Vandaag besteld, morgen in huis.", "Beschikbaarheid: Op voorraad".
    Enkele uren later kreeg ik per mail een bericht dat het product toch niet top voorraad is, en dat het product "eind deze week, begin volgende week" verzonden wordt. Enkele dagen later nogmaals per mail contact gezocht, binnen twee minuten volgde een reactie "uw bestelling wordt zeker deze week nog verzonden".

    Na geduldig wachten tot het einde van de week, nogmaals contact gezocht op de maandagochtend (start van de nieuwe week). Reactie bleef uit. Maandagnacht en dinsdagavond nogmaals contact gezocht per mail, ook ditmaal zonder succes.

    Woensdagochtend was het zover, ik ontving een reactie. "We verwachten de accu eind deze week/ begin aankomende week op voorraad te krijgen en dan zullen we het meteen opsturen, onze excuses voor de vertraging." Eenzelfde bericht als dat ik ontving na het bestellen anderhalve week geleden. Schandalig is het overigens dat het product nog steeds "op voorraad" is, aldus hun eigen website en dat ik hierdoor waarschijnlijk niet het enige slachtoffer ben van deze wanpraktijken.

    Ik zal een update geven zodra ik het product in ontvangst heb genomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Oxboard van Geeektech.com

    Kevin19-05-2016

    Super ding. Geen verzendkosten. De volgende dag al geleverd!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke spulletjes

    Mason14-05-2016

    Leuke spulletjes
    Niet zo duur
    Levering gaat ook goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Geeektech.com

    Uw beoordeling