123Damesfietsen.nl

2

Bestellen

2

Service

10

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

123Damesfietsen.nl

Tegenwoordig hoef je nergens meer de deur voor uit, dus ook niet voor het aanschaffen van een nieuwe fiets. Of je nu als vrouw op zoek bent naar een nieuwe elektrische damesfiets, een transportfiets of een gewone stadsfiets, je kunt ze allemaal vinden tegen scherpe internetprijzen bij 123Damesfietsen.nl. Wat de ervaring van andere klanten met deze webshop is lees je hier!


Over 123Damesfietsen.nl

 
123Damesfietsen.nl is onderdeel van een complete verzameling online fietsenwinkels onder de noemer 123-Fietsen. Naast deze site hebben zij andere shops waarin zij sportfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, etc. aanbieden. De slogan die zij daarbij hanteren is: ‘de meest complete fietsenwebshop van Nederland’. Bij 123damesfietsen.nl kun je terecht voor allerlei damesfietsen zoals de naam al doet vermoeden. Zij bieden hierbij dezelfde service als in een fysieke winkel, alleen dan online en tegen scherpe internetprijzen. Naast de online shops hebben zij ook een showroom in Eindhoven.
Diensten

 
Bij 123Damesfietsen.nl kun je dus allerlei fietsen voor dames bestellen van bekende merken als Giant, Ghost, Sparta, Cortina, etc. Via de zoekbalk bovenin het scherm kun je een specifiek model zoeken, maar je kunt ook meteen in bij je favoriete modellen kijken. Je kunt jouw favoriete fiets ook vinden door een aantal filters te gebruiken zoals kleur, aantal versnellingen, framemaat, etc. Je vindt bij 123Damesfietsen.nl de volgende modellen:

  • Stadsfietsen
  • Transportfietsen
  • Racefietsen
  • Mountainbikes
  • Crosshybride
  • Moederfietsen
  • Omafietsen
  • Toerfietsen
  • Elektrische fietsen
  • Vouwfietsen

Bij de betreffende fietsen vindt je een uitgebreide beschrijving en de nodige details. Heb je daarna nog vragen, dan kun je deze stellen in het live chatvenster op de site. Weet je nog niet zeker wat je wilt? Dan kun je altijd de showroom van 1100m2 in Eindhoven bezoeken, hier kun je eventueel ook een bestelde fiets afhalen. Je kunt bovendien ook meteen een fietsverzekering via 123Damesfietsen.nl afsluiten, hiervoor werken zij samen met de ANWB.


Levering en betaling

 
Als je een fiets bij 123Damesfietsen.nl besteld heb je deze binnen 1 tot 3 werkdagen volledig rijklaar in huis, er wordt contact met je opgenomen om de bezorgdag af te spreken. Voor het transport van fietsen voor volwassenen betaal je € 29,50 (sommige worden gratis bezorgd). Je kunt je bestelling betalen door gebruik te maken van iDeal, PayPal, Creditcard, Mister Cash, door middel van een overboeking of als je de fiets zelf komt afhalen, dan kun je in de winkel met je pinpas betalen.


Garantie

 
Bij 123Damesfietsen.nl krijg je 100% fabrieksgarantie. Zij hanteren daarbij de voorwaarden van het betreffende merk, deze kun je online op de site vinden. Als je hiervan gebruik wilt maken loopt dit altijd via123Damesfietsen.nl, alleen bij hen wordt dit volledig vergoedt. Een garantieaanvraag verloopt via de klantenservice per e-mail of telefoon o.v.v. je ordernummer en het framenummer van je fiets. Zij nemen de aanvraag binnen 24 uur in behandeling en na goedkeuring houden ze je op de hoogte van de werkzaamheden en de duur van het garantieproces.


Wat is jouw ervaring met 123Damesfietsen.nl?

 
Heb jij al eens een fiets bij hen gekocht en wat vond je van de service, de snelheid van levering en de prijs/kwaliteitverhouding? Was je zo tevreden dat je het anderen ook aan zou raden of juist niet en waarom wel/niet? Laat het ons hier weten!


Zijn de fietsen van 1233Damesfietsen.nl van de kwaliteit die de klanten er van verwacht hadden of is het meer een gevalletje van goedkoop, duurkoop?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Nooit tot stand kunnen komen

Bedrijf is itt hun beloften werkelijk onbereikbaar.Telefonisch niet, via chatfunctie niet en via email niet. En een recensie die je op hun fb pagina wilt plaatsen wordt gecensureerd.

V

Van den bosch

22-10-2019

0