Zichtbaarheid vergroten door bedrukken keycords en aanstekers

Benieuwd hoe jouw merk op unieke wijze onder de aandacht gebracht kan worden? Wil je de zichtbaarheid van jouw bedrijf effectief en betaalbaar vergroten? Dan kan je ervoor kiezen om keycords of aanstekers te laten bedrukken. Bedrukkingen van deze items brengen voor bedrijven veel voordelen mee. In dit artikel beschrijven we de pluspunten van deze promotievormen.

Keycords bedrukken

Waarom kiezen voor keycords bedrukken? De bedrukking van deze koorden is efficiënt en je kunt er snel jouw bedrijf mee promoten. Bedrukte keycords zijn licht en handig te verzenden. Ze passen door elke brievenbus, waardoor ze eenvoudig te bezorgen zijn. De keuze voor een keycord is praktisch als relatiegeschenk. Bovendien worden ze tegenwoordig duurzaam gemaakt wat beter is voor het milieu.
Keycords kunnen op kantoor liggen, waarna je ze meegeeft aan klanten die op bezoek komen. Een andere optie is om de items bijvoorbeeld uit te delen tijdens een evenement. Belangrijk is om dan in te schatten hoeveel mensen het event gaan bezoeken. Dan weet je hoeveel koorden je mee moet nemen.

Herkenbaarheid vergroten

Om de herkenbaarheid te vergroten, is het aan te bevelen de keycords in de kleur van jouw organisatie te maken. Het is ook mogelijk een slogan toe te voegen, wat een enorm effectieve tool voor promotie is. Bovendien wijst onderzoek uit dat bedrukte keycords goed zijn voor klantenbinding.
Bij zakelijke events of andere bijeenkomsten worden vaak goodiebags uitgedeeld. Bedrukte keycords zijn ideaal om aan een goodiebag toe te voegen, vooral vanwege het feit dat dit budgetvriendelijk is.

Aanstekers bedrukken

Wat dacht je van aanstekers bedrukken bij Loopper? Op eenvoudige wijze kunnen aanstekers worden voorzien van logo, tekst of eigen ontwerp. Aanstekers worden niet alleen door veel mensen gebruikt, maar zijn ook een prachtige promotietool dat vaak gezien en gebruikt wordt. Je kunt jouw merk zo letterlijk en figuurlijk laten vlammen. Bedrukkers bieden vaak gratis een digitaal drukvoorbeeld aan, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Logo op aanstekers

Aanstekers met logo maken indruk. Een aansteker wordt vaak dagelijks gebruikt, door meerdere mensen. Deze personen staan dus iedere dag oog in oog met jouw bedrijfslogo. Ze zijn ook nog eens licht en compact.
Aanstekers kunnen uitgedeeld worden op ieder event, beurs of als relatiegeschenk. Vuurmakers worden veel gebruikt in branches zoals de evenementen industrie, horeca, winkels en andere sectoren. De kosten voor het bedrukken van een aansteker zijn laag waardoor je een grote hoeveelheid kan inkopen.

Waarom zichtbaarheid vergroten?

Er zijn redenen waardoor het belangrijk is de zichtbaarheid van een merk te vergroten. Het zorgt voor meer naamsbekendheid. Mochten bedrijven en personen jouw merk niet kennen, zullen ze je ook niet makkelijk vinden.
Door zichtbaar te zijn wordt een groter publiek bereikt. Zichtbaarder zijn zorgt uiteindelijk voor meer verkopen, waardoor een onderneming kan groeien.

Share